Ljilja, Mirkova jebozovna ženica

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Ljilja, naša zgodna hostesa

Pijemo nas dvojica. Treba nam izgleda više nego jedno pićence. Ne dešava se ovakva avantura svaki dan. Čekamo šta će naša hostesa da odluči. Hoće li nam dati još uživanja?

Naše iščekivanje prekida Ljiljin glas. Da će se javiti, to smo očekivali. Način na koji se javlja, a još više strana sa koje joj glas dolazi nam izaziva pažnju. Čujemo je da dolazi iz hodnika. Kao da je tek ušla u kuću. Ima kupatilo, znači dva izlaza, zaključujem ja. „Evo me stižem ljubavi”, govori Ljilja svom mužu uz hodnika. „Izvini se Dejanu što ste čekali.” Mirko me gleda začuđeno. U smislu – šta je sad ovo? „Otkud ja znam”, odgovaram mu pokretom glave. Ja sam ovde gost – mislim u sebi. A sad sam postao mnogo radoznao gost. Izgleda da Ljilja ima dosta mašte. I da ona vodi bračne fantazije večeras. Biće da sam u pravu.

Ulazi lepa Ljilja iz hodnika u salon. Ista ona lepa Ljilja koja je pre pola sata bila jebozovna hostesa. Ona kojoj sam ja jebao ta lepa ustašca, a njen muž joj kurcem zadovaljavo obe rupice od pozadi. Namontirala se ova nova Ljilja u elegantnu kombinaciju. Minić, košuljica, žaketić. Povisoke, ali ne previsoke štiklice. Sredila kosu u elegantnu punđu. Nije više hostesa lepa Mirkova ženica. Nije više hostesa, ali je makar jednako, ako ne i više, jebozovna kao i ona crnka hostesa što nas je služila i opsluživala.

Blenemo i Mirko i ja. Čekaj bre da se malo saberemo. Nije lako sabrati se. Nekoliko stvari se dešavaju istovremeno. Prvo palimo se kako se namontirala. To već sprečava logično razmišljane. Tek posle stiže pitanje šta to lepa Ljilja radi? A skroz na kraju shvatamo da treba nešto i reći. Samo kad bismo se setili šta je bilo pitanje. „Niste me dugo čekali”, ponavlja Ljilja. „Nismo, nismo”, odgovaramo obojica istovremeno onako zblenuto. „Išla sam u grad da kupim ovu kombinaciju. Da budem lepa večeras.” Zastane malo da pojača sledeću rečenicu. „Za vas dvojicu mangupa”, dodaje smejući se.

Otvorila Ljilja novu igru. Treba da je pratimo. Uvod u predstavu i garderoba na njoj mnogo obećavaju. Vrti se se Ljilja oko sebe da procenimo kako nam se garderoba sviđa. Vrti se i ona suknjica zajedno sa njom. „Mnogo si lepo izabrala”, uspeva Mirko najzad da progovori. „Baš ste zgodni Ljiljo”, dodajem ja. „Super vam stoji taj minić.” „Kupila sam ja i sve ostalo”, smeje se Ljilja. „Ne samo minić.” „Ja vidim samo minić”, smejem se i ja. Sad ja zastanem da napravim utisak. „I pomalo ispod minića.” „Bezobrazan, bezobrazan”, smeje se Ljilja. „Bezobrazan ti je drug”, govori mužu. „Nego šta ste vi radili dok ste me čekali?”, pita nas Mirkova ženica. Kao da ona nije bila centar događaja u ulozi hostese.

Krećemo u provod. Ljilja u miniću, njen muž i ja

Mnogo mi se sviđa ova perverzna situacija. Auuuuu, zavijam u sebi. Biće perverzija. Više intelektualnih. Ali te su najbolje. „Paaaa, miii smo”, počinje da muca Mirko. Znači ovo je Ljilja smislila vidim ja. Mirko je izeneđen i više nego ja. „A vidim večerali ste”, prekida ga Ljilja. Sve je smislila. „Ko vas je služio?” „Služila nas je…”, krećem ja. Prekida i mene. „Pričaćete usput. Vodite me u provod momci. Zaslužuje ova garderoba proved. A zaslužila sam i ja. Zar nisam?”, gleda nas obojicu? „Naravno, naravno”, odobravamo Mirko i ja. Hvata nas Ljilja obojicu za ruku. „Idemo momci. Taksi sa kojim sam došla nas čeka.”

Izlazimo iz kuće. Ljilja je uzmeđu nas. Hvata nas sad obojicu oko struka. Mi je automatski grlimo. Ja oko ramena, Mirko oko struka. „Tako je momci”, smeje se Ljilja. „Izlazim sa dva zgodna mangupa. Gde me vodite vas dvojica?” „Gde želite?”, pitam je ja? „Ima jedan dobar klub. Mirko zna. Tamo se đuska i pije. A ima i separea.” „Morate da mi pričate šta ste radili dok ste me čekali. I ko vas je služi za večerom.”

Ulazim u taksi. Ljilja je naravno u sredini između nas dvojice. Smeštamo se. Mirko daje instrukcije taksisti. „Baš ti hvala mužiću što me vodiš u provod”, govori Ljilja Mirku. „Moram da te poljubim za tvoju pažnju. A i uželela sam te se ljubavi.” Verovtno se stvarno uželela, mislim ja. Ono sa hostesom se ne računa. To je epizoda iz drugog filma. Samo igraju isti glumci. Ljubi Ljilja svog muža dugim vlažnim poljupcem. Šta li će da smisli da mene poljubi – mislim ja. Šta god da bude, Mirko i ja ga prihvatamo kao razlog. „Hvala vam Dejane što ste došli”, govori meni. „Moram i vama da se zahvalim poljupcem. Smem li da poljubim tvog bezobraznog prijatelja ljubavi?”, pita ženica svog muža. „Smeš ljubavi”, odgovara Mirko. „Ali moraš ovako isto kao i mene. Hvalio sam se Dekiju kako se dobro ljubiš. On sad ima velika očekivanja.” „E pa ti si me uplašio”, smeje se Ljilja. „Znači moram da Dejanu ponudim sve što znam. Kad kažeš da Dejan ima tako visoka očekivanja. Dođite Dejane, ja ne grizem”, govori meni. „Samo hoću da vas poljubim.”

Nemam ništa protiv, mislim ja. Mada joj izjava nije skroz istinita. Grickala mi ga je malo dok sam joj stavljao u ta lepa ustašca. Samo malo da me još više napali. Doduše, to je bilo u ulozi hostese pa se ne računa u ovom filmu. Ljubi me Ljilja skroz kako treba. Poznajem joj jezik. I prepoznajem njene ukuse. Znam da je ono maločas bila hostesa ali ukuse ipak prepoznajem. Dok se naginje da me ljubi ruka joj slučajno pada tamo gde se je krutim na njenu inicijativu. Samo mi slučajno prelazi rukom preko nabrekle alatke u pantalonama. Vidim da joj druga ruka proverava Mirka. Mora Mirkova ženica da zna da li ima isti autoritet nad našim prijateljima kao i izazovna hostesa tokom večere.

Ušli smo u klub. Naručujemo pića. Sedamo u separe. „Pa dobro mangupi”, kreće Ljilja da nas ispituje. „Ko vam je to posluživao večeru? Evidentno je da se niste sami služili. Ja zakasnila pola sata i vas dva mangupa već doveli poslugu. Vidim da vi ne gubite vreme. Je li makar bila zgodna ta devojčica što vas je služila?” Mnogo pitanja za nas dvojicu koji se još nismo spremili za priču. Mora da se laže i da se izmišlja, vidim ja. Mislim, mora da se uklapa u Ljiljinu varijantu. Ja smatram da je najbolje da ja krenem sa pričom. Čini mi se da ja bolje lažem nego Mirko. A i ispravnije je da je ja lažem nego njen muž. „Ja sam kriv Ljiljo”, krećem ja sa bezočnim lažima. Mnogo će ovo lepo da bude. Svi znamo da se laže. Svi lažemo i izmišljamo. Kad je tako da idem na veliko. Mirko nije uopšte bio u toku sa mojim namerama. Eto krenuo sam. Nešto nisam siguran da Mirku činim uslugu. Ispašće, on jadan nije znao ništa. Sve organizovali njegova supruga i njegov prijatelj. Šta je onda on u celoj priči? Možda je ipak bolje da ćutim. Neću više da pričam. Bolje da ne uvredim Mirka. Valjda će on da uskoči i da nastavi. Ljilja, siguran sam, neće stati. Ona mora da tera svoju priču. A nas dvojica muškaraca i te kako želimo da budemo u njenoj priči.

Ćuti Mirko i smeška se. Neće dasa da se meša kad sam ja krenuo. Ljilja, naprotiv, neće da ćuti. „Dobro Dejane, ti si kriv”, ponavlja ona moje reči. I dobro, Mirko nije u toku. „A šta si ti to kriv mangupe? Sad baš želim da znam šta i koliko si kriv?” Znači mora da se izmišlja. Nije da je to meni teško. Čak šta više, u ovakvoj situaciji biće mi zadovoljstvo. Samo da ne gurnem Mirka u drugi plan. To nije red. „Pa znate šta Ljiljo”, krećem da obrćem reči. „Mislio sam nije fer da se vi mučite sa večerom i sa posluživanjem večeras. Mislio sam da nas troje opušteno uživamo. Smatrao sam da je najpametnije da naručim poslugu da obavi taj posao umesto vas. I tako sam se raspitivao kod agencija koje to rade. Nećete mi verovati Ljiljo, ispada da više nema klasične posluge za iznajmljivanje. Mislim, nemoguće je naći konobara koji dođe da nas poslužuje.” „Zamislite”, čudi se bezobrazno lepa Ljilja. „Kažete, Dejane, nema konobara. Ko bi to rekao? Koliko se svet promenio za ovako kratko vreme.” Izvlači Ljilja filozofske zaključke iz ove naše izmišljene situacije. Ironiše Mirkova ženica možda i bolje nego ja. „Pa kako ste onda rešili taj problem, Dejene?” glumi mala znatiželju i iznenađenje. „Ispada na kraju da za ovakvu uslugu postoje u agencijama samo mlade hostese”, saopštavam joj rešenje našeg problema. „Bio sam prinuđen da iznajmim jednu mladu hostesu da nas poslužuje.” „E beš lepo Dejane. Pravi ste gospodin. Kakav lep gest sa vaše strane.”

Gleda Ljilja u svog muža. „A kako se ti mužiću nisi setio da to organizuješ i da učiniš svojoj ženici?” Znao sam da će Mirko da najebe. Ako sad ne reaguje nadrljao je. „Znaš šta ljubavi”, počinje Mirko da se vadi. „Učestvovao sam i ja.” „Kako ljubavi?”, radoznala je Ljilja. „Pa ja sam, lutko, birao hostesu”, izgovorio je svoje Mirko. Ili će da najebe ili će da dobije pohvalu od ženice. Na njoj je da odluči. Ali pre nego što odluči, da ja uskočim da pomognem. „Jeste bilo tako”, potvrđujem Mirkove reči. Ne dam Ljilji da postavi pitanje. Nastavljam da uključujem Mirka u priču: „I da znate, malo smo se natezali kod izbora devojčice.” „Natezali ste se oko izbora?” Ovo budi Ljiljinu radoznalost. Vredi ova mala diverzija. „A šta je to oko čega se niste slagali?”, pita nas Ljilja. „Mislila sam da imate sličan ukus po pitanju devojčica.” „Ispašće bez veze da vam to pričam Ljiljo”, pravim se da mi je nezgodno.

„Sad kad ste počeli morate mi reći”, nestrpljiva je Mirkova ženica. „Pa dobro reći ću ako obećate da nećete da se ljutite.” „Valjda neću”, smeje se Ljilja. „Hajde da čujem.” „Pa ja sam hteo da bude hostesa plavuša kao moja Bilja. A Mirko nije hteo ni da čuje. Kaže mi ti si kod mene gost. Mora da liči maksimalno na moju Ljilju. Na takav argument nema se primedbi. Posle toga sam odmah pristao.” „Pristali ste da vaša posluga liči na mene. Zašto Dejene?”, proverava Ljilja šta moj pristanak znači. „Jesam Ljiljo, što zbog toga što je u pravu, jer sam kod vas gost, a još više zbog toga što mi je uzbudljivo da hostesa koja nas uslužuje liči na vas. To me, ako smem da budem bezobrazan, mnogo uzbuđuje.” „Vas dvojica ste u stvari dva bezobrazna mangupa”, laska nam uzbuđena Mirkova ženica.

Oborismo je ovom pričom. Sviđa se Ljilji ova verzija događaja. Odličan uvod u perverznu diskusiju koja će da sledi. I spasli smo Mirka. Doduše, ja sam ga svojim kurčenjem i uvukao u sranje. Red je bio i da ga izvlačim. „I znači, mangupi, vi birali hostesu da maksimalno liči na mene?”, zaključuje Ljilja. „Sad ne znam da li vaša priča treba da mi laska ili da se ljutim što ste bezobrazni? I ne znam kako da postavim sledeće pitanje. Htela sam da pitam da li je hostesa zgodna. A sad to pitanje ispada neumesno”, smeje se Ljilja. „Mnogo, mnogo je zgodna naša mlada hostesa”, vičemo obojica u glas. „Mislim nije naša”, ispravljam se ja, „nego ta mlada crnka što nas je posluživala.” „Ako vas je posluživala onda jeste vaša”, zaključuje Ljilja. Ne smeta joj da ona bude naša u priči. A dopada joj se što je mnogo, mnogo zgodna. I što liči na nju. Ide ovo maštanje u dobrom pravcu. Svaka čast Mirkovoj ženici. Ima ženica i želje i hrabrosti da igra sa mužem i muževljevim prijateljem ovu perverznu igru.

Bezobrazno nas provocira Ljilja

Kad smo kod opisa i izgleda hostese traži Ljilja još detalja. „Kažete zgodna. Je li zgodna onako obično ili stvarno zgodna?” „Stvarno zgodna”, opet joj nas dvojica istovremeno povlađujemo. „Da nije bila mnogo izazovna nadam se?”, pravi se Mirkova ženica nevinašce. „Taman koliko treba”, odgovara joj Mirko. „Izazovna i otmena”, ubacujem ja reči koje će da joj prijaju. A jeste to moj utisak. „Može li to zajedno?”, smeje se zadovoljno Ljilja. „Može dušo”, odgovara Mirko. „Trebala si da je vidiš.” „Pa ja sam onda ljubomorna”, smeje se Ljilja. „Vas dvojica ste se, znači, zaljubili u tu malu?” „Skoro”, smejem se ja. „Mnogo je dobra. Kako se kreće, kako vrcka sa onom slatkom guzom.” „Ijuuu”, smeje se Ljilja, „i vrckala vam mala? Vrckala vam guzom. Pa šta je nosila ta bezobraznica?” „Zavisi u kojoj fazi večere, dušo”, govori Mirko. Kreće Mirko da pali svoju lutkicu. „Prvo je imala jedan lep seksi kostim konobarice.” „Seksi kostim?”, izigrava Ljilja čuđenje? Koliko seksi?” „Umereno”, odgovara Mirko. „Ali dovoljno da nam raspali maštu”, dodajem ja. „I da nam pokaže koliko je zgodna.” „Auuuu bezobraznici”, komentariše Mirkova ženica na to kako je opisujemo u njenoj ulozi hostese.

„Ona vas je, znači, zavodila?” „Možda malo”, odgovara Mirko. „Radila je mala profesionalno svoj posao. Sve dok nije počelo da joj se dopada kako nas dvoje reagujemo na njene čari. Onda se i ona uključila u igru.” „Vas dvojica, kažeš, reagujete?”, provocira Ljilja svog muža. „Kako ste to reagovali vas dva mangupa?” „Pa znate Ljiljo, reagovali smo onako muški”, odgovaram ja umesto Mirka. „A tako”, smeje se Ljilja. „Onda nije strašno, ja pomislila da je niste pipkali i pljeskali po toj guzi sa kojom vam je, kažete, vrckala.” „Pa kako da vam kažem”, izvrdavam ja direktan odgovor. „Bilo je i toga”, nastavljam. „Jesmo je i pljeskali. Ne odmah, malo kasnije. Onda kad je promenila hostesa uniformu.” „Menjala mala uniformu?”, upada Ljilja. „Pa ta mala je kučkica, koliko vidim.” Ubacuje Ljilja novi nivo perverzije u naš razgovor.

Mnogo mi se sviđa ovaj njen komentar. A vidim, svađa se i njenom mužu. Baš je perverzno što kaže da nas je samo pre dva sata zavodila kao zgodna kučkica. „Mnogo zgodna kučkica”, dobacuje Mirko. Ja skupljam hrabrost da još malo da zasolim ovu perverziju. „I znate šta Ljiljo, dobro smo je nas dvojica odabrali.” „Hoćeš da kažeš da ste odabrali zgodnu devojčicu?”, traži preciznost Ljilja. „I to”, odgovaram joj. „Ali u stvari hteo sam da kažem da smo dobro birali jer stvarno liči na vas, u stvari to nas je i najviše uzbudilo.” „Šta vas je najviše uzbudilo bezobraznici?”, upada mi Ljilja ponovo u reč. Hrabra je lutkica. Traži da joj se potvrdi da nas je palilo to što nas baš ona služi. Tu i nema šta da se laže. „Jeste nas to najviše palilo. Jeste Ljiljo, najviše nas je uzbuđivalo što izazovna hostesa toliko liči na vas.” „Vas dvojica ste veliki bezobraznici”, ponovo konstatuje Ljilja evidentno. „Sad me je sramota”, nastavlja uzbuđena Mirkova ženica. „Možda treba i da se ljutim. Vi ste mangupi pljeskali guzu toj maloj, i zamišljali da sam ja. Znači zamenili ste me sa tom zgodnom kučkicom?”

Dobro igra Ljilja ovu perverziju. Lepo balansira između stida i bezobrazluka. „Otprilike tako”, kažem ja. „Ali u stvari nismo vas zamenili sa hostesom, nego smo umesto hostese zamišljali da ste vi.” „Jeste lutkice, u pravu je Deki”, dodaje Mirko. „Mi u našem maštanju zamišljamo da si ti. Pa se mnogo popalili što ti glumiš jebozovnu kučkicu za Dejana i za mene.” Sad je stvarno pocrvenela Mirkova ženica. Uh što je ovo dobro, mislim ja. Ako i ne pojebemo Mirkovu lutkicu večeras, već je ovo mnogo uzbudljivo. „Ijuuuu mangupi, auuu mangupi” prenemaže se lepa Ljilja. Kako se uzbudila na muževljev komentar. Prihvata lepa Ljilja da je bila jebozovna kučkica za nas dvojicu. Naravno, samo u našoj mašti. I u ovoj priči za stolom u klubu.

„Mnogo ste bezobrazni vas dvojica. Šta vi sve maštate o meni. Šta ste mi sve to radite u vašim maštanjima? Ne smem ni da mislim? Joj Mirko, zar ti u maštanjima deliš tvoju ženu sa Dejanom? Valjda je ovo što ste mi rekli najbezobraznije što ste radili sa tom malom sa koja me zamenjuje?” „Pa otprilike jeste najbezobraznije”, lažem ja. Zna i ona da lažem. Zna mala šta je radila pre jedan sat sa mužem i sa njegovim prijateljem. Samo glumi nevinašce da možemo da razvijamo priču dalje.

„E onda dobro, prepali ste me da možda nije bilo većih bezobrazluka sa tom vašom hostesom.” „Sa tom što smo zamišljali da si ti”, dodaje Mirko. „Jeste, sa tom što liči na mene”, potvrđuje i Ljilja. „Rekli ste da je mala menjala uniformu?”, nastavlja Ljilja. „Jeste”, odgovara Mirko. „Menjala je za svaki deo večere. Svaki put sve izazovnije”, dodajem ja. „Koliko izazovnije?”, pita nas Ljilja.

Zna dobro Mirkova ženica šta je nosila za predjelo i za glavno jelo. Samo je lepše kad to čuje od nas. I kad nas gleda kako se vrpoljimo na stolicama skroz napaljeni pričom. „Za predjelo noslila je lepotica crnu kratku, kratku suknjicu konobarice i neku belu kratku otvorenu bluzicu preko sisića”, izveštavam Ljilju šta je to ona nosila dok nam je služila predjelo. „Auuuu bezobraznica.” Nema šta drugo da kaže Ljilja dok joj saopštavamo kako je izgledala. „A za glavno jelo?”, pita dalje. „Čime vas je palila za glevno jelo?” Mirko odgovara ženici na ovo poslednje pitanje: „Pa za glavo jelo, naša hostesa je nosila kapicu na glavi i malu, malu keceljicu spreda oko struka.” „Zaboravio si da je imala i visoke štikle”, dodajem ja.

Gledamo obojica kako će Ljilja da reaguje na ovaj naš opis njenog oblačenja. „Tako znači, skroz gola, tako vas je služila?” Vidi Ljilja kako smo Mirko i ja uzbuđeni ovom intelektualnom ravizijom naše avanture sa izazovnom hostesom. „Nije gola”, branimo hostesu nas dvojica. „Znam, znam”, odgovara ljilja. „Gore nego gola. Da vas bolje pali. Opasna mala kučkica? Ja samo malo zakasnim i eto vas dvojice sa golom kučkicom da vas služi. Šta bi tek bilo da sam još kasnila?” Gledamo se Mirko i ja. Svi znamo da je posluživanje bilo samo zagrevanje. „Šta se gledate vas dvojica?”, pita nas Ljilja. „Ima li još nešto?” Ćutimo obojica. Ko će da joj kaže kako smo je digli na sto? Poštenije je da kaže Mirko. Ali je veći efekat ako joj kažem ja. Kreće Mirko, ali još ne to na stolu. „Znaš dušo, vrckala mala oko Dekija. I ljubila ga.” „Ljubila ga? Kako ste do ljubljenja došli?”, pita Ljilja. „Komplikovano je dušo. Kučkica je mala kao što ti kažeš, navukla mog druga. Samo mu namešta onu sočnu guzu. Dejan se popalio dušo. Da si videla koliko mu se digao.” Naravno da je Ljilja bila videla koliko mi se digao dok mi je podmetala dupence. Ne može Mirkova lutkica da ne reaguje na Mirkovu priču. Na to kako joj muž priča koliko mi se digao na njenu guzu. Oblizuje mala ustašca jezikom. Ona ista ustašca u koja mi ga je primala na stolu.

Ali to je bila hostesa. Ovo sa nama je sada smerna Mirkova ženica. Ćuti smerna Ljilja. Popalila se mala dok pričamo. Ako progovori, odaće je glas. Nastavlja Mirko svoju verziju događaja. „Popalio se moj prejatelj”, priča Mirko. Izvadio dasa evriće i pravo maloj crnki u gaćice. Mala samo vrcka i smeje se. Sviđa joj se što mi je napalila druga.” „Prima kučkica evriće?”, pita Ljilja svog muža. „Prima dušo, sva zadovoljna što se Deki pali na nju.” „Koliko ste joj stavili u gaćice Dejane?”, pita Ljilja mene. „Neku siću Ljiljo. To što mi se našlo u ruci. Sića”, ponavljam ja. „Ma nije sića”, ispravlja me Mirko. „Petsto evrića dušo joj Deki gurnuo među nogice.” „Pet stotina evrića? Pa to nije sića, Dejane. Zar zaslužuje kučkica toliko?”, pita me Ljilja?

Trik pitanje u ovako napetom trenutku kad mi je sva pamet u gaćama. A opet i prilika za lepu perverziju. „Nezgodno mi je da vam kažem Ljiljo”, pravim se da izvrdavam odgovor. „Plašim se da vas ne uvredim.” „Što da me uvredite Dejane?”, čudi se Ljilja. „Ja vas samo pitam da li je vredela toliko.” „Trudila se mala”, odgovaram ja. „I stvarno me je popalila. Ali pravi razlog za petsto evrića ne smem da vam kažem.” „Kaži bre druže”, ohrabruje me Mirko. „Tvoja je lova, popalila te jebozovna devojčica. Što da joj ne daš? Kaži mojoj lepoj ženici što si dao maloj toliku lovu.” „Ljutiće se Ljilja prijatelju”, odgovaram Mirku, „a možda i tebe uvredim.” „E sad morate da nam kažete šta je razlog”, kaže mi Ljilja. „Sad smo svi radoznali.” „Dobro, dobro”, spremam se ja da završim ovu malu perverziju. „Ja sam Ljiljo zamišljao da ste to vi. Da vama stavljam lovu u gaćice. Da sam imao više pri ruci stavio bih vam i više. Izvinite, stavio bih toj maloj i više. Eto rekao sam vam. Mi smo muškarci bezobrazni. Maštamo o prijateljevoj ženici. Nadam se da se ne ljutuite mnogo na mene.” „Auuuu Dejane koliko ste vi bezobrazani. Maštate o meni. Maštate da mi stavljate pare u gaćice dok služim mog muža i vas u seksi uniformi konobarice. Jesi li ti znao to Dejanovo maštanje, mužu moj?”, pita mala Mirka. „Pa bilo je evidentno dušo”, odgovara Mirko. „Mala je toliko ličila na tebe. Prevarila nas je obojicu.” Ne odgovara Mirko na pitanje koje mu je ženica postavila. Pitanje je bilo da li zna da prijatelj mašta da mu jebe ženicu. Ali nema ni potrebe. Odgovor je svima jasan i bez Mirkovog odgovora. Važno je samo Ljiljino pitanje. To nas pali.

Sad kad je spomenuta lova priča dobija interesantan tok. Neverovatno koliko poštene devojčice pali kad se plaćanje uvede u priču. Mislim, to plaćanje u porodici. Ili među prijateljima, u našem slučaju. Ne znam koga lova više pali. Nas koji plaćamo ili ženice koje su plaćene? Nije ni Ljilja izuzetak. U njenom slučaju je perverzija što je pare dobila preko uloge koju igra. „I tako znači, bezobraznici? Ide mala na obojicu. Plaćate kučkici. Ja trošim pare da se spremim da budem lepa za vas, a vi plaćate kučkici koja vas služi?” Ono što bih ja najradije rekao Mirkovoj ženici je da ne brine. Imamo nas dvojica još love. Samo da nam kaže koliko hoće, i šta će da radi za tu lovu. Koliko smo mi muškarci isti kad mislimo ispod pojasa potvrđuje Mirko u ovom našem slučaju. On nekako i sme da kaže šta nam je u glavi.

Zagrizla je mamac

„Znaš šta ljubavi, ostalo je nama još para”, smeje se dasa bezobrazno. „Ako neka druga ženica koja liči na tebe odluči da nas zavodi. Je li tako druže”, obraća se meni. „Tako je prijatelju”, odgovaram ja. „Ali samo oko je verna kopija tvoje izazovne ženice. Ako baš ne možemo da imamo original.” „Ha, ha, ha”, smeje se Ljilja. „Hoćete orginal? Prava ste gospoda od ukusa. Samo orginal, ništa drugo. Pa koliko love su spremna gospoda da odvoje za original?” „Opaaa”, izleće ista reč obojici. „Koliko god dama traži”, izlećem se ja. Što je veća lova, veće je i uživanje, mislim u sebi. Mirko pošto je domaćin ima jaču pregovarčku poziciju. „Zavisi kakva zadovoljstvo je original spreman da nam pruži, lutkice moja.” „Pa da vas poslužuje”, odgovara mu Ljilja. „Isto kao i ta mala kučkica.” „Nije mala samo služila”, nastavlja Mirko. „Nisi čula celu priču. Slušaj priču i proceni koliko tražiš ovoj dvojici gospode koji sede sa tobom.” „Perverzne gospode”, dodaje Ljilja. „Perverzne dušo”, prihvata Mirko. „Mnogo perverzne”, dodajem ja. „Nemate vi gospodo dovoljno da platite original”, govori nam lepa Ljilja.

Stvarno se popalila. Možda i više nego nas dvojica. Pregovara Mirkova ženica sa mužem i njegovim prijateljem koliko su spremni da joj plateda je pojebu. Mnogo lepa perverzija. „Jedino da ponovo nađete zamenu”, nastavlja da nas pali Ljilja. „To će manje da vas košta.” „Mi smo vrhunski kolekcionari, gospođice”, uvodim ja stručnu terminologiju u našu perverznu igru. Mirko reaguje na moje reči. „Znači druže hoćeš samo original?”, konstatuje Mirko. Ti hoćeš da jebeš samo moju ženicu? Hoćeš da je jebemo onako kako smo se provodili sa hostesom?” „Mmhmmmm”, odgovaram ja. „Bi li druže platio mojoj lutkici da je delkamo? Da je jebemo zajedno?” „Mmmhmmm”, ponavljam ja kao budala. Mirko prihvata moje grlene zvuke kao odobravanje. „Što god ti daš, ja dodajem još toliko”, diže Mirko pogodbu na još viši nivo.

Sad smerna Mirkova ženica pušta isti zvuk kao ja. Pali se mala kurvica što će i muž da joj plaća da je jebe zajedno sa njegovim razvratnim drugom. Ponuda joj postaje interesnatna. I mnogo bezobrazna. To dvoje kod nas ide zajedno. Dobila Ljilja ponudu da nam uzme lovu i još da uživa. Ima li nešto bolje? Ali pošto je žensko, i pošto smo nas dvojica već obrađeni, može joj se još malo da trguje. „Nemate vi dovoljno love da pojebete original”, ponavlja mala svoj stav. Vređa nas direktno. „A znam da ste vas dvojica mnogo zahtevni u seksu.” To je pogodila, mada još ne zna da realnost prevazilazi njeno očekivanje. „Nemate vi para da delkateovakvu ribu kao ja”, ponavlja mala svoj stav u pregovorima. Gleda me pravo u oči dok pregovara. Što ću da jebem ovu Mirkovu ženicu – mislim ja. Što je dobra ova moja kurvica – smeje se Mirko. Kako nam nabija cenu. „Šta kažete na hiljadarku lepa devojčice?” izlazim ja sa vrlo ozbiljnom ponudom. „I još hiljadarku od mene”, dodaje odmah Mirko. Kao što rekoh, što je lova veća, lepše je i zadovoljstvo. „Opaaa”, smeje se Ljilja. Smeje se ona nama, njoj se smeše dve hiljadarke. A smeši joj se i uživanje koje joj je organizovao njen bezobrazni muž. Neće moći Ljilja da odbije dve hiljadarke. Malo će da se prenemaže i da tvrdi pazar. Da pali i sebe i nas dvojicu. „Vi ste se gospodo izgleda mi stvarno nameračili da me večeras delite. Baš vas je napalila ta mala kučkica. Mora da je bila mnogo dobra kad toliko želite orginal.”

Sad i Mirko i ja puštamo onaj zvuk. Otvara se opcija da još jednom večeras delkamo zgodnu Mirkovu ženicu. Ali ovog puta baš nju. Ne skrivenu u ulozi hostese kao maločas. „Mmmmm”, izlazi nam i grla. Što ću da je jebem – ponavljam ja svoje misli. Što mi je dobra ženica – misli opet Mirko. Sviđa se i Mirkovoj ženici kako nas je zaludela.

„Dajte lovu gospodo… i da znate je odlučujem o svemu”, opominje nas Ljilja. „Radimo samo ono što ja odlučim. Ne ovde budale”, smeje se Ljilja na našu žurbu da izvadimo lovu za nju. „Kad se popnemo u sobu. Šta vi zamišljate, ja sam poštena i udata žena?!” „Naravno da jesi dušo”, smeje se Mirko. „Pa muž ti je tu.” „Tu mi je muž bezobrazniče. Samo je tu i njegov razvratni prijatelj.” „Valjda naš prijatelj dušo”, ispravlja je Mirko. „Naš prijatelj, tako je ljubavi”, smeje se zadovoljna Ljilja. „Idi uzmi sobu”, govori Mirku. „Već sam je uzeo ljubavi”, odgovara joj napaljeni muž. „Mangupi, mangupi”, smeje se Ljilja. „Malo sam vam love uzela. Ako ne požurite možda se i predomislim.”

Teško da bi joj to sad više i vredelo – mislimo nas dvojica. Nema lutkici više povratka. Već je između nas u liftu. Mirko je stavio da bude licem prema meni. Samo joj je okrenu glavu da može da je ljubi. Ja joj dižem suknjicu. Mirko joj od pozadi odmah cepa male gaćice. Izgubila lepa Ljilja gaćice još u liftu. Šta li je tek čeka u sobi?

„Ijuuuuu, ijuuuu siledžijo. Šta mi radiš siledžijo?”, vrisnu uzbuđeno Ljilja. Potcenila je mala koliko nas je popalila. Ne zna lutkica koliko joj je muž perverzan. I ne zna kavog je prijatelja doveo da mu opslužuje ženicu. „Šššš”, šapuće joj Mirko. „Dobila si lovu mala. Sad si naša. Sad će da te jebemo. Hoću samo da te čujem da predeš i da svršavaš. Deki i ja će da te jebemo ljubavi. Tvoje je da nas zadovoljavaš i da svršavaš. Je li to jasno lutkice moja?” „Nismo se tako dogovorili”, cvili lepa Ljilja između nas dvojice.„ Ja odlučujem, ja odlučujem.” „Ššššš kurvice”, šapuće joj Mirko. „Dobila si lovu.” „Aaaaaa, niste mi dovoljno platili da me jebete obojica. Platili ste samo pušenje.” „Šššš, mala”, ućutkuje je Mirko. „Biće i pušenja kad to voliš. Da čujem samo kako svršavaš dok te Deki i ja jebemo.” Nema gde Mirkova ženica. Mora da sluša. I mora da uživa. „Mmmmm siledžijo.”

Uklapa se Ljilja u ulogu žrtve sa dvojicom siledžija. Po zvucima koje pušta izgleda da nije nezadovoljna ulogom. Stavlja Mirko njene mirišljave gaćice meni pod nos. Da još jednom osetim miris njene pičkice. Miriše ih i on. Mmmmmm, pratimo miris Ljiljinog pičiča. „Sad ćemo da te jebemo mala”, govori još jednom Mirko svojoj ženici. Zna ona da će biti jebana, ali Mirko voli da joj kaže. A po njenoj reakciji izgleda da i Ljilja to voli da čuje. Govori joj to kao zapovest pomamljenog mužjaka.

„Hoćemo li da jebemo ovu moju jebozovnu ženicu Deki?” Nije to pitanje. Samo me obaveštava šta nam je raditi. „Hoćemo”, uspevam ja da izgovorim. „Sad ćemo da jebemo tvoju preslatku ženicu.” „Aaaaaaaa”, izlazi iz Ljiljinih usta. Kako joj se sviđa kad joj drugi muškarac govori da će da je jebe pred njenim mužem. „Razvratnici, razvratnici” dahće lepa Ljilja. „Ja sam udata žena”, brani se Ljilja od naših bezobraznih pretnji u prekidima uzbuđenja. Kao da mi ne znamo da je udata. Pa to nas baš i najviše pali. To što je srećno udata i to što je poštena ženica. Mene što jebem poštenu i udatu ženicu zajedno sa njenim mužem. Mirka što jebe svoju smernu ženicu zajedno sa svojim prijateljem.

„Jesi, ljubavi”, odgovara joj Mirko. „Udata si za mene. I ja te delim sa mojim drugom Dekijem. Platili smo da te jebemo, ljubavi moja. Toliko si izazovna.” „Siledžijo, razvratniče”, izgovara Ljilja svom mužu. Rukama nam vadi kare iz pantalona. Staviću joj ga sad odmah u pičkicu, odlučujem ja. Ne mogu više da čekam. Ući ću joj u pičić još u liftu. Bez gaćica skroz je otvorena za mene. I siguran sam da je sva vlažna. Samo da je dignem na sebe. Odmah joj punim pičić.

Jedva smo dočekali da joj zabijemo dva kurca

Pušta Ljilja lepe zvuke zadovoljstva dok nam prima napaljene alatke u ruke. Ja je sa obe ruke hvatam za guzu. Dižem je na sebe. Ona me instiktivno obuhvata nogama oko struka.

„Šta radite Dejane?”, vrisnu prigušeno Ljilja. Kasno je shvatila da se spremam da joj ga stavim. „Još smo u liftu bezobrazniče. Mirko, mužu moj, Dejan hoće da mi ga stavi, ovde u liftu. Ne… neee… Ludi ste Dejane.” Mirko joj okreće glavicu da je ljubi. Diže je od pozadi da mi je bolje namesti na karu. Da mogu lakše da joj uđem u pičić. „Aaaaaaa”, vrisnu Ljilja. „Dejan ulazi u mene. Mirko, Mirko… Dejan mi ulazi u pičkicu… Aaaaa… razvratniče… Šta mi radiš bezobraznič?”

Steže se Ljilja oko mene nogama i rukam. Ceo mi je kurac u njoj. Lift se zaustavlja. Mirko istrčava da nam otvori vrata od sobe. Čeka nas na otvorenim vratima. Unosim Ljilju na sebi. Mala se stegla oko mene. Gori uspaljena Mirkova ženica. Kako od stida, tako i od uzbuđenja. Jaše me pred svojim mužem. Da li da se spustim na krevet? Da legnem na leđa? Ljilja preko mene. To je najbolja poza za trojku. Da, natrći mala guzu svom mužu. Da mu ponudi dupence.

Pičkica joj je već zauzeta. Što će da dobije dva velika kurca lepa Ljilja. Moj u pičkicu, muževljev u čmarić. Neće Mirko da čeka da se spustimo na krevet. Prilazi nam još ovako stojeći. Ući će joj u guzu dok je ja nosim na meni. Jeste malo akrobatski, ali kako smo napaljeni sve je moguće. Nije ovo očekivala lepa Mirkova ženica. Kako bi i mogla da zamisli ovakvu perverziju poštena ženica? Ona njena opomena dok se cenjkala za lovu da će ona da odlučuje rasprši se kao mehur od sapunice. Nema mala izbora nego da nas ugosti obojicu u njene vrele rupice. Po zvucima koje pušta vidim da joj Mirko prstima otvara čmarić.

Dahće Ljilja. Sva je ustreptala. Ništa više ne misli. Prepustila se strasti između dva napaljena mužjaka. Ulazi joj Mirko glavićem u guzu. „Aaaaaaa… Auuuuuu… oooooo.” Širom su joj otvorene okice. Gleda me lutkica sva raspomamljena. Prvi put prima dvojicu. Ne može da kontroliše osećanja.

Rukama je nameštam da Mirko ima veći ugao. Da lakše uđe svojoj ženici u guzu. „Tako mala, tako”, govori joj Mirko. „Primaj nas ljubavi. Primaj dva velika kurca dušo. Znam da to voliš.” „Aaaaaa mužu moj”, vrišti Mirkova ženice. „Volim, voooliiim. Volim dva. Volim tvoj. Volim Dejanov.”

Ušao je Mirko celim svojim velikim kurcem u njenu guzu. Počinje muž da joj jebe guzu. Ja se uklapam u njegov ritam. Spuštam je i dižem na Mirkov i na moj kurac. Uskladili smo ritam. Ljilja se opustila. Prepustila sa na mojim rukama. Sa dva velika kurca u sebi. Hvata me mala za glavu. Skoro mi čupa kosu. Kupi mi sve što imam u ustima. Zvuci koji joj izlaze iz grla postaju sve glasniji. Uživanje je slušati strast zadovoljne žene. Sa godinama taj deo mi postaje sve važniji. A Ljilja nam stvarno pruža zadovoljstvo. Dala nam se mala skroz. Uživa i pruža uživanje.

Sad će mala da krene. Brzo će da svrši. Malo koja može dugo da izdrža dugo između dvojice. A još joj je jedan od dvojice muž. Ubrzavam ritam. Dižem je i spuštam na Mirka i mene sve brže. I ona diše sve brže. Vidim kako se grči. Na sekund odvaja svoja usta od mojih. „Svršiću”, šapuće mi. „Svršiću”, govori svom mužu. „Svršavaj”, hrabrim je ja. „Svršavaj”, dahće joj Mirko na vratu. „Svršiću, svršiću”, ponavlja Ljilja. Pomamila nas je svojim rečima. Obojica joj ga zabijamo do kraja. Ja u pičkicu, njen muž u guzu. Režimo i njištimo kao dva napanjena pastuva. Naša zgodna kobilica ječi i njišti u istoj strasti kao i mi. Pokušava mala da svoja usta prinese mužu. Hoće sa njim da podeli strast orgazma?

Orgazam je trese. „Svršavam ljubavi”, govori svom mužu. „Svršavam Dejene.” Deli mala orgazam sa obojicom. Baš mi se sviđe. „Svršavam sa vama dvojicom”, šapuće nam Ljilja. A onda joj strast menja ovaj sentimentalni rečnik. Smerna žena se transformiše u napaljenu ženku. „Rasturate me razvratnici. Obojica ste u meni. Koliki su vam velike kurčine. Primila sam vas obojicu.” „Svršavaš za nas dvojicu ljubavi” šapuće joj muž. „Poklanjaš nam svršavanje.” „Aaaaaaaa ljubavi” izlazi joj iz grla. „Svršaaaavaaam.” Trese se u grčevima orgazma. Siguran sam da nikad nije doživela toliki intenzitet. Držimo je na rukama. Ja spreda. Mirko od pozadi.

Svršiću i ja. Ne mogu da izdržim duže u uskoj Ljiljinoj pičkici. Ali moram da pitam Mirka. Govorim to njenom mužu. „Mirko, Mirko”, škrguće mi iz grla. „Svršiću tvojoj ženici u pičkicu.”

Više je ovo saopštenje nego pitanje. To je sve što sam mogao u ovakvom trenutku. Puni joj pićić Deki, njišti Mirko sa druge strane. Voli Ljilja kad prima u pičić. Punim joj pičkicu spermom. „Mnogo voli moja mala kad curi iz nje.” I on jedva govori. Gde li će on da svrši. „Aaaammmm, perverznjaku”, bude Mirkove reči novu strast njegovoj Ljilji. „Aaaaa, zašto me brukaš mužu moj? Aaaa, nisam ja kurvica da tako pričaš tvom drugu.” „Platili smo ti da te jebemo malena”, riče Mirko. „Ti si nam kurvica sada. Ti si naša lepa kurvica večeras. Zar neje kurvica moja mala Deki?”, pita me Mirko. „Prava jebozovna kurvica ti je ženica druže” odgovaram sav napaljen. „Jebeš se za lovu lutko moja.” „Aaaaaa razvratnici”, dahće napaljena Ljilja.

Ovo je previše. Mužev prijatelj je jebe i pred mužom joj kaže da je kurvica. „Ja sam vaša kurvica večeras. Jebete me za pare.” Svrši mojoj kurvici u pičič Deki”, mami me Mirko. „Mnogo ona voli vruću spermu i pičkici.”

„Aaaaaa”, vrišti Ljilja. Uživa da bude kurvica za svog muža. Kao da nije svršila pre dva minuta. Kako se popalila na Mirkove reči. „Ja sam vaša kurvica Dejane”, govori meni. „Moj muž voli kad sam kurvica. Ja sam vaša kurvica.” Cvili ponovo u punoj strasti lepa Ljilja. „Moj muž hoće da mi svršite u pičkicu. Punite mi pičkicu Dejane, punite me svojojm spermom.”

Svrašam u Mirkovu ženicu uz urlike pohote. Grči se mala oko mene. Mirko joj nabija u guzu. Svršiće Ljilja ponovo. I Mirko to vidi. „Svršavaj mala, svršavaj ljubavi, svršavaj kurvice lepa”, riče Mirko. Ja joj curim u pičić. Dajem joj sve što imam u mudima. „Aaaaaaa”, vrišti Ljilja u novom naletu orgazma. Ovaj joj je kraći ali još intezivniji. Izgleda da ni Mirko ne može više da izdrži. „Svršiću Ljiljo”, nastavlja Mirko nekontrolisano da riče. „Punim ti guzu spermom lepa moja ženice.” „Aaaaaa”, vrisnu još jednom Ljilja.

„Ne, ne, hoću u usta, hoću tvoju spermu u usta mužu moj. Hoću da me Dejan gleda dok me polivaš.” Silazi mala sa mene. Spušta se brzo na kolena. Hvata Mirkovu kurčinu sa obe ruke. Mirko riče i prska spermom svoju jebozovnu ženicu. Svuda po licu. Gledam lepu Ljilju kako uživa pod muževljejim mlazevima.

Moja sperma joj se sliva iz pičkice niz butine. Mirkova iz usta na bradu. Kaplje joj dalje po sisicama. Uživa lepa Ljilja oblepljena našom spermom. Nestvarno lepo za gledanje. Mirko je miluje po licu. „Zar nije lepa druže?” govori mi Mirko. „Pogledaj kako mi je lepa ženica”, govori uzbuđeno Mirko. „Prelepa je druže” odgovaram mu. „Stvarno je prelepa.” Ni ovako umazana našim sokovima ništa nije izgubila od lepote i dostojanstva. Čak štaviše, sva zadovoljna zrači lepotom i ženstvenošću. „Mnogo ste lepi Ljiljo”, ponavljam za Mirkom. „Hvala vam na vašoj strasti i vašem uživanju. To samo prava i zaljubljena žena može da pruži.”

Sviđa se moj monolog Mirkovoj ženici. „Ništa vam ne verujem”, smeje se Ljilja. Gleda Mirka i mene. „Do maločas sam bila kurvica.” „Mmmmmm”, grgoćemo Mirko i ja vraćajući traku par minuta u nazad. „I to kakva dobra kurvica”, odgovaramo joj obojica u glas.

Pa šta sam onda smeje se Ljilja? Još kleči umazana na kolenima sa Mirkovim kurcem u ruci. Moj joj visi na 30 santimetara od lica. „I jedno i drugo ljubavi”, odgovara joj Mirko. „Prelepa si.” „Pa ako sam kurvica”, duri se na nas Ljilja, „onda ima još posla. Mora kurvica da zadovolji klijentelu. Dolazi ti ovamo”, naređuje mi Ljilja.

Nemam ništa protiv. „Sav si umazan mangupe”, smeje mi se Ljilja. „Ne možeš takav kući kod ženice. Šta će tvoja devojčica da misli ako se vratiš ovako umazan? Može da misli da si bio u švaleraciji.” Smejemo se svi troje na Ljiljinu ironiju. Ali se Mirko i ja bogami i palimo. „Dođi da te počistim lepi dečko.” To je koliko vidim namenjeno mom umazanom prijatelju a ne meni. „Ti nemaš ništa protiv?”, obraća se Mirkovoj alatci. „Ti si već čist.” Vidi i sama da ta dvojica nemaju ništa protiv jer obojica dobijaju na dimenziji i čvrstini. A nemamo ni nas dvojica jer opet puštamo one grlene zvuke muškog uzbuđenja.

Uzima mi lepa Ljilja kurac u svoja slatka ustašca. Oblizuje me i kupi mi sve sa i iz glavića. „Mmmmm, ukusan ti je drug ljubavi.” Pali muža i laska meni. „Mora ćešće da nam dolazi.” „Mmmmmm” je jedino što izlazi iz mojih usta.

„Nešto su mi poznate ove reči”, uspevam ipak da izgovorim. Gleda me Ljilja znatiželjno iz svoje pozicije. „Otkud to?”, pita me. „To je isto rekla moja Bilja dok je čistila tvog muža lutko”, smejem se ja. „Ha, ha, ha”, kikoće se Ljilja sa mojim kurcem u ruci. „Tako vam i treba kad ste oženili kurvice koje vole da probaju nove ukuse. I kad ih navadili da ih delkate sa prijateljima, pa devojčicama osladilo.” „Daću ti ja nove ukuse kurvice”, viče na nju Mirko. „Trči umivaj se. I pravo nazad kod mene. Naućiču te pameti kučkice razvratna. Čistiš kurac drugom dasi pred mužem.” „Dobro dobro, što si toliko ljubomoran mužiću moj?”, smeje se bezobraznica. „Samo sam ti očistila druga. Valjda gost mora da dobije kompletnu uslugu.”

Pljeska je Mirko dok odlazi. Ona trči, vrcka i šalje poljupce. „Vidi je druže”, govori Mirko. „Prava kurvica.” „Oženili smo kurvice”, smejem se i ja. „Mmmmm, što su nam dobre obe kurvice”, laskamo jedan drugom istovremeno. „Što su dobre i razvratne” nastavlja Mirko. „I što vole da ih opslužuju dva frajera”, dodajem ja. „Nisi fer druže”, smeje se Mirko. „Nisu baš tolike kurvice. Ipak je jedan od dvojice muž.” „Znači na pola kurvice”, ispravljam ja moj sud o bezobrazluku naših dama. „Čula sam vas bezobraznici”, viče Ljilja iz kupatila. „Iskorišćavate udatu ženu. I to sa dve strane. Ja sam vikala da neću. I branila sam se. Koja bi se odbranila od vas dvojice perverznih razvratnika?”

Vratila se mala u sobu. Stavila malo krpica na sebe da nas ne mami. „Da nisi udata, ne bi ni bila interesantna ljubavi moja”, smeje se Mirko. „Zar ne Deki?” „Ništa vam ne verujem mangupi”, smeje se Ljilja. „Videla sam vas na delu maločas. Mnogo ste vi mene pitali da li uživam kad ste me pritisnuli između vas dvojice. Moj muž mi iscepao gaćice čim smo ušli u lift”, nastavlja Ljilja da nam prezentuje njeno viđenje doživljaja. „A njegov bezobrazni prijatelj”, gleda Ljilja u mene, „taj nije mogao da sečeka ni do sobe. Sramota me i da spomenemem šta mi je mangup još u liftu radio.” Nastavlja Ljilja da nas grdi. „Ja opominjem muža šta mi njegov prijatelj radi. A on, moj razvratni muž me, možete misliti, još namešta za tog njegovog perverznog prijatelja. Da mi ga mangup bolje stavi. Da mi ga stavi celog u pičkicu.”

Dala je i meni svoju slatku guzu

Zadnju rečenicu izgovara Ljilja vrlo tiho. Skoro šapatom. Promenila mala i boju glasa. Slučajno ili namerno, vraća nas devojčica svo troje u lift. Mirko i ja na scenu u liftu istovremeno puštamo naše muške glasove. Nešto kao tiho režanje. Direktno iz grla. Eto nas opet u liftu. Dosta je samo da zamislimo situaciju iz lifta i de zaboravimo na sve ostalo. Evocira nam lutkica kako ju je njen muž podmetao pod moju karu. Još dok smo bili u liftu. Vidim da Mirko pod utiskom naše zajedničke vizije okreća Ljilju licem prema sebi. Podmeće mi Ljiljinu guzu pod ponovo ukrućenu karu. „Kaži mojoj Ljilji koliko te pali moja jebozovna ženica”, provocira me Mirko. Ponovo se napalio dasa. Pali ga Ljiljina priča kako mi je primila kurac u liftu. I kako ju je on podmetao pod moju karu. „Kaži sada druže koliko ti se sviđa Ljiljino dupence. Hoćeš li da probaš sočno dupence moje ženice? Pali se moja lutkica na tvoju kurčinu.” „Ćuti razvratniče”, dahće napaljena Mirkova ženica. „Šta će Dejan da misli o meni perverznjaku jedan?” „Misli moj drug da si ti jedna jebozovna kurvica, ljubavi moja. Eto šta Deki misli u ovom trenutku. Zar nije jebozovna kurvica ova moja slatka ženica druže?”

Ne čeka Mirko odgovor. Niti treba da se priča. Moja kurčina govori umesto mene. Istina je da želim da napunim Ljiljinu guzu mojom vrelom alatkom. „Platio ti je Deki lovu ljubavi”, nastavlja Mirko da pali svoju ženicu. Zna da mala ludi kad igra kurvicu. Hoće moj drug da ti jebe tu tvoju sočnu guzu. Raspametila se lepa Ljilja. Niko osim muža joj nije punio dupence kurcem. A sad čeka da primi moj. I to pred svojim mužem. „Nije platio za guzu”, pokušava ipak da trguje napaljena Ljilja. Gleda lutkica preko ramena kako drkam kurčinu. „Za tu dimenziju mužiću naplaćuje tvoja ženica duplu cenu.” Deli mi kurvica komplimente. I pali svog muža. A ja sam se već spremio. Znao sam da će kurvica da nas pali sa još love. Spremio sam ja evriće za Ljiljinu guzu.

Šuštim lovom lepoj Ljilji ispred lica. „Mmmmmm razvratniče”, prede kurvica oduševljeno. Ponosna je kurvica što toliko želim da je jebem u dupence pred njenim mužem. Koliko se napalila svršiće kučkica pre nego joj ga uteram u guzu. Mirko ne obraća pažnju na njene reči. Ali se pali što vidi koliko želim njegovu ženicu. Otvara joj guzove. Gura joj palac u poluotvoren čmarič. „Pogledaj kako te čeka druže.” „Aaaaaaaa”, vrisnu Ljilja. „Ne, ne mužiću. Aaaaaa bezobrazniče. Neću, neeećuuuu. Šta će Dejan da misli o meni?”

Ja naravno ništa ne mislim. Odnosno mislim samo kako da joj napuni taj uski čmarič koji me mami. Prilazim joj kurcem na dvadeset santimetara od tog jebozovnog dupenceta. Mirko joj vadi prst iz rupice. Ja joj pruzimam čmarić mojim palcem. „Uuuuuuuu” vrišti napaljeno Ljilja. „Neeee, neeee Dejane. Mužu moj, gura mi Dejan prst u guzu. Jebe ti Dejan ženicu prstom u dupence. Neeeee, nedaj mu mužu moj.” „Mmmmmm”, riče Mirko. „Mmmmmm”, ja ga pratim još glasnije.

„Klekni ljubavi”, naređuje Mirko Miri. Spušta se Mira na kolena. Bezpogovorno sluša napaljena svog muža. Čeka šta će muž da joj naredi. „Na sve četri”, nastavlja Mirko. Sluša ga njegova jebozovna ženica. „Tako lepotice”, govori joj Mirko. Njegov kurac igra Ljilji ispred lica. Moj je spreman da se sruči u njen čmarič. Desnom rukom drkam kurčinu. Levom joj igram po rupici guze. Cvili mala između dva velika kurca. „Kaži Dejanu dušo šta si maštala. Kaži mu šta želiš.” „Mmmmmmm, aaaaaaaa, mužu moj. Uuuuuuuu ne smem da pričam. Poštene ženice to ne pričaju.” „Kaži mu dušo”, hrabri je Mirko. „Kaži malena. Napali Dejana tvojim maštanjima. Jedva čeka da ih čuje. Dejan je tu da ti zadovolji sva tvoja maštanja.” „Mmmmm mužu moj, mmmmmm Dejane… pričala sam mužu… pričala sam mužu…” Ne može mala da izgovori koliko se popalila. „Maštala sam… da želim, da želim… Da želim da me drugi dasa jebe u guzu. Auuuu kako sam kurvasta”, šapuće Ljilja. „Želim Dejane da me vi jebete u guzu. Sa tim vašim velikim kurcem. Da mi napunite dupence. Da svršavam na vašem kurcu. Da moj muž gleda dok me vi jebete u guzu. Da pušim mom dragom dok mi vi svršavate u guzu. Da mi muž svršava po licu dok mi vi punite dupence.” „Tako je kurvice” riče Mirko. „Tako je lepotice. Sad će Dejan da ti ispuni maštanje…”

„Uuuuuuu jebote”, ričem i ja. „Sad ću da joj jebem ovu slatku guzu. Mirko druže, zabiću kurac tvojoj Ljilji u dupence.”

Mirko joj ga zabija u usta… Ja joj punim dupence… Ljilja vrišti. Počela je da svršava čim je osetila glavić. Ja njištim kao pomamljeni pastuv pod utiskom Ljiljine strasti. „Svršiću”, ričem. „Napuni joj guzu”, uspeva da izgovori Mirko. On joj svršava u usta…

Svršavam lepoj Mirkovoj ženici u dupence.

Vraćam se u realnost. „Ovo je ludilo. Moram da idem kući. Uh, uh jebote čeka me moja ženica.” Poludeće i moja kurvica kad joj kažem šta je čeka kad nam Mirko dođe u posetu. Ima i moja mala da uživa na dva kurca. Kao što je Mirkova ženica.

Ali to je druga priča.

Nastavak: Vraćam se mojoj ženici

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x