Moja mala u porniću… sa crncima

Registrovani korisnici ne vide reklame

Kad je priča o veličini ne može da se zaobiđe crni. Tako je i kod nas. Došlo vreme da nabavim veliki crni. Moram da palim moju slatku devojčicu. A i okolnosti su takve da treba da se upozna sa crnim. Sprema se mala za Njujork pa mora da vidi šta je tamo čeka ako bude neoprezna. Ili ako bude nevaljala pa se uželi da proba nešto novo. Nešto što nema kod kuće. Zavisno već od toga koliko nevaljala bude moja mala devojčica u Njujorku.

Imamo mi u našem arsenalu „veliki beli“ dildo nisu strane u našim avanturama. Da uživamo oboje kad ih koristimo za naše zadovoljstvo. Jednostavno, došlo je vreme da se u arsenal pored „velikog belog“ uključi i „ogromni crni“. Da dignemo uživanje na još viši nivo. I da se prilagodimo novonastaloj situaciji.

Znači, sprema mi se devojčica za Njujork. Idem da joj kupim poklon. Poklon će da služi da nas dvoje uživamo u novom izazovu koje nam njen boravak u Njujorku donosi. Služi će možda i da malo uplaši malenu sa novim dimenzijama. Mada, poznajući njenu radoznalost, više će da služi da joj probudi apetite i da joj stimuliše nove želje. Nema veze, moja je. Šta ako je povremeno i nevaljala? Sve sam je ja to naučio. I na kraju sve što moja slatka bezobraznica u mašti voli da radi nas pali oboje. Često mene i više nego nju.

Biram u šopu. Spakovaše mi klinci iz šopa crnu kurčinu u kesu. Zamotaše ga kao poklon. Pitaju i da li hoću i posvetu da napišu. Navikli se klinci na svašta i svakoga. Ništa ih ne čudi. Niti ja mislim da imam zbog čega da se pravdam što nosim crni poklon. Tako da nismo mnogo ni pričali.

Spremam lutkicu za crni poklon

Spremam ja već neko vreme moju devojčicu za ovaj poklon. Pokazivao sam joj porniće sa crnim frajerima. Kombinacija je uvek ista. Crni dasa sa ogromnom kurčinom i zgodna bela pičkica. Najbolje porniće te vrste daje kuća Blacked. I akteri i enterijer su bolji nego kod ostalih. A meni se čini da čak uspevaju da ubace i malo intelektualne perverzije u film. Nekako volim kad nije karanje i pušenje. Nema šta, meni se diže kad gledam Blacked porniće zajednom sa mojom devojčicom. Vidim da i mala uživa uz moju pomoć. Naročito mi se diže zato što vidim da mi se devojčica pali. Kako je lepo kad vidiš da ti je devojčica bezobrazna. A ona se pali, kako zbog radnje na filmu, tako i što se meni diže na to što se ona pali na film. Pravi perpetumobile.

Uzbuđuje moju smernu devojčicu kako crne kuronje obrađuju zgodne bele pičkice. Nije verovala moja lepa lutkica da će da se pali na crne kare. Dok je ja nisam uveo u bezobrazluke bilo joj je to bez veze. Nije htela ni da priča o tome. Čak se i ljutila kad joj spomenem. Sad kad smo oboje bezobrazni, sad je druga situacija. Pitam je da li je pali to što su frajeri crni.

„Nije samo to”, smeje se lutkica. „Jeste i to važno. A važno je i što imaju te velike kare”, nastavlja mala. Razmazila se lutkica. Krenula je bila na početku sa klasičnom ženskom mantrom ”size does not matter“. A sada mora da traži uzorke među kuratim crncima. Kad se bezobraznice raspuste nema nama koji nismo crni spasa.

„Nego vidi ljubavi”, nastavlja lutkica,„ kako su mangupi dominantni. Svaka prava devojčica voli pomalo da bude submisivna pravom muškarcu”, obrazuje me moja bezobrazna devojčica. Kao da ja to ne znam. Zato i volim „prave“ devojčice. „Ovi dominantni crni mangupi bude strasti belih pičkica”, zaključuje lutkica. I taj drugi deo je u stvari lepa perverzija. To što se bele pičkice pale na crnu karu.

U pornićima koje sam odabrao da prikazujem mojoj lutkici, nema nasilja. Bele pičkice uživaju. Najćešće su one te koje traže da dobiju veliki crni poklon od mangupa. Režiser nam pokazuje da je crna kurčina u njegovom/njenom viđenju poklon belim devojčicama. Perverzija, nema šta. Na to se moja lutkica pali. Na taj poklon.

Perverzija je još veća što bele pičkice, najćešće damice, mogu sa kuratim crncima da se opuste i da rade svo što samo u mašti smeju da pomisle. Ono što žele, a što im nije dozvoljeno da traže u svom društvu. U Blacked pornićima dozvoljeno je belim lutkicama da se povinuju strasti crnih mužjaka i da uživaju u svemu što im kuronje ponude. Komentarišemo nas dvoje porniće sa crno belim kombinacijama. Oslobodila se moja smerna devojčica. Priča mi šta je pali. I kako bi ona da je režiser. Neće baš da kaže da bi ona volela da je i režiser i glavna glumica. Ali oboje razumemo da ne sme baš odmah da pokaže da i u njoj čuči slatka mala bezobraznica.

Mnogo mi se devojčica pali na crnce i na njihove velike crne kare

„Što ovi crni mangupi dobro jebu zgodne bele devojčice”, uzbuđeno mi priča mi lutkica svoj utisak iz pornića. I jasno mi pokazuje da je radnja pali. „Mnogo je uzbudljivo šta im sve crni frajeri rade”, nastavlja mala da nas loži oboje. „Nisam znala da su crni frajeri toliko maštoviti u bezobrazlucima. I da su toliko dominantni. Nisam znala da bele pičkice u Americi toliko vole crne kare. Da znaš da me loži kako ih kurati crnci rasturaju tim svojim velikim alatkama.”

Počinju lepe želje da probijaju iz nje. „I to, crni mangupi nađu uvek zgodne i otmene pičkice”, primećuje i moja devojčica koja je kategorija pičkica najviše zainteresovana za crne kuronje. I kakve bele lutkice crne kuronje biraju za svoje uživanje. Ispade da je baš njena kategorija pičkica ta koja dobija crne poklone. Zgodne i otmene bele devojčice.

„Kako ih sam crni mangupi odaberu”, oduševljava se malena radnjom na filmu. „Jesi li video kao ih mangupi prate?” Uzbuđuje lutkicu i strategija koji crni frajeri primenjuju da sahvataju svoj „plen“. „Kako ih opkole i sahvataju na ulici”, prepričava mi svoje uzbuđenje moja devojčica. „Pičkice ne stignu ni da se snađu. Dok vide šta se sprema već su na kolenima sa crnom karom u ustima. A kad mangupi počnu da ih jebu…”, zastane lutkica da uzme vazduh. Priseća se scena iz fimova. „Jebu ih onako silovito, muški. Izjebu ih crni frajeri onim ogromnim kurčinama dok se ove još ne snađu. Na ulici, u kapiji. Gde stignu i gde ih sahvataju. Bele pičkice samo cvile i svršavaju na crnim karama.”

Mnogo mi se lutkica pali na te scene za njen status smerne i poštene devojčice. Moraću izgleda da je unapredim u status kurvice. Samo za ovakve prilike. U tom statusu već sme da se pali i svašta da priča. Vizualizuje lutkica scenu gde otmene bele pičkice svršavaju na crnim karama: „I to ih jebu često po dvojica”, primećuje mala nezaobilazni deo u crno-belo-crnoj kombinaciji. Izgleda, čak joj je taj detalj posebno uzbuđuje. Za sad samo između redova. Kad dobije novi status biće slobodnija pa će smeti da kaže koliko se pali na tu crno-belo-crnu kombinaciju sa dva crna kurca.

„Što je uzbudljivo!”, uzdiše moja lutkica. „Šta je to uzbudljivo ljubavi?”, palim je. „Pa sve je uzbudljivo. Prvo se otmene devojčice stide, pa se malo brane. I na kraju polude od uživanja na crnim karama.” Smeje mi se malena. Zadovljna je što mi je pokazala šta je najviše pali. „Misliš li da kurvice stvarno uživaju ili se samo meni tako čini?”, pita me moja devojčica. Hoće da zna dali je samo ona kurvica ili su i one što su pojebane u istoj kategoriji. „Mislim da bele pičkice stvarno uživaju dok ih crni frajeri razvaljuju”, odgovaram joj ja napaljenim glasom. „A jesi li video šta rade crni mangupi kad ih izjebu i kad se pičkice napuše crnih kuraca?”, pita me malena. „Jesi video da su mangupi ustvari džentlmeni?” Izgleda da joj je i taj „džentlmenski“ nastup mangupa isto toliko interesantan kao i sama jebačina. „Jesi primetio kako ih crne kuronje na kraju poljube i pljesnu po guzi? Pa ih puste da idu srećne i izjebane.”  „Tebi se to nešto mnogo sviđa?”, palim je ja. „To što ih pljesnu po guzi kad ih prate, ili što ih pre toga dobro izjebu?”, nastavljam da produbljujem pitanje. „I ti bi da probaš, izgleda mi, da te crni mangupi pljesnu po guzi na kraju?” „Sviđa mi se ljubavi i jedno i drugo”, odgovara napaljena devojčica. „Prvo što ih crne kuronje dobro namire a posle i što su pravi frajeri, džentlmeni. A jeste, možda i bi i ja da probam ljubavi”, smeje se moja bezobrazno kurvica. „Mislim to: da na kraju dobijem po guzi, ha, ha, ha.” „Samo taj deo?”, palim je ja. âNe interesuje te ono pre toga?” „Paaaaa, pomalo me i to interesuje”, smeje se moja slatka razvratnica. „I to što ide pre toga”, nastavlja lutkica. „Pljeskanje po guzi mora da se zasluži. Zar ne, ljubavi moja?”

Uživa malena u svom bezobrazluku. „Možda ću i morati da probam”, definitivno mi govori da je odlučila da proba crnu karu. „Sad kad si mi otkrio šta mi se sviđa. Sad moram to da probam.”

Da to nije moja lutkica u porniću sa kuratim crncima?

Rekla mi je moja mala šta joj se sviđa i šta želi. Ali ja još nisam sve njoj rekao. Imam ja pitanja za nju. Primetio sam da ona glavna pičkica u filmu liči na moju devojčicu. I po liku, a još više kako uživa u avanturi. Videla je to i ona. Samo nije na njoj da to kaže. „Znaš šta lutkice, da ti meni nešto ne kriješ?”, počinjem ja. Spremam se da je dobro uzbudim. Sad ću da je uvedem dublje u film koji gledamo. Sad ću da pomešam maštu i stvarnost. Sad ću nju da ubacim u film. „Da ti ljubavi nisi već bila u Njujorku?”, pitam je. „Što pitaš?” smeje se lutkica. Zna me mala. „Možda sam i bila pa sam zaboravila.” Oseća i moja pametna devojčica šta sam joj spremio. „Nešto mi ona plavušica u filmu mnogo liči na tebe. Jesi li sigurna da ne kriješ neki detalj iz svoje „glumačke“ karijere od tvog dečka?” „Ha, ha, ha ljubavi, gde bih ja. Kažeš liči na mene?” Sviđa joj se što sam i nju direktno uveo u film. „Ne sećam se ljubavi da li sam tamo već bila. Puno se stvari dešavalo. Ko bi se svega setio. Možda i jesam ja…”

Ovaj deo sam mnogo dobro ubacio. Sad će mala da uskoči u ulogu koju sam joj namenio. Jedva čeka lutkica da bude glavna. Da se crne kuronje u filmu pale na nju. I da se ja ložim na sve što je sa kuratim crncima radila. Eto nje u porniću. I to u Blacked porniću.

„Dobro si video ljubavi, lići ona jebozovna plavušica na mene. Ona što je jure crne kuronje. Izgleda da je moguće da sam to ja. Ne moraš ti baš sve da znaš šta ti je devojčica radila pre nego što si je upoznao.” Eto moje lutkice u porniću. Mnogo se lako uživela u ulogu.

„Jesi je video kakva sam riba? Jesi li video da je baš plavušu glavni dasa odabrao kao privilegovanu? Jesi li ponosan na svoju devojčicu ljubavi? Jesi li video kako sam popalila onog zgodnog crnog dasu? Da znaš da češ izgleda morati da organizuješ svojoj devojčici nekog zgodnog crnog frajera, ljubavi. Da ti pokažem da sam bolja od moje dvojnice. Ha, ha, ha, da sam napredovala od tog snimanja.” „Za moju devojčicu ću sve da odradim”, prihvatam svoju ulogu organizatora njenog zadovoljstva. „Snimaćemo da vidimo koliko si napredovala.” Uveo sam malu u pravi kurvarluk. „Ja ću da ti odaberem crnca i da ti ga dovedem”, obećavam svojoj devojčici. „Samo prvo da proverim tvoj ukus. Da vidim kakav ti crnja odgovara za provod.”

Biramo crnog kuronju za moju devojčicu

„Koji se tebi sviđa od mangupa koje si videla na filmu?”, palim je ja. Hoću da mi kaže kakvu karu hoće i koji stil jebačine je pali. Ja već znam koji ju je crni dasa napalio, ali hoću da mi ona kaže. „Ha, ha, ha, što si bezobrazan. Baš me teraš da budem kurvasta.” Brzo mi se lutkica snašla u novom statusu kurvice. „Tako je ljubavi to želim. I to me uzbuđuje. Da mi budeš kurvica.”

„Jesi li primetio onoga snažnog dasu?”, sprema me lutkica da mi najavi kojeg je mangupa odabrala za naše maštanje. „Onog što sam ti rekla ’vidi ovog kockastog’? Jesam ljubavi, video sam”, odgovaram joj. „Onaj snažni kockasti sa impozantnom kurčinom?” „Jeste taj ljubavi. Taj sa najlepšom karom.” Ne mogu da procenjujem lutkicinu estetki ukus po tom pitanju, ali da mu je najveći, to je evidentno.

„Kara kao tvoja, samo crna i veća”, objašnjavi malena da je mu je najlepši zato što je moj model samo u drugoj boji i veći. „Hajde, tako može”, prihvatam ja. „Šta misliš koliki je?”, pita me da ipak zna meru od „kockastog“. „Mislim da je oko 25”, procenjujem ja koliko meri njena simpatija iz filma. „Kakav mu je lep glavić”, nastavlja mala se uzbuđuje na karu koju je odabrala. Sad kad sam joj dozvolio da odabere i karu i dasu, sad je več postalo lično. Pa može i da uživa u izboru.

„Uh, kako je dobar ’kockasti’ dasa”, nastavlja mala da se oduševljava svojim izborom i da nas oboje pali. Znam ja da je to kakva je dasa najvažnije mojoj devojčici. Kurčina je OK, to je evidentno. Ali moju smernu lutkicu najviše pali kako se dasa ponaša kad jebe. I naravno, kako jebe. Ima moja lutkica ukusa. Dobro sam je naučio da da se pali kad mora da sluša dasu kog je odabrala.

„Jesi video kako ga kurvice bezpogovorno slušaju, ljubavi?”, ponosna je mala što ume da odabere pravog dasu. „Ništa im dasa ne govori”, nastavlja lutkica da hvali jebačke kvalitete svoga miljenika. „Samo im pokaže prstom, a kurvice skaču da ga zadovolje. Pušenje, guza… sve što dasa zamisli. Samo se kurvice podmeću pod njegovu karu. Kako je dominantan ovaj dasa u svojim perverznim zahtevima.”

Odabrala moja mala bezobraznica i dasu i ulogu

„Takvog bi ti dasu znači htela?”, provociram moju devojčicu. „Takvog crnog”, precizira mala. „Takvog belog već imam. Tog da mi dovedeš ljubavi”, smeje se kurvica. „Hoću ljubavi, naći ću takvog za tebe”, obećavam lutkici uživanje. „Šta bi mu ti radila?”, nastavljam da je teram da nam kaže da hoće da bude napaljena submisivna devojčica za velikog crnog jebača. Onakva kako je ja volim.

„Njemu bih volela da popušim ljubavi. Da mi mangup ništa ne govori. Da me izabere između svih pičkica koje ga žele. Da mi pokaže prstom da dođem. Sve sama moram da pogodim šta dasa želi. Da mi pokaže glavom. A ja da kleknem ispred njega. I da moram sama da mu ga vadim. Pa da me onako nežno ali bespogovorno uhvati za kosu i privuče usta na njegov veliki crni kurac.”

Otvorila kurvica okice širom dok zamišlja sebe na kolenima pred ogromnom crnom kurčinom. Oblizuje mala jebozovna ustašca. „Toga hoću”, ponavlja mi da znam šta mi je raditi. „Ili bar takvog ako ne može baš taj.” „Odabrala si najboljeg lutkice”, saglasan sam i ja. „To je moj tip muškarca”, nastavlja mala. „Ti isti takav”, odgovara mi. „Tako se ti ponašaš kad hoćeš da ti pušim ljubavi. Samo mi baciš jastuk na pod. A ja odmah poludim od želje za tvojim kurcem. Znam da i tebe tako kurvice slušaju kad ih postrojiš. Da si crnac i tebi bi bio toliki kao njemu”, laska mi lutkica. Zna da to volim. Ali, kako me voli verujem da i stvarno tako misli.

Nastavak: Veliki crni poklon za moju devojčicu

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x