Moj život u incestu, XVI dio

Nastavak priče: Moj život u incestu, XV dio

Pozdrav drugari, hvala za pohvalu i podršku na Tviteru. Drago mi je da sam uspeo da vam zagolicam maštu. Za one koji ne znaju, moj Tviter profil: Wojer3 i da ja ne dužim, nastavljam sa svojom ispovesti…

Odemo mu pod tuš, krenemo se mazit i ona se spusti krene da mi puši. Vidi se da nema iskustva, guši se jadna. Ja je podignem i okrenem, pritisnem uza zid i krenem da je jebem.

Nije nam trebalo dugo; svršili smo, samo ovaj put sam joj nabio u usta i svršio. Malo se bunila al’ sam je držao za glavu i nisam puštao dok ga nije iscedila, i poslednju kap.

Istuširamo se i legnemo. Nismo celu noć oka sklopili, stalno smo se mazili i jebavali.

Ujutro ja na pos’o kad oko devet sati imam poziv sa kapije da dođem. Ja tamo, kad gospođa Milka zove na telefon i pita jel’ bilo išta, a ja joj reko’ da je i da je mala nevina, al’ voli kitu. Ona mi reče da dođem večeras posle 10 u dvorišnu zdradu pored garaže. Ja odem do Mice na kiosk, kažem da imam dežurstvo i odmorim se.

Naveče oko deset odem kod Mice, a ona upalila sveću u dvorišnoj, kao da se ne vidi svetlo.

Uđem unutra, odma’ se počnemo ‘vatat i ljubit

Ona mi kaže da želi da joj sve ispričam. Ja je povalim na neki sto i krenem lizat i lagano u prekidima pričat, ona se napalila kao luda! Ja joj gurnem prst u guzu, a ona se samo strese i svrši. Kaže mi da je ponela kremu da je dobro podmažem i da probam da joj ga stavim u guzu.

pripremanje za anal

Ja je lagano počnem lizat, uzmem kremu i krenem joj mazat guzu. Natrpam unutra dosta kreme, okrenem je, naslonim na sto, raširim joj guzove i namažem i kitu, i krenem ulazit u nju. Ona poče cvilit i viče da stanem jer je boli. Ja ga izvadim i pomazim, malo je smirim i objasnim joj da je moram nabit skroz i da će je bolit, al’ ako to želi, tako mora, posle će se priviknut i neće je bolit.

Ona se složi sa mojom pričom, uzme majicu, stavi u usta da ne cvili i ja ga naslonim i uguram glavić. Ona se sva trza i čuje se da jeca. Ja je uzmem za ruke i napravim trzaj, zabijem joj ga do jaja. Ona ispusti majicu iz usta i plače, ali ja ne puštam, nit se pomeram, do kraja zabijen u nju.

Ona se kao otima, al’ ja ne puštam. Kad se malo smirila i privikla na bol, ja joj pustim ruke, podvučem svoju ruku i počnem da joj mazim kliću. Ona počinje da se opušta i kao polako pomera, al’ ne prestaje da plače. Vidim ja da ona ubrzava i njen plač prelazi u uživanje i stenjanje, i ja krenem da je jebem i ubrzavam.

karanje milfare u dupe

Nije mi dugo trebalo da joj počnem svršavat u guzu. Valjda od tople sperme il’ od trljanja kliće, i ona se zgrči i poče svršavat. Izvadim ja iz nje, a ona ne može da se pomeri. Uzmem je, spustim je na neku stolicu i počnem je mazit. Brišem joj suze i smirujem je. Kad se smirila, ja nazad u kasarnu, ona u kuću.

Sutra veče se nađem sa Micom i pitam kako je porodica, a ona mi reče da je dobro, jedino mama ima problema sa kičmom, ne može ustat ni na wc, boli je, pa joj pomaže i zato ne može ostat dugo. Ja reko’: „Ok, ako mogu šta pomoć, tu sam”.

Tu se ja i ona dogovorimo da ćemo se zvanično počet zabavljat

Sve ok, viđamo se svako veče, mazimo, ljubakamo… Nakon jedno dvadesetak dana, meni poziv – ponovo na kapiji. Ja se javim, Milka na telefonu i kaže meni da večeras dođem u njenog brata stan koji one imaju na čuvanje. Ja reko’: „Ok”, odem do Mice na kiosk i kažem da večeras ne mogu, da moram na dežurstvo i spremim se. Jedva doček’o da veče počne padat. Odem do stana, pozvonim, kad ono ništa. Izađem iz zgrade i sednem na klupu tu u blizini i posmatram kad će ona doć, kad nakon neki’ deset minuta ide Milka sa Anom i mojim vojnikom, dečkom od Ane (inače se zove Dule”. Tu se oni rastadoše, Dule i Ana zagrljeni odoše, a ona u stan i ja za njom.

skidanje i drkanje

Pozvonim, ona otvara i odma’ me grli, ljubi, hvata za kurac. Ja pomisli’ – šta joj je? Uđem unutra, zatvorim vrata, a ona već do pola se skinula. Ja se skinem i odma’ na brzinu joj ga nabijem da je jauknula, al’ bogami počela i svršavat, koliko je bila napaljena.

Nije ni meni trebalo puno: svršim u nju i legnemo jedno pored drugog. Mazimo se i pričamo, ona mi ispriča kakvi su planovi za čuvanje stana, da su se dogovorile ona i cure da Mica i ja budemo sledeću sedmicu, a onda će njoj doć muž, pa će ona i muž sedmicu, pa onda Ana i Dule. Ja ju pita’: „A ja?”, i onda: „Kako ćemo?” Ona reče, preko dana kad imam vremena da dođem kod nje jer cure rade pa ćemo se jebavat. „Ok”, ja joj kažem da smo se ja i Mica dogovorili da ću joj ja bit zet, a ona me tako strasno poljubi i vidno sretna i kaže: „Uz zahvalnost, sa’ćeš da me tucaš!”

Opet u guzu, al’ ovaj put će ona da se nabija sama. Ja joj reko’ ok i  da se popne ona na mene. Krene lagano da se nabija, dobro se podmazala. Ja je uzeo za sise i mjesim, malo jednom rukom diram kliću, kad ona odjednom sjuri do jaja i poče da se trese i stišće me rukama za grudi i stišće nogama.

analno jahanje kurca

Sva se grči i počinje da bunca i viče: „Jebi ovu staru pičku! Razvali! Potrgaj me celu, srediću ti da jebeš Anu, da mi jebeš i sestru Miru, i snahu Zoru…”

Nastavak: Moj život u incestu, XVII dio

Boki i Mica

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o