Ljubavni doživljaji brata i sestre, II deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Ljubavni doživljaji brata i sestre, I deo

– Gluma nam je nikakva – rekoh – sa ovakvim poljupcima. – Bila je zatečena i ja za to vreme uđoh u toalet zatvarajući vrata za sobom. Samo što sam ga izvadio i primio u šaku začuh kucanje na vratima.
– Mogu li da uđem? – Na brzaka sam ga vratio u gaće i pustio vodu nad lavaboom i isprskao se po licu.
– Otvoreno je – rekoh. Ušla je na vrata i kada su nam se pogledi sreli znao sam da posle ovoga dana ništa više neće biti isto.
– Izvini, a šta fali mojim poljupcima? – Kao da je želela da produži ovu igru. Iako maksimalno napaljen, rado sam je prihvatio.
– Moraš me podsetiti jer sam ih već zaboravio.

Prišla mi je, stavila ruku na moje rame i ponovo me poljubi. Isto, kratko.

– A kada si ti mene prvi poljubio? – Zaista nisam nikad – pomislih, uvek sam samo čekao na nju.
– Smem li sada? – rekoh.
– Ne moraš da me pitaš jer ni ja tebe ne pitam kada želim da te poljubim.

Pređoh rukama od njenih ramena i zadržah ih na mišicama. Poljubio sam je isto tako kratko kao i ona mene. Uzvratila mi je poljubac, naravno. Počeli smo toliko teško da dišemo da su nam reči jedva izlazile iz grla.

– Jel’ osećaš da nešto nedostaje? – rekoh. Sada sam je već mazio od mišica, preko ramena, do vrata i kose a ona mene zagrli sa obe ruke oko vrata.
– Moraćeš da ponoviš, jer nisam baš najbolje osetila. – Sada su mi obadve ruke bile iza njenog struka na leđima, a ona me je mazila po vratu i kosi.

Usne su počele da nam se približavaju i poljubismo se sada za nijansu duže. Pa ponovo, odmah, pa ponovo, pa ponovo. Skroz smo bili prilepljeni jedno uz drugo. „Dužina” je bila reč koju izustismo gotovo istovremeno. Onda nam se usne spojiše i ništa više nije moglo da ih razdvoji. Gutali smo jedno drugo dok su nam jezici šarali i istraživali usne duplje jedno drugom kao da to nikada ranije nisu činili. Ruke su mi prelazile sa sestrine guze do grudi istražujući i dodirujući sve ono što sam do pre samo par minuta samo pogledom mogao da istražujem.

Grickao sam joj prelepe bradavice dok je ona počela potpuno da mi se predaje. Ljibila me je po vratu i grudima, takođe me stiskajući za guzu. Dugo sam se zadržao samo na tome jer nisam znao koliko smem da idem daleko, kada osetih njen dlan koji poče da me masira po kurcu. Taj njen dodir mi pokaza dalji put i ja joj zadigoh haljinu i obuhvatih je za gole bokove i guzu a već sledećeg trenutka sam počeo da joj skidam te minijaturne gaćice.

I ona meni spusti šorts i odmah me uhvati za kurac koji je toliko bio prilepljen za stomak da, čini mi se, da ga jedva odvoji. Prodrkala mi ga je par puta a onada ga pusti i svuče svoju haljinicu i osta potpuno naga kao i ja. Gola je bila lepša nego što sam to mogao da zamislim i u najdubljim fantazijama. Njen trouglić retkih crnih dlačica je postao moje novo interesovanje. Onda me uhvati za ruku i reče:
– Haj’mo na krevet.

Ljubavni doživljaji brata i sestre, II deo

Obuhvatio sam je od pozadi stiskajući joj grudi i prislanjajući kurac na njenu guzu. Okrenula je glavu pozadi i preko njenog ramena me rukom uhvati za vrat i nastavismo da se ljubimo u tom položaju.

Sigurno nam je trebalo par minuta da stignemo do kreveta. Bacili smo se na krevet i nastavili da se ljubimo. Polako sam spuštao ruku sve niže i prešao preko dlačica na njenom venerinom brežuljku. Išao sam dalje ali dlačica više nije bilo. Bila je obrijana i sva vlažna.

Dok mi je ona drkala kurac i sve više širila svoje noge ja sam prstima počeo da prelazim preko njene vlažnosti i da joj polako uvlačim srednji prst.

Sve vreme se ljubimo, kao da ne mogu da prestanem, kao da mi je to važnije od svega ostalog, sisam joj jezik i grickam usne a potom guram svoj jezik duboko u njeno grlo dok mi ceo srednjak nestaje u njenoj pičkici. Tutnji mi u ušima i ponovo mi se vrzma dilema, uprkos najvećem uzbuđenju koje sam osetio u životu: dokle smemo da idemo? Za sve ovo do sad može se reći da je bezazleno u odnosu na to da joj stavim kurac u pičkicu. Da je jebem, da jebem svoju sestru, možda ipak nije u redu da se jebemo? Ne… masa pitanja i odgovora se nameće gotovo istovremeno.

Na trenutak kao da zastajem i tražim njen pogled, tražim odgovor. Gledamo se zamagljenim pogledima, teško dišemo. Ljubim je u usta i klimam glavom levo-desno, govorim joj:
– Ne, ne, ne smemo dalje.

Pušta mi kurac i navaljuje me preko sebe. Ležem preko nje dok me ona obuhvata nogama, kurac mi je gotovo na ulazu njene pičke.

– Jebi svoju sestru – reče gledajući me pravo u oči. Ja i dalje vrtim glavom, ni sam ne znam zašto jer to mi je oduvek bila želja, oduvek sam želeo da je jebem, oduvek sam zamišljao da je jebem. – Jebi me molim te – ponovo reče.
– Ne… – i dalje vrtim glavom. Spuštam se na nju i ljubim je u usta, ne, ne smemo dalje, moramo da svršimo odmah. Silazim sa nje ljubim joj grudi i bradavice i ponovo uvlačim prst u njenu pičku. Ulazim u nju i trljam joj klitoris dok je uzimam u zagrljaj i opet ljubim. Gledam je u oči i ponovo govorim: – Ne smemo, a tako bih voleo.

Ona ponovo rukom dosegnu do mog kurca i poče da ga drka. Moji prsti i njena šaka su radili sve brže i brže.
– Jel’ bi voleo, jel’ bi voleo? – ponavljala je.
– Da, tako bih voleo da te jebem… da te jebem.

U trenutku kada je ona počela da svršava, ja sam izbacio prvi mlaz sperme. Nisam prestajao da pokrećem svoje prste, a ni ona svoju šaku. Dahćemo i svršavamo toliko glasno da su nas sigurno čuli svi koji su se zatekli na hodniku i ispod terase. Svršavamo dugo, ruka mi je sva mokra od njenih sokova dok špricam spermu u pravcu koji ona diktira svojom rukom.

Ljubimo se i počinjemo polako da se umirujemo. Znam da nikada nisam izbacio više sperme i nikada nisam doživeo duži i jači orgazam nego sada. Mazimo jedno drugo i gledamo se oči.

– Nikada nisam ovako svršila – govori mi. Klimam glavom i ponovo je ljubim…

Još jednom smo ubrzo ponovili ovu slatku igru i na gotovo identičan način svršili. U međuvremenu je i kiša prestala, tako da smo otišli na plažu. Visše i nismo morali da glumimo par, jednostavno smo to i bili. Grlili smo se i mazili na svakom koraku i dugo i sočno ljubili. Rekla je da mi večeras želi prirediti iznenađenje.

U jednom trenutku me je ponovo zagolicala dilema da li radimo pravu stvar, ali i sâm pogled na njene usne i obline mi nije davao vremena da više uopšte razmišljam o toj dilemi već samo o tome da li da se jebemo ili ne, jer sam se uverio da ona to želi.

Uveče, na moju žalost, rekla mi je da se tuširamo posebno, prvo ja pa potom ona. Sve vreme sam očekivao da uđe i da mi se pridruži ali uzalud. Kada sam izašao nag iz kupatila sa poludignutim kurcem ona okrenu glavu na stranu i reče mi:
– Nemoj da hodaš tako ispred sestre, obuci nešto.

Bio sam prilično iznenađen ali sam je poslušao i obukao uske bokserice. Ona uđe u kupatilo a ja ostah i dalje zatečen. Ubrzo sam shvatio da je to možda još jedna njena igra i ja, upalivši lampu i zatvarajući venecijanere na prozorima, zavalih se na krevet očekujući dalji ishod.

Posle petnaestak minuta izađe iz kupatila. Na sebi je imala svileni bade-mantil nezavezan oko struka tako da sam joj jasno video crni seksi čipkani veš. Kurac je odmah počeo da mi reaguje. Polako mi je prilazila mešajući bokovima. Gledao sam u nju širom otvorenih očiju sa blago otvorenim ustima. Stala je pokraj kreveta i polako skinula bade-mantil i odbacila ga na pod.

Prešla je lagano rukama od grudi preko struka do guze i blago se izvi napred kao da se proteže. Onda leže na krevet do mene. Bili smo podlakćeni na stranu i okrenuti jedno prema drugom. Priđe i poljubi me u usta, kratko.

– Kako je danas moj mlađi brat? – upita me.
– Bolje nego ikad – rekoh, a očekivao sam da se odmah baci na mene i da započnemo našu malu igru. Nastavljamo, naši ljubavni doživljaji se nižu.

Prišao sam joj i zavukao joj ruku na vrat i počeo da je mazim po licu i vratu i poljubih je prvo u obraz pa potom u usta.

– Konačno si počeo i ti mene da ljubiš. – Poljubio sam je ponovo u usta i ona poče da me mazi po grudima, a ja nju preko ramena i mišice ruke do struka, boka, butine i guze. – Da li je u redu da ovako maziš sestru? – Klimnuo sam glavom, ponovo je poljubio i stavio joj ruku na grudi mazeći je preko crne čipke. – Sviđaju ti se sestrine grudi? – Ponovo sam klimnuo glavom i poljubio je u to čarobno mesto dekoltea.

Nenormalno me je palila ova njena igra tako da mi je kurac već bio u punoj erekciji između njenih nogu i ona blago raširi noge, tako da sada lepo pređoh rukom preko njene pičkice.

– Jesi li imao želju i ranije da ovako maziš sestru? – Osećao sam treperenje u njenom glasu i nadimanje grudi, a i ja nimalo nisam bio u boljem stanju.
– Oduvek – rekoh, nastavljajući da je mazim svuda po telu.
– Zašto nisi ranije počeo? – Počeo sam da je ljubim i ližem svuda po telu. – Zašto? – bila je uporna.
– Mislio sam da ne smemo.
– A šta sada misliš?

Već sam počeo da se gubim i legao sam preko nje ljubeći je u usta, vrat, grudi.

– A šta sada misliš? – ponovo me upita.
– Mislim da sada smemo.
– Šta… šta sada smemo…?
– Sve, sve što budemo hteli.
– A šta je to što ti hoćeš?
– Hoću da te uzmem celu… svu.
– Ti bi samo da uzmeš. I daću ti sve, sve što poželiš… – Sada joj već kidam grudnjak i stiskam prelepe grudi i ljubim kao sumanut njene tvrde bradavice. Hvata me za glavu i gleda u oči. Ljubi me u usta.

– Ipak te moram kazniti zato što si čekao ovoliko dugo. – Ljubim i ja nju. – Možeš mi raditi šta god hoćeš. – Liže me po vratu, i izvija se ispod mene tako da se okrećemo i ona je sada gore. Sada kao da ona preuzima inicijativu, ljubi me i liže po grudima i spušta se sve niže.

Naši ljubavni doživljaji jesu njena ideja, ali i moja…

Onda podiže glavu i gleda me u oči pa spusti poljubac na moj kurac preko bokserica. Polako poče da ga ljubi i gricka a onda mi naglo povuče bokserice naniže i odmah uhvati rukom za kurac i ponovo pogleda u mene.

– Sada će te sestra kazniti onako kao što zaslužuješ. – Spusti se i poljubi mi kurac par puta a onda ga stavi u usta dok ga je čvrsto držala i nadrkavala istovremeno usisavajući glavić.

Mahinalno sam počeo da joj navlačim glavu na kurac dok je bezuspešno pokušavala da ga celog strpa u usta, što joj nije polazilo za rukom. Izgubio sam glavu, kurac mi je u ustima zvezde svih mojih seksualnih fantazija. Kurac mi je u ustima moje sestre!

Neverovatan užitak i ovakve misli su me naterale da moram da je prekinem i da joj moram uraditi još mnogo toga pre nego što svršim. Podižem je na sebe, ljubim u usta, vrat, grudi, okrećem je na leđa i ljubim i ližem joj stomačić.

– Sada će i brat tebe da kazni.

Prelazim jezikom i usnama preko retkih dlačica na njenom venerinom brežuljku i ona sama širi noge pružajući mi prekrasan pogled na njenu obrijanu ružičastu vlažnost. Hvatam je rukama za guzove i polažem usne na njene mirisne usmine. Ljubim ih i liskam jezikom. Čujem njeno dahtanje dok širi noge sve više i više.

Ližem joj klitoris i sisam, ližem joj celu pičkicu od šupčića pa naviše, usisavam i gutam njene sokove. Kada sam joj jezik uterao unutra osetih njene nokte na mojoj glavi.

Palacao sam jezikom po njenoj pičkici, vadio ga i stavljao što sam dublje mogao, čini mi se da sam hteo ceo da uđem u nju. Onda sam se podigao na nju.

Ljubimo se kao da je to pitanje života i smrti, opstanka ili propasti i više nema vremena za bilo kakvu dilemu, za bilo kakvo razmišljanje.

Kurac ulazi sam u sestrinu pičku i pokreće se, prvo lagano ali uporno i konstantno a potom sve brže dok iz naših grla masa glasova preplavljuje celu prostoriju.

Mogu li fantazije da budu stvarnost? Mogu, mogu, i te kako mogu. Jebemo se krvnički kao da to više nikada nećemo da radimo, osećam kako se trza ispod mene, kako svršava u talasima, kako je moj vrhunac vrlo blizu.

Vadim ga i svršavam joj po stomaku, grudima. Ulepljeni smo spermom, kao da je ima svuda, ljubimo se i mazimo, ljubimo se i mazimo, postepeno sve laganije i sve nežnije… Ljubavni doživljaji ne prestaju…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4.5 / Ukupno glasova: 4]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x