Prst, sperma i vibrator u guzi…

Nastavak priče: Moj muž je isto hteo kurac u guzi

Dok je Maja pričala njen početak sa mužem sa kurcem u guzi, kod mene se digao kurac a i ona je to primjetila i smješkala se. Kada je završila priču, reče:
– Vidim dragi moj da si se opet napalio, a i ja sam baš ovlažila i odavno se ovako nisam osjećala napaljeno. Drago mi je da sam te upoznala i drago mi je da smo danas lijepo uživali a sad ćemo da malo ponovimo nešto od svega što sam ti ispričala – te mi priđe i počesmo se ljubiti dok je ona polako rukama silazila ka mom dignutom kurcu, a i moje ruke su joj dirale još uvijek čvrste sise, i jednom rukom je dohvatih i za pičku, te prstom osjetih da je i te kako vlažna dole. – Mmmm – oglasi se ona – tvrd je dragi, sad će njega Maja malo da ljubi, a ti samo miruj i opusti se. Slušaj moje upute i ima da uživaš kao nikada do sad.

Ja zabacih glavu nazad na naslon trosjeda i prepustih se njenim rukama koje su polako išle niz prsa ka mom međunožju a kada stiže prvo spusti nježan poljubac na glavić i reče:
– Raširi malo noge… mmm, taako… – a onda usisa kurac sve do jaja i tu se malo zadrža mazeći mi jaja i u jednom momentu ja osjetih njen prst kako je na ulazu u guzi! Podigoh glavu i pogledah je, a ona me je bezobrazno gledala u oči i izvadiviši moj kurac iz njenih usta, reče: – Opusti se moj dragi, jebaću te.

Onaj prst kojim je dirala moju guznu rupicu prinese ustima, dobro ga oliza i opet uze moj kurac u usta i prisloni olizani prst na ulazu u guzi.
– Ohhh Majo, šta radiš… – ona opet izvadi kurac iz usta, uhvati ga u ruku i poče lagano da drka, te reče:
– Ovako sam i mog muža pripremala za ono što smo kasnije radili – a ja se osmjehnuh i rekoh:
– Misliš da me jebeš? Prstom u guzi? Hehehe…
– Daaa – reče ona – da, dragi, njega sam tome naučila ali vidim da ti imaš već nekog iskustva sa prstima u guzi i zato, opusti se i uživaj.

Prst, sperma i vibrator u guzi...

Ja ubrzo osjetih kako mi njen prst ulazi a ona mi reče:
– Podigni malo noge, hoću da ti ližem guzu i da je prstačim dok je ližem.

Ja je poslušah i omogužih joj da mi prodire njen jezik u guzi dok je ona drkala moj kurac te opet osjetih njen prst i poče opet da mi njime ulazi u guzu a osjećaj je bio i te kako… mmm… dobar, uuuf… To sa prstom u guzi potraja neko vrijeme, ona se pridiže i poče da se namješta da se nabije na moj već i te kako tvrd kurac koji je pulsirao:
– Aaah, ne mogu više da mučim i tebe i sebe. Treba mi kurac u pički… aaah… tooo… – oglasi se kada je nasjela na moj kurac cijelom njegovom dužinom. Kada se spusti skroz do jaja, nagnu se nad mene i počesmo da se ljubimo, a ja je uhvatih za guzove i stisnuh joj guzne polutke. Onda je obadvijema rukama pljsenuh po guzovima, na šta ona veselo ciknu, a onda poče da se podiže polako i spušta, a ja iskoristih priliku i nađe mi se srednji prst desne ruke u guzi njenoj, na šta ona samo stisnu pičkine mišiće oko mog kurca i zajeca: – Aaaah tooo, draagiii… – i poče jače da se sama nabija, oslanjajući se rukama na moja prsa. Zabaci glavu i poče da se još žešće nabija dok joj je iz pičke curilo. – Aaa, too, daaaj… nabijaj ga odozdo, tooo… – Kada se ja pokrenuh i počeh da je nabijam: – Aaaa kako je dobrooo… jaaaooo… – i poče da se stresa a iz pičke je curilo.

U guzi mi je njen prst…

Opet je počela pičkom da mi stišće kurac, svršavala je žestoko.
– Aaah – oglasi se kada se malo smiri i onda izvadi moj kurac iz pičke, te jednom rukom ga uhvati i poče opet da se spušta, ali ovaj put je kurcem naciljala svoj ulaz u guzi i kad se nabi reče: – Sad jebi! Jebi me, ne štedi, ne štedi meee… Razvaliii me kurcem, tim obrezanimmm… Jaooo što je dobrooo… – govorila je ona – Aaaaaaj tooo, daaj… jebiii… razvali matoru kurvuu… jaooo što volimm da se guziiiimm.
– Aaah Majooo, volim da te jebeem ovako… aaah pičkoo moja perverznaa… uuuh, toooo…

Prst, sperma i vibrator u guzi...

Guženje je potrajalo dobrih dvadesetak minuta i ja osjetih kako mi nadolazi i najavih joj, a ona samo prošišta:
– Daaaj svrši mi u guzi… jebenooo… jebiii meee… – i ja počeh da joj punim guznu rupu. Kad svršismo ona pade po meni i tu smo se nježno ljubili dok sam je ja držao za guzove a ona me je ljubila po licu i u usta, mumlajući: – Mmmmaaah… ovo mi je baš trebalo… mmoooh… svršila sam više puta… ooohmm… divan si.

Nakon malo vremena moj kurac polako iskliznu i ja joj rekoh:
– Ostani tako, samo se malo pridigni – a ja skliznuh ispod nje sve dok nisam bio u nivou njene guze i kada se namjestih sačekah da se sperma počne pojavljivati iz njene guze. A kada sperma poče da curi ja sačekah da mi sve to uđe u usta, te na kraju joj očistih guzu od sperme, pa kad to završih podigoh se te je pozvah rukom da mi se primakne, a ona kada se primače poljubismo se i ja podijelih moju spermu sa njom, i tako se ljubismo dok sve nismo progutali.

Kada nam se usne razdvojiše ona udahnu i reče:
– Mmmmhh dragi, preslatka je, hvala ti na ovome, perverzan si isto kao i moj pokojnik, mmm… baš mi je ovo godilo. – Još malo smo ostali tako i ona se pridiže, te reče: – Idemo pod tuš pa ćemo da ručamo nešto a imam ti još toga za ispričati. Za danas sexa mi je dosta ali želim da ti ispričam kako je moj muž izgubio nevinost, pa ako ti se kurac digne dragi, rado ću ti ga popušiti i izdrkati, hahaha.
– Nema problema, rado ću te saslušati, pa i ako se digne, nebitno je, tek smo počeli sa našim lijepim druženjem, nisam ni ja baš toliki potencijal, hahaha.

Prst, sperma i vibrator u guzi...

Pošto se okupasmo ona nam spremi nešto za jelo, pa kada ručasmo sjedosmo opet u dnevni boravak i ona poče da mi priča o njoj i njenom mužu:
– Pošto mi je svršio u guzi, ja sam odlučila da i njega testiram isto tako pa sam mu to i rekla, na što se on složio, a izlgedao mi je da ga to na neki način i pali. Tako smo prilikom seksa jedno veče počeli sa predigrom; ja sam u pušila i drkala kurac, i kao i tebi, počela da mazim rupicu i držim mu prst u guzi, pa čak i da je ližem. (- Primjetila je da uživa i te kako i da mu je veoma lijepo.) – Prodirala sam jednim prstom pa sam sastavila dva u guzi, i bio je i te kako napaljen. Tako, dok sam mu prstačila guzu i drkala kurac, svršio i te kako obilno. Sve to sam ja polizala, pokupila ustima, očistila mu glavić od ostataka sperme i onda smo se strastveno poljubili dijeleći međusobno njegovu spermu.

Nakon odmora odlučili smo da me on opet pojebe, a kada sam ja svršila on mi reče: „Draga, imam još nešto za naše igrice, pa da i to probamo“. Iz ladice nahtkasne pored kreveta izvadi vibrator i upali ga, te reče: „Namaži ga, i namaži mi guzu, i jebi me draga, da osjetim kako će biti, jer ovaj vibrator je deblji od prstiju“.

Ja tako i uradih i uključih vibrator, a on se namjesti, te mu ja prislonih vibrator prvo na glavić kurca, a on se zatrese od ugode, pa onda na jaja, i polaako se spustih dole da ga smestim u guzi. Kada sam mu ga prislonila na guzu, on se oglasi: „Jebi me ljubavi, gurni mi ga“ i kada ja smestih vrh vibratora u guzi, on zastenja od ugode, usledi jedno dugo: „Aaah dobroo jeee, mmmaah… nastavi ljubavi, jebiii mee“ i ja mu gurnuh cijeli vibrator i počeh da ga jebem, malo mu drkajući a malo pušeći mu kurac, a on se uvijao i stenjao: „Aaaah što je dobrooo… tooo ljubaviii, samo jebiii, dođi draga, sjedni mi na kurac, a vibrator neka radi u guzi!“

ona mu puši kurac i nabija mu dildo u guzu

Ja gurnuh vibrator do kraja u guzi, osigurah ga jednim jastučićem da ne ispadne a ja se nabih na njegov kurac i počeh da se sama nabijam, dok mi je on ljubio sise i mjesio ih, povremeno me držeći za guzove i gurajući mi prste u guzu. Osjećala sam kako vibracije prelaze i na mene i počeh žestoko da svršavam, a ubrzo se oglasi i on sa jednim dugim: „Aaaaaaaaa… evoo… aaah… svršaavaam dragaaa…“ Svršavanje je potrajalo i mi se smirismo, a ja sam i dalje osjećala vibracije u guzi dok mu kurac ne ispade iz moje pičke, a ja se sklonih i on izvadi vibrator, te ga isključi i obliza ga ustima, te se poljubismo opet.

Kad smo se malo smirili on mi reče: „Ljubavi, ovo je predivno, želim da osjetim i pravi kurac u guzi, a želim da te jebem sa još nekim u sendviču“. „Što god poželiš ljubavi“, rekoh mu ja, „ispunit ćemo sve naše želje, ali samo sa pravim osobama, i ako ćeš me guziti sa još jednim muškarcem, treba da mi se dopadne i da je diskretan.“ „Ne brini ljubavi, i na to sam mislio, i svakako ćemo pronaći nekoga za to da i tu ideju realizujemo“.

Tako smo se dogovorili, istuširasmo se i zaspasmo to veče kao bebe. A o tome kako i kada smo našli partnera da me njih dvojica jebu, nastavit ću ti, dragi moj, drugi put – reče Maja. – Vidim, opet ti se ukrutio i ako želiš, pomoći ću ti da ga izdrkaš ili da ti ga popušim. – Ja je poljubih i rekoh:
– Sve je u redu draga Majo, samo ću sočno da te poljubim pa da se obučem i idem kući, a doci ću kada želiš da dođem.
– Lijepo bi bilo da dođeš za par dana pošto necu biti kod kuće, idem malo kod prijateljice koja živi sama i pozvala me je malo u goste, a sa njom imam namjeru da te upoznam, da te malo potrošimo. – Ja se nasmijah na to i još jednom je poljubih, te se obukoh i ubrzo sam bio kod kuće, te se opet skidoh gol i sjedoh za kompjuter da vidim štošta, te nakon toga popeh se u spavaću sobu i zaspah snom pravednika, zadovoljan današnjim danom.

jahanje kurca sa prstom u dupetu

Toliko u ovoj priči a ovo će se nastaviti kada se ovaj dio objavi. Svima koji žele da se jave radi razmjene iskustava ili bilo čega, mogu me kontaktirati na e-mail: bosanac45@live.nl. Odgovaram svima na sva pitanja. Ugodno čitanje i lijep pozdrav za sve posjetioce i čitaoce ovih priča.

Nudist56

Nastavak: Njih dvije dijele moj šlag

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca, a ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše: klikni ovde za više informacija

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

1. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

2. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

3. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

4. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

5. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

6. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments