Jebao sam svoju kevu, nezasitu kurvetinu, III deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Jebao sam svoju kevu, nezasitu kurvetinu, II deo

„Završili smo remont ranije pa sam došao autobusom, da vidim šta ste uradili sa baštom.” „Hajde da ti pokažem kako smo počupali korov”, rekoh mu vodeći ga bašti. „Čekaj bre da prvo uđem u kuću, gde je mama?” „Ma tu je unutra, evo došao je Radovan da nam pomogne, samo da popiju kafu, hajde bre prvo da vidiš baštu”, insistirao sam.

Utom na kući se otvoriše vrata, a na njima se pojavi keva u svojoj crvenoj majci i texas suknji. Prolazeći rukom nehajno kroz svoju crnu farbanu kosu keva mu reče: „Otkud ti, završio si?” „Pa evo završili smo noćas kasno pa sam pravo sa posla došao ovamo, šta ću kući sam?” „Ma došao si ti u kontrolu”, reče keva pokvareno. „Pa normalno, da mi ne upropastite baštu.” „Hajde da ti skuvam kafu. Jel’ si gladan?”, upita keva. „Jesam ali ću prvo da popijem kafu”, odgovori ćale ulazeći u kuću, dok sam ja išao za njim. Unutra je Radovan sedeo za stolom, miran kao buba i sav zajapuren u licu.

„Gde si bre Radovane!”, pruži mu ćale ruku. „Evo, rekoh da vidim…”, bio je totalno sluđen. „Ma znam sigurno te Jelena opet zvala da joj nešto pomažeš u bašti.” „Da”, reče oon blesavo i izgubljeno, osećam da se usr’o od straha. „Sav si se zarumenio, vrućina je a? Što bre ne sedite napolju, lepše je.” „Ma neka more, dobro je i ovde, ionako treba da idem.” „Što, sedi bre, gde žuriš?” „Pa imam i ja neka posla, samo sam znaš…” „Ma normalno, sve znam, uvek ima posla po čitav dan, pozdravi Dragicu.”

Tada Radovan ustade i smutljivo se pozdravi, praktično bežeći iz kuće. Ćale i ja smo seli za sto dok je keva kuvala kafe. „I kako je ovde?”, obrati se meni, „teško, a?” „Nije bre, baš sam uživao u bašti, ja i keva smo sve počupali i zalili kako treba, videćeš posle.”

„Kako ste spavali, dobro, pa da ovde je mir i tišina – milina za spavanje.” „Ma da, baš je super za spavanje, pogotovo kad se umoriš od rada.” „Nadam se da se nisi puno umorio”, reče pomalo cinično zajebavajući me, „a i da jesi, noćas si imao vremena da se odmoriš i naspavaš u tišini.” „Skroz si u pravu, ni TV nisam gledao sinoć.”

jebanje od pozadi

„Pa da, znam ja ovde je bre milina, jel’ ti sad jasno zašto ja i mama volimo da dolazimo ovde svakog vikenda?” „Potpuno, mama je baš uživala u svom poslu, zar ne?” – pogledao sam je bezobrazno – „ništa joj nije teško” – a ona mi uzvarati pogled nekako besno. „Pa kako da čoveku bude nešto teško na ovakvom vazduhu, jel’ vam Radovan pomagao?” „Pa…”, poče keva ali je ja prekinuh: „Ma hteo je čovek, ali nema smisla, ja sam tu. Čini mi se da ga vi iskorišćavate, i ti i mama.” „Kako to misliš, pa i ja bih njemu pomogao da mu nešto treba, što bih ga iskorišćavao, svašta. On je bre jedan izuzetno dobar i pošten čovek, nikada ga ne bih iskorišćavao, jel’ tako Jelena?” „Jeste”, reče mama, „on nas jednostavno voli i zato želi da nam pomaže”. „Pa da”, nastavi ćale, „nego daj Jelena jednu rakijicu da se malo prodrmam.”

Keva se naguzi kraj sudopere da uzme flašu rakije iz donjeg dela a ja po inerciji pogledah u njeno naguženo dupe. Ćale je sedeo sasvim mirno uopšte ne registrujući njeno provokativno savijanje. Stvarno je bre bambus – pomislio sam, pored ovakve žene on razmišlja o bašti i čistom vazduhu, jeb’o ga čist vazduh. Keva mu donese čašicu rakije i sede za sto sa nama.

Eto nas, svi troje zajedno, srećna porodica na okupu za stolom

Ćale koji nema pojma da je njegova žena pre samo 15-ak minuta drkala konjsku kurčinu poštenom i tupavom Radovanu, ja koji sam noćas jeb’o svoju sopstevu mamu do besvesti i moja keva koja je pušila kurac svom i njegovom sinu i čak priznala da je prava kurvetina, koja ga je varala, i još uvek vara i mašta i fantazira o drugim muškarcima. Dva ludaka i jedan pošten čovek, baš lepo.

„A ti Jelena, kako si ti spavala noćas, bolje nego kući a?”, pitao ju je ćale pomalo cinično. „Pa da znaš da jesam, kao beba, baš nam je bilo lepo, a Dule?” „Ma super keve mi, moramo da ponovimo ovakav vikend, meni baš prija.” „Pa znao sam ja zato sam joj i rek’o da pođeš i ti sa njom, bolje ti je ovde nego kući da ‘vataš zjale po čitav dan.” „Znaš ćale da si u pravu, za ono što mi stalno govoriš, da čovek svaki dan nauči nešto novo o nečemu i nekome, potpuno si u pravu.” „Pa normalno da sam u pravu, napokon si i ti shvatio neke stvari, to mi je drago da čujem.”

milfica puši

Keva se samo pokvareno smeškala te dodade: „Pa svi mi učimo svaki dan Dušane, zar ne, svaki dan saznaš nešto novo, na to si mislio?” „Na to pa da, šta drugo?” Kad ćale popi kafu i rakiju ustade i reče: „Idem do bašte da vidim šta ste vas dvoje pametnjakovića tamo uradili, a ti Jelena spremi nešto da jedemo. A ti Dušane, pomozi tu njoj ako joj nešto treba.” Izdade čovek naređenja i izađe u svoju voljenu baštu. Keva i ja smo i dalje sedeli za stolom a ona tad reče: „Presekla sam se kad sam te čula malopre.” „Šta misliš, da ja nisam kad sam ga video na kapiji?” Jao dobro si odreagovao i dao mi vremena da dođem sebi, inače ko zna šta bi bilo…” „A Radovan, kako je on odreagovao?” „Trg’o se kao oparen, skočio i navuk’o pantalone i gaće u cugu, ne pitaj, a meni i sad srce lupa.” „Smiri se, sve je dobro prošlo, ala si se primila, a? Čovek ima kurčinu kao konj, toliki nisam nikada video.”

Ona se nasmeja i reče: „Ni ja, stvarno je ogroman.” „Kako naiđe ćale, jebote, šteta, kako si krenula, pojebala bi se sa njim a, baš si se napalila, video sam kako se maziš dole.” „A ti, kako si se ti osećao dok si me gledao?” „Jao, ne da mi se dig’o dok si mu drkala i stezala ga za jaja, nemaš pojma kako to izgleda sa strane kad se gleda.” „Stvarno?” „Uh, ne pitaj, počeo sam i ja da stežem svoju kitu dok sam te gledao, baš sam se primio, umalo nisam počeo da ga drkam, ali da znaš ne znam dokle bi dozvolio da ideš sa njim, ljubomoran sam.” „Lažeš Dušane!”, prasnu ona u smeh!

„Tebe mi, verovatno bih te ja prekinuo, ne znam dokle si bila spremna da ideš?” „Pa ne znam ni ja, ali malo je falilo da mi pomogneš da ostvarim svoju fantaziju.” „Znači jebala bi se sa njim?” Ona se bezobrazno smejala dodajući: „Stvarno si ljubomoran izgleda?” „Nego šta sam, jao poludeću, ne znam ni sam, tako me pali dok te gledam a opet ne znam ni sam…”, rekao sam nervozno, „ma da jebala bi se ti sa njim!”

„Ova igra postaje sve zanimljivija otkad si se i ti uključio, jel’ znaš? I da znaš, imponuje mi to što si ljubomoran, to me baš uzbuđuje, a i daje mi nove ideje.” „Na šta misliš, keve ti? Šta, sad ćeš i mene da ložiš i izluđuješ kao Radovana, ali sa drugima?” „Ha, dao si mi još jednu novu ideju”, reče ustajući sa stolice i zadižući svoju suknju na kukove, te otkrivajući mi svoje dupe u crnim pamučnim gaćama, koje su joj delimično bile zavučene između guzova, pa sede u moje krilo i poče da mi meša dupetom po kurcu, a ja je uhvatih za sise preko majce i počeh da ih stežem, a mama nastavi: „Jel’ te uzbuđuje pomisao to što je tata tu u bašti i svakog trena može da upadne i zatekne mamu i sina u ovom položaju a?” „Uzbuđuje me i te kako, kakva si ti lujka jebote, prava si…” „Kurva, jel’ si to hteo da kažeš?” „Baš to, u stvari si kurvetina.”

Ona tad uze moju šaku, sklanjajući je sa njene sise i spusti je na svoju pičku i reče: „Mazi me, hoću da me maziš”, reče stavljajući moju šaku u svoje gaćice na svoju dlakavu sluzavu pičku. „Ali naići će ćale!”, rekoh joj dok je ona i dalje mešala dupetom u mom krilu. „Videćemo ga kroz prozor, ne brini… uostalom on je u svojoj bašti. Mazi me, hajde bre, bolje to malo.

Ja joj tad zavukoh dva prsta u pičku i počeh da je jebem prstima a dlanom da joj dodirujem klitoris. „Jaooo Dule kako sam napaljena kao neka šiparica. Ne znam, više ništa ne znam… Jel’ imaš želju da me sad jebeš, reci mi. Jel’ bi me jeb’o?”

drka joj pičku

„Nego šta nego imam, rastočio bih te sad!” Jel’ smeš a, mhm, a, jel’ smeš?” vNe znam bre kevo, ćale je tu.” „Osećam ga, koliko ti se dig’o, osećam ga pod guzom, zamisli ga sad u maminoj pici, jel’ možeš?” „Zamišljam, a ti, jel’ bi ga ti sad htela, jel’ bi ga ti sad primila…?” „Uuuuuh nego šta, sad bih primila i od konja, baš mi se kreše…”

U tom trenutku videsmo ćaleta kako prolazi ispod prozora i ide u kuću. Keva ustade iz mog krila spuštajući suknju naniže i stade kraj šporeta. Ja sam i dalje sedeo na stolici sa ludačkom erekcijom. Ona kao poče da sprema nešto za jelo. Tada ćale uđe u kuću i sede za sto „Dobro ste odradili posao u bašti, zadovoljan sam, niste gubili vreme, svaka čast.” „Pa i nismo”, odgovori mu keva ironično. „Ja sutra ne radim pošto sam radio celu noć, hoćeš i ti Jelena da ostaneš pa da se sutra vratimo svi zajedno, ili baš moraš na posao?” „Pa ne znam”, reče keva gledajući u mene, „a Dule, jel’ se tebi još ostaje ili da idemo večeras kući?” „Ja bih kući a ti ostani sa ćaletom ako hoćeš.” „Pa ne znam, hajde da ostanemo do sutra Dule pa idemo svi zajedno a?”, rekla mi je keva umilnim glasom.

„Dobro hajde, važi, ostaću i ja onda.” „Ma da, ostani, pa možeš večeras malo da prošetaš sa mnom dole do reke pošto tvoj otac nikad neće.” „Ma da, lud sam bez šetanja, samo vi šetajte, imam ja i pametnija posla od šetanja, uostalom hoću da se naspavam i odmorim kao čovek.” „Ma ti si poznat kao interesantan i zabavan”, reče mu keva, „pola života si prespavao”. „Daj bre nemojte sada da se raspravljate, inače odoh ja, šta vam je?” „Ma pusti je bre uvek ona tako samo traži razlog za svađu, budala jedna.” „Ti si bre budala pa ne vidiš.” „Ma nosi se bre u PM.”

„Alooo bre, šta vam je? Prekinite”, rekoh im te ustadoh sa stolice i priđoh kevi koja je besnela. Ćale tada ustade sa stolice i izađe opet napolje, a ja pokušah da smirim kevu. „Alo bre šta ti je, što si pobesnela?” „Ma goni ga bre…” „Hajde smiri se, spremi nešto da jedemo, bez nervoze i ovako sam napet.”

Tih par sati je prošlo nekako sa dozom napetosti u vazduhu. Ipak smo seli svi zajedno da ručamo, pa posle kasnog ručka keva mi predloži da malo prošetam sa njom, kako bi se malo smirila i opustila.

Ok, idemo malo da prošetamo niz put

„Ima dole ona fina rečica, videćeš, baš je tiho i mirno, samo se čuje voda kako žubori.” Krenuli smo putem i razgovarali. „Kako me nervira, kreten jedan…” „Daj bre kevo pusti to sad, zaboravi, nego reci mi šta ćemo sa Radovanom?” Preko lica joj se tad razvuče osmeh. „Kako misliš?” „Pa hoćeš li da nastaviš tamo gde si stala ili šta?” „Kako misliš to da izvedem majke ti, a uostalom zar mi nisi rekao da si ljubomoran.” „Pa jesam ljubomoran, ali opet, s druge strane, strašno sam se napalio dok sam te gledao sa njim.” „Da ti kažem iskreno, i mene je palilo to što sam znala da me gledaš…” „Ali čovek ima kurčinu kao konj stvarno.” „Pa ima”, nasmeja se ona, „to sam i pretpostavljala.

veliki kurac

„Kevo!” „A, reci?” „Ti bi se jebala sa njim, sad sam siguran, kako ti se lice ozarilo kad sam pomenuo njegovu kurčinu.” Ona se samo kikotala pokvareno. „E stvarno si…” „Kurvetina, znam.” „Nisam to hteo da kažem, nego da me sad namerno praviš ljubomrnim, zato što ti se tako sviđa.” „Pa što te pravim ljubomornim, ti si sa mnom bio, a Radovan još nije.” „Ali ne znači da neće, jel’ tako, tj. ne znači da ti nećeš?” „Ok, hajde, kresnula bih se sa njim, imam želju da osetim onu njegovu kobasicu, ali ne da bih ti bio ljubomoran, nemoj sad sve da kvariš.”

„Dobro neću da kvarim, ako ti je toliko stalo neka te razvali onda, razbucaće te kao dete zvečku, stvarno si…” „Kurvetina, znam, kurvetina sam!!!” „Ti baš voliš da te ljudi tretiraju kao kurvu?” „Ne, niko mene ne tretira kao kurvu, ali kada mi ti to kažeš, onda ostim onako nekakvu vrućinu… u stomaku, kako da ti objasnim, obuzme me neka drhtavica, onako napaljujuća, neki žmarci… jao mamicu ti jebem malu…” „E znaš šta, stvarno si drolja i to onaa…” „Najgora, a?” „E baš tako.”

Utom smo došli do reke i već je počelo da se smrkava lagano. Posle pola sata provedenih tamo rekoh joj: „Hajdemo mi nazad, pašće mrak posle ništa nećemo videti”. „Hajde.” Kad smo se vratili kući svetlo unutra nije bilo upaljeno. Ušli smo, ali ćaleta nije bilo, ni u sobi. „Vidi ga kreten”, reče keva, „mora da se spakovao i otišao kući. I bolje.” „Idem da vidim da nije u bašti, možda je negde napolju”, rekoh ja. „Ma gde u bašti, šta bi radio tamo po mrklom mraku?” „Ma idem ipak da vidim”, rekoh i izađoh napolje.

Dok sam ga tih par minuta tražio pogledom po mraku u bašti čuo sam kapiju kako se zatvara. A evo ga na kapiji – pomislio sam i krenuo sam opet ka kući. Kroz bočni prozor iz mraka na svetlu unutra sam video Radovana koji tek beše ušao, kako priča nešto kevi. Prišunjao sam se do prozora i slušao. Radovan stoji ispred keve i govori kako je došao da nas pozove kod njih jer je Darko tamo. „Ma ne pada mi na pamet sad da idem, bila sam sa Duletom u šetnji.” A on onako rumen u licu je moli da krene sa njim, a keva mu na to odgovara: „Pa zar ti nije lepše da ostaneš ovde sam sa mnom nego da sedimo dole sa njima?” „Jao Jelo ost’o bi ja sa tobom do kraja života, samo kad bi htela.” Tada me keva snimi u pomrčini napolju, te priđe prozoru i pogleda me kako stojim u mraku. „Jel’ vidiš ko je došao? Šta da radim, da ostvarujem fantazije ili…?”, prošaputa. Klimnuo sam glavom potvrdno. „Gledaj sad!” Keva malo razmaknu zavesu i vrati se do Radovana i reče mu: „Sedi bre ovde ako hoćeš, ako ne, onda idi, ja ne idem”. On sede na stolicu obrisa rukom čelo i reče: „Jao Jelena što me mučiš, danas sam ti kao blesav”. „Štooo, da nije zbog mene možda, ili zbog nečega drugog?”, reče keva oslanajući se rukama na sto pred Radovanom tako da može nesmetano da joj gleda u sise. „Što pitaš kad znaš?”, reče joj. „Ne znam kaži mi ti, podseti me”, kikotala se pokvareno i koketirala.

„Kako bre ne znaš Jelo? Što me zezaš, vidiš da sam sav kao na iglama…” Keva se ispravi i krenu da mu seda u krilo: „Šta se znojiš Radovane, jel’ ti ovo ne prija možda?” „Jelo bre”, riknu Radovan i u’vati je rukama za sise i poče jako da ih steže. „Polako bre, nije ti to opštinsko. Ooooo, već je dignut. Pa ti Radovane čim me vidiš, tebi se diže, a? Skidaj te pantalone.”

facesitting

„Šta ti je Jelo, gde ti je sin?” „Ne brini ti za njega, skidaj se kad govorim, ako hoćeš da jebeš skidaj, nemamo mnogo vremena.” Keva ustade iz njegovog krila a Radovan poče da skida pantalone, a keva ga gurnu da sedne na stolicu, zatim zadiže svoju mini texas suknju na kukove i nabi mu pičku na lice. „Liži da vidim kakav si lizač, ako budeš dobro lizao, možda ćeš i da jebeš, možda ti i dam pičku.”

Radovan je tad prvi put lizao pičku

On poče da joj liže njene crne pamučne gaćice a ona mu reče: „Pomeri ih u stranu bre budalo jedna, jel’ ja treba da te učim?!” „Pa Jelo ja nikad nisam ovo radio”, drhtao mu je glas. On joj pomeri gaće u stranu pa poče lizati maminu crnu čupavu pičku. „Tako je Rako liži, aaa, jel’ ti se sviđa, jel’ bi me jeb’o, a?” „Ahaha”, mumlao je, „mhmh rrrr, mmmm”.

On joj spusti ruke na dupe dok je lizao i poče da je ‘vata, a ona mu reče: „Ruke sebi, nisam rekla da možeš da me vataš, samo liži, ako zaslužiš, jebaćeš me”. Radovan je lizao kao sumanut pičku moje mame dok se ona sva tresla od uzbuđenja i zadovoljstva. Kurac mu se dig’o do pune veličine i bio je stvarno ogroman. Keva poče zatim da ječi drhti i jauče, a noge su joj klecale. Počela je da svršava vrlo brzo, stežući svoje velike sise preko majce.

Zatim krene da se spušta u Radovanovo krilo sedajiću preko njegovog ogromnog kurca. Kurac mi je bio dignut do kraja. Počeo sam da ga ‘vatam i stežem, bezmalo da ga drkam.

Keva poče da meša dupetom u Radovanovom krilu preko njegove kurčine skidajući majcu i ostajući samo u crnom brushalteru iz koga kipte njene velike sisetine. Poče da ih steže rukama nameštajući se anusom preko Radovanovog kurca. Izgleda joj je prijalo da mazi svoj snus njegovim kurcem. Ona se savi unapred na njegovom krilu, pa jače poče da se pomera napred-nazad dupetom trljajući ga o Radovanov kurac, praktično mu ga je drkala dupetom. Radovan se držao za stolicu sa strane, mlatio glavom i rktao kao konj. Tada poče da svršava u mlazovima prskajući sebe po košulji, bacio je mlaz čak do svoje brade: „Jao Jelo, jao Jelena uh.”

trljanje guze kurcem

Keva se i dalje trljala dupetom o njegov kurac ali Radovan beše gotov, više nije mogao da reaguje. Čini mi se da je bio van sebe. „Čekaj Jelo stani, stani molim te.” „Šta da čekam?”, reče keva besno što je ovaj prekida, „šta da čekam. Ćuti bre tu ako hoćeš da jebeš”.

Izgleda ga je keva tim postupkom uplašila jer je počeo da mu pada. Više nije imao onu erekciju. Keva besno skoči iz njegovog krila pogleda ga onako ušljiskanog spermom i viknu: „Izlazi, beži bre, napolje, brzo, odmah nisi ni za šta.” „Što bre Jelo? Čekaj malo…” „Oblači se i izlazi brzo”, vikala je, „nemoj da si nekom nešto rekao o ovome. Ubiću te, jel’ znaš?”

Jadni Radovan brzo navuče gaće i pantalone i zaglavi kroz vrata put kapije. Kad je zamakao u mrak ja uđoh unutra, a keva je sedela na fotelji vidno ljuta. „Šta bi, tvoj konj zakazao?”, smejao sam se. „Ma pička mu materina glupa”, reče besno dok su joj sisetine kiptele iz brushaltera.

Ona tad ustade i priđe do sudopere da popije čašu vode. Stao sam iza nje i uhvatio je za sise i počeo da ih mesim. Posle par sekundi sam raskopčao farmerke i svukao ih dole oslobađajući svoj dignuti ali duplo manji kurac od Radovanovog i podigao kevinu suknju opet na njene kukove, te joj prisloniio svoju kitu između guzova i opet je uhvatio za sise, ali spod brusa, i mesio ih.

„Jel’ ti ovo treba, a?” „Mhm mhm mrrrrr”, prela je kao mačka. „Sad ću da te razbijem od kurca, napaljen sam kao mladi bik.” „Hajde da vidim, baš da vidim kako ćeš to da me razbiješ.” Jao Jelena, kurvetino jedna, u roku od pet minuta si sa dva različita muškarca, jebeš se s kim stigneš, kao…” Ona mi ništa ne reče već je i dalje trljala svoj dlakavi anus o moj kurac.

Tada sam joj pustio sise i krenuo da joj nameštam kurac na usmine njene dlakave pičke. Primila ga je iz zezanja, iz tri puta je bio ceo u njoj do kraja. „Jao Jelenaaa, mamaaaa, kako si dobra za kurac…” „Za čiji kurac?” „Za svačiji, ali si za moj rođena, vidi samo kako klizi, kako uleće” govorio sam joj dok sam se zabijao u njenu pičku.

jebanje milfare

„Ah ah a, a, a, ajao, jel’ ti lepo, a, jel’ ti lepo?” „Jok tebi je lepo, auh uh, uhuh, rođena si za karanje, prava drolja.” „Jesam drolja sam, kurva sam, kurvaaaaa, jebi me, jebi me, jebi me, jebi mee, aaaah ah ah!” „Nego šta si nego kurvetina, moja kurvetina, mama kurvetina koju ću od sada da jebem svaki dan u svaku rupu.” „Jel’ hoćeš? Napalio si se, a mali?” „Nego, jel’ ti to voliš, jel’ tako…” „Volim ah volim volim a a a a… Volim da me jebeš, volim, ah, kurva sam i volim da me jebeš!”

Kako sam je opet uhvatio za sisetine i počeo da ih mesim, tako sam počeo da svršavam u nju da joj štrcam spermu. „Svršaaavaaaam, ah ah ah!” „Ne, ne, ne unutra”, viknu i pokuša da se pomeri kako bih ga izvadio, ali joj nisam dao, nabijajući se u nju do kraja i stežući joj sise, tako da nije mogla da makne iz savijenog položaja ispred mene. Kada sam svršio nastavio sam da je jebem zadnjim atomima snage.

„Mogu da zatrudnim majmune, što me puniš?” „Jer to volim, a možeš i da abortiraš… a i ti voliš da se puniš kaži, kaži mi, da voliš da se jebeš!” „Volim, volim volim jebiiii meeeeh, hoću da svršimm, ne ostavljaj me ovako.” „Jebaću te, nego šta ću, nego šta ću da te jebem, ima da svršiš i da utrneš od kurca, jel’ znaš?” „Auuuh auu vauu, mhmm jao, jebi jebi jebi jebiiiii meeeee, aaah aah”, vikala je i zadizala nogu nagore.

„Kako se karaš kurvetino jedna, karaš se najbolje od svih pičaka koje sam jeb’o, jel’ znaš?” „Znam, znam, znam samo me jebi, uhvati me za sise i steži ih, ti ih voliš, stegni ih da te osetim, aah vau.” Stazao sam joj njene velike sisetine i vukao joj bradavice lagano, a mama se nabijala na moj kurac mešajući dupetom. „Jel’ ti odgovara moj kurac, jel’ te zadovoljava, iako je manji od Radovanovog, je li, kurvice moja?” „Odličan je samo me jebi, ah ah ah…” „O kome sada maštaš dok te karam, jel’ o Radovanu opet?” „Ma jeb’o te Radovan aaaaaah”, vrisnula je i počela da svršava u trzajima i da se savija podamnom oslanjajući se rukama na sudoperu sve jače.

jebanje na stolu

„Jao, jao, jao, aaaaah jao kako je dobro, uh stani, stani, staniiii molim te”, vrisnula je. Izvadio sam ga okrenuo se i otišao do fotelje te seo na nju, a mama kleknu kraj sudopere na kolena i reče: „Uh, mamu ti jebem malu, ovo mi je trebalo.” „Hoćeš još?” „Ne sad, ne mogu više moram da odmorim, crkla sam.” „I ja sam mrtav, i da hoćeš, ne mogu više.”

Ona zatim ode u kupatilo da se opere i sredi, a ja navukoh pantalone, pokušavajući da dođem sebi od umora, razbila me je.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Steta sto nema jos nastavaka…

možda i bude, ko zna…

Nadam se, skroz napaljujuca pricica…

3
0
Would love your thoughts, please comment.x