Jedna noć u sauni i iznenadni gangbang

Registrovani korisnici ne vide reklame

Kao 35-ogodišnjak često sam putovao službeno van države. Ta su putovanja obično trajala cijeli tjedan. Prijepodne radno, a poslijepodne slobodno vrijeme. Kako sam biseksualac, najviše su mi odgovarali gradovi s gay saunama, a najviše sam volio ići u Brisel. U jednoj od četiri saune uvijek se moglo provesti ugodno vrijeme. Doduše nije uvijek u sauni bilo seksa, ali je dobro došlo i samozadovoljavanje u erotičnoj atmosferi. A onda se desio i jedan gangbang u tom centru za uživanje…

Događaj o kojem ću pisati zbio se za vrijeme jednog od boravka u Briselu. Bilo je ljeto i u Brisel sam sletio u nedjelju oko podne. Nakon smještaja u hotel i ručka te kratkog odmora odlučio sam odmah tu večer provesti u sauni, kako bih se odmorio nakon napetog proteklog tjedna. Nakon kratke vožnje taksijem ušao sam u saunu, platio ulaz i krenuo se „presvući“.

U garderobi nije bilo nikog kao niti u kupaonici gdje sam se istuširao. S ručnikom oko pojasa krenuo sam u unutarnje prostore. U većoj prostoriji naziralo se nekoliko muškaraca koji su većinom bili sami. Jedino sam uočio jedan par koji su sjedili jedan do drugog. Nikakvog znaka seksa. Pomalo razočaran time, ušao sam u jednu od kabina, pritvorio vrata i počeo gledati pornić na TV-u. Kako su mi se oči prviknule na tamu na jednom od zidova uočio sam rupu na visini od oko metra. Odmah sam se sjetio „glory hole“ i pritisnut znatiželjom pogledao sam u susjednu kabinu.

Tamo je bio muškarac koji je sjedio na klupi, vjerojatno gledao pornić kao i ja, i polako se igrao sa svojim kurcem. Kurac mu je, koliko sam mogao procijeniti, bio pozamašan i gledajući ga kurac mi se počeo dizati. Mora da je primjetio kako ga gledam jer se dignuo i krenuo prema zidu s rupom. Odmaknuo sam se, a ubrzo je kroz rupu provirilo preko 15-ak cm tvrdog i debelog kurca.

tip mazi glavić lika koji je gurnuo kurac kroz glory hole

Bez razmišljanja sam uhvatio kurac i počeo lagano drkati. Ubrzo sam s druge strane na engleskom čuo zamolbu da ga uzmem u usta. Poslušao sam i uzeo ga u usta te lagano usne povlačio gore-dolje. Nakon par takvih pokreta iz susjedne kabine počeli su dopirati uzdasi. Međutim, meni položaj nije odgovarao te sam susjeda pozvao da dođe k meni u kabinu. I za nekoliko trenutaka vrata kabine su se otvorila i pojavio se muškarac u ranim 40-ima izvrsne građe tijela i s kurcem oko 18 cm.

Ostao sam sjediti na klupi raširenih nogu, a on mi se približio, ušao među moje raširene noge i prinio kurac mojim ustima. Nisam dugo razmišljao, otvorio sam usta i dozvolio mu da mi ga gurne. Sada je od diktirao tempo gurajući i izvlačeći kurac u mojim ustima. Nakon nekih pet minuta osjetio sam kako mu se kurac povećava i ubrzava disanje. Ubrzo je izvukao kurac iz ustiju i počeo ga silovito drkati ispred mojeg lica i otvorenih ustiju.

Iznenada iz kurca je prokuljao jaki mlaz guste ljeplive sperme, a nakon to još nekoliko manje obilnih. Dio sperme mi je uletio u usta dok se veći dio cijedio niz čelo, nos i lice. Kad je prestao izbacivati spermu uzeo sam lagano kurac u usta i pobrao svu spermu koja je ostala. Uzeo sam papir i obrisao lice. Tek tada mi se predstavio rekavši da se zove Artur te da je iz Engleske, a ovamo često dolazi vikendom s prijateljima na provod. Ovog puta su još četvorica sa njim i trebali bi stići svaki tren. Predložio mi je da me upozna s njima pa ako želim da svoju sposobnost pokažem još nekom od njegove ekipe. Naravno da sam pristao, unaprijed se radujući da ću možda moći biti u onome što volim odnosno gangbang-u.

Jedna noć u sauni i iznenadni gangbang

Izašli smo iz kabine u sauni, te me je poveo prema sobi koju su, prema njegovim riječima, zakupili. Soba je bila, koliko sam procijenio, velika oko 30 m2. Na jednom od zidova je bio veliki televizor, a na stropu ogledala. Uz zid suprotno od televizora je bio veliki krevet, a uz bočni zid velika kutna garnitura.

U sobi su već bila dvojica. Goli su sjedeli na kutnoj garnituri i bili fokusirani na pornić na TV ekranu. Artur me je upoznao s njima, pohvalio moju vještinu pušenja i predložio da i njima pokažem. Predstavio sam se, naravno pod lažnim imenom, te najavio da bi volio biti pasivac u gangbang-u. Još sam naglasio da bi, ako pristanu, volio da na ekran puste gangbang pornić te da sam spreman probati akcije iz filma. Oduševljeno su prihvatili.

Nakon saune i zagrijevanja, bio sam spreman za gangbang

Nisam gubio vrijeme već sam brzo kleknuo pred dvojicu na kutnoj garnituri. Jednom sam kurac uzeo u usta, a drugom počeo drkati rukom. Poludignuti kurčevi počeli su im bujati i postajati sve čvršći, a ja sam uživao osjećajući ih kako rastu jedan u mojim ustima, a drugi u ruci. Radilo se o kurčevima manjim nego Arturov pa nisam imao nikakvih probelma obrađivati ih.

Vrlo brzo, dok je Artur tražio pornić sa željenom tematikom, u sobu su ušla preostala dvojica. Ja se, međutim, nisam previše obazirao na pridošlice već sam nastavio s obrađivanjem dostupnim kurčeva. Odjednom je Artur pozvao da pogledam da li mi odgovara film koji se našao. Radilo se o crossdresserici (CD) koja je bila okružena s, koliko sam mogao uočiti, cca 10-ak muškaraca. Naravno da sam prihvatio uz šaljivu primjedbu da ja ipak imam manje komada na raspolaganju. Na filmu je početna scena bila svi muškarci postrojeni u vrstu dok je CD klečala ispred njih s jednim kurcem u ustima i po jednim u svakoj ruci. Svako malo se pomicala kako bi slijedeći kurac uizela u usta i u ruke.

Muškarci u sobi nisu dugo čekali već su također stali u vrstu. Ja sam također požurio kleknuti ispred drugo u vrsti. Uzeo sam mu kurac u usta i počeo lagano pušiti. Lijevom i desnom od njega sam uzeo kurčeve u ruke i počeo drkati. Učinilo mi se da čujem otvaranje i zatvranje vratiju, ali nisam obraćao pozornost na to. Svakih dvije do tri minute pomicao sam se kako bi pružao zadovoljstvo ustima i rukama drugoj ekipi. Kurčevi su im bili svi preko 16 cm raznih debljina. Neke sam bez problema mogao cijelom dužinom primiti u usta dok sam s nekim imao malih problema, ali sam se svakim uvlačenjem prilagođavao i imao sve manje smetnje u tome.

Jedna noć u sauni i iznenadni gangbang

Kako sam stalno bio „zaposlen“ nisam mogao redovito gutati slinu pa mi se ista, zajedno s predejakulacijskim izlučevinama kurčeva počela cijediti niz bradu i po prsima. Opet sam začuo otvaranje vratiju i krajičkom oka uhvatio ulazak nekoliko osoba u sobu. Shvatio sam da je Artur nakon moje šaljive primjedbe otišao po još zainteresiranih. Da sam i želio odustati od svega pitanje kako bi sada uz 10-ak uspaljenih pastuha to uspio.

U međuvremenu scena na filmu sa gangbang-om se promijenila. Sada je CD bila na sve četiri s jednim kurcem u ustima i jednim u guzici. Ja sam se brzo spustio na sve četiri. Usta sam širom otvorio i nije prošla sekunda od novih tipova s kurcem od preko 18 cm mi ga je stavio u usta. Ne čekajući moje pokrete rukama mi je obujmio glavu odozada, kurac počeo nabijati duboko u moja usta. Takav početak mi nije bio ugodan jer mi je iritirao grlo, ali tip nije odustajao pa sam se s vremenom priviknuo i uspio ga primiti cijelog.

Za to vrijeme osjetio sam kako netko sipa lubrikant na moj čmar i polako prodire prstom u njega. Nakon nekog vremena broj prstiju se povećao na dva pa na tri. Nakon toga osjetio sam kako polako ulazi kurac u moju guzicu. Dvije ruke su me držale za bokove i osjetio sam kako je cijeli kurac ušao u mene. Nakon par sekundi mirovanja tip se aktivirao i počeo mi snažnim pokretima izvlačiti i zabijati kurac. Koliko mi je položaj i obrada kurčeva dozvoljavala obuhvatio sam pogledom okolo i uočio da većina ostalih drka svoje kurčeve. U međuvremenu tip čiji kurac sam pušio se odmaknuo, ali nisam imao previše vremena za odmor. Ubrzo su se ispred mene pojavila dva kurca. Svako malo po jedan kurac bi mi bio u ustima, a drugi bi me milovao po licu.

Odjednom su se oba kurca našla prislonjena na mojih ustiju. Razmaknuo sam usne, širom otvorio usta i oba kurca sam uspio, s izvjesnim problemima, primiti u usta.

Jedna noć u sauni i iznenadni gangbang

Kako su se mijenjale scene na filnu tako sam i ja morao isto pratiti i primjenjivati razne poze. Uglavnom jedan do dva kurca su mi bila u ustima, jedan u guzici te, ovisno o pozi, dva u rukama. Kako je vrijeme prolazilo bilo je sve više uzdaha, sve više sline i ostalih izlučevina u mojim ustima te lubrikanta po mojim nogama i guzici te iskorištenih kondoma, ali nitko još nije svršio. Iako mi je bilo sve napornije što zbog položaja što zbog početka pojave grčeva u čeljustima ipak sam bio maksimalno uzbuđen.

Konačno je došla poza na kojoj CD leži na leđima s nogama u zraku. Ekipa se odmaknula od mene. Digao sam se i protegnuo noge i ruke te olabavio čeljusti. Međutim, to nije dugo trajalo jer su me odgurnuli na krevet i polegli na leđa. Jedan se približio s donje strane, dignuo mi noge na svoja ramena, gurno ih prema naprijed i snažno gurnuo kurac u guzicu. Bez obzira na to, nisam osjećao nikakvu bol niti nelagodu jer mi je guzica bila razrađena od dosadašnjeg jebanja. Tada su sa svake strane u ravnini glave kleknula dva tipa i naizmjence počala gurati kurčeve u moja usta.

Odjednom sam uočio da jedan od njih počinje ubrzano drkati. Prinio je kurac do mojih ustiju i tada je iz njega počela kuljati lava sperme u moja širom otvorena usta. Odjednom su mi usta bila puna ljepljive tople tekućine, a dio se već cjedio kroz krajeve ustiju. Dok sam razmišljao kako da se riješim sperme iz ustiju s druge strane je tip prinio kurac mojim i nadalje otvorenim ustima i počeo špricati izravno meni u usta. Tako je nadopunio usta i nije mi preostalo ništa drugo već da spermu progutam kako bi oslobodio usta za nove valove.

Dok se tip koji me jebavao u guzicu nije mijenjao oko glave su stalno dolazili novi kurčevi. Mlazovi sperme su završavali u mojim ustima i preljevali se preko usana dok nisam uspio progutati. Neki nisu uspjeli doći na red za usta pa su svoj „teret“ sperme istovarili po mojem licu, glavi i prsima. Na kraju je i tip koji me jebao, prekinuo s tim, skinuo kondom i svršio s kurcem u mojim ustima.

Jedna noć u sauni i iznenadni gangbang

Kad sam shvatio da su svi svršili, ležeći i nadalje na leđima pun sperme, uzeo sam svoj kurac u ruku i nakon samo par pokreta svršio snažno tako da je prvi mlaz pao direktno na moje čelo. Nakon toga ostao sam par minuta ne mičući se i duboko dušući. Tada sam se polako dignuo i sjeo na krevet. Pogledao sam po prsima i vidio veliki broj tragova od slijevanja sperme te opipao bogat sloj sperme na licu. Dio ekipe je već napustio sobu.

Artur mi je prišao i rekao kako sam obavio izvrstan posao te da su svi koji su uživali u gangbang-u što sam im pružio te da su super zadovoljni. Također mi je ponudio da ostanemo u kontaktu te za slijedeći puta kada ću biti u Briselu ili u Londonu dogovorimo sličan susret. Naravno da sam prihvatio.

Zoro

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Koliko kurceva na jednom mestu wau

Volim ih imati što više.

Last edited 2 godine/a (starost komentara) by zoro

Voleo bih i ja malo da jebem, jako seksi prica

Last edited 2 godine/a (starost komentara) by Fileee
3
0
Would love your thoughts, please comment.x