Kamiondžija je stenjao kao kučkica sa mojim kurcem u sebi

Pozdrav ljudi, ja sam Andrija, imam 24 godine. Visok sam 186, trenirao sam rukomet, pa kad sam prestao nastavio sam samo teretanu. Mogu da kažem da sam šmeker. Prvi sex sa devojkom sam imao sa 14 godina, a sa muškarcem sa 21. Ni sam ne znam kako je došlo do toga, ali desilo se i shvatio sam da mi se i to sviđa. Nemam tripove da se ložim na muškarce, samo volim nekad nekog da iskaram. Do sad sam bio sa dva lika.

Već godinu dana sam u ozbiljnijoj vezi sa devojkom, pa nisam obraćao pažnju na muškarce. Međutim, provalim ja da mi jedan dečko koji živi blizu mene redovno gleda storije. Prvo mi nije bilo ništa čudno jer nikad ne bih ni pomislio da se loži na tipove. Visok je i krupan, ima neki kamiondžija izgled. Znam da ima oko 30 godina i to je sve što sam znao o njemu. Onda je počeo da mi stavlja reakcije na storije i tad mi je malo bilo čudno, ali ništa preterano.

Izlazio sam sa drustvom i jedna devojka mi se ispovraćala u kolima. Krenuo sam da tražim ko dobro radi unutrašnje pranje i tad se setim da sam kod njega na Instagramu video da on radi to. Pustim mu poruku i odmah mi je odgovorio. Kaže da mogu odmah da ga doteram. Kad sam stigao, video sam da ima mnogo auta pre mene, pa sam ga pitao koliko moram da čekam, a on mi je rekao da će odmah da počne da ga radi, pa će ostale kad mene završi. Tražio mi je br, da me pozove kad završi.

naslanja mu kurac na dupe

Čudno me je gledao, ali ono što mi je najviše privuklo pažnju bila je njegova bulja. Jedva sam skidao pogled, imao je trenerku dole i lepo se ocrtavala. Nije to ona mišićava, tvrda bulja, nego kao da je debela, ali nekako podignuta, ne znam dal’ me kapirate? Uglavnom, bila je velika i odmah mi se javila želja da ga razvalim od kurca. Došao sam kući i odmah izdrkao.

Posle nekih sat vremena sam rešio da odem i vidim dokle je stigao, bilo me je briga, ali hteo sam da pokušam nešto. Ulazim u perionicu, a on nagužen u kolima, došlo mi je da mu priđem i zavalim mu celu kurčinu. Čuo me je, iznenadio se kad me je video. Rekao sam da sam došao samo da vidim kako napreduje i nasmejao se. Pitao sam ga jel’ mogu da gledam kako radi, pošto mi je baš zanimljivo kako koža na sedištima vraća boju čim je pređe nekim uređajem. Rekao je da mogu, naravno. Hteo sam nešto da pričam, ali mi je bilo neprijatno, pa sam ćutao. Međutim, on je krenuo da postavlja uobičajena pitanja. Opuštao sam se, pa mi je bilo i prijatno. Sve više sam pomišljao da sam se istripovao da se loži i na tipove, jer je bio baš u muškom fazonu.

Ispitivao me je za devojku, a onda je pomenuo Instagram i kako su mi mnogo dobre slike. A posebno je pohvalio one sa mora, a kad sam malo razmislio, na svakoj sam u kupaćem :-D. Pitao sam ga što on tako slabo objavljuje slike, a on je kao iz zajebancije rekao da nije lep kao ja pa da stalno kači. E tad mi je već bilo jasno, pa sam krenuo sa provokacijama. Sve je krenulo dobro a onda je neki čovek došao i prekunuo nas, dugo su pričali, pa sam rekao da idem i da me pozove kad završi.

Već je bilo oko 22h i tad me je pozvao, rekao je da je gotov. Sredio sam se i došao po auto. Već je sve zatvorio, pa sam na neka mala vrata ušao unutra. Nije bio u onoj odeći od danas, tj. imao je na sebi čistu trenerku i majicu. Pokazao mi je kola, a onda me je pitao hoću li da ostanem da popijemo po rakiju. Nisam neki ljubitelj rakije, ali sam pristao.

gej predigre, skidanje trenerke

Bilo je baš prijatno, pričali smo o svemu i svačemu, sad sam i ja njega ispitivao. Saznao sam da ima devojku i da su 4 godine zajedno, pa će uskoro da se ženi. Ja sam rekao da neću skoro sigurno, a on mi je dogovorio da je lep kao ja, sigurno ne bi ni on. Pravio sam se naivan pa sam pitao što, na šta mi je odgovorio da mogu da karam šta hoću. To je bilo već kod 3-4 čašice, pa sam bio opušten i rekao mu da ni on nije loš i da je sigurno svašta prešlo preko njegovog kurca. Sad kad se prisetim, sramota me je kakve sam gluposti pričao, ali jbg.

E, tad je postalo ozbiljno, pa je uz osmeh rekao da ne veruje da bi neko kao ja želeo da mu sedne na kitu. U sekundi me je uhvatio takav talas vrućine, da sam mislio da ću izgoreti. Sav sam se pogubio, a on me je i dalje gledao sa osmehom. Onda sam rekao:
– Pa probaj.

Ustao je i prišao mi, povukao me je gore. Uhvatio me za glavu i poljubio. Uvukao je jezik u moja usta i krenuli smo da se ljubimo. Nabijao me je uz sebe, a meni su ruke odmah poletele ka njegovoj bulji. Stiskao sam je i mesio, zavukao sam mu ruke u trenerku, pa u gaće.

Osetio sam tu veliku bulju pod rukama, uh kako me je palio…

Prstom sam mu prelazio preko čmara. Prekinuo je poljubac i rekao:
– A mali, ti bi guzu?

Rekao sam mu da sam drkao danas na njegovu bulju. Onda mi je rekao da ne voli to, ali da će mi dati ako prvo on mene kara. Ni ja nisam voleo da primam kurac, ali pristao sam.gej jebanje u usta

Pitao me je hoćemo li u mojim kolima ili u sobi, rekao sam, u sobi. Popeli smo se stepenicama do gornjeg dela kuće. Odmah je navalio na mene. Skidao mi je brzo odeću, a i ja sam njemu. Pogledao sam ga, bio je nekako zategnuto debeo, krupan. Imao je dlake po grudima, stomaku, iznad kurca i po nogama. Kita mu je bila neke srednje veličine, malo deblja.

Bacio me je na krevet i legao preko mene. Ljubio me je po vratu i spuštao se dole, usisao mi je bradavicu tako da sam zacvileo, rukom mi je napipao kurac i krenuo da ga drka. Posle je pljunuo na prst i stavio mi ga u čmar. Sve vreme je nastavljao da mi sisa bradavice. Spuštao se ka dole, i odjednom mi je progutao kurac i krenuo divljački da ga dudla.

Malo je falilo da svršim pa je stao, podigao mi noge i počeo da mi liže čmar. Kako mi je prijalo ovo! Ustao je i samo mi prineo kurac ustima. Uhvatio sam ga, par puta prodrkao i počeo da mu pušim. Davio sam se u njegovom kurcu, toliko sam bio napaljen da sam želeo celog da ga gutam. Seo mi je na grudi i tako sam mu pušio. Onda se malo izdigao i seo mi na facu. Uh, konačno imam tu bulju na sebi! Razmakao sam mu guzove rukama i kružio jezikom, a onda sam počeo da ulazim u njrga, bulvalno se sâm nabijao na moj jezik.

gay rimming, facesitting

U jednom trenutku je ustao i otišao. Vratio se sa bebi-uljem. Raširio mi je noge i prsnuo ulje na čmar, par puta je ubacio prst u mene. Onda sam osetio vruć glavić na čmaru. Samo je naglo trgao i ušao u mene. Zacvileo sam od bola. Onda još jednom, i bio je ceo u meni. Jako me je bolelo i hteo sam da se izvučem, ali on je bio preko mene pa nisam mogao. Nije se pomerao, samo mi je glavu vukao na pozadi i ljubio mi vrat.

Udario mi je lagani šamar i rekao da želi da me razvali…

Polako ga je vadio pa opet jako nabijao do kraja, radio je to sve brže, a ja sam počeo da stenjem. To ga je palilo pa mi je svašta pričao.

Ustao je sa mene i rekao da se naguzim. Kada sam to uradio, počeo je da me lupa po guzi, zavlačio mi je prste u čmar, drkao ga kao pičku kad drkaš. Stavio je kurac, naglo ušao i krenuo iz sve snage da cepa. Iskreno sam uživao, izbacivao sam bulju što sam više mogao. Držao me je za kukove i razvaljivao. Odjednom ga je tako jako zabio da sam pao, a on skroz legao na mene. Tiho mi je rekao na uvo kako je svršio, uh!

jebanje u guzu, gay

Prevrnuo se na stranu. Osećao sam da mi čmar pulsira. Prešao sam prstom i osetio veliku rupu, punu sperme. Bilo mi je zanimljivo pa sam nastavio da guram prste. Kad je to video rekao mi je:
– Nije ti dosta, a?

Rekao sam mu da sam sad ja na redu. On je rekao da sačekam malo da odmori i da legnem na leđa, raširim noge, da me gleda kako se igram sa rupicom. Da nisam bio ovako napaljen, nikad na to ne bih pristao, ali bilo mi je zanimljio. Lagano sam gutao dva prsta unutra, bilo je još sperme u meni. Njemu je krenuo opet da se diže, skolnio je moju ruku i krenuo da mi gura prste u čmar. Približio se i polizao ga, osetio sam jezik unutra, ovo je bilo predobro. Onda se okrenuo i rekao:
– ‘Ajde.

Bio je nagužen na sve četiri. Kakva bulja jebote! Uhvatio sam je rukama i počeo da mesim, uh! Pljunuo sam mu na čmar, a onda polizao. Raširio sam mu guzove što je više moglo i krenuo divljački da mu ližem čmar. Uzeo sam ono ulje i namazao ga. Bez najave sam mu nabio dva prsta. Trgao se i rekao:
– Polako…

gay fingering

Kako se opuštao, stavio sam još jedan prst, polako sam ga širio, pa sam krenuo i četvrti. Izvadio sam i prineo mu kurac. Moja kita je oko 19 cm, pa sam znao da će ići teže. Ubacio sam glavić, a on je počeo da kuka. Lagano sam ulazio dok nisam došao do kraja. Ulazio sam i izlazio polako, a on je stenjao. Kad sam ga izvukao, zabio sam ga odjednom do kraja. Bukvalno je zacvileo.

Ostao sam tako, a on je počeo sam da meša guzom. Krenuo sam žestoko da ga tucam. Nekoliko puta sam odlagao svršavanje. Menjali smo poze; bio sam na njemu, pa mi se sam navijao na kurac okrenut leđima da vidim kako mi kita nestaje u njegovoj mesnatoj bulji.

Rekao sam mu da ustane. Stavio ga uza zid i od pozadi mu nabio. Uhvatio sam ga jednom rukom za glavu a drugom za bradavicu. Glavu sam mu povukao pozadi. Lizao sam uvo i pričao mu najperverznije stvari koje su mi pale na pamet. Drugom rukom sam mu uvrtao bradavicu. Stenjao je kao kučkica. Nisam mogao više i počeo sam da svršavam u njega. Pošto jako volim spermu, spustio sam se i polizao mu kako mu je curela iz rupice. Okrenuo sam ga i počeo da ga ljubim. Prihvatio je, ljubili smo se dok je drkao, rekao sam mu da mi svrši u usta. Ubrzo me je spustio dole, stavio kurac i krenuo da mi prska u usta. Sve dam gutao.

gay cumswap

Od tad se skoro svaki dan karamo. Ako vam se svidelo ovo, napisaću još neke stvari koje smo do sad radili.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 4.5 / Ukupno glasova: 2]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Suđeno je… Nema tu šta da se kaže, svaki događaj “ove” vrste je u po nečem novi, drugačiji, bolji…Ja bih iz svog ugla, prepričao svoj doživljaj. Posle prvih popuštnja svojoj prirodi, povremeno sam, onih dana kad su podsvest i telo od jutra to nagoveštavali, a tokom dana ovladali mnome, te sam im se pred veče predao, i gonjen prepoznatom željom za kurcem, kretao na mesta gde sam ga mogao naći, tražeći i nadajući se susretu koji će iskrice u meni razbuktati i zadovoljiti sladostrasnu glad. Kad sam na određenoj stanici izlazio iz busa, na izlazu se sudarih se čovekom koji… Čitaj dalje »