Ortak, treba mi savet, II deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Ortak, treba mi savet, I deo

Zdravo narode, napisao sam priču „Ortak, treba mi savet”, kako bi mi neko objasnio šta se dešava sa mnom. Zahvaljujem se na na svemu što ste mi pisali, uglavnom da treba da popričamo. Ali to nisam mogao nikako da uradim, izbegavali smo se maximalo, gde god da se nađemo zajedno, on na jednu, ja na drugu stanu. Ne znam da li zbog tog izbegavanja ili zato što mi se stvarno sve što smo radili svidelo, ali stalno sam razmišljao o tome i kapirao da sam počeo da se ložim na ortaka.

Imam devojku, to je sve normalno, ali svaki put kad imamo sex i treba da svršim, razmišljam o njemu. Nedostajalo mi je i blejanje sa njim (drugarski), jer smo najbolji drugovi, uglavnom smo se jedan drugom poveravali, svaki dan se viđali, a sad već više od medec dana toga nema. U ovih mesec dana se jednom desilo da smo ostali sami. To je bilo posle treninga, duže sam se tuširao, i kad sam ušao u svlačionicu, samo je on bio tu. Pogledali smo se, a ja sam što sam brže mogao navukao sve na sebe i izjurio napolje, samo sam rekao: „Ćao”.

Delovalo mi je kao da je hteo nešto da mi kaže, mada možda sam se i tripovao, ne znam. Uglavnom, pre 10 dana smo trebali da idemo u Mađarsku na neku utakmicu. Nas dvojica smo uvek bili zajedno u sobi gde god da smo išli, uvek svako ima svog para, a na to nisam mislio dok nismo dobili ključeve. Ljudi, kako mi je bilo neprijatno. Bez reči smo ušli u sobu, još gore kad sam video da imamo jedan veliki krevet, a to se baš retko dešava, uglavnom svako ima svoj. Da sam mogao propao bih u zemlju, a video sam da je i njemu bilo baš neprijatno.

zajedničko tuširanje

Čim sam se smestio, izleteo sam iz sobe i otišao kad ortaka. Taj dan smo imali jedan kratak trening i slobodno vreme. Zujali smo po gradu, i uveče se vratili u hotel. Nas dvojica smo pričali samo ono što smo morali, osnovna komunikacija. Okupao sma se i legao.

Bilo mi je krivo, želeo sam da se družimo kao i pre, ali ni jedan od nas dvojice nije imao hrabrosti da pokrene priču. Što je najgore, nisam znao šta da mislim, zaljubio sam se u ortaka jebote! Ujutru smo rano ustali da odigramo utakmicu, koju smo pobedili, svi smo bili jako srećni, zajebavali se u svlačionici, svako je grlio svakoga i u jednom trenutku smo se nas dvojica zagrlili. Kad sam provalio da je on, samo sam se naježio i pobegao na drugu stranu.

Taj dan smo ceo imali slobodan. Trener nam je dao da izađemo uveče, ali da pazino sa alkoholom. Ja jesam pazio, ne zbog trenera nego zbog druga, ne znam da li ću moći da se kontrolišem. Mada svakako sam bio pijan od 2 pića. U jednom trenutku je on seo pored mene. Goreo sam u sebi, od nervoze sam samo nalivao piće. Već sam bio prilično pijan i nekako opušteniji. Prebacio sam ruku preko njegovog ramena, pogledao me, a ja sam mu namignuo. I on se opustio i krenuli smo da se sprdamo. Ostali smo tu još neka 2h, tad nisam pio toliko da bih malo došao sebi.

Otišli smo u hotel. Opet mi je bilo malo neprijatno. Raspremali smo se kad je on odjednom rekao: „Hoćemo li mi da rešimo ovo ili ćemo i dalje da se ponašamo ovako?” Sećam se da sam blokirao, stao mi je mozak i nisam znao šta da kažem. Samo sam ga gledao. Onda je on prišao i rekao mi da smo mi najbolji ortaci i da ne možemo ovako da se kuliramo. Jebi ga, desilo se šta se desilo. Složio sam se sa njim. Tu smo još neko vreme pričali kako je glupo sve ovo što smo radili poslednjih medec dana i kako treba da nastavimo kao da se ništa nije desilo. A meni je sve vreme u glavi bilo kako je lep, bukvalno sam hteo da skočim na njega, ali, naravno, kontrolisao sam se. Samo sam ponavljao u glavi – pederu! pederu!

gej fantazija

Sve smo razrešili, okupali se (odvojeno) i legli da spavamo. Ne da mi se posle ovoga nije spavalo, nego nisam mogao oči da zatvorim. Posle nekog vremena me je pitao je li spavam. Rekao sam da ne mogu da zaspim. Rekao je da ne može ni on. Šaljivim tonom sam ga pitao: „Što, jel’ imaš još nešto da kažeš a da si zaboravio?” (Zajebavao sam se, ali bio sam ozbiljan), Nasmejao se i pitao me: „Što, jel’ ti imaš? Ja sam se ućutao, da nije bio mrak video bi kako gorim u faci, osećao sam da će mi glava eksplodirati. Lomio sam se da li da kažem nešto ili ne.

Posle mog ćutanja ponovio je pitanje i tad sam rekao pa imam. Nisam imao snage da izgovorim to, celo telo mi se zgrčilo, osećao sam kako mi krv šiklja po telu. I onda se desilo. Samo sam rekao da mislim da sam se zaljubio u njega. Takav osećaj nikad u životu nisam imao, iste sekunde sam se pokajao što sam rekao, kao da sam tonuo, ne mogu vam opisati to. On je samo ćutao. Ljudi, ja sam se ukočio, kao da nisam kontrolisao svoje telo.

Ležao sam na leđima, a on je odjednom prebacio ruku preko mene i sputio glavu meni na rame. Osetio sam da se i on trese. Samo je rekao: „I ja isto”. Tad sam osetio takvo olakšanje i energiju kakvu nikad u životu nisam osetio. Krenula mi je suza iz oka, ne znam da li od sreće ili olakšanja, ne znam. Poljubio sam ga u čelo kad je podigao glavu ka meni.

Spustio sam usne na njegove

Nismo se pomerali, samo smo stajali tako. Okrenuo sam se na bok i zagrlio ga jako. Uhvatio sam ga za glavu i poljubio. Stiskao me uz sebe, nismo mogli da se zasitimo jedan drugog. Nikad ni jednu ribu nisam tako ljubio.

gej par u zagrljaju

Tresli smo se obojica. Sve ovo zvuči pederski što pisem ali najozbiljnije vam kažem da se nikad u životu nisam ovako osećao: želeo sam svaki deo njega, nisam hteo da poljubac ikad prestane. Sve što me kočilo je palo u vodu… Mazio sam ga po celom telu, prekinuo sam poljubac i ljubio mu vrat, naglo me je okrenuo na leđa i počeo on mene da ljubi po vratu.

Spuštao se i sisao mi bradavice, podigao mi je ruku i polizao pazuh, ni reč nismo rekli, samo smo stenjali kao životinje. Ljubio me je niz stomak, svukao mi je bokserice i progutao kurac. Bio je skroz vlažan, nikad toliko tečnosti nisam isputio. Sisao mi je kao niko u životu. Jedva sam se iskontrolisao da ne svršim.

Povukao sam ga i legao preko njega. Ljubio sam ga opet, obmotao je noge oko mene i šapnuo mi: „Uđi”. Nisam mogao da se kontrolišem, ušao sam u njega, gledao sam ga pravo u oči. Nisam želeo da ga povredim, pa sam samo ostao u njemu nepomičan. Krenuo je da mrda guzom i tad sam i ja krenuo da ga jebem. Bili smo kao dve životnje. Nisam znao da li pre da mu gurnem jezik u usta ili da mu ljubim vrat. Ne znam da li sam ga jebao 2 minuta kad sam osetio da svršavam. To je bukvalno bilo iz pete. Nije imalo šanse da se iskontrolišem, samo sam eksplodirao u njega. Nabijao sam toliko jako da je on počeo da se grči i stenje.

gay misionar

Izgubio sma svu snagu i samo ležao na njemu. Svaki mišić na telu mi se tresao, a ni sam ne znam koliko sam mlazova sperme ispustio u njega. Prebacio sam se pored njega i tako smo ležali bez reči. Posle nekog vremena je rekao: „Jebote, svršio sam bez drkanja”. Tek tad sam postao svestan gde sam.

Obojica smo ležali na leđima i gledali se u oči. Više nisam osećao nikakvo kajanje, samo sam želeo da se ovo ne završi. Približio je glavu mojoj i poljubio me na blic, u jednom trenutku smo tako i zaspali.

Probudio sam se, a on nije bio tu. Ustao sam i otišao do kupatila, on je završio kupanje i pranje zuba. Dao mi je takav kez da sam hteo odmah da skočim na njega. Uzvratio sam. Stao sam da operem zube, on je stao iza mene, zagrlio me oko struka i poljubio u vrat od pozadi. Jako me je zagrlio i spustio glavu na moja leđa. Završio sam da pranjem zuba i okrenuo se ka njemu. Pribio sam ga uza zid i krenuo da ga ljubim.

Nisam mogao da verujem da je moguće da mi bude ovako lepo

Mazio me je po guzi dok sam ga ljubio. Prelazio je prstom preko mog čmara, i polako ulazio. Trgao sam se ali nisam želeo da stane, hteo sam sve sa njim. Kad sam se trgao, sklonio je ruku sa moje guze, ali ja sam je vratio. Tad se baš uzbudio i krenuo jače da mi gura prst. Okrenuo me je, zagrlio i tako smo otišli do kreveta. Legao sam na leđa, a on na mene.

drkanje i bareback

Raširio sam noge, pogledao me je i samo sam mu klimnuo glavom. Legao je preko mene i polako ulazio. Bolelo me je, ali nisam želeo da stane. Bio je baš pazljiv, neko vreme mi je trebalo da se opustim i tad je krenuo brže i jače. Iskreno, jako sam uživao.

Nabijao je sve jače, jednom rukom mi je drkao. Nabio se tako jako i ispustio jako glasan uzdah, tad sam i ja krenuo da prskam. Uhvatio sam ga i spustio na sebe, ljubili smo se nežno. On je i dalje bio u meni, kako mu se opustio kurac, tako je ispao, a ja sam osetio kako sperma curi iz mene.

Trener je pokucao na vrata i rekao da se spremamo, doručak, pa krećemo za Srbiju. Ležali smo još par minuta dok nismo povratili snagu a onda sam mu rekao da idemo da se okupamo. Brzo smo se spremili i krenuli na doručak. Posteljina je bila mokra i puna sperme, nismo znali šta da uradimo sa tim pa smo je samo zgužvali i ostavili tako. Pre nego što smo krenuli žestoko smo se poljubili.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x