Lepa Slađa je nevaljala dama

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Slađa je Dejanova otmena kurvica

Oboje još uvek ubrzano dišu. Slađa mu je i dalje na rukama. Steže se oko njega. Rukama oko vrata. Nogama oko struka. Dejan više ne riče. Sad poklanja Slađi duboke zvuke zadovoljnog muškarca. Pravi muškarac ne gubi interes za ženom koja mu pruža zadovoljstvo. Nastavlja da je želi. Puna je Slađa Dejanove sluzi. Ali mu i dalje prija njen kontakt. Uzbuđuje ga što je zadovoljna. Voli je što mu se dala… Što ga je zadovoljila… i što je uživala da mu se daje.

„Mmmmm lepotice”, izlazi mu iz grudi. „Sviđaš mi se lutkice. Mnogo mi se sviđaš. Prava si devojčica. Više ne prave takve kao ti.” „Aaaaaa”, prede Slađa okomotana oko Dejanovog tela. Miluje je ovaj bezobrazni muškarac ovako neočekianim komplimentima. Dejanov veliki kurac je i dalje u njoj. I on je i dalje nosi na sebi. Iako su oboje svršili pre pet minuta. Ne zna Slađa kako da se ponaša. Ne zna šta da kaže. Ne zna gde da gleda. Mora nešto da izgovori. Plaši se da tišina ne postaje neprijatna. A najrađe bi ćutala. I ostala obavijena oko ovog muškarca. Sa njegovom muškošću i njegovim sokovima u sebi. Uspeva nekako da progovori. „Zar vam nisam teška…” Kakva glupost – govori sebi. Persiram mu okomotana oko njega. „Dejane, teška sam ti.” Budalo, govori sama sebi zar nemaš ništa pametnije. Šta hoćeš? Hoćeš da te spusti? Ne sviđa ti se što te ovakav dasa nosi na rukama… posle onakvog seksa?

Nemaš čega da se stidiš lepotice

„Nisi mi teška mala”, odgovara Dejan. „Kakvim muškarcima si ti davala svoju lepotu kad postavljaš takva pitanja? Sa lepoticom kao ti… muškarac treba da leti.” „Mmmmmm Dejane … kako su vam lepe reči”, šapuće Slađa. Stvarno, kakvima sam se bezveznjacima davala – misli posle Dejanovog pitanja. Nisu me nosili ni pre seksa. Ni za vreme seksa… a kamoli posle seksa. Kad su se zadovoljili. Zastane malo lepa Slađa. Skuplja svu hrabrost da nastavi da priča Dejanu. „Mislim, ove reči što izgovarate sada…” Stidljivo se smeje dok ga dira što je je govorio bezobrazane reči. „Zar one pre nisu bile lepe lepotice?”, pita je i on tihim glasom. „Joj, Dejane nisam trebala da počinjem temu. Joj stidim se… mnogo se stidim.” Sakriva svoju lepu glavicu na njegovom ramenu. „Čega lutko? Čega se stidiš? Stidiš se što si žena? Što si strastvena? Što si maštovita? Što uživaš da se daješ muškarcu koga želiš? Što si ponosna kako si zadovoljila muškarca? Ono što treba je da budeš ponosna. Treba da budeš mnogo srećna i ponosna.” „Ali…”, počinje Slađa… „Šta sam sve izgovorila. Šta ste mi sve rekli. Sramota me je od reči koje sam izgovorila. Mnogo me je sramota. A dama treba da se vređa na sve šta sam čula od vas.”

drkanje kurca

Spušta se Dejan zajedno sa njom na barsku stolicu. „Prvo da popijemo piće”, govori joj. „Posle ću još da te hvalim. Ruke su mi zauzete lepotice. Neću da ispustim moj trofej. Sipaj nam ti neke tečnosti iz bara.” „I moje su ruke zauzete”, nasmeje se Slađa. Počinje da se snalazi… i da uživa u ovoj tako neobičnoj situaciji. „Možda i ja držim moj trofej.” „Mmmm mala. Što volim što sam trofej takvoj rasnoj devojčici. Koji ti je po redu… Ne ne nemoj da odgovoriš, lepše je da imam iluzije.” „Nevaljalče”, smeje Slađa. „Nisam ja bezobrazna kao Vi… ja ne skupljam trofeje. A vi svakoj devojci sigurno ovako isto laskate.” „A ti misliš lutko da ovo što ja radim sa tobom može da se glumi?”, reaguje Dejan. „Glumiš li ti sada?” „Ne, ne Dejane”, odgovara mu šapatima. Istopićeš se budalo –govori sama sebi. Sačuvaj makar malo dostojanstva. Bila si mu kurvica maločas. A sad zaljubljeno predeš. „Ne glumim”, odgovara Dejanu. Volela bih da je ovo gluma – odgovara tom skeptičnom glasu u sebi. „Pa što bih onda ja glumio?”, dira je Dejan. „Mmmmm, laskavče”, prede lepa Slađa. „Vaši sokovi cure iz mene. Cure mi po butinama. Cure i po vama.” „Mmmm lepotice”, odgovara joj Dejan… „Zar to nije lepo… Zar nije divno da su na tebi i dalje tragovi naše strasti?” „Bezobrazniče… joj koliko ste bezobrazni. Šta hoćete od mene bezobrazniče? Da se još više stidim? Popijte piće molim Vas.” Dodaje mu čašu. „Moram iz tvoje ruke”, smeje se Dejan. „Ja ne puštam moj trofej. I ovaj trofej bogami ne ide u vitrinu. Ovaj trofej mora stalno da se glanca… I da se ljubi.” „Nevaljalče”, smeje se Slađa. Pa šta ako se topim? – govori onoj drugoj opreznoj Slađi. Piju naizmenično iz iste čaše.

Moramo pod vodu gospodine… curi vaša strast iz mene

„Kad-tad ću ipak morati pod vodu Dejane”, govori mu Slađa. Nikad nije bila toliko dugo vezana za muškarca posle seksa. „Važi lutko”, odgovara joj Dejan. „Ja ću da te odnesem do kupatila. Ali prvo moraš nešto lepo da mi šapneš. Sad si ti moj plen. Lovac ne pušta plen samo tako. Moraš da me zadovoljiš.” „Pa šta da vam šapnem?”, pita ga Slađa. Oseća da joj Dejan sprema novo slatko mučenje. „Nešto što će da mi se sviđa i da me uzbudi”, govori joj Dejan. Glas mu se menja. Počinje da se uzbuđuje igrom koju započinje. „To što vas uzbuđuje… to je bezobrazno”, šapuće mu Slađa. Toplota joj prolazi celim telom. Dejan me i dalje želi – srećna i zadovoljna govori sebi. Uh kako mi je lepo. Kako sam bezobrazna. Koliko uživam.

„Ja to ne mogu ni da izgovorim”, brani se od Dejanovih reči. Odmah vidi da je lupila glupost. Dejan je gleda sa osmehom na licu. „Joj što ste bezobrazni. Mnogo volite da me mučite Dejane. Ne mogu da izgovorim pri zdravoj pameti”, ispravlja se Slađa. „Jeste li sad zadovoljni bezobrazniče?” „Biću zadovoljan kad čujem šapat kako izlazi iz tvojih usta i miluje moju mušku sujetu. I pokreće ponovo muškarca u meni. Samo onda kad me zadovoljiš bićeš možda puštena iz zarobljeništva surovog mužjaka.” „Sad sam i robinja?”, govori Slađa. I ona pičinje da reaguje na novi doživljaj. „Sad sam vam i robinja. Nisam više samo vaša kurvica.” U njegovom zagrljaju… zadovoljna i uzbuđena lako izgovara takve bezobrazne reči. „Moja prelepa kurvica”, ispravlja je Dejan. „Jeste lepotice, ti si prelepa zarobljena robinja u kandžama surovog muškarca. Muškarca kome zadovoljavaš sve njegove razvratne muške prohteve.”

Ima dve Slađe… smerna i nevaljala

Još oseća Dejana u sebi. Nije više tvrd ali je i dalje u njoj. „Vi ste moj gospodar Dejane”, izgovara reči koje Dejan želi da čuje! Oseća da se Dejanu kurac budi u njenoj pičkici. „Uh, pa ovo mi se sviđa”, reaguje ona bezobrazna Slađa. Robinja sam muškarcu koji me več čitav sat nosi na rukama. Joj što je lepo biti robinja… pravom muškarcu. Samo sam rekla da sam mu robinja. I ponovo me želi. Kako je ovo lepo. Ona moja mala Mira baš zna da mi izabere muškarca. Hvala ti mala. „Vaša sam robinja gospodaru”, ponavlja Slađa Dejanu. Sad već sa puno uverenja. I mnogo strasti. Ne veruje da tako lako ulazi u ovu razvratnu igru. Ona druga Slađa pokušava da vrisne. Nije ti dovoljno budalo što si mu kurvica. Sad si i robinja. Jesi li poludela? „Vaša sam robinja gospodaru”, ponavlja smerno bezobrazni deo lepe Slađe.

zavođenje

„Recite mi šta da radim. Naredite mi gospodaru kako da vas zadovoljim.” Bolje da budem ovome muškarcu robinja nego dama onim pederima sa malim kurčićima – odgovara skeptičnoj Slađi. Ćuti… ne postojiš. Pusti me da uživam.

„Smem li da odem pod tuš gospodaru?”, pita Dejana smernim glasom. „Da budem čista i lepa za vas gospodaru. Da mogu ponovo da vam zadovoljavam vaše želje?” „Mmmmmm”, škripi nova strast iz Dejana. Kurac mu je ponovo tvrd i veliki. Nije ni izlazio iz Slađine tople pičkice. „Ne možeš lepa moja robinjice. Volim te ovakvu umazanu mojim sokovima i prekrivenu mojim mirisima. Kaži svom gospodaru lepa robinjo… Voliš li da nosiš tragove gospodareve strasti i zadovoljstva na sebi?” „Aaaaaaa gospodaru… mmmmm Dejane.” Zvuci uzbuđenja sami izlaze iz nje. Nikad nije toliko pokazivala muškarcu svoju strast i svoje želje. „Da, da gospodaru moj… Volim vašu strast na meni. Volim… volim… Volim sve što moj gospodar želi.”

Dejan duboko diše. „Pravljena si za mene robinjice moja. Pravljena si da mi budiš kurvica i da mi ispunjavaš sve moje muške želje.” „Jesam, jesam gospodaru”, šapuće mu na uvo Slađa. „Pravljena sam za vas.” Oseća Dejanov veliki kurac kako joj rasteže njenu usku pičkicu. Počinje da meša dupencetom na Dejanovom kurcu. Želi ovog muškarca. Želi ga svakim delom svoga tela. Želi da mu prima taj moćni kurac u sebe. Kako god on hoće. Kako god god gospodar zahteva. „Sme li robinja da uživa gospodaru?”, pita Dejana. U glasu joj zadovoljstvo i strast. „Dozvoljavate li vašoj robinji da uživa u gospodarovim zahtevima? Sme li robinja da uživa u gospodarevoj naklonosti?” „Uh jebote, uh jebote…”, počinje Dejan da pušta svoju mušku pohotu iz sebe. Mnogo je dobra mala Slađa – misli Dejan. Ovaj model stvarno više ne proizvode. Ovaj model je pravljen po mojoj narudžbi. Neće ovaj trofej u vitrinu. Ovaj ću trofej da nosim sa sobom. Neće ova mala da mi silazi sa kurca.

Robinja mora da uživa dok služi gospodara

„Robinja mora da uživa dok služi gospodara”, odgovara Dejan uzbuđeno lepoj Slađi. „Zapamti to lepa moja robinjo.” „Robinja mora da uživa”, ponavlja Slađa. „Robinja mora da uživa dok služi gospodara”, nastavlja mala da govori ono što oboje žele da bude izgovoreno. „Hvala vam gospodaru… hvala vam što ste moj gospodar…” Rasturiću ovu lepu kurvicu – riče Dejan u sebi. Kako je perverzna ova devojčica. Mala stvarno voli da bude pravom dasi robinja. Voli meni da bude robinja. Moram malo da se savladam, odlučuje Dejan. Da produžimo ovo lepo uživanje. Ima mala da vidi kako jebe pravi muškarac.

jebanje od pozadi

Ustaje Dejan sa lepom Slađom na kurcu. Ona mu se otvara koliko god može. Meša mu napaljena na kurcu dok je Dejan nosi. „Gde me nosite gospodaru?”, pita ga uz uzdahe zadovoljstva. „Gde nosite svoju robinju?” „Sad možeš pod tuš lepa moja robinjice”, odgovara joj Dejan. „Rekla si mi reči koje želim. Puštam te na slobodu robinjice lepa.” „Ne želite me gospodaru?”, zabrinuto pita lepa Slađa svog gospodara. „Nisam dovoljno dobra za vas? Imate drugu robinjicu koju više želite?” „Naravno da te želim”, odgovara joj Dejan. „I naravno da si dobra. Nemam drugu robinjicu. I ne želim drugu. Ali sad si slobodna. Ako budeš htela da me i dalje služiš, biće to po tvojoj volji. Bićeš mi robinja zato što želiš.” Jebe joj Dejan pičkicu blagim pokretim kukova. Neće da nijedno od njih dvoje svrši. Samo da osećaju jedno drugo dok rečima razmenjuju svoje želje.

Spušta je ispred kupatila. Uz veliki napor volje vadi kurac iz njene vlažne pičkice. „Mmmmm” pušta gotovo žalostan uzdah lepa Slađa dok pušta Dejanov nabrekli kurac iz pičića. „Mmmmm ne volite me gospodaru.” Ni ne treba da afektira. Stvarno se teško odvaja od Dejana i od njegove muškosti. Luda misao joj proleća kroz glavu. Onoj skeptičnoj i ciničnoj Slađi. Onoj što nije imala reč u ovom delu avanture. Najebale smo mala moja – govori joj oprezna Slađa. I ti i ja. Rekla sam ti da se ne zajebavaš. Šta je? Ne možeš da mu siđeš sa kurca? Više ni jedan neće da ti valja budalo. Navadio te dripac na lepo. Sad si stvarno njegova robinja. Uh što volim da mu budem robinja – prede strastvena Slađa. Biću robinja ovom mom gospodaru. Radiću sve što on želi.

Ako je Mira biser… Slađa je dijamant

„Zar ne vidiš koliko te volim?”, škripi Dejan. I on počinje da žali što prekida uzbuđenje. Ljubi je kratkim poljupcem. „Idi… i vrati mi se. Kad se vratiš… bićeš ono što ti želiš da budeš.” „Mmmmm gospodaru… mmmmm Dejane… Želim da budem tvoja. Želim da budem ono što ti hoćeš… Sve što ti hoćeš.” Vraća se da ga ljubi. „Želim da me mučiš… Ovako lepo da me mučiš. Želim tebe pokvarenjaku.” Ćuti… – vikne drugoj Slađi. Želim ovog razvratnika… i ovog nežnog muškarca. Gleda mu taj veliki kurac koji joj pruža uživanje. Najrađe bi klekla ispred gospodara da ga oseti u ustima. Dejan vidi njeno iskušenje. „Posle malena. Ima još mnogo da uživamo. Ima još dugo da mi budeš i robinja i kurvica… ako to želiš.” „Mmmmm gospodaru… Idem da se spremim za vas.”

seda mu u krilo

Stoji Dejan ispred kupatila. Kurac mu štrči iz pantalona. Nije se ni skidao. Ni on ni Slađa. Samo su nastradale Slađine gaćice. Vadi Dejan iscepane Slađine gaćice i džepa. Miriše ih. Nekoliko puta. Poješću joj pičkicu – govori sam sebi. Vraća dignuti kurac u pantalone. Od kako je naučio da se uzdržava, sve više uživa u seksu. I pičkice sve više lude. Da vidimo šta ovo bi govori sam sebi? Ova Slađa je dragi kamen. Jeste bogami. Ako je Mira biser… Slađa je, bogami, dijamant. Kakva porodica! Dobro, to je evidentno. Nego šta se ovde dešava? Je li mi to ona mala kurvica Mira smestila? Da me veže za tetkicu? Ili samo hoće da joj se tetkica provede? Ili jedno i drugo? Najebala je mala. Šta ona misli, da neću moći nju da jebem što mi se tetkica sviđa? Ili misli da ću još bolje da je jebem? U Mirinu glavu ću da ulazim posle. Sad da vidimo kako da nastavimo uživanje. Ja i ova jebozovna Slađa. Sad će lepotica malo da me služi. Da trčka i vrcka oko mene. Pa će posle kao prava kurvica da puši kurac svom dasi. Na kraju da vidimo koliko joj je dobro dupence. I kako svršava kad prima u guzu.

Dve Slađe se mnogo razilaze u mišljenju… po pitanju bezobrazluka

Slađa uživa pod mlazevima vode. Pokušava da sabere misli. Priziva onu drugu Slađu u pomoć. Onu koju ućutkuje kad je Dejan pored nje. Sad joj treba njena trezvenost. Misliš li da smo zajebale radnju? Otkud je sad množina – ironično odgovara druga. Naravno da si zajebala radnju. Pokazala si mu da si kurvica. I da uživaš da mu budeš robinja. Da želiš da ga zadovoljavaš. „Mmmmm”, prede nevaljala Slađa. Kako je lepo kad sam mu kurvica. Ćuti maloumnice. Zar te nije sramota razvratnice. Ponižavaš se pred razvratnim muškarcem. Pa vidiš koliko je pažljiv. Vidiš koliko uživa u meni. Da te veže budalo. Da ne možeš bez njega. Pa što bih bez njega ako mi je lepo? Hej, nemoj ništa da me pitaš – odbrusuje druga. Budali ne vredi objašnjavati. Džabe pričam… vrti te oko prsta. Pa i ja njega malo vrtim. Jesi li videla kako mu se diže onaj njegov lepi kurac. Samo kad promešam guzom. Šta fali da budem kurvica takvom dasi? Kad ga to pali. On to samo priča. Ko nosi kurvicu na sebe pola sata posle svršavanja? I još mu se diže ponovo u mojoj pičkici. Sviđam se ja Dejanu. Ne može ni on bez mene. Istina je i to – prihvata ovaj argument trezvena Slađa. Ali izgleda taj tvoj super dasa ne može ni bez tvoje jebozovne sestričine. Izgleda da ne može ni bez nje – saglasna je nevaljala Slađa. Pa što onda? U redu je. I ja imam muža… pa Dejanu ne smeta. Neka i Mira uživa… zaslužila je mala. Pa ona ga je i otkrila. Da me nije upoznala sa Dejanom, bila bih okružena onim jadnicima koji mi se udvaraju. Uh bre kad pomislim na njih… Skoro mi se gadi. To ti i kažem – smeje joj se trezvena Slađa. Gadi ti se… To dripac i hoće. Da ti se svi drugi gade…

puzi kao kučka

„Je li prija tuš lutkice?”, dovikuje Dejan Slađi kroz vrata kupatila? „Baš mi prija. Lepo sam se osvežila. I dobro sam se okupala. Neki me je nevaljalc dobro umazao.” „Šta ti je radio taj bezobraznik?”, dira je Dejan da bude lascivna i nevaljala. „Čime te je umazao taj mangup?” „Sramota me je da pričam. Mnogo je bezobrazno.” „Nevaljalac”, komentariše Dejan svoje ponašanje. „Zar taj ne zna da si ti dama?” „Zna on da sam dama”, smeje se Slađa. „Ali voli kad sam za njega i nešto drugo. Voli mangup kad dama za njega bude bezobraznica.” „Šta to magup bezobrazno voli da budeš za njega?”, nastavlja Dejan da istražuje koliko se Slađa oslobodila. I koliko uživa da se igra sa njim. „Ni to ne smem da vam kažem ovako na glas. Sramota me je. Šapnuću vam na uvo kad izađem. Da niko ne čuje.” „Baš me intersuje da čujem šta hoće taj mangup? I da vidim koji je taj. Dolaziš li kod mene lutko?”

Šta da obučem? – pita nevaljala Slađa

„Dolazim kod vas Dejane” odgovara Slađa. „Evo odmah stižem. Samo ne znam šta da obučem. Imam na raspolaganju nekoliko opcija. Prva opcija su hotelske papuče. Druga opcija su moje štiklice. Treće opcije nema. Šta onda da obučem Dejane?” „Štiklice sigurno”, odgovara Dejan. „Više volim štiklice. I lepše ti stoje.” „Dobro, štiklice oblačim. Obukla bih one moje tangice”, smeje se Slađa. „I tangice mi lepo stoje.” „Pa obuci ih onda.” „Rado bih ih obukla gospodine. Samo mi ih je jedan siledžija iscepao. I to u liftu. Sad sam ostala bez gaćica.” „To je nedopustivo” smeje se Dejan. „Dama ne sme da bude bez gaćica.” „Tako je gospodine”, saglasna je Slađa. „Dama ne sme da ostane bez gaćica. Ali možda kurvica sme?” Ne može da zadrži smeh nevaljala Slađa. „Možda se za kurvicu očekuje da bude bez gačica?” „Nikako”, smeje se Dejan. „I kurvica mora da ima gaćice. Moramo to da rešimo. Sreo sam ja tog nevaljalca što cepa. Hvalio mi se da je iscepao. Kaže – nije mogao da odoli. Toliko si izazovna. Možda sam trebao da prebijem tog bezobraznika. Ipak nisam… Ali sam bio slobodan kao pravi džentlmen da se pobrinem da dama ima šta da obuče. U hotelu ima nekoliko radnji sa ženskom odećom. Naručio sam gaćice i još neke detalje odeće. Sad ću da ti dodam kroz vrata.”

„Baš vam hvala gospodine”, odgovara Slađe. „Vidim da ste preduzimljivi. Vi na sve mislite. Nadam se da ste mi kupili odeću prikladnu jednoj dami.” „Videćeš lepotice”, smeje se Dejan. „Ono što sam siguran je da će mnogo lepo da ti stoji.” Sigurno mi je kupio nešto za kurvicu – misli Slađa. Izgleda da nevaljalac mnogo voli kad je dama za njega kurvica. A čini mi se da i ti budalo voliš da mu budeš kurvica – javlja se ona cinična Slađa iz pozadine. Da znaš da ti se dobro čini – odgovara joj bezobraznica. Njemu volim da budem kurvica. Mora da bude precizna po tom pitanju. Da još malo nervira onu smernu budalu koja joj celo veče smeta u uživanju.

Šta li mi je sex shop-u kupio da obučem?

Videla sam da ima i sex shop u lobiju – priseća se Slađa. To liči na Dejana. Ha, ha, to liči na Dejana – ponavlja sebi. Poznajem ga pet godina pa sve znam o njemu. Čekaj da vidim… Sreli smo se pre možda četiri sata. A već sam mu bila kurvica i dama i robinja. Nisam verovala Miri. Dobro me je klinka opomenula. Šta li ću da budem kad obučem to što mi je kupio? U sex shopu sigurno… Gde bi drugo pazario taj mangup?

liže lizalicu

„Izvoli dušo”, govori joj Dejan. Dodaje joj kroz vrata kesu sa odećom. „Opaaaa, sad je ‘dušo’”, konstatuje Slađa. Vidiš da sam sad „duša“ – govori onoj rezervisanoj Slađi. Znači da ćeš morati da budeš prava kurva – odgovara druga Slađa. Verovatno je budala u pravu ovog puta – zaključuje nevaljala Slađa. Sigurno ću biti prava kurva. Uh, uh, baš me pali da budem još više bezobrazna za ovog „mog“ mangupa. Ti treba kod lekara na kontrolu – zaključuje cinična Slađa. Idem na kontrolu ako treba. Ali tek da znaš… Ja svršila jednom… i još ću jednom sigurno. Kad si ti posledni put? Kad te je muškarac nosio na rukama čitav sat… I izvini što ti param osetljive uši bezobrazlucima… i na kurcu. Isto tako čitav sat? Ćuti ona druga. Nema šta da kaže. Nije u njenom domenu ekspertize. Što će reći nikad. Po obe stavke.

Otvara Slađa kesu. Bezobrazna mala gleda u artikle sa osmehom zadovoljstva. Rezervisana devojčica viri joj iza leđa. Šta bi drugo? – govori pakosno sad već sama sebi. Onoj bezobraznoj više ne vredi govoriti. Konobarica… sad ćeš da ga služiš. Uh, uh, uh – cupka nevaljala mala. Uh što je kratka ova haljinica. Joj što će da mi stoji. Ne može da čeka ostalo. Oblači haljinicu odmah. Vrti se oko sebe. Joj što mi viri guza. Poludeće Dejan. Štiklice, štiklice… gde su mi bre štiklice. Auuuu kako sam kurvasta kad obučem štikle. Stvarno je kurvasta – zaključuje druga Slađa. I zgodna je kurva, mora da se prizna. Šta je ovo, šta je ovo! – ciči nevaljala Slađa. Kapica, kapica… mora kapica. Češlja kosu. Stavlja kapicu. Evo i tangice. Vidiš bre… – govori drugoj Slađi. Dejan je od reči. Kupio i tangice. Kupio… nije da nije – žalosno se smeje druga. Tu krpicu da… a pocepao veš od 200 evra. Dvesta evra, dvesta evra… – imitira je nevaljala Slađa. Zar je to važno? Uzbudio se muškarac… strastven je. Ne može da se savlada u mom prisustvu. Morao je dasa da pocepa. Pravi je muškarac. Ova je skroz luda – konstatuje druga. Valjda dva svršavanja vrede 200 evra? Ko će znati. Zaključaću te u podrum budalo jedna.

tangice

Mnogo je ljuta nevaljala Slađa na svoju smernu i opreznu dvojnicu. Ova budala – misli na ovu drugu – ne ume da stane. Napada na takvog gospodina. Ožedneo je ovaj fini gospodin. Nosio me je čitav sat. Neko mora da ga služi. Ni jedna devojčica ne služi bolje nego ja. Gde joj je dostojanstvo – pita se druga. Do juče nije ni jednog htela da pogleda. Sad trči gola da služi ovoga. Gde će ova lujka da završi večeras? – pita se smerna Slađa? Na kolenima… dripcu među nogama… – odgovara sama sebi. To će sigurno.

„Sad ću gospodine”, dovikuje nevaljala Slađa Dejanu. „Evo me dolazim. Samo da sredim kosu.” „OK mala”, odgovara Dejan. „Požuri. Ožedneo sam. Nemoj da mi kasniš. Ako hoćeš da zaradiš lovu mora da požuriš.” Prosto je besmisleno prenositi šta ona druga Slađa viče iz podruma na Dejanove reči oko plaćanja usluge. Ne znamo, ali može se zamisliti koliko je ljuta što će nevaljala Slađa da služi za lovu. A ova nevaljala samo nestrpljivo cupka na onim štiklicama i vrti guzom pred ogledalom. Uživa da se gleda onako jebozovna i bezobrazna. Jedva čeka da istrči pred Dejana.

Konobarica je spremna da služi gospodina

„Evo me gospodine”, dovikuje svom gospodinu. Izlazi jebozovna Slađa pred razvratnog mangupa. „Izvolite gospodine. Šta mogu da vam poslužim? Šta gospodin želi?” „Mmmmmm kurvice moja lepa. Mmmmm dušo. Aaaaa lutkice. Mnogo si zgodna.” Bleji Dejan i balavi. Stvarno je jebozovna. Jebote pa tetkica je jebozovnija od Mire – misli Dejan. Ili sam se ja malo zaljubio u tetkicu? Biće da sam se i zaljubio. Ali jebozovna jeste. Da vidimo koliko je bezobrazna. „Za sada gospodin želi samo da te gleda”, odgovara Dejan. „U redu gospodine, možete da me gledate. Samo morate da znate da se posluga plaća na sat. Ako hoćete da trošite pare na gledanje… meni i to odgovara.” „Uh, uh jebote”, dahće Dejan. Rođena je kurvica ova „moja“ Slađa. Kako se dobro snalazi u bezobrazluku. „Gospodin ima para”, odgovara joj. „Ne brini o vremenu. Gospodin će da te nagradi ako ga dobro zadovoljiš.” „Ja samo poslužujem gospodine”, opominje seksi konobarica gospodina. „Ne radim ništa drugo. Nemojte da zamišljate. I nemojte da se nadate.” „Mmmmmm kurvice lepa”, pušta Dejan zvuke uzbuđenja. „Svašta ćeš ti da radiš. Svakojako ćeš kurvice mala da me služiš. Samo prvo da ti vidim to dupence. I te sisice. Hajde… vrckaj… šta čekaš.”

Pljeska je po guzi. „Hajde kurvice. Da te gospodin vidi. Da se gospodinu dobro digne kurac dok te gleda.” „Gospodine, gospodine…”, glumi konobarica ljutnju. Prći svoja jebozovna ustašca. „Ja samo…”, „Šššššš”, prekida je Dejan. Kači joj 200 evra na podvezicu. „Evo malo ‘stimulansa’. Da se zagreješ”, govori joj. „I da se gospodinu bolje digne kurac dok te gleda.”

spanking

Kreće jebozovna Slađe da vrcka i da se guzi po hotelskom apartmanu. Kako sam dobra – uživa Slađa u svojoj slobodi. Joj bre kako je ovo lepo. Zar sam morala da čekam sve do sada da naletim na ovakvog dasu. Ima Dejan pravo – govori sebi. Pravljena sam da mu budem kurvica. Da uživam što sam mu kurvica. Gleda Dejana kako seda u fotelju u uglu. Baš je dasa zadovoljno – konstatuje što uživa sa muškarcem koji zadovoljava njene kriterijume. I koliko vidim – govori sama sebi – lepo mu se i digao.

Dvesta evra… Nije loše – misli konobarica. Za zagrevanje. Uzeće ti ova kurvica svu lovu mangupe –govori Dejanu pogledom i pokretima. „Hvala na ‘stimulansu’ gospodine”, govori nevaljala Slađa Dejanu. Pokazuje ponosno na evriće kako joj elegantno vire ispod podvezice. „Ima gospodin još stimulansa”, odgovara Dejan. Pokazuje joj na džep sa lovom i na kurac koji mu pumpa pantalone. „Odmah tu pored love.” „Ijuuu gospodine. Vi ste bezobrazni gospodine.” Oblizuje lepa Slađa svoje sočne usne. Jezik joj viri iz poluotvorenih ustašca. „Ja sam smerna devojčica”, govori svom gostu.

Sad će mala da zaradi lovu koju je dobila

Dejan otkopčava šlic. Zadovoljan je što se Slađa pali kad dobija lovu za seks i bezobrazluke. Prava je kurvica – ponavlja sam sebi po ko zna koji put. Moram da čuvam ovaj dragulj. Ovakve više ne prave. Ponavlja se Dejan. Ne treba mu zameriti. Ali istina je da su zgodne pičkice koje uživaju da zadovoljavaju svog muškaca sve ređe u proizvodnim planovima.

„Šta želi gospodin da pije?”, pita konobarica svog gosta. Gleda u Dejana kao počinje da otkopčava šlic pantalona. „Pogledaj šta ima u baru”, odgovara joj Dejan. Priseća se kako je Miru poslao čak u lobi da mu donese ono što nije našla u baru u sobi. Sprema li istu perverziju i za Mirinu jebozovnu tetku? Mira je mnogo uživala u izazovu. Kako li bi ova dama reagovala da ovako odevena prošeta do bara u restoranu? – pita se Dejan. Pali ga pomisao na takvu perverziju. Nećemo – odlučuje… možda drugi put… Kad se mala navikne na moje perverzije. Bolje ne – potvrđuje sebi da je odluka dobra. Suviše je Dejan pametan da ne vidi da laže sam sebe. Ti se bre frajeru, izgleda mi, zaljubljuješ u ovu lepu kurvicu – govori sam sebi. Moguće je… moguće je – odgovara isti Dejan sam sebi.

vadi kurac

Neko bi očekivao da će nakon ovako romantičnog saznanja mangup da promeni stav prema devojčici u koju se zaljubljuje. U smislu da više nije kurvica… i slično. Taj se naravno grdno vara. U Dejanovu odbranu, mora se reći da i on ima pozitivnu reakciju na to lepo saznanje. Kurac mu se još bolje kruti. I još više raste. Kao svaki zaljubljeni dasa, i Dejan bi da podeli svoju radost sa devojčicom koja je uzrok njegovim osećanjima. Vadi mangup kurac iz pantalona. Pokazuje svojoj lutkici koliko je dobra. I koliko ga uzbuđuje. „Ijuuuu gospodine”, pušta Slađa izveštačeni krik iznenađenja. „Šta je to gospodine? Šta to radite gospodine?” Gleda u Dejanovu moćnu kurčinu. Uh kako sam ga razludela – govori sebi. Vidi koliko mu se digao na mene. Uh koliki mu je. „Nemojte molim vas gospodine. Joj kako ste bezobrazni gospodine.” Stavlja bezobraznica prst u svoja jebozovna usta. Oboje su zaboravili na piće.

Da vidim kako primaš kurac u ta tvoja jebozovna ustašca

„Sad ćeš lutkice na kolena”, odlučuje Dejan. „Da vidim kako primaš kurac u ta tvoja jebozovna ustašca.” Slađa nastavlja da se igra sa prstom u ustima. Oblizuje prst sa svih strana. Da, da, da to ćeš da dobiješ – govori Dejan u sebi. Samo je moj kurac malo veći i malo deblji od tog tvog tananog prstića. Vidi i Slađa da su dimenzije koje će da primi u ustašca poprilično veće od njenog prstića. To je po svoj prilici mnogo, mnogo uzbuđuje. Nije ni znala da želi veliki. Do sada je bila ona uobičajena damska mantra. Ono, u smislu, veličina nije važna. Pametna je naša lepa Slađa. Neznatno menja svoju filozofiju. Pa i nije važna… ako nije manji od dvadeset. Na sreću ona smerna i cinična Slađa je isključena iz događaja. Da je prisutna, kukala bi još više. I ta je pametna na svoj konzervativni način. Sad Slađa više neće hteti manji od dvadeset. A to treba naći.

„Dođi kurvice”, naređuje Dejan lepoj konobarici. „Šta želite od pića gospodine?”, nastavlja da izaziva Slađa? „Dolazi ovamo kurvice.” Ponavlja joj Dejan naređenje još strožijim glasom. Prilazi mu Slađa sitnim koracima. Leluja joj telo na onim štiklicam. Ne vadi svoj prstić iz usta. Gleda bezobrazno u Dejana. „Gospodine sramota me je. Znate li gospodine da sam ja udata?”, govori mu seksi glasom. „Šta ako moj muž čuje? Muž mi je ljubomoran.” „Mmmmmm kurvice lepa”, škripi strast iz Dejana. Vadi još petsto evra iz džepa. „Dođi kučkice, dođi kod mene.” Postade Slađa i kučkica i još veća kurvica od kako se Dejan zaljubio. Rekao bi čovek ovaj je skroz lud.

uzima kurac u usta

Gleda Slađa tu lepu veliku kurčinu koja čeka zadovoljstvo u njenim ustima. Pali je što Dejan sprema još love za njena ustašca. Odgrišću mu tu kurčinu – misli u sebi. Poludela devojčica. Otkriva i ona ono što je Dejan odavno konstatovao. Prave dame su najbolje kurvice… kad nalete na pravog dasu. I kad se zaljube.

Ovaj se dasa zaljubio u mene – zadovoljno čita i Slađa Dejanova nova osećanja. Voli perverznjak i kurvicu i damu. Nije joj jasno kako je moguće da voli obe istovremeno. Ali joj se mnogo sviđa što je tako. Bilo bi gadno da se zaljubio samo u jednu. Jer naša lepa Slađa je i jedno i drugo. I dama i kurvica. Tim redom. I izgleda, kurvica je samo za ovog dasu. Makar se Dejan nada da je tako.

Ja ne pušim gostima – prenemaže se nevaljala konobarica

Stigla je do njega. „Klekni kurvice”, čuje Dejanov glas. „Ja to ne radim… Ja ne pušim gostima”, prenemaže se nevaljala konobarica. Jedva čeka uzbuđena devojčica da mu ga uzme u usta. „Klekni…”, ponavlja Dejan. Glas mu ne trpi pogovor. „Klekni kučkice lepa.” Kurac mu vibrira od strasti i požude. „Gospodine… gospodine”, prede Slađa najseksipilnijim glasom. „Koliki vam je veee-liiii-kiii…” Spušta se na kolena između Dejanovih raširenih nogu. Uzima mu kurac u ruku. Kako je lep i moćan – govori sebi. Koliko me ovaj dasa želi. Joj koliko me pali ovaj razvratni Dejan. „Stidim se gospodine”, šapuće Dejanu… „Mmmmm koliko se stidim”, prede Slađa sa Dejanovim kurcem u ruci.

Pruža radoznalo svoj jezik prema Dejanovom glaviću. „Vreme je da se upoznamo mangupe”, govori Dejanu. Gleda ga pravo u oči. Vreme je da ovaj tvoj veliki nevaljalac u pozna moja usta. Dodiruje mu glavić vrhom jezika. „Mmmmmm”, reaguje Dejan zvucima zadovoljstva. Kurac mu reaguje snažnim trzajima. Želi glavonja ta sočna usta. „Tako je dušo moja” govori Dejan. Hvata je nežno rukom za lice i bradicu. Eto… sad kad je najbezobraznije postade Slađa „duša“ ovom perverznjaku. Ko će da razume muškarce. To ne znači da više nije kurvica. Tek će sad da bude prava kurvica. Najlepše je kad si zaljubljen u kurvicu.

„Aaaaaa”, reaguje Slađa na milovanje… I još više na komplimente. Znala sam da ću biti i duša – radosno govori sebi. Ili onoj drugoj Slađi. Nije ni važno. „Nisam vam više kurvica…” gleda bezobrazno u Dejana. „Mmmmm dušo”, ponavlja Deja. „Mmmmm lutkice prava si kurvica. Tek si sad postala prava kurvica. Sad kad si moja… sad si tek prava kurvica.” „Aaaaaa mangupe”, prede Slađa.

jebanje u usta

„Duša ti je, znači, kurvica? Velika je kurvica tvoja duša?”, ponavlja Slađe reči koje ih oboje uzbuđuju. Uzima mu kurac u usta. Drugom rukom miluje mu muda. Prima mu tu veliku kurčinu diboko u usta. Vadi je i prima. Liže mu ga jezikom. Stiska mu glavić nepcima. Prede lutkica dok pruža zadovoljstvo svom muškarcu. „Tako dušo… Tako kurvice lepa”, stenje Dejan. „Ti si moja kurvica”, njišti napaljeni pastuv. „Mmmmmm” odobrava Slađa sa ustima punim njegovog kurca. Potvrđuje da mu je i duša i kurvica.

Sviđa se Slađi Dejanov ukus… prima mu svu spermu u usta

„Sad ću da ti zalijem ustašca lepotice. Sad ćeš da mi primaš spermu usta. Želiš li moju strast u usta dušo?” Pitanje je retoričko ali Slađa odgovara sa dugačkim „mmmmm” da joj se predlog sviđa. „Hoćeš li moju spermu u usta kurvice?”, ponavlja Dejan. „Mmmmmm”, želi i kurvica Dejanov poklon.

Steže mu muda jdenom rukom. Drka mu osnovu kurca drugom. Ustima i jezikom radi mu po glaviću. Gde sam ovo naučila? – čudi se sama sebi. „Svršavam”, riče Dejan. „Svršavam dušo… svršaaavaaam.” Počinje da se trza i da riče. Mlazevima puni Slađina vruća usta. „Mmmmmmm, mmmmm, mmmmmm”, prede Slađa. Sve mi daj – govori mu pogledom. „Sve, hoću sve.” Prima i guta… sisa mu svaku kap gustog oporog soka iz kurca.

Sve joj daje Dejan. Sve što ima daje ovoj lepoj dami. Ovoj zaljubljenoj kurvici koja kleči ispred njega. I toj slatkoj devojčici koja ga je svojom strašću i svojom željom da ga zadovolji dovela do ludila.

Slađa vadi Dejanov kurac iz usta. Ne pušta ga iz ruke. Smeje sa na svog muškarca. I smerno i zadovoljno. Dejan je miluje po licu. „Znaš li ti dušo koliko si lepa?”, govori joj Dejan. Onaj isti Dejan kome je primila svu spermu u usta. Onaj isti čija je kurvica u prekidima bila celo veče. „Mmmmm”, prede lepa Slađa. Ovaj mangup ne prestaje da je iznenađuje. „Tek sad to vidiš nevaljalče”, provocira ga smernim glasom. „Video sam čim si se pojavila u restoranu. Ali sad si i zaljubljena i lepa.” „Nisam zaljubljena”, smeje se zbunjeno Slađa. Nije ovo momenat za takvu priču – misli devojčica. Klečim mu između nogu. Svršio mi u usta pre dva minuta. „Dođi dušo” smiruje je Dejan. Diže je na sebe. Stavlja je u krilo.

gutanje sperme

„Dođi da te ljubim.” „Nisam se umila”, odgovara uzbuđeno Slađa. „Bio si bezobrazan maločas.” Govori mu da joj upravo svršio u usta. „Dođi dušo.” Stavlja je u krilo. „Ti si jedna dobra devojčica.” Ljubi je nežno u usta. „Nisam više kurvica i kučkica?”, govori Slađa. Topi se u njegovom zagrljaju. „Mmmmm lepa moja. Nego šta si. I kurvica i kučkica… Moja kurvica… i moja kučkica. Nema bolje od tebe.” „Nema bolje od mene”, smeje se i Slađa. „Ako si se i ti zaljubio?” „Mmmmm lepotice…”, ljubi je Dejan. „Izgleda da jesam.”

Nastavak: Slađa se zaljubila

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x