Moj život u incestu, XIV dio

Nastavak priče: Moj život u incestu, XIII dio

Pozdrav drugari, evo mene opet da nastavim sa svojom ispovesti. Nakon dva dana nađem se ja u kafiću u blizini kasarne sa starijom ćerkom od gospođe. Pošto nisam rekao ime, gospođa se zvala Milka, a starija ćerka Milica, nadimak Mica, a mlađa ćerka Ana. Tako, da vas upoznam sa imenima, da razumete ko je ko. I da nastavim…

Nađosmo se ja i Mica u kafiću i malo se bolje upoznamo. Ostali smo dugo u noć. Otpratio je do kuće, lepo nam je bilo, al’ ništa se nije desilo što se tiče seksa sem jednog poljupca u obraz i dogovora da se nađemo za dva dana u istom kafiću.

Tako i bi, nakon dva dana se nađemo i upustimo se malo u dublji razgovor i zaključak padne da se počnemo zabavljat. Opet ništa od seksa, ali je bilo mali ljubljenja, malo maženja i to je to. I dogovor da se nađemo sutradan ujutro.

Dobivam poziv sa kapije da imam posetu. Ja dolje kad gospođa Milka. Pozdravimo se i pita me jel’ možemo negde sest nasamo da popričamo. Ja je povedem u kancelariju, a usput mi ona reče da je suprug otišao na liniju i da će za 15 dana ponovo doć.

Uđemo mi u koncelariju, ja je odmah uhvatih za sise i počeh ljubit. Ona prihvati igru i krenu me raskopčavat, ja nju skidat. Kreće maženje, lizanje, ona se u trenutku preznoji i poče se trest. Poče svršavat uz jako velike krike.

Malo mi bi smešno, al’ ja je povalim, ‘nako napaljen zabijem joj odma’ do jaja. Ona se samo zgrči i poče trest, svršava. Ja pomislih u sebi – bože, pa ova je nimfomanka, može svršit kad hoće! Ja je počeh onako, što bi se reklo, žestoko jebavat.

jebanje na stolu

Zabijam se u nju kao lud, vidim da ću svršit, a još bih malo da je tarem. Siđem sa nje i okrenem je od pozadi i krenem da je jebem ludački. Ona cvili kao mala kuca. Ja joj pljunem na guzu i uguram joj prst, a ona zajauka i viče: „Nemoj molim te, nikad nisam to probala”.

Ja je još jače počeh jebavat, al’ prst ne vadim

Ona ne prestaje cviliti, ja ne mogu više izdržat i počnem je punit, kad odjednom se i ona poče nabijat sama i viče: „Ne prestaj, svršiću”. Ja još se jače nabih u nju tako i prst ugurah do kraja. Ona se samo strese i pade na krevet a suze joj navrle na oči.

Ja legnem pored nje i počnem je ljubit i mazit a ona reče: „Nemoj molim te da ti padne napamet da me zaboraviš ikad, jer ovako nešto mi se nije do sad u životu desilo”, i još doda: „Znam da se zabavljš sa mojom ćerkom, nemoj da joj kažeš za nas, to bi je razočaralo, a mislim da ti ne smeta da nas imaš obe”.

prst u guzi uz jebanje

Ja se nasmejah i rekoh: „Ok, ako tebi paše, meni je to ok”. Kažem joj ja da se trebam nać sa ćerkom večeras i da imam u planu da je jebem, a ona mi reče da nema ništa protiv i da joj javim sutra telefonom jel’ pristala ili nije, da zna da mi pomigne na neki način ako ne bude htela i ako pristane, moli me da ne svršavam u nju jer je još mlada, pa da ne bi zatrudnjela. Ja reko’ ok i rastanemo se.

Naveče ja u kafić kad u kafiću jedan moj vojnik pobeg’o i sjedi sa Micom i Anom. Kad ugleda mene, prepade se, a ja onako kulerski ga potapšah po ramenu i reko’: „Ne brini, uživaj samo”. Naručim piće, on meni njih hoće da predstavi, a ja mu reko’: „Opušteno, poznamo se” i uđemo u priču. On i ana se zabavljaju već pola godine, upoznali se u trgovini gde ona radi.

Sve ok, ja uzmem Micu za ruku i krenemo šetat. Ja je odma’ počnem ljubit, uz neko obližnje drvo je naslonim i počnemo se ‘faćkat. Pitam je dal’ želi da ide sa mnom do moje kancelarije, ona mi reče da ne bi. Nije da ne želi al’ se boji da je vojska ne bi zezala da je drolja, jer ona radi u jednom kiosku, svi je poznaju. Ja malo bolje razmislih – pa to je ok.

lizanje glavića

Tu se ‘faćkali, ljubili i razišli se

Dogovorili smo se za sutra naveče i svak’ sebi ujutro. Ja nazovem Milku i kažem joj da nije bilo ništa i uz to joj kažem razlog, a ona mi reče ok i pita me da nisam spreman večeras da idem u grad u stan od njenog brata da prespavam, jer on je na putu a neko treba obić stan, pa će ona sa Milicom dogovorit da nas dvoje idemo noćit. Ja joj reko’ spreman sam, samo nek mi javi. Ona reče da ne brinem, sve će ona to rešit.

Tako i bi; negde pred samu noć, ja dobih poziv sa, kapije da dođem, imam telefon za deset minuta. Ja na kapiju, malo sačekam, kad zove mene Mica da ima mali problem, da ne može večeras izać, mora ić u grad, pa bi me zamolila ako mi nije problem i nemam obaveze da pođem sa njom. Ja pristadoh na dogovor, gde se nađemo i krećemo, dolazimo u grad. Odemo na kafu i ona mi kaže šta je u pitanju: ako mi ne smeta da mogu sa njom prespavat u stanu pa ćemo zajedno ujutru kući. Ja pristanem, malo smo švrljali po gradu i krenemo u stan.

Uđemo unutra, a ona se napalila gore od mene. Čim smo ušli i zatvorili vrata, ona me odma’ zaskoči i poče ljubit i mazit.

jebanje na stolu

Ja je krenem skidat i ona mene. Za par sekundi smo bili goli i ja joj ruku stavih na picu, a ona mokra i vrela kao da sam stavio ruku u vruću vodu. Kurac mi se dig’o, ‘oće da pukne. Povalim je na sto i zadignem noge na ramena i sjurim ga odma’ do kraja, a ona zajauka i povika: „Polako, molim te, nevina sam, boli me”.

Ja joj nisam verovao, kako je klizni u nju? Nisam ništa osetio. Ja se odvojih od nje i počeh da ga vadim, kad vidim krv na kurcu. „A jebiga, što mi nisi rekla?” Izvadim iz nje i počnem da je ljubim i mazim, a uz to joj se izvinjavam. Ona se smiri malo i poče se ljubit, a ja joj počnem stiskat sise i trljat klitoris. Ona me jako zagrli i reče da stanem jer će svršit, a željela bi da svrši kad je u njoj.

Ja je pustih i legoh na leđa i rekoh joj da se popne i sama nabija. Ona tako i napravi: sjede na njega i krenu da se spušta. Ja je uhvatih za sise i počeh da ih stišćem, kad ona odjednom se zgrči i nabi se do jaja uz vrisak i trzanje. Trajalo je to nekih desetak sekundi. Pogleda u mene i nasmeši se. Kroz osmeh reče: „Ovo je predivno, ‘oćeš da nastavim da i ti svršiš?” Ja joj reko’ ako ona može hoću, ako ne može da nema veze.

jebanje od pozadi

Ona se nasmeši i reče: „Pa ti si predivan, a mislila sam da si obični grubijan. Pošto znaš bolje od mene, reci kako da ti se postavim da se isprazniš, al’ molim te ne u mene.” Ja joj reko’ pošto je sad izgubila nevinost u pici da se naguzi da je jebem zguza, a sledeći put kad se nađemo mora sredit guzu da joj uzmem nevinost i u guzu, a i to nam je najbolja zaštita: ja ću se praznit u nju i to u guzu.

Ona se nasmeja i reče: „Dobro, valja sve u životu probat”. Onda se naštima, ja uđem u nju lagano, pica joj još uvek vrela i puna sokova. Ja krenem lagano jebavat, a ona u jednom momentu reče da mogu slobodno jače jer je pali, i ona će svršit opet. Ja krenem da je jebem i osetih kako ona stenje, ubrzano diše i poče da se trese i svršava.

Al’ i ja sam blizu. Ubrzam malo, izvadim ga i počnem joj špricat po leđima. Svršio sam, što bi se reklo, k’o konj. Kad sam završio, ona ustade, piljubi me i reče: „Hvala za ovaj doživljaj, ‘ajmo pod tuš!”

sperma po leđima

Nastavak: Moj život u incestu, XV dio

Boki i Mica

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o