Nepristojna ponuda, I deo

Ni sam ne znam kako sam dospeo u ovu situaciju. Sa Violetom sam bio u braku 4 godine, a pre toga smo se zabavljali još otprilike toliko. Upoznao sam je dok je, još kao studentkinja, radila prevode nekih mejlova za firmu u kojoj radim. Inače, ja sam se zaposlio u tu firmu koja se bavila poslovima uvoza i izvoza, kao ekonomista, ubrzo posle fakulteta. Firma nije bila velika, ali su primanja bila redovne i, za ovdašnje uslove, više nego pristojna.

Violeta je bila cura iz provincije, očigledno željna da uspe u životu, a ona je tada pod tim podrazumevala da se nikako ne vraća posle studija u mesto iz kog je došla. Pošto je radila prevode za sektor za koji sam ja bio nadležan, često smo bili u kontaktu i provodili dosta vremena zajedno. Tu se negde razvila simpatija između nas. Ja sam u to vreme imao 30 godina, dok je ona imala 22. Bila je veoma lepa, nežna plavuša, plavih očiju i lepih punih usana, koje su se uvek zagonetno smeškale. Bila je visoka 170 cm, malo većih ali čvrstih grudi, izraženih bokova i trćaste guze. Bavila se plesom, tako da je imala lepu liniju, ali je opet bila sva nekako mekana i svilenkasta. Ja sam bio malo viši od nje, što mi je predstavljalo problem kad obuje visoke potpetice, jer je tada bila viša od mene.

Njoj se u to vreme otvoreno nabacivao moj gazda Danilo i davao joj svakakve nepristojne ponude. Inače gazda je bio Bosanac, tada 40 godina star, proćelav i jako krupan čovek. Imao je šake kao lopate i bio je vrlo prek i mutan tip, čak mislim i da je imao veze i sa one strane zakona. U svakom slučaju, prilično je pobesneo kada je saznao da sam ja smuvao Violetu. Vikao je: „Šta je glupača videla u tom žgoljavku?!“ Mislio sam da ću morati dati otkaz, ali ga je bes brzo prošao, bar se meni tako činilo. Bio je razveden, a u šemi je bio sa sekretaricom Majom, koja je bila moja koleginica sa faksa. Maja je takođe bila aktraktivna riđokosa žena, koja je bila udata, ali joj to nije smetalo da se tuca sa gazdom. Iskreno, i ja sam se uvek ložio na nju.

jahanje kurca

Iako ja nisam imao mnogo iskustva, mogu reći da mi je seks sa Violetom bio fantastičan, mada, kako je vreme prolazilo, doživljavao sam ga konvencionalnim, jer ona nije htela ni da čuje ni za kakve novine. U startu mi je rekla da ne namerava da mi puši, jer joj je to gadno. Par puta sam pokušao da je ubedim, ali bez uspeha. Ubrzo smo, nakon 3 meseca veze počeli da živimo zajedno. Kada je završila faks, venčali smo se. Bila je razočarana što ne može naći posao kao profesor engleskog, pa je često padala u depresiju. Stalno je kukala kako nemamo dovoljno love za putovanja, bolja kola, itd…

Pošto sam je mnogo voleo, rešio sam da nešto uradim, da dođem do više love. Pošto nije bilo nekih velikih mogućnosti, počeo sam da potkradam gazdu. Imao je puno poverenje u moje menadžerske sposobnosti i pustio me je da sam zaključujem poslove sa Nemcima, ne male vrednosti. Violeti sam govorio da sam napredovao i da sam postao izvršni direktor. Ubrzo smo kupili stan i auto, na kredit. Par godina smo jako dobro živeli i nismo se opterećivali što još nemamo decu.

A onda se sve preokrenulo…

Međutim, sve se zakomplikovalo kada sam startovao na poslu sekretaricu i direktorovu jebačicu, Maju. Jednostavno, želeo sam malo avanture, pošto je sa Violetom sex bio sve ređi i nezanimljiviji. Mislio sam da mi daje signale i kad se savila da dohvati neki papir koji je pao na pod, uhvatio sam je za dupe. Vrisnula je i opalila mi šamarčinu da mi je zujalo u ušima. Bila je besna i rekla je: „Platićeš mi za ovo!“ Ipak, pošto se narednih dana ništa nije dešavalo, mislio sam da neće biti problema. Prevario sam se.

jebanje od pozadi

Maja je imala pristup mojim fakturama i već je neko vreme znala da potkradam gazdu, ali nije ništa rekla. Zaledio sam se kada me je preko jednog svog gorile Danilo pozvao u njegovu kancelariju. Noge su mi klecale. Kada sam ušao, unutra je bio gazda i Maja, koja mu je pokazivala neke fotokopije i šaputala mu nešto. On joj je rekao da izađe. Dok je prolazila pored mene, kurvinski mi se nasmešila i namignula mi. Odmah me je suočio sa činjenicama i optužio za proneveru od oko 30 hiljada evra, iako nije bilo toliko. Nisam smeo da mu protivurečim. Dao mi je da potpišem menicu na tih 30 hiljada evra, što sam u strahu i učinio. Rekao mi je da pakujem prnje, izdrao se na mene, pretio mi zatvorom, lupio mi dva šamara i isterao iz kancelarije.

Dok sam se polako pakovao, nisam znao kako da Violeti saopštim istinu. Šta ćemo sa stanom, kolima… nisam znao kako da se izvučem. Odjednom se na vratima pojavila Maja. Šta sad ona hoće? „Kako si, švaleru?“, rekla je zajedljivo. „Zar si morala da mi tako smestiš, samo što sam pokušao da te muvam?“ „Pa, hvatanje za dupe nije muvanje, nego seksualno uznemiravanje. Ali mislim da to i sam znaš. Nego, nešto mi te žao, pa bih da ti pomognem…“, reče mi kroz kez.

„Kkk kako?“, pitah zamuckujući, ni sam ne znam zašto. „Danilo je voljan da se dogovorite oko otplate duga na rate, a da mu za protivuslugu namestiš da tuca tvoju Violeticu“, reče, kao da uživa u mučenju. „Ne dolazi u obzir!“ viknuo sam. „Dobro, samo da znaš ako se ne predomisliš za 5 minuta, policija dolazi po tebe. Znaš kako sa tajvim lepotančićima postupaju u zatvoru?“, reče kurvanjski.

vaćarenje u kancelariji

Sve mi se vrtelo u glavi. Šta sad da radim? „Ali ona neće pristati“, pokušao sam da se izvadim. „Pa ti je ubedi, to ti je poslednja šansa. Da li da kažem Danilu da si pristao?“, upita me skoro ozbiljno. „Kaži da ću probati“, rekoh snuždeno, ni sam ne znajući kako ću Violetu pitati. „Kaži joj da se neće pokajati, gazda ima veliki i debeo kurac i jebe ko životinja!“, zasmeja se i izađe.

Kada sam stigao kući, zatekao sam Violetu za kompom, kako radi neke online prevode. Odmah je skapirala da nešto nije u redu i insistirala je da joj sve kažem. Reč po reč, ispričao sam joj sve pojedinosti, osim ovog poslednjeg, koje i nju uključuje. Plakala je, vikala kako sam je razočarao, kako sam to mogao da joj uradim, šta ćemo sad, itd… „Znaš, gazda mi je ponudio rešenje“, rekoh snuždeno. „Kakvo“, pogleda me suznim očima. „On, Viki, želi da vodi ljubav sa tobom“, rekoh kao popišan. „Sa tim seljačinom da se jebem! Da li je on normalan? Nisi valjda pristao?“, zgranuto me upita. „Rekao sam da ću tebe da pitam.“ „Pustio bi da me ta životinja jebe?“, vikala je na mene. „Izvini, ali to nam je jedini izlaz. Viki, da li pristaješ? Moram da mu odgovorim do sutra“ „Govno jedno!“, skoči, lupi mi šamar i zaključa se u sobu.

Nakon nekoliko sati durenja, valjda i sama svesna situacije, reče mi da će uraditi šta mora. Ja sam skočio i krenuo da je poljubim, ali me odgurnula i rekla da je još ljuta na mene. Odmah sam Maji poslao poruku da je Violeta pristala. Odgovorila je da će me Danilo nazvati da se dogovorimo oko realizacije. Ubrzo, gazda me je pozvao i rekao da će doći po Violetu za dva sata, a ona nek se spremi i da obavezno obuče neku lepu letnju haljinicu. Pitao sam ga da li mora baš odmah, a on će na to šeretski u fazonu „gvožđe se kuje dok je vruće”…

lizanje pičke

cezar78

Nastavak: Nepristojna ponuda, II deo

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o