Šta vam govori njen pogled dok je muvate?

Sasvim je normalna situacija da ste se našli u društvu devojke koja vam se dopada i započeli konverzaciju. Svaka čast na tome, nije to beznačajno, ali tek sada treba da krenete u pravo osvajanje. Ona je naravno fina i razgovor sa njom traje. Međutim, nešto vam se čini da ne čitate dobro signale i ne znate šta da mislite o njenom govoru tela. Ništa ne brinete, tu smo mi, kao i uvek, da pomognemo kad zagusti.

Ako ste se našli u nebranom grožđu i ne možete da provalite da li imate šanse kod devojke, gledajte je obavezno u oči. Tako ćete videti da li je ona zainteresovana za vas, a i vi ćete delovati samouverenije. Nemojte se povlačiti odmah kao pičkica, možda ona samo razmišlja o nekim drugim stvarima. Ako joj pogled previše šeta i deluje nervozno, ona pokušava da se izvuče iz neprijatne situacije, ako gleda u pod – možda je jednostavno stidljiva. Ako pak gleda negde sa strane dok joj vi govorite, nešto drugo joj je interesantnije od vas, ali ako gleda sa strane dok ona govori, verovatno ne može dobro da se skoncentriše jer je ispred nje toliko hot tip. Međutim, ako vas gleda pravo u oči, to znači da se ona već odlučila u vezi sa time kakva je budućnost vaše interakcije – ne plašite se, uskoro će vam to i dati do znanja. Za pogled preko vašeg ramena, objašnjenje nije ni potrebno. U toj situaciji to jednostavno znači da ste joj potpuno nevidljivi i samo iz kurtoazije razgovara sa vama, a usput planira nešto zanimljivije.

sklanja joj glavu

Prvi utisak ne možete ponoviti, tako da ako mislite da nije bio baš sjajan, imate vremena u prvih par minuta to da popravite. Žene zapravo jako brzo grade mišljenje o osobi koju upoznaju. Nemojte da vas to preplaši, već smatrajte ovo kao priliku da se pokažete u najboljem svetlu. Nemojte birati samo „muške” teme za razgovor, niti „ženske”, to može biti uvredljivo i kontraproduktivno. Bolje opušeno pričajte o stvarima koje vas okružuju i koje ste sasvim prirodno primetili. Vaša ležernost će joj svakako dati do znanja da vaša sreća ne zavisi samo od nje, i ona će gledati da se malo potrudi oko vas ako joj se sviđate.

Sada da se vratimo na ono lutanje pogledom. Iako je vrlo zainteresovana za vas, ona će možda delovati kao da nije. Odnosno glumiti da nije. Živimo u takvo vreme kad je prosto u ljudskoj prirodi da delujemo cool, a ne možete reći da se vi tako ne ponašate gotovo uvek kad izađete ili krenete u lov. Tako da možemo reći da je čak to lutanje pogledom u većini slučajeva pozitivniji znak nego gledanje pravo u oči, iako paradoksalno zvuči.

Ok, ako još uvek niste sigurni u vezi sa tim prvim utiskom, ostavite malo da se stvar „zakuva”. Odvoite se od nje, pravite se i vi pomalo nezainteresovano, ali pokrenite i radar za njeno ponašanje. To znači da treba da je pogledate bar još jednom i vidite na koji način će da vam uzvrati. Manje-više od toga sve zavisi, ona je sada malo sabrala utiske i poslaće vam pogled koji će značiti da li joj se sviđate ili ne.

muvanje u klubu

Znamo da sve ovo može da vas preplaši i da će vam pasti na pamet da prosto prestanete da se trudite oko devojaka jer su daleko komplikovanije od vas. Ali, nemojte sebi uskraćivati šansu da mnogo toga dobijete ako se malo i pomučite. Samo napred, verujemo u vas. 😉

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o