Ne želimo da zna da i njena mama voli moj kurac

Registrovani korisnici ne vide reklame

Bio sam student i vreme letnjih dana provodio sam sa svojom devojkom, u njenom stanu blizu gradskog bazena. Blizina bazena bio je jedan od razloga zbog koga smo skoro svako leto provodili kod nje. Živela je sa majkom i sestrom a otac joj je radio u inostranstvu. Njena sestra je bila par godina starija od nje, punačka devojka sa kojom sam imao zadovoljavajuć ali distanciran odnos. Omiljena osoba u njenoj porodici bila mi je njena mama. Sa njom sam se najbolje slagao, nekada čini mi se bolje nego sa Jovanom, svojom devojkom sa kojom je često dolazilo do neslaganja i burnih rasprava.

Ono najbolje u vezi sa Jovanom bilo je to što se sve rešavalo fenomenalnim seksom. Bili smo mladi i u punom seksualnom naboju a uz moju ogromnu kitu i njena halapljiva usta, sve se rešavalo dobrim pušenjima. Jovana je obožavala osećaj sperme u ustima, moje urlike i pulsiranje kurca u ustima.

Njena mama, Jovanka, žena od 56 godina, doživljavala me je kao sina koga nikad nije imala, spremala jela samo za mene, peglala garderobu, obasipala pažnjom i poklonima. Vremenom smo se sve više zbližavali, ja joj pomagao u kuhinji i nabavci, pa smo se tako dotakli i intimnijih tema. Govorila mi je o napornom poslu, nedostatku vremena i usamljenosti. Rekla je da joj je teško kad god njene ćerke odu svojim poslovima i studijama a ona ostaje sama u kući ili sa mužem koji i kada je tu, ne primećuje njene potrebe. Između redova mi je rekla, ili sam ja to tako zaključio, da dugo nije imala odnose.

Tokom razgovora koje smo vodili umela je da me dodirne po ruci, nekada i butini a često bi me i zagrlila, poljubila i pomilovala, ali ipak nekako roditeljski. Za svoje godine nije izgledala nešto posebno mada se uvek trudila oko svog izgleda, šminkala se, oblačila finu garderobu i uvek bi mirisala na neki nov parfem. Kilograme nije uspevala da sakrije, prevashodno na stomaku i oko struka, mada preko leta u majčicama na bretele i sise su joj se ocrtavale u velikim dimenzijama.

sisata milfica polugola u kuhinjii

Često sam hvatao sebe kako se prilikom zagrljaja duže nego što je običaj pritisnem u njene sise a u zadnje vreme sam maštao sve češće o izgledu njenih bradavica. Poslednjih dana smo se često zadržavali do kasnije nego njene ćerke, pod izgovorom da pospremamo kuhinju ali smo sve više razgovarali ne štedeći se ležernih i skriveno erotičnih dodira. Tih noći sam osećao snažniju potenciju pa se često dešavalo da Jovana dobije i duplu porciju jebanja uz moje obilno i glasno svršavanje. Uzalud me je stišavala, zivotinjski sam joj punio pičku i glasno urlao u završnicama. Na neki poseban način želeo sam da me i Jovanka čuje.

Moja želja da opalim mamu svoje devojke budila se svakim danom sve jače i jače

Tako sam jednog dana, izgovarajući se da ću ostati da gledam utakmicu preskočio redovni odlazak na bazen, ostao u stanu i čekao da se Jovanka vrati sa posla. Nisam mogao biti siguran da ću skupiti snage i krenuti u napad jer nisam mogao znati da to neće biti i kraj moje veze sa Jovanom. Bojao sam se Jovankine reakcije. Šta ako me je doživljavala samo kao budućeg zeta koji joj je drag i ništa više od toga? Čak nije ni izgledala privlačno i jebozovno koliko bi se očekivalo za razvijanje muške fantazije kakva se meni vrtela po glavi. Jovana je, za razliku od svoje majke, bila pičkica koju bi svaki muškarac slatko pojebao u sve rupice: mršava, zgodna, perverznih očiju i malo izraženijih sisa. Bila je pravi jebački san. Bez obzira na to, ja sam želeo da izlupam Jovankino ogromno dupe, da je punim u pičku i gledam talasanje njenih sisa i stomaka.

Tog dana sam sedeo na dvosedu razmišljajući o ovoj sceni. Dizao mi se i nesvesno sam počeo da ga drkam. Rešio sam, zaskočiću je, pa šta bude. Svukao sam se i otišao u kupatilo. Sveže sam ga obrijao želeći da je potpuno oduševim. Pored moje sportske građe, krupnog mišićavog tela i trbušnih mišića, ionako ogroman izgledao je još veći. Sedeo sam u kupatilu lagano ga drkajući i pripremajući se za nastup koji sam osmislio za momenat kad se Jovanka bude vratila sa posla. Dok sam lagano masirao svoja nabrekla jaja čuo sam spoljašnja vrata koja se otvaraju. To je bila Jovanka i konačno sam ležerno izašao u dnevnu sobu sa svega malenim peškirom koji je prekrivao moj kurac.

tip drka kurac, muška masturbacija

Odglumio sam iznenađenje kada sam je ugledao a njeno lice izgledalo u trenu je pocrvenelo. Iako joj nisam bio sasvim blizu osećao sam njen parfem u vazduhu. Bila je skroz našminkana, ispeglane plave kose koja je padala do ramena. Izula se još pred vratima i bila bosa, sa crvenim lakom na nožnim prstima. Suknja joj je padala do kolena, ali je bila uska i isticala njrne bokove, guzu ali i veliki stomak koji letnja bela bluza nije uspevala da sakrije. Baš takav scenario sam i zamišljao.

– Izvinite, nisam vas čuo – rekao sam pridržavajući peškir.
– Zar niste na bazenu? – pitala je trudeći se da sakrije zbunjenost i iznenađenje.
– One jesu ali sam ja odlučio da ostanem i sačekam Vas. Mislio sam da bih mogao da vam pravim društvo. Ne zaslužujete da uvek budete sami.
– Hajde da se obučem pa da popijemo kafu, može?
– Ja ću da skuvam – rekao sam ležerno se osmehnuvši. Spustila je pogled ka peškiru, ne znam da li je to uradila nesvesno ili zato što joj je već dugo bio potreban muškarac, ali gledala je.
– Jaooo, divan si – rekla je prilazeći, a njen miris postajao je sve jači. Pomazila me je po kosi. – Pa ti jedini ovde misliš na mene. – Smeškala se ne prestajući da me dira po kosi lagano se spuštajući ka obrazu.
– Zaslužujete to – odgovorio sam joj nameštajući obraz na njenu šaku, istovremeno joj dodirujući golu nadlakticu. – Samo da se obučem – naivno sam insistirao gledajući je ovog puta pravo u oči, držeći se svoje igre.
– Ako baš tako želiš, hajde – odgovorila je sasvim nehajno stavivši svoje stopalo preko mog. Nije prestajala da me mazi. Uhvatio sam je lagano za struk dok sam drugom rukom nastavio da joj mazim rame, krećući se ka vratu.
– Ne želim – rekao sam. Sada mi je prišla još bliže, a ja sam ponovio gledajući je i dalje u oči poluotvorenih usana.
– A šta želiš? – pitala je šapatom, lagano šetajući prstima po mom stomaku i ovlaš dodirujući peškir oko mog struka.
– Tebe – kao iz topa sam odgovorio.
– To mi je jasno – rekla je smeškajući se, sada već dovoljno blizu da oseti moju nabreklinu između nogu. Bockao sam je a ona se lagano meškoljila mazeći ga svojim debelim stomakom. Ćutao sam. – Reci mi, šta tačno želiš? – Pitala je oborivši peškir na pod.

Ne želimo da zna da i njena mama voli moj kurac

Obema stopalima je stala na moja kako bi se učinila višom i stavila jezik u moja usta. Uzvratio sam a kurac je već pulsirao. Trljao sam ga o njen stomak i pridizao skuknju da dođem do dupeta koje sam toliko želeo.

– Reci mi! – podviknula je. – Šta tačno želiš da mi radiš?
– Da te jebem – izgovorio sam osećajući da ću da eksplodiram.
– Moja ćerka ti nije dovoljna, a, švalerčino? – Govorila je kleknuvši ispred mene. – Želiš mamicu, a kuronjo? – pričala je pohotno ga drkajući i ližući moj nabubreli glavić. – Mmmm, dobar si, tvrd i debeo, mmmm – mumlala je hvatajući dah između pljuvanja i pušenja kojim me je izluđivala.

Njena mama je krenula da se davi mojom kurčinom

– Taaako – jedva sam izgovorio dok je mi je lizala jaja, ne prestajući da ga drka.
– Mmmmhhm – mumlala je sada ga već celog nabijajući u usta. Uhvatio sam je za kosu i nabijao se duboko u njeno grlo. Grcala je ali nisam prestajao, jebao sam je u usta i gledao njene oči napunjene suzama. Šminka joj se razlivala po licu od bala i pljuvačke. – Aaagghhh – glasno je izgovorila kada sam joj ga izvadio.
– Tako jeee, želim da jebem mamicu. Hajde, dođi – rekao sam joj grubo je uhvativši za ruku da je pridignem.

Bila je poslušna i krenula je prema svojoj spavaćoj sobi. Išla je ispred mene skinuvši najpre majicu a potom i brus. Okrenula se i nasmejala mi se. Bio sam toliko ispred nje ali nedovoljno da je dodirnem kurcem. Uhavtila me je za ruku i uvela u spavaću sobu. Krevet je bio namešten i prostran.

Ne želimo da zna da i njena mama voli moj kurac

Nisam zatvorio vrata i krenuo sam da svlačim ostali deo njene odeće. Suknja je već bila na podu kada sam je bacio na krevet. Smejala se pohotno ležeći na leđima, već šireći svoje debele noge. Na butinama je imala celulit. Mazio sam je nežno po nogama i preponama, izgledala je srećno, kao devojčica. Pomogla mi je da joj svučem gaćice. Tek kada sam ih odmotao od stopala liznuo sam joj prste na nogama. Bili su grubi, kao i njena stopala i pete ali to me je na neki izopačen način uzbuđivalo. Mazio sam joj butine i lizao stopala. Stenjala je gnječila sise u čudu posmatrajući šta radim.

– Žiivootinjo – otelo joj se kada sam joj prstima prošao kroz dlakavu pičku. Bila je napaljena i umazana sokićima koje je ispustila još dok mi je pušila. Sagnuo sam se i raširio joj noge. Nije to očekivala ali ja sam joj već jezikom lizao celu pičku. – Ne, nemoj tooo – rekla je nabijajući mi glavu u dlakavu, napaljenu pičku. Lizao sam je brzim pokretima osećajući nabubreli klitoris. Vrisnula je prebacivši noge na moja ramena. – Aaahhhh, tooooo, tooòo – rekla je pritiskajući me.

Gušio sam se u njenim dlakama i sokovima, krljao i pljuvao ne prestajući da joj nižem orgazme. Narednih dvadest minuta nisam se pomakao sa njene pičke, cvilela je i molila me čas da prestanem, čas da nastavim da jebem jezikom i prstima.

– Molim te stavi ga unutra, jebi me, molim te – rekla je odgurujući me od sebe.

Razmazao sam joj sokove oko pičke i čmara koji se i sam već širio rađajući u meni želju da je pojebem u dupe. Doćiće i to na red – pomislio sam stavljajući ga u vrelu pičku. Jebao sam je jako i grubo, stiskajući joj stomak i sise u nameri da zaustavim landaranje pred očima. Gledala me je poluotvorenih očiju vrišteći kao da je bijem. Stiskala mi je butine i pritiskala nokte u njih, što mi je pomagalo da ne svršim baš odmah.

Nisam dugo izdržao i kurac je eksplodirao u njoj. Osetila je vrelinu sperme u sebi i čvrsto mi stezala dupe stopalima.

– Tooo! Napuni tvoju mamicu, napuni tvoju jebenu kurvu. Oooohh oooh, puni tvoju kurvicu, želim te jooš, još, ne vadi ga molim te, nastavi da gruvaš, treba mi tvoja kurčina!

Ne želimo da zna da i njena mama voli moj kurac

Oboje smo bili u transu. Kurac se samo na minut malo omlitavio ali čim sam legao preko nje i osetio izmesane mirise parfema i naših znojeva i sokova nastavio sam ludački da je tucam. Nisam prestajao da joj ga nabijam duboko u matericu slušaljući njene povremene glasne vriske i gotovo neprekidno stenjaje. Mazila me je rukama po leđima, butinama, rukama, a nogama po dupetu pritiskajući ga u nameri da uđem u nju dublje i dublje.

– Hoćeš da mi ispuniš jednu želju? – pitao sam je tiho, ne pretajući da je jebem.
– Sve što poželiš – rekla je. – Tvoja sam kurva za sve što zeliš da mi radiš. – Nisam cekao, izašao sam iz nje i okrenuo je na stomak.
– Natrti se – naredio sam. Bila je poslušna. Pred očima mi je sevnulo ogromno, masno dupe puno celulita. Nemilosrdno sam je tukao jebajući je od pozadi. Polako sam jedan po jedan prst stavljao u njen čmar. Vrištala je i mrdala se ali se nije opirala. – Da li te boli? – pitao sam gurajući joj sada već ceo palac duboko u dupe, ne prekidajući da joj kurcem pumpam pičku.
– Malo, nikada nisam to radila. – Ovo kao da me je dodatno napalilo.
– Sada ćemo da sredimo i tu rupicu – rekao sam izlazeći iz nje. Pljunuo sam je i razmazao po čmaru sokove koji su joj se cedili iz pičke. Uzjahao sam je i prislonio glavić na otvor njene guze. Polako je ulazio a ona je sve glasnije i glasnije vrištala. Zastao sam kada je glavić ceo bio unutra.
– Da li te boli? – pitao sam.
– Sviđa mi se, nabij ga.

Bilo je to dovoljno da se snažno zabijem u nju. Vrisnula je i snažno stisnula jastuk zubima. Stenjala je u jastuku dok sam joj punio dupe ogromnom kurčinom. Nakon par minuta se opustila i prihvatila moj ritam. Jebao sam je ujednačeno a kurac je pulsirao u uskom čmaru majke moje devojke. Izvadio sam ga i okrenuo je prema sebi. Da. Njenu mamu.

Ne želimo da zna da i njena mama voli moj kurac

– Puši ga – naredio sam.

Slušala je i bez reči ga halapljivo progutala. Gledala me je u oči mazeći mi jaja, ne ispustajući ga ni na sekund. Bio je iscrpljen, prošaran nabreklim venama i crvenog glavića. Ponovo sam je grubo pojebao u usta, na šta se ovoga puta zadovoljno smejala.

– Tako je kučko, tako, tako. Ne vadi ga kurvetino. Znao sam da ti treba kurac i da ga želiš. Koliko dugo maštaš o ovome, a droljetino matora? – Pitao sam je odvlačeći je za kosu kako bi ga izvadila iz usta. Želeo sam odgovor.
– Od kad sam te prvi put čula kako svršavaš sa Jovanom – rekla je ne prestajući da ga drka. – Hoćeš i meni tako da svrsavaš, a kuronjo?
– Daa – odgvorio sam podižući glavu. Osećao sam da sam na ivici da ponovo svršim.
– Mhhmmaaaha – smejala se pohotno. – Gde zeliš?
– Tu – rekao sam pokazujući na njene sise. Ponovo se nasmejala i usmerila moj glavić ka sisama.
– Hajde, želim tvoju spermu svuda po sebi, hajde isprskaj tvoju Jovanku, hajde kuronjo, želim spermu, hajde – glasno je govorila drkajući ga prema sebi.
– Ooghh, aaah, ahhhh, aaaa!!! – zaurlao sam prazneći kurac na njene tamnobraon bradavice.
– Mmmhh, tako je kuronjo, daj mamici spermu, aaghh – govorila je dok ga nije ponovo stavila u usta. Ovoga puta to je radila polako, lagano ga cuclajući, istovremeno razmazujući spermu sa svojih sisa. Lizala je naizmenično svoje umazane prste i moj kurac koji je polako klonuo.

Ne želimo da zna da i njena mama voli moj kurac

Stropoštao sam se na krevet pored nje u stanju potpunog mira i blaženstva. Pomazila me je po licu i grudima opruživši se na krevet pored mene.

– Odmori se dok ti mamica pripremi nešto za klopu i skuva kafu. Samo požuri, ne znam kada će mi se ćerkica vratiti. Ne želimo da zna da se i mamici sviđa tvoj kurac.

Jedan 878

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Pa čak i da zatrudni, nema veze. Treba izbaciti seme u nju obavezno!

Svrši u pičku bez kondoma njezine mame, ne može ostati trudna.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x