Lepa Mira zavodi muža… i pali Dejana

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Miru ili Macu… Koju će prvu?

Dejan je kasno posle podne stigao u Beograd. Miki je svratio do Kruševca u vikendicu. Naći će se sutra ujutro u kancelariji. Morali su da dođu odvojeno. Mikiju je usput do Kruševca. A uželeo se mangup i svoje Nade. Nije bio sa njom skoro mesec dana. Uzbuđen je što ga Nada sva napaljena čeka.

Odmah je otišao do nje. Hvali se Dejanu na telefen kako mu je Nada zgodna. Lomio se nevaljalac da li da svraća u Kruševac ili da ide sa Dejanom direktno za Beograd. Ovaj će dripac da jebe Miru sam –misli Miki. Neće on malu propustiti. „Nemoj bre druže da jebeš Miru večeras”, zove ga Miki na telefon. „Nije fer.” „Važi druže”, odgovara Dejan. „Nemoj ni ti da jebeš tu tvoju zgodnu Nadu. To što kriješ od drugova.” „Čekej bre, čekaj bre”, buni se Miki. „Nije Nada u priči.” „Imaš pravo”, odgovara Dejan. „Jeste zajednička. Idem pravo kući… jedino ako Mira insistira.” Mora da ga zajebava. Nije Miki ljubomoran što bi je Dejan jebao. Uživaće razvratnik i u priči. Samo, krivo mu što on ne učestvuje. „Ne može svuda da se stigne druže”, smeje se Dejan. Ponavlja Mikijeve reči od pre neki dan.

„Nema kurvanja 48 sati pre sudara”, zahteva Mira

Evo ga, raskomotio se u svom stanu u Beogradu. Piše tekst Miri. „Stigao sam u Beograd mala. Gde si ti? Pozovi me kad budeš sama da pričamo.” Kreće pod tuš. Cin-cin, stiže mu poruka. Mira odgovara ekspresno. Izgleda uželela se mala bezobrazluka. „Zovem te za desetak minuta”, piše mu Mira. „Super”, odgovara Dejan. „Odoh pod tuš.” „Nadam se da sam ideš pod tuš nevaljalče. Nemoj da čujem da se tu kurvaš. Već prvi dan.” „Ti si se mala izgubila”, piše Dejan. „Ja smem da se kurvam… ti ne smeš.” Mnogo se obezobrazila, konstatuje Dejan. Izgleda da je muž stvarno dobro jebe. „Ne diže vam se”, zajebava i dalje Mira. „Zato vam je i zabranjen razvrat 48 sati pre.” „Najebala si kurvice mala”, odgovara Dejan. „Odoh pod tuš. Zovi za desetak minuta.”

Lete Dejanu misli dok se tušira. Velika borba ga čeka u poslu. Teška je konkurencija. Ali seks i razvrat su super. Nikad nije bilo bolje. Pomogao mu je Miki da se oslobodi nekih stega. Sad sve ide glatko. Dobra smo Miki i ja razvratna komninacija za pičkice – zaključuje Dejan. Ja perverzan, Miki razvratan. Vraća misli na Miru. Šta je smislila ta mala kurvica? Nešto sigurno planira. Mala je pametnica i bezobraznica, najbolja kombinacija za bezobrazluke. Brzo će ona da mi kaže šta želi. Večeras može samo priča. Umoran sam. Seks sutra. Kad dođe i Miki. Počeli smo tako u troje. Tako teramo dalje, zaključuje Dejan.

erekcija u kupatilu

To što Dejan zaključuje u priči je sve lepo i kulturno na papiru. To što mu kurac stoji uspravno dok misli na Miru je brutalna realnost. Treba namiriti ovog idiota – misli. Od kada zajedno sa Mikijem jebu Mikijevu Macu, i ovako povremeno Miru, kurac mu se diže na svaka dva sata. Jebote –misli Dejan – postao sam opsednut. Samo bih da jebem. A tolike pičkice propuštam. Opet misli na onu jebozovnu policajku iz Bukurešta. Na Alinu. Alinu nisam stigao da kresnem već dve nedelje –broji Dejan i pićiće i vreme koje je propustio.

„Mislio si na mene”, kaže Mira… „čim ti tako stoji”

Zvonjava telefona ga budi iz „teških“ misli. „Jesi li se sredio?”, pita ga Mira. „Ako me pitaš da li sam se okupao, odgovor je da. Sredio se nisam. Kurac mi stoji kao jarbol. I ne može da se sredi koliko vidim.” „Mislio si na mene znači?”, smeje se Mira. „Čim ti se tako dobro digao.” Nija mala u krivu ali nije ni skroz u pravu. Ali neće Dejan da kvari. „Jeste kurvice, diže mi se kurčina na tebe. Navadio se dasa na tvoje dupence i na tvoja usta.” „Zaljubio se tvoj dasa u mene”, zadovoljno konstatuje Mira. „A i ti si se zaljubio… samo ne smeš da priznaš.” Uživa kurvica što vidi da je takav jebač kao Dejan želi.

„Gde je Miki?”, pita Mira. „Ostao je danas u Kruševcu.” „U kakvom bre Kruševcu!”, ljuti se Mira. „Rekla sam da dođete obojica.” „Ti mala hoćeš batine?”, vraća je Dejan na njeno mesto. „Valjda je jasno da ja komandujem. A drugo, biće Miki sutra tu.” „Razumem generale”, salutira Mira. Voli mala kad Dejan podvikne. A voli i što Miki dolazi. Naučila se kurvica na dva velika kurca. Mnogo joj se to dopada. „Šta radiš večeras?”, pita ga Mira. „Mislio sam da ne radim ništa”, odgovara Dejan. A„li me ovaj moj prijatelj opominje da nije namiren. Moram da mu ugađam. Smišljam gde da ga udomim večeras.” „Ha, ha, ha”, smeje se Mira razvratno. „Taj je moj kad si u Beogradu. Neću da čujem za razvrat… bez mene. Čekam te za pola sata u klubu. Šaljem ti poruku sa adresom.” „Slušaj bre mala…”, počinje Dejan. Ne sviđa mu se ovaj Mirin ton. „Za pola sata nevaljalče”, smeje se Mira. Prekida kurvica priču. OK, saglašava se Dejan. Izvini Miki, ima Mira da mi popuši večeras. Moram da namirim ovu moju razvratnu kurčinu. Mirina ustašca jesu pravo mesto za tog bezobraznika. Složio bi se i Miki da su Mirina mustašca prava adresa. Ali bi voleo da namiruje i njegov, a ne samo Dejanov. Čita adresu kluba koju mu je Mira poslala. To je odmah tu. Idem peške.

Nadam se da ćeš me prepoznati u odelu

Zove Miru ispred kluba. „Uđi”, odgovara Mira. „Ja sam skroz u dnu bašte. Nadam se da ćeš me prepoznati… obučenu”, smeje se nevaljala devojčica. „Ako te ja i ne prepoznam u odelu, ima ko hoće.” Sviđa se Dejanu što je kurvica pametna. Voli Dejan što je Mira pametna, ali upravo shvata da je upao u najveću zamku za muškarca. Postao je probirljiv. I to debelo probirljiv. Zgodna, jebozovna, pametna, perverzna – ponavlja sebi. Najebao sam. Gde naći takvu kombinaciju u jednoj curi.

Prolazi Dejan tako zamišljen i uplašen baštom. Još je poluprazno. Uglavnom mlađi svet. Mira sedi skroz na kraju. Dobro je Dejan poznaje… čak i obučenu. Kurac mu počinje da je prepoznaje nešto malo kasnije od Dejana. Onda kad je mala ustala da ih pozdravi. Stvarno je jebozovna – konstatuje Dejan. Mnogo je jebozovna – saglašava mu se prijatelj u pantalonama. Minić i brendirana tregerka. Štiklice, naočare za sunce. Dočekuje ga sa velikim osmehom na licu. „Mnogo si zgodna mala”, šapuće joj Dejan dok je ljubi u obraz. „Stvarno si pičić lutko. Kako te niko nije silovao usput?” Zadovoljno Mira oseća po telu da Dejan misli to što joj govori. Laska maloj što se takav dasa istinski pali na nju. „Sve go peder”, odgovara mu šapatom. „Nema puno takvih prostaka kao ti. Ti si izgleda rasa u izumiranju. Samo gledaju. Ne sme ni jedan da mi priđe.”

pokazuje guzu

Jebote – misli Dejan. Mala ima pravo. Jesam rasa u izumiranju. Volim da jebem zgodne pičkice. I to ne krijem. Samo mi još njena opaska treba. Što sam rasa u izumiranju… kako tako? A tek što mi je ukus sofisticiran. Što mi se diže samo na seksipilne, zgodne otmene i pametne. Sve u svemu… Ili mi se neće dizati… Ili ću da drkam na izmišljene pičkice. Najebao sam – ponavlja Dejan svoju sudbinu.

Čuti, jebote govori sam sebi. Evo tu ti je Mira. Pičić iz bajke. „Okreni se da te vidim”, govori joj Dejan. Da ti vidim dupence u miniću. „Video si mi perverznjaku dupence i bez minića”, podseća ga Mira da ga je pre neki dan služila kao seksi konobarica gole guze.

Topi se mala kurvica na Dejanovo oduševljenje njenim izgledom. Okreće mu na čas jebozovnu guzu. Gleda ga izazovno iznad naočara preko ramena. „Ja ću te silovati kurvice mala”, govori joj Dejan. „Kad su te toliki pederi propustili. Još nisam izumro.” „Ha, ha, ha, znam da hoćeš… ali sutra. Večeras pričamo.” „Bogami ovog tvog obožavaoca se mora namiriti”, preti joj Dejan. „Taj te neće pustiti da odeš. A sviđa mu se kako si nakarminisala ustašca. Mislim da se nameračio na tvoja ustašca.” „To mu se sviđa?”, smeje se Mira. „Hoće u moja usta?” U prolazu mu rukom dodirne karu. Ne može mala da odoli. Vraćaju se i njoj sećanja iz Bukurešta. Ovaj dasa se stvarno zaljubio – konstatuje Mira da se Dejanu dobro digao. „Kad se dasa već zaljubio… onda ga ne smemo izneveriti.”

Dobar si i ti… mator… ali dobar

Seda Mira nazad za sto. Dejan seda preko put nje. „I ti dobro izgledaš prostačino perverzna”, laska mu Mira. Izgleda to su za Miru to najveći komplimenti koje može da uputi muškarcu. „Mator si, ali dobro izgledaš. Rekao bi neko kad te vidi, zgodan dasa… gospodin.” „Zar nisam?”, smeje se Dejan. „Jesi”, odgovara Mira. Čak je i ozbiljna dok to govori. „I jedno i drugo. I zgodan i gospodin.” Naginje se preko stola da ga poljubi. Poljubac nekako između strasti i prijateljstva. Koji je ovo kurac? – pita se Dejan. Nešto sam zajebao. Neće ovo da valja. Ili se zaljubljuje ili me prijateljuje. Ne znaš šta je gore.

Smeje se Mira dok čita na licu Dejanove misli. „Ne boj se perverznjaku.” Ne silazi joj osmeh sa lica. „Pališ me i dalje mnogo mangupe. Sva sam vlažna. Od kako sam te pozvala. Dobro… malo se i zaljubljujem u prostaka. Samo malo da mi bude lepše kad sam sa tobom. Ne brini, volim svog muža. Sad ga volim stvarno i na svaki način. To hoću da ti pričam. Samo takav pametni perverznjak kao ti može da me razume. A ti si i kriv za sve. Hteo ne hteo mora da slušaš. Not negotiable”, zaključuje Mira.

„OK dušo”, odgovara Dejan. „Kad je not negotiable, onda mora da se sluša. Perverznjaku se i ta uloga sviđa. Naravno, dok je uloga kompatibilna sa ulogom koju je imao u Bukureštu. Pričaj mi. Iznenađuješ i ti mene mala”, priznaje joj Dejan. „I ti si lutko pametna. Pametna, razvratna… i jebote ne mogu da verujem da ovo govorim… Mislim da si i poštena.” Koji mi je kurac – govori sebi. Skroz sam lud. Sad ću da tražim i poštenu. Malo li je onih pet nepomirljivih karakteristika koje sam već usekao u kamen. Drkaću ceo život.

fingering u klubu

„Prava si kurvica lepotice.” To joj Dejan vraća komplimente. „Ali poštena”, nastavlja da govori Miri. Mira skače sa stolice. Ljubi ga tri puta. Oduševila se mala komplimentima. Jebote… ovo me još više pali nego ono da sam zgodna i jebozovna. Ovaj Dejan će me rasturiti. „Čuvaj se pamtnjakoviću”, govori Dejanu. Postade Dejan i pametnjaković. Ostaje naravno i „perverzna prostačina”. To se ne menja. „Mogu i malo više da se zaljubim”, nastavlja Mira. „Šta ćeš onda?” „Dosta je ovoliko”, odgovara joj oprezno Dejan. „Čuvaj više za muža.” Kurac mu i dalje stoji. Pali ga mala i dalje istim intenzitetom. Ne menja mu se ni želja da joj ga stavi u ta jebozovna usta. Samo je sad gleda sa više poštovanja.

Naučio si me da uživam

„Moram da ti priđem” govori Mira. „Potrebno mi je da budem blizu tebe dok ti ovo govorim.” Seda na stolicu pored njega. „Slušaj perverznjaku. Za sve si ti kriv.” Opet počinje Dejan da brine. Ćuti i čeka nastavak. „Ne znam kako da počnem”, govori Mira. „Ti si mi nevaljalče promenio život. Mene si promenio.” Ovo nikako neće da valja za jebačinu – misli Dejan. Laska ovako… ali za jebačinu, plaši se neće da bude dobro. Ćuti i dalje. U ovom trenutku to mu se čini kao najpametnija odluka. „Onaj divlji seks sa tobom i Mikijem je nešto što malo koja cura može da doživi”, kreće Mira svoju ispovest. „I da preživi”, smeje se Dejan. „I da preživi”, potvrđuje Mira uz osmeh. „Takva dva kurata razvratnika treba doživeti i preživeti. Joj, što sam bila besna na početku dok si me maltretirao. Uh, uh što sam uživala kad si mi pokazao gde mi je mesto. Kad si mi pokazao kako da uživam i kako da pružim uživanje. Joj što volim da te služim… Onako perverzno… Kad sam i dama i kurvica i robinja. Ali neću sad o tome. To sutra… kad smisliš novu ulogu za mene. Sad hoću da ti pričam o mom mužu. Moraš to da slušaš”, nastavlja Mira. „OK dušo”, prhvata Dejan i privremenu ulogu savetnika. Sviđa se Miri da čuje i „dušo“ umesto, „kurvice“ ili „mala“. Ali joj nije samo to dovoljno. Hoće devojčica i jedno i drugo. „Moraš i da učestvuješ u mojoj avanturi dok ti pričam. Moraš da se pališ.” „Valjda vidiš da se palim”, smeje se Dejan. Stavlja joj ruku na karu ispod stola. „Baš lepo da si prešla bliže meni. Da me kontrolišeš koliko me pali tvoja avantura sa mužem.”

Imao si pravo… Voli i moj muž kad sam mu kurvica

„Sve si dobro ocenio”, priznaje Mira Dejanu da je i njen muž bezobrazni muškarac. Puna joj je ruka Dejanovog kurca. Zavlači mu ruku u pantalone. „Voli i moj dasa kad sam kurvica. Isto kao što i ti voliš.” „Njegova kurvica”, prekida je Dejan sa važnom napomenom. „Mnogo voli kad sam njegova kurvica.” Prihvata i Mira važnu ispravku. „Kako si pokrenula priču?”, pita je Dejan. „Kako si ga uvukla u novi odnos i u bezobrazne avanture? Kako si mu pokazala da voliš da mu budeš kurvica?” „Mmmmm”, prede Mira sa Dejanovim kurcem u ruci ispod stola. I sa muževljevom karom u mislima. Naučila se mala kurvica na dva. I to na dva velika. „Krenula sam prvo sa pričom.” „Kakvom pričom?”, radoznao je Dejan. Sad ću da vidim koliko je mala pametna – misli u sebi. „Krenula sam da glumim ljubomoru. Da mu pričam kako ga one najjebozovnije pičkice gledaju i kako ga zavode. A ja ljubomorna. Znaš onako… ljubomorna i ponosna.” „Uh, uh jebote”, mrmori Dejan. „Pa ti si mala mnogo opasna. Napravio sam čudovište. Gledaju ga jebozovne pičkice”, ponavlja Dejan Mirine reči… „Ti ljubomorna i ponosna… Uh što me pališ kurvice mala. Ponosan sam ja na tebe. I na svoje delo.”

Ljubi ga Mira u obraz. Zadovoljna je Dejanovom reakcijom. „Hvala ti mangupe”, govori mu. „Vidim da si i popaljen. Nemoj slučajno da svršiš dok ne završim.” „Završićeš ti ispod stola lutko”, preti joj Dejan. „Kao ona vaša Maca”, smeje se Mira. „Ne vredi… nije Miki tu. Mora dvojica.” „Pozvaćeš tvog dragog da popuni mesto”, govori joj Dejan ono što kurvica hoće da čuje. „Mmmmmm barabo… Ćuti, da ja ne svršim pre kraja priče.”

maženje ispod stola

Muž mi je pravi dasa… Ne vadi mi ga

„Da si video mog dasu kako se promenio. Odjednom postade moj dragi siguran u sebe. Šepuri se pred kurvicama gde god da odemo. Postade moj lepi ‘mačo’ dasa. Onako kao ti. Ne mogu da ga prepoznam. Mene više ne pita hoću li ili neću. Krenuo bezobraznik onako kao ti. ‘Ajde… ne baš kao ti”, ispravlja se Mira. „Još nije postao pravi prostak. Poljubi me i nosi me u krevet. Ili me samo pljesne po guzi. ‘Dolazi kod muža… kaže mi mangup. Hoću da jebem svoju lepu ženicu.’ Promenio mangup i ponašanje i rečnik. Uh jebote što se palim”, stenje Mira.

„Pa to je super”, komentariše Dejan. „Svaka ti čast mala. Ogroman napredak. Dobra si… stvarno si dobra. Ponosan sam. Uh, što me pališ kurvice.” „Mmmmm bezobrazniče, što volim što imaš veliki kurac nevaljalče”, opominje ga po drugi put. „Nije to sve”, nastavlja Mira svoju priču. Uh, uh što sam i ja perverzna – misli mala. Drkam kurac u klubu kuratom Dejanu dok mu pričam kako uživam sa mojim mužem. E tek sad sam prava kurvica – laska sebi nevaljala Mira. Naučila je lepa Mira da je to kompliment kad je Dejan u pitanju.

„Posle sam počela da mu pričam koliko mu je veliki kurac. I kako sam ponosna što mi je muž tako kurat. Kao, videla sam u nekim seksi spotovima frajere sa isukanim karama. A njegov veći od tih koji se prikazuju. Moj razvratnik samo prede. Kako me vidi… obori me da mi ga stavi. Jebe me ludak dva-tri puta dnevno.” „Bravo mala”, oduševljeno odobrava Dejan. „Sve radiš kako treba. Možda da počneš da držiš predavanja prijateljicama.” „Ha, ha, ha predavanja prijateljicama. Kad smo kod prijateljica… Slušaj dalje. U trećoj fazi idem još dublje u perverziju. Pričam mom dragom dok me jebe kako sam se hvalila prijateljicama kolika mu je kurčina. Koliko moj dasa ima veliki kurac. I to sve onim mojim najjebozovnijim prijateljicama. Onim koje bih znam odmah pojebao kad bih mu ja dozvolila.” „Uh jebote stenje Dejan. Pa ti si mala čudovište. Ti si jedna perverzna kurvica.” „Mmmmm, baš tako”, prede Mira. Perverzna kurvica… Zaljubljena mnogo u svog kuratog muža… I po malo u svog razvratnog mentora. „Dovoljno je da ti mentor imponuje i da te pali”, opominje je Dejan da ne ode predaleko. „Čuvaj zaljubljenost za muža.” „Lepše je kad sam zaljubljena u obojicu.” Prija ovo Dejanu. Prija, ali i plaši.

drkanje ispod stola

Pod stolom primaš… i meni tvom mužu

„Dotle smo stigli moj lepi muž i ja”, završava Mira izveštaj Dejanu. „Ti ćeš sad da mi kažeš šta dalje.” „Dalje?”, smeje se Dejan. „Prvo ćeš da mi izdrkaš karu. Pa ćeš pod sto da ti napunim ustašca.” „Mmmmmm”, prede Mira. „Ovde u restoranu? Pod stolom? Kao prava kurvica… pred svima. Da ti spistim glavu u krilo… ili moram skroz da kleknem?” Gleda je Dejan začuđeno. U smislu kakvo je to pitanje. „Izvini”, smeje se Mira. „Naravno da moram da kleknem pod sto. Šta bi drugo zadovoljavalo takvu prostačinu.”

„Tako je kurvica mala. Pod sto da ti napunim ta ustašca. Šteta što ti muž nije tu. Da te polivamo obojica.” „Ćuuuti perverznjaku. Ćuti bezobrazniče. Nemoj da me pališ. Svršiću ja pre tebe ludače. Maštam o tome da me zajedno jebete vas dvojica. Moj muž i ti.” „I ja to čekam lutko. Mora da ga spremiš. Da on traži. A tražiće veruj mi. Sledeće je da mu primaš spermu u ta tvoja jebozovna ustašca”, uči je Dejan šta da radi. „I da mu daš guzu.” „Joj što to želim. Kako se palim kad zamišljam kako mu cedim spermu iz te njegove velike kurčine. Ali još neće. Još ‘čuva’ svoju ženicu. A znam da ga to pali. Videla sam mu porniće u lap topu. Sve pičkice umazane od sperme. Prskaju ih kurati frajeri. Takvi kao ti i moj dragi.” „Isprskane pičkice baš onako kako ja želim. Mmmmm kurvice”, dahće Dejan. „Znam kako želiš. Evo ovako ćeš”, kreće da je savetuje. „Ako stignem… Svršiću. Ne mogu da se savladam… Mnogo si me napalila. Uh jebote svršiću… Kaži svom mužiću…”

„Nemoj još, nemoj još”, moli ga Mira. „Reci mi… reci mi molim te šta da radim.” „Mmmmmm, kaži da sve tvoje prijateljice dobijaju u usta od muževa… Spuštaj glavicu mala”, riče Dejan. „Dole… dole. A da on tebi ne daje…”

Spušta joj glavicu pod sto. „Pitaj ga… zar ti mene ne voliš…? Primaj mala… svršavam… Kad nećeš da mi pokloniš tvoju strast… u usta.” Uspeva Dejan krajnjim naporom da završi lekciju.

svršavanje po licu

„Svršavam…” riče Dejan. Puni joj jebozovna usta. „Mmmmm”, čuje se Mira kako prede. Grči se mala kurvica. Izgleda da i ona svršava dok prima Dejanovu spermu usta. Kako je napaljena, izgleda da prima obojici. I Dejanu i svom mužu.

Nastavak: Mira ima jebozovnu mladu tetku

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x