Ljubavni doživljaji brata i sestre, I deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Mislim da svako ima zvezdu svojih seksualnih fantazija od najranije mladosti. Neke od tih zvezda vremenom izblede i zaborave se, a neke se utisnu duboko i, ma koliko se trudili da ih potisnemo one se u najdubljim fantazijama ponovo rađaju. Više se i ne sećam kada je ona postala moja zvezda, čini mi se, oduvek je to bila, i kako je vreme prolazilo, ona je bila sve prisutnija u mojim fantazijama. Tako i kada sam bivao u različitim seksualnim položajima sa različitim partnerkama uvek sam video nju i zamišljao samo nju i razmišljao o našem odnosu brata i sestre.

Kada sam imao 14 ona je imala 19 i bila je riba i po ali u tom periodu to je bila velika razlika, pre svega fizička. Sada sa 20, njenih 25 bi mi tako legle, a mislim i njoj, fizičke razlike i nema.

Oboje smo visoki, vitki, crnokosi, moja kratka a njena duga. Svi su nam uvek govorili, i veoma lepi, tako da nikada nismo imali problema sa suprotnim polovima. Mogli smo da imamo svakog koga smo poželeli, i imali smo. Nasuprot mom atletskom telu ni njeno nije bilo ništa manje atletsko, samo sa izraženim ženskim atributima. Prelepe grudi, jaka trica, zategnut stomačić, guza i bokovi kao da su delo nekog vajara, a noge vitke i duge. Sigurno se ne bi postidela da se nađe negde rame uz rame sa najlepšim misicama, glumicama, pevačicama. Oduvek smo se lepo slagali i razumeli, pogotovo sada kada smo oboje bili, moglo bi se reći, odrasli ljudi. I bili smo dosta slični i strašno smo ličili jedno na drugo, kao, kao brat i sestra. Nažalost, to smo i bili.

Bila je svesna svoje lepote i svojih atributa i nije se libila isticati ih. Od tesnih farmerki i majičica, preko raskošnih dekolteisanih toaleta do raznoraznih minića, šortsića i biciklističkih pantalonica.

Kada je bila bez dečka, a mnogo puta i kada je imala stalnu vezu, volela je da izlazi sa mnom. Voleo sam da osetim njen dah kada mi nesto šapuće, voleo sam kada se nasloni grudima na mene, a najviše od svega sam voleo jednu njenu naviku koja joj je ostala od malena do današnjih dana, a to je da, kada je nešto posebno srećna i zadovoljna ima običaj da me poljubi pravo u usta.

Sećam se da mi je ranije bilo neprijatno a sada sam uživao u tome i uzvraćao joj poljubac trudeći se da u tom kratkom deliću sekunde što bolje osetim njene sočne usne. Dosta često sam joj priređivao neka prijatna iznenađenja i poklanjao neke sitnice kako bih dobio nagradu. I dobijao sam je, i to u zadnje vreme sve češće. Kratko ali jako jako slatko zadovoljstvo.

Voleo sam da je fotografišem i u kompjuteru imam na stotine njenih slika. I ona je to u zadnje vreme sve više volela tako da čim bih uzeo aparat u ruke ona bi počela da mi pozira u stilu pravih modela. Posle par slika na kojima je napućila usne šaljući mi poljubac i na moju žalost samo jednu na kojoj je stavila ruke na svoje grudi imao sam jaku želju da je slikam u takvim nekim pozama ali nisam imao hrabrosti da joj tako nešto predložim.

Jedva sam čekao letovanje koje smo planirali još tokom zime gde ću obogatiti svoju kolekciju sa slikama u kostimu i bikiniju, a potajno sam priželjkivao, ako budem imao sreće, i u donjem vešu.

Imao sam sasvim pristojan seksualni život ali posle samo par odnosa sa istom devojkom zasitio bih se i u narednim prilikama bih uvek zamišljao nju, samo nju i tako u nedogled. Prilikom svojih najmračnijih fantazija pregledao sam njene fotografije i… masturbirao.

U zadnje vreme mi je sve išlo na ruku što se nje tiče, tako je bilo i u vezi letovanja. Nebitne su okolnosti do kojih je to došlo jer sam u svemu tome dosta sam kumovao ali na letovanje u Grčku smo krenuli nas dvoje sami, kolima. Ona nije imala ništa protiv, čak joj je bilo i drago, a što se mene tiče, to sam želeo više od svega.

Naš odnos brata i sestre se polako menjao…

Za fotografisanje sam bio naoružan maksimalno. Poneo sam još tri memorijske kartice za digitalni aparat i još tokom puta sam je fotografisao kada bi ona vozila ili kada smo pravili pauze. Primetio sam da joj to baš prija, kao da je uzbuđuje kada je gledam kroz objektiv. U putu je sve bilo ok, lepo smo stigli i lepo se smestili u predivnom apartmanu sa francuskim ležajem, i sa pogledom na pučinu.

Rekla je da joj ne smeta da spavamo zajedno jer krevet je ionako prevelik. A meni, meni ne samo da nije smetalo, nego sam bio presrećan ali se ipak trudio da to sakrijem, jer sam razmišljao da će mi se tako možda ukazati veća šansa da je uslikam u donjem donjem rublju.

Na moje veliko iznenađenje, odmah posle smeštaja kada smo seli da popijemo kaficu i piće, predložila mi je nešto što mi se u prvi mah učinilo čudnim.
– Znaš, dosadili su mi raznorazni tipovi koji mi se nabacuju tako da bih ovo letovanje želela da provedem opušteno. – Nisam razumeo šta je želela da kaže i samo sam rekao:
– Pa ovde smo u stranoj zemlji, niko nas ne poznaje i nadam se da nema šanse da sretnemo nekog koga znamo tako da bi mogli da glumimo da smo u vezi a ne da smo brat i sestra, da bi izbegla dosadne udvarače. – Zabezeknuto sam gledao u nju i ona nastavi: – Naravno ako tebi to odgovara i ako možeš da izdržiš ovih petnaestak dana… znaš već bez čega.

U tom trenutku mozak je počeo da mi radi trista na sat i posle par trenutaka sam joj rekao:
– Ma nema problema, znaš da je i meni dosta svega. – Onda sam i samog sebe iznenadio šta sam rekao: – A ako ne budem mogao da izdržim reći ću ti. – Nasmejala se, a nasmejao sam se i ja.
– Ako baš dođe do toga možeš i da me prevariš – reče, na šta se ponovo oboje nasmejasmo.
– A kako misliš da to izvedemo?
– Pa vrlo jednostavno, za sve oko nas smo par, shvataš.
– OK – rekoh, – samo nemoj da me praviš ljubomornim. – Ponovo smo počeli da se smejemo.
– Znala sam da mogu da računam na tebe, hvala ti – reče, i priđe mi sasvim polako i poljubi me u usta. Da li mi se učinilo ili je stvarno bilo tako da ovaj poljubac za delić sekunde potrajao duže i bio sočniji nego obično?

Ljubavni doživljaji brata i sestre, I deo

– Moraćemo ovo češće da radimo ako misliš da ubedimo ljude oko nas u našu malu prevaru, onaj konobar nas non-stop posmatra. – Pogleda me u oči ništa ne govoreći, za trenutak sam pomislio da sam preterao i da će se uvrediti, ali onda mi ona ponovo priđe i zagrli me naslanjajući se grudima na mene. Nasmeja se, poljubi me u obraz i osta u tom položaju: – Ne brini lako ćemo ubediti okolinu, samo i ti moraš da se uključiš a ne da sediš tu ukočen.

Od osećaja njenih grudi na meni i od ovih njenih reči kurac poče polako da mi se podiže i da me preplavljuje osećaj neverovatnog uzbuđenja. Sasvim slobodno sam prebacio ruku iza njenih leđa, zagrlio je oko struka i počeo da je mazim. Prošaputao sam joj na uvo:
– Jel’ ovako bolje?
– Pa nije loše – reče – za početak – posle kraće pauze.

Kada smo izlazili iz restorana ona me uhvati za ruku i privi se uz mene. U glavi je počeo da mi nastupa haos. Ovo što je počelo da se dešava nisam ni najmanje očekivao, možda sam nešto slično priželjkivao, priželjkivao sam i te kako, ali…

Narednih par dana su za mene bili neverovatno lepi i uzbudljivi, a siguran sam i za nju, jer naš odnos je toliko bio nabijen nekim neverovatnim erotskim nabojem da sam se plašio da može da kulminira. Od držanja za ruke, grljenja i poneki put bogami i maženja, do sve češćih poljubaca u usta, mada kratkih kao i uvek, do mazanja mleka za sunčanje na plaži i prelepih fotografija koje sam uradio u svim mogućim pozama, ali bikini je ipak bio vrhunac, bar za sada.

Uveče za spavanje je oblačila crvenu svilenkastu bodi majicu do iznad pupka i iste takve bokserice pripijene skroz uz njene prekrasne obline. Nije se libila da je vidim tako odevenu jer taj kompletić je bio skroz proziran tako da sam joj jasno video izražene bradavice na grudima. U ovome sam želeo da je slikam, to je bilo sigurno, i sa ovim fotkama bi moja galerija bila potpuna. Hteo to ili ne, bio sam prinuđen da ga drkam više puta dnevno kad god sam za to imao prilike.

Naredne noći sam imao prilike da se uverim da ni ona nije ravnodušna. Naglo sam se probudio sa ogromnom erekcijom. Osetio sam njenu ruku kako me mazi po grudima. Skamenio sam se i pravio se da i dalje spavam. Nisu to bili samo dodiri između brata i sestre…

Ležao sam na leđima tako da se u polumraku sobe jasno moglo videti da mi je kurac u boksericama ogroman. Pogledao sam u pravcu sestre a ona me je jednom rukom čas mazila po grudima, čas stiskala svoje grudi dok joj je druga ruka bila između njenih nogu. Sve dublje je disala a ruku kojom me je mazila po grudima spustila je skroz na moj kurac preko bokserica.

Lepo ga obuhvati šakom i u trenu poče da svršava glasno kao da joj je bilo svejedno da li ću se probuditi ili ne. Toliko sam bio napet da sam mislio da ću pući. Kada je sklonila ruku sa mene okrenuo sam se u stranu praveći se da i dalje spavam i svršio puneći bokserice a da ga ni jednom nisam dodirnuo. To mi se desilo prvi put u životu.

Ljubavni doživljaji brata i sestre, I deo

Čuo sam da ustaje i odlazi u kupatilo a ja sam i dalje ostao nepomičan. Kada se vratila i ponovo legla osetio sam da me ljubi u obraz. Nedugo potom je zaspala. Kada sam bio siguran da čvrsto spava ustao sam s namerom da pođem u kupatilo i presvučem se. Kada sam bacio pogled na nju kurac je ponovo počeo da mi se diže.

Izdrkao sam ga kao lud sećajući se malopređašnje scene. Nakon svega sam ponovo zaspao ali samo sa jednom idejom u glavi. Sada kada sam se stvarno uverio da sva ova njena igra uopšte nije slučajnost već da i ona od mene želi nešto više, od sutra mora sve postati drugačije.

Više mi fotografisanje uopšte nije bilo važno, važno je bilo jedino to da našu igru moramo sprovesti do kraja, jer postalo je očigledno da to želimo oboje.

Sledećeg jutra je bila raspoložena više nego obično. Mislio sam kako i ne bi kad je noćas svršila. Napolju je padala kiša tako da smo i posle doručka morali da ostanemo u apartmanu. Dok sam ja čitao novine i pravio se nezainteresovan ona je nervozno vrckala po sobi i začuh vrata iza sebe da je ušla u kupatilo.

Posle par minuta izađe. I dalje sam čitao novine kada mi ona priđe i zagrli me od pozadi. Osetih njene grudi na svojim leđima.
– Šta to ima toliko interesantno u tim novinama pa ne primećuješ svoju devojku? – reče i poljubi me u obraz.
– Ne treba valjda da glumimo i kada smo u kući? – rekoh.
– Ja u tim stvarima, mali moj, nikad ne glumim, uvek se predajem potpuno. – Još nisam ni došao sebi posle ovih njenih dvosmislenih reči, kad ona nastavi: – Znaš da me danas uopšte nisi slikao?
– Stvarno nisam – rekoh više za sebe – idemo na posao – i posegnuh rukom za aparat.

Kada sam se okrenuo prema njoj imao sam šta i da vidim: na sebi je imala belu končanu, rupičastu haljinu, koju je obično nosila na plaži preko bikinija, ali ovog puta gore nije imala ništa tako da su joj se grudi lepo videle, čak joj je jedna bradavica virila iz malog otvora, a dole je imala bele tange.

Zanemeo sam, knedla mi je zastala u grlu dok sam je gutao pogledom.
– Hej mali, hoćeš li samo da gledaš ili da slikaš? – reče. Brzo sam se sabrao i došao sebi, morao sam nešto da kažem i to odmah. Kliknuo sam par puta aparatom i rekao:
– Sve mi se čini da ćemo morati da glumimo par i kada smo u kući.

Dok je pućila usne prema meni držeći ruke na bokovima, reče:
– Već sam ti rekla da u tim stvarima nema glume, moraš se i ti predati potpuno.
– Ok – rekoh, kada se ona nagnu napred i uhvati za grudi pozirajući. Ni jedna poza nije smela da mi promakne. Onda se okrenu od pozadi gledajući me preko ramena i stavljajući ruke na guzu. Blic je sevao kao lud.

– Ove slike su samo za nas dvoje da znaš – reče – ne smeš nikome da ih pokazuješ.
– Ništa ne brini, ovako nešto sigurno neću deliti sa drugima.

Uprkos mom neverovatnom uzbuđenju primetio sam da se i ona napalila i to baš tako da u jednom trenutku poče dlanovima da prelazi preko pičkice. Još par slika i aparat pokaza da u memoriji nema više mesta.

Koliko mi je bilo žao s jedne strane, s druge strane sam bio i srećan jer je kurac više hteo da mi eksplodira. Prišao sam joj i glumeći profesionalca rekoh joj:
– Mala, bila si odlična.
– Ne zaboravi da ovo mora ostati naša tajna – reče.
– Ništa ne brini, znaš da možeš računati na mene što se svega tiče – rekoh.
– Nikada me nisi razoračarao pa me nećeš razočarati valjda ni na ovom letovanju.
– Budi sigurna u to.

Ona priđe, uhvati me rukom za vrat i poljubi u usta. Kratko, uobičajno. Strašan erotski naboj se osećao u vazduhu.
– Izvini, moram u toalet – rekoh – imao sam nameru da ga izdrkam još s vrata, samo hteo sam nešto da ti kažem. – Ona podiže obrve očekujući moje reči.

Nastavak: Ljubavni doživljaji brata i sestre, II deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x