Jebao sam svoju kevu, nezasitu kurvetinu, II deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Jebao sam svoju kevu, nezasitu kurvetinu, I deo

„Što bih te lagala, to je živa istina.” „Znaš šta kevo, biću iskren, prava si drolja, ono kurvetina na kvadrat, ali baš je to ono što me pali kod tebe, evo sad razmišljam kako bi ga pušila Radovanu, a od toga počinje da mi se diže opet.” „Nije valjda”, reče cinično. „Pogledaj!”

Ona pogleda u pravcu mog kurca koji je lagano rastao. „A to što si takva, to nema nikakve veze, samo treba da znaš da te volim najviše na svetu, bez obzira na sve.” Ona se osmehnu i reče: „Znam ja šta ti hoćeš, da ti ga tvoja kurva još jednom popuši a?” „E baš to Jelena!” „Hoću, ali samo da znaš sad zamišljam kako ga pušim ujka Sveti.” „Ne seri da si i o njemu maštala, pa on ti je brat!” „Ahaa”, reče stavljajući moj kurac u svoja usta. Zatim poče da mi ga sisa i lagano drka.

pušenje kurca

„Jel’ ti se svidja Svetin kurac a?” „Bato imaš najsladji kurac na svetu, zato se i zoveš Sveta, sad će tvoja seka da ti ga popuši, a ti ćeš posle da me pojebeš, jel’ hoćeš?” „Hoću seko, hoću, samo ga pušiii, aaah, a kako to lepo radiš!!!”

Sisala mi je kurac još neko vreme, a ja sam joj mazio dlakavi čmar, zavlačeći joj lagano prst unutra. Zatim pusti moj kurac iz svojih usta, podiže se i opkorači me dok sam ležao na leđima, kako bi sela na mene. Nemeštao sam kitu na njenu picu a ona se lagano nabijala na njega. Ulazio je lagano, sve dublje i dublje, pa u jednom trenu osetih kako je ceo u njoj. Poče da me jaše i da meša kukovima i dupetom, dok sam joj ja stezao njene velike sise koje su skakutale u ritmu maminog nabijanja na moj kurac.

„Koga sad zamišljaš”, pitao sam je. „Jel’ smem da zamišljam, jer smem da ispunim svoje fantazije?” „Normalno, fantaziraj slobodno, i to glasno, ma opusti se bre… s kim se jebeš, reci?” „Sa Radovanom, aaah kako bih ga jahala onako jakog i sirovog… mhm.” „Pa malopre si rekla da ga pušiš bata Sveti, šta sad Radovan?” „Ma pusti sad Svetu, sad si Radovan, jaooo uh uh, mhm mhm, ah ah!” „Šta te pali na njemu bre Jelena, šta to ima taj Radovan?” „Osećam da mu je ogroman, da ima pravu batinu mhm mhmmm, jaku čvrstu sirovu”, govorila je keva u zanosu dok se izvijala na meni mešajući sve jače i bolje: „a, a, a, ah mhm mhmm a, a, jaoooo umreću aaa Radovaneeee, aaamhm jao, kako je lepo, jao kako je dobro ah, uf vauuu koliki ti jeee aaaaa”, vrisnula je svršavajući u trzajima. Zatim je stala i legla preko mene spuštajući glavu kraj moje na krevet. Ostao sam u njenoj pički još par minuta dok se nije sama sklonila te se izvrnula na leđa kraj mene. Više ništa nismo govorili. Zaspao sam.

obrnuta kaubojka

Ujutru me je probudio zvuk nekakvog traktora koji je prolazio putem narušavajući besprekornu tišinu. Otvorio sam oči gledajući oko sebe u izgužvanu posteljinu na krevetu. Keve nije bilo u sobi, a vrata su bila zatvorena. Ustao sam i onako go pošao ka trpezariji. Nije je bilo ni tu. Verovatno je napolju. Ušao sam u kupatilo i pravo pod tuš. Uh, kako mi je prijalo to jutarnje tuširanje, činilo mi se kao nikada do tad. Posle petnaestak minuta pod tušem sam izašao i krenuo u sobu ne bi li našao čist veš za sebe. Da bio je u jednoj torbi koju smo doneli sa sobom. Obukao sam se i izašao u dvorište gledajući unaokolo, ali kevi ni traga. Seo sam na stolicu pod velikom starom trešnjom i uživao u jutarnjem vezduhu i tišini. Posle desetak minuta pojavi se keva na kapiji. Nosila je dve kese u rukama.

„’Ej, jesi ustao?” „Jesam, gde si ti?” „Bila sam u prodavnici, stigla sam tačno pred zatvaranje, danas je nedelja, rade samo do jedanaest.” „Uh, pa koliko je to sati?” „Oko pola dvanaest, i ja sam se uspavala probudila sam se u pola deset i dok sam se malo sredila, ma idi da ti ne pričam, baš sam ono…” Kad je prišla do stola pod trešnjom spusti kese na travu i sede na stolicu. „Baš mi je prijala ova šetnja, ali sam se i umorila, prodavnica nije baš blizu. Jel’ si pio kafu?” „Nisam još, istuširao sam se, bio sam sav ulepljen i smrdljiv od sinoć”, rekoh kroz bezobrazan smešak. Ona mi ništa ne odgovori već ustade i krenu u kuću govoreći: „Idem ja da nam skuvam kafu i da spremim doručak.” „Skuvaj samo kafu, ja ne mogu da jedem sad.” „Kako hoćeš”, reče nastavljajući ka kući.

Vratila se posle desetak minuta noseći kafe pa sede u stolicu i reče: „Imamo još malo posla danas u bašti, pa posle lagano možemo da krenemo kući.” Uzeo sam šoljicu sa kafom i zapalio cigaru, bio sam malo iznenađen njenim gestom, ni jednom jedinom rečju nije pomenula ništa od juče iili noćas. Šta sad glumi, pitam se?

„I, kakvi su ti utisci?”, pitao sam je. Ona se blago nasmeja nekim pokvarenim osmehom i reče: „Ne moramo baš sad o tome.” „Što, da te nije sramota ili se kaješ?” „Pa možda”, blago je stezala svoje pune usne. „Sad te tek ne razumem, sinoć si bila sasvim neka druga osoba, sad si opet neka druga, koliko ti to ličnosti imaš?” „Možda smo i preterali u svemu Dušane, ipak sam ti ja majka, ustvari ni ja sama više ništa ne shvatam, kako se to desilo i zašto i ne znam.” „Mamaaa, šta sad pokušavaš majke ti, sinoć si bila toliko razuzdana da nisi imala granice a sad mi prosipaš neku priču…?” „Jaooo Dušane, ne znam plašim se, iskreno da ti kažem vrlo od jutros sam vrlo uplašena, stvarno, uradili smo nešto…”

Ćutao sam i posmatrao je. Ništa mi nije bilo jasno. Čak je jutros na sebi imala neku cvetnu haljinu bez rukava skoro do članaka na nogama, sa dugmićima napred, bila je zakopčana do grla. Iako je sedela prekrštenih nogu videli su joj se samo listovi nogu. Znači, stvarno se pokajala i to žešće, nema danas ni provokativnog oblačenja, savest izgleda, a što mene ne grize savest?

jebanje keve

I dalje smo ćutali a onda mama progovori: „Ne znam šta da ti kažem, otvorila sam ti najskriveniji deo svoje ličnosti, rekla sam ti ono što je duboko u meni i otišla sa tobom preko svih granica, što ti kažeš razuzdala se skroz, a sad sam nekako uplašena, nešto sam postiđena ne znam da li me razumeš?” „Uh, pa pokušavam… grize te savest?” „Tako nekako.” „Ali ti si to što jesi i šta sad, od toga ne možeš da pobegneš.” „Znam jesam, ali… ipak ima ono ‘ali’.” „Daj bre kevo šta sad luduješ, što mene ne grize savest, desilo se i ćao, a šta misliš ako sad naiđe Radovan, kao ne bi dobila inspiraciju da ga ložiš, pa sinoć si otkidala dok si fantazirala o njemu, a sad tu kao savest… Nemoj bre da mi glumataš, kresnula bi se ti sa njim na jedan ali ne znaš kako.”

Hoću da te opet jebem Jelena, jer si prava drolja

Ona je ćutala i smeškala se razvlačila lice u čudnu grimasu. „I šta je, nemaš ništa da mi kažeš na ovo što sam ti rekao?” „Pa ti si sve rekao, šta da ti kažem.” Zatim sam ustao i stao iza njene stolice i ruke joj spustio na ramena, zatim joj lagano uhvatio sise i stegao ih: „Uh Jelena kakve su prave bombe, imaš u njima 10 kila.” „Nemoj bre Dušane, može neko da naiđe putem, napolju smo.” „Dobro neću, hajdemo u kuću.” „Stvarno nisi normalan”, reče i ustade sa stolice i krenu samnom u kuću, „šta sad hoćeš?” „Hoću da te jebem, opet, diže mi se čim te pogledam i setim se kakva si drolja.” „Pička ti meterina”, reče kroz smeh, „jel’ znaš, ti si drolja!”

Dok je hodala ispred mene kukovi su joj se pomerali levo-desno pod tankim materijalom dugačke cvetne haljine. Ušli smo a ja zatvorih vrata za sobom. Mama je stajala predamnom i reče: „I šta sad?” Okrenuo sam je od sebe i prislonio preponama na njeno dupe tako da oseti moj kurac koji je lagano počeo da raste u farmerkama. Uhvatio sam je za sise i lagano ih stezao ljubeći joj vrat. „Jao Jelena za kurac si rođena”, govorio sam joj dok sam joj rukama šarao po čitavom telu. „Jao Bre Dule, što me napaljuješ, šta mi to radiš?” „Ti si moja mama drolja, koja voli da je jebe njen ludi Dušan, dok ona mašta o drugim muškarcima.” „Dušane ubiću te, bezobrazan si…”, govorila mi je dok je vrtela dupetom mešajući po mom kurcu koji je sve više rastao.

drkanje preko gaća

„Zamisli sad opet onog sirovog Radovana, zamisli kako mu hvataš njegov kurac i laganoo ga nadrkavaš dok ti on raste u ruci, dok tmu se diže, zamisli kako mu stiskaš jaja a on riče kao vo, a šta bi dala za to, samo da možeš da osetiš, da mu se igraš sa kurcem a on da ne sme da mrdne dok ga ti drkaš, a, šta misliš?” „Dušane lud si, ne napaljuj me više.” „Hajde da ga uvedemo u igru a, hajde kad dođe da vidimo dokle sme da ide sa tobom, hajde da opet igramo igru kao sinoć kod njih, a, jel’ hoćeš?” „Kako misliš?” „Ali ovaj put idi malo dalje, dotakni mu kitu kao slučajno, šta ja znam. Pa ti si glumica smisli nešto, a ja ću da se sakrijem da te gledam, samo ne znam da li bih podneo da te gledam dok se jebeš sa njim?” „Skroz si blesav ali me ideja pali, ah ah, sviđa mi se.”

‘Vatao sam je još neko vreme, i kad ne lezi vraže, začulo se kako neko zatvara kapiju. Trgli smo se oboje a ja krenuh i otvorih vrata od kuće. Bum, pazi ovo, kroz dvorište korača Radovan ka kući i to sam bez Dragice. „Dobar dan”, reče dolazeći ka vratima.” „O dobar dan čika Radovane, hajde uđite”, rekoh mu i pogledom potražih kevu koja je stajala kraj sudopere. On uđe u kuću a ja zatvorih vrata i ponudih ga da sedne.

„Pa ja rek’o da svratim da vidim šta radite jer ste ustali i to…” „Ma jesmo, ustali smo, evo baš sam došla iz prodavnice kupila hleb i još neke sitnice, hoćeš kafu Radovane?” „Pa može, stavi.” Keva stavi lonče za kafu i reče: „Imamo još malo posla danas da završimo, pa idemo kući kasnije.” „Pa ti bi mogla da se presvučeš, da ne iscepaš tu haljinu u bašti, među onim stabljikama”, ubacio sam se ja. „Misliš?”, odgovori mi bezobrazno. „Pa normalno, imaš ti tvoju radnu uniformu za baštu, ona ti je idealna za posao koji treba da obaviš”, bio sam dvosmislen, a ona me je savršeno razumela.

Zavođenje mučenog Radovana

Ona se nasmeja i reče: „Dobro, kako ti kažeš, ali da znaš, možda uradim i posao do kraja, ali ne znam da li ćeš ti to podneti a?” „Ma normalno valjda ću podneti”, rekoh joj.

Radovan je samo bledo gledao dok smo ja i keva pričali u šiframa. Zatim keva ode u sobu da se presvuče i zatvori vrata za sobom. Izašla je posle pet minuta u onoj njenoj mini texas suknji i nekoj crvenoj majici upasanoj u suknju. Kako nije skinula brus, sise su joj bile baš iražene, baloni spremni za akciju.

ilfara se nudi

Kad je izašla pogledao sam Radovana koji je fiksirao očima. Tada rekoh: „Idem ja u baštu, a ti popi kafu sa čika Rdaovanom, ne trebaš mi sada.” „Dobro, važi”, odgovori mi i namignu.

Izašao sam napolje zatvorio vrata pa obišao kuću, te otišao do prozora sa bočne strane kuće da bih mogao da gledam šta se dešava unutra u trpezariji. Radovan je sedeo na stolici tako da je bio meni i prozoru okrenut leđima, a keva je kraj šporeta zakuvavala kafu. Kad je uzela kafu i krenula ka stolu da spusti šoljice videla je mene kako stojim u ćošku prozora sa spoljne strane. Samo se osmehnula i spustila šoljicu ispred Radovana i ispred sebe te sede na drugu stolicu tako da gleda u prozor. Prekrstila je noge i poče priču sa Radovanom. Igra je krenula.

„Šta Dragica radi?” „Ništa, ostala je kući da sredi šta ima, a ja rekoh malo da prošetam, da vidim treba li ti kakva pomoć.” Keva se nasmeja i odgovori mu: „Pa nisi valjda samo zbog toga došao, valjda i mene da vidiš!” „Pa dobro, ono jes’ valjda…”, zbunio se Radovan. „Ma znam ja da voliš ti mene da vidiš, propao bi ti dan kad znaš da sam ja ovde a da me ne vidiš a?”, provocirala ga je keva pokvareno. „Pa sad, dobro, kako ti kažeš”, opet je bio zbunjen. „Što bre crveniš Radovane, nije to sramota, šta se stidiš”, navaljivala je keva na njega. „Pa stidan sam ti ja, sramotiš me kad tako govoriš.” „Daj molim te, toliki čovek, ljudina, a stidi se”, reče keva i ustade sa stolice pa dođe do sudopere otvarajući donji deo. Onda se naguzi kao da nešto traži unutra tako da joj se suknja povuče što više nagore otkrivajući joj butine i crne gaćice preko dupeta. Radovanova glava je bila ukočena u pravcu dupeta moje keve, koja mu je i dalje pričala: „Stidiš se, e svašta od tebe…”, tada se uspravi i vrati se na stolicu te pogleda u pravcu prozora tražeći me očima, pogleda me i sede na stolicu preko puta Radovana pa nastavi: „A ne stidiš se da mi zaviruješ pod suknju i u bluzu dok mi gledaš u sise, to se ne stidiš, a Radovane?” „Pa nije Jelo, ja…”, mucao je Radovan.

„Šta nije?”, nastavi keva žestoko, „hoćeš da kažeš da ti se ne sviđam i da mi ne viriš pod suknju, pa evo i sad mi gledaš u sise! Jel’ su dobre a? Jaooo pa šta ja to vidim, šta ti se to nabudžilo u pantalonama, pa tebi se dig’o izgleda, oooohohohoho, što crveniš…?” „Ma Jelo bre…”, mucao je Radovan. E stvarno je smotan – pomislio sam. „Napalio si se, priznaj”, smejala se keva gledajući ga pravo u oči, „digo ti se kurac na mene, ‘ajde priznaj.” Radovan je bio totalno zbunjen a keva nastavi sa bezobrazlucima: „Jeb’o bi ti mene, a Radovane? Priznaj, jel’ bi me jeb’o, hajde kaži mi iskreno, a ja neću nikom reći.”

pljuje mu na kurac

Radovan klimnu potvrdno glavom a keva ustade sa stolice pa lagano obiđe jednom oko njega, i spusti dupe u Radovanovo krilo sedajući na njegovu dignutu karu. Radovan je sedeo nepomično kao posle strujnog udara, nije se pomerao a moja bezobrazna mama nastavi. „Uh ala ti se dig’o”, govorila mu je dok mu je mešala dupetom po njegovom kurcu u pantalonama. „Hajde kaži mi iskreno, jel’ si nekad sanjao da će ovo da ti se desi sa tvojom Jelom a?” „Nisam Jelo časti mi…”

Onda keva ustade iz njegovog krila skidajući majcu sa sebe te ostade u crnom brushalteru iz koga su kipele njene velike sisetine. „Jel’ ti se ovo sviđa a Rako Radovane, jel’ si ovo hteo da vidiš, jel’ si maštao kako ih pipaš?” „Jesam bogami”, jedva izusti. „Hajde pipni”, reče mu keva savijajući se ka njemu licem, a on je uhvati za sise preko brushaltera sa obe ruke a keva se tad izmače: „A, kakve su?” „Jao Jelena, kao dve lubenice sunce ti j…”

„Ustani Radovane i skini pantalone, da ja sad vidim šta ti imaš.” „Jao stid me Jelena dan je…” Kad nisam umro od smeha!!! „Skidaj bre”, naredi keva, „pipaš mi sise a sad te stid. Skidaj.” Radovan ustade i skinu pantalone, nosio je obične bele gaće. Stajao je sa spuštenim pantalonama kraj stola a scena je bila pomalo komična. „Nasloni se rukama na sto i zažmuri”, reče mu keva, a on je posluša bez pogovora.

pušenje velikog kurca

Moja keva ga je blago pomerala kako bi ga okrenula bokom ka meni, da bih što bolje video ceo film bez smetnji. E stvarno je kurva, vidi kako ga maltretira u kevinoj ruci. Imao je kurčinu kao podlakticu, usr’o sam se od straha, moj kurac naspram njegovog je sramota. Keva poče lagano da mu drka njegovu batinu a drugu ruku, verovali ili ne, zavuče sebi među noge, dodirujući svoju pičku, za koju mislim da je bila vrela, željna njegove batine.

„Radovane koliki ti je kurac kao kod konja!!!” Radovan je samo ćutao žmureći i uživao dok mu ga je moja keva lagano drkala. Zatim uhvati rukom njegova jaja i poče da ih steže, mislim da je potpuno zaboravila da ih ja gledam. Zatim opet uhvati njegovu xxl kurčinu i nastavi da mu ga drka malo brže, dok je drugom rukom i dalje mazila svoju pičku među raširenim nogama. Od prizora koji sam posmatrao i moj kurac se dig’o da sam nesvesno počeo da ga stežem rukom.

U tom trenutku čuo sam nekakav metalni zvuk. Bio je to zvuk otvaranja naše kapije. Pogledao sam u pravcu kapije i ugledao mog ćaleta Darka, presek’o sam se. Po inerciji sam krenuo njemu u susret viknuvši: „Ej bre matori otkud ti, kakvo iznenađenje, mama doš’o je tata ej!!!” Presreo sam ga na pola dvorišta dajući kevi vremena da se sredi i dođe sebi od šoka koji je i nju verovatno strefio.

nabijanje na kurac

Nastavak: Jebao sam svoju kevu, nezasitu kurvetinu, III deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x