Kako su neke od najpoznatijih domaćih zvezda izgubile nevinost?

Da li ste se nekad zapitali kako je izgledao prvi seksualni odnos naših poznatih ličnosti? Iako većina ne voli da priča o svom privatnom životu i ovoj temi, Ceca Ražnatović, Suzana Mančić, Zdravko Čolić, Kristijan Golubović, Ognjen Amidžić i Nemanja Stevanović su ipak otkrili kako je izgledalo njihovo prvo seksualno iskustvo.

Za „loto devojku”, Suzanu Mančić gubljenje nevinosti bilo je prelepo

„Tada završavate jedan život i započinjete drugi. Meni je prvi put bilo prelepo, a izgubila sam nevinost sa 16 godina. Toliko sam bila zaljubljena u tog dečka da sam želela samo njemu da se dam. U to vreme je donja granica bila 16 godina, i moram da kažem da sam jedva čekala da napunim toliko da bih sa njim uživala”, rekla je Suzana.

Suzana Mančić gola

Kristijan Golubović, „mrak je skinuo” sa 13 godina

„Prvi seks sam imao u Kruševačkoj 25 ili 35. Datum je bio 9.9.1983. godine, a devojka je bila moja prva ljubav koja je išla sa mnom i u osnovnu školu.”

Svetlana Ražnatović izgubila je nevinost sa 18 godina a u seksu je počela da uživa tek sa suprugom

„Bila sam nevina do svoje osamnaeste. Moj prvi put je bio sa muškarcem sa kojim sam bila godinu i po. To nisam uradila iz potrebe, već iz čiste radoznalosti. Kada sam videla kako to izgleda, pomislila sam – pa i nije nešto naročito. Tek sa svojim mužem sam počela da „uživam u seksu”, priznala je Ceca.

Svetlana Ražnatović Ceca seksi fotka

Ognjen Amidžić priznaje da i se i nije baš proslavio tokom prvog seksa

„Po mom uverenju prvi seks sam doživeo sa 15 godina. Tada sam verovao da sam imao seks, ali sada, kada malo bolje razmislim, smatram da sam radio sve osim toga. Sećam se da sam pozvao drugaricu iz srednje škole u stan, kada moji nisu bili kod kuće i tada smo radili to nešto što nikako ne bi moglo da se računa u seks”, ispričao je voditelj.

Zdravko Čolić je svojevremeno otkrio da je prvi seks imao sa jednom čobanicom

„To se desilo na livadi, pa nisam ja džabe Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rečica, čista idila. Tim seoskim devojkama koje su čuvale ovce sam kao dete iz grada bio jako simpatičan”, uz osmeh će Čola.

Zdravko Čolić

Nemanji Stevanoviću prvi intiman odnos ostao je u lepom sećanju

„To se desilo davno, kad sam imao 16 godina, sa devojkom sa kojom sam bio dve godine u vezi. Bilo je fantastično”, otkrio je Nemanja.

Izvor: Telegraf

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Želiš da nam pošalješ snimke ili fotke neke poznate ličnosti? Klikni ovde ili se javi na mejl office@tomiradi.com
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o