Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Svršila sam sa dva kurca u sebi

Bila sam studentkinja u to vreme. Upravo raskinula dugu vezu, i, kako to uvek biva, poludela s drugaricama. Izlazila, pila…

Jedne noći u klubu dok sam mešala kukovima uz zvuke poznatih hitova, prišao mi je lik u crnoj majici, istetoviran i sladak, zagrlio me oko struka i šapnuo na uvo: „Noćas bih da si moja”.

Do krvi si nažuljana iskustvom sa ološima…

Dok je odlazio ka šanku, drug mi je izreferisao kako se s njim niko ne kači, kako je loš momak… a meni se pičkica grčila na te njegove reči…

Dok smo čekale taxi ispred kluba, pojavio se on, uhvatio me za ruku i, namignuvši mojim drugaricama, rekao: „U sigurnim je rukama od sada”.

Kao zombi sam krenula za njim u glavi stvarajući svakave scenarije.

Dok je otkljucavao vrata od stana ruka, mu je prolazila niz moja leđa i stigavši do guze, jako je stisnuo…

Upalivši svetla, gurnuo me je na krevet i skinuo svoju majicu… Osvrnula sam se i pored kreveta videla kameru uperenu u nas, a on izusti: „Previše si lepa da ovu noć ne sačuvam”…

Uključio je kameru i kao da je postao neko drugi. A i ja sa njim…

Rascepao mi je topić koji sam nosila i počeo da mi stiska i šamara bradavice. Nisam ni znala da me to tako pali. „Raširi noge i počni da je maziš, kučko!”, viknuo je.

Preko čipkanih tangica koje sam nosila počela sam da je trljam dok nije počelo da mi se sliva niz butine… Drhtala sam od zadovoljstva dok sam ga gledala u oči kako netremice gleda u moju vlažnu pičkicu i nadrkava kurac.

Prišao mi je, zgrabio me za kosu i nabio mi kurac u usta. Dok mi je nabijao prste u pičku pušila sam mu i pljuvala ga…

A onda osetih kako mi vrela sperma štrca u grlo. Olizala sam ga i jedva prošaputala: „Molim te, izjebi me”. Nasmejao se i seo na krevet. „Trljaj je kučko, dok ne svršiš”.

Zapalio je cigaretu i gledao me kako se uvijam po krevetu dok zatvorenih očiju trljam pičku i zavlačim prste u nju…

Taman kad sam bila blizu, on nalete na mene i nabi mi kurac jako do kraja. U tom trenutku počeh da prskam i tresem se od zadovoljstva.

On nije prestajao. Jebao me je jako i šamarao mi sise i usne. Vrištala sam i molila ga da stane, ali on je nastavljao jer je uživao u mom prskanju.

Okrenuo me je na kolena, nabio mi glavu na krevet, kad je neko zazvonio. „Nemoj da si se mrdnula dok se ne vratim!” Noge su mi drhtale od svršavanja ali sam htela još.

„Ovo je Ivan. Pošto si nezasita kučka, podeliću te s njim.” Nisam ni podigla glavu, samo sam rukama raširila guzu. On se nasmeja i pope se na krevet.

Odjednom osetih jak bol. Kaiš preko moje guze je ostavljao debelu crvenu liniju. Istim tim kaišem mi zaveza ruke, zavuče se ispod mene i poče da mi ga nabija polako u pičku. „Ivane, razvali mi guzu”, tiho sam rekla, a on se primače, pljunu na svoj kurac i jako mi ga nabi u guzu.

Nisam stigla ni da jauknem od bola kad sam počela da svršavam… Ne znam koliko je to trajalo.

U sekundi me je okrenuo i nabio mi kurac u usta, ispraznio ga i bacio se na krevet. Nisam stigla još ni da progutam kad mi je drugi mlaz napunio pičku…

„Ne brini, i ako nisi na pilulama, ne možeš ostati trudna”…

Omamljena i iscrpljena sam legla na krevet i zapalila cigaretu. „Ponovićemo ovo sutra. Od sada si samo moja kučka. Zapamti to.”

Tako je i bilo. Jebao me je narednih 6 meseci svuda i svakako…

Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o