Moj život u incestu, XV dio

Nastavak priče: Moj život u incestu, XIV dio

Pozdrav drugari, evo da nastavim svoju ispovest. Neki me čitaoci kontakritaju preko Tvitera i traže da im napišem šta se desilo dalje, sa nestrpljenjem očekuju nastavak. Biće nastavak, ispričaću do kraja svoju ispovest. U svakom slučaju, hvala na lepim komentarima, i da ja ne dužim sa uvodom.

Uđemo nas dvoje pod tuš i počnemo ponovo da se mazimo. Tu ona hoće da se dokaže da zna i krene pušiti. Bilo je lepo al’ vidi se neiskustvo; čim se dig’o počela se gušiti. Meni bilo smešno al’ pustio sam joj na volju.

Dignem je iz čučećeg položaja i onako ostijeći joj ga zavučem. Tuš sljeva vodu po nama, doživljaj fantastičan za mene, al’ vidno da nije za nju. Nema iskustva pa se ne zna ni naštimat.

Uzmem je ‘nako mokru u naručje, odnesem do kreveta, stavim joj noge sebi na ramena. Ona se malo opusti, a ja joj ga zavukoh.

Vlažna, što od vode, što od sokova…

Krenem žestoko da je jebem, ne obraćajući pažnju na njeno jecanje i trzanje. Jebao sam je jedno 15 minuta, već me snaga izdala. Izvadim ga, uzmem je za kosu, nabijem joj u usta i istresem se. Ona poče da grca, ne paše joj okus sperme, al’ ja ne puštam dok nisam i poslednju kap istres’o u njeno grlo.

Sve je progutala kad sam je pustio lagano se odmaknem od nje, ona ustade i kaže da sam lud, mogla se ugušit i ode do kupatila, opra zube i brzo se vrati. Još smo se malo ljubili i zaspali.

duboko grlo, sperma

Probudili smo se ujutro, ja na pos’o a ona ostala da sredi stan i dogovorismo se da se vidimo sutra jer ja večeras dežuram. Pada noc već velika. Negde oko pola noći vojnik me zove; imam tel. poziv.

Ja na kapiju, kad gospođa Milka na telefonu, pita me: mogu li doć do nje, al’ ne u kuću nego u dvorišnu zgradu, treba me nešto. Al’ da pazim da me neko ne vidi. Ja polako dođem do kuće, kad vidim u dvorišnoj zgradi pored garaže gori neko svjetlo al’ jedva. Ja na vrata, otvara Milka, upalila sveću kao da se slabije vidi.

Ja je poljubih, a ona odma’ uhvati za kurac i poče da ga drka i priča kako ne može zaspat jer ga želi, a i želi da joj ispričam od sinoć kako je bilo, jesam li jeb’o Micu. Ja joj ispričah, ona se napalila kao luda, popela se na mene, zajašila me i nabija se. Dva puta je svršila.

obrnuta kaubojka

Drago joj je što sam joj ćerku izjeb’o

Pita me jel’ ću nastavit da ih jebem obadve. Ja se nasmejah i reko’: „Ako vama paše, što da ne, al’ bih voleo još nešto”. Ona reče: „Reci šta, možda mogu pomoć?” Ja rekoh da želim da jebem i mlađu ćer, Anu. Ona me malo zacuđeno pogleda i reče da ona nema ništa protiv, al’ da mi ne može ništa tu pomoć jer bi bilo jako rizično, boji se da se ne bi njih tri posvađale.

Ja joj reko’ da ne brine ništa, da ću ja to rešit. Naguzim je ja i krenem da je jebem zguza. Ona stenje, prija joj. U jednom momentu me pita jel’ još uvek želim da joj ga stavim u guzu. Ja reko’ da može. Ona mi pruži neku kremu da je podmažem, a ja ga ne vadim iz nje. Počnem da joj podmazujem guzu. Kad sam je lepo podmaz’o, izvadim ga iz pice i prislonim na guzu, pritisnem, al’ ona poče da cvili kako je boli. Ja joj reko’ da se opusti, mora prvi put bolet, al’ kad uđem biće super i neće je boljet.

jebanje milfice u guzu

Ona se stisnula, uzela majicu i kaže mi kad ona stavi majicu u usta da je nabijem i da ga ne vadim dok se ne smiri. Ja joj još jače raširim guzove, naslonim ga na guzu. Kako sam dobro namaz’o glavić, on uđe, ona zagrize majicu a ja bez oklevanja zabijem joj do jaja i ukočim se. Tako joj ne dam da se pomakne.

Ona se uzdiže, kao da ‘oće da se otme, ja je uhvatih za ruke i stisnuh. Povukoh ga do pola i ponovo joj ga nabijem. Ona vrisnu, majica joj ispade iz usta, a suze joj liju na oči. Govori plačnim glasom: „Molim te vadi, ne mogu ja ovo”, a ja je još više stegnem i krenem jebavat. Vidim na njoj da se smiruje, pustim joj ruke a svojom rukom joj počnem trljat kliću.

Ona sve manje ječi i vidim da se opušta

Jebem je tako nekih 5 minuta, ona onda reče da stvarno više ne može, i ako mi nije problem da ga stavim u picu i ispraznim se jer u guzi ništa više ne oseća.

karanje matorke u dupe

Ja je pustih, ona leže, ja pored nje, kad ona ne može mrdnut ničim. Tu ja odustanem, malo je mazio, a kad se sabrala da može uć u kuću, ja odoh u kasarnu a ona u kuću. Sutradan naveče se nađem sa Micom u kafiću i pitam je kako kod kuće, a ona reče: „Sve ok, malo mi mama bolesna, ne može hodat, nešto je kičma boli, čitav dan leži” i da joj je spremala i da ne može ostat dugo, da mora kući jer je stvarno bolesna, mora joj malo pomoć i do wc-a da ode. Ja reko’: „Ok” i mi se tu rastanemo i dogovorimo da se sutradan nađemo u onom istom stanu.

Nastavak: Moj život u incestu, XVI dio

Boki i Mica

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments