Jebavao sam svoju kevu, duboko i često

Registrovani korisnici ne vide reklame

Svaka priča ima svoje neko značenje, neki svoj žanr, neki događaj, ne znam. Moja priča je slična svim ostalim pričama u kojima seks bez ograničenja čini ljudima užitak. Bilo ko, s kim, i u koje doba i koje godine, su razlika među njima. Ponekad je to i zabranjeno ali jednostavno se ne može odupreti tome.

Vratio sam se iz vojske, u to vreme imao sam 21 godinu, jedva sam čekao da odslužim svoje i da se vratim kući. Bilo je više previše tog drkanja i želje za pičkom, verujte mi. Imao sam ponekad seks samo kad mi je dolazila poseta. Nisam mogao da odolim, željan, brzo sam svršavao čim sam ga stavio u nju. Ali neću sad o tome, možda malo kasnije.

Vratio sam se kući, odmah se skupilo staro društvo, pijanka i sve te gluposti. Skontali su mi neku malu, bio sam i suviše pijan, jebao sam ju ali je to više ličilo da ona jebe mene, nisam bio zagrejan za nju, ali kresnuo sam ju da oteram onaj mrak sa očiju. Mala ga je pušila lepo, sisala je i moja jaja, sve je htela ali ne znam, nekoko me nije ložila.

obrnuta kaubojka

Došao sam kući kasno, pred jutro. Video sam da je sto bio postavljen, keva me čekala i zaspala je. Bilo mi je žao, želela je da podeli sa mnom moj dolazak kući. Nisam se stigao ni istuširati, onako pijan i umoran samo sam se složio na krevet i zaspao.

Živeli smo u jednosobnom stanu, nas dvoje. Otac nas je napustio pre 5 godina, često su se svađali, onda je totalno puklo. Živeli su život onako divlji, u toj jednoj sobi smo svi spavali, kao radnička porodica. Često su se jebavali, pa sam morao to da slušam i pravim se da spavam. Dok sam bio klinac nije mi smetalo, ali već sa 15, jebi ga, kad neko jebe sat vremena samo na metar od tebe i kad neko uzdiše, jebeno je to. Valjda je to kod nas bilo normalno. Malo po malo, sam kasnije počeo i da gledam kako se njih dvoje jebu. Ponekad je ostala i mala lampa upaljena, svetlo je bilo slabo, ali sam sve video. Ne znam, glupo je bilo što su mislili da spavam.

Sećam se jedne noći kad je keva sela na kurac, jebavala se u nekom transu, totalno je bila izašla iz šeme. Gledao sam njene sise kako su se klatile dok ju je on nabijao na kurac, polako se u meni palio osećaj potrebe za jebanjem. Kurac mi se digao i počeo sam da ga polako drkam ispod jorgana gledajući kevu kako se ludo jebe na njemu. Otvorenih očiju buljio sam u nju i drkao kurac, sve brže i brže. Bila je facom okrenuta prema meni. Ne znam kako, ali otkrio sam se dok sam drkao i gledao u nju. Stenjala je jako, počela je da izgovara neke reči, valjda je bila pred svršavanjem.

jahanje kurca i drkanje

Tada je pogledala prema meni, ja sam drkao kurac gledajući u nju, a ona je svršavala gledajući u mene. Obadvoje smo nesvesno uživali i ja sam svršio, sperma je špricnula po plahti, bilo mi je lepo a i njoj. Usporavala je polako, nije mogla ništa da učini, a ja sam ju i dalje gledao kako se jebe, jer on nije bio svršio. Htela je da siđe sa kurca, ali ju je on zadržavao, još. Tada je, gledajući mene u oči, počela da ubrzava. Opet je počela da uzdiše i da jauče na kurcu. Gledao sam ju kako se jebavala i kako je pokušavala da ugasi lampu ali bila je malo dalje od nje.

Onda je stala, i rekla mu: „Stani malo stani malo, ahhhhhhhh”. Ustala se sa kurca i ugasila lampu. Opet se čuo jauk i uzdisanje, te nakon nekoliko minuta utišalo se sve. Mislim da su zaspali, ja nisam, nisam mogao, stalno mi je bila slika njenih sisa pred očima i njenih usana iz kojih su izlazili uzdasi i jauci.

Malo kasnije začulo se hrkanje. Po običaju, stari je hrkao kao motokultivator jebote. Keva se polako ustala i krenula u kupatilo, prošla je kraj mene potpuno gola, video sam je kroz tamu dok je stari i dalje hrkao kao top. Čula se voda – sigurno se sapirala, prala je svoju pičku tamo dok sam ja osluškivao svaki šum.

Tu su noć oboje malo više popili vina, bio je njen 36. rođendan. Voda se utišala, nakon nekoliko minuta vrata od kupatila su se otvorila pošto su bila direkt iz sobe. Mogao sam da vidim, bila je gola na svetlosti iz kupatila.

zavođenje u kupatilu

Ušla je u sobu, srce mi je jako lupalo. Pomilovala me je po kosi. „Spavaš li?” Šutio sam pomalo uplašeno, jedva rekao da ne spavam, ali tako tiho. Podigla je moj jorgan i legla pored mene, bio sam totalno iznenađen i još više sam bio uplašen. Srce mi je jako lupalo, dok se osjetio jak zadah vina iz njenih usta. „Hoćeš da mi čestitaš rođendan?” „Pa već jesam.” „Ali nisi ovako.”

Onda sam prvi put ušao u nju

Uzela me je za ruku i stavila sebi među noge. Sav sam drhtao, pička joj je bila mokra. „Diraj ju”, tiho mi je rekla. Kurac mi se digao brzinom munje. Ne znam kako, ali u nekoliko sekundi sam bio među njenim nogama. Gurao sam kurac ali nisam ga dobro gurao dok ga ona nije rukom uzela i sama ga stavila u pičku.

Ušao je duboko u nju, do jaja sam ga stavio. Uzdahnula je jako a ja sam počeo da jebem kao manijak. „Polakooooooo”, šapnula mi je kroz uzdisanje, „polako, probudićemo ga, polakooo…”, ali ja sam ju i dalje jebavao.

Hrkanje je prestalo i ja sam stao, srce mi je lupalo i od straha i od uzbuđenja. Stegnula me je preko leđa jako da prestanem. Stao sam i od straha počeo da svršavam. Osetila je i počela malo da meša. Hrkanje se nastavilo, a ja sam ponovo počeo da jebem kao da je zadnji put, a bio mi je prvi put u životu. Svšio sam, a nije se spuštao. Bilo mi je lepo, hteo sam još i još i još.

svršavanje u pičku

„Stani, staniiii. Dosta je bilo”, šaptala mi je na uho, „kad on ode na posao onada me jebi koliko hoćeš.” Jedva sam čekao, nisam više ni spavao dok sat nije zazvonio. Pravio sam se da spavam, a kad je stari otišao, odmah sam prešao u njen krevet.

Skinula je gaćice i spavaćicu sa sebe. Kurac mi je stajao uspravno, počela je da ga ljubi i da ga puši. Lizala mi je glavić, usnama ga stezala, kao da je pička, imao sam osećaj. Učila me je prve korake. Menjali smo poze, pokazivala mi je kako najviše voli da se jebe i kako želi da ju ja jebam. Najviše mi se svidelo kad sam ju jebavao odozada.

Gledao sam njene guzove kako su se lepili za moj stomak dok se sama nabijala na kurac. Mirisala je na sapun. Pička joj je bila dlakava i crna. „Sad stani malo. Hoću da mi poližeš pičku.” Taj prvi put mi se smučilo, bila je jako mokra i slana, nekoliko puta sam ju liznuo i odmah joj zabio kurac do dna. Koliko sam mogao, ušao sam duboko u nju. Bili smo spojeni, bio sam duboko u njoj. Pila je tablete, pa sam uvek svršavao unutra a ne znam da li sam i bio sposoban tada da napravim dete.

karanje od pozadi

Nedugo zatim, otac nas je napustio, što ju nije ni najmanje nasekiralo, a ni mene. Jedino što smo imali manje novaca. Ali snalazila se, radila je za dve žene, dva posla. Tako je to počelo i traje još uvek. Kad sam otišao u vojsku, bio sam zabrinut za nju, bojao sam se, bio sam čak i ljubomoran, često sam drkao misleći samo na nju.

Zakletva, bila je zakletva. Došla je sama, kaže otac nije mogao. Služio sam vojsku u Pančevu, i posle zakletve otišli smo u hotel Tamiš na ručak. Imali smo izlazak do 24 h. Morali smo se vratiti pa opet ujutro smo mogli izaći van. Uzela je sobu, posle ručka smo otišli da se odmaramo, ali kakav odmor, tri puta sam ju jebao u dva sta. Prvi put sam svršio za dve minute, ali ostala dva puta sam ju razvalio.

Jebavao sam ju svakako, toliko je skičala i derala se, da su je sigurno čuli u drugoj sobi, a ja sam uživao kad se dere.  Imala je osećaj za mene, jebavala me dugo, volela je da sedne na kurac i polako, ali to sam tek posle prve partije radio. Prvo sam uvek bio među njenim nogama, duboko u njoj, tako sam voleo.

reverse cowgirl

Kasno sam se morao vratiti u kasarnu, ali sam odmah ujutro došao u hotel. Doručkovali smo zajedno, izašli i šetali smo pančevackim korzom. Vojnici su prolazili, neke sam i znao, gledali su je misleći da mi je zaručnica. Izgledala je mladoliko jer je plavuša, a znala je da se obuče lepo, onako da izgleda mlađe i utegnuto. Izražavale su se njene velike sise kojima se i te kako ponosila.

Kasnije smo se vratili u hotel i još jednom imali seks. Sve sam njoj prepustio, sve mi je radila, a ja sam nekako odlutao, dok je ona sedela na kurcu i jebavala se polako. Uzdisala je zatvorenih očiju, a ja sam bio negde daleko, misleći da li se ona jebe negde s nekim tamo. Dok sam na to mislio dobivao sam osećaj koji me je vraćao ovamo. Bio sam duboko u njoj, gledao sam ju kako uzdiše i kako se jebe na meni u zanosu.

Bio sam ljubomoran na njene jebače

Milovao sam njene lepe i velike sise, stezao ih do užitka u kojem sam uživao. „Momire, ahhhh, Momireeee, što je lepo”, ubrzavala sve brže i brže. Osetio sam kako mi pičkom pomalo steže kurac, svršavala je, a ja nisam mogao. Ona misao da ju neko drugi jebe ubijala me je polako. Svšila je i počela da usporava. „Jesi li ti svršio? Ah, ah, joj Momire, što ti je lep kurac.” „Jesam”, slagao sam joj.

lizanje glavića

Sišla je sa kurca koji je još uvek stajao uspravno. Legla je pored mene. „Momire lutko, tako mi je lepo kad me jebeš.” Ali kurac mi se nije spuštao, stajao je uspravan i nezadovoljan. Gledala me je i onda me je pitala: „Jel’ sve u redu Momire?” „Je, je”, tiho sam rekao. „Ne znam, muči te nešto, jel’?” „Ne ne.”

Uzela je kurac u ruku i nežno ga je drkala onakog sluzavog. „Pa ti nisi svršio!” „Nisam!” „Hoćeš još da jebeš?” „Hoću.” „Kako hoćeš?” „Sedi ponovo na kurac i mešaj polako.”

To je i uradila, samo je kliznuo u nju, bila je kao vatra unutra, vrela. „Momirree ah, ah, štaaa te mučiiiii? Joj, jo ah, ah.” Jebavala se polako dok sam ja uživao, onako zabrinuto. Ali nisam mogao da svrašim, nikako. Nakon 15 minuta, skinuo sam ju sa kurca. Ležala je pored mene i gledala me nekim tužnim pogledom. „Šta je bilo Momire?” „Jebeš li se ti sa kim?”

Ćutala je! „Zašto me to pitaš?” „Reci mi, jebeš li se ili ne?” „Pa tek si otišao, nema ni 3 sedmice, kakvo je to pitanje?” Bilo mi je drago, opustio sam se i zavukao među njene noge, opet sam bio duboko u njoj, podigao sam joj nogu na svoje rame i gledao kako kurac ulazi duboko u nju dok je zapomagala i stenjala. Svršio sam duboko u nju, bio sam srećan i zadovoljan.

milfara rasturena od kurca

Kasnije smo se razišli, plakala je i otišla. Dolazila mi je jednom mesečno, da zadovolji moje potrebe, nije mi bilo dovoljno, ali šta sam mogao. Jednom mesečno sam jebavao, tako 12 meseci. Dva puta sam bio na vikendu i jednom na redovnom, redovno sam ju jebavao.
Vratio sam se kući, nisam stigao ni da se istuširam, onako pijan i umoran složio sam se na krevet i zaspao. Kad sam se probudio, mislio sam da je dan ali nije bio, pred samu zoru osetio sam toplinu mirisnog njenog tela. „Druže Momireeee?”, tiho mi je šapnula na uho. Dugo sam ju milovao, lizao sam celo njeno telo, ljubili smo se milujući jedno drugo u nekom zanosu. Ušao sam duboko u njenu vrelu pičku, grudi su me mamile. Ljubio sam joj bradavice dok je ona nežno primala moj kurac u sebe.

Uzdisaji su bili sve jači, počela je da stenje i da zapomaže kad sam joj davao sve od sebe. Sat i više lomila se ispod mene, pa na meni, jebavala me je dugo, pušila je kurac. Podigao sam njene noge na ramena i ušao duboko u nju, zastenjala je jako. Neko vreme sam prodirao u nju celim kurcem, primala ga je, malo teško, ali primala ga je sa užitkom. Ali ona misao da li se jebavala sa nekim bila je uvek tu. I uvek sam ju pitao, uvek je odgovarala da nije, mada joj nisam verovao. Ali toliko se dobro jebavala da sam na sve kasnije zaboravljao.

Nikada se nisam oženio, sada mi je 30, još sam kod kuće iako je njoj 50. Još uvek se zakači i ne silazi sa kurca dok ga ne iscedi.

misionarska poza

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x