Konačno sam se nasadila na crni kurac, II dio

Nastavak priče: Konačno sam se nasadila na crni kurac, I dio

To jutro nakon nezapamćenog i nikada ne doživljenog seksa sa Mikeom, probudio me telefon. Bila je to naravno moja kolegica sa posla i pitala što se dogodilo sa Mikeom. Počela sam joj pričati ali nije mogla vjerovati. Vjerujte da i meni netko to priča, ne bih mogla vjerovati.

Dok sam joj to pričala napalila sam se. Kako mi je samo pička bridila, gorjela i pulsirala. Bila je vlažna a bradavice ukrućene. Žmarci su prožimali cijelo moje tijelo. Netko je pozvonio na vrata i prekinula sam razgovor sa kolegicom i otvorila vrata. Bio je to Miki. Iznenadila sam se, a on mi je pokazao novčanik koji je ispao u njegovom autu. U njemu su bile sve moje isprave pa i adresa stanovanja. Pustila sam ga u stan i on me pitao zar sam sama. „Jesam. Roditelji su mi rastavljeni, a živim s mamom koja je na putu sa ljubavnikom”, objasnila sam mu kratko.

Kroz svilenu spavaćicu nazirale su se moje ukrućene i tvrde bradavice. On ih je dodirnuo i počeo štipati i gladiti. Odmah mi je skinuo spavaćicu i ostala sam gola pred njim. „Želiš li mi ga popušiti onako kao sinoć, molim te puno. Nikada nijedna mi ga nije tako pušila. Kako sam uživao. Želim to”, molio me. Naravno da sam pristala jer sam znala kako mi se on oduži za dobro pušenje.

lizanje crnog glavića

Polako sam otkopčala košulju i skinula je. Ljubila sam mu prsa i lizala ih dok sam se spuštala sve niže. Skinula sam mu hlače i uhvatila njegov kurac koji je tek počeo se buditi a bio je ogroman. „Kako je lijep”, prošaputala sam, na što je on još više narastao.

Prvo sam ga dobro oblizala. Najprije glavić, pa jaja,pa onda od jaja do glavića cijela. Bilo je tu posla. Da sam bar mogla ga izmjeriti. I dužinu i debljinu. Zatim sam ga obuhvatila usnama i počela ga sisati dok sam jednom rukom drkala onaj dio koji nije stao u moja usta a drugom mu dirala jaja.

Duboko je disao i počeo drhtati. Na to sam mu ja još strastvenije počela pušiti. Potpuno je izgubio kontrolu nad sobom. Uhvatila sam ga objema rukama za mesnato dupe i stiskala ga dok se on nabijao u moja usta.

Ostajala sam bez zraka ali nisam žalila

„Oooohh… ohhhh… aaaaauuuugghhhh… ggggghhhhh… mmmmm… oooooo… tooooo!”, zavrištao je i svršio po mom licu.

svršavanje po faci, bbc

Podigla sam se i ljubila ga po vratu. On me okrenuo i objema rukama zgrabio moje sise. Ljubio me jepo vratu i mijesio moje sise. Polako je spustio ruku do moje uzavrele pičke. „Joooojjjj… mmmmm… aaaahhhhh…”, stenjala sam i dahtala. Cijelo tijelo kao da mi je zapalila vatra. Nabijao mi je prste u pičku, milovao klitoris i doveo do snažnog orgazma.

Zatim me je podigao na ruke i odnio u sobu. Spustio me na krevet i svoju glavu zario između mojih nogu. Lizao me i dirao a ja sam gubila pojam o svemu. Kako je samo bio spretan. Jezikom je počeo prodirati u moju unutrašnjost istovremeno dražeći mi klitoris. „Aaaaaaaaaahhhhhhh… o da…”, svršila sam sva se tresući. „Daj mi ga… želim te… jebi me… rasturi me ovaj put do kraja… uzmi me…”, govorila sam kao u nekom bunilu.

„Okreni se”, rekao mi je i poslušala sam ga. Nasadila sam se na koljena i ruke i ispela svoju guzu. Nije mi ga odmah zabio. Prvo me glavićem još više palio dražeći mi klitoris i trljajući ulaz u unutrašnjost koja ga je toliko željela. „Moooliiiim teeee…”, očajno sam ga molila. Sažalio mi se i ugurao ga je bez problema do pola jer sam previše bila mokra.

crnac jebe belkinju

„Aaahhhhh… ohhhh… aaahh… joooj… joj… ajme… o… oooo… ee toooo Miki… aaaaahhhhh…”, stenjala sam, jecala i vikala. Već sam bila sva mokra od znoja i u ekstazi. Svršila sam uz vrisak. Pustio me da se smirim ne izvlačeći ga.

Kada su mi se opet svi mišići opustili osjetila sam kako ga gura još dublje. „To… To… samo daj… ajde… još… joooošš…”, stenjala i dahtala. Tresla sam se i počela jecati. Moram priznati da je bilo prilično bolno ali i na neki način ugodno. Dvojaki osjećaji. Punio me je cijelu. Počeo ga je vrtjeti i gurati sve snažnije. Držao me za kukove. Osjetila sam gam, čini mi se, u grlu.

„Aahhhh”, uzdahnuo je i on kada ga je napokon ugurao do kraja. „Čekaj… nemoj ga vaditi… iiihhhhh… molim te… jooj kako je lijepo… aaaahhh majko mila”, zajecala sam. Polako ga je zavrtio a meni se razum pomutio. Zatim ga je izvadio samo do pola i opet ga cijelog ugurao. Svršavala sam mahnito i vrišteći, što je i njega izluđivalo. Snažno ga je zabijao i vadio. Više nisam mogla i klonula sam na plahtu jecajući, boreći se za dah i stenjući. „Ajme majko ovo je nevjerojatno”, prošaptala sam.

crnac kara grubo

On još nije svršio. Uhvatila sam ga i počela mu ga pušiti. Zatim sam legla i jako raširila noge. „Želim gledati kako mi ga zabijaš do kraja. Možeš li to izvesti?”, pitala sam ga. Povukao me na sam kraj kreveta i stao. Podigao mi je noge i rašrio ih. Počeo ga je gurati polako i nježno. S divljenjem sam gledala kako se sve više gubi u meni. „Ah!Oh!Ahhh!” stenjala sam.

Kako me je samo širio i ispunjavao…

I napokon je ušao do kraja. Zatvorila sam oči i duboko uzdahnula. I on je gledao u naše međunožja koja su se do kraja spojila. Izvadio ga je sluzavog i mokrog do kraja, samo je dio glavića ostao u meni i opet mi ga je sjurio natrag. Zatim ga je vadio samo do pola. Svršila sam opet, a on još nije.

„Želim ga sada odozdo primiti. Lezi molim te.” Poslušao me je i ja sam se nasadila na njega tako da sam mu okrenula leđa. Nabijala sam se do kraja. To je bilo nešto nevjerojatno. On mi je dražio klitoris, što me je još više napalilo. I iz ove poze mogla sam vidjeti kako ga moja pohotna i nezasitna pička prima do kraja. Svršila sam dva puta prije nego se on javio.

obrnuta kaubojka

„Ne mogu višeeee…”, povikao je i počeo ispuštati mlaz sperme grčeći se i tresući cijelim tijelom. Spustila sam se između njegovih nogu i polizala ostatak njegove sperme i mojih sokova. Opet sam ga zgrabila i počela mu drkati.

Dugo sam mu lizala glavić i drkala. Počeo se po malo buditi. A kada sam mu počela pušiti još se brže probudio. “Oooohhh… I cant believe that”, promrmljao je. Nasadila sam se na njegov već tvrdi kurac i počela ga mahnito jahati. Noć prije nije se mogla mjeriti s ovim. To jutro sam ga primala cijelog što je bilo nešto izuzetno i nevjerojatno.

Nakon što sam svršila, okrenuo me je i sa strane mi ga nabijao. Dražila sam si klitoris i uživala. O Bože kako sam uživala! Zatim me podigao noseći me nasađenu na njegov kurac i sjeo je na kauč. Ja sam se sama dizala i spuštala, nabijala sam se do kraja, a on mi je lizao bradavice. U tom položaju oboje smo svršili i to kako!

Dugo smo se smirivali i sjedili tako zagrljeni. Nikada, ali baš nikada u životu nisam se ovako sjajno osjećala i bila tako savršeno i božanstveno izjebana!

misionar, sa crncem

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o