Moja lutkica voli veliki crni

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Veliki crni poklon za moju devojčicu

Vadi lutkica veliki crni iz usta. Završila je prezentaciju za mene i za gledaoce. „Kako mi stoji ljubavi?”, pita me bezobraznica. Zna moja lutkica koliko me je napalio njen performans sa velikim crnim kurcem u ustima. „Mnogo ti lepo stoji u tim tvojim sočnim ustašcima”, odgovaram joj uzbuđen. Lepša je – laskam sebi sa mojim kurcem – ali i sa crnim je neverovatno dobra. „Da znaš da bi čak i onaj ‘tvoj kockasti’ pastuv iz Blacked studija mnogo voleo da ti ga stavi u ustašca”, nastavljam da je palim. „Pa on mi je već stavljao svoj veliki crni ljubavi”, odgovara mi bezobraznica.

„Valjda si me video na filmu zajedno sa njim?” „Jeste lutko”, prihvatam igru. „Ali si ti napredovala u manekenisanju od tog filma ljubavi.” „Da znaš da jesam”, odgovara lutkica. „Neka su i bezobrazluci i perverzije ali mora stalno da se napreduje”, smatra moja lutkica.

Hoće crni još moje lutkice… i pičič… i guzu

„Čuo je i tvoj partner da si napredovala”, nastavljam da je uvodim u novi bezobrazluk. „I mnogo se napalio. Nudi mi lovu da ga pustim u tvoje dve preostale rupice. Ono što nije probao od kako si napredovala. Ili će da mi plati ili će da te siluje, rekao mi je. Ne može kurati crnja da izdrži iskušenje. Kaže mi mnogo ti je perverzna devojčica. Strašno dobro pušiš karu. Ni jedna bela pičkica mu nije tako dobro pušila. ‘Moram da je pojebem ako si saglasan’”, prenosim malenoj šta mi je Crni poručio.

Otvorila lutkica okice. Traži joj onakav dasa i guzu i pičić, pita me pogledom. Mnogo je popaljena i mnogo je ponosna. Samo je pre svega smerna i otmena. Pa se tako i ponaša. „Ja ne radim takve bezobrazne spotove”, smeje se moja lutkica. „Ni sa crnim ni sa belim partnerom. To rade samo kurvice. To je mnogo bezobrazno.To nije moj nivo.” „Tako je lutkice”, odobravam joj. „To nije tvoj nivo. Samo ti kažem koliko si ga popalila. Da posle oralnog manekenisanja sa velikim dildom ’tvoj kockasti’ dasa želi da te pojebe u guzu? Kaže da hoće da ti utera veliku crnu karu u tvoje vruće dupence. Toliko ga je kaže napalila moja lutkica pušenjem”, nastavljam da prenosim da Crni neće odustati da joj popuni rupice.

„Ja ne radim te bezobrane spotove”, brani se moja „manekenka“. „Bezobrazno je. I suviše mu je veliki za moje rupice. Rasturio bi me sa tolikom karom. Ne bi me ti ni dao tolikom kuronji? Zar ne ljubavi?” „Ne bih lutkice”, odgovaram joj. „Ne bih te dao. Jedino ako ti hoćeš. Mislim zbog razvoja tvoje ’manekenske’ karijere.”

Vidi mala da će možda da izgubi priliku da proba crnog ako nastavi da se femiše. Uzima drugu taktiku. „Hajde dobro kad je baš toliko napaljen. Ali moraće da plati puno love taj crni dasa za moju guzu.” Pali nas moja devojčica i na „velikog cenog“ i na lovu. „Prodaćeš crncu tu tvoju jebozovnu guzu za lovu?” diram je ja. „Znaš valjda da samo ja smem da te delkam za lovu.” „Svu ću lovu tebi dati ljubavi što zaradim”, smeje se mala. „Ali crni mora da plati za ovakvu pičkicu. I još više za ovakvu guzu.”

Sad ću da jebem moju napaljenu lutkicu sa ogromnim crnim dildom

Prilazim joj sa ogromnom crnom kurčinom u ruci. Oseća lutkica da sad kreće akcija. Ovo do sada je samo zagrevanje. Ljubim je. Mala me hvata za kurac. Ja joj zavlačim ruku među noge. „Mmmmm, kučkice, pali te crna kurčina?”, dahćem i stenjem. „Pali te tvoj prijatelj ’kockasti’?”

„Aaaaaa, pali tvoju kurvicu crna kurčina ljubavi”, priznaje mi malena svoje želje. „I lova koju ću da donesem svom dečku što me delka.” Gleda pohotno u crni kurac u mojoj ruci. „Hoću da me jebe taj crni kurac u guzu”, govori mi. „Mmmm ljubavi, doveo si ’kockastog’ za mene.” Izgubila mi se lutkica od pohote. Kako sam joj spojio svet mašte i svet realnosti. „Rasturiću te kučkice moja”, govorim joj sav napaljen. Razludi me kad mi tako lepo saopštava svoja maštanja. „Rasturi svoju kurvicu ljubavi. Rasturi me tim velikim crnim. Želim taj crni kurac iz tvoje ruke. Želim kockastog u pičiću.”

Grubim pokretom cepam joj gaćice. Glumim surovog crnog frajera iz filma. „Aaaaaaa, siledžijo”, uzbuđeno viče moja lutkica kuratom crnji koji joj cepa gaćice. „’Kockasti’ hoće da me siluje ljubavi”, govori meni šta je toliko uzbuđuje. „Cepa mi gaćice ljubavi. Hoće da me jebe njegovim velikim crnim kurcem. Neće mangup da mi plati. Hoće da me jebe bez para.” Sva je mokra moja smerna devojčica dok čeka da bude silovana od velikog crnog koga je odabrala. „Kurvicama koje uživaju niko ne plaća”, odajem joj muške tajne sav napaljen.

Bacam moju smernu devojčicu na krevet. Okrećem je na stomak. Lutkica diže guzu. Kako sam je naučio da se trći dokčeka karu u čmarić. Ipak ne mogu da odolim tolikoj tečnosti što curi iz nje. Ližem joj pičkicu i ćmar. „Liže me crnja ljubavi”, šapuće mi mala.

Spremam joj pičić za veliki crni

„Još ne ljubavi”, odgovaram joj. „Tvoj dečko te sprema za crnu kurčinu.” Spreman joj je čmarić za kurac. Ali još ne za ovu crnu kurčinu koju držim u ruci. Taj će prvo da joj uđe u pičkicu. Ali i za pičić mora crna kurčina da se podmaže. Sipam lubrikant po crnom dildu. Mažem joj i pičkicu. Ovaj crni ima 28 santimetara. Ima pičkica mojoj devojčici samo da pucketa. Moram da joj priuštim crni kurac u obe rupice. Kakav bih ja bio dečko da joj ne dam to zadovoljstvo. Zadovoljstvo od celih dvadeset osam. Prislanjam joj ogromni crni glavić na usne pičkice. Vibrira malenoj pičkica. Čeka pičić moje slatke devojčice crnu kurčinu iz moje ruke. „Crni će da me jebe u pičkicu ljubavi”, dahće moja nagužena devojčica. „Rasturiće ti crni kurac devojčicu ljubavi”, sva napaljena mi saopštava da želi crni kurac. I da očekuje da je kuronja rasturi. „Tražila si kurvice”, škripim ja promuklim glasom. Počinjem prodor sa crnim kurcem u njenu pičkicu. „Aaaaaa, ljubavi, uuuuuuuu, koliki je. Aaaaaa rastura mi pičić. Rasturiće ti crnja tvoju devojčicu. Ne daj mu ljubavi da me jebe.”

„Tražila si kučkice”, šapućem joj na uvo. Ulazim u nju vrlo polako. I vrlo pažljivo. Niko nema ovoliku kurčinu. Mora da je pazim. Što će biti ponosna devojčica kad mi primi celog iz ruke. Neka misli da ima trideset. Da ima čime da se hvali. Stenje mala i cvili. Prava rasna devojčica. Primila je ceo crni glavić. Tu za sada stajem. Počinjem da je jebem samo sa glavićem.

„Uuuuuuu ljubavi, jebe me ogromna crna kurčina”, viče napaljeno moja smerna devojčica. „Primam crnu kurčinu. Aaaaaaa ljubavi, koliki mu je. Rastura ti devojčicu ogromna crna kara ljubavi.” Pali me mala, hoću da poludim od pohote. „Da mu kažem da ga izvadi?”, pitam je. Tražim da mi kaže kako uživa. „Ne, ne, ne ljubavi. Nikako ne sme crni da ga vadi. Daj mi tu crnu kurčinu. Hoću da me crni jebe u pičkicu. Hoću celog u pičić.”

Zaludela se lutkica pa bi celog. Sreća da ja komadujem. Ceo crni bi je raspolutio. „Jebi me ljubavi sa tim crnim kurcem.” Otvara se moja jebozovna kurvica za ogromnu crnu kurčinu sa kojom je jebem. „Aaaaaaaaa, kako me rasturaš ljubavi. Zabija mi crnu kurčinu u pičić.” Jebemo je i crni i ja. Kako god da joj je u tom trenutku lepše da zamišlja. Ušao sam joj sa pola ogromnog kurca u pičkicu. Ne idem dalje. Debljinu je primila celu moja rasna devojčica. Ima strašan pičić moja mala. Pičkica joj samo pucketa pod crnom kurčinom.

„Ne smeš da svršiš” pretim bezobraznici

Podivljala mi moja smerna devojčica. Ja joj napaljen ričem za vratom: „Nemoj kučkice slučajno da svršiš dok te crnja siluje. Nemoj da se ponižavaš. Ne smeš da pokažeš kolikouživaš dok te crnja siluje. Kazniću te ako svršiš na crnom kurcu. Išibaču ti prutićem to jebozovno dupence ako svršiš na crnoj kurčini.” Palim je zabranama. Poludeće malena. „Aaaaaaaa, aaaaaaaa, uuuuuuuu, svršiću, svršiću, rastura me crni”, vrišti moja devojčica. „Na smeš kurvice.” Pljeskam je po guzi. „Ne smeš da svršiš kučkice.” „Svršavam, svršavam, aaaaaaaa daj mi ga celog.” Sav pomamljen guram joj još par santimetara. „Zabio mi ga crni do jaja ljubavi. Svršaaaaaaaavaaaaam.” Grči se na krevetu. Steže joj se pičić oko crnog kurca. Njišti moja rasna kobilica dok je orgazam prožima telo. Hvata mi glavu da me ljubi. Ne može mala bez poljubaca.

Ja joj polako vadim crni dildo iz pičića. „Svršila si lutkice” šapućem joj na uvo. „Čeka te kazna što si bila kurvasta.” Toliko sam napaljen što je tako vatrena kad mi je kurva. „Svršila sam ljubavi. Napunio mi je crnja pičkicu sa tim ogromnim kurcem. Rastegao je tvojoj devojčici pičkicu.” „Ti si moja slatka kurvica ljubavi”, hvalim je ja. „I moja ljubav.” „Tvoja, tvoja sam kurvica ljubavi.” „Primila si celu crnu karu”, hvalim je sav ponosan. „Stavio si mi celog ljubavi” šapuće moja napaljena devojčica. „Primila sam ceo”, govori mi sva ponosna. „To ni jedna bela pičkica ne može. Svih trideset.” „Jeste malena moja, svih trideset smo ti stavili. Tvoj dečko i tvoj crni jebač.”

Okreće se moja rasna kurvica prema meni. Gleda u moj nabrekli kurac. „Dođi da ti popušim ljubavi. Svrši mi u usta. Zaslužio si pušenje. Poklonio si mi seks sa crnom karom. Malo koja devojčica to dobije od svog dečka.” Ljubim je. Spuštam joj ruku među noge. Zatvorio joj se pičić posle svršavanja.

Hoće crni da joj proba i guzu

„Još nisi namirila crnog”, odgovaram joj. „Dečko mora ponovo da te pripremi. Hoće crni da proba i tu sočnu belu guzu. Napalio sam ga kako si dobra. I sad ima da plati za tvoje dupence.” „Aaaaaaa, hoće da me jebe u guzu crni.” Ucaklila očima moja jebozovna pičkica. Opet počinje da joj curi iz rupica. Napalila se za sekundu. Čim je čula da će da dobiji crni i u guzu. „Jebaće mi crni guzu sa tolikom kurčinom. Zar ćeš mu dati moju guzu ljubavi? Rasturiće ti devojčicu crnac”, sva napaljena mi javlja da želi da dobije moj poklon i u guzu. I da želi da ja učestvujem zajedno sa crnim. „Ja ću da ga kontrolišem”, šapućem joj. „Ne dam mu da te rasturi. Samo ne smeš da svršiš dok te jebe u guzu”, palim je ja. „Neću, neću da svršim”, obećava lutkica. „Ne smeš da svršiš kurvice”, ponavljam joj ja sav napaljen. „Ne smeš da pokažeš ’kockastom’ kolika si kučkica. Da svršavaš čim ti kara uđe u guzu.” „Neću, neću ljubavi”, ponavlja sad meni moja lutkica. „Neću da svršim dok mi cnja puni guzu. Svršavam samo na tvom velikom kurcu.” „Tako je lutkice”, odobravam joj. „Prvo ćeš da dobiješ moj kurac u taj tvoj topli čmarić malena. Ja ću da ti otvorim dupence za veliku crnu karu.” „Aaaaaaaa, ljubavi, uuuuuuu ljubavi, spremaš devojčicu za veliku crnu karu. To nijedan dasa ne radi za svoju devojčicu. Volim te ljubavi.” „Jeste ljubavi, sprema te dečko da ti crnja pojebe razrađenu guzu. Moram da te pripremim za siledžiju.” „Aaaaaaaa, ljubavi. Koliko te volim ljubavi moja. Spremaš devojčicu da uživa na crnom kurcu.” „Jeste kurvice, jeste kurvice, spremam ti guzu za crnu kurčinu.”

Okrećem je ovog puta na leđa. Hoću da se gledamo dok joj jebem guzu vrlikim crnim kurcem. Namešta se mala. Željna je mog i crnjinog kurca. „Mmmmmm ljubavi, čekam te. Spremi me za crnu karu, molim te. Spremi tvoju devojčicu za crnju.”

„Mmmmmmm, kurvice, rasturićemo te od kurčeva. Restegnućemo ti taj tvoj čmarić”, preti joj njen napaljeni dečko. Ca ogromnim crnim dildom u ruci. I sa velikim belim kurcem u pantlonama. „Nećeš više nikad ni da pomisliš da primaš crni kurac u guzu lutkice moja.” Pulsira joj čmarič u iščekivanju mog kurca. „Hoću, hoću ljubavi”, prede moja devojčica. „Moraćeš stalno da mi dovodiš crnog da me jebe. Sad si me navikao na veliku crnu karu.”

Ja uvek jebem moju malu u guzu bez lubrikanta. Ne treba njoj to za moj kurac. Guza joj jako vlažna i elastična. Ali za ogromni veštački tvrdi kurac je neophodno. Sipam joj lubrikant po ćmariću. Curi joj gusta tečnost po guzi. Uliva joj se u pulsirajuči čmarić. Kakva asocijacija na moju spermu kad joj svršim u guzu. Kad joj se belo seme sliva iz čmarića na guzove.

Spremam joj guzu za ogromni crni dildo

„Rasturiću te kučkice”, govorim mojoj devojčici. Prislanjam joj moju kurčinu na ćmarić. „Mmmmm”, reaguje devojčica na dodir glavića. Njen ćmarić i moj glavić privlače se kao suprotni polovi magneta. Ne mogu da izdržim. Zabijam joj celih dvadeset santimetara u napaljenu guzu. „Joj, joj siledžijo”, stenje moja kučkica. „Gori si od crnca siledžijo. Ni ’kockasti’ ne jebe tako siledžijski. Aaaaaa ljubavi”, vrišti moja mala devojčica. „Zabio si mi celu kurčinu u guzu. Jebi mi guzu ljubavi moja. Otvori me za crnu karu.”

Jebem joj to usko i toplo dupence celim kurcem. Cvili mala. Sva je srećna. Bori se da ne svrši na mom kurcu. „Svrši kučkice kad te dečko jebe u guzu”, teram je ja. „Neću, neću”, bori se kurvica. „Čuvam se za crni kurac. Daj mi crnca ljubavi. Spremna sam za crnu kurčinu.”

„Kolika si mi ti kurva ljubavi moja”, ričem i ja. „Hoćeš crnu kurčinu u guzu?” „Da, da, da ljubavi, hoću crnog u guzu.” Još joj ne vadim moj iz guze. Hoću da joj lepo rastegnem njen uski ćmarič. Ovaj crni dildo je deblji od moga kurca. Moram mnogo dobro da joj pripremim guzu. Staviću joj samo glavić. Svršiće odmah. Sipam puno lubrikanta na crnu kurčinu. Vadim joj svoj kurac iz guze. Dobro sam je pripremio.

Jebemo je obojica… i ja… i crni

Čeka crnu karu spremno dupence moje slatke kurvice. Prislanjam joj ogromni glavić na otvor čmariča. Dobro sam je otvorio mojim kurcam. Ali to je tek za pola crnog glavića. „Aaaaaa, ljubavi gura mi crnja kurčinu u dupence”, cvili moja devojčica. „Aaaa ogroman je. Uuuuuuu, suviše je veliki za moju guzu. Ne daj mu, molim te, da me rasturi ljubavi. Polako, polako, polako. Čuvaj mi dupence ljubavi. Čuvaj me molim te. Ne daj crnom kuronji moju guzu”, moli me moja devojčica. Sad se stvarno uplašila od ogromnog crnog kurca. Hoće mala i da je jebem i da je čuvam. Baš onako kako treba. Oseća sad devojčica kolika crna kara joj puni guzu. Moram da je ohrabrim. Da je iz straha prebacim u razvrat.

„Ne smeš da svršiš kurvice”, palim je ponovo. Palim je ja i vraćam joj sigurnost. „Ne smem da svršim”, ponavlja kurvica moje naređenje. Ušao sam joj sa pola ogromnog glavića. Prima namazana elastična guza moje lutkice ogroman glavić. „Ne smeš da svršiš”, ponavljam. „Ne, ne neeeeee, smeeem daaaa svršiiiiiim”, cvili moja lutkica. Evo je, ponovo uživa pod ogromnim crnim kurcem u mojoj ruci. Primila je ceo glavić. To joj je dosta. „Ne smeš da svršiš kurvice”, palim je ja. „Nee, neeee smem. Aaaaaaaa, uuuuuuu, neeeee smeeeem. Ne smeeem, neee smeeem. Neee, neee, ne mogu ljubavi. Ne mogu. Moram moram…daaa… da svršim. Svršiću ljubavi. Ušao mi je veliki crni u guzu. Napunio mi je dupence crni kurac. Naređuje crnja da svršim ljubavi. Hoće kuronja da mu svršim na kurcu. Ne mogu da odolim ljubavi. Moram da mu svršim, moram da svršim. Ljutiće se crni jebač ako ne svršim. Svršiću ljubavi. Moram da zadovoljim crnog kuronju. Devojčica ti je kurvica. Ja sam kurvica. Crni mi zapoveda da svršim. Svršiću, svršiću, svršiću!”

„Ne smeš kurvice. Ne smeš da uživaš sa crnim u guzi.” „Ja sam nevaljala, ja sam bezobrazna. Jebe me moj dečko sa ogromnim crnim kurcem.” Dajem joj još tri santimetara crnog kurca. Pucketa i prima elastično dupence moje smerne devojčice. Ne mogu ni ja da više da izdržim. Hoću i ja da svršim. Prisljanam moju kurčinu na usta lutkicine pičkice. „Aaaaaa” vrisnu moja devojčica. Ulazim joj glavićem u pičić. Crni joj je iz guze pritisnuo do maksimuma. Skoro da ni nema mesta u pičkici za mene. Samo kad sam ovako tvrd mogu ja da napravim sebi mesta. A pičkica, hoće i ona kurac. Ne samo guza. „Dva, dva ljubavi”, vrišti moja devojčica. „Jebu me dva kurca. Jebete me obojica. I crnac i dečko. U guzu i u pičkicu.” „Mmmmmmm, auuuuuu gotovo, gotovo, gotovo. Svršavam, svršavam”, cvili moja rasna devojčica. Trese je orgazam. Guza joj puna velikog crnog kurca. Pičkicu sam joj popunio mojom kurčinom. Guramo se ja i crni da pružimo mojoj lutkici doživljaj koji se ne zaboravlja. „Svršavam za tebe ljubavi”, govori sa zadnjom svesnom odlukom koja joj ide iz glave.

Krici i uzdasi koje slede idu joj iz pičkice, guze i iz stomaka. Počinjem i ja da joj svršavam u pičkicu. „Hoću u guzu ljubavi. Hoću da mi curi tvoja sperma iz guze”, traži mi moja malena. Voli mala crni, ali ipak najbolji joj je moj. Brzim pokretom vadim crnog. Premeštam joj moj kurac u guzu.

„Aaaaaa”, vrišti moja devojčica. „Daj mi, daj mi.” I dajem joj. Zadnji moji mlazevi pune joj guzu. Što će da joj curi iz obe rupice! Baš onako kako nas dvoje volimo. Ne dam joj da se opere. Hoću da sve iscuri. Da skupljam na moje prste. Sve će moja devojčica da poliže iz moje ruke. Svu moju spermu što joj curi iz pičkice i iz guze.

Kakva avantura. Kakva premijera „Ogromnog crnog“! Igraće ovaj dasa još koju predstavu sa nama. Dobio je „Ogromni crni“ svoje mesto u našoj bezobraznoj galeriji zadovoljstva.

Nastavak: Dobila je anal u podzemnoj železnici

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x