Pripremam joj iznenađenje

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Bilja je moja gospodarica

Dozvolila mi je moja gazdarica da se operem. Da skinem sa sebe tragove njene „milosti“. Taj izraz od sada koristimo moja ženica i ja za bezobrazluke u kojima uživamo… Kad me moja gazdarica popiški. U stvari me je moja ženica kupala. Kao prava gejša. Sva je srećna i vesela. Odavno je nisam video da toliko uživa. Mislim da je složila zadnju kockicu u našem mozaiku. Ne samo ovu perverznu erotsku kockicu. Onu nevaljalu kockicu gde piški po svom suprugu. Nego i onu drugu. Onu da je sada skroz sigurna da sam njen. I da volim sve što njoj pričinjava uživanje.

Uživam pod rukama moje lepe gejše. Koliko znam iz knjiga i filmova… gejše su smerne i submisivne. Ćute dok kupaju muškarca. Ova moja gejša nije u toj kategoriju. Kupa kao prava… To je tačno. Ali da ćuti to neće. „Koja dama vam je ostavila ove bezobrazne tragove“, pita me moja gejšica? Vidi i gejšica da sam nekoj dami bio „mali“. Vidi pametnica da me je neka dama lepo popiškila. „Moja gazdarica“, odgovaram gejšici. „Gazdarica i gospodarica”, brzo se ispravljam. „Moja lepa gazdarice mi je poklonila svoje zadovoljstvo.” Objašnjavam gejšici šta se dešavalo… I hvalim se sa svojom gazdaricom. Možda i nisam baš trebao da pričam mojoj gejši našu avanturu. Po njenoj reakciji izgleda mi da baš i nije prava gejša. Mnogo se pali na moju priču. Čini mi se da opet budim gazdaricu… A tek me je okupala.

Ali vratimo se malo unazad. Neću da vraćam gazdaricu na scenu. Ima za to vremena. Sad kad smo otkrili koliko su gazdarica i njen mali dobar par… biće prilika za njihove avanture kasnije. Sad treba rešavati goruće teme. Ima još stvari koje nismo rešili. Prvo, nisam Bilji ispričao sve šta smo moj drug Mirko i ja radili sa njegovom jebozovnom ženicim. Ima o tome puno da se priča. Nije čula kako sam se ja ponašao kod Ljilje i Mirka. Nije doznala ni koliko i kako je Ljilja uživala. I na kraju najvažnije… Kad će Mirko kod nas… i šta nju čeka kad moj drug dođe. To su goruće teme koje treba rešavati.

Ljilja je bila bezobrazna… Sad je Biljin red

Ljilja je kao što znate, bila mnogo bezobrazna… i puno, puno zahtevna. Svašta je lepa kurvica tražila… i svašta… stvarno svašta je dobila od njenog dragog i od mene. Zna moja lutkica da treba biti makar na istom nivou… A koliko je znam, ići će moja ženica i na više. Tražiće nevaljalica raznih bezobrazluka od Mirka i mene. Neće biti lako… Znam da će biti mnogo lepo… ali moraćemo lutkica i ja da napravimo dobar scenario za Mirkovu posetu. Ili ću da pustim nju da nas sama iznenadi. Kao što je je i Ljilja vodila igru u prvom delu avanture kod njih. A koliko vidim, postala mi je ženica vrlo kreativna u bezobrazlucima. Osetio sam njenu kreativnost na sebi… i po sebi. Umela bi ona veoma dobro da pripremi dobrodošlicu za našeg prijatelja Mirka. Baš me zanima kako bi moja Bilja organizovala prijem za našeg prijatelja Mirka. A sa druge strane… Ne smem baš previše da je pustim. Sad kad je videla koliko uživa kad sam njen „mali“… Kad me popiški. Možda popiški i našeg prijatelja… Ovaj će da se hvali svojoj Ljilji… Vrag će da odnese šalu. Ima da „pokvari“ i Mirkovu Ljilju… pa da budemo Mirko i ja konstanto popiškani… i od jedne… i od druge. Siguran sam da bi i Ljilja kao i moja mala volela da zapiški oba kurata pastuva. I svog dragog i njegovog prijatelja. Samo da joj se dâ prilika. Nije loše povremeno biti i „mali“… ali je ipak najlepše kad ih mi uzjašemo. I jednu i drugu… I Mirkovu Ljilju… i moju Bilju. Bilo kojim redom.

Ljilju smo već pojahali zajedno. Vreme je da i moja Bilja dobije dva poklona odjednom. To je jasno… i neosporno. Samo treba naraviti lep scenario. Da se uživa sve vreme. Zadatak je kompleksan… Ipak moram ja u tome da učestvujem.

swingerski seks

O tome ćemo sutra. Za danas je dosta. Jesam i napaljen i potentan. Ali ipak treba imati mere. Tako misli i moja ženica. Bila mi je noćas i gazdarica i gospodarica. Popiškila me je gazdarica. Bila mi je i jahačica. Jahala me je… i opasno me je mamuzala onim njenim seksi čizmama. A bila je i gejša… Gejšu je doduše više glumila. Neko je morao da opere gazdaricine tragove. Sad spavanje i odmor. Sutra je vikend. Opet je Biljin red. Treba se pripremiti za novu avanturu sa Mirkom.

Novi dan… nova uzbuđenja

Kreće novi dan. Da se razbudimo… protegnemo… pa da počnemo da se palimo sa novim planovima. Donosim Bilji kafu u krevet. Moram da je slušam. Naučila me moja lutkica da budem poslušan. Opasna je bila gazdarica… A i vreme je da ja malo slušam. Doduše, ovo slušanje sa kafom u krevet… i to slično… to slušam oduvek. Ono ostalo… kad se popalimo… u tome je uglavnom Bilja bila poslušna. Ili se meni samo tako čini. Posle one seanse od juče… počinjem u sve da sumnjam.

Proteže mi se ženica u krevetu. Nije joj to previše pametno. Spavala je samo u gaćicama. Spuštam kafu na stočić pored kreveta. Gledam kako joj se sisice poigravaju dok se proteže. Mnogo volim njene sisice. Ušiljila lutkica bradavice. Pali je što vidi kako reagujem na protezanje. Rekoh da joj nije pametno što me pali. Spuštam ruku na njenu sisicu. Blago joj štipam bradavicu. Onako da vidi da sam napaljen… Onako kad izigravam grubost. „Mmmmmm”, prede moja Bilja. Još se razbuđuje. „Siledžijo… mmmmm… siledžijo.“ Uvija se pod mojom rukom. Izgleda da joj je dosta gazdarice. Čini mi se da će danas da mi bude smerna i poslušna ženica. Već mi je dodelila status „siledžije“. Taj epitet dobijam kad želi da me služi… i da mi bude poslušnica. „Tek ćeš da vidiš kakav ti je muž siledžija“, šapućem joj na uvo. Volim i ja ulogu siledžije. Uzimam je u naručje. „Siledžijo“… ponavlja moja Bilja. Ima moja ženica dosta čudne standarde. Za nju sam siledžija čak i kad je nosim na rukama. Valjda je nosim protiv njene volje… pa sam zato siledžija. Mada ne vidim da se buni ili koprca u mojim rukama. Jedino mi ponavlja da sam siledžija. Zna mala da me to pali.

Nosim je u kupatilo. „Tuširanje lutkice”, govorim joj. Spuštam je u kadu. „Siledžijo“… nastavlja Bilja da mi deli komplimente. „Zar neće i siledžija pod tuš?“, pita me lutkica. Zna da sam pod tušem uvek napaljen i silovit. Procenjuje mala stanje u mojim boksericama. Smatra da po tom stanju ne bih mogao da odbijem izazov… Ali moram. Koliko god da me mami zajedničko tuširanje.

Bilja me smernim osmesima mami da da joj se pridružim… Da je silujem pod tušem. Moj prijatelj u boksericama me i preklinje i naređuje. „Hajde bre jebote… hajde da silujemo gazdaricu.“ Hoće dasa još da se sveti gazdarici. „Šta se ti buniš?“, govorim njemu. „Nije po tebi piškila. Do tebe nije ni stiglo.“ Argument je jak… ali ga taj ni ne sluša. „Kupaj se lutko“, govorim Bilji. Pljeskam je po guzi. „Ijuuuuu… siledžijo”, prede lutkica. „Što me tučeš?… bila sam dobra”, ciči moja smerna ženica. „Danas sam ja gazda“, govorim joj. „A ti se nevaljala devojčica koja je zaslužila kaznu.“ To ipak oboje najviše volimo. Sa mojim prijateljem ću kasnije. Nemam sad vremena da sa njim ulazim u polemiku.

spanking

Mirkova Ljilja traži ponovo dva velika

Zovem Mirka na telefon. Treba organizovati nastavak naše avanture. Ovog puta sa mojom ženicom. „Kako je druže?“, pitam ga. „Je li Ljilja pored tebe?“ „Eno budi se“, odgovara mi Mirko. „Spremam joj kafu.“ „Ja sam tu dužnost završio“, smejem se na njegov odgovor. „Kako je prošla noć?“, nastavljam da ga propitujem. „U kakvoj je raspoloženju tvoja lepa Ljilja?“ „Veći deo noći je prošao vrlo burno“, odgovara mi Mirko. „Trebao bi da znaš… i ti si bio sa nama.“ Rešio je mangup da odmah počne da mi laska i da me pali. „Izgleda da ćeš morati češće da nas posećuješ. Moja Ljlja je tako odlučila. Razmazili smo moju nevaljalu ženicu“, nastavlja Mirko da mi objašnjava Ljiljine zahteve. „Grdi me što sam te pustio da odeš… Ljuti se moja ženica na mene”, smeje se Mirko. „Kaže mi da sam ja kriv. I što sam te doveo… pa sam je navadio na dva. Zamisli druže šta mi kaže… Kaže mi da sam je ja navadio na dva velika. Kaže ‘sad hoću stalno dva’. Pa se ljuti što sam te poslepustio da odeš… Kad je počela da uživa. Kaže sad joj je malo samo jedan veliki. I hoće baš tvoj.“ „Auuuuu“, zavijam ja na telefon. Lete mi lepe sinoćne slike kroz glavu. Jebem Mirkovu ženicu u dupence. Ona puši mužu… Uh, uh, jebote. „Vrlo brzo… dolazim vrlo brzo druže“… odgovaram. „I ja sam se razamazio prijatelju. I meni mnogo prija kad zajedno opslužujemo tvoju bezobraznu ženicu. Ali tvoj je red… Sad ti dolaziš kod nas. Moja Bilja ne prašta… i nevaljala je isto koliko i tvoja. Čini mi se čak i malo više.“

„Uh, uh, uh“, stenje i Mirko. Zamišlja kako će da opslužuje moju ženicu. Isto kao ja maločas. „Kad da dođem? Hoćeš sutra… ili odmah danas…? Samo mi reci.“ „Mislio sam sutra“… odgovaram mu. „Ali sad kad si rekao… Budi spreman za danas… kasnije. Javljam ti. Da pripremim moju lutkicu. U međuvremenu… poslaću ti malo filmskog materijala. Da vidiš koju verziju moje ženice hoćeš da delkamo. Koja ti se najviše sviđa. Za danas ili za sutra.“ Sad Mirko zavija. „Auuuu druže… šalji mi verzije… Da biram… Ili možda probamo od svake.“ „Dobar si druže“… smejem se i ja. „Najbolje je od svake. Javljam ti se. Budi spreman.“

Razgovor sa Mirkom mi menja plan. Najbolje je da nam Mirko dođe odmah danas. Dok smo još svi zagrejani. Možda da Bilji ništa ni ne govorim. Da se lutkica iznenadi. Uh, uh što ću da joj spremim iznenađenje. Ceo dan da je palim… A uveče iznenađenje. Imam ceo dan da smislim kako će iznenađenje konkretno da izgleda. Ovo mi se sviđa… mnogo mi se sviđa. A da… obećao sam filmski materijal. Sad će mala manekenka da pozira. Imamo svu opremu u torbi.

Stiže nam doručak u sobu. Moja Bilja je još u kupatilu. Sprema se da za mene bude lepa. A moraće da bude lepa i za slikanje. Mirko čeka… Mogu da pomislim koliko je nestrpljiv. Već je sigurno pričao sa Ljiljom. Oboje čekaju slike… A Mirko čeka i mnogo više… Samo da izdrži do uveče. Sad kad razmišljam o tome, možda ne treba da mu šaljem Biljine slike. Popaliće se mangup. Navaliće na ženicu. Istrošiće se… Ima da se obrukamo pred mojom Biljom. Eto… o svemu treba da mislim. Valjda će Mirko biti razuman… Valjda se neće trošiti preko dana.

kupa se devojka

„Ha, ha, ha”, čujem da se neko smeje. Dolazi smeh odozdole… negde u predelu ispod mog stomaka. Preciznije iz mojih bokserica. „Šta je jebote… šta ti hoćeš?“… pitam mog prijatelja iz bokserica. „Ti znaš šta ja hoću“, odgovara mi prijatelj. „Hoću da jebemo i Bilju i Ljilju. A to isto hoće i Mirko. Jebaće Mirko danas njegovu Ljilju… slao ti ili ne slao Biljine slike. Bolje onda pošalji… da se hvalimo sa našom devojčicom.“ Ima pravo budala… Moram da priznam. „OK, hvala ti druže“, odgovaram. „Imaš pravo. Sad ću da slikam našu jebozovnu ženicu. Ali da znaš… nema ništa više. Mora da se čuvamo za večeras. U stvari, moramo da čuvamo Bilju. Da nam mala bude mnogo napaljena kad Mirko dođe. Da ludi u iščekivanju. Ne smemo ni mi da se obrukamo. Video si koliko je Mirkova kurvica bila razvratna. Ne sme ni naša mala kurvica da zaostane za Ljiljom. Ni u strasti… ni u bezobrazluku.“ Ovo mu se i sviđa i ne sviđa. Jebao bi moj prijatelj našu kurvicu odmah sad. Ali shvata da ne smemo da se obrukamo.

Planovi za danas

Evo je… Izlazi moja slatka ženica iz kupatila. Umotala se u veliki peškir. Jeste seksi ali onako otmeno… romantično. Pušta mene da odlučim šta želim. Ja uvek želim isto… Ne moram to da objašnjavam. Ali sad pucam na više. Sad pripremam situaciju za veliku avanturu. Prvo da doručkujemo… i da malo popričamo. Posle ću lutkicu da pošaljem da troši pare. Da kupuje… i da se ulepšava. Nema većeg afrodizijaka za devojčice. A slikanje… e to posle podne. Kad se mala vrati iz kupovine. Kad bude skroz raspoložena. I da Mirko ima manje vremena da se troši. Jednim udarcem dve muve. Ili kako sad mora da se kaže… Imamo win-win situaciju. Svi dobijaju… ne može da se izgubi. I ja tako mislim… Svi ćemo da uživamo.

Doručkujemo… Gledam moju ženicu. Ni traga od one stroge gazdarice od sinoć. Vratila mi se moja ženica. Gazdarica je juče rekla šta ima da kaže. I dobro se pokazala. Neka je u plakaru. Vadićemo je kad se uželimo. Videli smo koliko je dobra is strastvena kad dođe na red.

Danas mala troši lovu

„Hoćeš da trošiš lovu?“, pitam moju ženicu. Šire joj se okice. Osmeh preko celog lica. Samo poskakuje na stolici. „Polako lutkice“, smejem se ja. „Zagrcnućeš se.” Skače mala da me ljubi. „Hoću… hoću ljubavi. Hoću da trošim lovu. Daj mi… daj mi lovu da trošim ljubavi moja.“ „Samo ako mi budeš dobra i poslušna ženica“, odgovaram joj. „Jesam… jesam… dobra sam. Sve slušam… slušam sve što mi kažeš.“ Vrti se oko mene. Mnogo joj se sviđa moj plan. Doduše, za sada zna samo za prvi deo plana. Videćemo kako će da reaguje kad se otkrije u drugom delu. Kako je postala nevaljala… možda joj se drugi deo sa „dva velika“ bude sviđao i više nego trošenje love. Mirkovoj Ljilji je taj deo sa dva velika bio lepši od trošenja. Jasno nam je to pokazala. Vrlo je moguće da i moja mala nije „bolja“ od Mirkove. Ako ne bude i „gora“.

liže dva kurca

Odbacio sam lutkicu do grada. Ja odoh do kancelarie. Da pozavršavam neke poslove. To ću brzo. Posle da napravim plan šta raditi. Već sam odlučio da nam Mirko dođe danas. Dok nam je još jak utisak od sinoćnih događaja sa njegovom ženicom. Uh jebote, što mu je dobra ženica. Ne mogu da zaboravim trojku sa Ljiljom. Kako je nevaljalica uživala dok nam se davala obojici. Kako se bezobrazno pogađala sa nama za lovu. Što je dobro svršavala Mirkova lepa ženica. Kako me je molila da joj ga stavim guzu… dok joj je Mirko punio pičić. Uh, uh, uh taj deo… kad me je molila da joj ga zabijem u guzu. Joj što su lepa sećanja. Ima Mirko čime da se hvali… i da bude ponosan na svoju nevaljalu ženicu. E pa… hoću i ja da se hvalim. Hoću i ja da pokažem da je i moja ženica nevaljala. Da vidi Mirko kako moja Bilja uživa kad prima dva velika. Ima dasa da poludi. Kao i ja sa njegovom bezobraznicom.

Prvo će da mi manekeniše

Ovo je plan. Kad mi se Bilja vrati. Prvo slikanje. Mora Mirko da vidi jahačicu. Mnogo mi je Bilja jebozovna jahaćica. Ima Ljlja da mu ga drka dok gledaju moju Bilju sa bičem. Nešto mislim da će odmah da im stigne paket iz sex shopa-a. Možda nas Bilja dočeka sledeći put sa dugačkim bičem u ruci. OK… prvo jahačica. Ali mora moja mala i da služi. Ne može samo da jaše. Ima mala da menekeniše i u uniformi konobarice. Da ima Mirko izbor. A i da mangup vidi da je i moja ženica jebozovna konobarica. Da je isto tako jebozovna kad služi… kao i njegova Ljilja.

A šta posle… šta da radimo kad nam Mirko dođe? To još razmišljam. Prvo da li da moju ženicu spremim ili ne? To je prvo pitanje. To je najteže pitanje. Gledao sam jedan super pornić. Stalno maštam o tome. Što sam se popalio dok sam gledao… Sve zamišljam moju ženicu. To je bilo ranije… još nismo bili upoznali Mirka i Ljilju.

Prisećam se jednog pornića

Ovako ide pornić. Stiže lepotica iz kupovine. Kao danas moja Bilja. Nežna, zgodna, otmena… prava damica. Baš kao moja Bilja. Stiže joj poruka na telefon… Poruka od muža. „Otvori pakret”, piše u poruci. Otvara lepotica paket. Korset… crni veš… čarape sa pojasom. Ono što bezobrazni muževi stavljaju nevaljalim ženicama u guzu. Da ih pale… i da drugi dasa ne može da im pojebe dupence. Mislim da će ovoj dami na filmu biti ovo drugo. Da joj muž čuva dupence od nečijeg velikog kurca.

butt plug

„Povez na oči“… stiže joj sledeće naređenje od muža. Stavlja jebozovna kurvica povez. „Na krevet“… čita dama naređenje od svog muža. „Na sve četiri.“ Ja ubrzano drkam. Znam da joj je muž spremio poklon. Dovešće joj muž nekog dasu da je pojebe. Ženica… transformisana u jebozovnu kurvu… je na sve četiri na krevetu. Povezom su joj zatvorene oči. Natrćena je rasna dama prema ulazu. Već i ona oseća šta je čeka. Bogato ukrašeni butt plug joj napunio dupence. Pičić joj otvoren… i vlažan. Čuju se muški koraci u hodniku. Ulaze dva muškarca… Gospoda u odelima. Ženica ubrzano diše. Natrćena… otvorena… ne vidi ko dolazi… čeka muža du uđe u sobu…

Moja ženica će da bude u porniću

Neću dalje da pričam… Uh što sam bio napaljen. Tada sam odlučio… Ovo će moja ženica da dobije. Čim nađem pravog dasu. Čim nađem nekog ko je zaslužuje. Izgleda da je sada dobar trenutak. Upoznala je Mirka. Sviđa joj se dasa. Imala je njegovu glavu među nogama. Imala mu je i karu u svojim ustima. Vreme je da dam Mirku Biljinu pičkicu. Treba mala da oseti Mirkovu karu u pičkici. Samo neće odmah znati ko je. Neka se pali… Neka pogađa. A šta ću ja? Kao i dasa na filmu. Da joj pričam… da je ljubim… da je smirujem… i da je palim. Na početku… dok mala ne svrši. Posle… kad joj skinem povez… kad vidi da je to bio Mirko ko joj je darivao karu u pičić. Mmmm… posle će moja ženica u sendvič. Mislim da će to biti nastavak. Ja ću u guzu… Mirko će ponovo u pičkicu. Mmmmm poludeće moja nevaljala ženica. Takav je moj plan. Videćemo detalje kad akcija krene.

Zovem ženicu. „Gde si mala?“„Evo me u centru. Privodim šoping kraju.“ „Super lutkice“, odgovaram. „Dolazim po tebe.“ „Što?“, pita me ženica. „Mogu i sama kući.“ „Vodim te u klub lutko“, smejem se. „Zar nismo tamo završili?“, odgovara ona pitanjem. „Naravno da nismo“, nastavljam da se smejem. „Tek smo počeli. Kupi pakete i izađi na ulicu.“ „Tu sam za pet minuta.“

Spremna je da pozira za Mirka

Stižem po nju. Raspoložena i lepa. „Šta ćemo u klubu?“, smeje mi se bezobrazno. Priseća se i ona jučerašnje večeri. Približava glavu mojoj. Šapuće mi na uvo: „Već si se mali moj uželeo gazdarice.“ Mnogo je ponosna što je bila tako dobra u ulozi gazdarice. „Mmmmm“, puštam ja zvuk zadovoljstava. „Super mi je gazdarica. Uvek želim moju gazdaricu. Ali ne večeras. Večeras je slikanje. Da pokažem Mirku kako mi je jebozovna ženica.” „Mmmmm”, prede moja ženica. „Da poziram za Mirka… U čemu ljubavi?“ „Imam par idejica”, smejem se ja. „Nadam se da nije ništa bezobrazno“, prenemaže se lutkica.

devojka pozira

Evo nas ponovo na „našem“ mestu za uživanje. Ulazimo u „naš“ apartman. Moja ženica baca na krevet pakete sa garderobom koje je pazarila. Po gomili na krevetu vidim da ima dosta razloga da bude raspoložena. Povelika je to gomila na ogromnom bračnom krevetu. „Šta si sve pazarila?“, pitam je. Možda bi je malo i grdio za toliki trošak u nekoj drugoj situaciji. Ali danas sigurno ne. Danas će da mi pokazuje šta je kupila. Ima da vrcka ispred mene u svim tim novim stvarima. Da se zagreje za manekenisanje u onim seksi kostimima koje sam spremio. „Neke sitnice“, smeje se moja nevaljala ženica. Zna da danas sve prolazi. Ne zna lutkica baš sve šta je čeka… ali zna da danas može da traži šta god želi.

„Sitnice“… smejem se i ja. „Nešto je velika gomila za sitnice.” „Moram da se opremim“, odgovara mi spremno. „Ti voliš kad sam lepa.“ Smeje mi se bezobrazno. Nećeš valjda da se brukam kad me prikazuješ našem prijatelju Mirku? „Moram da budem lepa… i izazovna. Za našeg prijatelja. Rekao si da hoćeš da manekenišem za njega. Video si i ti… kad nam je bio u poseti… mnogo se dasa pali na tvoju ženicu.“

Mnogo se Mirko pali na tebe

„Mmmmm devojčice… mnogo se Mirko pali na tebe. Kaže mi dasa… dok smo bili kod njega“… krećem da je uzbuđujem. Stanem da napravim utisak. Kao neću dalje da joj pričam šta mi je Mirko pričao. „Šta ti kaže dasa?“… pita me mala. Sva gori da čuje koliko je Mirko bio bezobrazan… i koliko se pali na nju. „Neću“… smejem se… „bezobrazno je. Bezobrazan mi je prijatelj.“ Prilazim joj blizu. Šapućem joj na uvo… Tako je uzbudljivije. „Hvali te nevaljalac. Kaže mi mangup da mnogo dobro pušiš… Kaže perverznjak da mu ni jedna pičkica nije bolje pušila nego ti.“ „Mmmmm“, prede lutkica zadovoljno. Priseća se kako nam je pušila obojici. Baš ovde pored kreveta. „Perverznjak… samo je sanjao dasa da mu pušim… Popalio se pa sanja. Ti znaš da mu nisam nikad pušila. Ja ne pušim mangupima.“ Joj što volim kad se ovako pravi. Kad izvrće naše avanture kako njoj odgovara. „Ja pušim samo svom mužu“, nastavlja moja ženica. Ovo je skroz tačno. Pušila je Mirku jer sam ja to tražio.

„Ali pogodio je“… nastavlja mala. „Nijedna ženica ne puši tako dobro kao ja. Zar nije tako mangupe?“, obraća se meni da potvrdim da je najbolja. Gleda me bezobrazno moja lepa ženica. „Ima li neka devojčica koja puši bolje nego ja?“ „Tako je dušo. Nema nijedna. Nijedna nema takva sočna ustašca kao ti. Sanja Mirko tvoja ustašca. I ne samo ustašca. Kaže mi mangup… slušaj kako je bezobrazan“… nastavljam da palim moju nevaljalicu. Lepše će da manekeniše kad se dobro uzbudi. „Šta još sanja taj nevaljali mangup?“ Želi sve da zna moja devojčica. „Kaže mi dušo da mora da te pojebe. Hoće da ti napuni pičkicu svojim velikim kurcem.“

Hoće mangup da je pojebe

„Mmmmm bezobraznik“… čujem lutkicu kako se uzbuđuje. „To hoće nevaljalac… da ti pojebe ženicu. Zar se nisi naljutio na takve bezobrazluke?“ „Znaš lutkice“, šapućem joj na uvo. „Mnogo sam se naljutio na njega kad mi je to rekao. Ali sam se i puno popalio što si tako jebozovna. Što se razludela takvog dasu kao Mirko. Pa sam mu oprostio te bezobrazluke. Računam, nije on kriv… Ti si kriva što si tako jebozovna. Ne može Mirko da se savlada.“ „A taaaakoooo“, oteže moja nevaljala ženica. „Ne može da mi odoli naš prijatelj.“ Opkoračuje me nogama. Uzjahala me moja devojčica. „U redu… mnogo sam jebozovna… u pravu je mangup. Hajde dobro… ne može da se savlada. Neka si mu oprostio. Ali samo ovog puta… Ne sme više da bude bezobrazan… To ima da mu kažeš.“

dry humping

„Hoću lutko“, odgovaram joj. „Kazaću mu da može samo da sanja tvoja ustašca i tvoj pičić.“ „Jeste ljubavi“, šapuće mi ženica. Uh što se napalila. Curi joj iz pičkice. Skroz mi pokvasila pantalone. „Može samo da sanja… I usta i pičić“. Zastane malo moja devojčica. Plaši se da nije preterala. Lepo joj bilo ono prošli put sa naša dva velika… u rukama… a bogami i ustašcima. „Jedino ako me vas dva mangupa ne prevarite.“ Pravi lutkica malu odstupnicu. „Da pomislim da si mi ti napunio pičkicu… sa tvojim velikim… kurcem. A u stvari bude Mirko… Bude njegova velika kara… U mojoj vlažnoj pičkici. Da me tvoj drug pojebe na prevaru.“

Gleda me širom otvorenim očima dok mi ovo priča. Ja joj čvrsto držim glavu sa obe ruke. Ne znam ko se više napalio od nas dvoje dok zamišljamo kako sam je prevario. Kako sam pustio Mirka da je pojebe. „Ili da mi vežeš oči“… pravi mala još lepšu varijantu. „Pa da ne znam šta se dešava… I koji je od vas dvojice. Samo tako mangup može da oseti moju pičkicu. Samo na prevaru.“ „Mmmmmm ljubavi“, dahćem joj na uvo. Gledala je izgleda mi i lutkica onaj lepi pornić. Znači i njoj se sviđa takva avantura. Da uživa… a da ništa nije kriva. „Jeste devojčice samo ako te nas dva mangupa prevarimo”, govorim joj skroz napaljen. Poštene devojčice to ne rade.

„A sad hoću da mi pokažeš šta si kupila“, govorim joj. Najrađe bih izvadio pitona iz pantalona. Kako je vlažna skliznuo bi joj odmah u pičić. I ona misli da je najbolja opcija da mi otkopča pantalone. Moram da se uzdržim. Nastavljam sa planom. „Posle lutkice“, govorim joj. „Prvo da vidim šta si kupila… i kako ti stoji. „Frrrrrr”, prede devojčica. Ali onako ljutito. „Imaš li ti neku drugu devojčicu?“ ljuti se na mene. „Kad mene odbijaš.“ Malo je pitanje neumesno. Sinoć sam bio kod Mirka i Ljilje. Ono nije Ljilja moja… ali je dobila od mene isto koliko i od njenog muža. Zna to moja mala. I ne ljuti se ona zbog toga. Ljuti se što me želi… Još ne zna da imam bolji plan za nju.

lupanje po dupetu

Nastavak: Prikazujem Mirku moju jebozovnu ženicu

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x