Ko sam ja i zašto erotski blog?

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ko sam ja i zašto erotski blog?

Ko sam ja?

Ja sam devojka koja ima trideset i jednu godinu, moj pseudonim na ovom blogu biće Marta King. Jer ako stavim svoje puno ime i prezime, strahujem da ću doživeti neki gang beng. Ili da će neki moj budući suprug, da bude jako nesrećan zato što misli da ima ženu kurvu, drolju. Takav je određeni deo balkanskih frajera. ‘Oće da jebu, a neće da žene. Ali svakako se svaka prava kučka uda na vreme, ja se još, na sreću, nisam udala.

Ja sam provincijalka koja je došla u Beograd da studira, i kako kaže jedan moj omiljeni lik iz jedne domaće serije, da okuša sreću u velikom gradu. U svom gradu završila sam nižu, ali i srednju muzičku školu. Završila sam muzičku akademiju u Beogradu, odnosno muzičku teoriju. Ali ne radim u struci, nikada me nije ni znanimalo da radim u istoj.

U toku studentskih dana, a i neko vreme posle završenog fakulteta, radila sam kao go-go igračica. Trudila sam se da to zna što manji broj ljudi, tako da sam u glavnom nastupala ili u unutrašnjosti, ili u inostranstvu. U taj posao sam ušla preko jedne svoje drugarice, bolje rečeno, ona me je ubedila da uđem u sve to. Ali moram da priznam da sam jako brzo počela da uživam u tom poslu, a uz to dobro i da zarađujem. Tako da sam krenula da radim jako često. Tokom školske godine svuda po Srbiji, a tokom leta na moru. Najviše sezona odradila sam po klubovima u Hrvatskoj i Crnoj gori. Ali sam radila i u Grčkoj, Bugarskoj. Takođe sam ne tako često nastupala i u nekom klubovima u Švajcarskoj, Austriji, Nemačkoj. Kako je zarada bila odlična, krenula sam da ulažem u sebe, svoj izgled. Ugradila sam silikone, jaču peticu, stavila malo hijalurona u moje usne, da dobiju na volumenu. Vodila, kao što vodim računa i sad o ishrani, trenirala za što bolji izgled. I cena je samo rasla. A ja sam bila sve srećnija.

Moj stil na sceni bio je uvek sličan i prepoznatljiv. Tange, providne kod ribice, tako da moja publika može da vidi i nju. Ne sto posto, ali da je vidi. Kratke majice na kojima se ocrtavaju moje bradavice. Fenirana kosa na ravno, sa efektnim nakitom na sebi, full šminkom, i uvek maskom koja prikriva samo moje oči. Igrala sam, zarađivala, i davala muškim pogledima sve što im treba.

Jedino šta mi je tu smetalo je što su svi mislili da se ja kao go-go igračica jebem za novac. I bilo je raznih ponuda. Ali ja sam takva da se jebem samo iz ličnog zadovoljstva, gratis.

striptiz

I to je razlog zbog čega sam posle šest godina aktivnog rada ovog posla, prekinula da radim isti. Tada sam dobila ideju da radim kao model na kameri, ali kako nisam htela da pokazujem lice, zarada i nije bila velika. Tako da sam jako brzo odustala od tog posla. Spakovala svoje stvari, i otišla u inostranstvo. Godinu dana sam živela u Minhenu, u Nemačkoj. U početku sam radila kao šankerica u jednom manjem kafiću. A onda sam upoznala jednog starijeg gospodina koji je iz Hercegovone, i koji je poznavao vlasnika jednog kazina. Taj stariji gospodin je hteo da me kresne, ali svakako mu nije pošlo to za rukom. Pomogao mi je da se zaposlim u jednom kazinu kod njegovog prijatelja, gde sam radila kao animir dama. Kako sam htela veću zaradu, pored posla animir dame, čistila sam neke zgrade. I tu dobijala solidan novac.

Bilo je jako zanimljivo, tokom dana sam u polu staroj odeći, čistim. A onda se skockam, i odem da radim svoj posao sa veoma bogatom klijentelom. Bakšiš je bio dobar, plata odlična. Ali je gazda hteo da me jebe, i kako se nisam dala, dobila sam otkaz nakon 9 meseci rada. Izgovor za moj otkaz je bio kako sam tu na crno, nemam sređene papire, i on ne može, i ne želi da stavlja sebe u ružne situacije zbog toga. Spakovala sam svoje stvari, opet. I vratila se u svoj rodni grad.

blogerkina pička

Kako sam znala da ne želim da radim u struci, želela sam da naučim neki posao, zanat, da bih mogla da se vratim u Beograd, i radim, zarađujem za sebe. Nisam želela da budem teret svojim roditeljima iako su mi uvek nesebično davali novac, kad god su mogli. Zaposlila sam se kao marketing agent u jednoj lokalnoj radio stanici. Ali tu je plata bila mala, zapravo radi se na procenat. Mojih je 15% od svake reklame, pa koliko smaram, i ubedim ljude, toliko i para. Radila sam to da bih imala neku, bilo kakvu obavezu, i da bih imala, koliki-toliki džeparac.

Otišla sam u jednu privatnu akademiju, da bih videla koji kurs mogu da upišem. Tu sam završila kurs šminkanja, ali nekako mi to nije bilo to, ne znam koliko je taj posao dobra investicija u današnje vreme, kada ima mnogo kozmetičkih salona, konkurencija je velika. Tada sam upisala i kurs masaže. A odmah posle njega završila i kurs za manikir i pedikir.

Devet meseci sam provela u svom rodnom mestu. A onda se na kratko vratila dobrom starom poslu go-go igračice da bih zaradila za novi početak u Beogradu. Radila sam jednu letnju sezonu u Crnoj Gori. I oktobra 2014. godine se vratila u Beograd. Gde i sada živim.

klabing trojka

Radila sam u nekoliko kozmetičkih salona, a onda krenula da radim za sebe. Radim kao maserka, što po pozivu u nekim salonima, ali isto tako i privatno.

Zašto ovaj seksi blog?

Umetnica sam u životu, umetnica sam u sexu, prijateljstvu. Sve u meni, sve oko mene. Sve je to jedna velika, luda umetnost. Imam veliku seksualnu želju, moji apetiti su uvek bili veliki. Ali gledam da sve to radim sa stilom, sa nekim pravim frajerima. Gledala sam na internetu, gde mogu da iskažem svoju maštu, svoje piće. Da to podelim sa mnogo ljudi.

Šaljite mi vaša pitanja
Otvorila sam e-mail adresu za sva vaša pitanja [email protected] Pitajte me šta god poželite, šaljite mi i predloge za tekstove. Pitajte me sve, ali bukvalno sve. Odgovoriću najiskrenije na sva vaša pitanja i tomiradi.com će objaviti to na mom blogu. Igrajmo se, ukljućimo maštu i neka ovaj naš tomiradi.com mikro svet postane jedna velika igra.

Lutala sam internetom, tražila. Kad god sam imala vremena. Ne tako često, ali sam prosto tražila. Tako sam naišla na tomiradi.com zajednicu. Malo istražila šta se sve tu nalazi, i shvatila da je to mesto gde mogu da ostavim sve svoje istinite seksualne priče, moju maštu, moje perverzne misli. I ova avantura za mene tek počinje. I pisaću i zbog sebe, ali i zbog vas. Volela bih da puno muških alata bude nadrkano na moj mozak. Da zbog svakog mog slova, dok vaše žene, devojke, ljubavnice, kombinacije spavaju, vaša muda budu ispražnjena. A onda da zbog svega toga što ste pročitali, unapredite vaše misli, želju, vaše seksualne apetite. A ko zna, možda me negde, neko od vas i sretne, i dobije od mene sve ono što nema a zaista želi.

Seks je svima na prvom mestu, to je jasno. Tako da o čemu drugom da pišem ako ne o njemu?

Moj ljubavni i emotivni život

Svoju seksualnost spoznala sam već u šestom razredu. Tada se desilo moje prvo trljanje ribice. I radila sam to jako često, kao što i radim, i dan danas. Nevinost sam izgubila u šesnestoj godini života. Tog momka sam zaista volela, četiri godine smo proveli zajedno, u za taj period života, jako ozbiljnoj vezi. Zajedno smo upoznavali ceo taj svet seksualne želje i snage. I uspeli smo, upoznali smo ga do kraja. Probali smo razne stvari. Jedino nikada nismo imali sex na javnom mestu.

Pored ove duže veze, iza sebe imam dve baš lepe i ozbiljne duge veze, koje ću pamtiti samo po divnim stvarima do kraja svog života. Bilo je tu puno ljubavi, puno svađa, lepih trenutaka, puno sexa, puno sperme na meni, u meni. Taj mali fetiš da muškarci svršavaju u mene naterao me je da skoro stavim i spiralu.

sperma u pički

Bilo je i mnogo kraćih veza, dužih ili kraćih kombinacija, jebanja na jednu noć. Ali i perioda bez sexa, gde sam koristila razne igračke, i malo je veći. Ali kako sam jako uska, nikad nisam uspela da ga stavim lepo do kraja. Nije da nisam pokušavala. Ali on, njegov glavić je tu da vibrira na mojoj ribici, kad poželim to.

Ono što je zanimljivo, jako puno mojih jebača je nosilo ime Marko. A nekako je moj mozak ukapirao da se nikada nisam kresnula ni sa jednim Nenadom. Čudno, toliko Nenada u državi, a nikad me nije opalio niti jedan. Takođe sam ukapirala da mi je najbolji seks bio sa vagama, i da sam najviše jebača imala u tom horoskopskom znaku. Ne znam zašto, ali sam počela da obraćam pažnju na te neke stvari, i kako sam krenula da vraćam film, shvatila sam sve ovo.

web cam sex

Kombinacije su mi bile najlepše. Dobar seks, bez puno smaranja. Dobro prijateljstvo pre svega, a onda još bolji sex. Tako da sam shvatila da želim da imam samo dobre kombinacije, sve dok ne naiđe onaj baš sto posto pravi. I mnoge od tih kombinacijama će vam biti opisane detaljno u mojim pričama koje slede.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Autor ovog posta je:

Marta King


Sex je umetnost. A ja sam umetnica, koja će svojom seksualnom snagom spasiti svet.

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x