Predivno analno gubljenje nevinosti

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ovo je priča gospođe Maje. U prošloj priči sam vam pisao o tome kako sam upoznao gospođu Maju i kako smo se poseksali. Poslije dobrog i žestokog sexa sa Majom uputismo se u njenu kuću i pravac – kupatilo da se istuširamo. Pod tušem smo se još ljubili i mazili a Maja reče:
– Posušit ćemo se pa da se osvježimo nekim pićem i da šta pojedemo, a ja ću ti početi pričati svoju životnu priču i kako mi je bilo predivno kad sam izgubila nevinost.

Tako je i bilo. Kada uđosmo u dnevni boravak ja sjedoh na jedan veliki trosjed a Maja nam donese sok da se osvježimo i sendviče, te reče:
– Kasnije ćemo nešto konkretno ručati a sad da se malo okrijepimo od one dobre jebačine. – Kad sve to stavi na što priđe mi i sočno se poljubismo, te ona sjede na fotelju lijevo od mene i poče da priča: – Dragi moj, kako sam ti već rekla, sa mužem sam se upoznala dosta mlada i pošto smo odlučili da se vjenčamo, ubrzo poslije vjenčanja smo se odlučili da imamo svoju slobodu i da živimo sami. Tako se i desilo – muž je našao zgodan stančić za nas dvoje i pošto sredismo naše ljubavno gnijezdo, počeše lijepi dani za nas.

Prva bračna noć je prošla tako što me je uzeo polako sa pažnjom i ljubavlju. Dugo smo se mazili, ljubili a on je bio strpljiv i polako mi je gurao svoj kurac od nekih petnaest-šesnaest cm (ne mnogo debeo) u moju pičku, a bila sam nevina. Predigra, maženje i ljubljenje mi je prijalo, a i on me je opustio svojim ponašanjem i riječima, pa sam osjetila da sam i te kako vlažna dole.

Predivno analno gubljenje nevinosti

Kada je stavio glavić, stao je, počeo da me ljubi gledajući me u oči a ja bih povremeno dok smo se ljubili zatvarala oči i prepuštala se njemu i toplom osjećaju koji mi se javljao u donjem dijelu stomaka. Nakon te kratke stanke poče opet polako da gura kurac u moju vlažnu pičku, i kada osjeti prepreku poljubi me gurajući mi jezik u usta, malo se povuče unazad i onda samo nabije jače, a ja osjetih kraći bol koji brzo prestade, i on poče da ulazi dublje. Odvoji svoje usne od mojih, malo se odmače i ja ga pogledah, a on nasmješen tiho reče: „Ljubavi, čestitam ti, nisi više djevica“ i poče polako da vadi kurac, i onda krenu sa malo jačim ubadanjem držeći me za noge, i stavi ih na ramena, te poče da pojačava tempo guženja, a mene preliše vrućina i neki osjećaj ugode.

I ja se i sama počeh kretati njemu u susret, sama se nabijajući na njegov kurac…

Tiho šapnuh: „Aaah, ljubavi tako mi je lijepoo, aaah… tooo…“ „Daa ljubavi“, oglasi se on, „daaa, uska ti je pička, a tako ti lijepo ulazi… Oooh kako ovo volimm, volim ljubavi da te jebeem i guzimm…“ „Aaa daaa dragii… jebi, jebi meee, guzii, daaa… jaooo što je lijepo“, oglasila sam se ja, i sama se nabijajući na njegov kurac kada bih osjetila da mi ga nabija.

Jebacina je potrajala dobrih dvadesetak minuta i ja sam osjetila par puta neku nedefinisanu ljepotu. Mislim da sam svršavala a nakon nekog vremena oglasi se i ona sa jednim dugim „aaaa“, ubrzavajući sa pumpanjem i opet se oglasi sa: „Aaaa ljubavii, evooo“, i ja osjetih neku vrelinu u utobi. Svršavali smo zajedno…

Predivno analno gubljenje nevinosti

Kada se stao sa pokretima, klonu meni na grudi, ljubeći mi sise i podigavši glavu poljubi me sočno, te polako skliznu sa mene, a kurac mu ispade iz moje pičke. Ja se malo pridigoh i vidjeh malo krvi na njegovom prelijepom kurcu koji je bio obrijan, kao i jaja, i nagoh se nad njega i poljubih ga sa zahvalnošću. „Dragi moj mužiću, sretna sam i presretna, a čula sam od mojih prijateljica da je prvi put bolan, ali ovo dokazuje da to nije tačno. Ti si bio veoma pažljiv prema meni ljubavi, i hvala ti za to.“

Tako smo ležali, mazili se pričajući tiho o tome kako smo imali predivan prvi sex i ja mu rekoh: „Mislim da sam svršila nekoliko puta ljubavi. Vidi, još sam vlažna“, te stavih prst u pičku, pa još jedan, i kada ih izvukoh vidjeh i njegovu spermu na prstima, a on me uze za ruku i prinese prste njegovim usnama i pososa sve, te mi reče: „Uzmi još ovog nektara ljubavi, pa i ti probaj“. Malo sam ga pogledala u čudu ali poslušah ga te i sama izvadih malo sperme i mojih sokova i sve to oblizah. „Mmmm, ukusno je ljubavi“ i opet se poljubismo. „Mmm daaa ljubavi“, reče on, „sad ću je polizati i sve što skupim podijelit ću sa tobom“.

Poče da mi ljubi sise i polako se spuštao ljubeći me. Kad stiže do pičke reče mi: „Zadigni noge visoko ljubavi, i raširi ih što više, vidim slilo ti se i do guzne rupice“, i poče da je liže draškajući prstima klitoris i vadeći preostalu spermu iz pičke koja se polako cijedila. Dok mi je lizao guznu rupicu ja osjetih ponovo toplotu neku, a on mi je i dalje drkao klitoris i onda osjetih da mi gura jedan prst u guzu. Osjetih neku vrelinu u guzi i malo me i zaboli, ali sve se to brzo pretvori u neku ugodnu ljepotu i ja počeh da se meškoljim i da pomalo vrtim guzovima, namještajući se nesvjesno da mi ga gurne i više.

lizanje ženskog čmara, analni rimming

A on zavrti prstom i ubrzo osjetih još jedan prst dok mi je on lizao pičku i sisao klitoris. Zatim, on se pridiže i priđe mi te me poljubi dajući mi u usta njegovu spermu i moje sokove. Ljubili smo se strastveno dijeleći njegovu spermu i moje pičke sokove. A on me je i dalje jebao prstom u guzu a ja sam se osjećala predivno, da se opisati ne može.

Ja posegnuh rukom za njegov kurac koji opet poče da raste i ja počeh da ga drkam. Kad odvojismo usne ja šapnuh: „Ovo je predivno ljubavi, ako želiš i tu da me jebeš, bilo bi mi drago da ti udovoljim, samo polako, molim te“. „Ne brini ljubavi“, reče on, te ustade, ode u kupatilo i vrati se sa nekom kremom, te reče: „Ovo prvi put radim ali sam nešto i naučio o ovome. Treba da si opuštena i da se sve dobro podmaže“ i poče da unosi na prstima kremu u moju guzu. Svaki put kada bi stavljao prste, meni je bilo sve više predivno. A onda uze, namaza i svoj kurac i reče mi: „Sad raširi guzove, opusti se…“ i ja tako i uradih, a on nasloni glavić na ulaz u guzu i poče da pritiska.

Sfinkter polako poče da otvara…

Ja osjetih da je ušao, ali i bol se pojača, jer kurac je bio deblji od prstiju. Kada uđe glavić, on je primjetio da me boli i stade malo da se naviknem. Polako bol je popuštala a lijepa ugoda se javljala. On mi je prstima mazio pičku i kada je osjetio da sam se skroz opustila poče da ga izvlači i onda ga uvuče skroz u guzu i reče mi: „Pogledaj ljubavi“. Ja se pridigoh i vidim da je ušao skroz u moj guzni otvor, što poče još više da me napaljuje. Ja ga pogledah i rekoh: „Aaaah ljubavii, predivno je, divan osjećaj… Daa, jebi me, aaah… too…“ i on poče da me jebe umjerenim ubodima, spusti se na mene i počesmo da se ljubimo, a on je postepeno pojačavo tempo i nabijao me sve žešće, dok sam ja trljala pičku i mješala guzovima, mumlajući dok smo se ljubili, a kad odmače usne od mojih ja zavikah: „Daaa tooo… nabijj mi ga u dupeee, aaaah, toooo… jebii, razvali meee… aaah“ i počnem da svršavam, a i njemu krenu i ja osjetih da mi puni guzu vrućom spermom, što je rezultiralo da svršim još jednom. I skoro da sam izgubila svijest od žestine orgazma…

jebanje u čmar u misionarskoj pozi

On se prevali na stranu zadihan. „Aah ljubavi, ovo je bilo ddivno“, a ja nadodah: „Ama predivno ljubavi, hvala ti na ovome. Nisam znala da ovako može da se uživa“, i poljubih ga. On, šumno dišući reče: „Aaaah ljubavi, prvi put jebem nekoga u guzu i vidim da se i tebi dopalo. Od sad to će nam biti redovno.“ „Da ljubavi“, rekoh ja.

Malo smo se odmorili a onda se istuširasmo, te onako goli sjedosmo i ja nam napravim kaficu, i uz kaficu još malo popričasmo o svemu što smo radili i on mi reče: „Ljubavi ja sam dosta slobodouman. U svijet sexa su me uvele starije dame, i na tome sam im zahvalan. Ponešto sam učio iz priča starijih koje sam prisluškivao, kao i iz erotskih časopisa i priča u njima. Želim da probam sve, a ako ti nešto ne želiš, neću te tjarati na nešto što će ti biti neugodno. Uglavnom, uvijek ću biti iskren i otvoren prema tebi, pa i ti možeš da mi kažeš sve što bi voljela, a samo tako mislim da ćemo imati uspješan i dobar brak.“ „Ne brini ljubavi“, rekoh mu ja, „sve sam spremna sa tobom da dijelim ljubavi“. „OK ljubavi, ako je tako, onda u redu.“

Opet se poljubismo i odosmo u našu sobu u krevet, i tu se pojebasmo još dva puta. Ja sam svršavala više puta a on mi je napunio pičku jednom i guzu drugi put, te se opet istuširasmo i zaspasmo zadovoljni i sretni.

Predivno analno gubljenje nevinosti

Nudist56

Nastavak: Moj muž je isto hteo kurac u guzi

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x