Otplatio sam dug redaljkom, I dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Već neko vrijeme svakodnevno sam „visio“ u kladionicama. Iako sam bezbroj puta sam sebi obećao da ću prestati, poriv za klađenjem je bio jači. Nadajući se velikom dobitku čak sam ušao u dugove posuđujući sitnu lovu od prijatelja. No, dobitak, kojim bi vratio dugove, nikako da stigne. Kako se ne bih odao pred ženom te vratio dug prijateljima, nisam imao izlaza nego posuditi novac od Marka, poznatog kamatara. Kamate nisu bile velike, a rok za povratak je bio mjesec dana. Međutim, prošlo je tih mjesec dana, a ja sam bio u još većim problemima. Nije bilo šanse da vratim dug koji je sve više rastao i dosegnuo preko 2.000 eura.

Jednu večer, vračajući se s posla, uočio sam dve osobe koje su već neko vrijeme hodale za mnom, očito me prateći. Pretpostavio sam da je to netko iz Markove ekipe, te sam im želio pobjeći, ali bez uspjeha. Kad sam skrenuo prema svojoj ulici, morao sam proći kroz pustu i slabo osvjetljenu cestu. To je dvojka iskoristila, prišli su mi svaki s jedne strane i uhvatili svaki pod jednu ruku.

– Javi da večeras nećeš doći doma – rekao je jedan od njih dubokim glasom – moramo otići do Marka.

Zamišljen nad svojom daljnom sudbinom nazvao sam žemu mobitelom te rekao da ću morati na poslu ostati možda i cijelu noć zbog hitnog otklanjanja kvara u firmi. Da li mi je povjerovala ili nije, nije me previše zabrinjavalo. Više me je zabrinjavalo to što bi me moglo očekivati kod Marka. U to vrijeme stao je kod nas kombi. Ubacili su me unutra i šutke sjeli pored mene. Nakon otprilike pola sata vožnje došli smo pred jednu vilu u predgrađu. Vrata su se automatski otvorila i ušli smo u prostrano dvorište. Pred ulaznim vratima vile izašli smo iz kombija i odmah ušli unutra. Kroz podulji hodnik došli smo u prostranu sobu, pretpostavljam dnevni boravak. Unutra je bio Marko s još 4 muškarca. Sjedili su na dva trosjeda, obučeni u kućne ogrtače. Snuždeno sam stao pred Marka.

dignut kurac

– Imaš lovu? – oštrim glasom je upitao.
– Znaš Marko ja ću… – nisam stigao dovršiti neko blesavo objašnjenje koje nisam uspio niti smisliti.
– E, ako nemaš lovu za vratiti, onda ćeš morati odraditi u naturi ili ćeš slijedećih nekoliko mjeseci morati provesti u krevetu i hraniti se na slamčicu. – Nije čekao da ga pitam o čemu se radi već je nastavio – Ja povremeno uživam da mi muškarac puši kurac, a i moji kolege vole isto. Otići češ sada u kupaonu, otuširati se i gol vratiti natrag. Na projektor ćemo pustiti pornić i sve ono što ženska u porniću radi to ćeš morati ti raditi nekome od nas.

Odveden sam tobože pognute glave u kupaonu. Čim sam se skinuo i stao pod tuš, kurac mi se ukrutio

Povremeno sam imao seks s muškarcima, a grupnjak na kojem bih ja zadovoljio nekoliko muškaraca mi je bio nedosanjani san i želja. Sada sam na neki način nagrađen kako bih otplatio kockarski dug.

Nakon kratkog tuširanja vratio sam se u sobu. Na zidu se vrtio „gangbang pornić”. Jedna ženska i nekoliko muškaraca. Borila se s velikim kurčevima ustima, rukama, picom i guzom. Marko i njegovi kompanjoni buljili su u pornić i polako rukama milovali svoja međunožja. Ja sam, pokušavajući što više glumiti sram i nelagodu stajao na ulazu sve dok me Marko nije pozvao da dođem do njega gdje mi je naredio da kleknem. Kad sam to uradio Marko se dignuo, odbacio ogrtač i prišao do mene. Kurac mu je bio poluukrućen i izgledao je dosta impozantno.

gej lizanje kurca

– Puši mi ga – rekao je oštro, glasom koji ne trpi nikakvo protivljenje.

Napravio sam korak naprijed na koljenima i uzeo Markov kurac. Lagano sam počeo pomicati glavu naprijed-natrag. Očito se Marku to svidjelo, jer mu je kurac počeo bujati. Nakon nekoliko trenutak usta su mi bila gotovo potpuno ispunjena, sada ukrućenim kurcem.

Markovo uzbuđenje je sve više raslo, te je on počeo sve žustrije gurati svoj kurac naprijed-nazad u moja usta. Iako mi je kurcem dodirivao grlo, što me je ponekad tjeralo na povraćanje, a mučila me je i slina koju nisam mogao gutati, počeo sam uživati u ovoj obradi Markovog kurca. Jednom rukom sam uhvatio njegova jaja i počeo ih lagano mješati dok sam drugom rukom milovao njegovu guzicu.

S vremenom su Markovi pokreti bili sve brži, a dah sve brži. Rukama je obuhvatio moju glavu i počeo je vuči prema sebi, odnosno od sebe. Nije se obazirao na to da li na taj način kurac gura preduboko u moje grlo. Nabivši na taj način kurac u potpunosti u moje grlo, zadržao bi glavu nekoliko trenutaka u tom položaju, a zatim glavu povukao nazad kako bi samo glavić njegovog kurca ostao u mojim ustima.

jebanje u usta, gay

Odjednom sam osjetio da njegov kurac dodatno buja i disanje postaje još ubrzanije. Nakon još par pokreta divljački je navukao moju glavu na kurac tako da mi je nos bio zaboden u njegov trbuh. Tako je ostao nekoliko trenutaka, a ja sam u grlu i ustima osjetio nekoliko mlazeva koji su spermom u popunosti ispunili moja usta. Nekoliko trenutak mi je tako zadržao glavu, a onda je počeo opet gurati naprijed-natrag. Dio sperme mi je curio niz bradu dok sam dio bio prisiljen progutati. To mi je bilo prvo gutanje sperme i svidio mi se okus. Naposljetku je Marko izvukao kurac iz mojih ustiju i ja sam dublje prodisao te rukom obrisao spermu s brade i oko ustiju.

– Ovo je bilo super. Neću propustiti da ovu noć još jednom svršim. Kako? Još nisam smislio. Sada ću se malo odmoriti da prikupim snage, a momci, ovog prepuštam vama. Radite šta god hočete s njim. Neka vidi da nije lako dobiti oprost duga.

Sva četvorica su istovremeno ustala. Zbacili su kućne ogrtače sa sebe i ostali potpuno goli. Na njima su se isticali kurčevi koji su bili gotovo potpuno ukručeni. Prišavši mi, okružili su me, a kurčevi su bili svega nekoliko centimetara od moje glave.

Nije mi trebalo ništa reći kako bih počeo s onim što su očekivali od mene

Kurac, otprilike 17 cm dugačak, koji je pripadao stasitom tipu ispred mene, odmah sam počeo obrađivati jezikom po glaviću. Kurčeve tipova koji su bili s moje lijeve i desne strane, otprilike iste veličine, uhvatio sam svakog s jednom rukom i počeo lagano drkati.

gej redaljka blowjob

Nakon jako kratkog vremena shvatio sam da tip kojem sam obrađivao kurac jezikom želi nešto više. Prislonio mi je kurac na usne i počeo ga gurati prema naprijed, jasno mi dajući do znanja da želi pušenje. Nisam oklijevao. Otvorio sam usta i dozvolio mu da mi kurac ugura u usta. Iako je kurac bio veći od Markovog, najvjerojatnije sam se prilagodio, te mi je pušenje ovog kurca bio daleko ugodnije. Polako sam povlačio glavu naprijed-natrag i na taj način uvlačio kurac duboko u usta te ga polako izvlačio. Istovremeno sam laganim pokretima drkao druga dva kurca. Uživao sam u tome. Uzbuđenje mi je raslo i jedva sam disao kroz nos. Po disanju sve trojice bio sam apsolutno uvjeren da i oni uživaju i da radim dobar posao.

Zauzet radom i uzbuđenjem, nisam niti mislio na četvrtog muškarca koji je bio negdje iza mene i radio tko zna šta. Nakon nekog vremena tip ispred mene je izvukao kurac iz mojih ustiju i odmaknuo se od mene. Međutim nisam dugo bio slobodan. Gotovo istovremeno, tip s desne strane je iskoračio ispred i svoj već sada mokri kurac brzo gurnuo u moja usta. Počeo sam mu odmah halapljivo pušiti. U desnoj ruci mi se istovremeno našao novi kurac, što sam zaključio po veličini. Znatiželjan, uspio sam malo izokrenuti glavu na desno te još više pogled i ostao sam zabezeknut onim što sam vidio u svojoj ruci.

Ogroman kurac, dugačak sigurno preko 20 cm, te debeo otprilike kao tuba od spreja. Takvo nešto još nisam vidio u životu, a kamoli da sam imao priliku probati ga. Kroz mene je prošla zabrinutost kako ću se s tim čudovištem boriti kad dođe red na njega, a u isto vrijeme mi je raslo uzbuđenje zbog onog što sam vidio i što ću to imati mogućnost probati. Misleći na to, nastavio sam obrađivati sva tri kurca odjednom. Brzim pokretima glave obrađivao sam kurac u ustima i istovremeno drkao drugoj dvojici. Povremeno bih ispustio kurac iz ruku i poigrao se s jajima. Po zvukovima se nije moglo razaznati tko više uživa: ova trojica što sam ih obrađivao, ili ja. Svima je disanje bilo isprekidano i ubrzano. Izgubio sam osjećaj za vrijeme i nisam mogao procijeniti nakon koliko vremena je došlo do nove izmjene.

pušenje više kurčeva, gay

Kurac koji mi je do tada bio u ustima izvučen je van. Znao sam da sada slijedi „čudovište od kurca” pa sam nastojao, radeći pokrete vilicom, odmoriti mišiće kako bih što lakše podnio ono što sam pretpostavljao da me očekuje. Tada se iznenada pred mojim licem pojavila ta ogromna kurčina. Odlučio sam početi obradu lizanjem glavića, ostatka kurca i jaja koja su, kao i kurac, bila ogromna. Nakon nekog vremena, dvije ruke su mi obuhvatile glavu i navele ju s ustima pravo pred kurac. Glavu mi je lagano vukao prema sebi i nisam imao izbora nego otvoriti usta i pustiti da kurac bude gurnut unutra. Imao sam osjećaj da će mi se vilice razdvojiti. Srećom, tip nije bio nasilan pa mi je kurac lagano milimetar po milimetar gurao u usta, ne preduboko, te nakon toga lagano vukao prema van. Svaki ulazak je bio malo dublji, što mi je omogučavalo privikavanje na tu grdosiju.

Nakon nekog vremena ugurao mi je cijeli kurac u usta. Nos mi je bio uboden u njegove stidne dlake, a glavić, imao sam osjećaj da mi je skroz u jednjaku. Disao sam ubrzano i isprekidano dok mi se slina pomiješana s predejakulacijskim izlučevimama iz tri kurca, cijedila niz bradu, ali unatoč svemu tome, nisam ispuštao iz ruku ona dva kurca. Nakon malo podužeg vremena, izvučen je kurac iz mojih ustiju kao i preostala dva iz ruku. Sada su me podigli na noge i odveli do trosjeda gdje sam mogao sjesti. Bilo je to veliko olakšanje nakon sat, a možda i duljeg klečanja na nogama.

Sva četvorica su s ukrućenim kurčevima stala ispred mene

– Otvori usta i da ih nisi zatvarao dok ti ne dozvolimo – bile su prve riječi koje sam čuo od nekog od ove četvorice. Progutao sam slinu i širom otvorio usta. Tek što sam to napravio jedan od kuraca mi je bio ubačen u usta. Ostala trojica su drkala svoje kurčeve. Kako su mi ruke bile slobodne počeo sam im polako milovati jaja i guzice.

bukkake gay redaljka

Svako malo su se mijenjali. Jedan kurac bi nakon kraćeg boravka bio izvučen iz mojih ustiju, a drugi bi odmah uletio. Sada su prestali i drkati pa sam ja uljetao s drkanjem dva slobodna kurca. Uzbuđenje je kod njih, ali i kod mene, sve više raslo. Kurčevima koji su sada bili samo u njihovim rukama su mahali kao sa mačevima. Ponekad su dva glavića bila na mojim usnama pokušavajući istovremeno biti ubačeni u moja usta.

Njihovo drkanje se sve više ubrzavalo, a disanje postalo sve brže i dublje. Iznenada, iz onog najvećeg kurca, baš kad je bio izvučen iz mojih usta, i odmaknut kakvih 5 do 6 centimetara iz njega, šiknuo je jaki mlaz sperme koji me pogodio točno u korijen nosa i raspršio se lijevo i desno prema očima. Udar mlaza je bio kao kad se biciklisti zaleti veća buba u glavu. Uspio sam zatvoriti kapke kako mi sperma ne bi ušla u oči. Nakon toga usljedila su još 3 podjednako snažna mlaza. Njihova sperma mi se cijedila po čelu, licu i bradi, a dio sam osjetio u ustima. Tada sam osjetio da me kurac lagano dodiruje po licu i bradi te razmazuje spermu. Malo mi je glavić ugurao u usta te nakon toga istim kurcem otrao spermu s očiju.

Nakon toga sam uspio malo otvoriti oči te ugledao na nekoliko centimetara drugi kurac. Tip je snažno i brzo povlačio kožicu gore-dolje. Disanje mu je bilo sve brže i nakon što je ispustio gotovo životinjski urlik zadovoljstva kurac mu je krenuo izbacivati jake mlazeve guste, tople i ljepljive sperme koja je udarala po mom licu, nosu i čelu, a dva su završila u mojim ustima gdje je sada bio sadržaj sperme izbačen iz dva kurca.

Tek što se odmaknuo, pred menom se pojavio treći kurac. Tip ga je isto snažno drkao i prije nego je počeo svršavati, postavio ga je tik pred moja otvorena usta, tako da sam jezik stavio pod glavić. Iznenada je iz otvora na glaviću prokuljala sperma. Mlazevi su uljetali točno u moja usta i udarali u nepce. Nakon tih prvih 4 ili 5 mlazeva koji su uletjeli u moja usta, ostatak sperme se iscjedio na moj jezik. Ova količina sperme je bila previše za moja usta. Počela se prelijevati preko usana, vukla po bradi i kapala na moja prsa i noge. Pokušavao sam ispljunuti spermu, ali su mi neke ruke zatvorile usta i glas naredio:
– Gutaj.

gej redaljka

Nisam imao kuda, nego sam napravi duboki „gutljaj“ i gusta, topla i ljepljiva tekućina je lagano počela klizati niz moje grlo. Do tada nisam gutao spermu, ali sada mi je postalo žao. Sporo klizanje tekućine niz grlo mi se svidjelo jednako kao i njezin okus.

U svom tom uzbuđenju i zauzetosti skoro sam zaboravio da pražnjenje čeka još jedan kurac. Na to nisam dugo čekao. Nakon svega nekoliko pokreta rukom iz njega je također prokuljala velika količina sperme i završila na mom licu ili u ustima. Sada sam bez čekanja znaka progutao spermu koja mi je završila u ustima, dok se ostatak cijedio po bradi i prsima.

Nakon nekoliko trenutaka došao sam do daha. Kurac mi je bio tvrd i mislio sam da će svakog časa eksplodirati. Sva četvorica mojih, do maloprije obrađivača, bila su poluizvaljena na trosjedima i još uvijek gola. Kurčevi su im još bili dignuti i lagano su se milovali po njima. Tada se javio Marko:

– Vidi ti vidi kako mu je kurac čvrst. Izgleda da mu odgovara biti kurva i pušiti kurčeve. Za pola sata će doći Mirko s ekipom pa možeš odraditi i više od četvrtine duga koji si otplatio do sada. Samo ne smiješ do tada svršiti niti obrisati spermu. – U sebi sam se slatko nasmijao i pomislio – morat ću posuditi, a ne vratiti još love.

gay bukkake

O tome šta je bilo nakon što je došao Mirko, u drugom nastavku.

zoro

Nastavak: Otplatio sam dug redaljkom, II dio

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x