Veliki crni poklon za moju devojčicu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Moja mala u porniću… sa crncima

Zaslužila je mala moj poklon. I dobiće moja devojčica poklon koji neće da zaboravi. Samo mora da bude prava kurvica i da uživa. Moram da smislim neki perverzni uvod za uručenje poklona. Evo ovako ću: krenuću od slika gde je moja lepotica manekenka koja reklamira moju karu. To je jedno od naših perverznih maštanja.

Imamo mnogo lepih slika gde mi moja malena puši. Moram da kažem da je prelepa sa mojim kurcem ustima. Lepa je uvek devojčica. I kad je smerna i kad je kučkica. Ali sa mojim kurcem u tim njenim sočnim ustašcima… Sa mojom karom je prelepa.

Problem je kad mi puši što sam ja taj koji slika, pa uglovi za slikanje nisu najbolji. E tu je spas onaj „veliki beli“ dildo. Kad za moje uživanje puši „veliki beli“ mogu da je hvatam iz svih uglova. Sačuvao sam desetak najboljih slika.

„Dođi da gledamo“, zovem je. Oboje volimo da uživamo u njenim jebozovnim nastupima sa „velikim belim“. Zna mala da će da mi se digne čim se pojavi sa „velikim belim“ u ustima na ekranu. Ono što je iznenađjene za nju je da je „veliki beli“ samo uvertira za „ogromni crni“. Ogromni crni je njen poklon od napaljenog dečka.

Gledamo naš kućni video kako lutkica puši „ veliki beli“ dildo. Snimana je iz različitih uglova. I prima „belog“ na sve moguće načine. Veličina, kao i moj original, joj je pravljena za njena ustašca. „Tvoj kurac je pravljen za mene“, ume da mi kaže mala kad se popali. I ja isto mislim. Samo što ja kažem da su njena ustašca pravljena za moj kurac. Stariji sam pa je već postojao model kad su njena ustašca pravljena. A „mačo“ sam fajer pa je normalno da je ona pravljena za moje dimenzije i moje prohteve.

Liže moja jebozovna devojčica „beli“ glavić. Ljubi ga, prima do pola, meri pored lica. Sve ono što muškarci sanjaju da vide na svojoj devojčici. „Što si dobra“, dahćem ja. „Prava kurvica, zar ne? “, smeje se lutkica. „Mogla bih u profesionalne manekenke“, hvali se devojčica svojim umećem. „Da znaš da mi mogla ljubavi“, smejem se ja. „Ali samo sa mojim“, dodajem ipak da se baš ne zanese.

Moja mala je jebozovna manekenka… preporučuje oralni seks

Vreme je da uvedem moj poklom u priču. Ovo do sada je bio lep uvod. „Mnogo ti lepo stoji moja bela kara u ustima lutkice“, hvalim je je. „Baš mi stoji“ prihvata malena ove kurvinske komplimenta od svog perverznog dečka. „Mogla bih da se dam u reklamni biznis.“ „To je sigurno“, ohrabrujem je ja. „Samo, ako ti ja odobrim manekensku karijeru, možda moramo da proširimo asortiman.“ „Kako to misliš ljubavi? “, radoznala je moja lična manekenka.

„Ne možeš da radiš samo sa jednim modelom“, odgovaram. „Šta misliš kako bi ti sajala crna kara u tim tvojim damskim ustašcima?“, postavljam joj zapaljivo pitanje. „Velika crna kara“, nastavljam da nas palim. „Koliko velika?“, pita lutkica? „Stvarno velika“, odgovaram. „Tolika kao što ima ’kockasti’?“, hoće mala da zna šta je to njen dečko nudi. Neće nas „kockasti“ iz pornića tako lako napustiti, vidim ja. „Možda i malo veći“, odgovaram joj. Gledam je kako se pali što je puštam da bude bezobrazna u svojim željama.

„Nisam sigurna ljubavi“, prenemaže se moja devojčica. „Nisi sigurna da bi htela da reklamiraš crni ili nisi sigurrna kako ti stoji crni?“, tražim da bude malo jasnija. „Ovo drugo ljubavi“, smeje se mala bezobrazno. „Ono prvo bih pristala ako je ’kockasti’ moj partner u reklamama. Nisam sigurna da li izgledam lepo kad uzmem crnog u usta. Možda ne bi bile tako lepe kao one sa belim. Nisam sigurna da crna kara lepo ide uz moje svetlo lice.“ Prenemaže se lutkica. Sva je srećna što se ja palim na njeno prenemaganje i na njenu priču „lepotica i zver“.

„Kako ti to znaš?“, pitam je. „Jesi li ti to probavala bez mene?“, pravim se ljut. Smeje se moja manekenka što vidi da se palim. „Nisam probala ljubavi. Nego tako sam mislila ranije dok me ti nisi obrazovao. Dok mi nisi prikazao filmove. Sad mislim da bi mi ’kockasti’ dobro pasovao na slici.“

Hoće moja slatka kurvica samo „kockastog“. Prodefilovalo sigurno desetak crnih kurčina u filmovima koje smo gledali. A lutkica hoće samo „kockastog“. Zaljubila se kurvica. „Ti si se mala zaljubila čini mi se“, smejem se napaljeno na našu personalizaciju najboljeg crnog pastuva iz Blacked studia. „Jesam malo ljubavi. Koja bela devojćica ne bi?“, postavlja mala logično pitanje.

„Jesi li video da je onoj mojoj dvojnici posvetio najviše pažnje. Mora mala da bude glavna. Tako i treba. Zato se i palim. Meni bi sigurna od svih belih pičkica odabrao dasa da mi svrši u usta“, hvali mi se mala kako je dobra. „Od svih onoh koje imao na raspolaganju. I znam da bih samo ja dobila njegov poklon u guzu.“

Crni poklon… Napokon

„Dosta kurvice mala sa tim bezobrazlucima“, pravim se ja da sam uvređen što mi pokazuje da se pali na crne kare. „Nećemo više ni o ’belom’ ni o ’crnom’“, nastavljam naizgled ljutito. „Vreme je da ti dam lep i ozbiljan poklon. Kako dolikuje mojoj smernoj devojčici.“

Gleda me moja lutkica iznenađeno. Otkud to da ja prekidam ovu diskusiju na vrhuncu tenzije. Kad mi je priznala da volela da glumi u Blacked porno filmu. Oseća mala prevaru ali nije sigurna. Nisam valjda ljut što je „glumila“ u filmu sa „kockastim“, pita se devojčica. „Dobro ljubavi, dobro, baš želim da vidim šta si mi doneo kao poklon.“ Prihvata za sada izmenu protokola. Samo oseća ipak prevaru.

„Izvoli lutkice“, kažem joj. Ljubim je da zna da se ništa ne ljutim, na njenu „umetničku“ prošlost. Zbunjena je lutkica. Ne zna šta se dešava. Prekidam perverziju. Ljubim je nežno. Donosim neki otmeni poklon. A vidi da mi kurac u pantalonama stoji u punoj dužini. Ne ide to zajedno.

Stavljam joj upakovan poklon ispred nje. „Lepo pakovanje“, komentariše lutkica. „Šta je unutra?“, pita me. „Zatvori okice ljubavi“, kažem joj. „Gledaćeš tek kad ti dozvolim.“ Ljubim je još jednom. „Ovo je poklon od tvog dečka. Zato što si najbolja devojčica i zato što te volim.“ „Hvala ti ljubavi“, nežno mi odgovara malena. Sviđa joj se i ovakav razvoj. Samo i dalje joj ne ide onoliki moj kurac u pantalonama sa tipom poklona koji joj najavljujem.

Otvaram poklon iz šopa na sto ispred nje. Uklučujem kameru da slika njenu reakciju kad se susretne sa crnom kurčinom od oko trideset santimetara na njenom stolu.

Ogromni crni…. iskušenje za smernu devojčicu

„Sad otvori oči lutkice“, govorim joj. Crna kurčina stoji joj nekih pola metra od njene glavice. Dovoljno daleko da ima uvid u dimenziju, a dovoljno blizu da dođe u iskušenje. „Je li smem?“, pita me mala. „Smeš“, odgovaram joj. „Hoću li se iznenaditi? “, nastavlja sa pitanjima. „Mislim da hoćeš“, nastavljam da odgovaram. „Hoće li mi se sviđati poklon?“ „Mislim da će ti se mnogo sviđati“ – je moj odgovor.

Otvara mala okice. „Aaaaaaa“, vrisnu iznenađena devojčica. Što sam se dobro setio da sve snimam. „Aaaaaaa, šta je ovo na stolu?“ „Tvoj poklon ljubljena“, odgovaram. „Tvoj lepi i otmeni poklon.“ „Auuuuu koliki je… “, gleda lutkica u crnu kurčinu razrogačenih okica. Eto, prvi komentar joj je „koliki je“. Da mi je samo znati kako devojčice nije sramota da prepričavaju tu mantru kako „veličina nije važna“.

„Kako je crn“, nastavlja malena da opisuje svoj poklon. „Moj poklon od mog dečka“, smeje se moja uzbuđena devojčica. Prošlo je prvo iznenađenje. Počinje moja slatka kurvica da uživa u situaciji. Gleda lutkica u poklon. Mami je crni kurac da ga uzme u ruku. Samo neće odmah da mi pokaže da je baš toliko bezobrazna. Lepo je vaspitana moja lutkica. Pušta dečka da vodi igru. Treba joj ohrabrenja. „Uzmi ga mala moja hrabrim je. Uzmi ga, tvoj je.“ Zadovoljno mala reaguje na moju ponudu. „Ako je moj onda moram“, smeje se mala. Naginje sa ka crnom poklonu. Polako ga uzima u ruku. Zna moja devojčica kako se to radi. I šta ja volim da gledam. Uzima ga onako kao da je pravi. Poduhvatila ga rukom odozdole. Meri ga moja lutkica u ruci.

„Šta treba da radim sa tvojim poklonom ljubavi?“, glumi smernu devojčicu. Zna moja devojčica šta se sa tim crnim poklonom radi. Ali red je da da pita svog dečka. Na kraju ipak je ona otmena i smerna devojčica. Poslušna jeste i sve će da radi za svog dečka. Ali je prvenstveno smerna i poštena. To ne sme da se zaboravi. „Za početak ćeš da manekenišeš lutkice lepa. Da vidi tvoj dečko kako ti crni poklon stoji. Dali si lepša sa crnim ili sa belim.“ „Moram onda da se spremim i da se našminkam za snimanje ljubavi. Moram da budem lepa kad uzmem da obrađujem tvoj poklon.“

Odlazi lutkica da se našminka. Vraća se spremna za desetak minuta. Baš mi je perverzna lutkica. Što sam ponosan na njenu pamet i bezobrazluk. Spremila se u pravu otmenu damu. Elegantna damska šminka. Plava kosa u elegantnoj punđi. Bela košuljica, kostim. Pravi kontrast za veliki crni kurac. „Mmmmmm ljubavi“, škripim ja. „Što će da ti pasuje ovaj moj veliki crni poklon uz ta tvoja otmena ustašca.“

Prezentacija… puši moja mala veliki crni… za mene… i za odabrane

Obilazim oko nje sa kamerom kao pravi režiser. Ja počinjem svoju uvodnu prezentaciju. Ova lepa manekenka je moja devojčica. Ona će da nam prikaže čari oralnog seksa. Moja lutkica je za današnji nastup izabrala crni model. Pokazaće zgodnim belim devojčicama kako da zadovolje crne muškarce. Pakazaće nam šta obdareni crni frajeri očekuju od otmenih belih devojčica. Naša izazovna manekenka će se potruditi da nauči bele damice kako se uživa sa „velikim crnim“.

„Pokaži nam lutkice koliki je tvoj prijatelj kome danas pružaš uživanje.“ „Moj crni prijatelj je veoma veliki“, odgovara malena u kameru. Stavlja crnu kurčinu pored lica. Smeje se smerno sa crnim kurcem naslonjenim na njeno nežno lice. „Evo vidite“, obraća se auditorijumu. „Moj crni prijatelj je skoro duplo duži od mog lica. Ogroman je. I on da znate ima velika očekivanja. I veoma velike zahteve. Moj crni prijatelj voli samo dame. Bele otmene dame. Morate da znate da moj crni partner ne reaguje kurvice. Ovom crnom mužjaku puše samo dame. Ovakve kao ja. I takve kao vi što me gledate.“

„Šta najviše voli tvoj crni pastuv?“, pitam ja moju manekenku. „Voli bezobrazan jezik i senzualna usta“, odgovara manekenka. „I zahteva da dama uživa dok mu prima veliki crni poklon u usta. To je obavezno. Bela dama mora da uživa dok mu puši.“ „Pokažite nam, molim vas gospođice, kako i koliko treba bela dama da uživa sa vašim tako obdarenim partnerom. Naše dame koje vas prate to moraju da znaju.“ „Evo ovako“, pokazuje moja devojčica. „Ne smete zaboraviti šta crni pastuvi vole.“ Liže lutkica crni kurac od jaja do glavića. Podvuče glavicu ispod crnog, pazatim ide odozgo. „Ovo crni pastuvi zahtevaju od belih dama“, govori moja mala pomalo nerazgovetno sa jezikon na velikom crnom glaviću.

„Šta još vole gospođice obdareni crni mangupi? “, uzbuđujem ja auditorijum. „Evo ovo dragi gledaoci“, odgovara moja lutkica u kameru. „Mora damica da mu proguta glavić. Moraju damice da savladaju taj izazov ako hoće da zadobvolje crnog dasu.“ „Pokažite nam gospođice“, stimulišem je ja.

Kreće moja lutkica da uzme veliki crni u svoja senzualna ustašca. Otvorila mala ustašca koliko god može. Što mi je dobra lutkica. Čak i ovako kad se bori da proguta glavić, nije ni malo vulgarna. Samo neverovatno jebozovna.

Dildo ima sigurno 28 santimetara. Čak ni najobdareniji crnci nemaju baš toliki kurac. Rastegla mala ustašca da primi ogromni glavić. Širom otvorila okice. Trudi se da ga primi dublje u svoja jebozovna ustašca. Scena je za svršavanje.

Kad budem pokazivao snimak mojim bezobraznim prijateljma biće i svršavanja. Crncima ne smem. Neću moći da odbranim moju lutkicu. Ali prikazivanje moje lutkice mojim razvratnim prijateljima je za drugu priču.

A avantura sa „ogromnim crnim“ dildom je u nastavku ove priče…: Moja lutkica voli veliki crni

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x