Ivan me je ispunio toplinom ovog ljeta

Registrovani korisnici ne vide reklame

Pozz, zovem se Andrea i gotovo cijeli život živim u zgradi u velegradu, kao i još nekoliko mojih prijateljica s kojima se redovito nalazim na kavici. Najčešće smo kod Ane, ona je naših godina, malo se kasnije doselila, kao jedva punoljetna cura sa sela i tada malim sinom Ivanom kojeg je dobila u vezi sa starijim, ali dobrostojećim likom. To ljeto je Ivan baš maturirao, a Ana je sa svojim starkeljom otišla u njegovu kuću na moru, Ivan im se trebao kasnije pridružiti. Tu sam zavidjela Ani, ode već krajem proljeća na more i ne vraća se do početka jeseni.

Kako je kao i svi mladci mislio na zabavu, Ana me zamolila da joj povremeno počistim stan i zalijem cvijeće, a onaj njezin je to čak i plaćao. Iako imam solidno plaćen job, pinka sa strane uvijek dobro dođe. U principu sam rijetko išla na more, uglavnom sam preko ljeta ostajala u gradu. Mjesta za parking koliko hoćeš, pijuckaš kavicu u kafiću bez gužve, a kada se svi vrate s mora, onda sam ja zapalila da izbjegnem gužvu, a ovu jesen se selim u kućicu koju sam naslijedila od tetke.

Taman je počelo ljeto, otišla sam u Anin stan da zalijem cvijeće, ušla sam u dnevnu, a kad ono Ivan je ležao na kauču i taman je krenuo natezati svoj nabrekli kurac. Koji neugodnjak za oboje, Ivan se brzo uspravio i nespretno obukao. Iako sam iz pristojnosti zatvorila oči, bradavice su mi se trenutno ukrutile a pička zapalila i ovlažila. Ali kako je Ivanu bilo neugodno, očito nije skužio, krenuo se ispričavati:
– Ajoj teta Andrea, neugodno mi je, izvinite, nisam znao da ćete doći, nemojte reći mami…

Ivan me je ispunio toplinom ovog ljeta

Brzo sam dohvatila rakijicu iz bifea, natočila mu i rekla:
– Popij i smiri se, sve će biti u redu – i otišla sam zaliti cvijeće. Iako sam bila gotovo dvadeset godina starija, njegov kurac mi nije izlazio iz glave, bogme sam se narajcala.

Prekinula me je zvonjava mobitela, bila je to Ana:
– Bok draga, kako si?
– Evo zalila sam cvijeće kako smo se dogovorili – kada je upitala za Ivana, vidjela sam kako mi Ivan u panici maše da ništa ne govorim. A Ivan, a kao i sva mlađarija leži na kauču, već sam vidjela njegov užasnuti izraz lica, i igra igrice. Ivan je odahnuo. – Bez brige draga reći ću mu da se primi nekog posla. – Ana mi je onako u šali napomenula:
– Draga, nemoj samo raditi, uživaj u ljetu, u gradu ima slobodnih muškaraca taman za super avanturu, uživaj kad ja ne mogu, i koristi zaštitu, a i ne moraš. Ako ti netko napravi bebicu ja ću je čuvati… – Nasmijale smo se i završile smo razgovor.
– Hvala vam teta Andrea što me niste cinkali – rekao je Ivan s olakšanjem. Natočila sam mu još jednu kratku da se skulira i rekla mu:
– Bez brige, razumijem, mlad si dečko i imaš potrebe, sve ostaje među nama. – Sjela sam skroz uz njega i upitala ga: – Nego, ako nije tajna, o kome si maštao? – Malo ga je to pitanje zbunilo, pa sam nastavila: – Sigurno je ona mala Darija s prvog kata? – Malo se zapiljio u moje noge, malo u sise, i promrmljao je:
– Paaa, da, slatka je Darija. – Nastavila sam:
– Bez brige, meni možeš reći. Da li je poznajem?
– Pa, ovaj da… Malo je starija… – Kako je rakijica počela djelovati, i Ivan je bio malo slobodniji, ali se još suzdržavao.
– Super, koja je? Možda ti je mogu namjestiti… – namignula sam mu i lagano mu dodirnula ruku – Zgodan si, vjerujem da bi imao šanse, ali moraš biti malo hrabriji.
– Paaaaa teta Andrea, vi ste mi zgodni… – Vidjelo se da je poprilično napet… – Nemojte se ljutiti, molim vas – vidjelo sa da se malo uplašio.

A ja sam se navlažila, bradavice su mi se ukrutile, a moja vulvica ga je htjela u sebi. Stavila sam u ruku na koljeno i lagano ga krenula maziti, vidjela sam da mu je nabreknuo. Malo je bacao pogled na moje grudi, malo na noge…

tip drka kurac, muška masturbacija

Pitala sam ga:
– Ivane sviđaju ti se moje noge? – Progutao je knedlu i potvrdio. – Onda ih nemoj samo gledati, već ih dodirni. – Stavio mi je ruku na koljeno i lagano prolazio bedrima, bio je znojan. Uzela sam njegovu ruku i stavila je s unutrašnje strane bedara i lagano je vodila ispod ljetne haljine. Primakla sam mu usne, prvo sam ga poljubila u vrat, i malo sam mu rukom prešla preko nabrekline. Prolazila sam usnama po vratu, gricnula mu ušnu resicu i šapnula mu: – Kada si drkao, da li si maštao o meni? – Iako se opustio, jedva je izustio:
– Da. – Stavila sam njegov dlan sa bedra, skroz ispod haljine na moje međunožje, gaćice su mi se ovlažile, na dlanu je osjetio vrelinu moje prijateljice.
– Osjećaš kako je vrela i vlažna? – Još je bio malo zbunjen, ali je rekao:
– Sviđa mi se. – Uhvatila sam ga s obje ruke za vrat, primakla mu usne i stavila jezik u usta.

Počeli smo se strasno ljubiti, jezici su nam se preplitali…

Stavila sam mu ruku ispod majice, a on mi je dirao grudi, bradavice su mi se ukrutile. Skinula sam mu majicu, ustala sam i skinula sam haljinu, dok je Ivan skinuo hlače. Kurac mu je nabreknuo, ali bio je sputan, još uvijek u gaćama.

Uzela sam ga za ruku i odvela do njegove sobice. Sjeli smo na krevet i nastavili se ljubiti. Raskopčala sam grudnjak, sise su mi ispale. Ivan je raširio oči, ali ih je nastavio mijesiti, odlično se uživio u ulogu. Rekla sam mu da mi lagano ljubi sise i gricka bradavice. U jednom trenutku sam ga pogledala u oči i rekla mu:
– Uzbuđena sam, a ti? – Potvrdio je dok sam mu dirala ukrućeni ud. – Želiš li ga staviti u moju mačkicu? – Gutao je knedle, ali je potvrdio.

Ivan me je ispunio toplinom ovog ljeta

Rekao je da mu je prvi put i nema zaštitu.
– U redu je – odgovorila sam, poljubila ga i rekla mu: – Ako ti je prvi put, moraš ići do kraja. – Nisam ni ja imala zaštitu, bila sam svjesna rizika, ali to me samo još više palilo. Skinula sam gaćice, skinuo ih je i Ivan, kurac mu se oslobodio, stršao je u vis, a i jaja su mu bila napeta i slobodna, vidjelo se da su puna. Pomislila sam – njihov sadržaj će biti uskoro u meni! Tada sam osjetila leptiriće u trbuhu.

Polegla sam Ivana na sebe, pomogla sam mu, i on je samo kliznuo u mene. Počeo je lagano gurati, a onda sve brže. Osjetila sam svaki udarac u sebi, i svaki put kada mi ga je zabio osjetila sam kako je udarao jajima. Uživala sam i počela glasno stenjati, a Ivan je ubrzavao. Bila sam blizu, Ivan je rekao:
– Dolazi mi!
– Nemoj ga vaditi, svrši u meni! – Još par puta, zabio ga je do kraja i zastao, ispunio mi je rodnicu do kraja. Ja sam svršila i glasno zastenjala dok sam osjetila kako mu kurac pulsira u meni i prazni se, a moju maternicu puni svojom mladom spermom.

Ivan se srušio na krevet do mene. Bio je uspuhan, pogledali smo se u oči, nasmijali i nastavili se ljubiti. Dodirnula sam njegova jaja, bila su prazna, sva sperma je završila u meni. Nakon što je bila zarobljena u jajima, slobodno se raspršila u mojoj toploj maternici.
– Ivane kako je bilo?
– Super – rekao je s osmjehom. – Tvoja mama je rekla da ćeš idućih dva mjeseca raditi i pridružiti ćeš im se na moru tek krajem ljeta. – Nasmiješio se i potvrdio. – Zamolila me je da pripazim da ne landraš okolo i ne trošiš lovu, zato ćeš morati idući mjesec nakon posla dolaziti kod mene da te imam na oku. – Sav je bio ozaren, iduća dva mjeseca smo se družili kod mene.

Ivan me je ispunio toplinom ovog ljeta

Nakon radnog dana smo prvo otišli pod tuš razmjenjujući nježnosti, sapunjajući se. Posebno sam uživala kada mi je sapunao grudi, to me posebno uspaljivalo. Uglavnom kada sam mu oprala već dobrano nabrekli kurac, naslonila sam se leđima na zid, obgrlila ga jednom nogom i rukama, a Ivan mi ga je ugurao do kraja. Dobro smo se uigrali kao par i Ivan je imao savršen ritam, tako da sam uživala u svakom udarcu njegovog glavića u mojoj mačkici. Svršavali smo savršeno, valovi ugode koji su prolazili kroz mene kada je ubrzavao, onda onaj osjećaj kada ga zabije do kraja, toplina prvog mlaza i moja mačkica ga stisne, ja i Ivan se snažno zagrlimo jedno uz drugo, glasno stenjem od užitka dok se on prazni u meni.

Još se neko vrijeme grlimo i ljubimo pod tušem, dok ne splasne i ne ispadne iz mene, nakon toga prelazimo na krevet, prvo se ljubimo, polegnem Ivana na leđa i usminama mu trljam kurac dok se ponovo ne ukruti, a onda lagano skliznem na njega, nasađujem se dok mi Ivan dira malo grudi, malo guzu. Već po njegovim pokretima znam kada će svršiti, kada me uhvati za kukove, lagano ubrzam i kada se on lagano digne da ga zabije do kraja, naglo se nasadim na njega i nakon što se ispraznu u meni, nastavljamo sa ljubljenjem.

Na kraju ja legnem na leđa, obgrlim ga nogama i tražim da me pošteno izjebe. Tu je već malo izmoren ali želja je jednostavno jača od umora, Oboje smo htjeli da iscijedimo i zadnju kap sperme u moju pičkicu.

Ivan me je ispunio toplinom ovog ljeta

Došao je i taj dan kada je odlazio roditeljima na more. Bilo je gotovo i Ivan je bio tužan, a i ja sam bila neraspoložena. Već par dana ujutro imam mučninu i osjećam se nekako čudno. Odvezla sam ga te večeri na autobusni kolodvor. Mrak je već pao i puhalo je, bližio se kraj ljeta. U mom autiću u sjenovitom mjestu na parkingu smo se ljubili, a on mi je rekao:
– Andrea volim te.
– Ivane ovo je samo avantura, vidjeti ćemo se opet na jesen, i što god da se desi, ovo ostaje među nama. Uostalom, trebaš završiti s curom svojih godina. Ona mala Darija s prvog kata je baš zgodna, a ako ti se sviđa, mogu ti pomoći da završite zajedno. Malo je mlađa od tebe, bit ćete super par. – Ivanu se svidjela moja ideja.

Dok smo se ljubili u autu, pod rukom sam osjetila kako mu se digao. Lagano sam ga izvukla iz hlača i počela ga drkati. Ivan se umirio, vidjelo se da mu paše, dodirnuo mi je grudi, malo su me zaboljele, stavio mi je ruku ispod majice, raskopčao mi je grudnjak. Kada je spao, osjetila sam olakšanje, postao mi je tijesan, a i grudi, kao da su mi narasle, a i bile su nekako osjetljive zadnjih dana. I Ivan je to primijetio:
– Teta Andrea, kao da su vam grudi malo veće. – Nasmiješila sam se i poljubila ga. Uskoro sam na ruci osjetila njegovu toplu spermu, zapravo to je prvi puta da mogu vidjeti i osjetiti njezin opojan miris koji mi je ispunjavao nosnice. Taj je užitak do sada pripadao samo mojoj mačkici… Pogledali smo se, nasmiješili, jedno drugom, rekla sam:
– Tako je nekako i počela naša avantura.

Ivan me je ispunio toplinom ovog ljeta

Kada sam ušla u ulaz, pomislila sam – uh koji smrad u ulazu, nikada ga ranije nisam tako osjećala. Ušla sam u stan, legla na kauč, mislila sam na Ivana. Osjećala sam se nekako umorno. Izvukla sam sladoled i kisele krastavce da se osvježim, čudna kombinacija. Prošla sam rukom preko mačkice, kasnila mi je menga. Dodirnula sam trbuh, bio je nekako napet i tvrd, kao da sam u njemu osjetila toplinu kojom me Ivan ispunjavao ovog ljeta.

Milf Hunter

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Odlična priča, uživao sam čitajući, mučnine, kasni menga, jeli to Ivan teti Andrei napravio bebicu ?

R
1
0
Would love your thoughts, please comment.x