Miris kita: Preklinjem te!

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Miris kita: „Polako…”

„Jer sreća je lepa samo dok se čeka”

Par sekundi pre nego što otvorim oči, nozdrve mi se šire dok nervni impulsi šalju mozgu informacije da registruje meni najlepši poznati miris na svetu, miris alfa muškarca. Ispravka, miris neopranog alfa muškarca. Ta mešavina aroma znoja, sperme, mokraće i neoprane kite čini da momentalno doživim erakciju. Još uvek zaklopljenih kapaka zamišljam oznojano Igorovo telo kako leži pored mene i snagom uma, poput superjunaka, pokušavam da ga materijalizujem u krevetu.

Nažalost, prva stvar koju vidim ovog jutra su samo njegove crne slip gaćice koje je krišom sinoć ubacio u moj ranac a koje su sada na jastuku nadomak mog nosa. U potpunosti su se skorele i sa svih strana su isflekane belim tragovima znoja i sperme. Instiktivo ih grabim i privlačim nosu. Miris je slabiji nego što je to bio noćas dok su bile vlažne. Izvlačim jezik i počinjem da ih ližem da bi već u sledećem trenutku veći deo njih gurnuo sebi u usta pokušavajući da istisnem i poslednju kap Igorove afrodizijačne telesne tečnosti. Hvatam se za nabrekli kurac i istog sekunda ga ispuštam iz stiska shvativši koliko me boli.

Gledam u njega i ne prepozajem ga. Čini se nikad deblji i kao da je iskočilo još stotinu vena i žila koje nikada pre nisu bile tu. Onda primećujem posteljinu natopljenu znojem i spermom, abnormalnom količinom sperme. Čaršav je toliko tvrd da može da se koristi kao šmirgla. Maljave noge i stomak su mi ulepljeni skorelom spremom. Očigledno sam noć proveo u sopstenoj svršotini. U svakom pogledu sam preterao, ne znam koliko sam puta svršio drkajući sa vlažnim i prljavim gaćama pod nosem i u ustima, ali kita i čmar me ovog jutra odvaljuju kao da sam jebao deset crnaca, a potom su ti isti crnci jebali mene. Ponekad umem da sam sebi rasturim čmar prstima kvalitetnije od kurčeva svojih jebača.

Uspravljam se u krevetu i bacam pogled na sat koji pokazuje 9:10h.
– Šta bre? Zar su opet otišle baterije? – mumlam u pokušaju da se rasanim, a zatim grabim mobilni sa police pored koji potvrđuje isto vreme i 5 propuštenih poziva kao i brdo nepročitanih poruka. Sranje! Prespavao sam budilnik u 07:30 kao i sve pozive. Pretpostavljam da sam od umora od silnog drkanja i džaranja guze zaspao u jutarnjim časovima, i eto sad kasnim na poslovni sastanak koji je zakazan za 9h. – U kurac! – vičem na sav glas u praznoj sobi, totalno sam zaboravio na sastanak!

Izlećem iz kreveta skupljajući jučerašnje čarape i gaće. Nemam vremena nizakakvo tuširanje niti spremanje tako da ću ponoviti jučerašnji stajling. Pantalone i košulju navlačim preko umrljanog tela a zatim nanosim tonu dezodoransa kako bih prikrio miris sperme. Ovog jutra ću trčati do posla.

Miris kita Preklinjem te!

Stižem i utrčavam u hol kompanije u 9:30.
– Jesu li… – zastajem pokušavajući da uvučem vazduh u pluća – stigli Turci?
– Nisu – Sandra me zabezeknuto gleda za svojim pultom dajući mi do znanja kako izgledam. – Pisala sam ti i pokušavala da te dobijem. Uglavnom, kasnio im je avion tako da su morali da pomere sastanak za 13h.
– To bre! – urlam dižući pesnice u vazduh jer ne mogu da sakrijem olakšanje.
– A šte se tebi desilo? – upire hemijskom u mene odmeravajući me od glave do pete: – Izgledaš kao da te je poplava izbacila.
– Ha! Da… moglo bi se reći… poplava., smejem se jer je donekle i tačno, možda određenije – poplava sperme.
– Sveta Kandelorijo! – uzvikuje Ana onog trenutka kad sam nogom kročio u našu kancelariju: – Na šta to ličiš!? Zašto se ne javljaš? Mislila sam da te je autobus udario! – Zamišljam kako izgledam: znojav, rumen, zadihan, prilepljenih nogavica, vlažnog odela, raščupan i poprilično siguran da i u kosi imam ostatke razmazane sperme.
– Izvini mama, tračao sam do ovde.
– Da, vidim. Ne liči na tebe da ovako kasniš.
– Uspavao sam se.
– Hmm… ti? Legneš najkasnije u 23h nakon pročitanog poglavlja knjige ili pogledane epizode serije. Kad si postao noćna ptica radnim danima?
– Možda sam sinoć bindžovao celu sezonu.
– Aham… možda. A možda si ti upoznao nekoga.
– Aham, da je bar tako.
– Otkriću ja svakako. Ide mi to.
– Nego Šerloče, kako zub?
– Kakav zub? – belo me gleda.
– Onaj koji je Stefan morao hitno da pogleda.
– A, to! Dobro je. Ne menjaj temu!

Miris kita Preklinjem te!

Do 13h ponovo izgledam kao čovek. Istuširao sam se, obukao čistu odeću i ponovo lepo mirišem. Sperme nema ni na vidiku. Nakon sastanka, ostatak radnog vremena provodim dopisujući se u grupi sa Vladom i Stefanom, valjda kresanje sa šefom donosi i neke benificije. Šta god radio, misli mi preokupira samo jedna stvar – današnji susret sa Igorom. Kako da reagujem? „Ćao Igore, greškom si stavio svoje prljave gaće u moj ranac.” Kako će on reagovati? „Jao, hvala ti, baš sam se pitao gde sam ih stavio. Uplašio sam se da sam ih izgubio, a to su mi omiljene.” A onda ću ja dodati: „Nema problema! Čisto da znaš, usput sam ti ih i oprao… jezikom. Svakakvi scenariji mi se motaju po glavi dok sa velikim nestrpljenjem i ogromnom dozom neizvesnosti isčekujem 18:30.

VLADA: – Mislite li da se smiruje?

I iznenada se u četu pojavljuje slika Vladine mlitave obrijane đoke. Sija se koliko je kreme naneo po njemu i oko njega. Crvenilo je primetno oko korena, ali je svakako mnogo blaže nego što je bilo prethodnih dana. Takođe se da primetiti da su nove crne dlačice počele da niču. Kladim se da sva ta količina kreme nije uspela da prikrije Vladin jak miris kurca. Kako bi ga sad tako klizavog bilo lako zajahati, za tren oka bi udarao o moju prostatu.

STEFAN: – Da brate, deluje bolje. Ali zašto ja moram da imam slike tvoje ćune u telefonu?
VLADA: – Brate, znam da ćeš kasnije da drkaš na ovu sliku. O ček… jesi već počeo?
STEFAN: – Ne kenjaj više.
VLADA: – Zamišljaš kako mi cuclaš glatka jaja, a? A sad si strpao celu kobaju u usta. Jel brzo raste?
STEFAN: – Bilmezu prekini. Nisi zanimljiv.
VLADA: – Jesam te to napalio?

Mene jeste, i više od toga. Kita mi poskače u pantalonama i moli da je oslobodim. Sliku čuvam u galeriji telefona i ako Stefan neće drkati na nju, ja defintivno hoću. Sa nadom da ću dobiti još koju kucam: „Kako muda? A čmar?” Odmah nakon što sam poslao poruku osećam nalet uspaničenosti shvativši koliko je ovo naivno i providno. Svako priseban bi mogao da shvati moje namere. Nakon par sekundi stiže slika velikih, blistavih, visećih muda bez i jedne dlake. Želim da ih stiskam, vučem, ljubim, sisam, mirišem… ta lepa siva rasplodna muda bika.

VLADA: – Muda su odlično, ne mogu da se naviknem da su moja. Čmarulja još malo pecka, teško mi je i mrzi me da je slikam, ali polako prestaje. – Kucam: „Kad sam te pitao nisam baš mislio da šalješ fotke.”
VLADA: – Da, kao da ne znam koliko se vas dvojica ložite na moj kurac. – Odgovaram: „Ludi smo za njim.” Kada bi samo bio svestan kolika je to istina sa moje strane.
VLADA: – Momci, iskreno sad, jeste se fingerovali nekad?

Počinjem da se smejem toliko glasno da Ana koja sedi u kancelariji preko puta mene skida slušalice i upućuje mi upitan izraz lica.
– Izvini, nebitno nešto. – Ona mumla:
– Aham – i vraća slušalice. Čuj njega, fingerovao! Kada bi samo znali šta je sve ulazilo u moju guzicu.

STEFAN: – Fingerovao si se? Postao si pravi peder!
VLADA: – Nisam! Bulja mi je toliko masna da mi je jedan prst slučano skliznuo u čmar dok sam nanosio kremu!
STEFAN: – Daj ne seri, jedan prst.
VLADA: – Zašto budalama i pišem ovo!?
STEFAN: – Siguran sam da si ubacio bar tri prsta. Ustvari, šta tri, celu šaku. Ti se nisi fingerovao, ti si se fistovao. Kladim se da si uništio čmar i zato sad i ne smeš da ga slikaš.
VLADA: – Odvartno! Prekini!
STEFAN: – Šta je sad bilmezu, jesam te to napalio?

Miris kita Preklinjem te!

I dok oni nastavljaju svoju žustru prepirku koja bi napalila svakog homosekusualca, stiže mi nova poruka van četa. Tapkam na nju i otvara mi se slika dobro poznatog kurca. Velika i debela, sočna kurčina, puna žila, niz koju se sliva predsemena tečnost, počevši od rupice na krupnom ljubičastom glaviću pa sve do korena koji je okružen gustim dlakama. Kurčina dizajnirana po mom čmaru.

DANILO: – Ne mogu da dočekam nedelju da ti pocepam pičku. – Vidim – kucam i šaljem mu emodži đavolka.

Mrzim koliku moć ima nada mnom. Jedna fotografija i gotov sam, upecan na udicu. Kita mi balavi u gaćama kao da mu ga prvi put vidim. Kao da u galeriji telefona nemam sačuvane prethodne 73 identične fotografije. Već mogu da osetim kako me probija i razdvaja zidove. Tvrdim glavićem kroči duboko u mene poput istraživača dok se moja unutrašnjost širi i skljuplja jako mu stežući kurac dovodeći ga do ivice orgazma. To je trenutak koji najviše volim, kada ga moji zidovi najviše stegnu i zarobe a on upre svom snagom da kroči dalje pokušavajući da odloži klimaks. U tom stisku bi ga držao zauvek.

DANILO: – Izrovariću ti čmar. – Odgovaram: „Znam da hoćeš”.

Odjednom me obuzima kratkotrajna tugu setviši se trenutka kada moja rupa odoleva prtisku prodiranja i pušta da Danilova kita isklizne iz zatočeništva. Ne volim taj osećaj preznine.

DANILO: – Ozbiljno sam mislio kad sam rekao da ne nosiš kupaći. Jesu te karali nekad u vodi?

Pravim malu pauzu odavajući utisak da razmišljam o tome, tj. da se prisećam svih svojih seksulanih avantura i podviga. Istina je da ih je toliko bilo da mogu da ih nabrojim na prste. Iskreno kucam: „Bićeš prvi”.

DANILO: – Uh! Nisi svestan koliko ću ti izrovariti čmar.
– Da, već si spomenuo.
DANILO: – A možda dam i ja tebi nešto da izrovariš…

I bum! Kao da mi je neko polio kofu ledene vode na glavu, na moje zaprepašćenje, ali prijatno, pred očima mi je slika Danilove natrćene guzice u krupnom planu. Ti savršeni, čvrsti i obli gluteusi! Levom rukom je očigledno slikao selfi, dok desnom pokušava da razdvoji dlakave guzove otkrivajući sivi uzani čmar. Ovo je novina jer nikad nije slao slike razjapljene guzice i prvi put mu vidim obrijani anus! Nikad ga ne brije i usta su i meni i njemu puna dlaka nakon međusobnog rimminga. Lizao sam ga i fingerovao ali nikada mi nije dozvolio da ga jebem, uprkos silnoj želji koju jedva uspeva da sakrije. „Da li ovo znači da ću u nedelju i ja tebe da…” – Nema svrhe dalje kucati jer je Danilo napustio čet i poznavajući ga, neće odgovarati do nedelje. Meni presotaje samo da se nadam. Koliko samo želim da ga jebem, da prodrem u njegovu usku nevinu rupu.

Iz drugog četa vraćam se u prvi. Prelećem preko nepročitanih poruka vodeći računa da mi ne promakne još koja eksplicitna sličica. „Momci, imamo li dogovor za planinarenje?”, pitam: „Kako stojimo?”
STEFAN: – Da, da, za divno čudo našem dragom treneru Nidži odgovara od utorka do četvrtka. Možemo da potvrdimo.
VLADA: – Biće to krvavo planinarenje kad ide i on. Svi ćemo smršati po tri kila za ta tri dana.
– Okej, uzeću celu sledeću nedelju slodobnu. – Voleo bih da mogu da vide moju rekaciju dok ovo kucam. Iz mene isijava čista radost i pozitivna anergija da se čak i Ana smeška posmatrajući me. Odmor mi je preko potreban, još kad se uzmu činjenice da je „muški” i to „u divljni sa tri lika” o kojima godinama unazad sanjam, on se ne sme propustiti. Zadovoljio bih se i time da samo četiri sata provedemo u istim kolima upijajući mirise njihovih oznojanih tela.
STEFAN: – Dogovorićemo se oko detalja danas na treningu.

Tek nakon što sam ovo pročitao shvatam da na deset minuta nisam razmiljao o Igoru što je današnji rekord.
– Momci, imam nešto danas. Neću stići na trening ali prenećete mi sve detalje. – Izlazim iz četa i nastavljam da maštam i proživljam današnji susret.

Klistiram se već 30 minuta. U životu se nisam ovoliko klistirao da sam gotovo izbelio čmar. Blješti i sija kao da je reflektor uključen. Sipao sam toliko tečnosti za ispiranje u njega da ma koliko ja prdeo u pokušaju da ispustim vazduh iz creva, neprestano oslobađam čmarne balončiće. Iskreno, ovo me veoma zabavlja, kao da sam u guzicu zabio dečiji pištolj za balone od sapunice i sad palim rafale. Kita je takođe izglancana kao da je čarobna lampa koja ispunjava želje. Makazama malo skraćujem dužinu stidnih dlaka. Ne znam kakav će ishod biti ove noći ali moram biti pripremljen za sve scenarije.

Ostalo je nešto više od sat vremena do sudbonosnog susreta. Odbrojavanje i čekanje čine da se preznojim u sopstevnom stanu iako klima hladi i pokazuje 22 stepena. U potpunosti sam se unervozio i presvlačim se po treći put. Oblačim nove crne nazuvke, čiste bele gaće, crne bermude i klasičnu svetlo plavu košulju kratkih rukava.

Miris kita Preklinjem te!

Sat pokazuje 18:28, ni ne sećam se puta kako sam došao do ovde, ali evo me ispred tržnog centra, tačno u minut, čekam obećanog čoveka i pretpremijeru filma koji će ostali smrtnici tek moći da pogledaju za tri meseca. U meni se kovitlaju sreća, neverica, nervoza, uzbuđenje, nestrpljenje. Za koji trenutak iskristalisaće se situacija između nas. Bože… da li sam umislio sve ovo sa gaćama? Da li je u pitanja samo slučajna greška? Nemoguće.

Tačno je 18:30 i na uglu tržnog centra se pojavljuje Igor. Da li je on to tempirao pojavljivanje u minut ili je već 10 minuta čekao iza ugla krišom posmatrajući ovu stranu? Na sebi ima bele Nike patike, dugačke crne pantalone i jednostavnu čisto belu majicu koja mu zateže grudi dopuštajući da mu se primete ispupčene bradavice i čvrste pločice na stomaku. Kratka crna bradica, uredna frizura i Ray Ban tamne naočare. Uz sebe nosi aktovku u kojoj pretpostavljam da je laptop. Izgleda pre-je-be-no. Kako mi se približava sve mu je veći kez na faci dok je meni sve veća kita. Osećam kako mi krv polako ključa i kako mi se diže iz milimetra u milimetar. Muški se rukujemo uz jak pljesak dlana o dlan a potom i ortački grlimo kao stari prijatelji. Nadam se da nije osetio koliko mi je cela šaka mokra i koliko se tresem.
– Milanče, nisam znao da si tako tačan – skida naočare fiksirajući me pogledom.
– Rekao si 18:30, volim da ispoštujem dogovor.
– To mi se sviđa. Poštujemo tuđe vreme. Nego… – zastaje – jesi li uzbuđen?
– Uzbuđen? Čekamo sam ovaj film deceniju unazad. Zaparavo od momenta kad sam pročitao knjigu. Malo je reći uzbuđen.
– Znam! I ja! Celu noć nisam oka sklopio!

Kad bi samo znao šta sam ja radio celu prošlu noć i da mi ni na trenutak film nije pao na pamet. Ne mogu nikako da ga pročitam, u jednu ruku sam siguran da zna šta sam radio s njegovim gaćama, dok u drugu… Ne znam, ništa ga ne odaje.

Projekcija počinje u 19h, gleda na sat i dodaje:
– Imamo vremena da čalabrcnemo nešto. Dolazim pravo s posla, crkavam od gladi a nisam se ni istuširao. Razumeću ako u sali pobegneš tri reda dalje od mene.

Miris kita Preklinjem te!

Jedemo, ne, tačnije trpamo Big Mac, pomfrit, milkshake u usta i sve to zalivamo Coca Cola-om. Razgovaramo o provedenom radnom danu, knjizi i očekivanju od filmske adaptacije. Osećam kao da ga poznajem decenijama, da smo uspostavili opuštenu vezu bez pretvaranja.
– Kunem se, mogao bih ovako svaki dan – kaže a onda diskretno podrigne da samo ja to čujem.
– I ja. Od svih fensi restorana uvek bih radije odabrao Mc Donald’s – nerazgovetno pričam punuh usta dok mi se niz bradu sliva kečap, a iz brugera ispada salata.
– Kakvi maniri – smeje se pokazujući savršene zube.

Bioskopska sala je maltene prazna. U njoj je destak ljudi sa kojima se Igor pozdravlja i to su njegove kolege kritičari iz drugih filmskih i kulturnih magazina koji su takođe pozvani na pretpremijernu projekciju. Svako od njih nosi svoje sveske i beleške i raštrkani su po celoj sali tako da svako ima svoj lični prostor poput đaka na ispitu kojima je zabranjeno svako prepisivanje.

– Treba li da sednem pored tebe ili da se udaljim i pravim da sam krtičar? – zbunjeno pitam dok u rukama mlatim CinemaMovie karticom koju mi je Igor uručio kako bi uopšte ušao u salu.
– Jok bre, svako sedi gde hoće. Previše su ozbiljno shvatili svoj posao.

Najradije bih sa Igorom sedeo u tami poslednjeg reda ali u njemu je već jedan gospodin tako da se mi smeštamo dva reda ispred njega i toliko ukoso da mu ne ulazimo u videokrug. Ostali su ispred nas. Svetla se gase a na ekrenu se pojavljuje upozorenje o neovlašćenom snimanju i obaveštenje o vlasništvu Warner Bros-a. Srce počinje da mi lupa 200 otkucaja u minutu a dlanovi ponovo da se znoje. Trpam punu šaku kokica u usta pokušavajući da sakrijem nervozu.

Preuzbuđen sam, delom zbog filma, ali većinskim – zato što najsavršeniji momak sedi pored mene

Opčinjavajuće scene se smenjuju jedna za drugom. Neverovatno koliko je Deni Vilnev, režiser filma, uspeo da dočara predele peščane planete. Kao da davno pročitana knjiga oživljava pred mojim očima u raskošnoj režiji. Kasting je sjajan a pogotovu Oskar Ajzak kog sam u mašti jebao nebrojano puta.

Miris kita Preklinjem te!

Vremenom, postaje mi teško da pratim radnju jer mi previše pažnje odvlači Igor. Ruke su nam se, za ovih 30 minuta od početka filma, na naslonu slučano okrznule bar 20 puta. Naježim se svaki put kad osetim da njegove malje dotaknu moje, elektricitet mi prostruji kroz celo telo. U jednom momentu više ni ne gledam ekran već pogledom fikisiram njegove prepone u crnim uskim pantalonama. Žao mi je što nije poput mene u bermudama da mogu da vidim te velike dlakave butine.

Ne znam da li je primetio da buljim ali levom rukom prelazi preko butine a zatim se hvata za budžu na pantalonama nameštajući kitu. Brojim i to traje 8 sekudni dok ruku ne vrati u prethodni položaj. Da li je ovo igra? Svirao je za početak. Treba li da je prihvatim? Ili je ovo samo obično češkanje muda? Jebeš ga, uradiću ovo isto! Sada ili nikada. Desnom šakom se hvatam za kurac i premeštam ga i češem 15 sekundi, a potom je povlačim i vraćam na desni naslon. Prolazi minut, zatim i dva, ali bez ikakve Igorove reakcije. Da li sam uprskao stvar? Možda sam sve umislio. Kakav bedak, nije valjda da je strejt i sve je nasporazum, pa zar mi nije i potvrdio da ima devojku? A onda Igorova ruka završava ponovo na kurcu, samo ovog puta ga ne češka već ga grubljim pokretima trlja. Nakon 20 sekundi skalanja ruku i preko pantalona vidim ocrtanu veliku kitu. Jebote ovo se stvarno dešava! Pantalone će mu pući koliko kurac moli da bude oslobođen. Na ovaj prizor se i moja kita momnatalno diže u bermudama.

Sledećeg trenutka, Igorova desna ruka prelazi naslon i počinje da nežno mazi moju golu, dlakavu butinu. Polako okreće glavu, primačinje se i usne naslanja na moje uvo.
– Da li ti se dopao sinoćnji poklon? – šapuće mi.

Da! Jebote! Da! Peder je! Ništa nisam umislio! Gej! Otrčao bih sto krugova po sali pod naletom ovog adrenalina i euforije. Srce mi tutnja da mi preti srčani udar. Ali i da sad umrem, umro bih srećan.

– Jako – odgovaram drhtavim glasom dok me njegova ruka grabi za dignutu kitu preko bermuda.
– Mmm… – stenje – mogli bismo večeras ti i ja da razmenimo još neke poklone?
– Mogli bi – šapućem i sklanjam njegovu ruku je jer ću svršiti u gaće. Umesto toga, svoju levu ruku stavljam diskretno na kopču njegovog kajiša. – Igore, mislim da je vreme da ga oslobodimo.

Moj um kao da nema kontrolu nad rukama. I sam sam zapanjen jer nikada ne bih uradio ovako nešto u javnosti.
– Vidi malog! Imaš petlje! Zar te nije strah? Provaliće nas neko.
– Svaki put bih ti odgovorio da jesam, ali sad sam napaljen kao konj.

Završavam sa kopčom i otkopčavam šlic. Samo me još bele slip gaće dele od nabrekle kurčine. Povlačim i njih i momentalno me zapljuskuje jak miris znoja koji me parališe.

Miris kita Preklinjem te!

– Mmm… – skičim.
– Sranje! – prigšeno viče osetivši svoj miris. – Izvini! Zaista nisam stigao da se istuširam i promenim gaće, pravac sa posla sam banuo ovde. Jutro sam ih obukao…
– ‘Ej… – prekidam ga – u redu je. Celu prošlu noć sam provao snifajući i ližući tvoje prljave gaće posle treninga. Volim miris tvog kurca. – Zavlačim mu šaku u gaće i provlačim je kroz stidne dlakve natopljene znojem.
– Voliš smrad mog kurca?
– Ne bih to nazvao smradom. Ne znam kako bi ga opisao… ali taj jak miris znojave neoprene kite i muda, miris precuma i semena, znoja i mokraće… Taj prirodni miris kurca. On je poput ovulacije kod žena ili kao zov za parenje kod životinja. Još kad ga ne opereš tri dana.
– Znam – odgovara mi. – Nema lepšeg mirisa.

Hvatam ga za koren đoke i jako stiskam a zatim se penjem uz žilovito stablo ostetivši svaku venu. I ako ga do sad još uvek nisam video u punoj erekciji, na osnovu opipanog zaključujem da je velik poput mog, nekih 20 centimetara. Povlačim mu kožicu i opipavam krupni glavić. Prstom kružim više puta oko njega i kupim svu sluz najjače esencije. Rupicu na glaviću pokušavam da razdvojim malim prstom najviše što mogu. Izvlačim ruku iz njegovih gaća i prinosim je nosu jako udišući njegovu aromu.

– Jebote! – govorim na ivici orgazma. – Koliko je bolje kad je sveže.

Između palca i kažiprsta razvlačim njegovu bistru sluz i pred očima gledam kako se tegli nakon čega je odmah stavljam na jezik. Trpam palac i kažiprst u usta i erotično ih sisam pokupavajuči da sa njih skinem i poslednji trag Igorove balave sluzi i arome.

Nemogavši više da izdrži, približava glavu i naglo mi rukama obuhvata lice dok svoje vrele usne prislanja na moje. Slika na ekranu se zaleđuje, vreme staje, a ljudi oko nas isčezavaju. Postojimo samo nas dvoje, i ništa više. Naš prvi poljubac kao da traje beskonačno i ako prolazi tek minut. Usne nam se stapaju, lepe jedna za druge. Jezikom mi liže i nežno gricka usne a onda mi ga ubacuje u usta. Jezici nam se dodiruju i trljaju dok razmenjujemo pljuvačku. Istražujemo jedno drugom usnu šupljinu sve brže, žešće i strastevenije baratajući jezicima polako ostajući bez daha. Kada se konačno razdvojimo, tanke niti bala se razvlače između naših usana i ostavljaju trag na našim mokrim i sluzavim bradama.

– Šta je ovo? – postavlja pitanje. – Brate, mislim da sam svršio samo se ljubeći sa tobom.
– Šta da ti kažem, dobro se ljubim. – Smeši mi se a rukom otkopčava moje bermude i trpa je u moje gaće. Hvata me i jako stiska za znojava jaja. Dugo ih masira i mulja.
– Volim tvoja velika i dlakava muda – šapuće i rukom prelazi na kitu. Blagim pokretima mi ga drka i dodaje: – Sanjam kako ti pušim kurčinu od trenutka kad sam je video dignutu pod tušem. – Izvlači ruku iz bermuda i prinosi je nosu. – Mmm – stenje. – Uh! Dobar si i ti. Muški miriše – a onda poput lava liže svoju šapu.
– Znači primetio si to pod tušem, misterija rešena.
– Koji peder ne bi primetio takvu kurčinu? Ne znam kako sam tad izdržao da se ne nabijem na tvoju kitu.
– Primaš ga? – pitam pomalo iznanađen jer sam, ne znam zašto, očkivao da je isključivo aktivan.
– Radim sve što je potrebno u datom ternutku. Sve šta moje telo oseti da je neophodno. Prepiši mi svaku ulugu.
– Isto i ja – vraćam pogled na ekran. – Mislim da smo izgubli fabulu.
– Na trenutak sam zaboravio zašto se i nalazimo u ovaj sali. Sranje. Trajeće bar još sat i po.
– Možemo li da odemo?
– Pa ne baš, videće da sam otišao i neće mi priznati recenziju.
– Okej, okej, čekaćemo – kažem pomalo setno. – Ali moraš nekako da me animiraš, jer ja ne mogu da pratim više film.
– Hoću – vragolasto se smeje. – Daću ti još nešto da snifaš.

Saginje se i odvezuje pertle sa jedne patike. Skida belu Nike patiku i na nju naslanja veliko stopalo koje mu je u kratkom crnom nazuvku.

– Osećaš li kako zaudaraju? Jutros sam ih obukao ali sam ceo dan u njima i ovim patika. Noge su mi prokuvale.

Oko nas se širi blagi miris vlažnih čarapa ali svi su dovoljno udaljeni da bi iko išta osetio. Upijam sve esencije koji me okružuju dovodeći me do ponora ekstaze. Na sve ovo dodajem adrenalinsku dozu opasnonsti da će nas neko uhvatiti.

– Treba tek da ih osetiš kad ih ne menjam pet dana za redom. – Opet se saginje, ali uprkos mojim očekivanjima da izuje i drugu patiku, ovaj put diskretno izuva nazuvak. Miris sada postaje intenziviniji. Gužva ga u šaci a zatim prinosi mom licu. – Dobro bazdi, a? Voliš to, prljavo prasence? – pita me dok okreće glavu osmatrajući kolegu iz zadnjeg reda koji je preokupiran „Dinom”.

Duboko uvlačim vazduh u nozdrve i pluća i sve što uspevam da izustim je tiho „Uhh”

Dok mu je jedna šaka na mom nosu, drugu uvlači u moje gaće, zaobilazi kitu i muda i kreće se u pravcu mog procepa. Sa dva prsta kroči put kroz ulepljene dlake, a zatim pronalazi znojavi čmar. Prstima nežno i polako prelazi po njegovom obodu. Masira ga i tapka čineći da mi se rupa u momentu raširi i otvori prolaz u moju unutrašnjost. Dahće mi mi za uvom:
– Brate, nije realno koliko ti je vlažna pička. – A onda mi tako naglo, bez ikakve pripreme, nabija ta dva prsta u čmar svom silinom da ne uspevam da prikrijem jak kurvinjiski krik.
– Ahhhh! – po celoj sali odjekuje moj jauk.

Prestravljeni, shvativši šta smo uradili, i Igor i ja, momentalno skačemo sa sedišta u pokušaju da se uljudimo pre nego što nam iko uputi pogled.

– Prignječio je ruku na naslonu – laže Igor. – Izvinite.

Jebote! Tonem u sedište sa željom da nestanem dok nas ljudi posmatraju.

– Sranje – tone i Igor do mene stavljajući prst na usta. – Do kraja filma ne smemo ni da se mrdnemo.
– Usrao sam se! Nikad nisam u javnosti…
– Ššš… – prekida me i šakom mi pokriva usta. – A onda, dve sekunde kasnije obojica počinjemo da se nečujno cerekamo.

Kreće odjavna špica a mi prvi izlećemo iz bioskopske sale ni ne čekajući da se svetla upale. Čini se da smo pretrčali ceo tržni centar kako bi što pre bili napolje.
– Idemo do mene. Ja sam bliži – zadihano kažem.

Igor nemo klima glavom spreman da me prati. Hvatam ga za ruku i počinjemo da trčimo u pravcu mog stana. Svesni smo svakog rizika ali nas nije briga. Samo smo dva momka koja pretrčavaju ulice i trotoare u deset uveče držeći se za ruke.

Ulećemo u zgradu i već u hodniku počinjemo strasno da se žvalavimo. U liftu trpamo jezike jedno drugom, ližemo brade i razmenjujemo pljuvačku.
– Tri stvari ne volim – kažem usprevši da se odvojim od njega: – Krv, smegmu i kakicu.
– Oh hvala Bogu, već sam počeo u glavi da zamišljam kako mi tražiš da ti se pok…
– Nemoj da si završio tu rečenicu! Fuj! – Smeje se:
– Samo kažem hvala Bogu. Zaista, mrzim te tri stvari i ne praktikujem ih.
– Dobro. Drago mi je da smo razjasnili.
– Sve ostalo mi je manje više okej… – i nastavljamo sa ljubljenjem.

Palim svetlo u stanu i opijeni žudnjom usput pravimo mali rusvaj teturajući se po hodniku.
– Izvini, mislim da sam ti slomio ram za sliku.
– Ćuti – počinjem da ga svlačim što i on čini meni.

Skidam mu mokru majicu i posmatram bledu kožu koja se presijava od znoja, savršeno oblikovane i umereno dlakave grudi i zategnute mišiće na stomaku. Spuštam se na kolena i klečeći pred njim otkopčavam kaiš i spuštam pantalone. Sada su mu bele slip gaće skroz natopljene znojem i jako zaudaraju. Hvatam ih za lastiš i konačno skidam. Pred očima i nosom mi je najsavršenija, velika, mokra smrdljiva kurčina. Ni predebela ni tanka, prethodno sam dobro ocenio da je dužine oko 20 centimetara. Obrasla je u kratkim crnim dlakama koje su ručno podšišane makazama. Kožica je žilava i puna krupnih vena. Veliki glavić je nabubreo i moli za cuclanjem dok se niz njega sliva znoj i predsemena tečnost. Ljubičast je koliko preklinje za usnama i jezikom. Rupica na njemu se čini širokom. Spuštam pogled na dlakava muda puna spermatozoida koja samo što ne eksplodiraju. Bez trunke razmišaljanja bih mu dopustio da mi svrši u dupe i napuni ga semenom. Konačno kita koja može da paprira Danilovoj! Neverovatno je koliko su slične.

Miris kita Preklinjem te!

Otvaram širom usta sa namerom da ga progutam i konačno mu osetim ukus, međutim Igor se odmiče i krupnim rukama me diže za ramena.
– Čekaj – ozbiljan je. – Ne želim da se jebemo. Ili pušimo kurčeve.
– Šta? Zašto? – izgovaram u neverici. – Mislio sam…
– Ne, ne… sviđaš mi se. Bože, toliko mi se sviđaš još od momenta kada sam te video u teretani. Kako te upoznajem svakim trenutkom mi se sve više dopadaš. Poseban si. – Zatečen sam njegovom izjavom koja čini da se topim.
– Isto sve mogu da kažem za tebe. Zašto onda…
– Zaljubljujem se u tebe i ne želim da ovu strast i žudnju potrošmo prvo veče. Hoću da idemo postepeno. Hajde da sve začinimo čežnjom i neizvešnošću, strpljivim čekanjem. Ne želim da prvu noć prodrem u tebe, niti da se ja tebi dam. Negovaćemo i potpaljivati ovu vatru koju osećamo do trenutka eskalacije. A onda ćemo razoriti jedno drugom sve rupe.

– Vau. Priznajem… i ti si poseban. Mada je ovo zvučalo prilično otrcano. Niko mi nikad nije tražio ovako nešto – prećutkujem onaj deo rečenice „zaljubljujem se u tebe”.
– Slažeš se sa tim?
– Dobro, ako tako želiš. I šta ćemo sad raditi? – pokazujem rukama na nas dvoje. Goli smo i jedni predmeti na nama su patike i nazuvci. Kurčine su nam dignute, u punom sjaju.
– Odvedi me do svog kreveta. Tamo ću ti objasniti pravila igre.

sniff gay fetish

U spavaćoj sobi skidamo patike i ostajemo samo u nazuvcima. Za tren oko smo uspeli da usmrdimo prostoriju dok se vazduhom širi muški vonj.
– Čista ti je guza? – pita me.
– Da. Prilično sam opsednut po tom pitanju. Tebi?
– Aham, jutros sam se klistirao. Očekivao sam ovakav ishod večeri. Sve što curi iz nje i oko nje je znoj. Ti to okej? – Klimam glavom, mada koliko sam napaljen rimovao bi ga i da nije klistiran. – Dakle, postoje samo tri pravila. Prvo, pročišćava grlo – zabranjeno je koristiti ruke i one će kod obojice biti vezane kaišem.
– Oh, sviđa mi se.
– Drugo, zabranjeno je bilo kakvo dodirivanje kita.
– Ne sviđa mi se.
– Treće, dozvoljeno je korsititi samo jezik i usta.
– I to je to?
– To je to, deluje prosto.
– Okej, neka 74-e Igre gladi počnu! – citiram rečenicu iz filma i pružam ruke napred spajajući dlanove.
– A ne, iza leđa.

Ovo će biti intesantno. Radim kako mi kaže dok ih on obmotava kaišem pritom ih jako stežući.

– Au! – jauknem.
– ‘Ej, nismo ni krenuli – smeje se. – Sad ti veži mene.
– Halo? Kako misliš da to izvedem kad su mi ruke zavezane?
– Ništa ne znaš.

I uz pomalo muke obojici su ručni zglobovi čvrsto vezani kaiševima. Uspravno stojimo nad krevetom dok nam se bradavice i dignute kite međusobno dodiruju. Obojici su ruke iza leđa, na guzicama.

Miris kita Preklinjem te!

– Možemo da počenemo da se igramo – izgovara ovo dok mi se unosi u facu, a zatim se svom težinom tela nadnosi nada mnom. Pada na mene prikovavši me uz krevet. Ne čeka više ni trenutak već odmah počinje da mi liže usne. Liže ih i gricka, a čim ih malo razdvojim uvaljuje mi jezik. U početku nam se jezici trljaju da bi to kasnije preraslo u borbu, meč. Čini se da traje satima i da gubim snagu da uopšte i pokrenem jezik. Počinjem da grcam dok on pentrira u moja usta jezičinom kao kitom. Primetivši da više ne mogu da izdržim, vadi ga i odlepljuje se od mojih usta. Obojici su nam brade oblivene rastegljivim balama i pljuvačkom.

– Brate, moraš više da vežbaš mišiće jezika – plezi mi se pomerajući jezik gore-dole. Ne stižem ništa ni da odgovrim a on već liže moju bradu temeljno skupljajući sve naše izlučevine. Mulja ih u ustima, a onda kaže, vodeći računa da ništa ne ispadne: – Zini. – Centrira i pljuje mi u usta belu pljuvačku koju ja gutam bez pogovora. – Dobar dečkić – šapuće i nežno mi ljubi usne.

Usnama mi se spušta niz vrat i Adamovu jabučicu. Liže me, a zatim i ljubi putanju koju je prethodno prešao jezikom. Prelazi duž cele ključne kosti. Veliku pažnju posvećuje mojim dlakavim pazusima.

– Mmm… – stenje dok ih njuši.

Duboko uranja nosem u žbun dok jezikom kupi sav znoj sa dugih dlaka. Gricka ih, sisa, uvija i čupka zubima.

Moj um više nije u sobi, kao da je kročio u neku potpunu novu galaksiju…

Osećam čistu ekstazu. Nakon što završi sa pazusima, prelazi da mi obrađuje grudi. Po celom telu sam ulepljen od znoja i njegove pljuvačke. Usnama mi ljubi bradavicu dok u ustima pravi vakuum oko nje i počinje da cucla. Uvlači vazduh dok moja bradavica bubri u njegovim ustima. Sisa me poput novorođenčeta na majčinoj sisi.

Miris kita Preklinjem te!

– Nemaš mleka za mene? – balavo se smeje dok se odmiče od grudi i spušta na trbušnjake ostaljajući trag sluzi na njima poput puža.
– Fino si ih isklesao.

Zaranja u pupak nežno kružeći i palacajući po njemu. Konačno stiže do kurčevih stidnih dlaka koje sam prethodno malo skratio. Po prvi put uvlači jezik vodeći računa da mi slučajno njime ne dotakne kitu. Nos mu je na samo milimetar udaljen od dignutog kurca da bukavlano mogu da osetim kao da ga dodiruje. Nosem bezbroj puta prelazi celom njegovom dužinom, zatim preko dlaka, a onda mi miriše jaja. Posmatram ga sa kolikim uživanjem čini to i koliko mu taj miris prija. Znam da ne smrdim puno, jer klistirao sam se, obukao čiste gaće, sve što može da se oseti je čisti znoj kite, muda i čmara prouzrokovanog od trčanja i napaljenosti. Glavić će mi ekplodirati ukoliko mu ga odmah ne uteram među usne. Nije ni svestan kako bi mu sad razjebao usta i iznapušavao ga do grkljana da bi morao celog da ga guta. Odjednom počinje da mi duva u muda.

– Aaa! Šta radiš! Golicaš me! – trzam se na krevetu.
– Mislio sam da ti treba rashlađenja malo – vragolasto se smeje. Odvaja se od tog područja i ustaje iznad mene dok ja još ležim. – Brate, mirišeš muški – priznaje mi. – Mogu da zamislim kako bi bilo da se ne kupaš tri dana.
– Nemam ništa protiv da proverimo.
– A sad da osetiš kako miriše prava muškarčina.
– A to si ti? – zezam ga. Stoji iznad moje glave, podiže levu nogu i stopalo u crnom skorelom nazuvku stavlja preko mojih usta.
– Ćuti malo – kaže grubim tonom dok vlažnim i smrdljivim nazuvkom prelazi po mom licu.

Nozdrvama upijam taj kiselkasti miris pitajući se koliko ih dana zaista nije menjao. Ne mogu da poverujem u ono da ih je jutros obukao.

– Otvori usta, prase prljavo. – Ugurava mi palac, i još dva prsta do njega. Prvo ih sisam cedeći skoreli znoj sa tkanine a potom i ližem. – Hoću da ih izglancaš kao što si moje gaće čistio sinoć.

Pokušava da mi ugura svih pet prstiju ali ja ne uspevam da ih primim pa zato neizmenično sisam jednu stranu stopala a zatim drugu. Ne gutam pljuvačku već je pljujem na nazuvke pa ponovo ližem. U ustima mi je mešavina slanog, kiselog i ukusa ne tako jako znojavih i neopranih nogu.

– Dobar, prljavi dečkić – sklanja stopalo i oslobađa mi usta. Pokušavam što više da se nadišem nešto čistijeg vazduha. – Vreme ti je da probaš muške čmaretine – smeši se dok uspravno stoji iznad mene, sa mojom glavom među stopalima tako da mu direktno gledam u viseća muda, i dodaje: – One prave, dlakave i znojave.

U tren oka se spušta u čučanj. Opčinjeno gledam kako mu se umereno dlakavi guzovi razdvajaju u milisekundi dok se približava mom licu. Kratke slepljene dlačice se pomeraju i otkrivaju veliki sivi čmar.

Kako mi je sve bliži usnama, sve se više razjapljuje, bubri i otvara. Napet mu je i veoma ispupčen u ovom polužaju, kao da je na šolji. Sija se koliko je obliven masnim, guznim znojem.

Prvoklasna muška, velika, širom otovrena čmarulja je na dohvat mog jezika. Gledam njegovu rumenu unutršanjost sa nevericom da ću za koji tren kročiti u nju. Vidi se da se redovno kara jer mu je guza dobro razrađena. Ubeđen sam da prima velike kurčine i ko zna šta sve još u tu čmarulju.

Miris kita Preklinjem te!

Spušta celu guzucu na moju facu ostavljajući me bez vazduha. Seo je i svom težinom se prilepio uz moja usta i nos. Od siline ne uspevam ni da zinem, niti jezik da izvučem i ako izgaram od želje da ga poližem. Bez vazduha sam i jedino što dosepeva u moje nozdrve su njegove dlake i fantastična aroma znojavog anusa. Počinje da meša pribiijenom guzicom tako da mu sad čmar klizi po mojim usnama i spušta se do ivice brade.

– Ahh… – ispušta prigušeno dok ga kratke dlačice moje brade bockaju. Pomera dupe i centrira čmar na moj nos. Nisam u stanju više da izdržim i pravim koprcajuće pokrete tela dajući mu do znanja da ustane.

Diže se tek toliko da mi oslobodi nos. Uvlačim vazduh svom snagom i omah nakon toga izbacujem jezik pre nego što me opet zarobi. Ližem mu obod nabubrelog sivog čmara a zatim palacam celom njegovom dužinom. – To Milane, ahh! Tako, očisiti mi čmarinu.

Miris kita Preklinjem te!

Jedem mu znojavu, masnu užarenu guzicu bez prekida skupljajući čmarni znoj, moje bale i pljuvačku dok mi se usta pune njegovim dlakama. Sisam, cuclam i bockam otvorenu rupu i svuda oko nje.

– Sve si bolji sa jezikom ustaje – dok ja pljujem dlake. – Da vidimo kako jebeš s njim. Jako se isplezi – a zatim se ponovo smešta u čučanj. Nabada se na moj ispleženi jezik i najpre laganim pokretima meša kukovima da bi već u narednom trenutku ubrzao i počeo da skače. Jezik mi konačno prodire u unutršnjost njegovog čmara. – Mmm… – zadovoljno stenje.

Ubadam jezik još dublje, a on ponovo ubrzava sa mešanjem i skakanjem. Pentriram u njega izuzetno duboko kad se spusti do dna moje vilice. Središte mu je užarerno i toliko vrelo da je skoro nemoguće izdržati.

– Ah! Ahh! – skiči dok se nabada kao da jaše kurac.

U ovom trenutku više od svega želim da ga izjebem kurčinom umesto jezikom. Dok on neumorno meša, skače, drobi, mene snaga napušta i jezik mi postaje mlitav. Osetviši to, on ustaje a za njim se rasteže nit sluzi koja povezuje moje usne i njegov anus. Dolazi do mojih stopala na kojima su mi vlažni nazuvci, do duše, ne tako smrdljivi i skoreli kao njegovi, ali opet puni znoja. Guzicom seda na moje maljave noge dok svoju rupu namešta na jedno stopalo. Neko vreme prljavim nazuvukom češe područje čmara a onda se nabada na palac.

Miris kita Preklinjem te!

– Ahhh! –  ispušta jak krik dok palac probija njegov obod i uranja u njega.

Migolji se po njemu i uteruje još 3 prsta dok se muči da primi i poslednji peti u svoju halapljivu rupu. Nezasit je i uporan u pokušaju da mu procep sve proguta što mu ne uspeva koliko god ga on širio. Gledam kako mu krupna kurčina poskakuje pri svakom ubodu i koliku količinu precuma izbacuje iz nje. Takođe primećujem da je na samoj ivici orgazma i tu on usporava a zatim i vadi moje stopalo. Kosa mu je u potpunosti natopljena i celo telo mu blista od znoja koje kaplje svuda po posteljini.

Trpa u usta moje stopalo sa sve nazuvkom koje mu je do malopore bilo u bulji. Sisa i liže čas jednu starnu stopala, čas drugu. Prelazi na odrađivanje pete dignuvši mi nogu na njegovo rame. Zubima hvata lastiš nazuvka i skida mi ga sa stopala. Sada poput cucle sisa palac a zatim jezikom prelazi između skvakog prsta. Zubima skida i nazuvak sa druge noge, samo što ovaj ne ispušta već ga gužva i zadržava u ustima.

Miris kita Preklinjem te!

– Digni noge i napući guzu – narazgovetno kaže sa punim ustima ali ga ja svakako razumem i primičem noge što više ka sebi natrtivši maksimalno čmar. Igor se glavom spušta do njega i mumla: – Bože, prelep je.

Ljubi mi rozi čmar nežno kao da dodiruje moje usne a on mu se otvara pred očima. Nastavlja da ga sočno žvalavi i otvara. Kad je dovoljno utvoren, iz svojih usta izguruje ižvakani nazuvak i jezikom počinje ga ga uguruje u moj otvor.

– Mmm… ah… šta to radiš? – pitam izvan sebe.

Ništa mi ne odogovara već silovito nastalja da uguruje čarapu i jezik. Opuštam mišiće čmarulje šireći je najviše što mogu dok on pritiska. Ceo nazuvak je ugurao u njega da se više i ne primeti.

– Milane – sada kada su mu slobodna usta razgovetno govori: – U životu nisam sreo savršenije dupe i kitu. Ovo ti najiskrenije govorim.

Nastavlja da nežno ljubi otvor povremeno ga ližući. Jezikom se igra mojim dlaka dok mi liže maljave butine i noge. Nastavlja da kao puž ostavlja svoju sluz svuda po mom telu.

Miris kita Preklinjem te!

– Hoću sada da istisneš tu čarapu iz guzice.
– Šta? Ne mogu. Mogu samo prstima. A i ugurao si je dobro.
– Napni se i izbaci je. Kao da kakiš.
– Lud si. Hoćeš da iserem čarapu?
– Čisto ti je unutra kao u apoteci! I nije čarapa nego samo nazuvak. Neću te odvezati dok to ne uradiš. Može do prekosutra da ti bude u bulji.
– Odakle ti uopšte ovakva ideja? Nikad mi ne bi palo na pamet…
– Ajde, istisni to.

Noge ponovo dižem ka sebi i oslanjam ih na Igorova ramena. Guzicu sam maksimalno natrćio dok su se guzovi sami razdvojili. Napinjem se tako da mi se sada ružičasti čmar širi i otvara ali ni traga od nazuvka.

– Guraj – dobacuje igor. Sada se iz petnih žila napinjem i mogu da osetim kako se čarapa pomera u mom crevu. – Hajde! Porodi tu čarapicu.

Stiskam i stenjem da će mi glava pući. Osećam kako gmiže ka otvoru. Ma kako ovo delovalo, moram da priznam da je osećaj fantastičan.

– Još malo ljubavi – kaže to i na sekundi mi poljubi nategnuti razjapljeni čmar, a onda nastavlja da bodri: – Vidim je! Tu je. Još jedan stisak.

I da, konačno, iz središnjosti mi viri deo crnog, ižvakanog i natopljenog nazuvka. Poslednji napor i ceo nazuvak mi ispada iz čmara. Rupa se momentalno sužava i zatvara za njim.

– Kako ćemo da zovemo ovu bebicu? – zadirkuje me dok mi duva hladan vazduh u rascep što mi baš i ne prija.
– Jebi se.
– Hajde, priznaj koliko si uživao u ovome. Video sam.
– Koliko će ovo još da traje? Ruke me tako bole. – Skuplja pljuvačku u ustima a zatim je pljuje po mojoj rupi: – Vreme je da ti pokažem kako se jebe jezikom i šta znači pojesti guzicu.

Bez ikakvog upozorenja celu glavu nabija između mojih raskrečenih guzova, jednim lizom prelazi preko oboda željnog anusa koji se odmah širi pročišćujući mu put u moju unutrašnjost. Kreće da neverovatnom brzinom ubacije i izbacuje jezik iz njega. Palaca po njemu, a zatim ponovo uleće još grubljim pokretima.

– Ahhhh! Jače… umm… – ječim iz sveg glasa dok me on bukavlno rastura jezikom. Zabada ga celog unutra i ovog puta ga ne vadi već rovari i džara po mom crevu i zidovima. Istražuje detaljno svaki ugao tražeći sve skrivene erogene tačke. Vadi ga napolje, skuplja pljuvačku i pljuje je po mom čmaru, a zatim opet krvnički zaranja u njega.

– Tucaj me! Tucaj me tom jezičinom! – vrištim dok mi se telo grči i propinje.

Onda staje da se nadiše vazduha i ispljuje moje dlake iz usta. Celo lice mu je umazano pljuvačkom i znojem. Uzdiže se od moje guze i prinosi joj svoju ogromnu kurčinu. Siguran sam da je ovo protiv pravila, ali ćutim. Jednom potezom svojom kurčinom, na milisekundu, tapne moj rašireni čmar.

Miris kita Preklinjem te!

– Mmm, daaaa! –  ječim koliko mi je potrebno da kurčinu utera u mene. Još jednom tapne o njega samo ovaj put mnogo silovitije i jače. – Daaaa! Jebi me!, vičem: – Uteraj mi ga!

Celu žilavu kitu je položio na moj rascep i blagim pokretima počinje da trlja o njega…

– Mmm… Molim te. Jebi me… mmm… – mumlam u potpunoj ekstazi. Sve jače trlja kurčinu strogo vodeći računa da me ne probode. Vičem da cela zgrada može da me čuje: – Uteraj mi svoju prljavu smrdljivu kurčinu!

Čmar sam toliko napeo i raširio da je toliko ispupčen i izgleda poput usta peščanog crva iz „Dine”.

– Preklinjem te. Uteraj mi ga – molim na samoj ivici klimaksa.
– Ne – sklanja kurčinu. – Rekli smo bez kurca noćas.

gay rimming

U trenutku osećam ljutnju i bes želeći da odmah prekinem igru ali Igor je brži i već se stvorio sa licem u mojoj guzici. Prodire jezikom i nastavlja da rudari poput rudara u rudniku. Ide duboko koristeći razne tehnike. Sisa, liže, pljuje, ubada, sve to nadljuskom brzinom. Celo telo mi se grči i propinje po krevetu da bukvlano pravim most sa vezanim rukama na leđima. Dečko zna šta radi.

Iz kurca ispaljujem fontanu sperme dok mi je njegov jezik još u dupetu. Prskam ogromne mlazove koji završavaju svuda po krevetu i sobi. Ni sam nisam znao da mogu ovliko sperme da proizvedem. Doveo me je do orgazma a da nisam ni pipnuo kitu ni na tren!

Balav izranja iz moje bulje i smeje se. Dovlači se do mog lica i strastevno me ljubi. Obrušava se svom težinom i počinje da se trlja o mene. Nabrekle ogromne kurčine nam se konačno dodiruju i međusodno maze. Ista stvar je sa svim našim prednjim delovima tela, grudi o grudi, bradavice o bradavice, jezik o jezik. Ubrzava ritam trljanja kita i pravi neobičan izraz lica uz stenjanje. Osećam vlažnu toplinu između naših stomaka.

Ležimo prepleteni i ulepljeni supermom jedan uz drugog. I dalje se u zagrljaju ližemo i mazimo.

– Moram da priznam da je ovo bilo drugačije – počinjem. – Ali… bilo je nekako lepo.
– Čuj njega, „nekako lepo”. Reci odlično! Brate, svršio a nisi ni taknuo đoku.
– To je tačno – priznajem.
– Drago mi je što si dopustio da vidim koliko si prljavo prase – smeje se i dodaje. – Poput mene.
– Hmm prljavo prase. A meni je drago što smo odmah i ustanovili šta ne volimo – KSK.
– Tako je. Krv, smegma, kakica. Čak si i skraćenicu smislio. Takođe mi je drago i što smo iz ove večeri ustanovili šta volimo – kreće sa nabrajanjem: – Prljave čarape, prljave gaće, neoprene smrdljive kite, neoprana stopala, znojave pazuhe i znojave čmarove. Jesam zaboravio nešto?
– Pa kad nabrojiš tako zaista zvuči loše.
– 90% pedera voli sve navedeno ali ne govori to. Svi su oni vanilla, a kad im izvadiš smrdljivu dlakavu đoku samo ga gutaju.
– Eto, upoznah tipa pred kojim mogu da budem ono što jesam. Još kad se doda da je taj tip savršen.
– To se neko nama malo zaljubljuje.
– Pa sad… – smeškam se. – Nego, jel’ se jebemo na sledećem dejtu?
– Koliko si pohotan željniče! Nećeš ga dobiti u guzu ali moći ćeš da ga pušiš.
– Jes! – skačem iz kreveta: – Kad nam je sledeći dejt? Može odma’?
– Bludniče. Sutra putujem u Budimpeštu na neku konferenciju i vraćam se u ponedeljak. Recimo da zakažemo za 7 dana.
– Šta? Kako imaš srca da me držiš ovako napaljenog 7 dana?
– Strpljen – spašen.
– Uhh – bunim se. – Dobro. Nek ti bude. Nego, šta još dirty praktikuješ?
– Umm… – misli se – recimo piss.
– Opa! Voliš da zapišavaš ili da te zapišavaju?
– Oboje.
– Strava! Gutaš li pišaćku? Oduvek sam hteo da probam golden shower.
– Ponekad. Probaćeš, ne brini. Svašta ću ja tebe naučiti.
– Jesi fistovao nekad?
– Da, par momaka.
– Jebote! A oni tebe?
– Jok. Pokušavali su, ali ne može da mi stane cela šaka. Sve se završi sa 4 prsta. Morao bih još da radim na tome.
– Meni se zaglave tri prsta.
– Raširićemo mi to.
– Dupla penetracija?
– Da, naravno.
– Kad si otkrio da te pale sve ove stvari?
– Hm… rano, recimo u prvom razredu srednje ovde u Bg-u. Tad sam imao ortaka koji mi je redvno pušio kitu svaki dan. Mada najrazuzadniji sam bio kada me je ćale poslao na koledž za ekonomiju u Londonu. Nema kog nisam kresnuo i ko nije kresnuo mene.
– Čekaj… zar u tvojoj biografiji u CinemaMovie ne piše da si studirao film u Barseloni?
– Tako je. Umm… – zastaje. – Ćale je želeo da studiram ekonomiju kako bi mu bio partner u firmi i nalsedio biznis. Nikada nisam imaoo ambicije za to, ali sam svejedno studirao… neko vreme. Znaš kakave su te studentske godine kad eksperimentišeš u seksu. Jeb’o sam i odvaljivao sam se od kurca. Svaki gej momka u bratstvu je bio moj. Jednog dana je isplivao video klip u kome učestvujem u gang bang-u.
– Učestovao si u grupnjaku!? – vičem u neverici.
– O da.
– Ti si moj heroj! Sa koliko si još tipova punio to svinjče?
– Sa još 6 likova, samo što ja nisam punio, već sam bio to svinjče.
– Au! Ne seri! Jebote! – zabezeknuto ga gledam. – Ti živiš sve moje seksulane fantazije! Koliko sam puta samo maštao da me rendaju u grupnjaku! Kako je bilo?
– Znaš, ako ti jedna kita neprestano pentrira u čmar 10 minuta, ovo samo pomnožiš sa 6. Isto ti je kao i da ti jedna kita razvaljuje čmar sat vremena, samo što se ovde smenjuju kite. Ali veruj mi, s druge strane, da li si ikada imao kitu u grlu preko sat vremena? E to je već nešto.
– Hajde, nastavi! Jebali su te s kondomom?
– Ne sećam se baš najbolje te večeri, bio sam urokan i ko zna na čemu, ali bilo mi je strava. I ne, nisu koristili kondome. Možeš da zamisliš, 6 mladih znojavih pastuva iz bratstva, svi sportisti, sa smrdljivim, neopranim kitama svršavaju svuda po meni i u mene. Nikada neću zaboraviti koliko je bazdila ta prostorija.
– Zvuči nestavarno, poput pornića.

Miris kita Preklinjem te!

– Zato mi je sutradan bio najgori dan u životu. Glava mi je pucala i probudio sam sa najgorim mamurlukom ikad. Soba je bila urnisana i nema gde nije bilo prolivenih tragova sluzi. Pretrnuo sam od straha kad sam počeo da kenjam spermu. Uspaničio sam se kada sam shvatio da su me sva šestorica jebali bez kondoma i da sam im dozvolio da mi pune dupe. Momentalno sam otišao kod lekara i uradio testove na sve polne bolesti. To su bila dva dana čiste agonije čekajući rezultate.
– Ali sve dobro završilo, jel’ tako?
– Da, da, sve je bilo u redu sa rezultatima. Od tad – kapa glavu čuva. A onda dan posle toga, neko od momaka je obajvio video na Internet. Nisam ni znao da su snimali. Uglavnom, moj ćale je povukao silne veze i klip je obrisan ali ostala je moja sramota da sam bukvalno pobegao iz Londona.
– Žao mi je.
– Ma jok. Meni nije. Kako bi drugačije probao gang bang? A i to me je dovelo u Barselonu gde sam studirao ono šta volim uprkos ćaletovom protivljenju. Nije sve bilo uzalud – pravi pauzu, a zatim pita. – A šta je sa tobom? Šta je najperverznije šta si uradio?
– Ha, ova noć! Ne, stvarno, kod mene je sve klasika. Pronjuškam ponekad ljudima po gaćama i to je to. Valjda nikada nisam sreo nekog poput tebe.
– A šta je s ona dva zgodna frajera iz teretane? Stefan i Vlada beše?
– Oni su ortaci.
– Samo?
– Da, 100% strejtaši. Na moju ogromnu žalost.
– Niko nije 100% strejt.
– Oni jesu, veruj mi. Jeb’o bih se s njima do sad da nisu – onda se odjednom dosetim. – ‘Ej, u utorak Stefan, Vlada, Nikola i ja idemo na Taru na tri dana. Taman se vraćaš sa konferencije u ponedeljak. Želiš li da pođeš sa nama?
– Ammm.., onaj Nikola kome smrde muda?
– Da, uporavo taj. Naš trener.
– I ona dva super zgodna strejt momka? Zvuči primamljivo. Neću im smetati?
– Ma jok, uklopićeš se sa nama samo tako.
– Onda u redu. Otkažite to šta ste rezervisali, boravićemo u vikendici mog ćaleta.
– Imaš vikendicu na Tari? Šta si ti Krisitjan Grej?
– Rekoh da je od mog ćaleta. Ali šteta da zvrji prazna. Mogli bi da proverimo koliko su tvoji prijatelj zaista procenata strejt.
– Kako to misliš da izvedeš? Svašta sam pokušavao – sumnjičav sam.
– Imam svoje metode, a i alkohol dosta pripomaže. Za Nikolu mogu ruku da isečem da jebe muške bulje.
– Okej. Dogovoreno.
– Iznenadićeš se kad vidiš koliko su zapravo procenata tvoji ortaci strejt.

Miris kita Preklinjem te!

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Autor ovog posta je:

Milan Lepljivi


Kurac. Postoji li lepša stvar na svetu? Predmet mojih najvećih čežnji i skrivenih želja. Toliko različitih veličina, oblika, boja, aroma i ukusa. Taj miris kad vam se uvuče u nozdrve. Upoznaću vas sa nekoliko kurčeva koji upotpunjuju moj život i daju mu svrhu. Možemo da počnemo…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Covjece obozavam tvoje price, nadam se da neces opet nestat na 5 mjeseci nakon ovog. Radujem se iducojj.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x