Moj život u incestu, XVII dio

Nastavak priče: Moj život u incestu, XVI dio

Pozdrav drugari, evo da nastavim ja sa svojom ispovesti…

Jaše Milka na meni i nabraja kako će mi sredit sestru, snajku, mlađu ‘ćer… ja vidim da ona u bunilu svršava, sve bi dala da ne prestane, kad odjednom se ukoči, suze joj navrle na lice, gleda u mene i reče: „Šta mi ovo radiš, sva se trzam od tvog kurca!”. Ja je spustih pored sebe na krevet i počnem mazit. Pitam je: „Jel’ istina to što si rekla da ćeš mi naštimat sestru i snahu i ćerku?” Ona me pogleda i reče: „Ne sećam se da sam ti to rekla, a i ako jesam, to je bilo u bunilu. Al’ ako ih želiš, pokušaću, samo se zareci da me nećeš prestat jebavat!” Ja joj reko’: „Pa neću, kad god bude prilika jebaću te, pogotovo ako se ja i Mica uzmemo”. Ona me poljubi i reče: „Čim uhvatim priliku srediću ti snahu. Ona će doć’ za mjesec dana, par dana ovde sama, pa eto ti šanse da je jebeš.” Ja reko’ super i počnemo ponovo da se mazimo i opet ludilo. Zaspali smo negde pred zoru, iscrpljeni i umorni. Probudila me je, jedva sam stig’o na vreme do kasarne. Zavučem se u kancelariju i čitav dan sam prespav’o. Naveče ja i Mica u kafiću se nađemo. Zezali se i ona kaže da se spremim, sledeću sedmicu svako veče spavamo zajedno, jer ovu sedmicu spavaju Ana i moj vojnik. Ja odma smislim plan da njega moram prekomandovat kod kolege da ne bi bilo sumnjivo.

Ujutro popričam sa kolegom da on uzme njega sebi i kažem mu kad mu javim, da mu uvali dežurstvo. Kolega se samo nasmije i kaže da sam lud. Sledeće veče otišli su i Dule na spavanje u stan, ja sa Micom zez’o se… Još nisam sebi doš’o, ujutro kažem kolegi da Duletu da dežurstvo i on me posluša. Ja negde oko podne odem do trgovine gde radi Ana, a ona bjesna, ljuta, samo što ne ujeda. Ja je počnem zezat, a ona mi reče mogu li je malo sačekat da me nešto pita. Ja izađem ispred i sačekam je, ona uziđe, zapali cigaru i kaže meni: „’Ajde reci šta hoćeš, šta si se umislio? Šta ti mi smetamo, zašto nas rastavljaš?” Ja joj reko’: „Slušaj mala balavice, moraš prvo da kažeš o čemu se radi”, a ona mi prebaci što sam Dulu stavio na dežurstvo ovu sedmicu kad znam da on treba sa njom spavat u stanu. Ja se nasmija i reko’ joj: „Lutko moja, ja sa Dulom nemam ništa, on nije više kod mene u jedinici, zato ne znam o čemu se radi”. Ona me začuđeno pogleda i reče: „Izvini onda molim te, al’ mi treba tvoja pomoć”. Ja reko’: „Kaži”, a ona mi reče kako ne sme sama bit u stanu, pa Dule bi bio sa njom, mogu li sredit kako da ovu sedmicu bude slobodan. Ja reko’: „Mogu probat, al’ večeras ne može, mora dežurat. Jedino od sutra, zamoliću kolegu”, a ona meni: „Šta onda dugujem za uslugu”. Ja ‘nako kao iz topa: „Seks!” Ona me pogleda i reče: „Ti si lud”, okrene se i ode u trgovinu. Ja do kioska gde radi Mica, malo bio kod nje i kažem da ne mogu večeras izać, da ću morat dežurat.

Kontam, malo sam preter’o

Idem da odmorim. Idući prema kasarni, srećem Anu na putu, ide kući, vidno ljuta. Kaže mi da  stanem i ja stado’. Ona onako ‘ladnokrvno reče: „Može, sredi Duletu da bude slobodan i dobićeš seks”. Ja se nasmejah i reko’: „Izvini mlada damo, ja ne želim bilo kakav seks sa tobom, već seks za pamćenje. Kad me dobro zadovoljiš, biće rješeno” i krenem. Ona mi reče: „Stani budalo, treba mi usluga, dobićeš seks za pamćenje, dođi večeras u stan, biću sama”. Ja je pogledah i pitah je jel’ sigurna, a ona reče da jeste. Tu se rastanemo.

Veče dođe, ja u stan, ona me čeka. Otvorih vrata a na njoj providni ogrtač svileni, ispod kojeg nema ništa. Kaže: „Ulazi, šta si blen’o”. Ja uđoh, ona mi doda peškir i reče: „Idi pod tuš, čekam te u sobi”. Ja na brzinu pod tuš i za njom otvaram vrata sobe, a ona leži na krevetu gola…

gola devojka na krevetu

Ja kleknem pored kreveta, zadignem joj noge i počnem da je ližem. Malo se kao izmicala, al’ za par sekundi krenu da se primiče, vidim da joj prija. Liz’o sam je bogami dugo, svršila je jednom i počeo da je hvata i drugi.

Ja onda ustado’, podigo’ je, a ona sva zajapurena poče da me žvali i spušta se niže: počinje da mi drka i pogleda me u oči: „Znam da znaš da Dule ima mali kurac, al’ meni prija. Ne znam ‘oćul’ moć posle ovog tvog buzdovana sa njim doživit orgazam?” Ja joj na to rekoh: „Ne brini, ima tebe, možeš ti to”.

Ona ga uze u usta

Vidim da se izmiče, ali ja je uzmem za glavu i nabijem par puta. Ona poče grcat i ja je pustih. Zadignem joj noge a iz pice joj curi koliko je navlažila. Naslonim ga na ulaz i počnem lagano ulazit. Ona samo zastenja i reče: „Cjepaj me, ovo mi baš prija!”

misionarski seks

Ja krenem da joj ga nabijam do kraja. Vidim po njoj kad ga nabijem ona jekne, al’ ne od zadovoljstva nego baš od bola – nije navikla na velik. Malo se ja kontrolišem da ne idem do jaja dok se ne opusti. Jebem je, ona cvili, vidim da je blizu, ja ubrzam i krenem ga do kraja zabijat.

Ona me uhvati za leđa i kroz stenjanje kaže: „Pocepaj me da ne mogu hodat” i zagreba me noktima po leđima. Vidim da ona počinje svršavat, i ja krenem da je nabijam sve jače i jače, dok se nije ukočila i počela da cvili i viče: „Stani, stani, ubićeš me”. Ja ga izvadim, uzmem je za kosu, nabijem joj u usta i svršim, nedajući joj da izbaci nego da proguta.

Kad sam se ispraznio, ona se sklupča na krevetu i reče da sam obični manijak i da sam je rasturio, da idem u kuhinju na kauč spavat, da je ostavim. Ja se okrenem i odem pod tuš. Lagano se opustio, topla voda mi prija, kad odjednom se otvoriše vrata od kupatila: ulazi ona, gleda me i reče: „Mogul’ i ja sa tobom?” Ja se osmehnu i reko’: „Slobodno”. Ona ulazi, hvata me za kurac, žvali me odma’, jezik ja prihvatam. Ona se odmače i kaže: „Manijak jesi, al’ moram priznat da si dobar i da si me izjeb’o baš onako kako sam oduvek željela”.

jebanje pod tušem

Počnemo se ponovo mazit pod tušem, ja je naguzim i uđem joj zguza. Udarih par puta, ona kaže: „Stani, nezgodno mi je, ‘ajmo mi do sobe. Imaš noć da me cjepaš, da mi kurac ne pada na pamet bar mjesec dana. I onako onaj moj svrši na drkanje, a posle me samo muči.” Ja je uzeh za ruku i krenemo prema sobi…

Nastavak: Moj život u incestu, XVIII dio

Boki i Mica

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o