Bilja je moja gospodarica

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Vraćam se mojoj ženici

Spuštam se pod sto. Siguran sam da moj odlazak pod sto privlači pažnju gostiju. Širim joj nogice. Pičić joj je skroz mokar. Sokići joj iz pičkice cure niz butine. Ne sećam se da je ikad bila ovako vlažna. Napalila se od maštanja kako služi muža i prijatelja… A sad joj muž liže pičkicu ispod stola u restoranu. Sad će moja ženica da svrši. Idem joj jezikom pravo u pićič. „Aaaaaa”, čujem joj uzdah. Ne može lutkica da se kontroliše. I ja sam se popalio. Nikad nisam ja bio pod stolom. To je uglavnom Biljino mesto.

Nije Bilja ovo doživela… Ali se brzo prilagođava. Klizi mala po stolici. Da mi se bolje otvori. Nudi mi ženica njeno dupence. Grči joj se čmarić u drhtajima strasti. Prelazim joj jezikom preko čmarića. Otvaram je prstom… Ulazim joj jezikom. „Aaaaaaaa”, ciči moja lutkica. Ovi zvuci ne mogu da ostanu neprimećeni za okolnim stolovima. Svršava mi lutkica. Kako odavno nije. Gotovo se ne kontroliše. „Aaaaaaaa”, čujem njene uzdahe strasti. Trese se… grči se… Čupa mi kosu… Steže mi glavu butinama. Skroz je u transu. Biće ovde pravog uživanja. Za oboje. I za mene i za nju.

I izgleda da će stvarno biti još uzbuđenja. Ima mala iznenađenje za mene. Nisam više ja taj koji vodi igru. Sprema mi moja ženica lepo iznenađenje. Nešto što smo odavno planirani. Nešto što ja odavno želim. Nešto čega sa moja smerna ženica do sada stidela da radi.

Mala će da me popiški

Vidim da ludi. Ne kontroliše se. Ovakva strast može da bude samo jedno… Sad će da se popiški. Sad će tečnost da joj krene da curi iz pičkice. Sad će mala da piški. Sad će da piški meni po licu. Glava mi je među njenim nogama. Jezik na čmariću. Jeste… tako je. Kreće moja mala. Ciči i piški po meni. „Aaaaa”, čujem je kako njišti. Ližem joj čmarić. Ona mi piški po licu. Sliva mi se njena žuta tečnost. Niz lice… na grudi. Kurac mi udara o patos. Svršiću i ja jebote. Hvatam rukom moju kurčinu. Drkam kao sumanut. Sav sam mokar od njene strasti. Ne vadim joj jezik iz guze. Ona još piški po mene. Svršava… i piški… istovremeno. Ne može da stane. Poliva me u isprekidanim mlazevima.

Počinjem i ja da svršavam. Ričem pod stolom. Sperma curi iz mog kurca. Njena žuta tečnost mi curi sa lica i sa grudi. Zapišala me je moja ženica. Pod stolom u restoranu. Perverznije ne može biti. Sad ja nisam gazda. Večeras je ona moja gazdarica. Ovako zapišan njenim mlazevima i ovako napaljen… Sad sam skroz njen. Sad sam ja njeno vlasništvo. Sad sam njen „mali“.

Gotova je. Popiškila me je moja ženica. Dala mi je sve što ima. Vreme je da izađem ispod stola. Da joj se pokažem sav mokar… umiven njenim izlučevinama. Vraćam moj lepljiv kurac u pantalone. Ustaje i moja lutkica. Sva je ozarena… I još je mnogo napaljena. Uživela se moja ženica u ulogu gazdarice. Kakva transformacija. Od submisivne devojčice koja mašta da puši dva kurca… u razuzdanu gazdaricu… Gazdaricu koja piški po svom mužu. Gazdaricu koja svojom tečnošću poliva svog muškarca ispod stola.

Gleda me ovako umazanog moja jebozovna gazdarica. U pogledu joj strast i dominatnost. Prilazi mi stegnutih usana. Onako kad i voliš i kad kažnjavaš. Nije gazdarici dovoljno što me je zapišala… Dok sam joj lizao pičić i guzu pod stolom. Šakom mi razmazuje svoju tečnost po licu. Iz usta joj izlaze grleni glasovi. Ponaša se baš kao ja kad joj svršavam u usta i po licu. Ni ne krije se od susednih stolova. Pokazuje svima da sam njen mali. Dobijam poljubac za nagradu. „Dobar si mali”, govori mi moja gazdarica. „Dobro radiš ispod stola. Moraću više da te nagrađujem. Zaslužuješ ti da te tvoja gazdarica ćešće popiški.” Odlučila je moja gazdarica što je moja nagrada. Da treba da svršavam kad god ona odluči da me popiški.

Vidi mala da me cela situacija pali. Da i ja volim kad mi je moja ženica gazdarica. Kurac mi se opet diže. Ne mogu da verujem. Njeno ponašanje gazdarice me stvarno razluđuje. Kako mi je razmazala ostatke njene tečnosti po licu. Smeje se ponosno Bilja na moju reakciju u pantalonama. Gleda zadovoljna kako mi se kurac diže… dok mi pokazuje da mi je gazdarica. Sad sam joj poslušan… i samo njen… Njen poslušni mali.

„Dobar si mali“, ponavlja gazdarica. „Vidim da voliš kad te tvoja gazdarica zapišava. Dobar si… neću da te menjam.“„Mmmmm“, odgovaram ja. „Prava si gazdarica dušo. Celog si me zapiškila. Obeležila si me… Da svi znaju da sam tvoj mali“. Sviđaju se gazdarici pohvale. „Nadam se da nećeš nikog drugog da zapišavaš osim mene?“, pitam je u nadi da sam ja jedini koji zaslužujem njenu milost. „Po tebi ću najćešće da piškim“, odgovara mi surova gazdarica. „I najviše. Ali dozvoliću ti da mi ti dovedeš druge frajere… tvoje prijatelje. Biraćeš ih ti… za mene. Prvi je na redu tvoj drug Mirko“, nastavlja moja gazdarica. „Zaslužio je taj mali i kaznu i nagradu.“ „Mmmmm“, dahćem ja zadovoljno.

Ovo je novo. Na ovo nisam mislio. Hoće gazdarica da obeleži i Mirka. Uh, uh jebote… Znao sam da će biti dobro kad me moja ženica zapiša. Ali nisam znao da će ovako da podivlja. I da ću ja toliko da se popalim.

pišanje u usta

Krećem da uzmem salvetu sa stola. Da obrišem lice. „Šta radiš?”, prekida me gazdarica. „Gde si pošao mali?“, govori mi strogim glasom. „Da se obrišem dušo“, odgovaram. „Ko ti je dozvolio da se brišeš mali?“, pita me strogim glasom. „I kako si me to nazvao?“… nastavlja da me grdi. „Jesam li to čula da me oslovljavaš sa ‘dušo’? Ja sam ti gazdarica. Ne… ne… ja sam ti gospodarica… A ti si moj mali. Jesam li ti odobrila brisanje mojih tragova?“ „Niste gazdarice. Izvinite… gospodarice.“ Ako je gospodarica onda znači da je vreme da pređem u skroz submisivnu ulogu. Obraćam joj se sa „Vi”.

Hajde da vidim koliko ćemo da se popalimo kad produbimo moju ulogu „malog“. „Dobio si moj poklon“, govori mi gotovo ljutitim tonom. „Imaš celo veče da ga nosiš. I da budeš ponosan što ti je gospodarica posvetila pažnju.“ „Dobro gospodarice“, odgovaram smernim glasom. Pali me moja stroga gospodarica. Valjda će me pustiti da je pojebem večeras.

Ja sam njen mali

„Uzmi torbu“, naređuje mi gospodarica. „Idemo u naš apartman.“ „Dobro gospodarice“, odgovaram joj pokorno. Sve mi je razmazala po licu. Idem ispred nje prema liftu. Čujem komentare žena okolo. „Bravo… bravo”, govori ženski deo publike mojoj gazdarici. „Dobar ti je mali”, nastavljaju žene da hvale njeno vlasništvo. „Dobro te sluša mali. Dobro si ga ‘dresirala.” Poludele žene. Naša predstava im razbuktala skrivene strasti. Jedna joj čak i nudi svog „malog“… u razmenu. Zgodan dasa od tridesetak godina. Posle naše seanse prešao kod svoje gazdarice u ulogu „malog“. „Sviđa li ti se ovaj moj?“, pita je zgodna gospođa. „Vidi ga kako se napalio dok si piškila po tvom malom.“ Moja gazdarica zastane na trenutak. Gleda u tog „malog“ kojeg joj žena nudi. Ne mogu da verujem. Skroz je podivnjala moja Bilja. Hvata „ponudu“ za bradu. Protrese mu glavu… pljesne ga njenom mokrom i umazanom šakom po obrazu. Ostavalja mu svu svoju tečnost koju je pokupila sa mojih grudi i lica. „Dobar ti je mali“, odgovara ženi za njenog dečka. Taj „mali“ će, vidim, da svrši… Izgleda mi. Skuplja „mali“ jezikom tečnost koje je sa Biljinog dlana ostala ne njegovom licu. „Mmmmm”, čujem ga kako uzdiše. Dok kuša ukuse koja je moja Bilja popiškila po meni.

Kakva milost… Kakva jebozovna gazdarica ga primećuje… i nagrađuje pažnjom. Stvarno se dasa napalio. Guta očima moju gazdaricu. Siguran sam da ga drka ispod stola. I to nije loš dasa. Ali sad je „mali“… Pa se tako i ponaša.

Žene me procenjuju u prolazu. Gledaju kako izgledam… Uživaju dok gledaju moje umazano lice… i upišani torzo ispod raskopčane košulje. „Dobar si mali…”, dobijam pohvale i povoljne komentare. Bogami stižu mi pohvale od nekoliko ženskih generacija. Izgleda da se po tom pitanju generacije ne razlikuju. I klinke i matorke me gutaju očima. Ne bi me ni pogledale da moja gazdarica nije popiškila. Vide me sve isto… Mužjaka da ih opsluži. Plen da im zadovolji strast i želje. Kad im se pusti… iste su kao i mi… muškarci kad jebemo zgodne pičkice.

procenjuju roba

Ulazimo u lift. Puštam gospodaricu da nastavi da komanduje. Stvarno me pali moja uloga… A još više njena strast. Znao sam ja da će moja ženica da uživa kad mi postane gazdarica. Ali sa zadovoljstvom konstatujem da je prevazišla sva moja očekivana. Kao i u svemu do sada. U svemu je bolja od mojih očekivanja. A verujte… moji standardi su vrlo visoki.

Prikazuje me ženama

„Skini košulju“, naređuje mi gospodarica. Skidam košulju. Za sada još uvek sve slušam. „Izvadi ga…“ Gledam je po malo sa nevericom. Mnogo je podivljala. Jeste mi jednom rekla da njoj ne treba davati vlast. „Šta čekaš mali? Izvadi karu iz pantalona“, ponavlja. „Sad odmah.“ Vadim kurac iz pantalona. „Mmmmm”, čujem svoju gospodaricu. „Dobar si mali”, nastavlja gospodarica da mi deli svoju milost. Gleda u moj od sperme ulepljeni kurac. „Svršio si dok te je gospodarica zapišavala“, konstatuje zadovoljno. Nema kraja njenom ponosu. Udara me prstom po kurčini. Hoće da vidi kako će kurac da mi vibrira pod udarcima.

Zadovoljna je gospodarica. Vibracijama i dimenzijama. Odlučila je da vredim da me prikazuje… Dok idemo kroz hodnik prema apartmanu. „Prati me“… naređuje mi. „Ovako… sa isukanim kurcem…?“, pitam je. Ništa meni to ne smeta. Hoću samo da je palim. Da vidim šta će da mi kaže. „Da… tako… Hoću da sve žene vide koliku kurčinu ima moj mali“. „Prikazujete me gospodarice“…, diram je. „Ponosni ste na svog malog. Ponosni ste na moju kurčinu.“ „Dobar si mali“…, odgovara mi sa smeškom. „Neću nikom da te dajem. Samo ja smem da piškim po tebi. Nemoj da si se šalio“… „Razumem gazdarice“, odgovaram, „ne pada mi na pamet… Jedino ako me neka druga gazdarica iznenadi… pa me popiški kad se ne nadam.“

Moram da je dražim. Znam da će da reaguje. Ko sme da dira njeno vlasništvo. Dobijam blag šamar za moj bezobrazluk. Onako iz milošte… Da se vidi ko komanduje. „Da se nisi usudio… Ili te više neću pustiti pod sto…“ Ovo je već opasna pretnja. Ne smem da se igram… Ne smem da izgubim naklonost. Nema veće časti nego kad te gospodarica pusti pod sto… među njene nogice. „Prati me“, ponavlja moja ženica u ulozi moje razuzdane gospodarice.

Pratim gospodaricu kroz hodnik. Ide ispred mene moja lutkica. Ista je to pičkica kao pre pola sata… Kad je ulazila u klub. Minić, štiklice, košuljuca. Moja slatka ženica. Ali sad u ulozi gospodarice… Uh, uh, uh koliko sam se napalio. Rasturiću gospodaricu od kurca… čim mi ova stroga lutkica dozvoli. Kurac mi odskače dok koračam. Sigurno nas gledaju iz soba. Baš super. Jednom i ja da prikazujem kurčinu. Obično prikazujemo Biljinu guzu i sisiće. Nek se pale malo dame na moju kurčinu… što da ne.

femdom handjob

U Apartmanu… Isto mesto… različite uloge

Gospodarica otključava vrata od „našeg“ apartmana. Isti ambijent kao kad smo pravili avanturu sa Mirkom. Samo su nam uloge drugačije ovog puta. Ponosam sam na moju ženicu. Prvo kako se davala meni i Mirku prošli put… Kako nam je moja smerna ženica pušila… obojici. I sada kada se transformisala u moju jebozovnu gospodaricu. Dominantnu lutkicu koja me je maločas popiškila pod stolom. I koja hoće da popiški i našeg druga Mirka. Onog istog kome je pred mužem uzbuđena i submisivna pušila. Ovde… na istom mestu… Pre možda desetak dana.

Čekam naređenja. Strast mi ne popušta. Ne verujem sebi da ovoliko uživam. Želeo sam da me moja ženica popiški. Da mala probudi u sebi i taj deo svoje ženstvenosti. Znao sam da će mi biti prijatno i u toj ulozi. Ali nisam mogao ni da sanjam da ću se ovoliko popaliti. Pali me i uloga. Ali ono što me stvarno pali je njena transformacija u gazdaricu. I ta strast koja izbija iz nje. Strast što vidi da sam njen… I što uživam da joj činim zadovoljstvo. Pa ta sigurnost da bude gazdarica… Kako se popalila dok su me žene gledale od nje zapišanog u prolazu. Sad mala razume zašto sam pokazivao Mirku njene slike. Gde je nasmejana i umazana… mojom spermom. Super mi je ženica. Niko nema takvu.

Još uvek čekam… stojim… go do pojasa… sa isukanim kurcem. Moram priznati da mi je veći čak i nego kad smo Mirko i ja jebali njegovu ženicu. Popalila me je mnogo moja gospodarica. Uh, kad bi mi popušila ovu moju kurčinu gospodarica… Ili gospodarice ni ne puše. Makar da mi ga uzme u ruku… Ništa za sada.

„Budi tu…”, kratko mi govori gospodarica. „Idem do toaleta. Daj mi torbu“, naređuje mi ona. Krećem prema njoj da joj predam torbu. „Gde ćeš mali?“, ponovo isto. „Rekla sam ti da stojiš tu. Ne mrdaj dok se ne vratim. Posle ću da vidim šta ću da radim sa tobom. Verovatno ti sledi kazna.“ „Za šta kazna gospodarice?“, pitam je pokorno. „Uživao sam dok ste piškili po meni. Zar je to greška?“ I jesam uživao… ali ovo sad hoću da vidim kakvu igru želi. I dokle je spremna da ide.

„Znam mali da si uživao u mom poklonu maločas“, smeje se ponosno moja gazdarica. „Koji dasa ne bi uživao kad ovakva riba kao ja piški po njemu.“ To nije pitanje… samo konstatuje da bi svaki kuronja voleo da ga ovakva gospodarica popiški. „Nije kazna zbog toga“, nastavlja gospodarica. „Nego…”, pitam ja. „Kazna je za tvoje neprimereno ponašanje. Koliko razumem… ti i tvoj drug ste se siledžijski ponašali prema njegovoj ženi? Jesam li u pravu?“ „Paaaa… jesmo gospodarice“, krećem da mucam. „Ali… ona….“ „Ćuti“, stiže mi stroga nardeba. „Neću da te čujem. Ne mrdaj. I nemoj slučajno da ti je pao. Ima da me pozdravlja sve vreme.“ „Razumem gospodarice“, odgovaram vojnički. Nema šanse da mi kurac padne dok te ne pojebem – mislim u sebi. Najebali si gospodarice kad te uzjašem sa ovako velikim i tvrdim. Dobićeš i u pičić i u guzu. „Možeš samo da sanjaš mali“, odgovara mi gospodarica na moje neizgovorene reči. „Danas ceo dan služiš gospodaricu.“

ženska dominacija

Šta li će da obuče?

Odlazi u toalet. Šta li će da obuče? Nema šanse da se obuče u konobaricu. To mi je bila želja kad smo ušli u klub. Da je palim kako će da služi mene i Mirka. Kako će pod stolom da nam puši. Jednom… pa drugom. Ili da joj vežemo oči… pa da pod stolom pogađa kome puši. Nema više o tome priče. Gospodarica ne radi takve stvari. Ko me je terao da idem pod sto dole u restoranu? I moj kurac me opominje da sam malo preterao. Ne daje se vlast tek tako – govori mi uzbuđeno. Jebe se njemu za vlast… Nego mu dosadno da stoji razgolićen i ovoliki bez Biljine pažnje.

Čekam je da izađe. Nema šanse da mi kurac padne. Stoji čvrst i veliki. Čeka u čemu će Bilja da se pojavi. I ukakvom će raspoloženju da izađe iz toaleta. Spustili smo kriterijume… obojica. Makar da me uzme u ruku – kuka moj kurac. Krivi naravno mene što sam se spuštao pod sto. Što sam otvorio pandorinu kutiju. Jeste u pravu… ali ne žalim… Čak i da ne uživam… A uživam puno. Samo to njeno uživanje… i ta transformacija. Čak i to samo vredi neprocenljivo. Koji dasa sme da pusti ženicu da to radi… I da se tako ponaša? Razmišljam da uvedemo ovo njeno piškenje kao regularni deo našeg provoda… I ako se mala popali… Što da ne…? Da i ja nju popiškim. Sad posle svega… Tražiće lutkica da je njen gazda popiški. Kad opet dobijem taj status. Za sad me intrigira da nas lutkica popiški dvojicu… Mirka i mene.

Neko će biti jahan… A taj neko nije moja ženica…

Otvaraju se vrata. Gledam je… Njištim kao pastuv. Uh, uh, uh jebote. Neko će biti jahan. Ali to neće biti moja ženica. Teško ćemo je nas dvoje jahati – primećuje i moj kurac. Teško – odgovaram mu uzbuđeno. A čini mi se da ni nemam više takvu želju. Gospodarica ima bolju ideju. Ako će neko biti jahan večeras… Čini mi se da ću to biti ja. Oduševljen sam. Ja ću biti njen pastuv. Moja gospodarica hoće da me jaše. Hoće da budem njen pastuv.

Izlazi moja gospodaricaodevena u jebozovnu jahačicu. Sve je na njoj šta treba. Uske… uske kožne pantalone. Jahaće čizme. Štikle od 15 santimetara. Možda i više. Uska… kratka kožna jakna. Raskopčana do pupka. Nema opasna jahačica brus. Sisice joj vire ispod raskopčane jakne. Kosa zategnuta u rep. Počeo sam da je opisujem pogrešnim redom. Trebao sam da počnem od najvažnijeg. A to je… Jeboooteeeee… u ruci nosi bič. Ne… ne one igračkice iz sexshop-a. Pravi kožni bič. Dva metra dugačak. Ide prema mani… bič joj se vuče po podu. Spremna je jahačica… da jaše… da miluje i da kažnjava. Voleo bih da kurac može još da mi poraste. Zaslužuje ova jahačica pozdrav. Zaslužuje sve što želi.

domina jahačica

Gospodarica želi da jaše pastuva

Prilazi mi… pucketa bičem po podu. Gleda mi u kurčinu. Osmeh joj je na licu. Vidi utisak koji proizvodi. Ponosna je na seba… ali i na mene. Zadovoljna je kako je pozdravljam. Dignutog kurca… i uzbuđen. „Miran… miiiraaan mali“, govori jahačica svom pastuvu. „Miraaan mali“, ponavlja jahačica. Miluje me rukom po licu i po grudima. Bič joj je u drugoj ruci. Obilazi jahačica oko mene. Proverava dali je pastuv spreman za jahanje. Kako će da se ponaša njen pastuv kad ga gazdarica zajaše. „Sad ću da te jašem kuronjo“, tepa mi smirujućim glasom. „Ti si moj pastuv. Ti si moj pastuv“, ponavlja mi na uvo. „Ja sam tvoj pastuv“… Prihvatam i jedno i drugo. I da sam njen… ida sam pastuv. „Ti si moja gospodarica“, izgovaram ono što oboje želimo da se kaže. Ržem… i poskakujem. Čekam gospodaricina naređenja. „Miiiraaan“, govori mi jebozovna jahačica. Svršiću čim me uzjaše – mislim u sebi. „Miiiraaan“, nastavlja da me pali. „Sad ću da te jašem. Pokaži gospodarici kakav si pastuv. Pokaži kako slušaš gospodaricu.“ „Mmmmmm“… počinjem da njištim. „Miiiraaaan“, smiruje me gospodarica. Govori mi da budem miran… ali i dalje pucketa bičem. Pokazuje mi da i bič može da radi. Ako je ne budem slušao.

Nemam u opšte nameru da je ne slušam. Što bih to radio? Uživam u njenim naređenjima. Sviđa mi se kad me moja voljena gazdarica zapišava. Eto nek je i tako. Nek je i bilo ponižavanje… u kome sam uživao. Ali ovo… Ovo sa pastuvom… ovo sada je najveći kompliment što frajer može da dobije od svoje ženice. Da bude njen kurati pastuv. Da bude uzjahan… da bude jahan.

Sad će Gospodarica da te jaše

„Klekni“, naređuje mi gospodarica. Bičem mi pokazuje da se pred njom spustim na sve četiri. Da može da me uzjaše. Da zauzda razuzdanog pastuva. A dasam razuzdan… to niko ne zna bolje od nje. I da mi povremeno treba ovakva jahačica… i to zna moja gospodarica. Zna mala kako nju ovaj pastuv jaše kad podivlja. A sad će moja jahačica da me nauči da i ja uživam kad me ona jaše. Kao pravog razuzdanog pastuva.

Spuštam se na sve četiri. Ržem kao pravi napaljeni pastuv. Gospodarica mi prevlači dršku biča preko leđa. Podmeće mi dršku pod bradu. Diže mi glavu drškom. Drugom rukom me hvata za grivu. Navikava jahačica pastuva na svoje ruke. Sprema ga za jahanje. Ide gospodarica korak dalje. Otvara mi usta drškom. Da znam da sam skroz u njenoj vlasti. Da ima i dizgine za mene. Ako joj se ne budem pokoravao. „Miiiraaaan“, tepa mi na uvo. „Miiiiraaan pastuvu moj. Moćan si pastuv“, šapuće mi jahačica. „Imaš moćnu kurčinu. Ali ja sam ti gospodarica. Moj si… ja te jašem. Ja jašem na tebi… i na tvojoj moćnoj kurčini. Ako me zadovoljiš… Ako mi se budeš pokoravao.“ „Iiiiii”, ržem ja pod njenim rukama. Čekam da me uzjaše. Kurac mi udara o patos. Vuče mi se čvrst i veliki po podu.

jahanje roba

Opkoračuje me moja gospodarica. Seda na mene. Sad sam uzjahan. Jaše me moja jebozovna ženica… transformisana u veštu jahačicu. Steže me butinama. Čupa me za grivu. Gura mi u usta prste druge ruke… Zajedno sa drškom od biča. Uzjahala me je i zauzdala. Ržem i uživam… uzjahan od moje jebozovne gospodarice. Čekam njene komande… i njena naređenja.

Ne smem da svršim… Štikla joj je na mom kurcu

Gospodarica saginje glavu pored mene. Gleda u moju konjsku kurčinu. Vuče mi se kara po podu. Udaram glavićem od patos. Velika kurčina koja tuče po podu pali moju jahačicu. Razluđuje moju gazdaricu. Ima jahačica još iznenađenja za svog pastuva. Nije mi još sve pokazala. Ne znam da li me kažnjava ili me nagrađuje. U svakom slučaju, dovodi me moja jahačica pred svršavanje.

Omotava svoje rasne nogice oko mog struka. Obe štikle mi dodiruju kurčinu. Bocka me jahačica štiklama. Nežno me bode po razularenoj kurčini. Opet ću da svršim. Kao klinac. Nije mi ga ni ovog puta čak ni uzela u ruku. „Svršiću“, njištim izbezumljeno. Uživam da budem pastuv mojoj jahačici.

Uživam što me moja gazdarica jaše. Pastuv vam svršava gospodarice njištim sav pomamljen pod mojom jahačicom. „Ne… ne“, preti mi gospodarica. „Da se nisi usudio.“ Jače mi zabija štiklu u kurčinu. Zna jahačica kako da obuzdva pastuve. Bol mi zaustavlja nagon za svršavanjem. „Tako je lepi“, šapuće mi jahačica. „Dobar si… dobar si pastuv. Imaš moćan kurac. Pravu konjsku kurčinu. Zaslužio si. Sad ćeš ti da jašeš tvoju gospodaricu. Sad ćeš pastuve moj ti da me jebeš sa tvojim konjskim kurcem.“

štikla u kurcu

Moja Gospodarica je moja kobilica

Iiiiii njišti pastuv u meni. „Gospodarice… lepa moja gospodarice… Mmmmmm jebozovna moja jahačice. Sad će vaš pastuv da vas jebe. Sad ću ja da vas da nagrađujem… i ja ću da vas kažnjavam. Zaslužili ste gospodarice… i nagradu i kaznu. Rasturiću vam pičkicu… I pičkicu i guzu. Dobićete i nagradu i kaznu gospodarice moja jebozovna.“ „Da… da….da… pastuve moj. Zaslužila sam… Zaslužila sam. I nagradu i kaznu. Nagradi me što te volim… Uzjaši me… Kazni me. Tvoja sam kobilica… Ženjna sam tvog kurca.“

Spuštam moju jebozovnu jahačicu sa sebe. Skidam joj i cepam jahaće pantalone. Sad sam ja ponovo onaj razuzdani pastuv. Koji jaše… koji pokorava. A moja gospodarica… moja jebozovna gazdarica… koja je piškila po meni. Ona je sad na sve četiri. Čeka da je uzjašem. Njišti i čeka da je njen pastuv jebe. Da je uzjaše… da je pokori… da je grize… da je čupa.

Kleči moja nevaljala ženica… na sve četiri. Podigla je guzu za mene. Čeka moja kobilica da je uzjašem. Čeka svog muža… svog malog… svog pastuva. Željna je moja ženica mene… željna je da dobije sve što mogu da joj dam. Prilazim joj od pozadi. Čujem je kako uzbuđeno ciči u očekivanju.

Otkrili smo večeras da je moja ženica fantastična gazdarica. Da ja uživam kad sam joj „mali“. Da svršavam kad me popiški. Ali lutkica najviše voli kad mi se daje. Kad je moja jebozovna ženica koja me prima… i koja uživa što je moja.

Gde ću da joj stavim…? Mame me obe rupice

Ne zna moja lepa ženica gde ću da joj ga stavim. Spremne su joj i guza i pičkica. Ja biram koja me rupica više privlači. Privlače me obe. I ona želi da dabije u obe. Pa kad je tako… zašto bih birao. U torbi imamo svu opremu koja nam treba. Vadim crni dildo iz „naše“ torbe. Kačim ga na moj kurac. Ženica ne gleda. Ima poverenja u mene. Zna da će dobiti uživanje. Ovako kad je na podu nagužena ispred mene… dildo joj ide u pičkicu… a moj veliki će da joj puni guzu. Prvo joj stavljam dildo u pićić. „Aaaaaaa“, vrišti moja kobilica. Oseća da joj to dildo što joj ulazi u pičić. Da je moj kurac rezervisan za drugu rupicu. Sad zna šta je čeka. Moj kurac joj ide u dupence. Svršiće rasna kobilica čim joj moj veliki glavić otvori njen uski čmarić. Prislanjam joj glavić na otvor čmarića. Grči joj se njen elastični čmarić. Čeka moju kurčinu. Čeka ga mala odavno. Još od momenta kad je piškila po meni.

crni dildo u pički

„Aaaaaaa“, ciči lutkica. „Daj mi… daaaaaj miiiiii. Stavi mi ga kuronjo moj. Staaaviiii miiii. Napuni mi guzu pastuve.“ I ja to hoću… ali hoću da me moli. To je najviše pali. I mene i nju. Uživam oboje kad me moja ženica moli da joj jebem guzu. Naročito večeras… posle seanse kad mi je bila gospodarica. Kad je piškila po meni. Sad će da me moli.

Jebem joj pičkicu sa dildom. Kurac mi samo vrhom glavića otvara njen čmarić. „Šta si ti?“, šapućem joj na uvo. Hoću da mi govori da je moja… da mi je submisivna… da uživa kad sam joj gazda… Da vrišti kad sam joj pastuv koji je jaše. „Šta si ti…?“, ponavljam. „Aaaaaaaa”, dahće moja lepa Bilja… „Daaaaaj miiiiii. Stavi mi ga u guzu. Stavi mi ga.“ „Šta si ti?“, ponavljam treći put. Mora da mi kaže da mi je kobilica. Da je moja kobilica. „Aaaaaaa… jaaaa saaaam… daaaj miiii… ja sam kobilica… ja sam tvoja kobilica. Ja sam ti kobilica. Zabi mi ga pastuve razvratni. Zabi mi ga… molim te… moooliiiim teeeee.“

Tako je mala… Moraš da me moliš

Uh, uh što volim kad moli za moju karu. Voli i ona da me moli. Zna koliko me to pali. Ulazim joj jedan santimetar u čmarić. „Daaaa… daaaa… tako… tako.” Sviđa se mojoj nevaljaloj ženici kako joj glavićem otvaram čmarić. Pičkicu joj jebem sve vreme crnim dildom. „Daaa… daaaa”, ponavlja moja ženica. Uvek se razludi kad je jebem sa dva kurca. I ja se jedva uzdržavam. Najrađe bih joj ugurao moju nabreklu karu… skroz do jaja… pravo u čmarić.

„Piškila si po meni“, šapućem joj na uvo. Jedva i ja govorim. „Piškila sam… piškila sam… aaaaaaa kako sam te popiškila. Bila sam ti gospodarica. Stavi mi do jaja ljubavi… molim te… molim te. Želim… želim tvoja dva kurca.“ Ulazim joj sa celim glavićem. „Piškila si po meni“, ponavljam joj. Glas mi je isprekidan. Jedva se uzdržavam da joj ga ne zabijem do jaja. „Piškila sam ti po licu… jesam… jesam. Svršio si… svršio si pastuve… Voliš me… voliš kad piškim po tebi. Ti si moj… ti si moj.“ „Volim… volim“, ričem i ja.

Zabijam joj kurčinu u guzu. U jednom naletu… skroz do jaja. „Aaaaaaa pastuve… rasturaš me sa konjskim kurcem“, njišti kobilica. „Svršaaaavaaaam, aaaaaaaaa kako svršavam. Voliš kad piškim po tebi“, ponavlja moja ženica. Prezadovoljna je što volim kad me zaliva. „Voliiiiišššš kad sam ti gazdarica.“ „Daaaa… daaaa volim… volim“, ričem i ja. „Volim kad me zapišavaš… volim kad si mi nevaljala gazdarica. Volim kad te jašem… volim kad te rasturam. Svršavam… svršavam“… ričem na njoj.

grubo karanje guze

Ne mogu da se kontrolišem. Čupam je za grivu. Ona se napinje ispod mene. Podmeće mi guzu i pičkicu. Prima moja dva kurca… Prima me… i svršava. Svršavamo… oboje… dugo… i neprekidno. Nikad nismo ovoliko divljali. I nikad se nismo ovoliko voleli. Skroz sam njen… A ona… ona je samo moja… potpuno je moja… svakim delom tela. Svakom svojom misli. Celim svojim bićem.

Nastavak: Pripremam joj iznenađenje

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x