Slađa je Dejanova otmena kurvica

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Mira ima jebozovnu mladu tetku

Vodi Dejan Slađu za ruku do bara. „Drago mi je da ste pristali da večerate sa mnom”, govori joj dok idu prema baru. „Stvarno mi prija i laska vaše prisustvo.” Ne daje joj vremena da se snađe. „Siguran sam da je Mira odabrala odličan ambijent”, nastavlja da joj odvlači pažnju od toga da je već vodi za ruku. „Mnogo mi je draga vaša sestričina.”

Pokušava lepa Slađe da se snađe. Vodi me za ruku – misli u sebi. Nismo se ni poznavali pre sat vremena. Želi da se buni… a opet oseća se prijatno dok se pokorava njegovoj volji. Toliko informacija odjednom. Šta sad znači to da mu je draga moja sestričina. Skreće mi pažnju? Nešto poručuje? „Je li ‘draga’ prava reč za vaš odnos sa Mirom?” Uspeva da konstruiše razumno pitanje lepa Slađa. „Jeste Slađo”, uz osmeh joj odgovara Dejan. „Mira mi je stvarno draga. Privukla me je istina kao prelepa izazovna mlada devojka. To je tačno. Ne znam ima li muškarca koji ne gleda sa željom vašu lepu sestričinu. Nisam ni ja izuzetak. I dalje me privlači seksipilom i izazovnošću. Ali kako je bolje poznajem postala mi je je i mnogo draga. I ne samo draga. Ako hoćete još atributa za vašu lepu sestričinu, mogu odmahda vam kažem šta mislim. Pametna, strastvena, ispravna.

Da vam platim pića”, govori Dejan momku za šankom. Klinac zuri u Dejana i Slađu. Ovaj matorac se sastao sa onom jebozovnom klinkom pre sat vremena. Ljubili se za stolom. I ko zna šta mu je klinka radila ispod stola. A sad izgleda vodi da jebe ovu prezgodnu jebozovnu damu. Ko je bre ovaj tip? –pita se klinac. Sigurno neki lovan. Plaća ove zgodne pičkice. „Tri hiljade šesto pedest gospodine”, govori račun za Dejana. Koliko li plaća ove zgodne devojčice ovaj matorac? „Evo četiri”, govori mu Dejan. „Pozovi nam taksi molim te.”

Uzbuđuje lepu Slađu rečima i dodirom

Okreće Dejan Slađu prema sebi. Duga kosa joj sa jedne strane pada na rame. „Imate prelepu kosu”, govori joj Dejan. Slađa oseća dozu divljenja i puno uzbuđenja u Dejanovom glasu. Odmerenim pokretom Dejan kreće da joj namešta kosu. Prebacuje joj taj nemirni pramen zlatne kose nazad gde mu je mesto. Radi to bez žurbe. Mirno… bez napetosti. Kao da se poznaju. Kao da su par koji već neko vreme izlazi zajedno. Slađana mu prati ruku kako ide prema njoj. Drhtaj joj prolazi telom. Kako da reaguje? Njegov pokret je prirodan. Reči koje izgovara zvuče normalno. „Hvala vam”, uspeva da izgovori. „Sve devojke u porodici su obdarene kosom. Videli ste i Miru.” Nekako izbegava da njegov kompliment zvuči lično.

Stoje za šankom. Jedno prema drugom. Slađa oseća njegovu blizinu. Besna je što vidi da je Dejan toliko siguran u sebe. Što se prema njoj ponaša kao da je već njegova. I još više je besna što oseća da mu se prepušta. A opet, prija joj što je prirodan i neusiljen. Ne nalazi ni snage ni želje da se odupre njegovoj dominaciji i njegovim dodirima.

Pokušava da ostane ravnopravna. Makar u dijalogu. „Sviđa mi se kako ste opisali moju mladu sestričinu. Volela bih da ste bili iskreni. Da stvarno mislite to što ste mi rekli. Često sam čula drugačije komentare za našu devojčicu.” „Mogu misliti”, nasmeje se Dejan na Slađinu opasku. „Ne obraćajte pažnju na to što ste čuli. Samo privilegovani mogu da vide celu sliku”, odgovara Dejan Slađi. „Takav kvalitet koja mala lepotica ima se ne vidi na površini. I ne daje se svakom da ga vidi. Komentari koje ste spomenuli dolaze od nesposobnih i ljubomornih. Pravi muškarac vidi vašu sestričinu ovako kako sam vam je ja opisao.” „Pravi muškarac kao vi?” Uspeva Slađa da bude cinična. „Ha, ha, dobro ste rekli Slađo. Pravim se važan. Pravim se mnogo važan. Ali jeste tako. Pravi muškarci vide stvari drugačije. Biće ona još bolja. Već sad radi na tome. Mislim da Mira sada otkriva svog muža. Nešto što je ignorisala od samog početka. I da on otkriva nju i da saznaje njenu prirodu i njene želje. Trebalo joj je samo otvoriti oči da vidi šta ima pored sebe. Tražila je mala na pogrešnim mestima i među pogrešnim muškarcima.”

pušenje ispod stola

Ne zna Slađana kako da reaguje na Dejanove reči. Ovaj je ili najveći folirant koga sam srela… ili je pravi muškarac, kako Mira kaže. „Ako ste iskreni”, počinje Slađa… „Nadam se da ste iskreni… To je najlpša pohvala koju naša mala može da dobije.” „Ja sam uvek iskren lepa devojko.” Odgovara joj potpuno ozbiljno. „Često me iskrenost i dovodi u neprilike. Videćete i vi kako se budemo upoznavali. I ljutićete se na mene zbog toga.”

„Trudim se da vam verujem”, govori Slađa. „Stvarno se trudim. Ali vidite i sami da to nije lako. Prosto nema ni jedno logičko objašnjnje koje ide u prilog vašoj priči i vašem stavu.” „Nema ni jedno ‘uobičajeno’”, ispravlja je Dejan. „Logično je međutim sve što sam rekao. Ali jeste način na koji ja vidim stvari mnogo neobičan za ovaj naš svet. Nemojte se truditi da mi verujete. Doći će samo od sebe ako se upoznamo. Dotle uživajte u trenutku ako vam prija moje društvo. Ali pre toga… Moram još jednom da se vratim na vašu slatku Miru. I neću više večeras. Znate, problem je nositi tu raskošnu lepotu koju mala ima. To je njen največi problem. Ona je svesna svog dara ali nije sigurna kako da ga koristi. I naročito ko zaslužuje da u tom daru uživa. A kome ja pričam… Vi nosite istu takvu lepotu. Znate kakve izazove nosi vaš izgled. I nosite se sa tim izazovima nešto malo duže od vaše lepe sestričine.”

Nemate pravo da budete toliko izazovni… Mučite me

Naginje sa Dejan prema Slađi. Ne dopušta joj da se snađe u njegovoj tiradi reči. „Vi ste očaravajuće izazovni”, šapuće joj nežno. „Nemate pravo da budete toliko zgodni. Mučite sve muškarce koji imaju sreće da vas vide. Teško se uzdržavam da vas ne zagrlim i ne poljubim”, nastavlja Dejan da je uvlači u svoj svet. „Uzbuđuje me vaša blizina. Sve me na vama privlači. Toliko mnogo da sam vidite postao nepristojan.” Slađana vidi da je Dejan iskren. Makar u tome da ga ona u ovom trenutku mnogo privlači. I ona se uzbuđuje. Ne ume da nađe odbranu od njegove blizine. Sigurnost i dominacija pomešani sa iskrenošću. Tako neobično. Ne može tome daodoli. Hoće da bude pobeđena. Želi da mu se prepusti.

Trezvenost je tera na oprez. Pokušava da nađe reči odbrane. „Iste reči govorite i mojoj Miri sigurna sam.” „Ne lepotice, ne govorim Miri iste reči. Govorio sam joj puno lepih reči. Ali ne ove iste kao vama. Ove reči ste vi iz mene iznudili. Vašom lepotom i vašim držanjem.” Ubrzano diše lepa Mirina tetka. „Makar ste iskreni”, odgovara mu uzbuđeno. „Ne lažete me da vas Mira uzbuđuje.” „Mnogo me uzbuđuje vaša lepa sestričina”, priznaje Dejan. „Ali drukčije, mnogo drukčije nego vi. Ovo sa vama je mnogo jako. Mnogo, mnogo jako…”

sipa joj piće

„Moramo da krenemo”, govori joj. U glasu mu se oseća uzbuđenje. Celo telo mu raguje na ovu izazovnu mladu ženu. Muškost mu se kruti. Kurac mu se kao piton spušta niz butinu. „Previše ste veliki izazov”, nastavlja Dejan da joj pokazuje koliko ga Slađana pali. „Previše me uzbuđujete. Moramo da krenemo… Nije ovo pravo mesto… Je li stigao taksi?”, pita Dejan momka za barom. „Jeste gospodine”, odgovara momak. „Čeka vas na ulici.” „Hvala mladiću”, odgovara mu Dejan.

Sad ću da te ljubim, lepa devojko

„Idemo Slađo. Čeka nas taksi.” Pušta je ispred sebe. Hvata je oko struka. Slađa se stapa sa njegovom snažnom rukom. Ide pokrivena njegovim zagrljajem prema taksiju. Moraju do izlaza da prođu kroz hodnik. Dejan je okreće prema sebi. Hvata je za njenu izazvnu bradicu. „Sad ću da te ljubim lepa devojko.” Nije pitanje. Nije molba. Pokazuje joj da radi sa njom ono što ga uzbuđuje i ono što on želi. Privlači joj glavu. Slađa za njega otvara svoja senzualna usta. „Ja sam udata”, govori mu zadnjim naporom volje. „Znam lepotice.”

Spajaju usta u hodniku. Mešaju im se jezici i sokovi. Dejan je rukom privlači na sebe. Oseća kako joj telo drhti. Ona oseća njegovu ukrućenu muškost na svom stomaku. Poljubac traje skoro ceo minut. „Taksi nas čeka lepotice”, prekida Dejan strast koja im se budi. „Nije ovo mesto da se udata žena ljubi”, šapuće joj na uvo. „Nije, nije”, prihvata Slađa. „Nije ni jedno mesto da se udata žena ljubi sa drugim muškarcem. Sa nepoznatim muškarcem”, dodaje gotovo za sebe. „Idemo lepotice.” Grli je oko struka. Ona se pripaja uz njega.

Ulaze u taksi. „Gde da vozim?”, pita taksista. „Samo kreni”, odgovara Dejan. „Sad ću da pročitam.” Otvara poruku od Mire. „Kakva mi je tetkica?”, radoznala je Mira u poruci. „Evo ti rezervacije. Rezervisala sam apartman. Ne treba vama večera. Pravo u akciju. Sutra ćeš da pričaš. I ja ću tebi koliko sam uživala sa mojim Jankom.” Čita Dejan naglas adresu. „Ja ne znam gde je”, govori taksisti. „Ja znam”, odgovara taksista. „Nekih pet do šest kilometara od grada. Hoćete li?” „Naravno, hoćemo”, potvrđuje Dejan. „Vozite molim vas.”

Gde vodi Dejan svoju otmenu damu?

„Gde me vodiš?”, pita Slađa. „Ne znam”, odgovara Dejan. „Tvoja Mira nas vodi.” „Šta je rezervisala mala veštica?”, pita Slađa. Dejan joj otvara Mirin tekst. Prvo je proverio da nema Mikija u poruci. Dva mangupa je mnogo za Slađu prvi put. „Šta ste joj odgovorili za tetkicu?”, smeje se Mira. „Je li dobra ‘tetkica’? Zar misliš da se to može reći u poruci? To ću da joj pričam sutra. To će da potraje.” „Ha, ha, ha, nadam se da neće kratko da traje”, smeje se Slađa. „Bilo bi sramota za takvog gospodina. Uh izvinite Dejane. Bila sam neumesna. Otkud mi hrabrost da pravim ovakve neumesne insinuacije?”, ljuti se Slađa na sebe. „Nisi lepotice… samo si malo bezobrazna. Onako kako i treba da bude samouverena i arogntna lepotica kao ti.” „Pa nisam ja arogantna”, prenemaže se Slađa. Počinje da se opušta. Počinje da koketira jebozovna Slađa. Mami je Dejan da ga dira… i da mu se daje.

„Znate li to mesto gde idemo?”, pita Slađa. Pokušava da se izvuče iz neugodnih tema. „Ne znam”, odgovara Dejan. „To je Mirin izbor. Ali imam poverenja u njen ukus.” „Imam i ja poverenja u Mirin ukus”, odgovara Slađana. „Ne znam smem li da imam poverenja u vas Dejane.” „Smeš lepotice. Smeš potpuno. Ništa nećemo raditi što ne želiš. Ako ti prija, možemo se ljubiti. Ako na želiš da se ljubimo, možemo i samo pričati. Ako me budeš želela vodićemo ljubav. Kako hoćeš i toliko dugo koliko hoćeš. Ne brini. Ja nisam sposobam da iskoristim ženu koja me ne želi.” „Zar takvi postoje?”, uspeva da se nasmeje Slađa. „Ima nas nekoliko”, odgovara Dejan na Slađinu ironiju. „Nažalost, ja sam jedan od njih.” „Stvarno je teško poverovati u vašu priču”, ponavlja Slađana da želi da bude trezvena osoba. „Ne mogu da verujem da Mira ne izmišlja ništa u vezi vas. Da vi niste iz neke bajke Dejane? Da je Mira otkrila viteza iz bajke?” „Ne nisam”, smeje se Dejan. „Stvaran sam… i nisam vitez. Samo sam džentlmen. Dosta često i bezobrazan džentlmen… kad dama u tome uživa. A ti ćeš večeras da uživaš, čarobna devojčice. Veruj mi, uživaćeš sa mnom. I pružićeš meni uživanje. Pružićeš mi mnogo uživanja lepotice. Mmmmmm plavušice lepa”, šapuće joj na uvo… „pružićeš mi mnogo lepih uživanja…”

na zadnjem sedištu

Kako je prost i bezobrazan

Slađa ne može da veruje da čuje reči koje joj Dejan šapuće na uvo. Ne zna kako da reaguje na to što joj Dejan govori. Treba da se ljuti. Treba da bude uvređena. Takve reči se ne govore dami. Makar da su i izgovorene tako lepo. Pokušava da priguši uzdahe uzbuđenja. Pokušava da kontroliše drhtaje tela. Počinje da otkriva uzbuđenja koja nije poznavala. I uloge koje u kojima nije imala prilike da učestvuje. Kako je bezobrazan… Kako je nevaspitan… Želi da to zvuči kao kritika. U mislima joj se te reči pretvaraju u komplimente. Ja da mu pružam uživanje… – izbija bunt iz nje. Njemu muškom egoisti. Muškom prostaku. Šta on misli? Ja sam dama. Mora on mene da pazi. I da mi čini. Kao i svi ostali muškarci oko mene. I sam je rekao da sam prelepa.

Dejan kao da joj čita misli. „Jeste, jeste lepotice prelepa si”, miluje je glasom. „Pravljena si da pružaš uživanje… Pravljena si da meni pružaš uživanje…” „Mmmmm”, ne može Slađa da sakrije uzdahe. „Ne, ne, ne”, brani se sva uzbuđena. „Ja sam dama Dejane… Ja sam udata dama. Pravljena sam da ja uživam. Da mi se čini.” „I to lepotice… Jesi, prava si dama. Dobićeš uživanje koje nećeš zaboraviti. Ali posle… Prvo ćeš da otkriješ zadovoljstvo da služiš muškarca. Da zadovoljavaš moje želje… i da izvršavaš moja naređenja.”

„Bezobrazni ste, bezobrazni ste”, brani se lepa Slađa od Dejanovih reči. I još više od svoje želje. „Ja sam poštena žena. Ja sam otmena dama. Mmmmmm lepotice, mmmmm. Koliko se mangup popalio. Jesi, to si ti… poštena žena i otmena dama.” „Zato ću i da uživam u tebi. Pravljena si za muškarca kao ja. Pravljena si da mi pružaš zadovoljstvo.” Drži je stisnutu uz sebe. Slađa ne znašta da kaže. Ne zna ni šta da radi. „Stigli smo gospodine”, spasava je taksista.

Želim da mu se pokoravam… Slađa otkriva nova zadovoljstva

Dejan plaća taksisti. Uh, hvala bogu – misli Slađa. Razludeo me je bezobraznik. Omađijao me je tim bezobraznim rečima. Počinjem i ja da želim da mu ispunjavam sve te muške želje. Počinjem da uživam da mu se bespogovorno dajem. Ne, ne, ne. Biću i ja bezobrazna. Moram da budem aktivna. Sad ću ja da vodim igru – odlučuje Slađa. Kreće u ofanzivu. Vraća svoju sestričinu u priču.

„Mala znači smatra da nam ne treba večera?” Divi se svojoj hrabrosti i bezobrazluku. „Tako piše u poruci”, odgovara Dejan. „Moramo da je poslušamo. Inače će mala da se ljuti.” „Moramo da je slušamo”, potvrđuje i Slađa. Ne može da veruje da se tako slobodno ponaša sa Dejanom. Posle onakvih reči koje joj je šaputao. Posle njegovih egoističkih muških maštanja. Nakon što joj je rekao da mora da mu se potčini. Da treba da ga služi… i da ga zadovoljava.

„Hoćeš li da uđemo zajedno do recepcije ili ćeš da dođeš direktno u sobu?”, pita je Dejan. „Ulazimo zajedno”, odgovara Slađa. „Staviću naočare. Niko me neće prepoznati.” „Hajde, da budeš misteriozna fatalna dama”, izaziva je Dejan. Stavlja Slađa naočare za sunce. „Uh, uh što si seksi lutko”, oduševljen je Dejan. „To tek sad vidite gospodine”, smeje se Slađa. „Nemoj da budeš tako nepravedna”, smeje se Dejan. „Videla si… i osetila da tako mislim od kada si se pojavila u restoranu.” „Ništa nisam osetila”, smeje se nevaljala Mirina tetka.

Ista je kao Mira – oduševljava se Dejan. Voli da izaziva. Uh što me pali ova nevaljala „tetka“ Slađa. Tetka će biti u bezobrazlucima i bolja od Mire – nada se Dejan. Tako i treba. Uh što je dobra. Pljeska je po guzi. „Pa osetićeš vrlo brzo lepotice koliko si me uzbudila. I koliki sam kad me takva nevaljala dama uzbudi. Sve ćeš da vidiš čim budeš počela da me slušaš.”

ruka ispod suknje

„Ijuuuuu”, vrisnu Slađa. Još mu je ruka na njenoj guzi. „Kakav bezobraznik. Prijaviću vas. Tužiću vas. Tako se ne postupa sa damom.” Odavno nije lepa Slađa bila nevaljala devojčica. Odavno nije dobila po guzi. „Vi ste prostak gospodine.” Gleda ga preko ramena, vrcka onom svojom jebozovnom guzom dok hoda ispred njega. Hvata je Dejan oko struka. Spušta joj ruku na dupence. Rasturiću je – misli Dejan. Rasturiću joj to prćasto dupence. „Jedva čekam da probam tu tvoju guzu”, šapuće joj na uvo. „Neće moći”, smeje se Slađa provakativno. Ne zna odakle joj hrabrost da se tako slobodno ponaša. „Rekli ste samo priča… ili samo ljubljenje. Rekla sam vam da sam udata. Rekla sam vam da ne radim bezobrazluke sa mangupima.” „I nećeš lepotice. Ni sa jedniom mangupom. Samo ćeš da radiš sa mnom. Sve što ja budem želeo.” „Siledžijo…”, odgovara mu šapatom. „Neću ništa da te slušam. Neću da te služim. Mene svi muškarci služe… i obožavaju.” „Mmmmm”, reaguje Dejan na Slađinu izazovnu aroganciju. Opipava joj dupence celom dužinom. Zavlači joj ruku ispod suknjice. „Aaaaaaa”, probija iznenađenje i strast iz Slađinih usta.

Prilaze recepciji. Dejan samo izgovara ime. Treći sprat, daje mu devojka na recepciji ključ. Prva vrata pored lifta desno. „Ovi dvoje ne mogu da se uzdrže”, konstatuje cura sa repcepcije. „Krenuće odmahu liftu. Bolje je da im je soba blizu. Udata dama”, prepoznaje recepcionarka. „Skriva se iza naočare za sunce. Uzbuđena i stidi se. Gospodin? Malo teže za procenu. Lovan…?” Nije sigurna. „Uzbuđen je i on. Prvi put im je”, zaključuje klinka na recepciji.

„Hvala gospođice”, odgovara Dejan. „Idemo dušo”, govori Slađi. „Dušo” – ljuti se Slađa u sebi. Zove me „dušo”… a ponaša se kao da sam kurva. Ruka mu ispod moje suknje, miluje mi guzu na recepciji. Kakv nevaljalac.

Vodi je Dejan prema liftu. Ruka mu je oko Slađinog struka. Mnogo je bezobrazni Dejan napaljen. Uzeću je odmah u liftu – odlučuje nevaljalac. Kako je jebozovna ova otmena Mirina tetka. Tako podseća na njenu malu sestričinu… A opet toliko različita.

Uzeću je u liftu… Ne mogu da se kontrolišem

Ulaze u lift. Slađa ja ispred njega. Dejan je hvata od pozadi za obe ruka oko struka. Privlači je na sebe. Slađa mu nesvesno podmeće dupence pod ukrućenu karu. Dejan je naslanja na zid lifta. Sa obe ruke joj klizi uz butine na gore. Diže joj njenu kratku suknjicu. Ljubi je po vratu.

jebanje u liftu

„Daj mi usta lepotice”, naređuje. „Daj mi tvoja sočna ustašca.” „Aaaaaa” odgovara Slađa na njegove ruke ispod suknjice. „Ne, ne, Dejane… Nemojte… Molim vas… Ne ovde.” Jedna ruka mu je između njenih nogu. Kako joj vlažan pičić – konstatuje Dejan. „Spremna si za mene lutko”, šapuće joj na uvo. Ona okreće glavu da se buni. Dejan joj zatvara usta poljupcima. Još nije stigao da pritisne dugme za treći sparat. „Molim vas… molim te”, šapuće mu Slađa kroz poljupce koje mu vraća. Više ni sama ne zna šta ga moli. Da je pusti ili da nastavi? Želi i jedno i drugo. „Sad si moja lutkice”, strastveno joj šapuće dok je ljubi. „Sad si moja. Pravljena si za mene.”

Prstima joj ulazi u pičkicu. „Aaaaaa” prede lepa Slađa. Oseća kako joj Dejanovi prsti otvaraju pičkicu. „Molim vas Dejane… Nemoj Dejane, molim te. Mi se ni ne poznajemo.” „Mmmmm lepa devojčice… Moja si… Pravljena si za mene. Sad ću da te uzmem otmena devojčice. Sad ću da te jebem lepa moja kurvice… kako te niko nije jebao pre mene. Bićeš moja otmena i lepa kurvica. Samo moja.” „Bezobrazniče… prostaku… nisam, nisam kurvica. Nisam tvoja kurvica. Mmmmmm, nevaljalče…”, prede lepa Slađa.

Dejan je okreće prema sebi. Diže joj jednu nogu. Da joj što bolje otvori pičkicu. Slađa mu sa podmeće. Sama stavlja nogu oko njegovog struka. „Moja si mala”, riče Dejan. Ne može da se kontroliše. Snažnim trzajem joj cepa gaćice. „Aaaaaa” vrisnu Slađa. „Siledžijo… siledžijo.” Skroz vlažna i otvorena prepušta se Dejanovoj strasti. Dejan je hvata za njeno rasno dupence. Diže je na sebe sa dve ruke.

Slađa ga obuhvata nogama oko struka. „Sad ću da te jebem kurvice moja lepa.” „Ne, ne ne, niiisaaam… niiiiisaaam kurvica.” Dejan joj silovito uleće svojom razularenom karom u pičkicu. Slađa se steže oko njega. Rukama i nogama. „Idiote… prostaku… siledžijo”, govori mu kroz poljupce. „Ti si moja lutkice”, odgovara joj Dejan. „Ne, ne”, brani se Slađa. Igra mu celim telom na rukama… i na njegovoj velikoj kurčini. „Nisam vaša… nisam tvoja siledžijo.”

Daaaa… daaaaa… tvoja sam… tvoja sam kurvica

Lift se zaustavlja na trećem spratu. Dejan je iznosi iz lifta. Uspeva da otvori vrata od sobe. Ne prestaje da joj puni toplu pičkicu svojim tvrdim kurcem. Nosi je kroz hodnik. U Slađi bukte i bes i strast. Nešto što nikad do tada nije osetila. Želi da raskomada tog siledžiju koji joj radi sve što želi. Tog što je ništa ne sluša. Želi i da se prepusti tom dominantnom muškarcu koji joj otkriva i zadovoljava sve njene želje.

jebanje stojeći

Dejan je unosi u sobu. Ne spušta je na krevet. Nastavlja da jebe ovu strstvenu damu stojeći. Nabija joj silovito. Svom snagom… i celom dužinom svog velikog kurca. „Moja si…”, ponavlja joj iste reči. „Moja si lepotice…” „Neeeee”, vrišti Slađa. Ne može da se kontroliše. „Čija si?”, riče Dejan kroz poljupce. Mešaju im se sokovi u ustima. „Čija si kurvice lepa?” Želi da je čuje. Želi da mu se ona potpuno preda. „Čija si… za koga si pravljena?” „Neeee”, izlazi iz Slađe zadnji otpor.

Svršiće ova otmena dama čim mu se preda. „Moja siiiiii!”, nastavlja da riče. Ne može ni on još dugo. Ali Slađa mora prva da svrši. Prelazi joj palcem preko ćmarića. „Čija si kurvice mala?” „Aaaaaa, neeeee, neeeee. Siledžijoooooo. Tvoja, tvojaaaa. Razvratniče. Tvoja sam, tvoja sam.”

„Moja si kurvica”, njišti Dejan kao razularen pastuv koji jaše rasnu kobilicu. „Daaaa, daaaa, tvoja… tvoja kurvica.” Otkriva i njemu i sebi ova otmena dama šta želi. Oboje kreću istovremeno da svršavaju…

jebanje uza zid

Nastavak: Lepa Slađa je nevaljala dama

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x