Komša, moj prvi jebač u životu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ovo je moja priča kako sam izgubio nevinost. Ja sam imao 18 godina, on je imao 27. Odmah da se nadovežem: ovaj seks nije bio prisiljen, npr. da je on mene zaveo. Ja sam to hteo.

Malo o meni: 18 godina, mislim da sam bio oko 170-175 cm visok, oko 65-70 kg. Ovo je moja priča – ako vas ne interesuje uvod, idite dole do „Akcija“.

Bio je lep i sunčan dan, pred kraj avgusta. Moj komšija je naručio drva i zamolio me da li mogu da mu pomognem – znajući njega ceo moj život i da sam se oduvek palio na njega, bez razmišljanja sam prihvatio. Rekao sam mu da ću doći za par minuta, moram samo da nešto da uradim – to mi je izletelo iz usta od nervoze. On se nasmejao i rekao:
– Važi, hvala ti puno – i nasmejao se. Ah, taj njegov osmeh.

Ušao sam unutra, srce mi je krenulo da kuca ko ludo, oduvek sam zamišljao mog komšiju golišavog, i njegov kurac, uvek sam hteo da mi on bude prvi – i bio je. Od nervoze sam se zabunio, nisam znao šta da radim jer sam znao da mu žena radi i nije kući – bili bismo sami… Kad sam došao sebi otišao sam u kupatilo da se „spremim“ za ne daj bože. Razmišljao sam koji donji veš da obučem i rekao sebi – ne budi pičkica! Nisam obukao ništa od donjeg veša, nego sam obukao sivi najuži mogući šorts da mi se što više oblikuje guza, i crvenu majicu bez rukava.

Prešao sam preko kod njega, eno ga – tamo je komša. Oko 190 cm, lepe građe tela, ni mršav ni debeo, dlakav ali ne puno, crna kosa i lepo sređena crna brada. Nisam bio siguran, ali mislim da me je u startu odmerio jer se nasmešio i rekao:
– Ajde mali da se bacimo na posao. Imam hladnog soka u frižideru pa kad završimo možemo da se osvežimo – i opet se nasmešio, a ja skoro skroz pocrveneo.

Komša i ja? Sami? Da nema nikoga da nas ometa?

Leteo sam bukvalno da što pre završimo i da uđemo unutra. Dok sam kupio drva i stavljao u kolica pokušavao sam što više da se guzim i da okrenem guzu prema njemu. Bojao sam se jako jer sam mislio da će skontati šta radim i da će me oterati – ili najgore: kazati mojim roditeljima šta sam radio. Ali ne – baš naprotiv… Komši se digao!

Komša, moj prvi jebač u životu

Nisam mogao da verujem, lep velik kurac ocrtan po njegovom šortsu, kao da mu je ispao iz gaća. Komša je skroz pocrveneo i okrenuo se i radio nešto – (izgleda da je vratio kurac u gaće) i okrenuo se premi meni i rekao:
– Moram samo ući unutra, ti nastavi, odmah se vraćam – on je krenuo da muca od, valjda, sramote, da je jedva završio rečenicu. Pitao sam ga:
– Komšo, jesi dobro? Pocrveneo si? Da nije zbog sunca? – On je odmah rekao:
– Ne, ne, nemoj da se brineš – i nasmejao se i ušao unutra, i posle par minuta izašao – bez majice! Ja kad sam ga video, ja nisam mogao da sklonim oči sa njega. Komša se nasmejao i rekao:
– Šta je komšo, pocrveneo si, da nije od sunca? – Oboje smo krenuli da se smejemo. Bože ljudi, što je to lep čovek! – Završili smo i ušli unutra, pitao me je:
– Hoćeš Colu ili Fantu? – Rekao sam – Colu! On se nasmešio: – E ti si moj čovek.

Seli smo na kauč i krenuli smo da pričamo o raznim stvarima, ko šta voli, o serijama, filmovima, itd. Bio je mali razmak među nama i priblizio sam se njemu, samo me je pogledao i nasmešio se. Pričali smo o filmu „Gospodar prstenova“ i scenema iz filma i oboje smo uživali u priči. Stavio sam desnu ruku na njegovu nogu. On se nije pomerio, nije mu smetalo.

Prebacio je levu ruku oko mene i krenuo polako da me mazi po ruci… Ja sam odmah krenuo po nozi da ga masiram. Primetio sam da je ubrzano krenuo da diše. I onda opet – digao mu se! Desnu ruku je stavio preko i sagnuo glavu. Pitao sam ga:
– Jesi OK? – On je rekao:
– Da. – Krenuo sam rukom sve bliže prema njegovom kurcu a on je sve brže disao. Bio sam blizu pa sam stao, i zamislio – nemoj sad da staneš. On je krenuo rukom preko mojih grudi, I onda sam to uradio – stavio sam svoju ruku preko njegovog kurca. On je skočio: – Luka ovo nije u redu, imaš samo 18 godina! – Ja sam odmah odgovorio:
– To nije problem – i ja ovo želim…
– Ali… – rekao je.
– Molim te komšo, ja ovo želim.
– Da li si siguran Luka? – Rekao sam:
– Da!

Komša, moj prvi jebač u životu

Akcija:

Komša se vratio na kauč sav zabunjen. Ja sam ustao i seo na njega, i poljubio ga. Bože, kako se on lepo ljubi! Dok sam ga ljubio, svojom guzom sam trljao njegov kurac da mu se opet digne – i nije mu trebalo dugo da se digne.

Skinuo sam svoju majicu i on je odmah krenuo da mi liže, ljubi i gricka mi bradavice. Meni se odmah digao i tako sam se uzbudio da sam mislio da ću odmah da svršim! Posle nekog vremena ljubljenja i maženja rekao sam mu da želim da ga stavim u usta. On opet:
– Jesi siguran? – Rekao sam:
– Da! – Sišao sam sa njega i polako mu svukao šorts. Kurac mu je iskočio iz gaća. Kurac mu je bio mnogo veći nego što sam mislio, po dužini i debljini, nešto ovako nisam uopšte očekivao – verovatno mu je oko 18-19 cm.

Krenuo sam da ga drkam sa obe ruke i krenuo da ga ližem. Stavio sam ga u usta, pokušao sam da gutam što više mogu. Uhvatio me je za glavu sa obe ruke i krenuo da mi je nabija što je dublje mogao u grlo i krenuo da stenje naglas. Mislio sam da ću se ugušiti, ali mi je tako dobro prijalo. Onda mi je sklonio glavu sa kurca i rekao:
– Mali ti si fenomenalan, moja žena ne može toliko duboko da ga guta kao ti…
– Drago mi je – rekao sam. Krenuli smo da se ljubimo, okrenuo me je i rekao mi da legnem na stomak. Polako je krenuo da mi skida šorts i nasmejao se:
– Mali, gde su ti gaće? – Rekao sam:
– Nisam želeo da ih obučem. – Vidim da mu se to svidelo.

Spustio je glavu na moju guzu krenuo da je liže i gricka, rukama je raširio moju guzu i krenuo da mi liže „pičkicu“…
– Kako ti je ukusna pičkica – rekao je. A ja opet da eksplodiram, ali sam se suzdržao. Onda je ubacio jedan prst i krenuo polako da me „jebe“. Onda je ubacio dva… i onda treći… Krenulo je da me malo boli ali me je brzo prošlo.

jedan tip drugom liže čmar

Okrenuo me je na stomak i krenuo da ljubi. Pogledao me, nasmešio se i rekao:
– Mali, ti si fantazija. – Uhvatila me knedla u grlu i krenuo sam jedva da pričam:
– Molim te…
– Šta kažeš mali? Ne razumem te.
– JEBI ME! – Izderao sam se. – On me je pogledao onako iznenađeno:
– Nisi morao da se dereš, mogao si lepo da kažeš – nasmejano je rekao. – Ostani tu. – Otišao je do spavaće sobe dok sam ja ležao sav oznojan i napaljen na kauču. Vratio se sa lubrikantom i rekao: – Mali, jesi li spreman?
– …Da – rekao sam.

Namazao je svoj kurac i krenuo da ga drka dok je drugom rukom namazao moju pičkicu i ubacio dva prsta u nju. Krenuo je sve brže da me „jebe“ i sve brže da drka…
– Spreman si – rekao je. Polako je krenuo da nabija svoj kurac u mene. Glavić mu je ušao i ja sam skoro vrisnuo. – Samo polako, opusti se, diši, ovo samo u početku bi trebalo da boli – rekao je. Poslušao sam ga. – Jesi OK? Da nastavim?
– Da – rekao sam. Krenuo je da ga nabija sve više i više, dok do kraja nije ušao u mene. – Kako je ovo dobro – rekao sam, on se nasmejao i rekao:
– Drago mi je jer sad je ovo moja pičkica. – Krenuo je da me jebe polako i onda sve brže i brže… ja sam sve jače i jače stenjao i govorio:
– jebi me… jebi me – on me je sve brže i brže jebao.

Komša je krenuo ozbiljno da mi cepa guzu…

Izvadio je kurac, krenuo je da mi puši i rekao:
– Ako osetiš da ćeš da svršiš, javi mi obavezno. – Bože, kako dobro moj komša puši! Ubrzo sam viknuo:
– Svršiću! – Izvadio je moj kurac iz usta i krenuo da drka, dok nisam isprskao po svom stomaku. Prstima je pokupio svu moju spermu i namazio je na svoj kurac.

Komša, moj prvi jebač u životu

Podigao me je i rekao:
– Dolazi ’vamo. – Nagnuo me je preko stola i krenuo da me jebe s leđa. Jednom rukom me je držao za struk a drugom mi je jako pritisnuo glavu za sto. Opet mi se digao od toga. Jebao me sve jače i jače dok nije počeo jako da stenje.
– Mali… ne mogu više da izdržim… Moram da svršim. – Odmah sam rekao:
– Napuni me, molim te…
– Tako sam i mislio – rekao je.

Jebao me još jako kratko dok ga nije zabio najviše što je mogao – i svršio u mene. Ja skoro da se nisam onesvestio. On je seo na kauč kao da je svu dušu iz sebe izvadio. Seo sam pored njega, komša me je zagrlio. Rekao sam mu:
– Hvala ti puno, ovo neću nikad zaboraviti.
– …Neću ni ja, veruj mi. Hvala i tebi.

Kad smo oboje došli sebi, otišli smo da se istuširamo. Krenuo sam, otišao kući.
– Jel’ bismo mogli ovo možda nekad da ponovimo? – Bez razmišljanja sam rekao:
– Naravno, jedva čekam.

Godinama smo se jebali, dok se nije odselio za Novi Sad, jer je našao bolji posao. Kad dođe u rodni kraj uvek se pojebemo. Nijedan seks mi nije bio kao prvi sa njim.

Komša, moj prvi jebač u životu

Luka.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

S velikim oproštenjem na izrazu, ali koga boli kurac. Imao si 18.god, punoletan si, nije bitno.

Počeo je ranije biti droljaa

2
0
Would love your thoughts, please comment.x