Seks na javnom mestu, ali bez voajera

Ipak se ložite n ato da imate seks na javnom mestu, ali nista baš fan toga da budete uhvaćeni na delu? Ovi predlozi će raspaliti strasti, bez previše uplitanja u egzibicionizam…

Seks u javnosti je neverovatan. Naravno, uvek postoji šansa da budete uhvaćeni na delu, što nije baš tako prijatan završetak akcije. Zato smo odlučili da sa vama podelimo ova riskantna, ali i seksi mesta za vođenje ljubavi, na kojima postoji veoma mala šansa da budete uhvaćeni.

Seks na haubi

Ima nešto što momke neverovatno napali, kada vide devojku na kolima. Odvezite se na neko udaljeno mesto, parkirajte se, i iznenadite ga sa jednim seksom na haubi. Čak i ako ne odete na put, garaža je sasvim dovoljna.

Uz prozor

Iznajmite hotelsku sobu na poslednjem spratu, to bi trebalo da vam obezbedi prelep pogled. Neka vas vaš dragi priljubi uz prozor, a vi slobodno pustite misli ka Majku Fazbinderu u filmu Sram. Ukoliko niste gledali ovo ostvarenje, verujte nama, seks uz prozor itekako pali.

Na žurci

Sledeći put kad budete kod prijatelja na žurci, ušunjajte se sa svojim momkom u kupatilo i jednostavno se prepustite strastima na brzaka. Činjenica da će te sve vreme čuti glasove ostalih gostiju daće oboma veliki nalet adrenalina.

U vašem dvorištu

Jesen je odličan period za seks napolju. Ukoliko imate dvorište razapnite šator i napravite mali kamp u sopstvenom dvorištu. Ostavite sve veze sa spoljnim svetom zaključane u kući i prepustite se osećaju divljine.

Wc u baru

Hotelski bar koji ima sopstveno kupatilo je pravo mesto za vas. Kako bi ste zagrejali vašeg momka, šapućite mu na uvo prljave reči, a onda ga krišom odvedite do wc-a i uradite to na brzaka. Koktel nakon brzog seksa? Da, molim!

Vaša spavaća soba

Ukoliko želite osećaj seksa na javnim mestima, ali da vas ne uhvate? Pretvorite vašu spavaću sobu u nestašnu igraonicu, tako što ćete postaviti jedan ili dva ogledala pored kreveta. Tako ćete dobiti osećaj da radite nešto veoma grešno, ali bez šanse da budete uhvaćeni. Plus, momke veoma stimuliše ono što vide, tako da će ih mogućnost da “prate akciju” dodatno napaliti.

Kućna teretana

Ukoliko vaš momak ima sprave za vežbanje kod kuće, predlažemo da se prvo malo preznojite pre nego što se bacite u akciju. Benč klupa ima odgovarajuću podlogu i kao stvorena je za pozu devojka na njemu. Neka vaš muškarac legne na leđa, zajašite ga i koristite svoje noge da se krećete gore-dole. Možete i da premestite klupu pored prozora, ukoliko želite veće uzbuđenje. On nikada više neće moći da trenira, a da ne razmišlja o prljavim stvarima koje ste radili.

Izvor: Cosmopolitan

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments