Dve sestre i vibrator

Registrovani korisnici ne vide reklame

Zazvonio mi je mobilni. Javljam se:

– Hej, mačko, šta ima? – obradovao me glas moje rođene sestre Ivane. Razgovarale smo dugo. Zvala me da dođem za vikend kod nje u Novi Sad na proslavu njenog 30-og rođendana. Ivana je starija od mene pet godina i uvek je bila dobra prema meni. Kao klinke smo se super slagale i retko kad bismo se posvađale, ali i onda smo se brzo smirile i nastavile kao da ništa nije bilo.

Ivana je zbog studiranja odselila iz porodičnog doma i nastavila svoj život u Novom Sadu. Nakon završenog fakulteta se udala, ali joj je brak bio veoma loš. Razvela se pre dve godine i od tada se povukla u sebe odbijajući svakog muškarca koji je pokušao da je pridobije.

Ja sam pre godinu i nešto našla posao u Beču i od tada tamo živim. Od onih devojaka sam koje beže od emotivnog vezivanja i zbog toga nisam u vezi i još ni ne pomišljam na brak. Kad mi se prohte, smutim nekog lika isključivo radi sexa, što mi zbog mog fizičkog izgleda nije problem.

dve zgodne devojke

Obe smo veoma privlačne, plenimo lepotom i šarmom, ali i prelepim oblinama zbog kojih muškarci balave i uzdišu… E sad, morala sam da smislim šta da poklonjm sestri za rođendan. Želela sam da to bude nešto posebno, korisno i zabavno… Nešto što od mene nikada ne bi očekivala…

Posle dugog razmišljanja i preturanja po netu, konačno sam pronašla poklon za nju. Vibrator! Što da ne… Em, zabavno, em korisno… Otišla sam do sex shopa kojih po Beču ima podosta… Razgledala sam koji bih joj kupila, pošto ih ima u raznim veličinama i bojama, sa brzinama i bez njih. Prišla mi je devojka koja tu radi i upitala me da li mi može pomoći. I tako, uz njenu pomoć, odabrala sam roze providni od 19 cm, sa tri brzine… Stigla sam kod Ivane u subotu pre podne. Čestitala sam joj rođendan i pružila upakovan poklon. Odmah ga je otvorila.

– Ti si luda! Otkud ti ideja da mi ovo kupiš? – nasmejala se, crveneći.
– Sa obzirom da već duže vreme nemaš nikog, dobro će ti doći, znaš… Za one dane kad poželiš. Možda u tebi probudi želju da upoznaš nekog… Želela sam da ti kupim nešto posebno.
– Hvala ti, seko! – zagrlila me je i cmoknula u obraz, a zatim je odnela poklon u spavaću sobu da ga skloni od očiju javnosti.

devojke ližu dildo

Pomogla sam joj oko pripreme za proslavu. Predveče je počelo da se okuplja društvo. Atmosfera je bila odlična, đuskalo se i pilo. Nas dve smo pile vodku i odavno se nismo ovako opustile. U par navrata mi je šapnula na uvo da ćemo se večeras upoznati sa „gospodinom Srećkom”. Znala sam na šta misli… Ali nisam mislila da je ozbiljna.

Kasno uveče, društvo se razišlo. Na brzinu smo raspremile stan. Istuširala sam se, i vratila se u sobu u tankoj prozirnoj majičici bez grudnjaka i u tangicama.

– Vauuu… Mačko, kako smo sexy – prokomentarisala je prateći me pogledom.
– Ufff… Ovde kod tebe je toliko vruće, da sam jedva čekala da se skinem.

Zatim se i Ivana istuširala. Izašla je iz kupatila potpuno gola. Iznenađeno sam gledala u nju i njeno međunožje.

– U pravu si, baš je vruće večeras… Hajdemo u spavaću sobu, da se izvalimo u krevet.

Ležale smo i opušteno ćaskale. Odjednom smo počele da se tučemo jastucima i hrvamo po krevetu, kao nekada kad smo bile klinke. U jednom trenutku, dok je bila na meni, umirila se i gledala me je nekim čudnim pogledom koji me je opčinio. Mazila me je po kosi. Srce mi je sve jače lupalo.

– Šta ti je? – upitala sam je sasvim tiho. Nije ništa odgovorila… Usne su joj bile sasvim blizu mojih.
– Ne… – samo sam to stigla da izustim.

lezbo predigra

Poljubila me je nežno dodirujući moje usne

Nisam imala snage da se oduprem, a možda nisam ni želela. Nijedne usne muškarca nisu probudile u meni ovakav osećaj. Talas vrućine se širio mojim telom. Ljubile smo se strasno, upošljavajuci jezike sve češće. Kada su nam se usne konačno razdvojile, prešla je na vrat, pogađajući svaku erogenu tačku.

Spustila je glavu na moj stomačić, ostavljajući vlažne tragove usana po njemu. Podigla sam majicu iznad sisa, puštajući da ih ljubi. Zatvorila sam oči, prepuštajući se užitku. Jezik joj je prelazio preko osetljivih bradavica izazivajući snažno podrhtavanje mog tela. Uhvatila sam je za dlan vodeći je ka mokroj pici koja je snažno pulsirala. Dodirnula ju je…

– Ahhh!… – glasno sam prostenjala.

Trljala je svoja dva prsta o nju… Svaki prelazak njenih prstiju preko klitorisa bio je propraćen mojim glasnim uzdisajima. Jedan prst je kliznuo u mene, a zatim još jedan. Ohhh… Šta mi radi… Spušta glavu i liže mi klitoris… Tresem se od uzbuđenja… Vrištim i grčim se… Ne znam više za sebe… Nekoliko sekundi kasnije, osećam kako mi se opuštaju mišići. Ne pamtim da sam ikada doživela snažniji orgazam.

Ali, tu još nije bio kraj mojim slatkim mukama. Dohvatila je „gos’n Srećka”. Uključila ga je i prislonila mi ga je na picu, masirajući je kao uvod za njen sledeći korak. Polako je prodirala njime u dubinu vagine.

jebanje dildom, lezbejke

Osećaj je bio neopisiv… 19 cm u meni… Toliko sam bila vlažna da je i posteljina ispod moje guze bila mokra. Tucala me je svojom novom igračkom. Povremeno ga je ostavljala duboko u meni da vibrira. Za to vreme mi je masirala kliću. Bila sam u potpunom transu. Oblivao me znoj od ogromnog uzbuđenja. Ubadala me je… Brže i snažnije. Cvilila sam poput kuje… Izvukla ga na trenutak… Pojačala je vibriranje na max. Vratila ga u picu skroz do kraja i ostavila unutra. Izvijala sam se kao kifla… Nisam mogla da kontrolišem svoje telo koje je sve teže odolevalo ovakvom tretmanu. Okretala ga je u meni, a ja… Eksplodirala sam! I smejala se i plakala… Buncala nepovezano… Mislim da sam se onesvestila… Ne znam…

Otvaram oči, dolazim sebi… Ivana leži kraj mene, smeška se zadovoljno. Miluje me nežno po obrazu, prelazeći prstima preko mojih usana. Pridižem glavu i naše usne se ponovo spajaju. Plamen strasti se ponovo razbuktava. Spustila je glavu na jastuk, nameštajući se na leđa. Odmah sam joj napala sise koje su nešto veće od mojih. Igrala sam joj se sa bradavicama. Čas ih sisala, čas kružila jezikom oko njih.

Provlačila sam prste kroz oštre i guste dlake koje kriju njen ružičasti dragulj. Uhhh… Što je vrela… I mokra… Prelazim preko klitorisa… Mazim je i teram na uzdahe. To mi daje vetar u leđa da nastavim. Savija noge u kolenima i širi ih. Kažiprstom ulazim u nju, dok sa palcem nastavljam da joj stimulišem klitoris. Trgla se. Gledam je pravo u oči. Kako samo uživa…

Ubrzavam pokrete u njoj. Počinje da stenje. Zaranjam glavu među noge. Vadim prst iz pice. Zabijam joj jezik… Ukus pičke… Po prvi put u životu… Ližem je sa užitkom. Sve je glasnija. Doživljava orgazam sa mojim jezikom u sebi.

lezbo lizanje

Tražim od nje da se namesti na sve četiri kako bih je tucala od pozadi. Za to vreme, uzimam u ruku „gospodina Srećka”. Nameštam ga na sam ulaz u njenu vaginu i uključujem ga. Prodirem polako unutra. Ostavljam ga duboko unutra i ližem joj guzu. Upošljavam prst i guram u malenu rupicu. Izvlačim vibrator i počinjem da je tucam često menjajući ritam uboda. Sad je ona vrištala od zadovoljstva. Izvukla sam ga na kratko, da bih joj polizala sokove koji su tekli iz nje. Ubrzo sam je ponovo tucala, ovaj put snažno nabijajući „Srećka” u nju.

Pička mi ponovo pulsira, hoće još…. Ivana doživljava snažan orgazam koji je obara na krevet. Okrenula se na leđa. Videla sam sreću u njenim očima. Ležem kraj nje. Prislanjam „Srećka” na moju uspaljenicu masirajući je. Seka priskače u pomoć. Namešta se iznad mene u pozu 69 i odlaže u stranu „gospodina Srećka”. Iznad mojih usana, njena raširena pica, mamila je na liz.

Lizale smo jedna drugu, opušteno i bez žurbe, uživajući u svakom momentu. Doživele smo orgazam gotovo u isto vreme. Na kraju, potpuno iscrpljene, zaspale smo u zagrljaju.

lezbejke u pozi 69

Probudila sam se. Dan je već uveliko odmenio predivnu noć. Čujem je da se tušira. Ulazim u kupatilo i pridružujem se tuširanju. Lice joj se ozarilo kad me je ugledala:
– Dobro jutro, sestrice moja – poljubila me je nežno.
– Dobro jutro i tebi, ljubavi – odgovorila sam nakon poljupca.

Istuširale smo se razmenjujući nežnosti. Doručkovale smo i provele divan dan na Petrovaradinskoj tvrđavi.

– Izvini zbog onog sinoć – rekla je sramežljivo – ja sam kriva. Bio je to trenutak slabosti i uticaj alkohola. Znam da smo uradile nešto što nismo smele.
– Jesmo… Ali nema razloga da se izvinjavas… Obe smo uživale u tome… I nećemo da kvarimo osećajima krivice – odgovorila sam joj.

lezbejke gole spavaju

Uveče sam morala krenuti nazad za Beč. Ispunjena i zadovoljena. Znam da više nikada nećemo ovo ponoviti i baš zbog toga nema razloga da se ljutim na svoju sestru. Pamtiću ovaj događaj do kraja života…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Vrh? Javi se da ti dam par predloga za novu pricu

1
0
Would love your thoughts, please comment.x