Upoznali smo se u autobusu, a izjebao me je u javnom WC-u

Jedan je od onih dana kada od osvita osetim zov i sve veću želju za kurcem. U neko vreme se pripremam, ono, higijena i rutina. Idem na bus, pa na destinaciju, na kojoj ću nadam se dati oduška svojoj strasti.

Stojim u polupraznom busu. Pogled mi se ukrsti sa čovekom koji sedi i drži novine u krilu. Ne znam zašto, ali sam zadržao pogled duže. On, ne skidajući pogled, pomeri novine i spusti ruku u krilo, i blago se nasmeši. Da bih se uverio da li je to slučajno, i ja, onako stojeći uz prozor, prinesoh ruku, svom. Na to čovek jedva primetno, osim za mene, protrlja već pridignut kurac i ne skidajući pogled, klimnu glavom.

Kao omađijan, privučen nekim tajnim magnetom, od kojeg me podiđe jeza, zadrhtah i na slilčan način spustih ruku na svoj probuđeni kurac.

Čovek ustade i priđe mi. Obojica stojimo uz prozor, ja levo, on do mene. Osetim dodir njegovog kolena. Nisam se pomerao i on pojača pritisak, na koji ja, posle nekog vremena odgovoram. Sad smo se već dodirivali butinama. I šake nam se dodirnuše, a onda čovek spusti dlan na moju nadlanicu. Topli dodir učini da zadrhtah.

gej muvanje u javnosti

Kako se bližila krajnja stanica, čovek tiho upita:
– Hoćeš li?

Klimnuh glavom, on mi stisnu ruku i pođe ka izlazu. Sačekao je da siđem i bez reči krenuo kao obližnjem javnom WC-u.

Pratio sam ga kao omađijan

Unutra, prošli smo pored pisoara i reda kabina, do jedne otvorenih vrata, prazne. Kad smo ušli, prvo ja, pa on, zatvorio je vrata. Stajali smo jedan prema drugom kad me on rukama na mojim bokovima privuče sebi i pripi se uz mene. I dok su nam se dignuti kurčevi trljali, vlažnih, poluotvrernih usta utisnu mi poljubac koji me je pretvorio u njegovu igračku. Dok smo jedan drugom sisali jezik, držao me je, onako preko trenerke, za kurac, a drugom rukom vodio moju drugu ruku ka otvorenom šlicu, iz kojeg smo, zajedno, izvadili njegov kurac, veliku, tvrdu, toplu kurčinu. Okrenuo me je, jednim potezom smakao trenerku i gaće i uterao mi ga…

gej seks u javnom toaletu

Napaljen, spremno sam ga dočekao. Okrenut licem prema WC-šolji, nagao sam se, oslonio rukama na zid i istrćio se, odupro i krenuo telom, dupetom, unazad, nabijajući se na njegov poveći i podebeli kurac, čiji me je pečkurarsti glavić probio u prvom naletu. Gurnuo ga je, ostetih ga ne nekoj anatomskoj granici, i posle snažnog, nemilosrdnog zabijanja, poče da me jede, zanlački i strasno.

Vadio ga je i zabijao, mejajući dubinu prodora i učestalost kojom se napred-nazad zarivao u mene. Osetio sam i tačno znao dokle mi prodire jer mu je glavić deblji od „tela“ kurca. Disao je sve šumnije, tiho ječao, dok mo se telo tesno pripijeno uz moje, treslo, što sam osetio i odgovorio spontano, jer sam i ja isprekidano disao i tiho ga ohrabrivao da istraje da me jebe, jebe do samog omamjujućeg vrhunca.

Neočekivano, dogodi se! Osetih kako me puni semenom, vrelom lavom sperme. Uz ječanje, uzdahe i krike, počeh i ja da svršavam, polusvestan, a srećan.

gej seks u toaletu

Ovo moćno karanje smo začinili strasnim poljupcima, i kao da nismo želeli da se razdvajamo. Zakazali smo za subotu, znajući i ja i on, da može da nam bude lepše.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:

1
Komentari

1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
prvo novi prvo stari najpopularniji
Obavesti me o
Neven

Titravo svetlo filmskog platna Popodne jednog tmurnog jesenjeg dana posle odlaska do pošte, i vrlo brzog završavanja posete, jer nije bilo ljudi, izašao sam sa namerom da, kad sam već u gradu, prošetam, pogledam koji izlog, svratim u knjižaru, ne bi li našao neku zanimljivu knjigu. Kako mi se nije išlo kući, koračao sam pomalo besciljno, dok se ne nađoh pred bioskopom. Uh, pomislih, od kada nisam bio u bioskopu, a pošto mi se film, prema naslovu i fotografijama izloženim na ulazu, učinio zanimljivim, uđoh. Za čudo, bilo je malo gledalaca, te ja sedoh u treće sedište zadnjeg reda desno,… Čitaj dalje »