Njih dvije dijele moj šlag

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Prst, sperma i vibrator u guzi…

I tako, taj dan je dobro prošao sa mojom zemljakinjom i jebačicom Majom. Ona je otišla kod prijateljice i rekla mi je da će se javiti kada se vrati a spomenula je da će možda biti i neko iznenađenje, misleći na njenu prijateljicu kod koje je otišla. Ja sam otišao kući, istuširao se, opet sve skinuo sa sebe, uzeo hladno pivo iz frižidera i sa laptopom u rukama se smjestih u svoju baštu ispod tende da pogledam da li će se nešto naći na nekom od chatova koje sam posjećivao. Nakom popijenog piva i uzlaudnog traganja za nekim uzbuđenjem odlučih da stavim vodu za kafu i da malo odmorim od kompjutera i uzaludnog traganja za nečim.

Samo što sam nasuo šoljicu kafe i počeo da uživam u kafi i cigareti, zazvoni mi telefon. Javljala se moja draga Maja na Viber i kada se javih ona mi reče da upalim kameru, što ja učinih a na ekranu mog telefona pojavi se njena simpatična faca sa širokim osmjehom. Ona me upita šta radim, a ja rekoh:
– Pijem kafu u bašti – na što ona reče:
– Pokaži mi molim te tu svoju baštu koju toliko voliš – i ja okrenuh kameru i počeh da pokazujem, ali začuh smijeh i ona mi reče: – Znaš šta mislim? – i ja se nasmijah te okrenuh kameru i pokazah da nemam ništa na sebi, a kurac je bio već blago dignut. Na to se začu još jedan glas u pozadini nešto kao tiho: „Oooh, divan je“ – nisam dobro rauzmio i Maja se opet oglasi govoreći: – Ima neko ko želi da te vidi i upozna – i ona okrenu kameru a na ekranu se pojavi veselo lice jedne crnke punih usana, veselih crnih očiju i jedno:
– Heej, ćaaao ljepotane – i obliza jezikom čulne usne.

Kamera poče da se miče polako naniže i pojaviše se gole sise sa ukrućenim bradavicama, dosta veće nego u Maje, kao i Majina ruka koja ih je mazila a onda poče da silazi na dole. Pojaviše se butine i stisnute noge a onda se začu glas moje Maje koja reče:
– Daaaj malo raširi nogice da mu pokažem šta mu se nudi. Hahaha, pogledaj dragi – i ja vidjeh svježe obrijanu mesnatu pičku, a Maja je zumirala usmine iz kojih je stidljivo provirivao klitoris, a prijateljica joj pomjeri ruku i javi se umilnim glasom:
– Maja malo pretjeruje, neka pokaže i sebe pa da vidiš nas obadvije. Baš smo maloprije žestoko svršile jebući se međusobno. Nismo se posexale odavno i obadvjema nam je ovo i te kako dobrodošlo.

lezbo 69, trljanje vlažne pičkice

Maja stavi telefon na stol tako da sam mogao obadvije da ih vidim; stajale su gole, grlile se i ljubile a Maja mi reče:
– Sutra smo kod mene i očekujemo te da te poslužimo onako kak najbolje znamo i da znaš, spremi se dobro jer i mi imamo neke želje, hahaha… – i tu se završi naš razgovor, a meni u glavi počeše da se javljaju mnoge slike onoga što me je očekivalo.

To veče sam spavao i te kako dobro ali sam se probudio sa dignutim kurcem i prisjetih se sinoćnjeg razgovora sa mojom jebačicom Majom i njenom prijateljicom. Ufff, baš su me napalile pičke matore, jedva čekam da mi se Maja javi i da idem da ih vidim…

Istuširah se, obrijah bradu i sve oko kurca, i jaja, te siđoh, i pošto napravih nešto za doručak, napravih kafu i gologuz sjedoh u baštu da pijem kafu. Kafu sam skoro popio kad stiže poruka od Maje da me očekuju u bašti i da je spremna kafica, samo im treba šlag.

Matore pičke već su se napalile!

Nasmijah se ja i odgovorih: „Stiže šlag čim prije“, te se brzo obukoh, uzeh biciko i za nekih desetak minuta bio sam na zadnjem ulazu u Majinu baštu. Uđoh na kapiju, zaključah je, te kad ostavih biciklo uputih se ka mjestu gdje su njih dvije sjedile. Nađoh ih gdje obadvije sjede gole i kada priđoh prva se diže Maja te me zagrli i sočno me poljubi u usta hvatajući me me za već dignuti kurac i šapnu mi:
– Dragi, dat ćeš nam tvoju šlag-kremu u kaficu a sad da te upoznam sa Mirjanom, mojom prijateljicom. – Miro – reče joj ona – ovo je moj dragi baštovan i jebač, dođi da te upoznam. – Mirjana priđe. Bila je visine kao i Maja ali mnogo ljepša u prirodi, sa sisama na kojima su bradavice i te kako bile duže od Majinih i sad su bile i te kako nabubrile i nadrkane. Pička joj je bila mesnatija od Majine i malo joj je virio klit. I ona me zagrli i poljubi u usta, te i ona me pomazi preko šortsa po dignutom kurcu govoreći:
– Daj da vidimo šta će da nam isporuči šlag u kafu.

Njih dvije dijele moj šlag

Ja skidoh šorts i kurac iskoči, a njih dvije prijateljice veselo zapljeskaše i Maja reče:
– Drkaj dragi, daj nam šlag. – Ja uzeh kurac i počeh da ga drkam, i rekoh im:
– Dajte šolje drage moje uspaljenice, da vam dodam šlag u kaficu. – Njih dvije su držale šoljice sa kafom i dok sam drkao mazile su mi jaja gledajući me jebozovno u oči i palacajući jezicima. Nije mi trebalo mnogo i ja počeh da se glasam dajući im znak da mi nadolazi. Iz glavića špricnu prvi mlaz i one ciknuđše jer je veći dio pogodio ih u ruke a ostatak sperme počeše da hvataju u šolje. Kad se mlazoivi smiriše, Maja čučnu i oliza ostatke sperme sa glavića a Mira uze njenu šoljicu i otpi gutljaj kafe. Pogleda me, i sa sjajem u očima reče:
– Mmm… ukusan ti je šlag – te priđe i poljubi me, dajući mi jezik u usta, a ja je uhvatih rukom za pičku i protrljah je, te osjetih da je i te kako vlažna dole, te joj to i rekoh:
– Imaš divnu pičku, i te kako si vlažna, i jedva čekam da ti je poližem, Mirjana draga.
– I ja jedva čekam da mi pičku ližeš i da me jebeš, dok će mi Maja sjesti njenom pičkom na facu.

Maja se i dalje sladila mojim kurcem koji je počeo da pokazuje znake oživljavanja te se uskoro diže i otvrdnu, a sve je to Mirjana gledala sa sjajem u očima dok sam joj ja trljao i prstačio vlažnu pičku koja poče da vlaži još više. Kad Maja ustade, Mirjana me uhvati za kurac a Maja za ruku, i mi krenusmo u kuću…

Maja nas povede pravo u njenu spavaću sobu i ubrzo se smjestismo na veliki bračni krevet. Mirjana leže, raširi noge i savi ih u koljenima, ja se spustih do njene vlažne pičke, a Maja joj pičkom sjede na lice. Ubrzo se začuše uzdasi njih dvije dok sam ja uživao sladeći se Mirinom slatkom pičkom, ujedno joj gurajući jedan prst u pičku i jedan u dupe, a ona je mlatarala glavom i jezikom šamarala Majinu pičku. Maja je stiskala sise i uzdisala, povremeno vičući:
– Aaaah pičkoo… liži mi pizduu… taakooo, aaah što je dobrooo…

Njih dvije dijele moj šlag

Ja se digoh, uzeh kurac u ruku i protrljah ga po Mirinom klitorisu, a onda joj stavih glavić, i kad glavić uđe, ja joj ga nabih odmah do jaja, na šta se ona oglasi sa jednim dugim:
– Aaaaaaaaaj daaaj mi gaa… jebiii, jebii meee… – i ja počeh žestoko da joj ga nabijam. Maja se sagnu ka meni i naše se usne spojiše u žestok poljubac. Dok se ljubila sa mnom, trljala je Mirjaninu pičku. Kad nam se usne odvojiše Maja reče:
– Jebi je, samo je guzi, vidiš kako voli kurac. Kaže da se nije jebala pošteno nekoloko mjeseci, kučka lomikurka… aaah tooo dragii, samo je jebi. – Ja uhvatih Maju za sise i opet se počesmo ljubiti, dok je Mirjana lizala Majinu sočnu pičku. Nije prošlo dugo i ja osjetih kako mi Mirina pička steže kurac – svršavala je. I kad se malo smirila, ja ga izvadih iz njene pičke a Maja joj siđe sa face i reče joj: – Pomjeri se gore i ostani raširenih nogu, hoću da ti ližem pičku dok me naš jebač guzi odozada, malo u pičku i malo u dupe.

Mira je posluša i Maja se ubrzo naguzi…

Ja joj priđoh te joj ga nabih u pičku, a dva prsta joj ubacih u šupak, na šta ona zajauka:
– Aaa… tooo, jebii mee… i mjenjaj rupe dragii… – i poče da liže Mirinu pičku koja zaciča opet, vičući:
– Aaah pičkoo mojaa, too! Liži meee, hoću i ja da me jebe u šupaaak…
– Jebat će te. Kasnije ćeš se popeti na mene, pa neka nas jebe tako. Oooh kurvo jebenaa, kako ti pička vlažiii… – reče Maja i opet joj zagnjuri glavu među noge a ja izvadih kurac iz pičke i nabih joj ga u dupe. Ona samo zamumla, ne štedeći Mirinu pičku od njenog jezika.

Njih dvije dijele moj šlag

Maju sam tako guzio još malo i onda Mira se pridiže, te i ona leže po Maji odozgo, a ja izvadih kurac iz Majine pičke i naslonih ga na Mirin guzni otvor. Ona je rukama raširila njene guzove i čekala da ga primi. Kad glavić prođe ona se samo oglasi:
– Oooh, tooo… ovo nisam dugo imalaaa! Jebii, jebi to dupe kurca željnoo… – i ja krenuh da je jebem.

Tako sam ih guzio obadvije i kada sam bio u Mirinom dupetu osjetih da mi nadolazi i oglasih se da ću da svršim, a one se oglasiše da se skinem sa Mire i da im dam spermu u usta. Izvadih kurac iz Mirinog šupka i sačekah da se njih dvje namjeste čekajući šlag još jednom. Počeh da ga drkam prinoseći glavic njihovim otvorenim ustima. Prvi mlaz udari u Majina usta a drugi poslah u Mirina usta, i tako podijelih im šlag a one su sve to hvatale i na kraju mi polizaše glavić, a onda se žestoko zazvališe, dijeleći moj šlag, ljubeći se žestoko i hvatajući jedna drugu za sise. Ruke su im letile po njihovim tijelima dok su se ljubile.

Kada se situacija malo smirila oglasi se Maja:
– Idemo sad pod tuš. Hajde! – i mi se svi uputismo u Majino prostrano kupatilo, gdje je bila tuš-kabina, dovoljno velika da stanemo svo troje.

Njih dvije dijele moj šlag

Kada uđosmo, Maja se opet oglasi pitajući me:
– Reci mi, piša li ti se? – i ja odgovorih potvrdno onda ona pogleda Miru i reče: – Hajde da čučnemo ovdje i neka nas okupa njegovim zlatnim tušem, a kasnije ćemo mi da pišamo po njemu. – Čučnuše i ja uzeh kurac i počeh polako da puštam mlaz, šarajući po obadvjema dok su one u čučećem položaju čekale mlazove mokraće otvorenih usta, i sa prstima na svojiim pičkama koje su užurbano trljale. ž

Kupanje potraja malo duže jer nakupilo se mokraće, i kada se i zadnja kap odvoji, obadvije se pridigoše i počeše skupa da ližu moj glavić, ujedno se jezičeći preko njega.
– A sad – reče Maja – ti sjedni i čekaj da te jedna po jedna okupamo našim zlatnim tušem – i raširi usmine a ja pogledah čekajući prve tople kapi njene mokraće. Ubrzo poče pomalo a onda jače da mokri po meni, tiho uzdišući, a ja sam hvatao ustima koliko sam mogao, dok je ona pokušavala da me popiša što više po tijelu. Kada ona završi isto tako se namjesti i Mira, te i ona se isprazni na meni, a onda se ja digoh i počesmo se u troje da ljubimo. Maja pusti vodu te se počesmo trljati i sapirati mokraću i znoj, a Mira uze šampon te nas sve dobro nasapunja i poče trljanje, maženje, ’vatanje za guzove, sise, pičku i moj kurac, uz smijeh i razdragano ’vatanje svak svakoga.

Oprasmo sapunicu sa sebe, posušismo se velikim peškirima i izađosmo opet na baštu za baštenski stol, a Maja nam donese po osvježavajuće piće i nešto da pregrizemo. Sjedili smo, osvježavali se pićem i hranili gladne stomake jer sex je odnio dosta energija koju je trebalo nadoknaditi. Uz to se i pričalo o svemu i svačemu. Maja je sa Mirom počela da priča o njihovim muževima i kako su se upoznali i seksali u četvoro kasnije, a to je trajalo sve dok obadvije nisu ostale udovice, a kasnije su njih dvije nastavlie prijateljstvo, kao i uzajamni sex. Maja se sjećala toga da je Mirjanin muž bio dosta zatvoreniji i stidljiv ali se kasnije i te kako okrenuo uživanju sa njima. Ipak, trebalo mu je neko vrijeme da se navikne i opusti.

tip piša dvema ribama u usta, golden shower, FFM trojka

Šlag u njihovim usnama nije bila nešto što su sa mnom prvi put uradile…

Mira se prisjećala njihovog prvog susreta i razmjene partnera kada su se našli kod Maje i njenog muža. Došli su predveče jedne tople ljetne večeri. U bašti je na stolu bilo sve spremno; piće, jelo i sve što treba da stvori lijep ugođaj za opuštanje. Maja je imala na sebi kratku suknjicu a ispod ništa i majicu na bretele bez grudnjaka gore. Majn muž je imao široke bermude, isto tako bez donjeg veša, kao i majicu kratkih rukava. Mira je imala na sebi jednodjelnu suknju na raskopčavanje sa prednje strane isto tako nije nosila ispod ništa. Mirin muž je bio iste visine i slične građe, kao i Majin suprug, samo sa malom razlikom: imao je omanji piviski stomačić koji mu je baš simpatično pristajao.

Kada se ispozdravljaše, sjedoše i počeše sa neobaveznim razgovorom sve dok Maja ne upita Mirjanu naglas da svi čuju: „Miro, draga, vidim da si ubjedila svog dragog mužića čim ste došli“, i nasmija se a Mira joj odgovori: „Pa potrudila sam se da ga ubjedim, znate ga, stidljivko je to, ali znam da je i te kako za ovo naše druženje, samo mu je trebalo malo vremena, kao i tvog ubjeđivanja. I samo da zna da nije nimalo pogriješio što je odlučio da nam se priključi.“ Svi se nasmijaše slatko i na to se diže Majin muž, podiže čašu i reče: „Pa da nazdravimo za ovaj početak našeg druženja, i nadam se, a i želim da traje dugo i da nam uvijek bude lijepo, kao i da u svemu uživamo.“ I ostali podigoše čaše, kucnuše se, pa kada otpiše oglasi se ponovo Maja: „Pa dragi moji, pošto smo probili led sa Mirinim suprugom i malo ga oslobodili, vrijeme je da se oslobodimo i viška odjeće“, te se ubrzo skide i ostade gola. Mira također isto tako brzo ostade gola, kao i Majin muž, a Mirjanin muž je polako skidao majicu i gledao u Maju i njene sise i pičku, bacajući pogled i na obrijani kurac Majinog muža. Kada i kod njega padoše kratke pantalone na zemlju i on ostade gol, ispod pivskog stomačića ukaza se ne mnogo dugačak kurac sa krupnim jajima, također svuda obrijan, a to je uradila Mira, njegova supruga, specijalno za ovu priliku. Opet posjedaše smijući se i razgovarajući.

„Draga Miro“, oglasi se Maja, „voljela bih malo da oprobam tvog muža, ako nemaš ništa protiv“, pa ustade i priđe Mirinom mužu, ne čekajući odgovor. Kad mu priđe uhvati ga za poludignuti kurac, te čučnu, poljubi ga i stavi ga u usta, i poče da ga puši. Mirin muž zabaci glavu unazad žmireći i držeći Maju za glavu, polako dižući se malo i nabijajući joj kurac u usta. Mira također ustade i zamoli Majinog muža da ustane, a kada se on diže, ona isto tako čučnu i spusti par poljubaca u njegov malo veći glavić. Poče da ga zdušno sisa i guta do jaja. Muškarci se pogledaše i nasmješiše se jedan drugom dok su dvije žene pušile njihove kurčeve i mazile im jaja.

Njih dvije dijele moj šlag

Nakon nekog vremena Maja prekide da sisa i ljubi kurac Mirinog muža, i reče: „Idemo društvo u naš krevet, dovoljno je prostran za nas četvoro. Idemo se guziti, idemo da nas naši muskarci izjebu u sve rupe i daju nam šlag! Je l’ tako dragi?“, i poljubi svog muža držeći Mirinog muža za kurac. Na to se Majin muž oglasi: „Idemo ljubavi, uživat ćemo kako kome se šta svidi, probat ćemo sve“, i krenuše.

Kad uđoše u spavaću sobu, žene legoše jedna do druge na prostrani krevet i raširiše noge, a muški prionuše na posao da im ljube i ližu sočne i vlažne pičke. Širile su noge dok su ih muškarci lizali i pičke im prstačili a Majin muž je Miri gurao i jedan prst u guzu. Mira je cičala od užitka, a njen muž se pridiže i namjesti se da jebe Maju, i kad joj ga stavi, poče da joj ljubi sise, polako je guzeći, a Maja obavi njene noge oko struka i sama se poče nabijati na njegov kurac.

Uživali su, i u jednom momentu ona mu gurnu prst u guzu, a on poče da ubrzava guženje, i začu se jedno „oooh“ i on poče da puni Majinu pičku. Njegov šlag joj ispuni rodnicu. Ali nije prekidao guženje jer mu je kurac još bio tvrd, a to Maju još više popali i ona mu ubaci još jedan prst u guzu i šapnu mu: „Too, jebi me, aaah… taako…“

U međuvremenu i Majin muž je počeo da guzi Mirjanu, a ona se i sama se glasala, čulo se: „Tooo, daaa, nabijj gaa… Jebi, jebii meee… too… dubljee… ooh, kako dobro jebeeš.“ Sve je to imalo uticaja na njenog muža koji je opet počeo da se glasa i da ponovo puni Majinu pičku, a i Maja je počela da svršava. Majin muž je i dalje guzio Miru i nakon nekih desetak minuta i on poče da puni njenu pičku spermom.

Pošto su svi svršili, ležali su još tako neko vrijeme a onda se digoše i pravac kupatilo, gdje se otuširaše i pošto se obrisaše, opet izađoše u baštu da se osvježe i malo odmore. Žene odoše da donesu nešto za pojesti i piće za osvježenje…

jebanje od pozadi, obrnuta kaubojka, svingeri

Toliko za ovaj put. Ima toga još o Maji, njenom mužu i njihovim prijateljima. Ako vam se priča dopada i ako neko želi da se dopisujemo, možete se javiti: [email protected]

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x