Dobila je anal u podzemnoj železnici

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Moja lutkica voli veliki crni

Trojka sa „velikim crnim“ nam je unela novi nivo uzbuđenja u naš seksualni život. Toliko ima perverzije u tom našoj avanturi koje lebdi između mašte i stvarnost. A u stvarnost moja lutkica se stvarno sprema da ide u Njujork. Kakva osnova za novu priču… Za njene avanture u carstvu „velikih crnih“.

Da krenemo od početka. Od momenta kad smo podelili zadovljstvo uz „veliki crni“ i kad su nakon toga počele pripreme za put. Malena će da nam priča ovu priču. Napaljena sa zadovoljstvom koje smo joj priredili ja i “veliki crni“ siguran sam da će njeno maštanje da nas vodi kroz uzbudljive avanture u kojima  ovog puta učestvuje sama bez mene.

Znam da će lutkica da bude mnogo slobodna u maštanjima. I mnogo, mnogo bezobrazna. Zna mala šta ja volim. A zna ona i da ja i od nje očekujem da uživa u svemu što joj se u maštanjima desilo.

Znam ja da će tamo u toj izazovnoj sredini moja malada koketira sa frajerima. I to ne samo da koketira. Sad posle avanture sa „velikim crnim“ dobro znam šta moju „smernu“ devojčicu interesuje. A i ona zna na kakve se ja priče palim.

Sprema mi lutkica mnogo bezobraznu priču sa doživljajima u Njujorku. Popaliće se malena u novoj atmosferi. Uzbudiće se lutkica kad vidi da je zgodni frajeri napaljeno gledaju. Navućiće onako zgodna i jebozovna nekog crnog frajera. Sahvataće je crni dasa.

Kad vidi crni mangup plavušicu dići će mu se crna kurčina poželeće da proba i pravu crnu karu. Pošto znam da će biti tako prinuđen sam da preventivno reagujem. Moram da je opomenem. „Nemoj slučajno da čujem da si nešto radila sa crncima”, opominjem je. „Dobro znaš da je to zabranjeno.” Stimulišem zabranjeno voće i dajem joj temu za maštanje. Da zna kakvu avanturu želim da mi priča. „Ma nemoj da brineš”, smeje se bezobrazno. Sviđaju joj se osnovne smernice koje od nje tražim. „Neću sigurno”, uverava me. „Gde bih ja to?” Ironiše i pali me. „Ne palim se ja na crnce”, govori mi lutkica. Evo već na početku hoće moja devojčica da uskoči u status kurvice. „Video si da me avantura sa ‘velikim crnim’ nije uopšte uzbudila. „Jok i nije” kažem joj. „Samo si tri puta svršila.” Smeje se malena. Već je kurvica vidim.

Bezobrazna nevernica

Tako je bilo pre puta. A ovako kreće priča. Kad je igra o bezobraznoj nevernici uvek počinje isto: jesi li bila bezobrazna dok si bila sama? Ovog puta malo je više specifično: „Jesi li bila bezobrazna u Njujorku? Jesi li smuvala nekog kuratog crnaca?” Krećem ja odmah sa direktnim pitanjima. Vidim mnogo joj se sviđa što su crni frajer i crna kara u optužnici. Ima mala spremnu priču za mene. Kreće da laže i da izvradava.

„Naravno da nisam”, odgovara. Trudi se koliko god može da mi pokaže koliko je evidentno da laže. „Ja nisam nikad bezobrazna”, nastavlja da mi glumi nevinašce. „I crnci me, valjda znaš, uopšte ne privlače.” Ja nastavljam da je pritiskam sa pravim pitanjima. „Jesi li se petljala sa crncima? Priznaj, nemoj da mi izvrdavaš.” „Ma nisam se ja ništa petljala sa njima”, izbegava direktan odgovor. Neće odmah da prizna. Mora kurvica da me prvo zagreje. „Nisam ja ništa radila”, nastavlja da okoliša. „Nego kako da ti kažem?”, zajebava me uz  smerni osmeh kurvice. „Kaži mi kako jeste”, tražim od male bezobraznice da počne da nas pali. „Bio si ti znaš u pravu kad si rekao da će da me jure crnci u Njujorku”, kreće mala sa pravom radnjom. „I da će hteti da budu bezobrazni.”

„Misliš da će crnci hteti da te pojebu?”, podsećam je šta sam joj stvarno rekao. „E pa ti baš moraš da budeš bezobrazan”, smeje mi se ona zadovoljno. „Dobro si ti predvideo. Izgleda da su stvarno crni frajeri u Njujorku hteli da ti pojebu devojčicu.” Mnogo je srećna što vidi da me već uvodni deo toliko pali.

Crnja joj ulazi… u kadar na slici

„Gde god pođem prati me neki crni dasa”, priča moja smerna kurvica svoje maštanje iz Njujorka. „Eto već prvog dana. Jedan me zgodan crnac prati od kako sam izašla iz hotela. Prati me, smeje se, dobacuje. Lepo doteren mangup. Zgodan dasa. Stariji od mene jedno pet-šest godina. Tako mi se čini. Ja ga naravno ignorišem.” Mogu misliti kako ga ignoriše – mislim u sebi. Ali neću da je prekidam. Vidim da već ima ceo događaj u glavi. „Mangup ne odustaje”, nastavlja priču moja devojčica. Sve vreme me prati. I sve mi je bliže. „Ja rešila da napravim selfi pored Bruklinskog mosta. I slikam se tako. Nameštam se da uhvatim sebe i što više pozadine. Tek odjednom evo ga prisloni se pored mene taj dasa koji me prati. Sav se crnja pretvorio u osmeh. Blješte mu oni beli zubi. ’Let us take a photo together pretty lady’. Hoće mangup da se slika sa mnom. ’Can I fit in your frame?’ Ja baš nisam razumela to da ’fit in’. Ono prvo za ’photo’ sam razumela. Hoće da se slikamo zajedno.”

Hajde da joj objasnim. I da joj dam mogućnost da bude slobodnija u bezobrazlucima sa crnim dasom. „To da ’fit in’ to te pita da li može da stane u kadar fotografije”, objašnjavam joj kulturnu varijantu. „Pa dobro, to je u redu”, kaže lutkica. Smeje se i čeka pravu interpretaciju. „U redu je u normalnoj konverzaciji”, nastavljam da joj prevodim. „U tvom slučaju kad crni mangup planira kako da te pojebe, onda te pita da li može njegova kara da ti stane u neku od tvojih rupica. Pičkicu, usta, guzu. Već šta mu prvo dođe pod karu.” „To me pita?”, pravi se začuđena malena. „Kakav bezobraznik. Videla sam odmah da je bezobrazan. Doduše i zgodan je”, počinje nevaljalica da brani svog „udvarača“. Zgodan i bezobrazan.

„Da li može da mi stane njegov veliki crni kurac?”, ponavlja mala moje reči. „Kakav mangup. Baš je nevaspitan.” Zastaje malena da napravi veći utisak. „Ali znaš šta, jeste mu veliki”, smeje se bezobraznica. Već je uzbuđuje što crni dasa ima veliku karu. I što se loži na nju. „Videla sam još na ulici da mu je veliki.” Mnogo mi se lutkica popalila što vidi da njen „udvarač“ ima ogromnu karu. „Pa koliko mu je veliki?”, provociram je da nastavi da nas pali sa crncem i njegovom velikom kurčinom. „Puno mu je veliki”, odgovara mi uzbuđeno. „Tek sam posle videla da mu je ogroman. Pričaću to kasnije. Prvo da ti kažem kako ti se tvoja smerna devojčica obukla da pali crnce. Baš onako kako si me ti naučio.” Evo prošlo je zagrevanje. Više ne mora da se pravi smerna devojčica. Spremila se malena da pali i mene kroz priču i crne mangupe u priči.

Obukla se jebozovno da pali kurate crnce

„Obukla ja one uske svetle farmerke”, nastalja svoju priču lutkica. „Znaš one što si ti poludeo kad si me video. Znaš onda kad smo se tek upoznali?”

„Pa znači obukla si se kao jebozovna kučkica”, reagujem ja. „Jer ja jesam poludeo kad sam ti video dupence u tim farmerkama. Još si tada bila smerna pa se nisi tako jebozovno tada ni nudila kuronjama. Kako li je tek sada kad ih obučeš? Sad kad sam te naučio da budeš jebozovna kurvica.” „Zato sam ih obukla što znam da tebe pale”, skraćuje malena moju filozofiju i moje moralisanje. „Ja imam poverenja u tvoj ukus. Znala sam da ću da palim crnce kad se tako namontiram.” „A šta si imala gore?”, pitam je. Malu usku majičicu. „Ispod majice, interesuje me?” „Šta bre ispod majice?”, čudi se moja jebozovna lutkica. „Šta će meni išta ispod? Znaš valjda kako se pališ kad izađemo i kad vidiš da ne nosim ništa ispod majice. Kad mi sisići skakuću. Kad mi se bradavice ukrute. Kad me muškarci gledaju. A ti uživaš što sam jebozovna.”

Ima pravo moja slatka kurvica. Uživam kad se kurčevi dižu na moju kurvicu da je pozdrave. „A dole, šta si obukla?” „E da znaš, videla sam da Amerikanke i leti nose čizme. Kaubojske. Kupila ja i obukla. Dobro mi stoje. Mnogo sam seksi. Prava jebozovna kurvica. Pokazaću ti kombinaciju da se pališ.”

„Oblači odmah”, kažem ja. „Hoću i ja da uživam, a ne samo taj tvoj kurati crnac.” „Da ne svršiš kad me vidiš?”, smeje se kurvica. „Onda neću moći da ti ispričam šta mi je crnja radio.” „Valjda neću”, odgovaram napaljeno. „Što, je li crnja svršio?”, pokušavam da saznam koliko je napalila crnog dasu. „Ha, ha”, smeje mi se kučkica. Neće direktno da odgovori. „Slušaj dalje…” „Ništa ne slušam dok se ne obučeš. Hoću da te gledam.”

Odlazi mala da se presvuče. Eto je nazad. Možda je crnja stvarno svršio na ovu moju jebozovnu pičkicu. Utegla joj se guza u uske farmerke. Kaubojske štikle je digle. I napravile od nje jebozovnu jahačicu. Uska iscepana majica otkriva joj stomak. Popalila se i lutkica. Što od mene, a još više od priče. Ušiljile joj se sisice. Vrti dupetom mala ispred mene. Guzi se dok pravi selfije. Igra za mene istu scenu koji je igrala za crnju. Plava kosa joj spuštena sve do njenog jebozovnog dupenceta.

Ako crnja nije odmah svršio, siguran sam brzo će. A i ja ću. Izvadio sam kurac i drkam na moju kurvicu. Da nije u priči sad bih je stavio na kolena da mi popuši. Sigurno se i crnji javila ista ideja. Mora da je moja lutkica popušila vekiki crni kurac u ovoj priči. To je izvesno. Nisam siguran za karanje. Teško će je pojebati u farmerkama.

Drkam dok je slušam i gledam… drka, siguran sam, i crnja

„Hajde da se vratimo na crnog dasu”, napinjem se ja da govorim. Malena me gleda kako drkam na nju. To moja devojčica mnogo voli. I kad je smerna i kad je kurvica kao danas. „Je li i crnja ovako drkao?” pitam promuklim glasom. Zamišljam scenu da je crnja izvadio na ulici veliku crnu kurčinu i da drka na ovu moju jebozovni kurvicu. „Ha, ha”, smeje se ponovo kučkica. Oblizuje ustašca. Sigurno je pušila. Ja je ne bih pustio bez pušenja. Siguran sam da ni crni dasa neće da propusti takva usta.

„Nije crnja”, smeje se, „ali jesu neki klinci koji su nas gledali. Slušaj dalje”, nastavlja mala. „Traži mi crnac da mu pošaljem taj zajednički photo na njegov Iphone.” „Naravno, to nisi uradila”, nadam se ja. „Nisam, nisam to uradila. Samo sam mu pokazala sliku na mom ekranu. On gleda našu sliku i kaže mi, već, veruj mi, nekako dosta napaljeno.” „Već se napalio?”, uskačem ja sa pitanjem. „Već mu se digao? Samo na sliku?” „Ha, ha, ha, šta ti misliš ljubavi. Vidi kako tebi stoji. Šta misliš da si ti taj crnac sa ovakvom belim pićičem kao ja?” Ne bih ja voleo da sam crnac – govorim u sebi. Ali bih voleo da sam u toj situaciji. I ne bih imao ništa protiv da mi je u gaćama toliki kurac.

„Slušaj šta mi kaže”, nastavlja lutkica da opisuje događaj. ’Black and white, good combination.’ Ja mu na mom engleskom kažem: ’No combination. I have a boyfriend.’ I to mu pokažem. ’I, (ja) imam boyfriend, (dečka)’, mislim na tebe. I pokažem mu tvoju sliku. ’This is my boyfriend. Combination, I (pokažem na sebe) and he (pokažem na tebe).’ Crnac se smeje. Kaže mi: ’Nice couple you and your boyfriend. You and I can be a couple for one day. Maybe only this afternoon.’ Nisam skroz razumela šta mi to priča ali sam razumela da on i ja nešto.” Gleda u mene provokativno dok traži interpretaciju šta joj je dasa poručio.

Zna lutkica toliko engleski. Zna da joj crnja nudi da je pojebe. Ali hoće da ja to izgovorim. „Sigurno nije ništa bezobrazno”, smeje se uz naivni uzraz lica. „Pa nije ništa bezobrazno”, kažem ja. „Kaže ti da mu je dosta jedan dan da te pojebe. Može i samo to poslepodne. Pa se ti onda se vrati svom dečku. On nema ništa protiv da se vratiš dečku kad njemu popušiš.” „Ijuuuu što su crnci bezobrazni”, prenemaže se moja kurvica. „To mi kaže? Eto moram da naučim bolje engleski. Da mogu da razumem takve stvari. Da sam znala bolje engleski rekla bih mu da ode. Terala sam ga i ovako sa mojim engleskim. Rekla sam mu: ’Go, please go, leave me alone please’.”

„Meni to više liči na poziv da ostane sa tobom”, palim je ja. „Već si se, znači, bila popalila na crnju i na njegovu kurčinu.” Smeje se kurvica zadovoljno. Guzi mi se onako utegnuta. Zamišlja  moja smerna kurvica da je crnja gleda. Siguran sam da su joj gaćice skroz mokre. Bradavice hoće da probiju majicu.

Sladoled za lutkicu… velika crna čokolada

„Zalepio se crnja za mene, ljubavi. Neće da me pusti. Uhvatio me za ruku. ’I want to give you icecream’, kaže mi. Hoće da mi kupi sladoled – razumela sam.” „Neće da ti kupi lutko”, prevodim joj reč po reč. „Hoće da ti ga dâ.” „Pa to je isto”, duri se mala na moje insistiranje na detaljima. „Nemoj da upadaš”, brani se mala. „Kvariš mi priču.

’Do you like icecream?’, pita me crnac. ’Yes, I like icecream’, odgovaram mu. ’What flavor do you prefer sexy babe?’, nastavlja crnac da me pita. Nisam to razumela ali vidim da želi da zna koji sladoled volim. ’Best for you is chocolate’, govori mi crnja na engleskom. ’Black chocolate. That is what you need, white babe. You need my black chocolade. I will give you my big black chocolade.’ Ništa to nisam razumela ali znam šta volim. Potvrđujem mu: ’Yes, chocolate, čokoladu, I want chocolate’.” „Prava si kurvica”, govorim joj napaljeno. „Baš hoćeš čokoladu.” „Volim čokoladu”, smeje se moja kučkica. „I znam da mi crni kuronja nudi veliku, veliku čokoladu. Izgleda ovoliko veliku kao onaj naš ‘veliki crni’ što smo koristili pre mog puta.”

„Mmmmm, kurvice moja…”, škrgućem ja. Mnogo sam ponosan koliko je postala dobra u bezobrazlucima. „Rekla si da ti crno ne stoji”, podsećam je na njeno prethodno mišljenje. „Crnac ne misli tako”, odgovara mala uz bezobrazan osmeh. „Njemu se sviđa kako mi crna čokolada stoji u ustima.

Priča mi crnja na Engleskom”, nastavlja moja lutkica svoju priču. „’You look very sexy with that icecream.’ To sam razumela. Kaže da sam seksi dok jedem sladoled. Ja mu odgovaram na srpskom. Kažem mu naravno da sam seksi. ’Moj dečko me naučio da palim mangupe dok ližem sladoled’. Znaš onako kad sladoled curi i kad ga ja oblizijem…?

Već sam se bila dosta zanela”, nastavlja mala da nas uzbuđuje svojim doživljajem. „Baš sam htela da mu pokažem koliko sam seksi dok jedem sladoled. Znala sam da će crnja da poludi. Htela sam da ti budeš ponosan na mene. Gleda me crnja kako jezikom oblizujem crnu čokoladu”, nastavlja da nas pali moja slatka kurvica. „Curi mi sladoled preko usni niz bradu. Ja kupim jezikom. Koliko mogu. Ostatak na prst pa oblizujem. Poludeo crnja. Kaže mi mangup: ’Black is very nice in your mouth. You need some white crem on the top.’ Ja se popalila na njegove reči. Znam da mi kaže bezobraznik da bih bila mnogo lepa sa njegovim crnim kurcem u ustima. I da treba još malo njegovog belog krema da ulepša sliku. Znam da je u pravu. Videla sam na onoj našoj slici da sam mnogo lepa sa crnom karom u ustima. Sa belim kremom oko usta bila bih još lepša.” „Mmmmm”, ričem ja. Odavno nije bila ovako slobodna i bezobrazna.

Lutkicina ustašca i sladoled na velikom crnom prstu

„Vidim koliko mu se digao u pantalonama”, nastavlja lutkica. I ona se mnogo popalila. „Spustio mu se crni kurac do pola butine. Mnogo se popalio kako ja ližem sladoled. I to baš crnu čokoladu. A najviše to kako mi curi sa jezika.” „Pričaj mi šta se posle dešavalo” palim je ja da se još više unese u detalje. „Pa ja mu kažem da moram na podzemnu da stignem do onog muzeja. On mi nešto priča nešto kao ’clean your face’. Valjda da se obrišem od sladoleda. I ja krenula da se obrišem maramicom.

A on mi kaže: ’No, not like that. I will help you’. Uzme prstom pa pokupi sve što mi je ostalo oko usta i kaže mi: ’Take it from my finger.’ Da poližem sa njegovog prsta. Ja otvorim malo usta i čekam njegov prst. Znaš onako kao kad čekam da mi ti svršiš u usta. Samo malo isplazila jezik. Samo vrh. Onako kako si me ti naučio.”

„Pokaži mi kurvice” škripim ja sav napaljen. „Evo ovako samčekala crnjin prst” pokazuje mi moja kurvica. Otvorila senzualna ustašca. Viri joj onaj vatreni jezičić. Uzima mi kurvica ruku. Stavlja moj prst u usta. „Tako mi je i crnja stavio svoj crni prst u usta. Ja se skroz popalila. Zamišljam kakav li je tek kad mi stavitu njegovu crnu kurčinu usta. Skroz mi mokre gaćice dok sisam crnjin prst na ulici. Poližem sve sa njegovog prsta. Jezikom i usnama. Da ništa ne ostane.”

‘Gotovo je’, kažem crnji. ’Polizala sam sve što imaš na prstu.’ Crnac mi kaže: ’There is more. I have much more in my dick for your mouth, pretty babe.’ Kao ima još. Ja znam da nema, ali sam se popalila pa hoću još. Tek posle sam shvatila da mi kaže da ima još puno za mene u njegovoj crnoj kari.

’Gde?’ pitam ga ja? ’Here, take it.’ Jednom rukom mi prstom prilazi ustima. ’Here’, odgovara mi. Drugom rukom mi vodi moju ruku na njegovu kurčinu. ’And here even more.’ Ja mu kažem: ’Nema, sad ćeš da vidiš.’ I poližem mu prst ponovo. ’Vidiš da nema ništa.’ Malo mu zagrizem prst. Onako kako tebi gricnem kurčinu kad podivljam. Tek da crnja vidi šta se sve radim kad se popalim. To mu kažem za ono na prstu. Za ono iz što mi je spremio iz njegove crne kare se samo nasmejem. ’No, no babe’, odgovaram mu. ’You can only dream’.”

Hoće crnja da mu mala puši… i ona se popalila

„Popalila si se dok sisaš crni prst kurvice”, palim je. „Jesam ljubavi, mnogo sam se popalila sa crnim prstom u ustima ljubavi”, odgovara mi moja kurvica. „A crnja još više. Neće da se odlepi od mene. Misli gde će da me stavi da kleknem i da izvadi crnu kurčinu iz pantalona. I ja mislim da bi bilo uzbudljivo da mu poližem tu crnu kurčinu. Traži crnja razlog da ostane sa mnom. I mesto gde da mu popušim. ’It is not safe for you to go in underground alone. Pretty girl like you.’ – Opasno da idem sama u podzemnu. Mislim ja, on sigurno zna. Opasno je. Bolje je stvarno da me prati. Da me čuva od nasilnika. I da me natera da mu popušim negde gde nema previše sveta.”

„Taj se napalio da te pojebe”, govorim joj ja. „Jeste ljubavi, napalili se i on i ja. Gledam koliki mu je piton u pantalonama. A i osetila sam mu kurčinu pod rukom kad mi je na brzaka prislonio ruku među njegove moge. Nadigo mu se veliki crni kurac na mene. Sva sam napaljena i ponosna kako sam dobra riba. I kako sam tvoja jebozovna kurvica.”

Drži je za guzu i vodi u podzemnu

„Zagrlio me crnja. Kaže da mora da me zagrli. Tako će svi da misle da mi je dečko pa neće niko da me dira. Zagrlio me oko struka. Ja idem pored njega. Mešam dupencetom. Nameštam mu guzu pod ruku. Spušta crnja ruku na moje dupence. Poklopio mi guzu velikom crnom šakom: ’Fucking good ass’, mrmlja crnja. Kurac mu, ne mogu da verujem, još više raste. Steže mi crnja dupence i stenje. Ja samo čekam da ga uhvatim za kurčinu.

U podzemnoj gužva. Puno ljudi. On me gurnuo u kraj. Kaže tamo neće niko da me dira. Ali se puno popalio. Popalila ga moja guza. I onako pritisnuti drži ma za dupence sa obe ruke. Osećam na butinama koliko mu se digao. Sav se popalio. Govori mi: ’You are one hot white babe’.” „On ti to govori da si mnogo jebozovna pičkica”, prevodim joj ja ono što joj je evedentno. „A to mi govori?”, smeje se moja kurvica. „Pa zato mu se i digao u pantalonama. Zato što sam jebozovna.” „I ja mislim da ti zato govori”, kažem ja. „I zato što hoće da te kuronja de te pojebe u to tvoje malo dupence. Da ti gurne kurčinu u taj tvoj uski čmarić.”

Gleda me malena. Vraća film i tumaći situaciju. „Znaš šta, izgleda da si u pravu. Hteo je on da me kresne. I to baš u guzu, kako ti kažeš. Sad mi je jasno.” „Pa je li te kresnuo taj tvoj crni gospodin? Tu upodzemnoj?” „E nije uspeo da me kresne.” „Nisi mu dala?”

„Nije zato što mu nisam dala. Nego zato što sam strašna riba. Zato nije uspeo da me kresne. Mnogo se obrukao crnja. Mnogo me razočarao.” „Otkud sad to?” pitam je. Nije mogao da te pojebe zato što si strašna riba?”, čudim se ja. „Pričaj mi kurvice. Ovo mi se sad više sviđa. Da vidim kako se crnja sa tolikom kurčinom obrukao. Kako ga je sredila moja mala kurvica.” I mala je sva ponosna na sebe. Ponosna i napaljena. Pali je velika crna kurčina, a ponosna što kuronja ne može da se kontroliše kad joj steže dupe.

Drka moja lutkica ogromnu crnu kurčinu… u podzemnoj

„Stegao me crnja, navlači mi guzu sa dve ruke. Opasno mu se digao. Hoće da iskoči iz pantalona. On mi mangup šapuće na uvo: ’You have fucking good ass’. Pa mi kaže: ’I want to fuck your ass. I want to fuck you right here.’ „Nisi ti jedini koji hoće moju guzu’, kažem mu ja na srpskom. ’Ne može. Ne dam ti guzu. No, you do not fuck my ass. My boyfrend fuck my ass. Only boyfrend.’ On mi ponavlja isto. Hoće da mi ga stavi u guzu. ’I am your boyfrend. I will fuck your ass. I will fuck your sexy ass with my big dick. Look how big it is.’

Izvadio kurčinu iz pantalona. Tu u podzemnoj. Stavio mi ga u ruku. I govori mi na uvo: ’Take it. Jerk it.’ To valjda da mu ga izdrkam rukom. Stavio mi mangup crnu kurčinu u ruku u podzemnoj. Odmah sam krenula da mu drkam. Čim mi je legao u ruku. Ne mogu da mu drkam baš onako kako volim. I kako takva kara zaslužuje. Ima puno ljudi oko nas. Drkam mu karu samo onako malo. Da ljudi ne vide šta radim sa tim velikim crnim kurcem u ruci. Krenem da ga palim. Glumim da sam se prepala od tog njegovog ogromnog kurca.”

Hoće crnja da joj jebe guzu

„’No, No please, no in my ass’, palim ga ja uplašenim glasom. ‘It is too big for my small asshole.’ Uuu, to kad sam mu rekla da mu je veliki i da ne može da mi stane u guzu. Kako se popalio. Pa mu još jednom kažem. Vidim da se izgubio. Onako prenemažem se. Kao sva uplašena. Znaš ti kako to ja radim: ‘Please do not fuck my ass. Please not. Your dick is big. It will not fit in my tiny ass. I am afraid. Your dick is soo big.’

Vidiš, znam i terminologiju. Ne može crnja više da se kontroliše. Ja se kao uplašila koliki mu je. Pa ga molim da mi ga ne stavi u guzu. Mnogo sam dobra. Kako umem da razludim muškarce. Crnja je gotov. Govori mi na uvo: ‘Jerk me babe. I am cuming in your hand. Jerk me, jerk me.’

On svršava. Puni mi crnac ruku spermom. Poliva me spermom iz njegovog velikog crnog kurca. Samo mu curi. Steže mi rukama guzu. Još sam popaljena. Ne staje mu sperma. Samo curi. Kako sam ga napalila… Kako je počeo da svršava. Čim je samo pomislio da me jebe u guzu. I to među tolikom svetom. Puna mi ruka njegove sperme. Što sam ponosna što nije mogao da izdrži. Toliko se popalio na moju guzu. Eto strašna sam riba. Ne može crni da izdrži. Svršio čim sam mu ga uzela u ruku.”

Obrukao se kurati crnac… dvadeset sekundi

„Vadi crnac maramicu”, nastavlja moja kurvica svoju priču. „Briše mi ruku. Briše i sebe. Vraća karu u pantalone. Pa me hvali kako sam dobra riba. ‘You are so good babe.’ Ali vidi da je zajebao radnju. ‘Let us go to my place.’ Hoće da me vodi kući da se iskupi za neuspeh. Ja ga gledam i kažem: ‘No babe. No to your place.’ Mislim se, nisi izdržao ni 20 sekundi u ruci. Šta bi bilo da sam ti ga uzela u usta. Tako mu i kažem. ‘Only 20 seconds?! What if I gave you a head?’ Tako sam čula da kažu za pušenje. Tako i ono kad mu naduvaš. ‘My boyfrend fuck my ass for one hour’, govorim mu koji su naši standardi. ‘Non-stop for one hour. You cannot keep up for 20 secunds. In my hand. Not good.’

On se sad mnogo izvinjava. Kaže to je zato što sam mnogo zgodna. Pa se mnogo popalio. Pa ja znam da sam zgodna. Svi se popale na mene. Ali moj dečko ne svrši odmah. Nego ja svršim dok me jebe u guzu. Opet mu to kažem. A on hoće još jednu šansu. ‘Give me please one more chance…’ Nema više šanse. ‘Only 20 seconds.’ Treba da se stidiš. ‘Shame on you.’

Ostavim ga i odem. Tu sam već kod muzeja. Što sam riba. Ne može ni 20 sekundi da izdrži u mojoj ruci. Tolika crna kurčina. I takav crni dasa. Baš sam ponosna. Što si me dobro naučio da palim muškarce. Izgleda crnci se u Njujorku na mene i više pale nego ovi naši.

Sve je bolja u pričama… da ne počne da primenjuje?

Sve je bolja u smišljanju priča. Ova je bila mnogo dobra. Mnogo bezobrazna. Crnja, Njujork, velika kurčina, sladoled, podzemna, ljudi okolo, drkanje. I vrhunac ne može da izdrži u njenoj ruci 20 sekundi. Napunio joj ruku u podzemnoj. Ona, neodoljiva jebozovna pičkica. Uvek me napale ova njena bezobrazna maštanja. Zato ih i smišlja. Da me pali. Zna lutkica da ja volim kad se svi pale na nju. A još više što znam da je samo moja. Sad će da mi plati lutkica za te bezobrazluke u priči. I za pušenje u boksevima. I za drkanje u podzemnoj.

Gledam je pohotno. „Sad ću da te jebem ljubavi. I to u tu tvoju malu guzu. Tu gde se crnja obrukao. Možda mi je manji od crnjinog ali je dovoljno veliki za tvoje dupence. Ne vadim ti ga jedan sat. Dok ne svršiš tri puta. Bolji sam ja od crnje.” „Bolji si ljubavi. Niko me ne jebe kao ti. I nije ti mali. Malo koji belac ima tvoju meru.” Baš prija kad mi to kaže. „Niko te ne jebe bolje nego ja lutkice. I niko te ne voli više nego ja. Sad ću da te rasturim. Kako si me popalila sa tvojom pričom iz Njujorka. Još da te pitam bezobraznice. Ima li još koja priča o crncu? Mislim jesi li se pojebala sa nekim u Njujorku?” „Pa šta ti misliš ljubavi? Smeje se lutkica. Zar misliš da bi crnje propustili šansu da pojebu ovakvu pičkicu dok je u Njujorku? Bih li me ti ostavio nepojebanu? Mislim da se ne znamo i da te tako palim kao što sam crnju?” „Ja bih te ljubavi pojebao i ovako kad si mi devojčica. I to još na ulici lutkice. Znači imaš još priča iz Njujorka za mene?” „Imam, ali samo ako održiš obećanje. Ono jedan sat. I ono da tri puta svršim.”

Eto dragi moji. To smo ja i moja lutkica. To je naš odnos. Takav je naš seks. Vi sami presudite.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x