Vraćam se mojoj ženici

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Ljilja, Mirkova jebozovna ženica

Vozim nazad od Mirka i Ljilje. Treba mi oko sat vremena da stignem do moje lutkice. Da li da je zovem ili da je iznenadim? Ako je zovem neću stati sa pričom o avanturi sa Ljiljom i Mirkom. Pokvariću priču. Lepše je pričati direktno. Ne javljam se. Tako sam odlučio. Pričaću Bilji kad se vidimo.

Koji je najbolji ambijent? Kod nas u stanu? Ne, suviše je uobičajeno. Da uzmemo sobu? Mislim, ne ni to. Popalićemo se i odmah idemo u krevet. Vodim je na večeru. Da se gledamo, da pričamo i da se palimo. Onako slatka muka odlaganja. To je prava stvar. Ipak ću da je zovem – odlučujem posle malo dužeg razmišljanja. Očekuje moja mala da je pozovem. Malo sam nervozan. Ipak moram da zovem. Da vidim u kakvom je raspoloženju. Nikad se ne zna šta te čeka posle ovakve avanture iz koje dolazim. Pustila me jeste… Ali žensko je to.

„Šta radiš ljubavi?”, pitam je umiljato na telefon. Treba ići oprezno. Ipak se ja se vraćam iz jebačine. Nisam siguran šta joj se mota u glavi. I po njenom tonu bih rekao i da sam zbog nečeg najebao. Ako je ljuta nema ništa od seksa. Šta ću sa ovolikom kurcem? Što ga nisam još jednom uvalio Ljilji u guzu. Joj što joj je dobro dupence. I ovako nervozan i uplašen Biljinim tonom ne mogu da ne mislim da Ljiljinu guzu. Kako je Mirkova ženica svršavala dok nas je primala obojicu. Zamišljam moju Bilju uzmeđu mene i Mirka. Diže mi se još više. Čujem je kako svršava dok je ja i Mirko jebemo. Ili još uvek čujem njegovu Ljilju? Koja je god sad u mojoj glavi između nas dvojice. Mnogo lepo prima… I još lepše svršava.

Nešto sam zajebao… moja Bilja je mnogo ljuta

„Šta ja radim?”, ponavlja moje pitanje Bilja. Po tonu mi izgle da sam u nemilosti. „Šta ti to radiš ljubavi?”, vraća mi moje pitanje ironičnim tonom. „Pa ja sve po dogovoru”, mucam ja. Kad bih znao šta sam zajebao. Poslala me je da jebem sa Mirkom njegovu ženicu. Šta se sad ljuti?

„Zvao me Mirko maločas”, ispaljuje moja mala svoj argument. Koji kurac je Mirko zvao? – mislim ja. „Šta kaže Mirko?”, pravim se ja mrtav hladan. Kao da dolazim sa poslovnog sastanka gde smo bili zajedno.

„A šta misliš da kaže?”, provocira me Bilja. Teško je to pitanje – mislim u sebi. Mirko ima sigurno svašta da kaže posle onakve avanture. „Sigurno nešto lepo”, odgovaram. To je najneutralnije što mogu da izgovorim u ovoj situaciji. I da makar pokušam da vodim razgovor u dobrom smeru. „Ako misliš da je lepo to što je moj muž pobegao od Mirka i Ljilje, onda u redu”, odgovara mi ženica rezervisanim tonom. „Meni više liči da je to naša porodična bruka”, nastavlja moja ljuta ženica da me šamara optužbama. „Nije Mirko pobegao kao ti kad je bio kod nas. On je kao pravi muškarac ispunjavao sve moje želje.”

Koji joj je andrak? Šta priča ova moja Bilja. Prvo… kad je Mirko bio kod nas, komandovao sam ja. I više je ona ispunjavala naše želje. Šta bre pričam – ljutim se na sebe. To sad nije ni važnao. I to je samo diverzija sa njene strane. A Mirku… Jebaću mu majku – mislim ja. Kako mi je dripac smestio. E vratiću mu. Ali sad ću samo da ćutim.

muška dominacija

„Šta ti kažeš na to?”, želi moja ženica da čuje moje objašnjenje? „Zašto si pobegao od Mirka i Ljilje? Zašto i ti nisi isto kao Mirko meni, ispunio obećanje njegovoj Ljilji?”

I moj prijatelj me napušta… Mnogo je gadno

Ja ne kažem ništa za sada. Moj kurac mi kaže da je sve ovo sranje i da neće više da se petlja u ovu zajebanciju. Skupio se u gaćama. U smislu – rekao sam ti da treba još jednom napunimo tu Ljiljinu jebozovnu guzu. Rekao si mi takođe i da hoćeš da jebemo Bilju večeras – kažem ja njemu. To si sad zaboravio. To ti rešavaj – govori mi moj bivši prijatelj. Ja odoh da spavam.

Sad i ja vidim da se kurcu ne može verovati. A mislio sam da je moj kurac izuzetak po tom pitanju.  „Što ćutiš?”, insistira Bilja da joj objasnim moje kukavičko ponašanje. „Što pobeže od Ljilje?”, nastavlja da sipa po meni. „Kako sad da ja izađem Mirku pred oči? Nisi mu vratio uslugu kako dolikuje pravom muškarcu.”

Da li je luda ili me zajebava? Ako je do vraćanja usluge opslužio sam Ljilju makar duplo više nego što je Mirko odradio kod nas. A Mirku ću jebati majku. Samo da se izvučem iz ovog sranja. „Ma nisam ja pobegao ljubavi”, mucam u nadi da će se problem rešiti sam od sebe. „Nisi, nego kako se to zove po tvom mišljenju?”, insistira moja ženica na odgovoru. „Pa krenuo sam kući, znam ti me čekaš.” „Čekam te kao muža i muškarca”, odgovara mi. „A ne kao pobegulju. Što nisi kao muško završio započeto? Mirko nije bežao”, nastavlja Bilja da hvali Mirka i njegovu postojanost u jebačini kod nas.

Jebaću mu majku za ovo – nastavljam da ponavljam sam sebi. Zaboravio je dripac da je njegova Ljilja svršila pet puta, a moja Bilja samo dva puta. Ako već hoće da brojimo. I sad ispade da sam ja pobegao. Da nisam vratio uslugu. Moju Bilju nismo ni pojebali. Samo lizanje i pušenje. A njegova dobijala u sve tri rupice. I od njega i od mene. Najebao je kad ga dohvatim.

popunjavanje svih rupa

„Želeo sam da te vidim”, kažem pokorno mojoj Bilji. Sad i sam sebi izgledam smešno. Kakve gluposti izgovaram. Odustao sam da napunim Ljilji još jednom guzu da bih video svoju suprugu. To stvarno ne liči na muškarca. Sam se sebe stidim koliko sam nisko pao. I moj kurac mi isto kaže. Zar te nije sramota bedniče? – govori mi iz gaća. I tebi ću jebati majku – kažem njemu. Nećeš ništa jebati sigurno deset dana. Vidim i ja – odgovara mi moj bivši prijatelj snuždeno. Ali ti si kriv. Bolje da sam ja odlučivao. Ljilja bi bila namirena. Ja bih bio miran i Mirko ne bi pravio sranje kod Bilje. A pojebali bi i našu Bilju noćas. Moram nažalost sa tim da se saglasim. Pa ti sad kaži da kurac ne ume da misli.

„Znači nemaš šta da kažeš”, zaključuje Bilja. „Pa nemam ljubavi”, prihvatam ja sudbinu gubitnika. „Dobro onda kad je tako. Ako ti je to poslednja reč.” Čeka Bilja moju reakciju. Ja čekam presudu. Ne znam stvarno šta sam kriv, ali uvek nešto jesam. Onako po definiciji. Potonuše mi lađe. Jedino je pozitivno što više nema problema šta ću večeras sa kurcem. Skupio se čvarak u gaćama i ćuti kao zaliven. Nije valjda ova moja prekinula vezu – mislim ja. Ćutim i čekam. Pa šta bude.

Nije sve tako crno… Bilja samo zajebava

„Što si se smušio ljubavi?”, čujem moju Bilju. Potrajao muk nekih desetak sekundi. Promenila ton. Počinje mala da se smeje. I to se ne smeje nego se kikoće. Ne može da stane. Koji je sad ovo kurac – mislim ja. Šta li su mi sad smestili? Ipak bolje da se smeje nego da ćuti. Čekam i nadam se boljem.

„Šta si se snuždio ljubavi?”, govori Bilja u prekidima smeha. „Od čega si se prepao? Zvao me je Mirko da se izvini što su te zadržali. Kaže da si oduševio njegovu ženicu. Kaže da mu ženica nikad nije bila strastvenija. I kaže da me mnogo voliš. Da si se uspeo da odoliš zadnjem izazovu koji ti je njegova Ljilja nudila.” „Jedva ljubavi, jedva, ali sam uspeo samo što pre da te vidim”, odgovaram u nadi da govorim ono što se očekuje. Moj bivši prijatelj bi sad da se ponovo kurči. Omirisao da se javlja mogućnost da večeras pojebemo našu Bilju. Ćuti budalo, da te nisam čuo – govorim mu. Možda je trik. Žensko je to. Ne znaš šta nam sprema. „Jedva čekam da te vidim”, govorim mojoj ženici. Ne liči ni ovo baš na muškarca ali je makar korisno.

Preuzimam komandu… Ipak ću je pojebati večeras

„Dokle si stigao?”, pita me Bilja. „Tu sam na nekih pola sata”, odgovaram joj. „Hoćeš li pravo kući?”, želi Bilja da zna šta mi je plan za večeras. „Ako ti želiš…”, odgovaram, „Ili da se nađemo u klubu?”, nastavljam. „Da večeramo… Da ti pričam…” „U klubu… u klubu”, oduševljeno odgovara moja mala. E sad je skroz drugi ton. „Hoću da mi pričaš… Ima sve da mi pričaš. Hoću da čujem sve šta ste ti i Mirko radili sa njegovom zgodnom ženicom.” Eeee, sad si moja – govorim sam sebi. Sad ćeš da igraš kako ja hoću. Napalila si se… hoćeš da ti pričam kako smo Mirko i ja karali njegovu ženicu. Da zamišljaš… da se pališ. „A to tebe interesuje lutko?”, govorim joj. Sad sam ja ponovo za kormilom. Opet ja komandujem. „Interesuje te šta smo nas dva mangupa radili lepoj Ljilji”, nastavljam da je uzbuđujem. „Da čuješ lepotice šta tebe čeka.” Zastanem na čas. „Šta te čeka… ako budeš poslušna ženica… Ako slušaš muža. Da čuješ kakav poklon ćeš i ti da dobiješ. Ako odlučim da pozovem Mirka da nam malo dođe u posetu.” E ovo su prave reči. Sad ja vodim igru. To je ono što mala hoće da čuje.

polivanje spermom

„Mmmmmm”, čujem je sa druge strane kako prede. „Nevaljalče bezobrazni”, odgovara mi tiho. „Hoćeš ponovo da me deliš sa Mirkom.” Osećam da je mnogo uzbuđena. Vidi mala da ću ponovo da je delkam sa našim prijatenjem. „Možda lutko…”, odgovaram. „Samo ako budeš dobra. Samo ako budeš poslušna ženica svom mužu. Ako mi ispunjavaš sve želje.” „Mmmmm”, prede i dalje moja uzbuđena ženica. „Ti si perverzni nevaljalac.” To su, kad je ovako napaljena, naravno nejveći komplimenti. „Čekam te u klubu za pola sata”, odgovaram joj. „Hoću da budeš lepa i izazovna”, dodajem važan detalj. „Hoću da te slikam… Da pošaljem Mirku slike… Da vidi i Mirko šta ja imam za njega. Kako mi je jebozovna ženica. Da vidi mangup šta će da jebe kad dođe kod nas.” „Nevaljalče… mangupe…”, šapuće mi mala. „Idem da se spremam za tebe”, odgovara mi. „I za Mirka…”, nastavlja tiho… „Da ima naš prijatelj materijala da se pali. Ako odlučiš da mu pošalješ slike.”

Zgodna je i napaljena… Čeka da je pojebem

Stigao sam prvi. Čekam Bilju ispred kluba. Odvojio sam sto u kraju… I onaj apartman u kome smo već bili sa Mirkom. Tamo gde smo joj Mirko i ja lizali pičić i guzu. I gde nam je moja mala pušila obojici. Tek malo da se oboje podsetimo na tu lepu avanturu. Evo mi lutkice. Lepo je montirana. Suknjica i košuljica… štiklice. Jeste seksi ali nije preterano. Mislim jeste za slikanje ali nije za slike koje želim da šaljem Mirku. U ruci joj poveća torba. Prilazim da je ljubim. Uzimam joj torbu iz ruke. Ulazi mi moja ženica celim telom u naručje. Lutkica bi, čini mi se, da je uzmem ovog trenutka. Jedva se uzdržavam da joj ne stavim ruku u gaćice. Ako u opšte ima gaćice. Mnogo je perverzna moja ženica. Možda nije ni obukla gaćice za ovu priliku?

Uspevam da se uzdržim. Vodim je za ruku. „Mnogo si zgodna ljubavi”, govorim joj. „Mirko će da uživa u slikama. Šta ti je u torbi?” „Mmmmmm ljubavi”, šapuće mi na uvo. „U torbi je… moja garderoba… bezobrazna opreme… da Mirko uživa u slikama… A ti da uživaš u meni.” „Mmmmm”, šapućem i ja njoj. „Odmah te vodim u naš apartman.” „E pa to neće moći”, smeje mi se ženica. „Prvo hoću da mi pričaš. Uzeo si ‘naš’ apartman?”, dadaje mi usput. Ne može da izdrži da me ne pita. „Aha lutko”, odgovaram joj. „Baš taj ‘naš’.” Naginjem joj se na uvo. „Onaj gde si pušila dva. Dva velika kurca. Gde si nam pušilaobojici. I meni i mom drugu Mirku. Sećaš li se kako si nam pušila lutkice moja?” Čujem je kako uzdiše. Priseća se moja lepa Bilja koliko je bila bezobrazna u „našem“ apartmanu. Kako nam je polila glaviće slatkim likerom. I kako je skupljala tečnost sa glavića… Prvo liker… a posle i moju gustu belu strast. I pomalo i Mirkove bele strasti. Ono malo sa prsta što je u prolazu pokupila da nas pali.

puši dva kurca

„Nevaljalče…”, uzdiše mi lutkica. Mnogo se pali kad je ja podsećam kako je klečala između nas dvojice. „Ne vrede ti ove dirverzije mangupe”, uspeva da izgovori. „Prvo priča bezobrazniče. Tek posle provod i slikanje za našeg prijatelja Mirka.”

Vodim je do stola. Spušta se mala na stolicu. Baca pogled na moje pantalone. Vidi moja ženica koliki mi je. „Je li to Ljiljino ili moje nevaljalče?”, pita me bezobraznica. Pitanje je pogrešno formulisano. Slučajno ili je provokacija… Nisam siguran. „Naravno da nije Ljiljino”, odgovaram. „Ljilja je svoje dobila lutko”, šapućem joj. „Nekoliko puta”, nastavljam da se hvalim. „Ovo je tvoje… Ovo je zbog tebe… I za tebe.” Nije joj glavica daleko od moje razularene kare. Oboje se teško uzdržavamo. „Sedi ljubavi”, uspeva da izgovori moja nevaljala ženica.

Šta ste vas dvojica siledžija radili Mirkovoj ženici?

Sedimo za stolom. Privlačim njenu stolicu svojoj. Da mi bude pri ruci… i da njene rukice budu bliže meni. „Pričaj mi kako je bilo.” Hoće sve da čuje moja lepa Bilja. „Kako je počela seansa? Šta je Ljilja imala od garderobe? Je li Mirko komandovao? Kako si se ti ponašao?” Mnogo pitanja odjednom. Moram da idem nekim redom. „Više je Ljilja komandovala”, objašnjavam mojoj Bilji da smo radili ono što je Mirkova ženica zamislila. Doduše tako je bilo na početku. „Posle, kad smo se popalili, nije se lepotica baš mnogo pitala. Komandovao je Mirko. Lepa Ljilja je samo uživala… i svršavala.”

Otvorila širom moja Bilja one svoje lepe okice. Zamišlja sebe u istoj situaciji. Ne zna šta je više uzbuđuje. Da li se više pali da ona naređuje… Ili da se skroz ništa ne pita. Da samo uživa i da svršava. Možda će i ona prvo da nam naređuje i da nas pali, a posle samo da uživa. Meni to liči na najperverzniju varijantu. Sve su to na kraju nijanse. Ko god da odlučuje, moja malena će dobiti poklon od obojice. I od mene i od našeg prijatelja Mirka.

„Kako je bila obučena Mirkova ženica pitaš me?” Nastavljam da dočavaram situaciju mojoj uzbuđenoj devojčici. „Obukla se lepa Ljilja u jebozovnu konobaricu”, objašnjavam mojoj maloj. „Aaauuuuu”, pušta uzdah moja lutkica. Nešto između iznenađenja i oduševljenja. „Jeste lutko”, smejem se ja. „To smo i nas dvojica rekli kad se pojavila kao jebozovna kurvica. I glumi kao da nije ona”, nastavljam priču. „Kao… služi nas neka mala plaćena kurvica.” „Aaaauuuu”, ponavlja moja ženica. Sviđa joj se situacija. Ne mogu da se otmem utisku da zamišlja sebe u istoj situaciji. Moram da koristim ovu priliku da je palim. „Znaš onako… plaćena kurvica… ne moramo ni ja ni Mirko da se uzdržavamo. Ne moramo da je pazimo kao Mirkovu ženicu. Tretiramo je kao zgodnu jebozovnu plaćenu kurvicu. Mora mala da služi… i da i da izvršava zapovesti.” „Aaauuuu” joj prelazi u „mmmmmm”. Ni ne krije moja ženica da joj se uloga sviđa.

predigra mmf

„Mirku nije smetalo što mu je supruga kurvica?”, pita me moja mala. „Samo toliko da nije mogao da zadrži karu u pantalonama”, smejem se ja. „Poludeo dasa kad je video kako mu je ženica dobra kurvica. Odnosno koliko je mala konobarica kurvasta”, ispravnjam se. „A kurvica?”, pita me lutkica. Želi da zna kako se ponašala udata ženica u ulozi kurvice kad služi muža i njihovog kuratog gosta. Nije loše da nešto nauči u teoriji. Ne sumnjam da će se moja mala uklopiti kad dobije ulogu. Ali pali me što je interesuje. „Kako se kurvica ponašala?”, pita moja ženica.

„Kako se kurvica ponašala…?”, mora Bilja da čuje šta nju čeka

„Kurvica…”, odgovaram joj ja… „Mirkova kurvica… podmeće dupence meni i Mirku pod kare. Oblizuje usta… Viri joj jezičić.” „Podmeće vam guzu.” Prede moja mala. „Tebi na karu”, ponavnja moje reči. „Mmmmmm prava je kurvica ta mala koja vas je posluživala. Je li ti se digao dok ti se podmetala?” Vodim joj ruku među moje noge. „Vauuuu”, čujem moju malu. „Toliko te kurvica popalila.” Puna joj ruka mog nabreklog kurca. „Kako se kurvica oblizuje?”, pita moja uzbuđena ženica. „Mmmmm”, prisećam se ja Ljiljinih ustašca. „Tu dok se još oblizivala… I posle dok nam je pušila. Isto kao ti”, govorim mojoj Bilji. „Onako kao kad ti ližeš glavić”, odgovaram mojoj ženici. „Sećaš se kako si lizala glaviće Mirku i meni?” „Aaaaaaaa” uzdiše moja mala. Naravno da se seća kako nam je oblizivala glaviće.

Mora mala da mi pokaže kako ona to radi. Da vidi da li sam zadovoljan. Da joj odobrim da sme da se oblizuje kad nam Mirko dođe ponovo. „Je li vas ovako kurvica palila jezikom”, pita me moja raskalašna ženica. Ispružila njen slatki jezičić. Pokazuje kako bi nas ona palila. Viri joj vrh iz poluotvorenih ustašca. Onako kako se sprema da mi ga uzme u usta. „Je li ovako oblizivala kurvica… Ovako kao ja…” Nastavlja mala da oblizuje u usta. „Tako… tako”, potvrđujem ja. Tako joj potvrđuje i moja kurčina koji joj izleće iz pantalona u ruku. Tako je radila Mirkova kurvica. Isto kao sad moja kurvica.

Je li kurvica pušila…?”, pita moja ženica

„Je li kurvica bila na kolenima?”, pita moja Bilja. „Je li mala pušila?” „Šta ti misliš”, odgovaram joj sav napaljen. „Misliš da ćeš ti da se provučeš bez pušenja.” „Aaaaaa”, prede malena… Zna da se neće provući. Niti ima želju da preskoči to zadovoljstvo. „Čiju je karu kurvica prvo dobila?”, interesuje se moja Bilja. Da zna kako da se ponaša kad ona bude služila. „Prvo je dobila moju kurčinu dušo.” „Prvo tvoju”, ponavlja mala… „pred svojim mužem.”

Teško mi se kontroliše devojčica. Mnogo je pale ovi bezobrazluci što smo radili sa jebozovnom Mirkovom ženicom. „Tako je dušo”, potvrđujem da je Ljilja prvo klečala ispred mene. „Mirko je uhvatio za njenu crnu grivu”, govorim joj uzbuđeno. „Oborio joj glavu na moju kurčinu… ‘Puši kurvice gospodinu’, viče Mirko svojoj kurvici. ‘Pušenje je petsto evra gospodine’, odgovara Ljilja sa mojim kurcem pored usta.”

cuckold mmf

„Auuuuu”, dahće moja mala. „Traži kurva lovu od tebe. Pred svojim mužem. Jesi joj dao lovu?” „Jesam dušo. Imam spremnih pet stotki. Samo sam joj strpao u gaćice.” „A Mirko…?”, pita moja ženica. „Kako on reaguje?” „Poludeo… Drka kurčinu pored nas. Gleda kako mi njegova ženica pred njim puši za lovu. Šamara je karom po licu… Riče Mirko na svoju malu. ‘Pušiš za lovu kurvice’, govori joj sav napaljen. ‘Da… da gospodine… samo za lovu…’, mrmlja mu njegova ženice sa mojim kurcem u ustima. ‘I samo dvadest santimetara ili veće. Manje ne uzimam u usta’.”

„Aaaaaaa”, ispušta moja Bilja zvuke uzbuđenja. Zamišlja mala koliko će ona da traži od Mirka kad joj stavim njenu glavicu Mirku na karu. I ona će da traži dvadeset santimetara. Ima Mirko toliki u ponudi. I siguran sam da će da traži više od pet stotki. Moram da opomenem Mirka da spremi lovu.

Ipak nema gaćice… Spremila se za mene

Idem joj rukom izmođu nogica. „Mmmmmm”, izgovaram ja. „Aaaaaa”, odgovara mi moja kurvica. Nema mala gaćice. Znao sam da je spremna da mi bude kurvica večeras. Da hoće da je spremim za novu seansu sa Mirkom. Da nauči kakva kurvica želim da bude kad nam Mirko dođe ponovo u posetu.

Oboje smo mnogo napaljeni. Mala čak i više nego ja. Sad će mala da poludi. Sad ću da uradim nešto što će je razludeti. Nešto što je malo koja devojčica doživela. Nema previše ljudi u bašti. I dosta smo zaklonjeni. A i da nismo… Ništa me to ne uzbuđuje. Naginjem se prema njoj. Ne puštam joj pičić iz ruke. Ne pušta ni ona moju karu. „Ne nosiš gaćice kurvice”, govorim joj. „Ne ljubavi… Šta će kurvici gaćice? Kurvica hoće da je jebeš. Ako ti nećeš… sad ću da zovem našeg prijatelja… Mirka. Možda bi on da ti pojebe ženicu. Onaku kako si ti jebao njegovu.” „Veća si kurvica od Mirkove Ljilje”, dahćem ja napaljeno.

„Mmmmm ljubavi”, prede moja Bilja. „Jesam… veća sam kurvica od vaše konobarice. Žena ti je kurvica. Napravio si kurvicu od mene.” „Poludeće Mirko kad mu kažem kolika si kurvica”, nastavljam da je palim sa Mirkom. „Mmmmm”, ne prestaje Bilja da prede. Zamišlja kako će da bude kurvica za obojicu. Za mene i za Mirka. „A sad ćeš ti da poludiš”, šapućem joj na uvo.

lizanje ispod stola

„Sad ću da ti poližem pičkicu dušo.” „Aaaaaaa”, vrisnu moja mala. Tiho ali strastveno. „Ovde… ovde… ludače? Ti si skroz lud.” Nastavlja mala da pušta uzdahe strasti. Dobiće lizanje ispod stola u restoranu. Od perverznog muža. Mnogo se napalila. Da ne svrši još pre nego joj gurnem jezik u pičkicu…

Nastavak: Bilja je moja gospodarica

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x