Nepristojna ponuda, II deo

Nastavak priče: Nepristojna ponuda, I deo

„Ko je to bio, Milane?“, pitala me je Viki, koja je upravo ulazila u dnevnu sobu, povrativši se malo od šoka. „Gazda, Danilo…“, promrmljah, ne gledajući je u oči. „Šta hoće?“, upita me, nekako mirnim glasom. Izgledala mi je malo čudno, odsutno, kao da je bila pod nekom drogom. Oči su joj još bile crvene od plakanja. Pored toga, izgledala je prelepo. Sva nekako krhka, nežna, jako svetle i svilenkaste kože. Sa svojih trideset godina bila je lepša i jebozovnija nego ikada. Kao da sam to tek tada shvatio, kada je trebalo da je predam drugom muškarcu.

Moram da priznam da me je pomisao da će je drugi muškarac imati, na neki čudan način palila. Pogotovo što će to biti neko koga ne podnosim, a kome ne mogu da se suprotstavim. Jedva sam se susdržavao da ne pokažem svoju erekciju, koja me je u poslednje vreme više puta izdavala.

Bio je četvrtak, oko 7 ili 8 uveče. Skupljao sam snage da joj kažem da će se stvari mnogo brže odvijati nego što sam mislio, ali možda je i bolje tako, pomislih… „Rekao je da će doći za dva sata po tebe“. „Zezaš me!?“, reče, pomalo uplašeno. „Ne zezam te. Rekao je da se središ i da obučeš neku letnju haljinicu“, rekoh joj. „Dobro“, uzdahnu, kao da se i ona pomirila sa sudbinom. „A šta je podrazumevao pod tim da se sredim? Tuširanje?“, upita me, kao naivno. „Da. Ne znam kako da ti kažem, ali rekao je da se obavezno obriješ dole.“ Ne znam šta mi je bilo da joj ovo kažem, jer mi to gazda nije rekao, ali sam hteo bar da iskoristim priliku da je ubedim da se obrije dole, jer sva moja ranije insistiranja nisu urodila plodom. „Nema šanse! Znaš da to samo kurve rade“, viknula je na mene. „Ali Viki, gazda je insistirao na tome“, bio sam uporan. „Kako ću? Nikad to nisam radila. „Ja ću ti pomoći. Ja ću te obrijati“, ponudih se, onako džentlmenski. „Dobro, ‘ajde onda, ako baš mora…“, nekako je pristala.

brijanje pičke

Meni je kurac pulsirao od uzbuđenja. Otišla je da se istušira. Ja sam pripremio lavor sa toplom vodom i stavio veliki peškir na krevet u spavaćoj sobi. Rekao sam joj da legna na peškir i raširi noge. Kad je legla, stavio sam joj jastuče pod guzu, da bih lakše mogao da je obrijem. Prizor je bio fantastičan. Ona, inače, prirodno nije imala puno dlaka. Bile su jako svetle i svilenkaste. Dao sam se na posao.

Sve vreme sam joj dirao klitoris, blago ga trljajući. Ona se nije bunila, blago je uvijala kukovima i tiho uzdisala. Ja sam počeo da se igram sa njenim usnicama, kao da bih je lakše obrijao. Ona je ječala od zadovoljstva i kad sam počeo da joj guram prst u picu počela je sve jače da vrti kukovima. Uzeo sam peškir i obrisao je. „Okreni se na stomak i natrći se“, rekoh joj. „Zašto?“, upita me. „Pa da ti guzu obrijem.“ „Ti nisi normalan. Ne može!“, reče ljutito. „Ali gazda je insistirao“, pravdah se ja.

„Skote jedan, ti kao da uživaš u ovome“, reče kao da me provalila (mada znam da nije), i okrenu se na stomak i izbaci svoju lepu guzu. Ja joj blago raširih guzove, namazah penu i počeh da je brijem. Završio sam brzo, ali sam hteo malo da iskoristim da se poigram. Malo sam namazao uljem prste i počeo da joj blago masiram čmar, dok sam sa drugom rokom mazio njenu picu. Ona je sve dublje uzdisala.

prst u guzi

„Liži mi ribicu“, promrmljala je tiho. Ja sam se sagnuo i počeo da je ližem, dok sam joj prstom masirao čmar. Stenjala je sve jače i jače. Ja sam se nenormalno napalio. Počeh polako da otkopčavam šlic i da vadim kurac. Međutim, ona to primeti i viku: „Šta to radiš?“ „Hajde da vodimo ljubav“, rekoh onako sav napaljen, drkajući kurac i krenuvši ka njoj da je poljubim. Ona skoči i odgurnu me: „Nećeš taj film gledati! Da si ga smesta vratio u gaće“, viknu zapovednički. „Dobro, nemoj da se ljutiš“, rekoh pomirljivo, i vratih kurac, koji je ionako bio pao od ovako grubog presecanja.

„Moram da se spremam. Zakasniću. Koju haljinu da obučem“, upitala me je. „Obuci onu ljubičastu, koju sam ti kupio prošle godine na moru“, rekoh joj. Inače to je bila lepa, jednostavna i lepršava letnja haljinica, koja je jasno ocrtavala njene bokove i dekolte. „Dobro“, uze i krenu da oblači gaćice i grudnjak, sa silikonskim bretelama. Zatim je uzela češalj da sredi kosu. Imala je ravnu, ne mnogo dugačku, paž frizuru, koja je sa jedne strane više padala nego sa druge. Ne mogu vam opisati koliko je bila jebozovna. Na kraju, obuče haljinu i crne sandale, na štikle. Meni sinu još jedna perverzija u glavi: „Znaš, Viki, gazda je insistirao da budeš bez gaćica“, rekoh joj. „Ma daj. Je l’ on normalan? Izgledaći kao kurva“, reče razočarano. „Rekao je da poneseš gaćice u tašni. A i ko će da te vidi? Evo ja ću da ti pomognem da ih skineš“, priđoh joj i polako joj zadigoh suknjicu.

„Ti, izgleda, uživaš u ovome?“, nasmeja mi se malo. „Odakle ti to? Ali znaš da nemam izbora“, rekoh joj i polako joj skinuh gaćice i dodoh joj da ih stavi u tašnu. Taman je završila sa šminkom, kada se čulo zvono interfona. Bio je to gazda Danilo. Pustih ga da uđe unutra. Viki je još bila u sobi. Nisam znao kakvi su mu planovi, jer je sve nekako brzo išlo. Zvono na vratima.

lizanje od pozadi

„Ooo, kako je moj menadžer?“, nasmeja se Danilo, i lupi me ogromnom šaketinom po ramenu. „Đe si junačino? Đe je ona ljepotica?“, dobaci podrugljivo. U rukama je imao buket sa ružama i neko piće, nisam video koje. „Hajde uđi. Evo sad će da dođe“, rekoh mu. Danilo je bio stasiti 48-ogodišnjak. Bio je dosta viši i krupniji od mene. Možda, po mom mišljenju, malo i debeo, ali ogromnih ruku i ramena. Ulivao je strah kod mene svojom pojavom. To veče je nosio neku belu letnju košulju, otkopčanu do pola maljavih grudi, iz kojih je izvirivala ogromna zlatna kajla. Dole je imao lanene bež pantalone i crne espadrile. Nije baš bio gospodar stila, ali je želeo da stavi do znanja kako ima puno love.

Seo je na sofu u dnevnoj sobi. U tom trenutku je ušla i Viki u sobu, sva crvena u licu. Nije mogla da sakrije strah ili tremu. Ili oboje… Kad je ugledao, Danilo ustade i pruži joj ruku: „Kako si moja ljepotice? Odavno te nisam vidio“, uze je za šaku i poljubi je u obraz. Njena šaka je potpuno nestala u njegovoj. „Izvoli. Ovo je za tebe lutko“, pružio joj je cveće i flašu viskija. „Hvala“, reče Viki stidljivo i stavi cveće u vazu. „Jako su lepe ruže“, rekla je, crvena u obrazima. „’Ajde dođi. Sjedni malo do mene. A tvoj Milanče će da nam sipa po jedan viski. Hajde mali, sipaj nam po jedan viski. Sa ledom, naravno“, zapovedi mi Danilo. Otišao sam do kuhinje, uzeo tri čaše stavio led u njih i doneo na stočić u dnevnoj sobi. „A ne“, iskezi mi se Danilo, „samo za mene i tvoju ženicu. Ti možeš samo nešto bezalkoholno“. „Ali, ja ne pijem“, promuca Viki. „Hajde, moraš jednu, da se opustimo malo. Evo, ‘aj na eks“, reče i bukvalno joj je natera da eksira.

Viki se stresla i nije još ni došla do sebe, a on joj je sipao još jedan viski. „Hajde, sad ovaj polako“. Viki je, na moje čuđenje, prihvatila i drugi viski, iako sam skoro siguran da nikad žestoka pića nije pila i da je hvatalo i jedno pivo. Verovatno je bila pod tremom. Video sam da je viski uhvatio, jer je sve više počela da se smeje, na svaku gazdinu glupu i sirovu foru. On je počeo da je pipka po kolenu u da joj mazi butinu sa unutrašnje strane. Ona mu je blago gurala ruku, gledajući u mene. Međutim, on je uhvati za struk, privuče sebi i poče nešto da joj šapiće na uvo. Ona me je pogledala i počela da se cereka. „Pravi se, lutko, kao da nije tu. Ne obraćaj pažnju na njega. On nema ništa protiv. Je l’ tako Milanče?“, upita me pretećim tonom. „Nemam“, rekoh, kao hipnotisan, izbegavajući da ih gledam. „I bolje za tebe“, dobaci mi. „Hoćeš li da poljubiš čika Danila, lutkice?“, upita je i bez da sačeka odgovor, gurnu joj jezik u usta. Spremno ga je dočekala. Činilo mi se da će da je proguta, kako ju je žvalavio.

Ona mu se baš prepustila

Počeo je da joj mesi sise, a drugu rukom blago zavlači pod haljinicu. Ona je glasno ječala i zabacila glavu unazad. Danilo se vidno iznenadio kad je ukapirao da moja Viki nema gaćice. On poče blago da joj masira klitoris. Ona desnu nogu prebaci preko njegove leve, kako bi mu omogućila da nesmetano radi prstima. Užasnuo sam se pomisli da će je sad pojebati, ovde preda mnom. Ali moram reći da sam se bio strašno napalio, ali da sam se trudio da to ne pokažem.

cuckold drkanje kurca

Ispod njegovih tankih lanenih pantalona, vidno je bila izražena izbočina od njegovog kurca. On je uhvati za ručicu i stavi je na njegov kurac. Ona se nije bunila, već mu je nežno drkala preko pantalona. On joj je jednim potezom otkopčao grudnjak i bacio ga ka meni. „Svaka ti čas’ mali, dobro si pripremio ženicu“, dobaci mi podjebački. Onda se okrenu ka njoj i naredi joj da mu otkopča pantalone i izvadi kurac, što je ona i uradila.

Uzela je da mu blago drka kurac, dok joj je on mesio sise i strasno je ljubio. Jednu bretelicu od haljine joj je smakao sa ramena i tako oslobodio sisu i počeo da je gricka i sisa. Bradavice su joj bile maksimalno ukrućene, uzdisala je glasno od zadovoljstva. „Hoću da mi popušiš kurac, mala“, reče joj i, ne sačekavši njenu reakciju, uze je za glavu i povuče je prema svom kurcu. Ona se na trenutak zaustavi ispred njegovog kurca i osmatrala ga je dok ga je sa dve ruke drkala. Kurac mu je bio prilično veliki. Delovalo je da je deblji od njene ruke.

Polako mu je poljubila kurac i počela da ga liže, kao da je sladoled. Zatim ga je obuhvatila usnama i ubacila u usta, koliko je mogla. On joj je držao glavu i sklanjao kosu, kako bi mogao da vizuelno uživa u prizoru. Zatim se okrenu prema meni i namignu mi: „Uh, kako dobro puši. Kako su joj samo mekane usne“. Nisam mogao da verujem u ono što vidim. Meni nikad nije htela da puši, a sada je delovalo kao da uživa dok puši kurac mom gazdi. On joj izvadi kurac iz usta i uze gutljaj viskija, kao da hoće da predahne. „Je l’ vam namešten krevet u spavaćoj?“, upita me, onako poslovno. „Jeste valjda“, rekoh mu, onako kroz zube. „’Ajde idi proveri i zategni ga malo“, zapovedi mi „hoću da ti jebem ženicu u vašem bračnom krevetu“. Okrenu se ka njoj i nasmeja se: „Izvini, nisam ovako sirov, ali mali mora da sluša“, reče joj i poljubi je strasno. „Ne ljutiš se?“, upita je. „Ne ljutim se“, reče Viki, smeškajući se. „Znači, hoćeš da te tucam na vašem bračnom krevetu?“, upita je, kao ozbiljno. Ona za trenutak pogleda u mene, pa mu tiho reče: „Da, hoću“.

nabijanje glave na kurac

Šta sam mogao drugo, nego da ustanem i da odem da stinem pokrivač sa kreveta i zategnem malo posteljinu. U tom trenutku, videh kako Danilu nosi u naručju moju Viki i polaži je nežno na krevet. On je u međuvremenu skinuo pantalone i košulju. Bio je sav ogroman, sa malo izbačenim stomakom. Kurčina mu je bila takođe ogromna, što se pogotovu videlo kad je bio skroz go.

Ustao je i naredio mi: „’Ajde skini ženici haljinu i malo je mazi“. Ja sam kao hipnotisan prišao mojoj Vikici, skinuo joj haljinu i počeo strasno da je ljubim, ne razmišljajući da je do malopre pušila gazdin kurac. Pomislio sam da ovo možda i neće biti tako loše i da ću je i ja jebati. Ljubio sam joj sise i mazio klitoris. Ona mi je glavu gurala na dole i praktično me naterala da joj ližem ribicu. Bila je strašno napaljena i vlažna. uživao sem u pokretima njenih bokova.

Krajičkom oka sam primetio kako joj Danilo opet gura kurac u usta, dok joj ja ližem. Taman sam krenuo da otkopčavam svoje pantalone, kad me Danilo preseče: „Da ti nije palo na pamet! Dosta je bilo. Idi sedi tamo“, pokaza mi prstom na stolicu pored stočića za šminku. Ja kao da nisam čuo, nastavih da je ližem. On me uhvati za kosu i grubo odvede i posadi na stolicu. „Od sada, samo možeš da gledaš“, reče mi preteći. Zatim se vrati do kreveta i krenu opet da obrađuje Vikicu.

mmf trojka, oralni sex

Gurao joj je dva prsta u pičkicu, simulirajući da je jebe. Ona je bila van sebe od zadovoljstva. Onda joj podmetnu jastuče ispod guze i krenu da joj trlja klitiris sa svojom kurčinom. Nije nameravao da stavi kondom, niti se ona bunila zbog toga. Legao je preko nje i polako joj ga gurnuo u picu, dok je ljubio u usta.

Onda je počeo da sve jače i brže ubada. Nikad je nisam čuo da tako vrišti. Mislio sam da će komšije zvati policiju, misleći da je tučem. Onda se malo odvojio od nje, nastavljajući da je jebe. Bili su to odsečni pokreti penetracije. Tucao ju je tako neko vreme, a onda je legao na krevet i naredio joj je da ga uzjaše.

Namestio se tako da je mogu da vidim kako njegova ogromna kurčina ulazi u njenu pičkicu

Ona ga je opkoračila i polako se nabila na njegovu batinu. On je uhvatio za guzove i počeo da ih mesi i šamara, usmeravajući je kako treba da meša. Prizor je bio zapanjujući. Dok ga je jahala, čas su su ljubili, čas joj je on mazio i ljubio sise. Ne treba biti veliki stručnjak da bi se ukapiralo koliko oboje uživaju.

Onda je Viki počela da se trza, kao da je struja udarila. Znao sam da svršava. On ju je polako skinuo sa kurca i rekao joj nešto na uvo. Ona se okrenula i pogledala me, nasmešivši se zagonetno.

jahanje kurca

Ustade i krenu prema meni. Kad mi je prišla, jednu ruku mi je stavila na koleno, a drugu na rame. Ja sam krenuo da je poljubim, ali je ona izbegavala. U tom se Danilo pojavi iza nje i poče da je jebe otpozadi. Ona mi je dahtala i vrištala, bukvalno na par centimetara od glave. Danilo ju je jebao kao sivonja, pljeskajući je po guzi i gnječeći joj sise.

Onda je uze, baci je na krevet i visoko joj podiže noge sebi na ramena. Videlo se da je i on pri kraju. Jebao ju je skoro sat vremena. Delovala je kao da će se onesvestiti. Danilo je ubrzao ritam i sve jače joj nabijao. Pomislih – neće valjda svršiti u nju? Međutim, Danilo izvadi kurac i poče da je prska spermom. Nisam mogao da verujem da čovek može da izruči toliko sperme. Kompletno ju je poprskao: stomak, sise, lice, kosu… Ona se nije bunila, već je samo zadovoljno oblizivala usne.

Uzeo ju je u naručje i odneo do kupatila. Zajedno su se tuširali, što sam ja iskoristio da izdrkam svoj kurac. Bukvalno mi je 5 sekundi trebalo. Kad su se vratili, Danilo mi reče: „Svaka čast mali. Imaš super ženu. Nisam planirao da je večeras tucam, ali me je izludela bez gaćica. U svakom slučaju, nas dvoje ćemo sad malo da izađemo do grada, a ti u krevet. Nemoj sutra da mi kasniš na posao.“ „Pa čekajte gazda, zar nije bilo dosta?“, pobunih se ja. „Dosta je kad ja kažem da je dosta. Bolje ti je da mi ne protivurečiš“, brecnu se on na mene.

svršavanje po telu

Viki se nije bunila. Ponovo se našminkala, obukla samodržeće čarapice, promenila haljinicu i naravno ovaj put je obukla gaćice, ali tange.

cezar78

Nastavak: Nepristojna ponuda, III deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4 / Ukupno glasova: 2]

BDSM newsletter

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle tekstove i najave, upiši mejl:

Swing newsletter

Ako želiš da dobijaš Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl:

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca, a ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše: klikni ovde za više informacija

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

1. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

2.Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

3. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Ai, super story!?!

Extra pricica ,volio bi da nastavis sa pisanjem..Merlinka predlozi mu neku ideju za novu pricu