Uživao sam dok mi je tucao suprugu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ime mi je Vlado i imam 34 godine. Živim u centralnoj Srbiji sa suprugom koja se zove Vesna i ima 25 godina. Za sada nemamo dece. Upoznali smo se pre pet godina a zadnje tri godine smo u braku. Seks nam je od početka veze bio savršen, oboje volimo uvek nešto novo da probamo, gledali smo često porniće i dok gledamo, umesto da se tucamo, nas je uzbuđivalo da drkamo. Jednostavno gledamo pornić, ležimo jedno pored drugoga, Vesna drka svoju pičkicu, a ja moj kurac. Kada oboje svršimo, poljubimo se za laku noć i to je sve.

tumblr_n2r4hsLCvR1t6nuteo1_500

Posto nas je ovakav vid „seksa” oboje zadovoljavao, bilo mi je lepo ali me je strašno zanimalo o čemu konkretno Vesna misli kada drka. Izbegavala je jedno vreme da mi kaže, ali posle mi je jednom, za vreme drkanja dok je bila ekstra napaljena, odgovorila. Gledali smo neku scenu gde je mišicavi momak s guza jebao neku dobru pičkicu, primetio sam da je Vesna jako napaljena i pitao sam je nežno: „Ljubavi, da li bi volela da te ovaj frajer ovako potuca?” „Da ljubavi, daaah daaahhh”, odgovarala je potvrdno i počela da se grči od uzbuđenja, svršavala je praćena neverovatnim trzajima kao nikada do tada.

tumblr_nvrwv7vw8Z1twkv1qo7_400

Svaki sledeći put kada bi gledali pornić i drkali, ja bih joj šaptao kako bi bilo dobro te da te ovaj podere, te ovome da popušiš, te ovaj da te nafiluje spermom… Ona je uživala, našao sam joj žicu strasti, govorio sam joj upravo ono što je i želela da čuje. Pa… ne mogu reći da je samo ona uživala, i mene je jako palilo to da mi žena prizna da bi volela da je drugi kreše, da mu puši i proguta spermu, da je rasturi od kurca.

Vremenom smo oboje shvatili da ne želimo više da maštamo, nego da nađemo nekoga ko bi potucao Vesnu. Oboje smo to silno želeli ali Vesna nije bila bila dovoljo hrabra da to učini jer se bojala da ću posle da je ostavim iz ljubomore. Dugo sam je ubeđivao, da je volim i da je neću ostaviti, i da to što želimo, treba i da uradimo.

Napokon pristala je, ali uz određene uslove. Želela je da tokom seksa ja budem uz nju, da joj se zakunem da ću je i posle voleti isto, ili još više nego sada, i treće, tražila je da pre tog seksa sa nepoznatim muškarcem, ja ne smem da drkam sedam dana pre i sedam dana posle tog njihovog odnosa.

„Dobro, u redu je sve ali zašto da ga ne drkam četrnaest dana?”, pitao sam? „E pa Vlado, primetila sam kod tebe da kad ga izdrkaš, ne navaljuješ toliko da me drugi tuca, navaljuješ samo kad si napaljen, a tako napaljen ćeš bolje podnositi kad me drugi uzme, a i posle seksa sedam dana bez drkanja će ti pomoci da lakše podneseš eventualnu ljubomoru.” „Hm, pričaš k’o da imaš iskustva od ranije Vesna, ali u redu, pristajem.” „Ha ha”, nasmejala se Vesna, „ne nemam ja iskustva, ali kad si predložio ’to’, dugo sam razmišljala o tome i smatram da je tako dobro za oboje”.

Užasno me je palilo što mi se supruga rešila potucati sa drugim, i jedva sam čekao da je neko naguzi, ta pomisao iz kurca mi je izvlačila sluzavu prozirnu leplijvu tekućinu koja mi se razmazivala o gaće.

tumblr_o7oundLyhP1vsw53go1_500

Otišao sam na internet stranicu ”serbiancafe”, kliknuo na oglase, pa na lične oglase, i na kraju „parovi”. Tu sam posle detaljne analize našao jednog Beograđanina, koji se predstavio kao obrazovan, kulturan, visok i sportskog izgleda. Tražio je par gde bi on imao odnose sa njom a muž, (tj. ja) bi samo gledao ili slušao iz druge prostorije.

Svideo mi se oglas, pokazao sam ženi i pitao da li joj se sviđa opis, i šta misli o tome da mu pošaljem mejl i da tražimo sliku. Pogledala me je nekako ozbiljno i zabrinuto pitala: „Vlado, jesi li siguran da to stvarno želiš?” „Da ljubavi da, želim, žarko želim da te ovaj tip naguzi.” „Dobro”, kaže Vesna, „ali nemoj posle da na mene svališ krivicu ako ne budeš to mogao da podneseš”. „Neću ljubavi, kunem ti se, uvek ću te voleti, samo me usreći, dozvoli mi da gledam kako te tuca ovaj frajer”.

Poslao sam mu mejl i dobio odgovor sa slikom, bio je to tip stariji dve godine od mene, 36 god, zvao se Ivan, frajerčina, pravi macan. Lep tip, atletski građen, crna kosa, crne oči. U Vesninim očima sam video sjaj od uzbuđenja, kao da je pomislila: „Bože moj, pa jel moguće da će ovaj tip da me jebe!”

On je tražio sliku od Vesne, i ja sam mu poslao. Inače, Vesna je zgodna mršavica visine 165 cm, 51 kg, većih sisa i okrugle prelepe guze na koju sam pao prvi put kad sam je video. Vesna je lepa žena sa dugom crnom uvijenom kosom i nisam ni sumnjao da će Ivan da odbije ovakvu pičku i još uz to i mlađu 11 godina od njega.

Tako je i bilo. Poslao je mejl da želi da se nađemo, i mi smo mu predložili da to bude kod nas u stanu. Pristao je i uskladili smo vreme, dogovor je bio da dođe kasnije naveče tj. oko 23:00 i da bude celu noć.

1324968VbVu

Telefon mi zvoni u 21:30, on je stigao u naš grad i budući da je došao ranije želeo je da se nađemo u gradu i odemo na piće, i da se malo bolje upoznamo. Nervozno smo se spremili i otišli u kafić iz kojeg nas je zvao.

Na ulazu u kafić neka me je jeza prožimala, lagano sam se tresao i od strasti i od treme. Pogledali smo uokolo i videli Ivana kako maše iz separea. Prišli smo mu, ja prvi i rukujem se sa njim, posle Vesna prilazi da se rukuje, rukuju se ali on je privuče i poljubi nežno prijateljski u obraz. Sve mi trnci niz telo proletše.

Izvukao je buket cveća i poklonio ga je Vesni. Koliko ja znam Vesnu, sigurno je navlažila, voli cveće da dobije i vidno je to i pokazala zahvaljujući i smeškajući se Ivanu.

Ivan je baš bio onakav kakav se i predstavio, opušten tip, ponašao se baš prirodno. Pričao je o ovom i onom te smo se kroz priču i Vesna i ja opustili.

– Jel’ vam ovo prvi put? – pitao je Ivan.
– Da – odgovorili smo, sa nekom vrstom straha i treme.
– Znao sam, vidim da ste malo napeti, ali biće to sve u redu… – tešio nas je kao da smo kod doktora. – Vidite… – nastavio je Ivan – ja u ovom imam već dosta lepog iskustva, nemate pojma koliko parova upražnjava ovakav vid seksa.

Dok je pričao većinom je bio okrenut prema Vesni, gledajući je zavodnički u oči, to se svidelo Vesni. Onda je rekao Vesni da je jako seksi i da ima lepo telo, Vesna se zahvaljivala i smeškala.

454593088

– Dobro, – kaže Ivan gledajući nas, jedno pa drugo – šta kažete za mene, jesam li onakav o kakvom ste maštali ili…
– Dobro izgledaš, – odgovori mu Vesna – lep si.
– U redu je – progovorih i ja.

Sedeli smo u polukružnom separeu, Vesna je bila u sredini, imala je neku haljinu malo iznad kolena, pa tako kad je sedela prekrštenih nogu, haljina se još više zadigla, pa su joj se i butine videle. Primetio sam Ivana da često baca oko na Vesnine noge.

U jednom momentu Ivan je rekao: „Vesna, imaš strašno lepe noge”. „Hvala”, odgovori Vesna. „Ja sam se već napalio”, kaže Ivan tiho, „možeš li malo da ih raširiš da ti vidim gaćice?” Vesna me pogleda, a ja pogledah uokolo, niko nije sa strane mogao da vidi. A i bilo je malo ljudi u kafiću, a mi smo sedeli u separeu koji je bio najviše udaljen od šanka.

Klimnuh Glavom Vesni u znak odobrenja, Vesna se još jednom osvrne oko sebe, i noge koje su bile prekrštene raširi i okrene se malo prema Ivanu. On je malo gledao i zavukao joj ruku na unutrašnju stranu butine i počeo lagano da mazi, da mazi supruginu butinu.

Gledajući prvi put da mi neko vaćari ženu bilo je i uzbudljivo i osećao sam se ljubomorno ali ne previše da bih zaustavio sve. Zadigao joj je haljinu skroz da bi mogao da joj vidi roze čipkane tanga gaciće koje je obukla za ovakvu priliku.

– Pa… mogli bi da krenemo do stana, već je pola 11 – kaže Vesna. Video sam da se napalila. Ivan je pozvao konobara i platio račun iako sam ja hteo da ga platim.

tumblr_nhlwrf71F21s1z7a9o1_500

Budući da je Ivan došao svojim automobilom rekao sam mu da ga parkira ispred druge zgrade i rekao mu da Vesna i ja idemo prvi u stan a on da dođe posle pet minuta (to je zbog komšija, da izbegnem suvišna pitanja ako sretnemo nekog). Rekao sam Ivanu sprat i broj stana i on se popeo po dogovoru. Srećom, nikoga nije sreo usput.

Seli smo u dnevni boravak; ja sam uzeo viski i nalio nam veće čaše da se malo opustimo. Vesna je sela pored mene na dvosed a Ivan u fotelju. Nasuo sam još po jednu i bilo mi je već lakše.

– Dođi i sedi mi malo u krilo Vesna – kaže Ivan.

Vesna me opet pogleda, a ja joj kažem: – Pa sedi slobodno, opušteno.

Vesna je prišla i sela mu na kitu. Pokušavao sam da se pravim kao da je sve u redu. Počeo ju je ponovo ’vatati za butine i pičić preko gaćica. Trgnuo sam još jedan viski. Sa nogu je prešao na sise i za sekund leva sisa je bila van haljine a Ivan je počeo da gricka bradavicu. Zatim joj je jezik gurnuo u usta i video sam da Vesna počinje da se uzbuđuje i da se opušta.

in-gallery-sucking-my-tits-guys-men-picture-uploaded-by-gisely-on-imagefapcom-1432887544pcl48

Ivan je zatim izvadio svoj nabrekli kurac koji je bio dosta i veći i deblji od moga, što je iznenadilo i mene i Vesnu.

– ’Ajde Vesna, srce, spusti se dole – rekao je Ivan zavodničkim glasom. Vesna se okrenula prema meni i kaže mi:
– Ljubavi obećao si da ćeš biti sa mnom.
– Da, ljubavi – odgovorih.
– O čemu se radi? – pitao je Ivan.
– Ništa, ništa, želim samo da je Vlada bliže meni i da me mazi, lakše ću se osloboditi – kaže Vesna. – U redu je – kaže Ivan.

Prišao sam Vesni i nežno je mazio rukom po leđima a ona se počela lagano spuštati ustima prema Ivanovoj kurčini prepunoj žila i vena koje su bile pune krvi.

Sa 30-tak cm razdaljine gledao sam Vesnina otvorena usta koja su se približavala kurcu nepoznatog čoveka, i trajalo je kao večnost. Neobično mnogo morala je Vesna da otvori usta da bi ga primila, i napokon kurac je prodirao u usta moje žene. Hvatala je usnama centimetar po centimetar te debele kurčine. Sad sam shvatio da mi nema povratka i da samo treba da se opustim, najgore je prošlo.

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_tumblr_mq79suoxav1sv6fn9o1_500

– Mmmmm – uzdisao je Ivan, gledao me je i rekao mi: – Kako tvoja supruga dobro puši, mmmm ahh. Jel’ ti lepo sad Vlado, pali li te, uživaš li sada, voliš kad ti supruga primi pravi kurac, aa? – Ćutao sam a on će:
– Nešto sam te pitao. Voliš li da ti žena primi pravi kurac?
– Da.
– Pa reci to sad: Volim da mi žena primi pravi kurac. Žena će da ti primi pravi kurac uskoro, zahvali mi se na tome!
– Ivane hvala ti što ćeš da mi tucaš suprugu, hvala što ćeš napokon da je učiniš srećnom – rekao sam.
– Naravno da će biti srećna – cinično će Ivan.

Vesnu je ovaj razgovor uzbudio, pa je strastveno počela da sisa njegov kurac. Mazio sam je po leđima i iz blizine gledao moju suprugu kako sisa tuđu kurčinu. Bilo mi je lepo, počeo sam se osećati da činim pravu stvar.

tumblr_m83v0gVpuI1rtk8r7o1_

U jednom momentu Vesna prestade da puši i krene prema meni da me poljbi. Povkao sam se unazad jer nisam hteo da ljubim usta iz kojih je upravo izašao slinavi kurac. Pogledala me je začuđeno i uvređeno.

– Pa ti mene više ne voliš, ti onda više nećeš da se ljubiš sa mnom.
– Ma volim te ljubavi, ljubićemo se kasnije.
– Ne – kaže Vesna – hoću sada da me ljubiš, hoću da delimo ovo u šta smo ušli.
– ’Ajde poljubi svoju suprugu, nije to ništa strašno, dokaži joj da je istinski voliš – rekao je Ivan.

Nisam ništa odgovorio, bila je to neka pauza i Vesna je ponovo krenula da me poljubi, bio sam k’o ukopan. Poljubila me prvo 3-4 puta usnama u usta a onda mi gurnula jezik u usta i počeli smo da se žvalimo.

Držala me je iza vrata rukom i nije puštala, a onda je ponovo otišla da puši Ivanovu kurčinu. Posle jedno dvadesetak pokreta glavom gore-dole, sisanjem mu je izvukla novu količinu sluzave tečnosti, koju sam osetio u ustima jer je sad ponovo počela da me žvali. Sad sam već bio opušteniji jer nije se ništa neobično osećalo u ustima sem što je bilo malo lepljivo.

– Ne praktikujem da mi muževi žena koje tucam puše, ali napravio bih iznimku večeras, slažete li se? – upita Ivan
– Ne – rekao sam, a u isto vreme Vesna je rekla – da.
– Ljubavi stavi ga samo malo u usta, pa ljubili smo se i ništa se nije desilo, dokaži mi da me voliš, ’ajde da podelimo ovu poslasticu, i Ivan me pozva rukom da to učinim.
– Jedino što mogu je da priđem blizu, da zatvorim oči i otvorim usta – kažem.
– Vazi, priđi. – Vesna će.

Prišao sam na 10 cm od njegove kurčine, zatvorio sam oči i otvorio usta.

– Još otvori usta ljubavi, tu ti ni prst neće ući.

Otvorio sam usta koliko sam mogao, osetio sam Vesninu ruku na potiljku, gurala me je lagano napred, sve dok mi se nabrekli glavić Ivanovog kurca nije počeo uvlačiti i usta stružući o zube, pa sam morao još više da otvorim usta, da bi mi mogao ući dublje.

tumblr_ns7u2gLo5R1tddzgxo1_400

– Tako ljubavi, ahh, sada ga obuhvati i usnama.

Uradio sam to a njena ruka me je nabijala na kurac gore-dole. – Sisaj ga sad, sisaj ga jako, bićeš nagrađen sa sokom – govorila mi je Vesna u nekom zanosu. Počeo sam da ga sisam a Ivan je počeo da stenje: „Ahhh ahhh, to pičkice to, tako se puši, pičkice”. Upravo me je nazvao pičkicom, a na to se nisam imao pravo buniti, u tom trenutku i nisam bio ništa drugo nego pičkica.

Ustvari opustio sam se i uživao, i kao što je Vesna i rekla, počeo mu je kurac sliniti, i iako Ivan nije svršio, osetio sam lepljivu masu kako mi ide niz grlo. Ne da to nije bilo tako strašno, nego me je počelo uzbuđivati i sada sam već sâm išao glavom gore-dole. Izvanredan osećaj.

– Dosta je bilo pičkice, malopre nećeš, nećeš a sad ne znaš više stati, haha! – ponižavao me je Ivan. – Moram da ti dam jedno ime koje priliči pičkici kao što si ti. Hmm da, ovako, od sada se zoveš Lidija, jel jasno!!
– Da – odgovorih.
– ’Ajde reci kako se zoveš?
– Ja se zovem Lidija – stidljivo progovorih.
– E da tako je – kaže dominantno Ivan. Videlo se da ima iskustva sa parovima. – Sisaj ga još malo, a ti Vesna donesi jedne svoje najlonke, gaćice, grudnjak i haljinu.
– Zasto Ivane? – pita Vesna.
– Samo idi i donesi, veruj, znam šta radim.

Dok je Vesna bila u spavaćoj i tražila što joj je rečeno, ja sam nastavio da pušim.

hard-blowjob

Vesna je došla sa garderobom, a Ivan mi je sad već naređivao, naredio mi je da ustanem i da se skinem i obučem stvari koje je Vesna donela, a Vesni je rekao da mi pomogne. Sada sam već bio u transu, prihvatio sam igru. Vesnine tange, najlonke, grudnjak i haljina su sad bile na meni.

– Lidija, e sad si prava pičkica – podrugivao mi se Ivan. – Dođi pičkice još malo da pušiš, i da ga dobro pripremiš za Vesnu.

Bilo mi je lepo, sagnuo sam se i počeo da ga sisam. Nekoliko minuta kasnije, odgunuo me je i naredio mi je da sednem na dvosed i gledam.

Prišao je Vesni i u jednom potezu joj pocepao haljinu. Vesna se uplaši, ali prihvati igru, okrenu je zguza, raskopča joj brus i njega strže s nje.

834394353

Vesna je tada samo stajala u tanga gaćicama. Otvorenim dlanom udari je po guzi, Vesna skiknu a na guzi ostaše prsti, zatim joj turi dva prsta ispod tangi i povuče tako jako da su se tange skroz usekle u picu i guzu. Vesna jauknu ali nastavi da stoji mirno.

tumblr_nvhpj9msY91sw8qefo1_500

Podera joj tange i baci ih sa strane. Vesna je stajala mirno, gola, i čekala da Ivan prodre u nju.

Ivan me ponovo pozva i naredi da lizanjem pripremim Vesninu picu za jebanje. Počeo sam je lizati dok je on gnječio njene sise. Počela je da vlaži žestoko. Tada sam osetio Ivanove prste između mog jezika i Vesnine pice. Napipao je da je spremna, uhvatio me za glavu odmaknuo od Vesne i ponovo mi gurno kurčinu u usta da je ovlažim.

strength

Stigao sam možda samo pet puta da ga gurnem u usta, a Ivan me je već odgurnuo i reče:
– Sada ćeš pičkice da legneš na leđa na pod i odozdo da gledaš kako moj buzdovan prodire u tvoju suprugu.

Legao sam, a on je namestio Vesnu tako da je raskoračena bila iznad mene. Imao sam dobar pogled i na Vesninu picu i na Ivanov kurac.

72

– Sada gledaj pičkice kako pravi muškarac jebe. Tvojoj supruzi treba pravi jebač, a ti Lidija možeš samo da joj budeš drugarica. ’Ajde Lidija, zamoli me da je tucam.
– Molim te Ivane potucaj moju Vesnu moju ljubav, zadovolji je učini nas srećnima.
– Tako, takoo mole prave pičkice, dobro, zaslužila si pičkice, jebaću ti suprugu.

Ivan je imao neku moć, ama baš sve što mi je tražio, pokorno sam ga slušao. Primetio sam da se i Vesna čudi kako je on ovladao nada mnom, ali joj je to prijalo što sam u igri, prijalo joj je da molim Ivana da je jebe, jer ju je to oslobađalo svake eventualne krivice kasnije. Sâm sam to tražio.

d9cd8dda4ca71ac0a9d1036be726c677

Primaknuo je svoju debelu ogromnu kurčinu i stavio je na ulaz Vesnine mačkice. Prvo je lagano ispitivao teren, tako što je desetak puta samo glavić gurao i vadio iz pice, valjda zato da se pica proširi i oblikuje prema novim standardima. To je baš palilo Vesnu, ležao sam na podu sa glavom tačno između Vesninih nogu i rukama sam je držao oko listova. Osetio sam kako joj noge drhte od uzbuđenja i strasti. Neverovatno kako ju je Ivan napalio bockajući je glavićem u sam ulaz pice, prodirući ne više od 3-4 cm. Ja imam manji kurac, tako da se pica morala rastegnuti duplo od onoga na šta je do sada navikla.

tumblr_oabkftgwpN1ue244go1_500

Gurao ga je nežno i lagano napred-nazad, i onda odjednom, sjurio ga je krvnički iznenada da je Vesna vrisnula.

Siguran sam da su komsije čule, jer bilo je već kasno u noć. Prvi napad Vesna je izdržala, ja sam bio dole i mazio je po nogama i tešio. Udaro je Ivan žestoko a Vesna je stenjala: „Aahhh ahhhha ahhh”, počela je sada i glasno da uživa.

Uživao sam i ja odozdo gledajući kako neznanac rastura moju suprugu. Ivan je pored kurca imao i velika jaja koja su pri svakom udaru šamarala klitoris i razvaljene usmine moje žene. Po njenim pokretima sam video da pokušava da izbegne njegove udarce, nije joj baš prijalo da je nabija do kraja, ali on ju je čvrsto držao oko struka i nije joj dao prostora za beg, žestoko je nabijao. Brzo je svršila, pa zatim još jednom i još jednom.

TvFEwTJ (1)

Ivan je počeo da stenje sve jače i jače i videlo se da će i on uskoro, što se i desilo. Mislio sam da će da ga izvadi i isprska je po leđima, međutim on ga nije ni vadio, nego ju je nafilovao u grčevima. Vesna se nije bunila iako je videla da se istresa u nju.

Meni je kurac tako nabrekao da je izašao van iz plitkih Vesninih tangica, ali iz najlonki nije mogao da mrdne. Osetio sam to ispod haljine koju sam imao na sebi, osetio sam kako sam obalavio dole. Najlonke su me strugale po glaviću pri svakom pokretu i mogao sam da svršim bez da ga diram rukama, zato sam se umirio, jer sam obećao Vesni da neću da svršim još sedam dana.

cock_in_pantyhose-4_tmb

Kurac mu je i posle svršavanja ostao jedno vreme u njoj a ja sam sve to gledao odozdo sa poda.

Tada je Vesna rekla da se ide istuširati, a on je uhvati za ruku i pokaže na moja usta:
– Vesna ovde ćeš da se ocediš u Lidijina usta.

Ja sam bio toliko napaljen, da se nisam ni pomakao, ništa nisam rekao, što je dalo Vesni do znanja da ja to odobravam.

Njegov kurac je još uvek bio u njoj, držao ju je oko stomaka i nameštao je Vesnu da joj pičkica bude tačno iznad mojih usta. Kada ju je namestio kako je zamislio, rekao je:
– Sad je u redu, budi mirna, sada ću da ga izvadim a ti brzo čučni i stavi mu picu na usta, uradi to brzo da se ništa ne prospe. Ti pičkice, otvori usta.

Otvorio sam širom usta. Vesna je sad već bila 100% sigurna da sam spreman da primim dragocenu tečnost.

– Idemo na tri – kaže Ivan – jeedan, dvaaa, tri.

Ivan je munjevito izvukao kurac iz Vesne a ona se u deliću sekunde spustila pičkicom preko mojih usta. Potok sperme mi je krenuo niz grlo, tri puta zaredom sam progutao, kao iz čaše da sam progutao tri gutljaja, a na četvrti put sam čekao oko10 sekundi.

Dok je ona sadela na mojim ustima, njih dvoje se se ljubili, šalili su se, hvalili kako je seks bio dobar, popili su po još jednu.

closeup-ass-hole-pussy-licking

Kad se skroz ocedila Ivan mi je rekao da sada picu oližem i sa spoljne strane, to sam i uradio. Vesna mi je rekla: „Volim te ljubavi, vidim da si bio iskren kada si rekao da me voliš i da si siguran da želiš da me neko drugi potuca. Dobrog si mi jebača našao. Voliš li i ti mene? – pitala me je

– Volim te – odgovorih. – Volim te najviše na svetu.

Vesna je otšla da se tušira, posle Ivan, a na kraju ja. Kad sam izažao iz kupatila Vesna je u dogovoru sa Ivanom donela novu haljinu, grudnjak, najlonke i gaćice i rekla mi da me Ivan želi večeras videti samo i isključivo u ženskoj odeći. Po njegovoj naredbi Vesna me je i našminkala, pa sam kasnije morao da im spremim klopu.

11269914_1034001153307107_746418520_n

Posle večere Ivan mi je rekao: – Spermušo, spavaćeš večeras ovde na dvosedu obučena. Vesna i ja smo u spavaćoj, ostavićemo ti vrata otvorena da možeš da čujes kako ti razvaljujem suprugu.

On je otišao u spavacu, ja sam seo na dvosed, Vesna je čučnula ispred mene, pomazila me po licu, poljubila i pitala je li sve u redu.

– Jeste – odgovorio sam.
– Izdržaćeš do jutra, ljubavi?
– Da ljubavi, hoću.

Preko haljine me je pipnula za kurac i videla da je nabrekao. – Ooohh pa tebi je dignut, nemoj slučajno da ga diraš, drži se dogovora, još sedam dana nema drkanja, u redu?

– U redu ljubavi. Volim te!
– I ja tebe!

Nežno me je poljubila i pokrila i otišla u sobu. Cele noći sam bio budan a iz sobe su se samo čuli uzdasi i stenjanja. Ivan mi je čitavu noć rasturao moju suprugu, moju ljubav.

she-is-getting-fucked-from-behind-Porn-GIF

Ivan je ujutro rano otišao, četiri dana su prošla, jaja su mi bila puna i hteo sam da svršim. Vesna mi nije dozvoljavala, hoće još tri dana da se prilagodim na novu realnost. Kad su prošla i ta tri dana, hteo sam da tucam Vesnu odmah ujutro ali mi je rekla da čekam veče. Uveče sam se istuširao i tražio sam od Vesne da mi donese pidžamu, a ona mi je donela njenu spavaćicu i tangice i rekla: „Obuci ovo Lidija”.

– Ali Vesna, ti si rekla da…
– Tišina! – reče Vesna glasom gospodarice.

Obukao sam se razmišljajući šta je sad ovo sa Vesnom. Pozvala me je u spavaću, skinula gaćice i sela na ivicu ležaja. Prstom mi pokaza dole i naredi da kleknem.Tada mi pokaza na njenu picu i kaže oštrim tonom:

– Liži Lidija, liži mi pičku. Lizao sam joj pičku, i imao sam osećaj da se Ivan uselio u Vesnu, da joj je uzeo dušu, ali svejedno prijalo mi je sve to. Počela je da se uzbuđuje sve više i više i napokon je svršila.

11225969_1034001039973785_753004916_n

– Od sada pa nadalje kada smo kući nosiš žensku odeću, jel’ jasno? – strogo će Vesna. Uzbudilo me to: – Dobro Vesna, nosiću.
– Od danas pa nadalje u kući za tebe nisam Vesna nego tvoja gospodarica.
– Da gospodarice – rekoh.
– Kada idemo u grad nosićeš mušku garderobu a ispod pantalona ženske gaćice i najlonke i grudnjak.
– Da gospodarice.
– Sve kućne poslove ćeš da obavljaš, praćeš veš, suđe, brisati prašinu i usisavati, a ja ću te samo nadgledati, i nemaš pravo da se žališ.
– Da gospodarice.

Ja sad idem da gledam seriju a ti Lidija pravac da suđe pereš, JEL’ JASNOO!! – izdrala se Vesna.

Dok sam prao suđe Vesna je gledala tv, razmišljao sam kakva je sad ovo igra, ali bez obzira na sve palila me je strašno situacija u kojoj se nalazim.

Oprao sam suđe i otišao do Vesne i rekao:
– Suđe je oprano gospodarice.

Pokazala mi je na pod ispred nje i naredila da kleknem.

– Da gospodarice – i kleknuo sam.
– Vidiš – počela je Vesna, – one večeri kad smo Ivan i ja bili u sobi, on mi je rekao da te je provalio i da si ti jedna vrsta roba, i rekao mi je da moram to da iskoristim. Rekao mi je da pored tebe mogu da živim kao boginja ako te držim pod kontrolom.
– Vesna ja….
– TIŠINA! Oslovljavaj me sa ’Gospodarice’, kako sam ti naredila – viknula je.

Sada sam video da joj je kurs dobro održan, jer ako ovako nastavi, neće mi ostati ništa nego da se prepustim i slušam pokorno. Klečao sam na podu u spavaćici i tangama i slušao šta ima da mi kaže. – Ti si Lidija od sada moja robinja i ne pomišljaj da izvrdavaš. Pokorno ćeš da me slušaš. JEL’ JASNO!!

– Da gospodarice.

Na tvoju žalost seks sa mnom zaboravi, od sada se tucam kad ja hoću i s kim hoću, a ti ćeš da nas služiš kao svaka druga robinja.

Ćutao sam ali je ona tražila da potvrdim.

– Da gospodarice, biće tako kako želite.

Prolaze dani, Vesna pronalazi jebače preko interneta, ja obučen u žensku garderobu radim po kući a na posao odlazim u muškoj garderobi. Ona leškari, sve u svemu lepo mi je. Ipak je Ivan bio u pravu, ja sam jedna vrsta roba, potčinjenog ženskom rodu.
Ivane ako ikada budeš čitao ovo, hvala ti na predivnoj i uzbudljivoj večeri i hvala ti na imenu koje i danas koristim!

Lidija

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

5 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Obavezno podrži suprugu i pusi, ohrabri je da prima tudje seme, to je pravi užitak za oboje, veruj mi!

Voleo bih da te upoznam vidim da si pametna

Prava supruga, baš je pronašla šta voliš.

E nije na vreme to rešio kad je avantura može sve kad se rastanemo sa jebačem opet sam ja muško ili tako ili se kupi i odlazi sa svojim jebacem sex ću imati kad hoću sve će da bude kao pre ili se kupi i odlazi kraj gotovo
Ako nekom kažeš ubiću i tebe i ivana i gotovo.

Mene ovakve stvari loze puno .Voleo bih da mi se javi neko ko piše erotske priče pošto nisam vest pisanju da mu ispričam istinitu erotsku priču da čuje činjenice pa mozda nesto napiše imam puno toga za reči

5
0
Would love your thoughts, please comment.x