Seoska kara dve devojke kara

Šofer je parkirao svoj kamion u hlad. Dve devojke su se ogrebale za po cigaretu od starijeg lika… Imale su velike bujne grudi, lepe i uhranjene, što se dalo primetiti od butkica, nogu, i bujnih grudi. Bile su samo u farmericama, majicama i patikama, tankim hulahopkama koje su se nazirale iz patika. Smejuljile su se jebežljivo, kikotale, i stariji lik koji je vozio kamiončić, bio je već ugorelih obraza.

Jedna od nih je bacila praznu flašicu vode, da skrene pažnju na sebe. „Uh, što me uplaši!”, rekoh joj. Nasmeja se. I pao je dogovor, u ponedeljak… I da puste obe to što imajku dečka, i jedna i druga. Ova iz Ivanjice, koliko sam razumeo… Rekle su mu i cenu, „za ruke“, trideset eura, za obe. Pomislih da li se tu računa, i seks u nihove slatke, dlakave pičkice, ili će samo pušiti starijem liku. Nije mi bilo posve jasno.

I onda se nekako nađem u ulozi voajera

Vidim da se iz kabine kamiona prolamaju uzdasi, zadovoljstva: „Uh, ah, uh…” Jedna mu je sela međunožjem na lice, a onda gore-dole, njiše se, kao na ljuljašci, dok mu se druga nabijala, na ogromni kurac sa mnoštvo nabreklih vena i žila.

ffm trojka u kolima

Vonj ljubavi doparao mi je do nozdrva, muškog i ženskog znoja od zadovoljstva. Jebu se sve u šesnaest. Tako su se jeftino prodale, droce! Grize me jer bih i i ja rado jebao…

I ja izvadim, oslonjen jednom nogom na drvo, i drkam ga gledajući prizor ovih napaljenih jebačica evropske, ma svetske lige.

Sada je jedna digla svoju nogu na klupko od par kamionskih guma, dok joj je stariji lik punio guzu. „Ne… u guzu… jao boli me…”, zapomagala je kao… „Dobro… polako ćemo”, malo je pljunuo na svoj ud, i razlabavio joj taj tesnac, rupicu od čmara, i svršio po ogromnoj beloj guzici, beloj kao sir.

jebanje u dupe

Ona je đipila iz kamiončeta, dao joj je ruku, taman sam svršio i uflekao svoje farmerice… Dok je drugu, studentkinju, ostavio da ševi.

Svaka mu čast kako ju je prcao

Noge joj je stavio na ramena, dok je ćebence bilo po podu kamiona. „Ah… ah… ah…”, dala se i ova mlađana jebačica, u ekstazu… Dok joj je punio mesnatu pičkicu, čulo se samo fino šljapkanje zvukova, izmešanih sa uzbuđenjem: „Šljap… šljap… šljap…”, i njegovo mrmljanje: „Mmhhh… mhmm… Aaaah…”, da bi, zatim, svršio… Ali to mu nije nikako nije polazilo za rukom… Prvo mu je spala kara… Ona je klekla na kolena da ga digne iz petnih žila, i opet joj ga je sjurio, dok je ona bila u stavu „berem jagode”… „Beri beri, dušo, zaposliću te kod mene, samo se ti dobro isprcaj”. Ovaj fini bezobrazluk seoskog lika nisam očekivao…

I onda se nabijala, kao da će joj ta kara doneti bingo, a ne pišljivih petnaest eura. „To lutko”, bloćkao joj je bradavice jezikom. I mumlao: „Sve ću ih izgirckati…” „Aaaah, aaah”, uzdisala je jedna od dve devojke, drugarice, jebačice…

jebanje u kolima

Onda im je dao dve novčanice, od po dvadeset i jednu od deset eura: „Evo, podelite… Da imate za sladoled i cigarete…” Poljubile su ga u obraz, baš kao prave dronfuljice koje ne volje da se ljube. Jer seoska kara, dve devojke kara.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

1
Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
prvo novi prvo stari najpopularniji
Obavesti me o
Malkolm Serbez

“Ah, ah, ah, ah, ja sam tvoja, juh seljacina”!!!