U kojim situacijama treba da izbegnete seks?

„Nije mi baš do seksa” seks

To je ono kada on baš insistira, a vama nije apsolutno ni do čega. Pristajete samo da ga ne biste naljutili, zar ne?

Seks koji rezultira povredama

Za vreme takvog divljeg seksa sigurno ne razmišljate o posledicama, a i sve da vam padnu na pamet, verujete da imaju svoju svrhu. Ipak, kada sve prođe, ostaje samo bol i otekli zglob.

„Tužan” seks

Jednostavno je nemoguće osećati se seksipilno kada ste tužni. Teško je uopšte imati seks sa nekim kada izgledate kao da ste do malopre plakali. Da, pristali ste zato što ste se nadali da ćete biti bolje raspoloženi. Ipak, to se nije dogodilo.

vezana i jebana

Seks iz zabave

Ako ste zaljubljeni i imate seks iz zabave sa svojim dečkom, tu nema ničeg lošeg. U drugoj situaciji to se ne savetuje. Ne možete, kad god vam je dosadno jer nemate dečka, tražiti usputnu zabavu.

Prisilni seks

Ne dozvolite da se nađete u situaciji kada ste pod velikim uticajem alkohola i da uopšte nemate snage da odbijete nekoga. Ne moramo ništa više reći osim da je ovakav seks pogrešan, štetan i ilegalan. Nažalost, krajnost ovakvog seksa predstavlja silovanje kada se ženska volja uopšte ne dovodi u pitanje.

Pijani seks

Složićete se s mišljenjem da je ovo jedna od najgorih vrsta seksa, posebno zbog onog odvratnog osećanja kada se ujutro probudite ni ne sećajući se samog seksa. Ipak, gaćice, odeća i obuća dovoljan su podsetnik da ga je bilo.

pijani seks

Izvor: Blic Žena

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:

Komentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o