Karao sam bibliotekarku i ostvario svoju fantaziju

Registrovani korisnici ne vide reklame

Od kako sam sazreo i krenuo da se palim na starije tj. one iskusnije žene, pažnju mi privlače takve iz moje okoline. Prva žena koja mi je zapadala za oko jeste moja ujna Snežana koju sam samo mogao da posmatram i drkam na nju više godina. Takođe i profesorice u srednjoj školi, a na bibliotekarku sam se posebno ložio. Kada bi neka od njih prošla hodnikom, oblio bi me takav nalet erekcije i napaljenosti da nisam mogao da izdržim. Ušao bih u školski WC i ispraznio kurčinu koja je dignuta imala oko 16 cm.

Volio sam da brijem jaja zbog boljeg svakodnevnog osjećaja, dok sam iznad stabla kurca ostavljao kratke dlačice, bilo mi je tako više seksi nego kada je ceo obrijan. I na profesorice sam drkao duži vremenski period ali o njima sam mogao samo da sanjam.

Međutim, nisam mogao bi da pretpistavim da će moju nevinost u 19. godini skinuti baš jedna iskusna žena iz Gradske biblioteke. Inače, bio sam 4. razred srednje i trebala mi je lektira iz srpskog, tako da sam otišao u biblioteku da bih pozajmio knjigu. U biblioteci sam video bibliotekarku u ranim tridesetim i ljubazno me je uvela unutra. Rekao sam da se palim na jebezovne iskusne žene. Ona je bila jedna od njih. Odmah mi se digao u sred biblioteke.

tip drka kurac i svršava u lavabo

Bila je brineta da dugačkom kosom sa loknama. Nosila je košulju ma kojoj su dugmad jedva uspjevala da obuzdaju brus u kome su bile naizgled ogromne i čvrste sisurde. Bila je u suknjici do pola butina, takve noge uživo nikada nisam gledao. Licem je podsjećala na Slobodu Mićalović na koju sam bezbroj puta izdrkao u WC-u po telefonu.

Kako me je vodila kroz police gledao sam u njeno zanosno dupe koje me je hipnotisalo. Bio sam se zanio i kako se naglo okrenula primjetila me je da je gledam u noge i guzu. Zacrvenila se, brzo mi dala knjgu i pitala da li treba još nešto. Rekao sam da ne treba i krenuo ka vratima. Ona me je zaustavila i rekla da bih odnio knjigu, moram da vratim prethodnu na koju sam zaboravio. Rekao sam joj da ću otići po knjigu, ali je dodala da ne moram i da mogu večeras da je donesem njoj licno iako nije baš legalno. Ali sam pristao da vidim bibliotekarku i uveče jer sam živio malo dalje i jer sam se ložio na nju.

Kada dam došao kući odmah sam ušao u WC i zamišljajući kako bibliotekarku razvaljujem od kurca u biblioteci među knjigama, izpraznio sam svoj nabrekli kurac. Uveče sam otišao na adresu koju mi je ostavila. Otvorila je i pozvala me unutra. Rekao sam da žurim na trening ali njeno insistiranje i njena lagana haljina me je ubjedila. Ušao sam i odmah prijetio da je kuća čudna. Sve je bilo nekako zamračeno i tiho, uz laganu muziku na nekom radiju.

Karao sam bibliotekarku i ostvario svoju fantaziju

Pitala me je da li želim nešto da pijem. Rekao sam:
– Sok jedan može. – Odgovorila je:
– Eh, takva momčina da pije sok.

Rekao sam da treba da treniram i da izbegavam alkohol. Nasmešila se i ipak mi donela crno vino. Sela je pored mene i krenula da mi se ispoveda o životu. Žena koju sam danas prvi put video krenula je da priča kako je usamljena i tužna i da nema sreće. Smirivao sam je jer sam video da je već pila i da je baš emotivna. Sise samo što joj nisu bile ispale iz haljinice jer nije imala grudnjak, a bradavice su joj natezale haljinu kao koplja. Pala mi je na grudi i krenula da plače.

Ne mogu kriti da mi je kurac već bio dignut što je i sama osjetila kada joj je ruka pala na moje međunožje. Na trenutak je stala i držala ruku na njemu. Bio sam ukipljen kao beton. Nakon 20-ak sekundi pauze krenula je da mi ga nateže preko trenerke. Pokušao sam da je odvojim od sebe jer sam bio i malo uplašen, ali ona je nastavljala. Govorila je tiho:
– Ahhh… momčina kakvu ja nikada nisam imala da utoli moju žeđ. Vidi kako je tvrd… kakva prangija stvorena za razvaljivanje pičaka.

Karao sam bibliotekarku i ostvario svoju fantaziju

Gorio sam u sebi dok mi je natezala kurac. U jednom trenu je stala. Pogledala me je u oči njenim zelenim očima koje su bile crne od razmazane maskare. Lagano je ustala pa klekla ispred mene. Uzela je moju trenerku za vrh i lagano ju je spuštala niz moje noge zajedno sa boksericama. Kada je svukla do koljena moja kurčina se digla kao ispaljena na gore. Zastala je na tren gledajuci u moj veliki glavić kako stoji pred njom. Nisam mogao da se pomjerim. Skinula mi je trenerku skroz i lagano se primakla rekavši:
– Kakva kurčina jebotee…

Uzela da je lagano u šaku i krenula da navlači kožicu. Već je bio sav masan od tečnosti koja je izlazila. Lagano ga je drkala nakon čega je samo lagano spustila svoje usne na glavić i liznuvši ga jezikom, poljubila. Onda se spuštala sve dublje i dublje dok na kraju nije celog strpala u usta. Sada ga je desnom rukom nadrkavala dok ga je gladno pušila do kraja. Svakim dodirom mog glavića od njeno grlo koje je bilo duboko sam se trzao jer takav osećaj nikada nisam iskusio. Stavio sam joj lagano šake ma glavu i gurao dublje na moju karu koju je gutala kao sladoled u sred leta. Krenula je jačim tempom a ja sam ustao sa stolice, krenuo jako razvaljujem bibliotekarku u grlo kurčinom držeći joj ruke na glavi. Gledala me je kurvinjski i rukama mi je gurala guzove da je još jače jebem, sve dok joj nisam napunio grlo sa 5-6 mlazova vrućeg semena. Sve je popila.

Odvojio sam se od nje i seo na krevet onako sav go i masan. Lagano je svukla svaki deo odeće sa sebe, uzela ulje iz ladice koje se koristilo za masažu i polila po svojim ogromnim sisama i stomaku. Gledao sam je kako mi se namerno maže pred očima da bi me što pre napalila. Spustio sam pogled i video sređenu pičkicu, obrijanu, sa ostavljenim dlačicama iznad, kao Lana Rhoades. Kurac mi se polako dizao dok mi je prilazila sa striptiz pokretima.

nauljena milfica se nabija sama na kurac

Lagano se spustila na krevet i onako masna me opkoračila. Sela je na moj kurac koji je ležao na mom stomaku i usminama ga trljala gore-dole dok me je ljubila. A ja sam joj mesio velike tvrde sise koje su jebozovno visile. Guruno sam joj srednji prst u usta a zatim ga lagano spustio preko njenih leđa sve do guze. Napipao sam rupicu i lagano pritiskao. Prst je ulazio milinetar po milimetar, ona se lagano uzdigla, uzela mi kurčinu u ruku i namestila ga na ulaz u pičkicu. Lagano se spustila na njega i jako uzdahnula. Krenula je da se nabija na mene kao rodeo dok sam joj ja širio čmar prstom.

Njene sise u mlatile pred mojim očima. Uhvatio sam bibliotekarku levom rukom za vrat i sve jače nabijao na kurčinu. Stenjala je kao prava pornićarka u gangbang-u, kao da je dva crnca karaju. Nakon nekog vremena u toj pozi zbacio sam je sa sebe a ona se naguzila u doggy. Pička joj je zinula a iz usmina su curili sokovi, nisam mogao da izdrzim a da ne posisam tu prelepu pičkicu. Dok sam je lizao još jače je dahtala. Kada dam završio digao sam se i nabio kurac do jaja u moju bibliotekarku, uhvatio sam je za rep i jako odvaljivao s guza. Udario sam je jako po guzici, a ona je celo vreme vrištala. Guza joj je bila sva crvena a pička otvorena kao cev.

Jebao sam bibliotekarku i u guzu

Izukao sam kurac a ona je vikala:
– U guzu… u guzuu… jebi… jebi me u čmar bree…!!

jebanje nauljene milfare u dupe od pozadi

Stavio sam joj kurac na ulaz, pljunuh na njega i silovito ušao držeći bibliotekarku za usta. Ruka mi je drhtala koliko je vikala, usput se i tresla od orgazma. Iz pičke je pišalo kao iz vodopada a ja sam nastavio da je razvaljujem u čmar. Skičala je kao prase dok sam je punio.

Obilno sam joj svršio u anal. A kada sam ga izvadio i dalje je bio čvrst ali smežuran. Okrenulo sam bibliotekrku na leđa o legao na nju. Namjestio kurac na ulaz i kidao je je tako dok sam je ljubio u usta i po sisama. Uhvatio sam je za sise i krenuo jako da ulazim do jaja. Ta slika tucanja mi je i dalje u glavi, i njena prelepa pička sa dlačicama kako biva uništena od moje kite od 17 cm. Udarao sam je po butinama i sisama. Sve joj je prijalo i tražila je još ali nisam želeo mnogo da je udaram jer mi je bilo glupo.

Nakon što sam istrošio svu snagu izvadio sam kurac i poprskao je celu; od pičke preko sisa, pa i po licu, a i kožna ugaona nije ostala netaknuta. Pao sam na nju meseći njene sise licem i trljajući smežuran kurac o njene usmine.

Karao sam bibliotekarku i ostvario svoju fantaziju

Samo je uzela prekrivač i pokrila nas, tako smo ostali do jutra. Bila je subota pa nisam morao u školu, a i ona je bila druga smena.

Kada sam se probudio bio sam go. Ustao sam i vidio moju slatku bibliotekarku u kuhinji, a kada me je ugledala, odmah je skrenula pogled stidno i rekla mi da se obučem. Video sam da je normalna devojka ali da je bila previše popila sinoć. Ispričali smo se za doručkom i izvinili se jedno drugom. Rekao sam joj da mi se sviđa ali rekla je da je razlika u godinama prevelika i da je sve što može je da mi dâ je još jedan sex i to je to.

I to jutro smo se opet pojebali u njenoj sobi, taj sex nije bio kao onaj od prethodne noći ali svakako sladak. Na kraju mi je popušila. Pomogao sam joj da počisti nered u dnevnoj od sinoć jer je bilo sperme a i masti svuda po krevetu. Rastali smo se poljupcem.

Od tada viđam moju bibliotekarku ponekad u gradu i kada mi treba neka knjiga. Nekada se ispričamo na ulici. Našla je momka i jako mi je drago zbog nje. Zvala se Tijana, a ja nikada neću zaboraviti moju omiljenu bibliotekarku.

Karao sam bibliotekarku i ostvario svoju fantaziju

Dušan

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x