U četvorci sa dve prijateljice na moru

Registrovani korisnici ne vide reklame

Čudno je kako čovek hoda ulicom i posmatra sve te zgodne devojke, žene koje se često čine nedodirljivim, nekako se pomisli da one vole jednostavan seks sa mškarcem, onako monoton a zapravo je to sve individualno. To kažem iz svog ličnog iskustva koje mi se desilo pre 10 godina. Naime, imao sam tada oko 25 godina kada sam sa dve prijateljice otišao na more. I završio sa njih dve u četvorci. Ali polako…

Jedna od njih, za potrebe ove priče, zvala se Milica a druga Jovana. Sa Milicom se poznajem ceo život, prilično je zgodna, niska, crne kose, normalnih grudi, solidnog dupeta, lepog lica. Tu i tamo je imala po nekog dečka ali ništa posebno. Moglo se reći i tada da mi je bila najbolja prijateljica. Znali smo sve jedno o drugom, nije tu bilo tajni. Jovana je prijateljica sa kojom sam dobar, ona je zapravo Milicina najbolja prijateljica, imala je velike sise, smeđu kosu, simpatična svakako, ako ne i jebozovna. Da ne dužim priču, otišlo se na more u Grčku.

Sve je počelo klasično, aj na plažu, pivo, sladoled… Negde za vreme druge večeri i nakon dosta alkohola, nekako smo se našli u nekom klubu pored plaže… Tu se Milica muvala sa nekim lokalcem Grkom, i u neko doba negde se izgubila u masi… Ja i Jovana smo već bili pripiti i nakon malo duže šetnje smo se uputili u naš apartman koji je bio u prizemlju… Ja sam zastao da napišem poruku ispred apartmana dok je Jovana krenula ispred mene naglo zastavši kod prozora našeg apartmana. Pritajila se vireći kroz prozor mašući rukom da tiho priđem… Kako sam prilazio, počeli su da se naziru muško-ženski uzdasi… Na prvi pogled kroz otvoreni prozor, blago rečeno sam ostao šokiran, Milica je bila u sendviču sa dva muškarca -onim Grkom i nekim nepoznatim.

Strasno su se zarivali u nju… dahtala je i uvijala se pod njihovim naletima, videlo se da je imala iskustva sa dvojicom, mada su je i oni umesno tucali… Iako je bila u ekstazi nekako kao da je kontrolisala celu situaciju. Sa druge strane meni se digao kao ni kada do tada, gledajući taj prizor a pomalo i zbog Jovaninih velikih sisa i njenog dupeta koje je bukvalno do pola ispalo iz kratke letnje bele haljine koje su gutale crne čipkaste tange. Za to vreme Jovana je bila blago osmehnuta ali nije skidala pogled sa seksa. U jednom momentu, oba tipa su izašli iz Milice koja se okrenula na leđa i dali joj u ruke ne tako male kurčeve. Vešto ih ih naizmenično pušila i drkala. Fantastičan prizor, čak se i na Jovani videlo da je malo oblizala usne, što me je dodatno napalilo. U jednom momentu su počeli su da joj svršavaju po licu, sisama, dobar deo je i progutala. Čini mi se da je i ona sama svršila u tom momentu…

mmf trojka: jedan je jebe od pozadi dok drugom puši

Vreme je bilo da se ja i Jovana sklonimo od prozora. Otišli smo na bazen iza apartmana…

I dalje mi je bio strašno dignut… Kako smo seli na ležaljke, Jovana je počela da se smeje i da me proziva u fazonu kako može da mi se digne na najbolju prijateljicu, primetila je erekciju valjda. Ja sam uzvratio pitanjem kako ona može da ovlaži gledajući najbolju drugaricu a i da ja sam nikada nisam video uživo trojku a još pogotovo Milicu za koju mi ne bi bilo ni na kraj pameti da može tako nešto da uradi. Njen odgovor je bio da nije ovlažila i da je gledala ta dva tipa kako dobro jebu a ne nju itd, i da kao ne znam ja mnoge stvari…

Hm, koje stvari? – zapitao sam se… Nakon što je završila sa cigarom, Jovana se skinula i ostala je samo u crnim čipkanim tangama i skočila je u bazen. Nije joj bilo glupo da joj vidim te njene zaiste ogromne i dobre sise, viđao sam ih i ranije prilikom presvlačenja a i volela je biti u toplesu na plaži.

Odlučih da se pridružim, skinuh se go, primetio sam da me je pogledala krajičkom oka pre mog skoka u bazen mada i nije bilo nešto vidljivo, bila je noć, a i svetla su bila ugašena. Nedugo zatim je Jovana sela na ivicu bazena držeći noge u vodi. Odlučio sam da presečem i pokušam.

Moja napaljenost je precrtala prijateljstvo…

Zaista je teško startovati dugogodišnju prijateljicu a još sam i dalje bio pod utiskom da se Milica tucala sa dvojicom istovremeno. Nisam ni znao da upražnjava anal uopšte.

Prišao sam joj nadomak njenih kolena i bacio priču da bi bila ovo dobra porno scena kao sada nas dvoje na bazenu. Na moje iznenađenje reagovala je pitanjem:
– Baš me zanima kako bi to počelo?

Krenuo sam – pa šta bude, uhvatio sam je nežno za kolena polako ih razdvajajući… prsti su mi polako šarali sve više i više po njenim bedrima i preponama, istovremeno je ljubeći od kolena pa naviše… Osetio sam kako se pomalo trese uzdišući sve dublje i gledajući me onako kao da se prepustila daljem toku događaja… Stigao sam ljubeći je do samih tangica koje sam razmakao u stranu, kada se pojavila prelepa i negovana pičkica koja se caklila od vlažnosti… Krenuo sam da je ližem po usminama i klitorisu, prvo polako pa sve brže i brže… Uhvatila me je za glavu i bukvalno navlačila na svoju sočnu pičkicu, curela je kao vodopad. Njeni sokovi su mi doslovce umivali lice…

U četvorci sa dve prijateljice na moru

U jednom momentu sam joj ubacio srednji prst, počeo je da je obuzima orgazam dok se grčila i stezala me svojim preponama… Podigla mi je glavu i poljubili smo se; jezici su počeli da nam se prepliću, jako se lepo ljubila.

Izašao sam iz bazena, ona se već sama namestila na ležaljci da joj priđem otpozadi. Gurnuo sam joj lagano moj nabrekli kurac plašeći se da ne svršim. Pičkica joj bila vrela i blago uska. Jedva sam se suzdržavao, mislio sam da ću pući… Nakon par sekundi sam se iskulirao pa sam počeo da je tucam kao najgoru kurvu, počela je da pojačava vrištanje sa dahtanjem. Prebacio sam joj ruku preko usta a drugom je držao za sise! Nedugo zatim je počela da se grči i uvija, svršavala je nekontrolisano, a bio sam i ja gotov…

Izvadio sam ga, i počeo sam obilno da je zalivam spermom po guzovima. Sperma joj se slivala niz čmar i pičkicu. Uskočili smo još jednom u bazen i vratili se u apartman. Milica je uveliko spavala u krevetu koji je delila sa Jovanom. Osećala se ta njihova soba na žestok seks a meni se opet digao gledajući Milicu kako spava, znajući da je lepo izjebana.

U četvorci sa dve prijateljice na moru

Prošlo je par dana. Milica taj seks u sendviču sa dvojicom nije ni spominjala, spominjala je da je bila samo sa tim Grkom, a Jovana i ja smo se pravili ludi – u fazonu neka sama kaže ako želi. Tih dana sam zaista imao problem da pričam sa Milicom a da mi se ne pojavljuje ona scena u sendviču pred očima. Dizao mi se i od pomisli na njen uzdah, kako prima dva kurca, kako joj ulazi u guzu, pičkicu. Zaista je više nisam gledao kao prijateljicu, dizao mi se pri samoj pomisli da voli analni seks, da razmazuje spermu po svojoj preplanuloj koži… Jednostavno, više ništa nije bilo isto.

Strašno sam želeo da tucam Milicu ali šanse ni na vidiku, dok jedne večeri u apartman pored nisu stigli neki Novosađani, tačnije neki mladi bračni par i njihov neki prijatelj, za potrebe ove priče zvaćemo ga Boris. Boris je neki atletičar, ovako baš dobro građen… Videlo se da baca pik na Milicu ali ona nešto nije bila u fazonu dok se Jovana ozbiljno popalila da bude sa njim. Ja i Jovana nakon onog seksa smo se odmah nekako iskulirali i dogovorili da šta je bilo – bilo je.

Jedno veče smo se skupili i svi zajedno smo otišli na večeru, nakon toga smo popili dosta nekih koktela. Završili smo kod nas u apartmanu svi osim bračnog para koji je otišao u svoj apartman, već je bilo dosta kasno. Sedeo sam u fotelji dok je Boris sedeo na krevetu pored. Jovana ga je bukvalno upijala pogledom i onako jebozovno obučena, u kratkoj suknji i majici na bretele sa ogromnim dekolteom, sedela je pored njega. Milica je sedela za stolom. U jednom momentu u polumračnoj sobi sam video da su njih dve u istom momentu uzele telefone i nešto se kao dopisivale…

Nedugo zatim, na moje iznenađenje, Milica je ustala, opkoračila me i sela u krilo kod mene. Imala je neku lepršavu crnu haljinicu tako da su joj onako preplanule noge ispale skoro cele, samo što joj se još celo dupe nije videlo. Muzika je bila blago pojačana, dovoljno da mi je Milica mogla objasniti da ne bude sumnjivo. Jovana joj je napisala u poruci da se pravi kao da je u šemi sa mnom kako bi ona imala čist teren sa Borisom. Rekla mi je da se poljubimo, kako bi Jovana i Boris prešli na nešto konkretno pod uticajem takve atmosfere.

U četvorci sa dve prijateljice na moru

Ljubili smo se ja i Milica par puta ali, više kad smo se igrali igre istine, sprdnje radi. Rekao sam joj da može i osećao da je ovo možda moja prilika… Uveliko mi je bio dignut, osetila ga je 300%… Malo mi je bilo i neprijatno ali usledio je poljubac.

Krajickom oka smo oboje posmatrali šta Jovana i Boris rade, a moja napaljenost me je izluđivala. U međuvremenu sam počeo sa levom rukom da je češkam po butini a desnom da joj čaškam donji deo leđa, što sam i ranije radio par puta dok sam je masirao. U tom nekom momentu kada sam ponovo pogledao ka Jovani i Borisu, Jovana ga je već uveliko objahala i ljubila po vratu, dok joj je jedna ruka trljala Borisov kurac… I on je sam bio uveliko napaljen što se videlo po tome kako joj podigao suknju i mesio joj guzove. Začuo se i njen pomalo glasni uzdah, verovatno joj je već gurao prste u njenu pičkicu. Negde tada, je počelo Miličino šaputanje upućeno meni, koje je glasilo:
– Jao, ovi će još i da se tucaju pred nama, baš me zanima kada će otići u sobu!?
– Meni ne smeta, voleo bih da vidim – osmehnuli smo se u istom momentu kada smo čuli kako Boris skida farmerke i seda opet na kauč. U polumraku se nazirao zaista ogroman kurac spreman za akciju, kojeg je Jovana halapljivo uzela u usta. Pušila ga je i lizala umešno dok joj je Boris gurao prste u pičkicu.

Milica je samo promrmljala o ogromnoj veličini Borisovog kurca kada sam počeo polako da se levom rukom penjem do njenih guzova ispod haljine i dalje je češkajući usput. Istovremeno smo posmatrali kako Jovana znalački guta kurac. Boris joj je čak i jednom rukom navlačio glavu. Ne zna se da li je ona pušila ili ju je on tucao u usta. Svejedno, cela scena je bila previše jebozovna tako da Milica nije ni primetila kada sam napokon dohvatio njeno dupe u šaku lagano je stiskajući.

U sendviču ili u četvorci – ne znam šta je bolje

Počeo sam da je ljubim po vratu i uhu dok je ona počela polako da se pomera kukovima napred-nazad ubrzavajući sve više i više dok su joj oči i dalje bile usmerene ka njima. Počela je da ispušta i sitne zvuke jecanja kao dokaz njene ogromne napaljenosti. Svim silama sam se borio da ne svršim.

U četvorci sa dve prijateljice na moru

Znao sam da više nema barijera između nas, počeli smo da se ljubimo. Njen jezik je bio pravi virtuoz u mojim ustima. Uveliko sam joj istraživao pičkicu, jako je bila mokra. Prstom desne ruke sam polako počeo da joj masiram ulaz u guzu i polako ga gurnuo unutra. Stresla se od zadovoljstva, počela je da mi priča svašta:
– Hoćeš da jebeš najbolju prijateljicu? Jel’ si se napalio kao ja, priznaj? – I onda je sišla sa mene, skinuo sam farmerke. Progutala ga je odmah celog. Imam prosečni kurac, ništa specijalno. Stravično ga je lepo pušila, nadrkavajući ga istovremeno. Borio sam se da ne svršim. Dodatno mi je otežao prizor, pa i zvuk kako se Jovana natačinjala na onoliki kurac, fascinantno je kako je jecala od zadovoljstva.
– AH, ah, ah, to, razvali me! – To se moglo čuti iz Jovaninih usta. Moram priznati da je bila glasnija nego sa mnom.

Nisam mogao više, bojao sam se da ću svršiti. Postalo je prevruće u četvorci. Skinuli smo se goli i oborio sam Milicu preko stola, haljinu je već zbacila na pod i počeo sam je lagano lizati celu otpozadi dok je ona posmatrala Jovanu i Borisa. Lizao sam joj sve, počeo sa leđima, pa sve redom do njene pičkice, jako je bila sređena. Sve vreme sam joj trljao klitoris, gurajući joj jedan prst u njenu vlažnu pičkicu. Počeo sam da joj ližem i čmar kada se čulo:
– Oh, oh, jao, što je dobro, kako je dobro, nastavi molim te… – Milica je to izgovorila najseksijim glasom ikada. Sve sam lizao sa zadovoljstvom.

Ustao sam i polako ga naciljao u njenu pičkicu. Skliznuo je unutra, kurac i jaja su mi u momentu bili nakvašeni. Počeo sam ubrzano da je tucam dok sam je snažno držao za kukove. Krajičkom oka sam video da je i Boris naguzio Jovanu. Uzdasi su se čuli svuda. Ubacio sam Milici i deo palca desne ruke u guzu. Tu je načisto odlepila. Svašta je izgovarala:
– Ohoh, jao, pa ovo je vrh, gurni dublje prst! – Što sam i učinio. Strašno sam poželeo da je jebem u guzu. U jednom momentu sam je uhvatio za kosu i snažno povukao. Strasno sam se zarivao u nju kada je progovorila: – Jao, ne staj, ssvršavam, ah, ah to uuuu…! – Grčila se kao nijedna pre koju sam tucao. Mahala je glavom kao u nekom transu. Šapnuo sam joj:
– Da pitam, da li bi htela u guzu?
– Još pitaš – glasio je odgovor.

jebanje u pičku i prst u guzi

Kuhinja je bila odmah pored, zgrabio sam maslinovo ulje. Nauljio sam prste i ubacio u njenu guzu. Prvo jedan pa dva. Malo sam je razradio i bila je spremna. Prislonio sam glavić i lagano ušao. Predivno je uzdisala. Zaista je volela analni. Govorila je:
– Ah, u guzi mi je, kako je dobro kada mi je u guzi, jao, molim te ne staj. – Ubrzavao sam sve više i više, njeno vrištanje je postalo nekontrolisano. Svojom rukom je trljala klitoris…

U jednom momentu sam pogledao i video Borisa kako stoji i svršava Jovani po licu i sisama… Nisam mogao više da se iskontrolišem, zario sam se u Milicinu guzu i počeo da je ispunjavam spermom. Pomutilo mi se u glavi od doživljaja.

Morao sam da sednem u fotelju, Milica mi je sela u krilo i zagrlila me. Razgovarali smo o tome do ranog jutra. Ispricala mi je svašta što još nisam znao. Bilo je zanimljivo čuti…

U četvorci sa dve prijateljice na moru

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x