Dve mame sa dva sina

Zovem se Višnja, imam 37 godina i radim kao medicinska sestra. Živim u zgradi s 10 stanara. Ispričaću vam kako se desilo da dve mame spavaju sa dva sina.

Vračajući se kući iz noćnog dežurstva pred samim dolaskom do zgrade počelo mi se pišati, da sam jedva čekala da stignem do haustora naše zgrade.

Stigavši do haustora uletila sam nutra i kako su već svi otišli, djeca u škole a odrasli na posao, došavši do stepenica, zadigla sam suknju koja mi je bila nešto malo iznad koljena tako da sam ju sa lakoćom zadigla. Kako sam imala čarape, a ne hulahopke (uglavnom nosim čarape) tako da sam nabrzinu zadigla suknju, maknula gaćice u stranu, čučnula sam i počela pišati. Kada je potekao prvi mlaz zažmirila sam od olakšanja, pišala sam žmirečki tako da nisam primijetila sina moje prijateljice Sanje, 18-godišnjeg Dražena, koji je gledao kako pišam i pritom natezao svoj nabrekli kurac.


Otvorivši oči ugledala sam kako ga nateže i masturbira svoj uzdignuti i tvrdi kurac. Vidjevši ga tako malo se zacrvenio, htio je nešto reći, ali se ukočio od straha, a ja sam gledajući u njegov kurac počela osjećati peckanje u utrobi. Pička mi se počela vlažiti, sise nadimati i bradavice krutiti.

Kako sam udovica, nije mi puno trebalo da se uzbudim, jer dugo nisam u sebi osjetila tvrdi i pravi kurac. Vibrator.

Ustala sam sa trosjeda, pogladila ga po kari, uhvatila za ruku i povela u spavaću sobu gdje sam ga polegla na krevet. Otišla sam zaključati vrata stana, iskopčala telefon da nas nitko ne uznemirava i vratila se se u sobu. Bila sam toliko uzbuđena i sluđena da uopće nisam razmišljala. Dražen me promatrao s kreveta. Sada sam se ja počela polako skidati. Prvo sam skinula svilenu košulju, pa sam polako otkopčala grudnjak, a to je bilo olakšanje za sise koje su bile tako nabujale da je grudnjak skoro popucao.


Bradavice su mi se ukrutile, bile su čvrste i stršale u vis kao dva bombona. Onda sam polako otkopčala šos, skinula gaće i bacila ih na Dražena. On je samo gledao moj striptiz i rekao:
– Teta Višnja, vi ste prava sex bomba, stalno maštam o vama i o vašem tijelu. – I tako sam ga pitala je li bio sa curom. Rekao je da je još djevac. Kada sam saznala da ću mu baš ja skinuti jumf, to me još više napalilo.

Ostala sam samo u čarapama, prišla krevetu, opkoračila ga, i lagano mu sjela na kurac. Uzela sam ga u ruku, namjestila na ulaz i natakla se na njega do kraja. Moji vaginalni mišići obuhvaćali su njegov mladi kurac.

Sjedila sam tako par minuta na njemu. Rekla sam mu neka mi miluje sise, neka se igra s njima, što je i učinio. Rekao je:
– Ovo je super, ovo je božanstveno! – a ja sam u sebi osjećala pulsiranje i trzanje njegove kite. Sokovi su mi se cijedili i cijedili, kurac, trbuh i dlačice bile su mu mokre i pune mojih sokova.

Počela sam se ponovno spuštati i dizati. Znala sam da mu neće dugo trebati da svrši u mene. Polako sam se klizala na tom mladom kurcu, osjetila trzanje. Znala sam što slijedi. Nataknula sam se do kraja na njega, on se još malo odigao tako da se još jaće zabije u mene i počela je štrcati sperma. Punio je moju nutrinu, a i ja sam pritom svršila. Ostala sam tako nataknuta sve dok mu se nije smanjio i sam ispao iz pičkice.

Sišla sam s njega i legla pored Dražena na leđa. Okrenuli smo se bočno jedno drugome i malo pričali. Rekla sam mu:
– Od sada ću ti ja, ako to želiš, biti učiteljica u seksu. – Rekao je da je to super i da će biti vjeran, dobar i poslušan učenik, i da mu je bilo lijepo i da želi još.

Legla sam na leđa, on se popeo na mene i počeli smo se ljubiti. Doticali smo se jezicima – to je bila druga lekcija: ljubljenje. Onda sam ga uputila da mi liže i ljubi sise što je drage volje i učinio. Igrajući se s njima opet sam svršila.

Onda sam mu rekla da mi liže pičkicu, da žene vole kada im se to radi. Spustio se do moje pizde i počeo je lizati. Gurao mi je jezik u nju, lizao usmine, a sokovi su mi se cijedili po njegovom jeziku, po bradi. Govorila sam mu stvari u stilu: sada me polako liži, sad brzo, poliži klitoris, gurni prste u pičku…, i on je sve radio a ja sam svršavala i svršavala…

Dve mame sa dva sina

Kada mu se opet dignuo, rekla sam mu da se opet popne na mene, raširila noge, primila ga za nabreklu kitu i glavić stavila na ulaz pohotne i vlažne pičkice. Obgrlila sam mu nogama bokove a petama ga stisnula za stražnjicu i rekla neka mi gura kurac u pičku.

Počeo je polako prodirati, malo smo se ljubili, pa mi je sisao bradavice i tako malo po malo približavali smo se zajedničkom svršavanju. Dražen je počeo brže ulaziti u mene, to je značilo da se bliži orgazam. Odjednom ga je zabio i kurac mu je počeo rigati vruću spermu, pri čemu sam i ja svršila.

Dražen je samo govorio:
– Teta Višnja, ovo je super, volim vas! – a i ja sam njemu tepala. I tako smo se mali i ja potajno nalazili i ševili… Ali, kako se kaže, vrag ne spava.


Moja prijateljica Sanja, njegova mama, počela je sumnjati, i jedno popodne namjerno je ranije došla kući s posla i uhvatila me kako joj ševim sina. Ušla je u spavaću sobu baš kada se Dražen praznio u mene, i to u psećoj pozi.

Ostala je zabezeknuta, šokirana, a onda je počela nekontrolirano urlati:
– Šta to radite?! Jeste vi normalni!!! I to još u mom krevetru, Višnja…?! – Dražen se na brzinu obukao i istrčao iz stana. A ja sam Sanji uzvratila:
– Ti nisi normalna!!! Vidiš kako si ga prepala svojim vikanjem, kaj hoćeš da se baci u Savu, luđakinjo histerična, pa nije ti to muž, koji te kurac briga! – Ogrnula sam se u plahtu i nazvala sina na mobitel da hitno ode potražit malog Dražena.

Za to vrijeme smirivala sam zaplakanu Sanju koja se pravdala da nije tako mislila, nije htjela vikati, ali da već dugo sumnja da se nešto između Dražena i mene događa. Kako se bojala pitati, mislila je da će biti najbolje ako se sama uvjeri.

Sjela sam na rub kreveta, duboko uzdahnula, i ispričala joj kako je sve počelo. Možda sam malo pretjerala sa sočnim detaljima, svim tim opisima kako mu je bilo kad sam mu skidala jumf, kako voli lizati pičku, jer sam primjetila da je počela dublje disati, raširila je noge i s pičkom kružila po madracu. Napalila se!

Kao u transu spustila sam plahtu na pod, gola stala pred Sanju, spustila se na kojena i raširila joj noge. Prvo sam joj samo mazila bedra i noge, pa lagano zadigla suknju koja je sezala do koljena. Kada sam preko gaćica prešla po pički već je brzo disala.

Ljutnja je splašnjavala i pretvorila se u užitak. Imala je bijele gaćice i čarape boje kože. Malo pomalo, milovala sam je i skidala s nje odjeću. Nisam mogla izdržati; poljubila sam je, jezici su se isprepleli. Uhvatila me za sise i nježno ih milovala. Igrala se mojim ukrućenim bradavicama, a ja sam se zabavljala s njezinim sisama. Uživale smo jedna u drugoj, ljubile se, milovale…

Prvo sam ja njoj polizala pičku i dovela je do orgazma, a onda je ona moju. Bilo je božanstveno. Igrale smo se vibratorima, ljubile i tako sve do jutra.

Od prijateljica postale smo ljubavnice i još bolje prijateljice. Nakon nekog vremena predložila sam joj da bi ona mogla podučiti mojeg sina, što je prihvatila. Za to sam joj dala mjesec dana nakon kojih smo se trebale naći da mi ispriča kako je sve proteklo. Ideja mi je bila da dve mame poduče dva svoja sina seksu.

Moj Ivan nije ni slutio što mu se sprema, kakvi ga užici čekaju. Ja sam se nastavila ševiti s Draženom. Objasnila sam mu da se mama ne ljuti na njega, da smo razgovarale do jutra i da se možemo i dalje viđati.

Nakon par dana primjetila sam da moj Ivan sve češće odlazi kod Sanje. Ona je već dosta dugo razvedena, koristila je vibratore u sebi. Zato sam joj predložila da pojebe mog malog, ali da to čuva kao tajnu da susjedi ne saznaju.

Jedne noći sam i Draženu objasnila da njegova mama ima iste potrebe kao i ja, i sve mu ispričala. Rekao je „super”, i to da mu se Ivan povjerio kako se pali na njegovu mamu i da su skupa drkali zamišljajući mene i Sanju.

Tako smo se jebale sa sinekima, pa se sastale, izlizale i u najsočnije detalje prepričavale kako je bilo.


Jedne Nove godine Sanja i ja otišle smo na tulum kod moje prijateljice Biserke, a klinci su slavili kod svojih prijatelja. Ivan i Dražen vratili su se prije nas, i gledali film na televiziji. Sanja i ja, pomalo ošamućene od šampanjca, došle smo seksi raskopčane. Sanja je na sebi imala dugu plišanu crnu haljinu s izrezom do bedara, ali je na slavlju bila zakopčana sa dva gumba. Dok je sjedala u auto raskopčala ju je tako da su izvirivale čipkaste čarape i crveni grudnjak. I tako seksi obučene i napaljene stigle smo u Sanjin stan. Dečki su zazviždali kada su nas vidjeli i rekli su da smo seksi.

Sanja je otišla do frižidera po još šampanjca i rekla da moramo nazdraviti Novoj godini. Izvadila sam visoke čaše, Ivan je otvorio šampanjac i svima nam natočio. Kucnuli smo se i poljubili se. Sinu sam čestitala kao i uvijek, a Dražena sam strastveno zažvalila kao i Sanja Ivana.

U tom trenutku smo se podelili: dve mame sa dva sina, svaka sa sinom ove druge…

Ugasili smo TV, upalile radio i bacile se na erotski stiskavac s klincima. Ljubili smo se, vatreno milovali po tijelima. Sve je bilo nabijeno erotikom, strašću i seksom. Osjetila sam Draženov ukrućeni kurac koji me pikao i trljao po stidnoj kosti kroz mini suknju. Namigivala sam Sanji, a onda je ona s mojim sinom otišla u spavaću sobu, a ja i njen mali još smo bili u dnevnom i uz vatrene poljupce počeli jedno drugo skidati.

Kroz hlače sam ga primila za kurac, a ja sam na kraju ostala samo u čarapama i halterima, bez grudnjaka i gaćica.

Dražen je stajao gol, spremne batine. Kleknula sam pred njega i počela ga sisati. Glavić mu je bio crven i gladak. Polila sam ga šampanjcem da bude još slađi, polako ga lizala, pušila i uživala… Pojavile su se kapljice na vrhu, znala sam – još malo pa špricanje sperme.

Polako sam ga uvlačila u usta, a on me uhvatio za kosu i počeo nabijati kao da me jebe u pičku. Ubrzao je ritam. Nekoliko puta sam se zagrcnula, a pizda mi je bila vlažna, puna sokova koji su mi se cijedili po bedrima.

Pušenje me napalilo do svršavanja, a Draženu sam dozvolila, kao rođendanski dar zakašnjen mjesec dana, da mi svrši u usta. Mali je zatim predložio da bi rado vidio Ivana i sanju kako se ševe. Čim je to spomenuo opet sam se napalila.


Polako smo se došuljali do sobe i provirili kroz odškrinuta vrata. Promatrali smo kako Sanja jaše moga Ivana. Nisam ni znala da mi sin ima tako dobar komad karine, iako ni Draženov nije bio za odbaciti.

Od gledanja mu se opet digao. Primila sam ga za ruku i povela u sobu. Legla sam na krevet do Sanje i Ivana, raširila noge, a Dražen je polako počeo prodirati. Čvršće sam ga obgrlila i petama pojačavala tempo prodiranja. Niz malih orgazmića upozoravao me da dolazi onaj veliki.

Stenjali smo i dahtali u duetu. Dražen se zabio u mene i počeo svršavati. Vidjela sam Sanju kako se životinjski nabija na Ivana i viče:
– Svršavam! Svršavam!

Ispraznivši se u moju pizdu, Draženov kurac još je bio tvrd i gurnula si ga u pičku. Gledala sam kako Dražen ševi svoju mamu u dupe.


Dečki su sve brže ševili moju prijateljicu, ispraznili se u nju i legli svako na svoju stranu kreveta. Ja sam svršila s vibratorom, a zatim se približila Sanjinoj pički i počela je lizati i kupiti spermu koju su klinci ostavili u njoj.

Balavce je to uzbudilo, ali sada je red bio na meni; nabila sam se na Draženov kurac, raširila guzove i pozvala svog sina da mi se zarije u dupe, što je drage volje i učinio.

Kada sam kroz opnu osjetila dva penisa koji se trljaju jedan o drugog poludila, sam od zadovoljstva. Ivan se počeo polako pomicati u guzici, i tako pomicati i mene na Draženovom kurcu.

Sanja nas je promatrala i gurala si vibrator u pičku kao luda, a kada je za to došlo vrijeme, polizala je sokove i spermu s moje pičkice. Zagrlila sam Dražena, legle smo i nas dve mame, i zaspali smo do jutra. To mi je bio najbolji doček Nove godine; dve mame sa dva sina…

Dve mame sa dva sina
Prodale smo stanove i kupile zajedničku kuću u okolici Gajnica. Dražen i ja smo u prizemlju, a Sanja i Ivan na katu. Ona je prva zatrudnila i rodila djevojčicu, a zatim sam ja Draženu dala sina. Skupa smo 6 godina i povremeno se ševimo svi skupa, kao one novogodišnje noći.

Ajde bok!

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 3.8 / Ukupno glasova: 4]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.






Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca, a ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše: klikni ovde za više informacija

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

1. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

2. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

3. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

4. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

5. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

6. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments