Moj muž je isto hteo kurac u guzi

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Predivno analno gubljenje nevinosti

I tako, dok mi je pričala priču o jebačini u njihovoj prvoj bračnoj noći, meni se digao kurac a ona se nasmješi i reče.
– Dragi moj mladi jebaču, vidim opet ti se digao, ali ćemo da nastavimo sa jebačinom malo kasnije, ima još toga da ti ispričam, strpi se malo. Meni treba malo više vremena, a i ovo što ti pričam i mene napaljuje. – Ja se nasmješih i rekoh:
– Nema problema, samo ti pričaj. Ovo je i te kako napaljivo, i uživao sam u ovoj priči.
– Dobro dragi moj. I tako je počeo naš ljubavni život a to ljeto odosmo i na more. I tu smo se guzili kao zečevi u našem apartmanu poslije plaže. Uvijek smo bili goli, što smo oboje i te kako voljeli. Jednom mi on reče: „Draga, volio bih da nađemo negdje neku plažu da možemo da se sunčamo goli“, a ja mu sretna odgovorih: „Rado ljubavi, i ja bih voljela da pocrnim svuda, a ti bi djelovao baš sexy svuda preplanuo, mmm…“, i zažvalimo se strastveno.

Opet se pojebemo i te kako žestoko, te se obučemo, pokupimo peškire i ostalo za plažu, i krenusmo da šetamo uz plažu da vidimo ima li neko skriveno mjesto. Tako šetajući on primjeti jedva vidljivu stazicu koja je vodila u unutrašnji dio do neke šumice, i tako šetajući tom stazom nakon nekih petnaestak minuta nađosmo jednu manju pješčanu plažu sa krupnijim pjeskom, koja je bila okružena nekim stijenama i bilo je zaklonjena hladom, isto ispod nekih stijena, te se upustismo na to mjesto. Skidosmo se, prostrijesmo peškire, te prvo odosmo u more.

nudistkinja brije pičku u potoku

Tu smo se malo ljubili i igrali, i onda se upustismo do peškira, te ja legoh a on uze ulja i poče da me maže, od ramena polako prema guzi. Kad stiže do guze, tu se zadrža, malo mi raširi guzove i nali ulja i dobro utrlja, a kada je namazao i noge, onda se ja okrenem i on mi namaza sise pa i pičkicu koju mi je obrijao pred sam polazak na more. Kada je završio onda i on leže, te ja uzeh da ga isto tako namažem i kada sam mu mazala guzu on rukama raširi guzove i reče: „Ljubavi, namaži mi i guzu malo“, a ja to i uradih i nešto mi ne dade mira, i ja počeh da mu masiram guznu rupicu, a on se promeškolji i zamumla: „Mmmm ljubavi… tooo…“, a ja mu ga gurnuh i on se samo malo nadiže guzom, što je bio znak da mu prija. „Aaah ljubavi, pa i ti se pališ na ovo! Mmmm, baš si nestašan… hahaa… a, ima da te ja jebem da znaaaš… hahaha“, on se isto nasmija: „Aaah ljubavi, nemam ništa protiv da sve probamo“.

Ja se sjetih da nam je jedan njegov prijatelj iz inostranstva poslao omanji vibrator koji smo upotrebljavali prilkom naših igrica i ja iz torbe ga dohvatih, nauljih ga i uključih na manju brzinu i prislonih mu ga na ulaz u guzu. On samo raširi rukama još više guzove i reče: „Tooo ljubavi, mmmm… jebii mužića svog, aaah… tooo“, i ja počeh da mu ga guram povećavajući brzinu, a on poče da dahće i viče: „Aaaaah ljubavi… aaaah… svršaaavaamm, ooooh… tooo…“ Kada se smiri ja izvadih vibrator iz njegove guze, ugasih ga i obrisah, a on se okrenu, podiže se i zažvali me strastveno: „Ljubavi, ooooh… ovo je bilo za pamćenje, ovo ćemo da nastavimo. Uuuh, baš super.“ „Dragi moj, postajemo sve perverzniji i neću se čuditi ako mi predložiš da se jebemo sa nekim parom, a možda i sa nekim muškim pa da me razvalite obojica, a može i neka dobra pička doći u obzir…“, a onda se oboje nasmijsamo. „Volim te ljubavi, i radit ćemo sve što nam se dopada, ali u našoj sredini to će biti teško.“ „Da, znam“, rekoh ja sa tugom u glasu, ali rekoh: „Ipak to ne bi trebao biti razlog da mi ne uživamo“. „Tako je ljubavi“, reče on.

I tako, dolazili smo na tu skrivenu plažu svaki dan, kad jedan dan tamo naiđemo na jedan stariji bračni par a ja ih prepoznah jer su bili često blizu nas, i primjetila sam da nas oboje mjerkaju i gledaju, ali nisam obraćala pažnju. Ona je bila moje visine, kraće smeđe kose, povećih sisa i širih bokova, sa povećom zadnjicom, obrijane pičke; a on je bio proćelav, malo manji od mog muža, sa pivskim stomačićem, ne baš velikim, a ispod tog stomaka klatio mu se kurac, ne baš mnogo veliki, isto tako sve okolo je bilo obrijano. Mi se smjestismo na naše mjesto a prilikom prolaska pored njih pozdravili smo se klimanjem glave i sa jednim „zdravo“. Oni odgovoriše i nasmješiše se oboje.

Pošto se namazasmo uljem, sjedosmo i počesmo nešto da kao pričamo tiho, a u stvari smo pričali kako smo ih oboje primjetili na plaži, a muž reče: „Mislim da su nas vidjeli kuda idemo i odlučili da se ovdje upoznamo. Draga, ako si za da se sa njima upoznamo i ako se šta desi, jesi li za?“ Ja se osmjehnuh i samo klimnem glavom. „Ona ima široko dupe, mora da je on ne može zadovoljiti onim što ima ispod stomaka“, i mi se nasmijasmo a smijeh bi malo glasniji, i oni nas pozorno pogledaše. Ali mi se napravismo kao da ne pričamo o njima i muž diže ruku kao pozdrav a i oni mahnuše. Nisu bili daleko i moj muž se oglasi: „Ako vam ne smeta, možete nam se pridružiti, ima mjesta ovdje, kao i malo hlada“. Oni se pogledaše i onda počeše da sakupljaju stvari, te nam se približiše.

naguzila se i pokazuje pičku

Ona nam okrenu leđa i poče da širi peškir, pa kako se nagla, tako je i noge malo raširila. Kada se sagnula, ispade joj mesnata depilirana pička i pokaza nam široko dupe, a mom mužu poče da se diže kurac. Kada namjesti peškir, ona sjede i vidi da se mom mužu počeo dizati a i njen muž je pokazivao iste znake. Ona se prva oglasi: „Vidjeli smo vas na plaži i primjetili smo da idete onim skrivenom stazicom, pa smo odlučili da vidimo gdje ste i evo i nas“, pa se nasmija. „Neka vas, baš nam godi društvo tako finih osoba“, a ja pomislim – koji si ti lukavac ljubavi, i nasmješim im se. „Pa lijepo je ovdje, a i mi volim nudizam kao i društvo, a ovo je baš lijepo skriveno.“ „Volimo i mi društvo i vidim da vam godi“, nasmija se moj muž gledajući njenog muža. „Ja sam Petar“, predstavi se on, a ona reče: „Ja sam Dragana“ i mi se upoznasmo.

Bili su iz jednog mesta ne mnogo udaljenog od našeg i to nas obradova. Mmm blizu su – pomislim – možda i poslije možemo se nastaviti družiti, ali da vidimo dokle će ovo ići. Dragana se oglasi: „Vidim da vam godi. I tebi, a i ovom mom“. Moj se muž nasmija pa reče: „Pa ima se šta lijepo i vidjeti, pa nam to godi. Zar ne Petre, prijatelju?“ i svi se nasmijasmo. „Vidim ja čemu ovo vodi, a da vam kažemo, već neko vrijeme smo za to da nađemo neki par za druženje, pa ako ste za, voljeli bismo prvo da se uzajamno gledamo, a onda ćemo odlučiti da se i zamjenimo. Naravno ako ste za.“ Ja odgovorih: „Paaa, mi jesmo za, i obe opcije su nam OK“, poljubim muža i uhvatim ga za kurac, i gledajući Draganu u oči počnem da mu ga drkam, a i ona uze Petrov kurac i počne da mu ga drka. Ubrzo mu se diže; bio je malo manji i tanji od mog muža, što mi se veoma dopade.

Ja se sagnem i počnem da mužu pušim i malo bacim pogled, kad i Dragana isto tako svom mužu radi. Ja se odmaknuh od muža i šapnuh mu: „Mislim da ću da se pridružim Dragani, da mu skupa pušimo, a ti joj priđi o’zada, pa ako se ne bude bunila, nabij joj ga do jaja“, i poljubim ga. On se složi i pričeka da se ja pridružim Dragani, a ona kada me vidje samo mi pruži Petrov kurac koji je držala rukom, i ja ga uzeh, a ona mu poče da liže jaja. U jednom momentu nam se usne sretoše i počesmo da se ljubimo šumno dišući.

Moj muž je isto hteo kurac u guzi

Ja krajičkom oka uhvatih da je moj muž već iza Dragane i počeo je da glavićem masira mesnatu pičku i onda joj ga nabi, a ona kad to osjeti, nabi mi jezik još više u usta i stisnu mužev kurac, a on pogleda i vidjevši da mu je moj muž nabio ženu na kurac, oglasi se sa jednim dugim: „Aaaah… toooo… jebi, jebi, jeee… oooooh, dragaaa, kako jeee? Je l’ dobar? Uuuf“. Ona se oglasi: „Aaah dragi, samo da znaaaš kako jebeee… aaaaah…“ Moj muž je nabijao Dragani i reče mi: „Ljubavi, sjedni mu pičkom na facu i nastavi da mu ga pušiš i sa Draganom da se ljubiš“.

Ja se namjestih pičkom na Petrova usta, on me uhvati za bokove i ja ubrzo osjetih njegov jezik na ulazu u pičku, i na klitorisu. „Too dragii…“, oglasi se Dragana, „liži joj pičku… tooo aaah… kako me jebee… uuuf, veći je i deblji od tvog… aaa… što mi godii…“ Moj muž poče da je pljeska po guzovima, a ona još više zajeca: „Uuuu, tooo…“ a kad joj gurnu prst u guzu, ukoči se i poče da se trese. Svršavala je baš žestoko.

Moj muž ju je doveo do orgazma…

Ja se malo pridigoh i uhvatih je za sise a Petar poče da mi žešće liže pičku gurajući mi jedan prst u guzu, a i mene stiže žestok orgazam. Ja mu stisnuh glavu butinama, svršavajući na njegov jezik i usta, puneći ih pičkinim sokovima. On se samo ukoči, a ja primjetih da mu ga Dragana puši i da se on počeo da koči i trza. Sigurno joj je punio usta spermom. „Aa, zamalo“, oglasi se i moj muž, puneći Draganinu pičku.

Moj muž je isto hteo kurac u guzi

Kad svrši, moj muž izvadi kurac iz nje, te se sagnu i uze Petrov kurac u usta, malo ga posisa te se okrenu i Draganu zažvali, a ona mu dade dio Petrove sperme u usta, te se moj muž primače meni i nas dvoje pdojelismo malo ljubeći se. Kad se malo smirismo posjedasmo i oglasi se Dragana: „Uuuuh, ovo je bilo super. Vidim da ste dosta perverzni, i mi volim tako nešto, a o ovome smo dugo maštali“. „Hvala vam na ovome“, reče i Petar, „i druže, dužan sam i ja tebi jedno pušenje“, na šta se svi nasmijasmo. Ja im dadoh po čašu vode iz termoske i rekoh: „Ima i kafice, pa ako ste za, da se prvo okupamo i onda da popijemo kaficu i da popričamo o svemu“.

Tako je i bilo. I nakon kupanja izađosmo na sunce, sjedosmo i nastavismo sa pričom. Saznali smo da Petar dosta brzo svršava ali mu se brzo i diže, pa onda još lizom dovede Draganu do svršavanja, a pošto nisu mogli naći nekoga u koga bi imali povjerenje, nisu smjeli da se usude da to i pokušaju. Povremeno je Dragana guzila Petra sa jednim dildom koji su oni nabavili da se igraju – tako smo saznali da i on voli da ga primi u guzu. Ja im rekoh da bi i moj muž volio to da proba, a tek smo počeli sa igricama sa vibratorom, na šta su oni bili oduševljeni i Dragana reče: „Ja opet imam želju da se sexam sa ženom, pa sad imamo priliku – njih dvojica i nas dvije, hahaha“. Svi se nasmijasmo i ja nam natočim kafu, i uz priču popismo je, a onda se Dragana primače meni i nas dvije se počesmo da se ljubimo, ’vatajući jedna drugu za sise i istražujući rukama jedna drugu.

Moj muž i Petar se dohvatiše i počeše da se ljube i uzimajući jedan drugom kurac, počeše tako da drkaju jedan drugom. Nas dvije smo sjele i gledale ih pa onda se oni okrenuše, Petar leže na leđa a moj muž ga opkorači odozgo. Tada moj muž uze Petrov kurac u usta, a ovaj kurac mog muža i počeše da puše jedan drugom. Moj muž podvuče Petru ruke ispod guzova i primjetismo da mu je stavio dva prsta u guzu, a Petar se izdizao i nabijao kurac mome mužu u usta, a i sâm je guzio isto tako Petra u usta.

To potraja malo i onda se moj muž podiže a Petar se naguzi i moj muž uze ulje i namaza mu guzu a i svoj kurac, pa mu se primače i stavi mu ga. Dragana me pogleda i reče: „Idem da se ljubim sa tvojim mužem, a ti Petru puši kurac draga. Ja se brzo supstih i podvukoh se ispod Petra, i uzeh njegov kurac u usta. Začuh ga – samo uzdahnu duboko i oglasi se jednim dugim: „Aaaaaaaaaah tooo… jebiii, jebiii meeeee.“

Moj muž je isto hteo kurac u guzi

Ja sam Petru pušila dok ga je moj muž nabijao na kurac, i u jednom trenu on poče da se dere da će da svrši, i poče da mi sipa spermu u usta. Ja progutah sve i nastavih da mu ga pušim. Osjetih da mu se diže, a moj muž se oglasi i začuh ga: „Ljubavi, kad mu se digne, spremit ćeš mi guzu da i on mene jebe“. Ja mu rekoh: „Evo ga spreman je. Dragana, namaži mom mužu guzu da ga Petar jebe, pa kad svrše, onda ćemo nas dvije da se po’vatamo“.

Dragana uze ulje a moj muž se naguzi…

Ja uzeh Petrov kurac i primakosmo se mom mužu, koji se već namjestio, a Dragana mu je gurala prst u guzu i drkala mu kurac koji je bio nadignut. Onda ona leže ispod mog muža i poče da mu puši kurac, a ja Petrov kurac namjestih mom mužu na ulaz u guzu i rekoh mu: „Jebi ga, nabij mu ga do jaja, odmah“. Na to Petar uhvati mog muža za bokove i nabi mu ga do jaja, a moj muž se olgasi sa jednim: „Uuuuuhh, tooooo… Jebii Petre, nabijaaj ga, tooo… Dragana pušiiii… Oooooh ljubaviii… što je ovo dooobroo…“

Ja se bacih Dragani između nogu i počeh halapljivo da joj ližem pičku a ona se davila kurcem mog muža. Nedugo zatim ona me stisnu butinama zaljevajuć me pičkinim sokovima i ja začuh Petra kako viče: „Aaaah, daaa… svršavaaam…“, a i moj muž se oglasi: „Ooooooh, daaaaa, evo, evoooo ti Draganaaa…“ i poče da joj puni usta spermom. Petar se malo odmače od mog muža pa se sagnu i poče da mu liže dupe i isisava njegovu spermu kojom ga je napunio. Dragana se pokrenu i ja se digoh, i ona mi priđe i mi se strastveno poljubismo, a iz usta joj poteče sperma moga muža. Tako smo se zalile djeleći spermu moga muža.

Kad to prestade ona me zahvalno pogleda, pomilova po lici u sisama i reče: „Hvala ti draga, dala si mi liz koji me je doveo do žestokog svršavanja. Ovako nisam nikad svršavala, pišala sam kao krava.“ „Divno je bilo i zadovoljstvo mi je da si tako svršila.“ Naši muzevi se se smješili i Petar reče: „Uuuuh, dobro si me pojebao, to već odavno priželjkujem. Više volim da mene guziš i moju Draganu, a uživao sam dok sam i ja tebe guzio, da znaš.“ Nasmija se i opet se okupsmo.

Moj muž je isto hteo kurac u guzi

Posjedismo još malo te se uputismo u naše apartmane uz dogovor da ćemo se opet naći i družiti a druženje smo nastavili i poslije povratka sa mora, sve dok nismo napustili zemlju i došli ovdje.

Ja sam je gledao dok je pričala i povremeno sam mazio kurac, a ona dok je pričala, povremeno bi pomazila pičku prstima, širila usmine i pokazivlala mi ružičasti tovor orošen vlagom, sa osmjehom na usnama. Kad završi sa pričom, priđe mi, te se strastveno poljubismo, ona me polegnu i kada sam bio na leđima, ona me objaha, uze rukom moj kurac i namjesti ga na ulaz u pičku.

Kada osjeti gavić na ulazu, samo se nabi i uzdahnu sa jednim dugim:
– Aaaaaah daaaa, sad me jebii… hajdeeee… – i nagnu se ka meni, nudeći mi usne i sise da ih ljubim. Ja počeh odozdo da je nabijam, a ona je samo jecala i čulo se: – Taaakooo, daa… daaaa… jebiii, aaaah, razvalii meee, tooo dragiii, samo jebiiii. – Dok sam je guzio, uhvatih je za guzove i gurnuh joj jedan prst u guzu, a ona poče da jeca: – Tooo, i tu ćeš me jebati, aaaa… – Skide se sa kurca te opet uze rukom moj kurac i namjesti ga na guznu rupu i zajaha: – Aaaah daaa, toooo… udriiii… jebii, jebi meee.

Malo sam je tako guzio te je skinem sa kurca i kažem:
– Ostani tako nagužena, sad ću da ti jebem malo pičku a malo dupe. Uuuuh, ima da te razvalimmm… Napalila si me žestoko. – Uzeh je za bokove i nabih joj ga prvo u pičku, malo je tu guzih i onda ga izvadih i nabih joj ga u dupe.

Guzio sam je žestoko i ne prođe dugo, ona poče da se trese. Osjetim da svršava, a i meni krenu, i počeh da joj punim dupe držeći je za bokove, dahćući oznojen od žestine jebavanja.

analno karanje, obrnuta kaubojka

Kad svrših, moj kurac sikliznu iz dupeta joj i ja se svalih pored nje, a ona me zagrli i poljubismo se šumno dišući.
– Uhh, baš si me razjebao dragi moj, ovo mi je baš godilo.
– Pa napalila si me sa tvojom pričom i vašim doživljajima – a ona se nasmješi:
– Aah dragi, ima toga još, ovo je bio tek početak. A imamo i naših filmova. Ali sve to redom ćeš da saznaš.

Poljubismo se i odosmo pod tuš. Poslije tuša ona nam spremi ručak i ja se poslije ručka obukoh. Poljubismo se i krenem kući sretan i zadovoljan.

Priče će se nastaviti. Ko želi, može i da se javi: [email protected]. Pozdrav svima!

Nastavak: Prst, sperma i vibrator u guzi…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x