Mira ima jebozovnu mladu tetku

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Lepa Mira zavodi muža… i pali Dejana

Lepa Mirina glavica se pojavljuje iznad stola. „Sve sam ti pokupila”, smeje se zadovoljno lepa kurvica. „Čist si… i namiren razvratniče. Šta si me sve terao da radim siledžijo. Ponižavaš udatu ženu u restoranu. Spuštaš mi glavu pod sto. Svršavaš mi u usta pred svima.” „Mmmmmm kurvice mala”, pušta Dejan zvuke zadovoljstva namirenog perverznjaka. „Mmmmmm što dobro primaš u usta kurvice lepa. Prava si rasna kurvica. Muž će ti poludeti. Samo će u ustašca da te jebe. Kad jednom krene da te puni…” „Moj muž nije prostak”, smeje se Mira. „Mislim nije još”, nastavlja sva zadovoljna. „Dok mu ne pokažem koliko sam nevaljala. I šta sve volim.”

Ćuti mala… Opet će da mi se digne

„Ako ne prestaneš da pričaš te tvoje bezobrazluke sa mužem biće gadno”, opominje je Dejan. „Opet će da mi se digne. Moraćeš lutkice opet pod sto.” „Mmmmm prostačino… samo pretiš. Neće moći ponovo da ti se digne. Dobro te je ova kurvica namirila. A moraš i da se čuvaš za sutra. Čujem da imaš zakazanu seansu sa jednom zgodnom devojčicom.” „Jeste lutko”, odgovara Dejan. „Sa zgodnom malom. Ta kurvica hoće sa dvojicom. Jedan joj nije dosta. Čak će mala da traži i trojicu. Čim uvede kuratog muža u igru.” „Ja sam ljubomorna”, smeje se Mira. „Gde si našao tu kurvicu?” „U Bukureštu”, odgovara Dejan. „Rumunka?”, pita se Mira. „Jok more, prava rasna Srpkinja. I našla je ona mene i mog druga. Ona je tražila avanturu.” „Prava kurvica”, nastavlja da se smeje Mira. „Ta mala je prava kurvica. Baš sam ljubomorna.”

„Kad moraš kući?”, pita je Dejan. „Ne moram još”, odgovara Mira. „Baš lepo. Super si mala. Dođi da te poljubim. Imaš čarobna usta. Da znaš lepotice da si pravljena za kurac.” „Samo za veliki”, smeje se bezobraznica. „Pravljena sam za veliki.” „Izgleda da si pravljena za velike”, ispravlja je Dejan. „Tebi je jednina postala, čini mi se, pomalo gadljiva.” „Ha, ha, ha, množina, napravio si razvratniče nevaljalicu od mene.” „A ti? Moraš li ti negde da ideš?”, pita ga Mira. „Ja nigde ne žurim do sutra ujutro.” „Super onda, pravim ti društvo.” Zastane malo lepa Mira. „Do daljeg.” „Kakvog bre daljeg?”, pita je Dejan. „Jesi li rekla da moram da se čuvam.” „Jesam, rekla sam”, smeje se Mira zagonetno. „Ali ko zna šta sve može da se desi. Tek je palo veče.”

punjenje usta spermom

Ova mala nešto muva. Uvlači me u nekakvu zajebanciju – misli Dejan. „Šta ti mala petljaš?”, pita je Dejan. „Ako hoćeš seks trči kući mužu. Dobila si maločas zadatak kako da budeš mužu poslušna kurvica.” „Ja ću moj zadatak da završim… sa odličnom ocenom”, odgovara Mira. „Šta ako ti dobiješ zadatak.” „Kakav bre zadatak?”, ljuti se Dejan. „Ko je ovde gazda? Ti ili ja?” „Vi gospodine… naravno vi ste gazda”, zajebava Mira. „Ja samo hoću da uradim neko dobro delo.” „To ćeš sutra da radiš kučkice lepa”, smeje se Dejan. „A uradila si malo i večeras … ispod stola. Nego, jesi li ti to svršila dok si mi primala u usta?” „Neću da ti kažem”, odgovara Mira… „Uobrazićeš se.” „Valjda uobrazićete se”, ispravlja je Dejan. „Dobro, ako želiš da ti persiram.” „Ne da mi persiraš”, smeje se Dejan onako superiorno. „Množina je. Uobrazićemo se ja i tvoj muž. Mislim da si nam maločas obojici primala u usta.” „Uh, uh pokvarenjaku. Jesam, obojici. Zato sam i svršila. Zamišljala sam da vam obojici pušim ispod ovog stola u klubu. Da mi je moj Janko naredio da vam pušim obojici. Da te je on doveo da se hvali kako mu je ženica jebozovna i kako dobro puši.”

„E pa sad si najebala kurvice mala. Sad ću morati da te jebem. Rekao sam ti da ćutiš. Evo sad mi se diže. Dobra ti je fantazija. Pali te prava stvar. Pali i mene. A paliće i tvog Janka. Nagovori tvog muža da tako i odradimo kad bude dasa spreman. Kad bude hteo da se hvali kako si dobra kučkica.” „Mmmmm”, prede Mira. „Ne vredi ti da me pališ. Nema ništa od seksa večeras.” Bi i ona. Ali joj se neuklapa u njen bezobrazan plan. „Strpi se razvratniče”, govori Dejanu. Evidentno nešto muva.

Ko je ova jebozovna devojčica?

„Kako bre da seeeee… strpiiiim?”, govori Dejan isprekidano. Ne može da završi reči. Gleda pored Mire prema ulazu. „Gde ti gledaš barabo?”, opominje ga Mira. „Sediš sa damom i zveraš okolo. Šta to gledaš prostačino?” Mira je okrenuta leđima ulazu. Dejan gleda pravo na ulaz u baštu kluba. „Ne gledam ništa lutko”, odgovara joj Dejan. Još uvek ne može da vrati pogled prema Miri.

haljina sa otvorenim leđima

„Gledaš neku kurvicu”, ljuti se Mira. „Neka kučkica se namontirala.” „Bogami ova se namontirala”, priznaje Dejan. „Ne znam da li je kurvica, ali zgodna jeste. Mislim mnogo je zgodna. I ti bi blenula da nisi okrenuta leđima.” „Baš i ja da vidim kučkicu u koju bleneš”, ljuti se Mira. „Da si mi muž, sad bi te šamarala.” Okreće se Mira na stolici. Odmah joj se menja izraz lica. Osmeh joj prekriva lice. „Hej… ćao, ćao, hej… Slađo. Dođi… Dođi. Dođi kod nas.” Ustaje sa stolice. Prilazi toj Slađi. „Baš mi je drago da si došla”, nastavlja Mira da pokazuje koliko je oduševljena susretom. Ljube se dve zgodne devojčice.

Dejan posmatra scenu sa velikim interosovanjem. Jebote što je dobra ova Mirina prijateljica. Kakva riba… Slađa. Bogami joj odgovara ime. Oko 35 godina. Minić, bluzica, štiklice. Sve skupo i brendirano. Duga plava kosa. Gleda jednu pa drugu. Ovo kao da je plava verzija Mire. Desetak godina starija. Ako je moguće, čak i jebozovnija. Arogantna, puna samopouzdanja. Ova mala je svesna efekta koji ostavlja na muškarce – misli Dejan. Nema šta da glumi. Samo je prirodna. Onakva kakva stvarno jeste. Uh jebote kakav pičić. Nešto će loše da se desi – misli Dejan. Nemoguće je da stalno nalećem na takve lepotice.

Skroz je nestao onaj pesimizam od maločas. Prekida ga Mirin glas. „Dođi Dejane”, zove ga Mira. „Dođi da te upoznam sa Slađom.” Valjda sam ga zakopčala – proverava sebe Mira. Zajebaćemo radnju ako ustane onako razvratan. Ustaje Dejan. Obilazi oko stola. Dobro je – misli Mira. Izgleda da sam naučila i da zakopčavam. Ili se on sam zakopčao. Verovatno ovo drugo. Bolja sam ja u odkopčavanju. „Ovo je moja…”, zastaje Mira za trenutak. Ko će da bude ova cura za Dejana – misli Mira. „Ovo je moja sestra Slađa”, laže Mira onako iz trka. „Starija sestra”, smeje se Mira. „Slađo, ovaj zgodni gospodin je Dejan. Moj prijatelj Dejan.” „Drago mi je”, kreće Dejan da se nabacuje Slađi. Više nije ni svestan kad to radi. Uslovni refleksi. Dobro je da sam maločas svršio – misli nevaljalac. Da ne vidi ova dama na meni koliko je jebozovna.

„Ja sam Dejan. Mirin prijatelj. Nije mi rekla da ima sestru.” „Ja sam Slađana”, predstavlja se plavuša. „I nije vam rekla zato što ni nema sestru. Mira voli da se šali. Starija jesam. Taj deo je tačan. A kad mala već uvlači rodbinske veze u predstavljanje, onda sam Mirina tetka. To stvarno jesam.” „Moja najmlađa tetka” smeje se Mira. Ne bi valjalo da mi je starija tetka – misli Mira. Starija sestra to može. A i kao mlađa tetka je piletina za Dejana. Neka je kao tetka.

lepa devojka

Sedi sa nama Slađo… ulepšaj Dejanu veče

„Sedi sa nama Slađo”, zove je Mira. „Pravi nam društvo. Ulepšaj mom prijatelju Dejanu veče. Blenuo je u tebe moj prijatelj Dejan dok si ulazila. Dok nisam videla da si ti, bila sam i ljuta. Sad sam mnogo ponosna. Ovaj gospodin ima mnogo ukusa što se tiče ženske lepote”, izbacuje Mira prve adute. „Ne sumnjam”, odgovara Slađa pomalo rezervisano. Onako kako i odgovara dami kad se upoznaje. Procenjuje Dejana. Izgleda kao intelektualac. Zgodan i uspešan intelektualac srednjih godina. Čudan izbor za Mirin ukus – misli Mirina tetka. Mala muva uglavnom sa mangupima. Mlađim mangupima. Čak ni ne sa pravim mangupima. Sa pederčićima koji glume mangupe. Osim što se udala za normalnog tipa, ova moja Mira uglavnom bira pederčiće za svoje avanture. Šta muva ova mala – pita se Mirina tetka. Hoće opet da proba da mi nabaci svog prijatelja. Zaboravila je da me ne interesuju ti njeni pederčići. Ovaj makar dobro izgleda. Ili je šonja ili je budala – zaključuje Slađa. Malo koji dasa zadovoljava njene kriterijume.

„Sedite sa nama Slađo”, nudi je i Dejan. „Molim vas… Istina je da sam bio nepristojan dok ste ulazili. Ako Mira kaže da sam ‘blenuo’, verovatno da je tako i bilo. Ali to vama sigurno nije ništa neobično. Vi svuda privlačite mušku pažnju. Pridružite nam se molim vas. Već ste mi ulepšali veče. Biće mi još lepše ako nam se pridružite.” Kakav dripac – razmišlja Mira dok sluša Dejanovu uvodnu tiradu. Ovaj moj „mentor“ je otrov. Kako zna šta kome reći. Meni je bilo pravo sa vrata poljubac… pa „na kolena mala da se upoznamo”. A Slađa je na „molim vas”… pa „vi ste u centru pažnje”… Da nije Slađa, skroz bi se naljutila. U jebote, ovaj će da sredi moju tetku. Ni jedan do sada nije uspeo da je pojebe.

Ovaj Mirin matori dasa je siguran u sebe zaključuje Slađana. Izgleda da nije ni budala. Baš da vidim gde mu je falinka. Svakom Mirinom „prijatelju“ nađem nešto što mi se ne sviđa. „Drage volje”, odgovara Slađana Dejanu. „Ne mogu dugo ali možda na jedno piće.” Seda za sto sa Mirom i Dejanom. „Ti mala”, obraća se Miri, „nemoj više molim te da mi smanjuješ godine”. Preti joj tetka prstom.

Slađa ima manire… mnogo se sviđa Dejanu

„Šta želite da popijete gospođo?”, upada Dejan. Gospođo – ironično Mira u sebi ponavlja Dejanove reči. Ja sam, čini mi se, bila… lepa kurvica. Ljuti me već ovaj Dejan. Možda pravim glupost što uvodim moju lepu tetku u priču sa Dejanom. Ne, ne, ne – ispravlja sebe Mira. Mangup ima taktiku za moju arogantnu tetku. Ja sam bila kurvica na početku. To me je palilo. Sad mi Dejan pokazuje i pažnju i da me ceni. Sad sam kurvica koju ceni i poštuje – smeje se Mira. Mnogo sam nevaljala. A moj Dejan je mnogo perverzan. Svakoj ono što joj treba – nastavlja da se smeje pametnica. Veliki je hoštapler ovaj mangup Deki. Pravi jebač za moju arogantnu tetku. Biće i moja lepa Slađa kurvica kad mu dopadne šaka. I kurvica, i kučkica i nevaljalica. I znam biće mu i poslušnica. Ima tetkica golišava da trčka oko kuronje. Da prede i da ga služi. Kao što sam i ja bila. Samo da je ne šalje u hotelski lobi. Ha, ha, što će biti ljuta ako bude išla po votku u lobi. Samo u gaćicama. Naučiće bezobrazni Dejan moju tetku svakojakim lepim stvarima. I uživaće moja lepa tetka da ispunjava razvratniku želje. Samo bez onog Mikija. To ne sme. Mnogo je taj razvratan. Zna to Dejan. Ume on da proceni šta kojoj devojčici treba. Meni jesu trebala dvojica… Sad kad mislim… uh jebote. Mangup znači od početka sprema da umeša mog Janka. To je njegov plan od početka. Za to je i Miki služio. Da mi pokaže kako je lepo sa dvojicom. Pa de me posle jebe sa mojim mužem. I to da ga moj Janko pozove u trojku. Da bude i perverzno i razvratno i pošteno. Uh, uh što mi je dobar ovaj moj Dejan.

trojka mmaf

„Ne znam”, prekida Slađa Mirine bezobrazne misli. „Ne znam šta bih od pića. Već je kasno za kafu. Možda neki aperitiv.” „Odlično”, reaguje Dejan. „Narućiću vam Kyr Royal. To je pravo piće za damu.” „Beš lepo”, smeje se Slađana. Ima ovaj Mirin prijatelj i stila. I poznaje pića. Kako ono reče da se zove… Dejan, da Dejan. „Hvala Dejane. Nadam da imaju pravi šampanjac. Neka stave malinu kao flavor”. Kyr Royal malina”, ponavlja Dejan. „Toliko mogu da zapamtim. Mladiću”, zove konobara, „šampanjac sa malinom za obe dame. Ne zna klinac verovatno šta je Kyr Royal”, objašnjava Dejan zašto daje dečku opis a ne ime. „Nisam znala ni ja”, otkriva Mira. „Sad znaš”, smeje se Slađana. „To naručuješ ovde kod nas kad hoćeš da pokažeš da si dama”, uči Slađana svoju mladu sestričinu. „Super”, smeje sa Mira. „A to u ovom našem slučaju naručuje naš kavaljer da nam pokaže da nas ceni kao dame”, uzvraća Mira svojoj mladoj tetki. „Izgleda da je tatko”, smeje se Slađana. „Izgleda da nas tvoj prijatelj drži za dame.”

„Naravno da smo dame. I naravno da to Dejan zna”, nastavlja Mira. „Inače Dejan je doktor, naučnik profesor. A sad ima i svoj privatni biznis. Ne razumem baš sve što radi ali izgleda da da to dobro radi.” „Baš lepo da ti je prijatelj uspešan.” Odgovara Slađana na neutralan način. Doktor, naučnik, profesor… Privatni biznis – čudi se Slađana. Otkud Miru interesuju takvi muškarci? Ko je bre ovaj tip? Laže ovu moju malu matori dripac. Obrlatio malu da je bolje jebe. Ne može on to sve biti… i još da je zgodan i interesantan. Sigurno je peder. Nema drugog objašnjenja – zaključuje Mirina tetka. Bilo bi suviše dobro ako nije peder. A to nije moguće. Takvi frajeri ne postoje.

Ovaj mangup jebe moju sestričinu

„Gde ste upoznali ovu moju lepu sestričinu?”, propituje na lep način Slađana Dejanovu vezu sa Mirom. „U Bukureštu”, odgovara Dejan. „Sad skoro. U restoranu. Bila je Mira sa suprugom i njihovim prijateljem sto do nas. Ja sam bio sa mojim poslovnim prijateljem i njegovom devojkom. Eto slučajno. Mira se interesovala za naš posao. Pričao sam joj čime se bavimo i pokazao kancelarije u Bukureštu. Posle smo se malo dopisivali. Sad sam u Beogradu. Našli smo se na piću. Eto to je moj izveštaj za Mirinu tetku”, raportira Dejan svoj odnos sa Mirom. „Da li je moj izveštaj po pitanju mog odnosa sa vašom lepom sestričinom dovoljno detaljan lepa gospođo?” Trudi se mangup da i on malo provocira ovu zgodnu Slađu. A da ipak ništa ne kaže. „Nedostaje izveštaju dosta supstance”, odgovara Slađana. „Eto sve što znam, da ste se upoznali u restoranu u Bukureštu. Mora da je taj podatak od esencijalne važnosti. Čim mi samo to referišete.” „Dobro, dobro”, smeje se Dejan. „Imate pravo gospođo Slađana… Smem li da vas zovem Slađo.” Ne čeka odgovor. „Naravno da imate pravo da pitate. I naravno da ima osnova za skeptičnost. Tako lepa i izazovna mlada devojka. I muškarac mojih godina. Stvarno izaziva sumnju. Opravdanu sumnju. I ja bih se pitao. Ali nema šta da se pita. Mira je vrlo pametna mlada devojka. Možda je malo lutala sa prioritetima. I sa izborom društva. Par reči od nekoga sa malo više iskustva ponekad promene način na koji se gledaju stvari.”

Da li te kreše ovaj tvoj prijatelj…

Auuu jebote – misli Mira. Pa ovaj Dejan ume sa rečima. Kako je ovo lepo sročio. I sve je baš skroz tako. Dobro, nije spominjao da sam mu pušila u toaletu. I da su me Miki i on zajedno namirivali. Takve sitnice nije spomenuo. Ali suštinu je i rekao. Nema tetka odgovor na ovu priču. U pravu je Mira da tetka nema odgovor na Dejanovu priču. Ali nešto mnogo tetka ni ne veruje da je priča kompletna. Kriju ovi dvoje nešto. Našla je mala iskusnog švalera – sumnja Slađana. Možda i treba. Onaj pederčić je stvarno bio sramota. Sad sam sigurna. Ovaj dasa jebe ovu našu jebozovnu lutkicu. Vidi kako ga klinka gleda. Ko zna šta su radili dok nisam došla – misli Slađa.

lizanje glavića

A što mene petlja? Šta ću joj ja? Dovela ga da ga ja procenim? Naravno da ne – odgovara sama sebi. Mala radi kako želi i šta hoće. Nikog nikad ne pita. Ili ga nabacuje meni? Procenila mala nevaljalica da meni treba stariji gospodin, a ne mlađi pederčić. Mala treba da dobije po turu, zaključuje – „tetka“ Slađa.

„Što ovi ne donose piće?”, pita se Dejan. „Idem unutra da proverim. Izvinite me dame. Odmah se vraćam.” Odlazi Dejan do bara. Obe devojke kreću da pričaju istovremeno. Čim se Dejan dovoljno udaljio. „Kako ti se sviđa moj prijatelj?”, uspeva ipak prva da izgovori Mira. „Šta ti je ovaj dasa?”, postavlja Slađa kontra pitanje. „Prijatelj”, smeje se Mira bezobrazno. „Dobar prijatelj.” „Da li te kreše taj tvoj dobar prijatelj?”, nastavlja Slađa. „A šta to tebe briga”, nastavlja Mira dase smeje. „Nego da li ti se sviđa moj Dejan? To je važnije pitanje”, nastavlja Mira. „Tvoj Dejan?”, gleda je upitno Slađa. „Poznaješ ga tek deset dana. I već je tvoj.” „Ha, ha, ha nije skroz moj… nažalost. Volela bih da je skroz moj. Ali dobar jeste. I to mnogo dobar. Može da bude i tvoj… Ako procenim da si zainteresovana. On bogami jeste. Popalio se čim si ušla. Ne pitaj me kako znam, ali veruj mi da znam. A veruj mi i da ima ukusa… Što se tiče ostalog mogu samo jednu reč da kažem… majstor.”

„Ako ti proceniš?”, ljuti se Slađana na svoju sestričinu. „Ti si mala bezobrazna.” „Kao i uvek”, smeje se Mira. „Vidim sviđa ti se ovaj mangup”, nastavlji Mira da obrađuje svoju zgodnu tetku. „Paaaa, više liči na gospodina nego na mangupa”, počinje Slađa da pokazuje interes za Mirinu inicijativu. „Gospodin jeste”, odgovara Mira. „Mislim, pravi je gospodin. Ali je i mangup. Veliki mangup. Ono što takvoj jebozovnoj i arogantnoj devojčici kao ti treba. Gospodin jer gospodina zaslužuješ. Mangup da te nauči redu i da ti otkrije pravo uživanje.”

„Šta bre ko ima mene da uči redu?”, ljuti se Slađana na Mirine komentare. „I ja nisam arogantna. Ti si mala arogantna i nevaljala.” „Jesam, i jedno i drugo”, saglasna je Mira sa svojom tetkom po njenom pitanju. „I nevaljala i arogantna. Tim redosledom. Ali ni blizu kao ti. Mislim na aroganciju”, ispravlja se Mira. „Po pitanju bezobrazluka zaostaješ. Ali nećeš dugo da zaostaješ kad upoznaš ‘mog’ Dejana. Preplašila si sve frajere sa kojima sam te upoznala”, nastavlja Mira da kritikuje tetku. „One tvoje pederčiće?”, smeje se i Slađa. „One koji izigravaju neke mangupe. Teško njih preplašiti. Sigurno ni nemaju ništa u pantalonama.” „Tuše…”, odgovara Mira. „U pravu si. Jesu pederčići. Sve sam ih otkačila. Sad znam šta hoću… i sa kim hoću. Dosta priče”, prekida Mira odlučnim glasom diskusiju. „Dejan te vodi na večeru. Sada odmah… Tačka.” Kreće Slađa da se buni. „Neću da čujem”, prekida je Mira. „Sad odmah… posle je na vama… šta god odlučite.”

Nemoj skroz da ga istrošiš večeras

Počinje Mira da se kikoće. Ne može da stane mala nevaljalica. „Šta je sad smešno?”, čudi se Slađa. „Ništa, ništa”, nastavlja Mira da se smeje. „Šta je bre sa tobom mala? Ti nisi čista.” Zarazni Mirin smeh prelazi i na Slađu. „Nisam”, odgovara Mira. „Mislim da nisam. Znaš šta… kad insistiraš… moram da ti kažem. Nemoj baš da preteraš sa Dejanom. Nemoj baš večeras skroz da ga istrošiš. Sutra me mangup vodi na izlet.” „Ti si dete luda.” Počinje i Slađa da se smeje. „Pa ti si skroz luda”, ponavlja Slađa. „To nam je izgleda u porodici”, odgovara joj super raspoložena Mira. „Izgleda da jeste”, saglašava se Slađa. Mirino raspoloženje ju je skroz obuhvatilo.

u kafiću, flert

„I sad ja treba da pitam Dejana da me vodi na večeru?” Vraća se Slađana na konkretne stvari. „Ti bre kao da si mi mlađa sestra… a ne starija”, kritikuje Mira. „Zar ti misliš da će te takav tip kao Dejan pustiti večeras nejebanu? Sa kakvim si ti muškarcima izlazila do sada? On će da odradi sve što treba glupačice. Ti samo treba da ostaneš tako jebozovna. Napalio se mangup na tebe. Ja ga znam kakav je kad se napali.” „Pa ti se dete skroz luda”, nastavlja Slađana da ponavlja istu rečenicu.

„Evo ga vraća se”, primećuje Mira da Dejan kreće od bara. „Pa kako da se ponašam?”, uzbuđeno pita Slađa. „Tako kava ti jesi. Jebozovna i arogantna. Posebno arogantna. Pravi se važna. Pravi se da nećeš.” „Što da se pravim?” čudi se Slađa. „Stvarno me ne interesuje.” „Ha, ha, ha”, smeje se Mira. „Videću te za pola sata kad te nevaljalac stavi u mašinu. Toplo… hladno. Pravi se da nećeš. Joguni se. Dejan se na to pali.” Ponavlja Mira instrukcije kako paliti Dejana. „Najviše ga pali arogantna i razmažena dama. Rasturiće te moj kuronja tetkice moja”, smeje se Mira zadovoljno. „Rasturiće ti sve tri rupice.” „Ti si skroz luda”, smeje se Slađa. „Koje bre tri rupice? Ja to ne dajem.” „Ha, ha”, nastavlja Mira da zamišlja tetkicu kako se joguni kad joj Dejan kurcem obrađuje čmarić.

„Misliš da to taj mangup pita?” Oseća i Slađa kako se uzbuđuje na ovu perverznu situaciju. Ja učim od sestričine – misli u sebi. Baš sam se zapustila. Dobro mi kaže mala. Kao da sam joj mlađa sestra.

„Dejan im donosi pića. Evo pića lepotice. Ja ću da vas služim večeras. Ako od dama dobijem poljubac.” „Hvala Dejane”, smeje se Mira. „Evo mog poljupca.” Naginje sa da ga poljubi dok joj donosi piće. Cmače ga teatralno. „A druga dama?”, pita Dejan. Gleda u Slađu. Slađa mu šalje poljubac preko prsta. „Dobro…” smeje se Dejan. „Za početak… prihvatam.” Stavlja čašu pred Slađu. „Onda ja moram da budem nevaljao.” Ljubi Slađanu u obraz. „Hvala vam što nam pravite društvo”, govori joj onim svojim seksi glasom. Nije ovo očekivala Slađana. Crveni se kao bulka. Počinje i ona da shvata malo ozbiljnije Mirine reči.

Dejan ne bi da ih razdvaja… Sviđaju mu se i Mira i Slađa

„Živeli”, spasava Dejan situaciju. „Čemu nazdravljamo?”, pita Mira. „Čemu nazdravljamo?”, vraća joj Dejan pitanje. „Zar nemaš makar nekoliko lepih razloga da nazdraviš ti mala?” „Imam”, odgovara Mira. „I ti znaš koji su moji. Nego koji su tvoji razlozi?” „Ja imam dva prelepa razloga”, prihvata Dejan izazov. „Oba su pored mene.” „Uh bre”, prekida na čas zdravicu Dejan. „Moram da vam kažem. Nisam hteo… ali sad moram. Gledam vas od bara. Vama dvema lutkicama treba zabraniti da se pojavljujete među muškarcima zajedno.” „Zašto gospodine Dejane?”, pita ga Slađana. „E mogu i ja da učestvujem”, pokazuje pogledom Miri. „Zašto?”, smeje se Dejan. „Pa muškarac ne zna u koju da gleda. Dok se odluči već bude kasno. Eto zato.” „Pa šta onda da se radi?”, provocira Mira. „Šta iskusan muškarac kao ti predlaže?” „Pa mislim…” zastane i razmišlja. „Ne treba vas ni razdvajati… Tako bi uradio iskusan muškarac kao ja.”

Mira reaguje onim svojim veselim kikotanjem. Mnogo je zadovoljna što je Dejan večeras u formi pred Slađom. „Vidiš li koliko je moj prijatelj Dejan nevaljao. On ne bi da nas razdvaja. Malo mu jedna. E pa to možeš samo da sanjaš nevaljalče. Ja idem kući. Čeka me moj dragi. Dobro si rekao da ga mnogo volim. Nisam bila sa njim još od jutros”, smeje se bezobraznica. Sigurna sam da me se mužić uželeo.

ffm trojka

Ova mala se stvarno promenila – misli „tetka“ Slađa. Nikad o mužu nije govorila sa toliko strasti i emocija. A ovaj Dejan je stvarno bezobrazan. Ne bi nas razdvajao… šta on zamišlja? „Moraću i ja da idem…” kreće Slađa. Nije baš ubedljiva u nastojanju da ode. Ali mora malo da se femiše. Mira je prekorno gleda sa druge strane. Šta ova glupača radi – misli Mira. „Nigde vi ne idete sami večeras”, prekida joj dilemu Dejan. „Tako zgodna mlada dama. Popili ste čašu šampanjca. Ne smem da vas pustim.” Super – misli Mira – Dejan je preuzeo igru u svoje ruke. „Tako je Dejane, ne smeš da je puštaš samu”, podržava Dejanovu odluku Mira. „Suviše je zgodna i izazovna. Vodi mi moju lepu tetku na večeru. Sad ću da vam rezervišem jedno lepo mesto. Poslaću ti tekstom rezervaciju”, obraća se Dejanu. „Hoću da mi tetka uživa. I čuvaj mi tetku od mangupa. Mnogo mi je zgodna tetka. Hajde krećite”, požuruje ih Mira. „Ne brini ja ću sama. Uzeću taksi do kuće. Janko mi javlja da me čeka sa iznenađenjima. Sva sam radoznala i uzbuđena… moram da žurim. Javljaj mi se tetkice lepa.”

„Idemo onda Slađo”, govori Dejan. Pomaže joj da ustane. „Usput ću da platim.” Uzima Slađu za ruku. Vodi je prema baru. Mirina tetka ne zna kako da se ponaša. Prija joj Dejanova odlučnost. Okreće se prema Miri. Gleda u svoju sestričinu. Pogledom je pita – šta da radim? Mira diže palac. Super si –odgovara joj poljupcem. Ništa ne brini – govori Mirin osmeh.

Rasturiće je razvratni Dejan – smeje se u sebi. Napalio se možda i više nego na mene. Ima tetkica da mi uživa. Malo će da se joguni… takva je. To će da razludi perverznjaka. Sutra će Slađa da mi priča. A sutra je moj red… Sa Dejanom… i Mikijem. A večeras je na redu moj nevaljali mužić. Kakvo li mi je moj nevaljali muž iznađenje priredio? Uh kakva perverzija. Uh, uh baš uživam.

Nastavak: Slađa je Dejanova otmena kurvica

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x