Nemoj da oblačiš gaćice večeras

Registrovani korisnici ne vide reklame

Koja pesma Vas pokreće? U poslednje vreme, meni dan počinje i završava se sa starim hitom Nadie Ali tj. grupe iiO – Rapture. Kakva reč, kakva muzika… osećam je svakom ćelijom svog bića.

Srđan tako deluje na mene. Kao droga, lako se navući i postati zavistan. Mislila sam da sam već otupela od svih nevolja; porodičnih problema, bolesti i bede. Imam posao i svakodnevnu kolotečinu odlaska na isti i borbu za egzistenciju. Ne znam gde je vreme proletelo; u sve manje lepih dešavanja i druženja sa prijateljima, u nemanju izbora da putuješ, da napreduješ, u povlačenju u sebe i svoju ljušturu jer je i to bolje od slušanja tuđih jadikovki. Dosta mi je toga da je svakom njegov problem najveći i da je svaka porodica „luda” na svoj način i da su ljudi postali toliko sebični i proračunati da ne čuju a kamoli saosećaju sa drugima.

U knjigama, filmovima, bavljenju sobom čovek se lako izoluje i postane nesvestan okruženja u kome živi. A koliko je samo bitno okruženje?! Imate toliko primera na netu šta i kako dobra muzika i vibracije utiču na molekule vode. A poznato je da je voda većinski sastav našeg organizma. Brus Lipton je na primerima ćelije u dobrom i lošem okruženju, razvio čitavu nauku uticaja misli na razvoj našeg organizma kao i uticaja ostrašćenosti na samoregeneraciju ćelije. Sve jeste u nama i sve jesmo mi i naša percepcija stvarnosti.

Energija koju je Srđan doneo sa sobom me je oduvala, izula iz cipela i osvežila na način koji ću dugo pamtiti kao novi početak, ponovno rađanje. Zaljubljenost koju osećam nije više samo ka jednom, posebnom i mom muškarcu, već prema životu i svetu uopšte. Samo jedna kvalitetna osoba u vašem okruženju može da utiče na vašu ličnu ekspanziju i procvat u svakom smislu. I tu jednu osobu je danas jako teško naći, ali se javlja – spontano i kada to najmanje očekujete, ali verujete.

Da li možete da se setite dana prve zaljubljenosti? Kako ste izgledali, osećali se? Ja sam smešna, sama sebi. Smejem se, čak i sebi gledajući se u ogledalu. A moram da priznam, da nikada više vremena nisam provodila pred istim. Spremam se po dva sata za viđenje sa dragim. Nikada nisam bila lepša, ženstvenija. Koža mi je zategnuta i blista. Uticaj redovnog seksa i njegove sperme. Sve mi je bitno i računa se.

Za razliku od svakodnevnog nude izgleda i šminkanja, unela sam boje na sebe. Rumenim se i onako od stida zbog prethodno iskušene večeri i nevaljalstava u krevetu. Izgrižene usne su napućene bolje od botoksa. Pomeram lične granice umeća i otvaram se. Igram se i istražujem. Sve mi je slatko. Lakiram nokte na rukama i nogama u krv crvenu, na radost. Sa posebnom pažnjom biram veš koji će tek malo pokriti i uneti dozu misterioznosti u susret a ponekad i čitav asortiman „samo za njegove oči i ličnu predstavu”.

Da, otkrila sam korset, haltere i otvorene grudnjake i to daje more novih ideja za igrarije. Srđan ne zaostaje u radoznalosti i afinitetima, pa me je vodio u Sexy shop i izabrali smo tek par „sigurnih” igračkica sa kojima umemo da se izborimo.

A to je bio samo početak „navlačenja na drogu”. Nosim samo suknje, haljine i miniće. Pa, moje duge noge moraju da dođu do izražaja. Još na visokim potpeticama, ihajjj – mogu da trčim. Da me vide kolege, ne bi verovali i mislili bi da patim od bipolarnog poremećaja ličnosti. Na poslu sam zakopčana do grla i strogo u pantalonama. Izvukla sam pramenove i posvetlela svoju dugu smeđu kosu. Sijam i spolja i još više iznutra.

Ne sećam se kad sam se toliko i mnogo smejala i radovala svakom novom danu, susretu. Pevam pod tušem, igram i učim da tverkujem kao Rihanna u spotu sa Drake-om. I to je hot, hot, hot. Devojke, probajte! Nikada brže nećete osetiti tvrdu izbočinu kako iskače iz pantalona kao zapeta puška i uvek spreman, nikada tvrđi i veličanstven u svojoj pojavi i veličini. O daaa, njegovo veličanstvo Kurac. I nikada vas brže neće nataći željan, nego kada ga dodirujete i udarate guzom. I nikada više neće stenjati i tražiti je: „Neverovatna si! Prelepa! Moram da te imam? Daj mi… samo mi daj, svoju guzu?!”

Ostalo znate, udaraće Vas svojom kitom dok Vas ne raspameti i raspoluti, da se trzate u transu i posustajete s nogu. Brzo i duboko, ali tako vatreno da ćete osetiti strujne udare od njegovih zabadanja i krvi koja Vam se penje do ušiju i granice eksplozije tj. orgazmičkog vrištanja.

Tverkovanje može da uzbudi i raspali i Vašu maštu, tako što ćete za kratko vreme biti znojave i vlažne i pohotno jebozovne. Da li ćete brže iskoristiti snažni buzdovan da ga dohvatite ustima i s pola snage i vremena iscedite i usisate u sebe i dalje mešajući guzom kao da tamo očekujete da eksplodiraju i vaši sokovi? Ili ćete dozvoliti sebi da dobijete packe po guzi toliko da se zacrveni i da vas svaki udar – dodir ruke pa maženje dodatno zapali i uzbudi, dok Vas dotični ne baci na krevet i uzme pod svoje? Stvarno je do Vas i do trenutka, ali itekako mnogo inspiracije i mogućnosti izbora… Sa Srđanom je sve lako!

„Kaži mi šta ti treba? Šta želiš, reci mi? Da te dodirujem ovde?”

Pa bi mi prošao kroz kosu, zastao kod uha – naježila bih se odmah od njegovog daha i baritona.

„Ovde?”, nastavljao bi ljubeći me po vratu, s posebnom pažnjom i tananošću obrađujući ono jedno mesto od koga bih osetila da sam ovlažila dole, već.

„Želiš da osetiš moje prste po sebi, svuda, priznaj?”, dahtao bi mi ponovo u uho. „Želiš da te tucam. Želiš da osetiš kako ti stiskam zadnjicu. Želiš me, koliko?”, mazio bi mi pa stiskao grudi, uvrćući bradavice do ivice bola i kada bih se izvila da ga odgurnem, samo bi se zaleteo svojim jezikom i ljubio me, ljubio toliko lepo da sam se topila od miline i zaboravljala gde sam. Bože, da postoji medalja za ljubljenje – on bi je svakako osvojio.

To nije poljubac – usne se srele i vode ljubav. Ne, to je kao da je sva pažnja usmerena na to da Vas neko očara i hipnotiše igrom i svojim jezikom. To je kada mislite da ste pronašli ritam i dubinu, naiđete na novinu i ponovo u talasima – toplo i hladno, grublje i nežnije, sa ugrizom ili bez. To je utopija, koja se ne uči već si prirodno talentovan ili ne. Ja tek pokušavam da budem dosledna umeću.

Ti poljupci, dodiri, reči koje bi kao eho odzvanjale mi u ušima „Šta želiš?”, predigra u kojoj je on bio predator a ja ona koja je podjednako uživala u bolu i zadovoljstvu; bili su dovoljan eliksir da se osećam živom, energetski jakom i sve više gladnom još većih izazova i zadovoljstava. Nestajale su granice svake sramežljivosti i rana prošlosti.

Bilo da smo kišno popodne provodili u stanu kuvajući, gledajući filmove, igrajući se društvenih igara u skidanje ili prilikom izlaska, gde bi jedno drugo merkali i postavljali izazove u vidu „da te vidim sad na delu ili kladim se da ne smeš”. Svaki dan je bio praznik i inspiracija/motivacija za „življenje punim plućima” i radovanje.

„Učini mi uslugu, nemoj da obučeš gaćice večeras?”, rekao mi je Srle, nadigavši obrvu i pogledavši me najmolećivim pogledom, nevinašca. Znala sam šta to znači i nikada pre nisam to uradila i tako sebe ogolila. Sada je to bio izazov za mene da pokažem koliko sam svesna sebe i onaga što jesam i potvrda njemu koliko mu verujem.

A isplatilo se itekako, bili smo na koncertu u Pozorištu – naši prijatelji iz rock band-a su svirali. Udobne stolice, prigušeno svetlo koje je bilo usmereno na pozornicu, domaća i strana rock klasika su mamili na pokret, đusku, pevanje. U nekom trenutku mi se Srdjan opasno približio i došapnuo: „Vidim da uživaš, ali imam nameru da te dovedem do vrhunca, ovde i sada!”

Poljubivši me grleno kao zaključak konstatacije, Srle je suptilno prebacio kaput preko mene, zadigavši mi suknju ispod i usmerivši se na moj otvor. Da li treba da Vam detaljišem o tome koliko su brzo njegovi prsti našli put do mog klitorisa, sa koliko predanosti je i nonšalantno ulazio jednim, pa drugim prstom, kako me je mazio pa razvlačio najosetljivije delove mog međunožja, naginjući se tek malo i dodirujući me ramenom samo, kao da mi govori kako onaj gitarista razvaljuje na bas gitari.

Ne znam dal’ me je više palilo to što sam svesno pristala na igru čija sam pravila znala i koja su se podrazumevala, ili taj ambijent, moja muzika ili to što izgledamo tako nonšalantno opušteni kao ostatak publike koja se zabavlja? A istina je bila da sam se znojila i uvijala u stolici, crveneći od stida. Ne, nije me bilo briga da li neko može da nas vidi i shvati šta se dešava, već od moje sve veće i narastajuće želje da se nabijam na njegove prste i osetim ga dublje u sebi. Počela sam da klizim sa stolice, besramno šireći noge ispod kaputa. Sva čula su mi bila nadražena do maksimuma, zatvorila sam oči, grizla usnu i gutala knedle dok mi je nos bio preplavljen njegovim mirisom, a uši osetljive na njegov bariton.

Mislim da sam odskočila sa stolice, kada se nagnuo i dobacio mi: „Tako ti lepo stoji ta zajapurenost! Tvoje crvenilo je dražesno. A koliko izgaraš pod mojim dodirima je prosto fascinantno. Mogao bih samo da te gledam i uživam u pogledu.”

„Misliš mučenju?”, prosiktala sam, besno.

„Ne draga, želim da te gledam dok svršavaš. Želim da znam da sam te doveo do kraja. Da pokupim sve tvoje sokove rukom”, dodao je značajno me pogledavši i stisnuvši mi nabrekli brežuljak. Nije trebalo mnogo da se sputavajuća bujica izlije iz mene, telom mi je strujala vrelina a kratki trzaji i moje griženje usana i jezika sputavalo je dahtanje. Ostala sam bez vazduha, preplavljena i nesvesna ičega oko sebe. Omlitavelu potom na stolici, Srle me je nežno poljubio i mislim da sam čula: „Najbolja si!”

Držao me je za ruku, sve vreme, izvodeći me iz Pozorišne sale. Da me je neko pitao šta sam slušala, ne bih tačno znala da mu odgovorim. Bila sam zanesena i nesvesno sam počela da kujem plan kako ću i kada imati sledeću priliku da ga ja tako, javno iznenadim i pojebem? Smeškala sam se i osećala krajnje prijatno u idejama koje su mi padale na pamet. Još uvek mi je bilo toplo, posebno oko srca. Sam kraj te već dovoljno divne večeri se nije odigrao kako sam planirala; mojim odlaskom pod tuš i zadovoljno u krevet.

Srle je imao druge planove. Pa je moju potrebu da utolim žeđ dolaskom u stan i kopanju po frižideru za ledom, iskoristio da mi priđe sa leđa i pokaže mi drugačiju želju. Razumela sam nešto nalik stenjanju dok je tvrdoću svog kurca trljao i smeštao međ moje guzove.

Brzo me je oslobodio majice. Kada se dohvatio mojih grudi, stiskajući bradavice tako snažno preko grudnjaka, osetila sam ponovo kako mi se pica grči od zadovoljstva. Bila sam brzo vlažna i željna da ga osetim jako i brzo u sebi. Uzdahnula sam kada mi je zadigao suknju i zabio tri prsta u moje međunožje, istovremeno me nabijajući otpozadi.

Iako masivan, frižider se ljuljao i pomerao od našeg gurkanja. Primetivši to, Srle me je presamitio preko obližnjeg stola i tražio da se čvrsto oslonim na njega. Brzo se oslobodio svojih pantalona, gaća i skinuo mi grudnjak. Prešao mi je rukama kroz kosu, preko ramena, otežalih sisa sa nabreklim bradavicama, stiskao ih je, gnječio i tako jako uvrtao, da je bolelo. Skoro da mi je ostavljao tragove prstiju po leđima i rebrima, koliko me je jako stiskao.

Sa njegovim uglavljenim kurcem među mojim blago raširenim nogama, svaki dodir je stvaro dodatnu prijatnost i potpaljivao vatru među nama.

U takvom stanju, malo me je iznenadio udarac rukom po guzi. Nekako sam ga i priželjkivala. drugi udarac je za nijansu bio snažniji, a kod trećeg sam već jauknula. Mazio me je posle po delovima koji su brideli. Ruke su mu bile na mojim kukovima, dok mi je glavićem dražio klitoris. Glasom, promuklim od zadovoljstva me je upitao: „Je’l ovo ono što želiš, što ti je potrebno?”

Dodatno uzbuđena tim iskrenim pitanjem, odgovorila sam:  „Da. Ti si sve što želim u sebi!”

Još više ga izazivajući, uzdižući i šireći noge (eto do čega dovodi tverkovanje), dodala sam bezobrazno: „Snažno, molim te Srđane, tucaj me jako!”

Držao me je za kukove dok i navlačio na sebe, dok je udarao i prodirao divljački. Brzo smo stigli do vrhunca. Bio je tako tvrd i snažan, da sam uživala u sebi i njemu. Kada sam osetila da se Srđan grči i sama sam se zadovoljno prepustila uživanju. Moje telo se trzalo u ekstazi i izvlačilo poslednje trzaje snage i životnih sokova iz njega.

Zadovoljni i zadihani smo se opružili preko stola. Nekoliko minuta se čulo samo kako pokušavamo da dođemo do daha. Skupivši svu preostalu snagu, Srđan me je odneo u spavaću sobu i spustivši me na krevet, poljubio.

Da li mi je potrebno išta više od doživljenog zadovoljstva i sreće tako ispunjenog dana u ljubavi sa Srđanom, razmišljala sam posle tonući u san?! Sa osmehom na licu, zaključila sam da nije i da imam sasvim dovoljno inspiracije i motivacije za sledeći dan tj. praznik!

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

lepa ženska priča. gde ima twerk da se trenira u bg?

Hvala na preuzimanju moje priče, srdačan pozdrav AnaisNinSA

3
0
Would love your thoughts, please comment.x